ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(11/5). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

206. ΖΕΝΙΤ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Προτελευταία αγωνιστική στη ρωσική Πρέμιερ, πρωτοπόρος η Ζενίτ (10-3-1 εντός), στο +1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, στο +2 από την ΤΣΣΚΑ, περιμένουμε να κάνει το καθήκον της κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ντιναμό Μόσχας.

207. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Νο Bet.

208. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Αταλάντα μετράει 5 παιχνίδια χωρίς νίκη, μόνο νίκη θέλει η Μίλαν που προέρχεται από 6/7 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Το βαθμολογικό κίνητρο, οι απουσίες της Αταλάντα, η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων και η παράδοση μας οδηγούν στον διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 1,65 στον Stoiximan και αποτελεί στήριγμα.

209. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

210. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Πλέι-οφ για την άνοδο στην Λιγκ 1, ομάδες του μισό-μηδέν, περιμένουμε πολύ προσεκτικό παιχνίδι. Under 2,25, NG και 0-1 γκολ.

211. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Τελευταία αγωνιστική στην σκωτσέζικη Πρέμιερ, εξάποντο για το γόητρο της 2ης θέσης (και ένα γύρο λιγότερο στο Γιουρόπα Λιγκ), μόνο νίκη θέλει η Μάδεργουελ (8-2-8 εκτός), και το Χ κάνει στην Αμπερντίν (10-3-4 εντός). Στο 2,00 ο άσος, και σωστά, δεν θα μπλέξουμε.

212. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Νο Bet.

213. ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Τα κάνει τα GG της τελευταία η Σέλτικ, η Νταντί Γιουνάιτεντ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

214. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΛΩΖΑΝΝΗ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Ελβετία, πεσμένη και μαθηματικά η Λωζάννη (3-2-11 εκτός), παραδομένη εντελώς έδειξε στο μεσοβδόμαδο 1-4 κόντρα στην Τουν, η Λουκέρνη (8-3-5 εντός) θέλει τους βαθμούς για να διατηρηθεί στην 4η θέση, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να τα καταφέρει.

215. ΣΙΟΝ – ΤΟΥΝ

Σωσμένη ουσιαστικά εδώ και καιρό η Σιόν (7-4-5 εντός), έρχεται όμως από τρεις σερί νίκες και τέσσερα μας στα οποία κράτησε το μηδέν πίσω. Η Τουν κυνηγάει την 4η θέση, μεσοβδόμαδα καθάρισε την πεσμένη Λωζάννη (1-4) αλλά εκτός έδρας παραδοσιακά δυσκολεύεται (3-4-8 ρεκόρ φέτος). Δεν ψαρώνουμε με το διπλό-φαβόρα.

216. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Ξανά στην κορυφή η Σταντάρ μετά το 4-1 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ, η Κλαμπ Μπριζ αυτοκτόνησε εντός έδρας κόντρα στην Άντερλεχτ χάνοντας με αυτογκόλ στο 86’ και ενώ αγωνιζόταν από το πρώτο μέρος με παίχτη περισσότερο. Προφανές ότι θα πέσουν κορμιά, μόνο για τηλεθέαση, όχι για στοίχημα.

217. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

1-3 με επική ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο επικράτησε στο πρώτο ματς η Εξέλσιορ, δεν έχει την επιθετική ευχέρεια η Ντεν Μπος για να αναστρέψει την κατάσταση.

218. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ –ΦΕΝΛΟ

1-3 και το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού εδώ, είναι καλύτερη ομάδα η Ντόρντρεχτ, στην κανονική περίοδο το εντός έδρας ρεκόρ της ήταν 12-6-1. Δεν γυρίζει ούτε αυτό.

219. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΙΕΒΟ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Κάλιαρι μόνο νίκη θέλει η Κιέβο που μάχεται για την παραμονή της. Το διπλό έχει υποχωρήσει από το 2,85 σε απόδοση 2,17 στον Stoiximan και λόγω κινήτρου έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

220. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για την σωτηρία, την νίκη που θα την εξασφαλίσει την 4η θέση της βαθμολογίας θέλει η Φιορεντίνα. Το διπλό σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan δείχνει καλή επιλογή.

221. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

Η Κατάνια έχει ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή αφού ακόμα και αν κερδίσει την Μπολόνια είναι πολύ πιθανό να την πάρει μαζί της στην Serie B. Πολύ πιθανό το Χ στο ημίχρονο αφού καμία ομάδα δεν πρόκειται να ανοιχτεί από την αρχή περιμένοντας και τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα γήπεδα.

222. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Αδιάφορο βαθμολογικά που όπως πάντα στην Ιταλία τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε πολλά γκολ. Over και 4-6 γκολ οι επιλογές.

223. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΤΖΕΝΟΑ

Μονόπλευρο το κίνητρο της αναμέτρησης με την Σασσουόλο θέλει μόνο την νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της και την Τζένοα να προετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Άσσος κινήτρου σε εποχιακή απόδοση (1,55 στον Stoiximan) που προσφέρεται για στήριγμα.

224. ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΡΜΑ

Μόνο νίκη θέλουν οι Πάρμα και Τορίνο στην μεταξύ τους αναμέτρηση καθώς παλεύουν για τη έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και η ισοπαλία βολεύει την Μίλαν. Πολύ πιθανό το γκολ αργά στην αναμέτρηση αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο στο τέλος.

225. ΜΠΑΕΡΟΥΜ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Δύο κολλητές ήττες χωρίς να σκοράρει η Μπάερουμ (3-1-2 ρεκόρ), 3-2-0 αήττητο τρέχει η Κρίστιανσουντ, με 0-2-1 εκτός όμως, δεν βγαίνει άκρη ούτε σε σημείο ούτε σε under/over.

226. ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ – ΤΡΟΜΣΟ

Πιστή στα over η νεοφώτιστη Νεστ Σότρα (5/6), η πρωτοπόρος Τρόμσο όμως είναι ομάδα του μισό-μηδέν (4-2-0 με 8-3), κόβοντας μας τη φόρα για ένα ακόμα over των γηπεδούχων.

227. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Μπάζει αμυντικά η ΑΪΚ, το είδαμε και στο μεσοβδόμαδο 2-2 με τη Χάλμσταντ, δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε κανένα φετινό παιχνίδι της (7/7 GG, 6/7 over στα πιο πρόσφατα). Ουραγός η Μιάλμπι με 1-2-5 ρεκόρ, έρχεται από πέντε σερί GG και τέσσερα σερί over 2,5, με τα γκολ θα πάμε και εδώ.

228. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Φινάλε στην Τσβάιτε Λίγκα, η Γκρόιτερ Φιρτ (9-3-4 εντός) θέλει νίκη επί της αδιάφορης Σαντχάουζεν (5-3-8 εντός) και παράλληλα να μην κερδίσει η Πάντερμπορν για να της κλέψει τη 2η θέση και να ανέβει απευθείας, αν χάσει υπάρχει μικρός κίνδυνος να μείνει και εκτός τριάδας, αν η Καϊζερσλάουτερν καλύψει τα 6 γκολ διαφορά που τις χωρίζουν. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε mood διακοπών, 3/3 ήττες με 0-7 γκολ μετράνε στα τελευταία, εύκολα ή δύσκολα ο άσος θα κάνει την εμφάνιση του, ειδικά αν δεν το καθαρίσει από νωρίς η Πάντερμπορν.

229. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Εικόνα διάλυσης έδειξε η υποβιβασμένη Κότμπους (1-4-11 εκτός) στο 0-6 από τη Γκρόιτερ Φιρτ, όμως η Ίνγκολσταντ είναι η πλέον χαρακτηριστική εκτός έδρας ομάδα της Ευρώπης, 4-3-9 μετράει στο σπίτι της, 6-8-3 εκτός, άσος στο 1,55+ δεν υπάρχει.

230. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Αδιάφορο βαθμολογικά και στοιχηματικά.

231. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η μητέρα των μαχών, η Μπίλεφελντ (4-1-11 εκτός) θέλει μόνο νίκη για να μην πέσει απευθείας, στο Ντιναμό (4-9-3 εντός) κάνει και το Χ. Από μακριά και αγαπημένοι.

232. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Το 3/3 της Μόναχο 1860 στα τελευταία μας κάνει να κοιτάμε προς τα δεξιά, αδιάφορο βαθμολογικά είναι.

233. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΑΛΕΝ

Με νίκη η Πάντερμπορν (9-4-3 εντός) πανηγυρίζει την παρθενική της παρουσία στη Μπουντεσλίγκα, σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει να μην κερδίσει η Γκρόιτερ Φιρτ. Αδιάφορη βαθμολογικά η Άαλεν αλλά σκληρό καρύδι εκτός (5-5-6) και ερχόμενη από δύο νίκες με 3-0, ο άσος του 1,30 δεν παίζεται ούτε στα Διαβατά.

234. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ –ΑΟΥΕ

Ωραίο ματς για γκολ.

235. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Τυπικές οι ελπίδες της Καϊζερσλάουτερν (6-4-6 εκτός) για την τριάδα, η Φορτούνα (7-4-5 εντός) μετράει 4-1-0 με τον Ρεκ στο τιμόνι. Κανένα διπλό δεν είναι φαβορί, +0,25 ασιατικός άσος.

236. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑ

Νο Bet.

237. ΟΝΤ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Κάστρο η έδρα της Οντ (3/3 νίκες), τίποτα το τρομερό η Λίλεστρομ (3-2-2 ρεκόρ). Άσος.

238. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΤΟΟΥΚ

Τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου τα πάντα πλην του τίτλου έχουν ξεκαθαρίσει, σώθηκε η Γουέστ Μπρομ αφού οι ομάδες που βρίσκονταν από κάτω της δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθμούς κόντρα σε αδιάφορους αντιπάλους όπως η Στόουκ, που έβαλε ταφόπλακα στη Φούλαμ κερδίζοντας την με 4-1. Εντυπωσιακή η προϊστορία των “potters” στο Χόθορνς, όπου μετράνε από το 2007 5-1-0, ενώ ανεξαρτήτως έδρας 8-4-1! Για τους λάτρεις τέτοιων στατιστικών το διπλό πληρώνει 3,75.

239. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΤΣΕΛΣΙ

Υποβιβάσθηκε η Κάρντιφ, δικαίως αφού ήταν η πιο αδύναμη ομάδα στη φετινή Πρέμιερ, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την πλήρως ντεφορμέ Νιούκαστλ παίζοντας για τη ζωή της. Η Τσέλσι μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ βγάζει προβλήματα και εσωστρέφεια, θα ψάχναμε για κάποιο ποντάρισμα στα γκολ αν στην εξίσωση δεν ήταν ο παράγοντας Μουρίνιο.

240. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Ιδανική αυτόχειρας η Λίβερπουλ, έχασε από τα δεύτερα της Τσέλσι και έφερε 3-3 με την Κρίσταλ Πάλας, σε ματς μέχρι το 79’ κέρδιζε 0-3, με αποτέλεσμα να περιμένει ήττα της Μάντσεστερ Σίτι στο φινάλε για να έχει ελπίδες για την τίτλο. Η Νιούκαστλ μετά από έξι σερί ήττες κέρδισε το πτώμα της Κάρντιφ με 3-0 αλλά αποδοκιμάστηκε ξανά από τους οπαδούς της, δεν έχει το σθένος και τους παίχτες για να σταθεί στο Άνφιλντ. Λογικά οι “κόκκινοι” θα το καθαρίσουν εύκολα, άλλωστε μπροστά στο κοινό τους θα θέλουν να κλείσουν μια εξαιρετική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

241. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στα πόδια της Σίτι ο τίτλος, θα πρέπει να χάσει από τη Γουέστ Χαμ (4-4-10 εκτός) για να δώσει δικαιώματα, πράγμα που μοιάζει σχεδόν αδύνατο. Στοιχηματικά δεν πιάνεται από πουθενά, εκτός και αν γίνει καμία τρέλα και προηγηθεί η ομάδα του Άλαρνταϊς.

242. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Δεν κυνήγησε όσο έπρεπε τη νίκη στο Στάμφορντ Μπριτζ η Νόριτς, πήρε το βαθμό (0-0) αλλά δεν της ήταν αρκετός, μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ. Κλασσικά 4η η Άρσεναλ, που το επόμενο Σάββατο παίζει τελικό κυπέλλου με τη Χαλ, ψάχνοντας τον πρώτο τίτλο της μετά από 9 σχεδόν χρόνια, αρκετά πιθανό ο Βενγκέρ να ξεκουράσει/προφυλάξει παίχτες.

243. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Με τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία η Σάντερλαντ του Πογιέτ σώθηκε πανηγυρικά, ίσως μετά την υπερπροσπάθεια δούμε τους παίχτες της να αδειάζουν αγωνιστικά, όμως στην Αγγλία δεν κάτι τέτοιο δεν είναι συχνό φαινόμενο. Μέτρια η φετινή Σουόνσι, ειδικά εκτός έδρας (4-4-10), ο άσος βρίσκεται αρκετά ψηλά…

Πάμε στοίχημα LIVE

244. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Τυπικά η Γιουνάιτεντ θα το κυνηγήσει αφού αν κερδίσει και χάσει η Τότεναμ καπαρώνει την 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ουσιαστικά οι ελπίδες της είναι ελάχιστες. 8-5-5 το εντός έδρας ρεκόρ της Σαουθάμπτον, σε μοιρασμένο σετ περισσότερη αξία βλέπουμε προς τα αριστερά.

245. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Η Τότεναμ θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την 6η θέση, απέναντι στη Βίλα που λέει φέτος και ευχαριστώ που δεν κινδύνεψε στο τέλος πολύ δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

246. ΦΟΥΛΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Μετά από 13 χρόνια στην Πρέμιερ η Φούλαμ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον δύσκολο κόσμο της Τσάμπιονσιπ, με ένα πολύ μέτριο ρόστερ και μια πολύ επικίνδυνη διοίκηση. Η Πάλας με υλικό Τσάμπιονσιπ και όντας ουραγός όταν την ανέλαβε ο Πιούλις πλέον αγγίζει την πρώτη δεκάδα, κάτι που αποτελεί το ποδοσφαιρικό θαύμα της σεζόν στο Νησί. Ένα κλικ παραπάνω προς τα δεξιά.

247. ΧΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο η Χαλ, η Έβερτον παρά την εξαιρετική σεζόν της δεν κατάφερε να μπει σφήνα στην τετράδα, θα συμβιβαστεί για ακόμα μια χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιθανό το ροτέισον από τον Μπρους, το διπλό έχει αξία.

248. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την Ευρώπη η Γιούνγκ Μπόις (8-3-5 εντός), η Βασιλεία (7-9-0 εκτός) είναι στο +4 από τη Γκρασχόπερς και είτε παίζει καλά είτε όχι συνεχίζει να παίρνει αυτό που θέλει από το γήπεδο. 0-6-2 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, δεν τρελαινόμαστε για το διπλό του 2,00.

249. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Φινάλε στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα, μοναδική εκκρεμότητα το 3ο εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, η Αούστρια θέλει ίδιο τουλάχιστον αποτέλεσμα με τη Γκρόντινγκ για να το πάρει εκείνη. Μαυρίλα στο στρατόπεδο της Στουρμ Γκρατς, που έχασε την Τετάρτη στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Σεντ Πόλτεν (ομάδα της 2ης κατηγορίας) και έμεινε εκτός τελικού και Ευρώπης, λογικά ο άσος θα κάνει την εμφάνιση του.

250. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Από τις ορέξεις της Σάλτσμπουργκ φυσικά εξαρτάται το τελικό σκορ, αν έχουν διάθεση οι παίχτες της θα δούμε πολλά γκολ, η ΒΑΚ Πέλετς μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα (13/17 GG εντός).

251. ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Καλύτερο αποτέλεσμα θέλει η Γκρόντινγκ από την Αούστρια Βιέννης για να της κλέψει την 3η θέση, η Βάκερ Ίνσμπουργκ έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά και περιμένει να δει αν η Αντμίρα τελικά θα πάρει αδειοδότηση ή όχι για να μάθει σε πιο κατηγορία θα αγωνιστεί τη επόμενη σεζόν, οι τιμές στο διπλό είναι ενδεικτικές.

252. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Νο Bet.

253. ΡΙΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πολύ καλό φινάλε κάνει η Ραπίντ Βιέννης (7-3-0), μπορεί να κλείσει τη σεζόν με ακόμα μια νίκη.

254. ΒΑΑΛΒΑΪΚ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Καλή εμφάνιση από τη Ντε Γκράαφστσαπ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, δεν κατάφερε αν σκοράρει όμως και το τελικό 0-1 της δίνει ελάχιστες ελπίδες κόντρα σε μια ποιοτικότερη και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα.

255. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Προτελευταία αγωνιστική στην 1η κατηγορία της Δανίας, ήττα στις καθυστερήσεις για την Άαρχους την Πέμπτη στο εξάποντο κόντρα στη Βεστσάελαντ (2-1), ένατη συνεχόμενη για την ομάδα του Φρέντμπεργκ, αν δεν κερδίσει τη Σοντερίσκε (2-4-10 εκτός) που είναι στο +3 και η πρώτη ομάδα πάνω από τη ζώνη υποβιβάζεται. Τίποτα δεν δείχνει ότι οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να τα καταφέρουν.

Πάμε στοίχημα LIVE

256. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Σώθηκε ουσιαστικά η Βεστσάελαντ (5-3-7 εντός) με το γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Άαρχους (2-1), η Άαλμποργκ (8-2-5 εκτός) πέτυχε μεγάλο διπλό στη Νόρντζελαντ (2-4) και σε συνδυασμό με την ήττα της Μίντιλαντ στη Μπρόντμπι αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από την ανταγωνίστρια της. Δεν θα αδιαφορήσουν οι γηπεδούχοι, αλλά το κίνητρο φωνάζει για διπλό.

257. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Και οι δύο θέλουν τους βαθμούς, η Βίμποργκ (4-5-6 εντός) για να σωθεί, η Νόρντζελαντ (4-2-9 εκτός) για την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο. Από μακριά και αγαπημένοι.

258. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Μόνο νίκη για αν κυνηγήσει τον τίτλο θέλει η Μίντιλαντ (9-3-4 εντός), η Κοπεγχάγη δεν θα της κάνει εύκολη η τη ζωή. Αναμονή για το live.

259. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Θα κυνηγήσει λογικά την 3η θέση η Μπρόντμπι (7-5-3 εντός), η Ράντερς (4-8-3 εκτός) έχει σωθεί, άσος.

260. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Σώθηκε η Οντένσε (5-5-5 εντός) με τις δύο νίκες κόντρα σε Άαρχους και Ράντερς, η Έσμπιεργκ (6-2-7 εκτός) θέλει να κρατήσει την 5η θέση, μόλις μια ήττα έχει το 2014, περιμένουμε ότι δεν θα κάνει άλλη Διπλό με κάλυψη στο Χ.

261. ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων διεξάγεται στην προτελευταία αγωνιστική της Πριμέρα με την φιλοξενούμενη Σοσιεδάδ να κυνηγάει τη νίκη ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την 5η θέση, χαρές και πανηγύρια της Μπιλμπάο για την 4η θέση που μπορεί να την αποπροσανατολίσουν, στο 2,10 το Χ2 φαίνεται πιθανή επιλογή ενώ αξίζει και το ξερό διπλό στο 4,50 στην Bet365.

262. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

3-3-0 τα αήττητο σερί της Μούρθια (8-6-4 εντός), αρκετό για να τη φέρει στην πρώτη εξάδα, η Μιραντές (4-5-9 εκτός) είναι αντίπαλος στα μέτρα της. Άσος.

263. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Φινάλε στην Πορτογαλία, αδιάφορα βαθμολογικά τα ματς της Κυριακής, εδώ έχουμε τη Ζιλ Βιθέντε (5-4-5 εντός) που έχασε στην Αρούκα με 1-0 αλλά σώθηκε χάρις τα υπόλοιπα αποτελέσματα να έρχεται από 0-3-4 και να υποδέχεται μια αρκετά φορμαρισμένη Νασιονάλ (4-6-4 εκτός). Σωστά φαβορί, έστω κα οριακά, το διπλό.

264. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΡΙΟ ΑΒΕ

8-3-3 εντός η Μαρίτιμο, η Ρίο Άβε έχασε το Λιγκ Καπ από τη Μπενφίκα αλλά πλέον προετοιμάζει την εκδίκηση της για τον τελικό του κυπέλλου. Άσος, έστω και ακαδημαϊκά.

265. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΕΣΤΟΡΙΛ

Επιτυχημένη η σεζόν και για τις δύο, 10-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Σπόρτινγκ, 8-4-2 το εκτός της Εστορίλ. Κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

266. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μοναδική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να τελειώσει τα πλέι-οφ, ο Αστέρας δεν θα του κάνει τη ζωή εύκολη αλλά όλα δείχνουν προς τον άσο.

267. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Δεν σκοράρει εύκολα η Γκέτεμποργκ, η νεοφώτιστη Έρεμπρο κάνει πολύ αξιόλογο πρωτάθλημα (3-2-2 ρεκόρ), δεν θα είναι εύκολο το έργο των γηπεδούχων.

268. ΓΚΕΦΛΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Καλύτερη ομάδα σαφώς ο Έλφσμποργκ, 1-2-1 μετράει εκτός αλλά κόντρα στη Γκέφλε έχει τον πρώτο λόγο.

303. ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντέρμπι κορυφής χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά μόνο το γόητρο. Η Γιουβέντους με ισοπαλία διατηρεί ζωντανό τον στόχο των 100 βαθμών και αυτός θα είναι ο πρωταρχικός της στόχος από την αναμέτρηση. Το Χ σε απόδοση 3,45 στον Stoiximan.

269. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΚΕΝΚ

Έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι η Άντερλεχτ στο Μπριζ (0-1 με αυτογκόλ στο 86’ και ενώ από το 37’ αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο), χωρίς το καρκίνο Μίτροβιτς (που αποβλήθηκε βλακωδώς στο τελευταίο) ο άσος της παίρνει έξτρα πόντους κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Γκενκ, βέβαια στα φετινά βελγικά πλέι-οφ και διπλό να δούμε δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη, άλλωστε η Άντερλεχτ φέτος είναι κακή ομάδα.

Πάμε στοίχημα LIVE

270. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, 4-1-2 το ρεκόρ της Βαλερένγκα με 3/3 νίκες και 9-1 γκολ εντός, 4-3-0 εκείνο της Βίκινγκ, μπορεί να πάει παντού.

271. ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΣΤΑΡΤ

Νο Bet.

272. ΣΤΑΜΠΑΕΚ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

To παλεύει η Στάμπαεκ (3-0-4 ρεκόρ), η Σάρπσμποργκ μετράει 3-1-0 εντός και 0-1-2 εκτός, γεμίζουν περισσότερο το μάτι οι φιλοξενούμενοι αλλά εκτός έδρας δείχνουν αναποτελεσματικοί.

273. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΑΛΤΑ

4-1-1 το ρεκόρ της Μιόνταλεν, 3-1-2 εκείνο της Άλτα, για 1,40+ δεν είναι ο άσος.

274. ΜΠΡΙΝΕ – ΧΟΝΤ

Ομάδες που μπορούν να μας προσφέρουν ματς με πολλά γκολ.

275. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Καμία δεν πείθει ως τώρα, ούτε σκοράρουν με άνεση ώστε να πάμε στο over, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

276. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Δυνατή εντός παραδοσιακά η Στρόμεν (1-2-0 φέτος), 0-1-5 με 1-8 μετράει η Ουλενσάκερ, δείχνοντας πολύ αδύναμη φέτος. Στο 2,00+ ο άσος μας κάνει.

277. ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ - ΧΑΜ ΚΑΜ

Τρία μας χωρίς γκολ η Τρομσντάλεν, 0-1-5 με 1-9 μετράει η απογοητευτική ως τώρα Χαμ Καμ, που παραμένει ακέφαλη, πάσο.

278. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Απογοήτευση και η Χόνεφος (1-1-4 ρεκόρ), από τα αρχικά φαβορί για την άνοδο, η Σάντερφιορντ (4-1-1) έρχεται από τρεις σερί καθαρές νίκες. Πάσο ή διπλό.

279. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

No Βet.

280. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Πήρε μπρος η Σούντσβαλ, με τέσσερις σερί νίκες έπιασε κορυφή, περιμένουμε ατις κάνει πέντε κόντρα στην ουραγό Ντέγκερφορς.

281. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Προτελευταία αγωνιστική στην Τουρκία, με νίκη η Γκαζιάντεπσπορ κάνει ένα τεράστιο βήμα εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγόρια. Υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Εσκισεχίρσπορ που έχει έξτρα κούραση και απογοήτευση από τον χαμένο τελικό του κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Ο άσσος σε απόδοση 1,72 στον Stoiximan είναι οριακά αποδεκτός από άποψης απόδοσης αλλά τέτοια εποχή τέτοια λόγια.

282. ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή η Ελάζιγκσπορ αφού βρίσκεται στο -2 από την 15η θέση και έχει να υποδεχτεί την Μπεσίκτας που θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και εδώ θα περιμένουμε το live και το late goal αν το αποτέλεσμα στο τέλος βολεύει αφού και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη και έχουν αμυντικά κενά.

283. ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣ. – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Μόνο νίκη θέλει η Ερσιγεσπόρ στην αναμέτρηση κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπούρσασπορ ώστε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι σε καλή κατάσταση μετρώντας 2 συνεχόμενες νίκες ενώ η αντίπαλος της θα παραταχθεί και πάλι με σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές. Ο άσσος βρίσκεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan και δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω τέτοια εποχή.

284. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Η Κασίμπασα θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη, η Ρίζεσπορ θέλει βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πολύ πιθανό το γκολ αργά στην αναμέτρηση αν κάποια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ με 1 γκολ διαφορά και ανάλογα τα άλλα αποτελέσματα.

285. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Η Κόνιασπορ με νίκη κόντρα στην απογοητευμένη και υποβιβασμένη Καϊσέρισπορ εξασφαλίζει την παραμονή της και ξενοιάζει. Ο άσσος προσφέρεται στον Stoiximan στο πολύ πλούσιο 1,88 και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά θα απέχουμε αφού είναι πιθανό η Κόνιασπορ να μην χρειαστεί ούτε βαθμό εάν η Ελάζιγκσπορ δεν κερδίζει την Μπεσίκτας.

286. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Ακίσασπορ (που έχει τιμωρημένους και 4 βασικούς), μόνο νίκη θέλει η Σίβασπορ για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο άσσος σε απόδοση 1,61 στον Stoiximan αποτελεί στήριγμα.

287. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ παλεύει η Τράμπζονσπορ, για την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Γαλατάσαραϊ που μεσοβδόμαδα κατέκτησε και το κύπελλο Τουρκίας. Παιχνίδι μόνο για live betting και late goal και αυτό ανάλογα με το αποτέλεσμα προς το τέλος του αγώνα.

Πάμε στοίχημα LIVE

288. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Δεύτερος τελικός στα πλέι-οφ της Χιλής, με την Κομπρεσάλ να κερδίσει 2-0 το πρώτο παιχνίδι παίρνοντας σαφές προβάδισμα για το εισιτήριο του Κόπα Σουνταμερικάνα που περιμένει το νικητή. Ομάδα αντεπιθέσεων είναι κυρίως η Παλεστίνο, τώρα είναι αναγκασμένη να κάνει ακριβώς το αντίθετο από το αγαπημένο παιχνίδι της, θα προσπεράσουμε τον άσο.

289. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Πλέι-οφ για την άνοδο στη Πρέμιερ, πήρε το πρώτο ματς με 1-2 η Ντέρμπι, είναι καλύτερη ομάδα από τη Μπράιτον που δεν βολεύεται καθόλου όταν πρέπει να επιτεθεί, περιμένουμε να ολοκληρώσει τη δουλειά.

290. ΑΛΑΒΕΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Νο Bet.

291. ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΑΓΑ

1-0/2-0/3-0 σκορ.

292. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Τεράστιο εξάποντο παραμονής, τις αφήνουμε να φάνε τις σάρκες τους.

293. ΕΛΤΣΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τεράστιο διπλό για την Έλτσε στη Μάλαγα την προηγούμενη αγωνιστική αλλά στα δύο τελευταία παίζει με Μπαρτσελόνα εντός και Σεβίλλη εκτός, οπότε είναι αρκετά πιθανό να τελείωσε το πρωτάθλημα με 39 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα φέτος εκτός από μέτρια αγωνιστικά είναι και πολύ λίγη σαν ομάδα, στο 90’ ισοφαρίστηκε από τη Χετάφε στο Καμπ Νου την προηγούμενη αγωνιστική και μόνο επειδή γκέλαραν Ατλέτικο και Ρεάλ βρίσκεται ακόμα στην κούρσα του τίτλου. Προχωράμε.

294. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Οσασούνα (4-3-11 εκτός) είναι εκείνη που καίγεται για βαθμούς, από 0-1-5 έρχεται η Εσπανιόλ, τίμιο το 1,85 του +0,25 ασιατικού διπλού.

295. ΘΕΛΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Άμα φέρνεις Χ με την σχεδόν θυγατρική σου Βαγιαδολίδ δεν αξίζεις το πρωτάθλημα κυρία Ρεάλ… Μόνο αν γκελάρουν οι άλλες δύο θα μας απασχολήσει.

296. ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Βαγιαδολίδ κερδίζει την Μπέτις των 6 σερί ήττων και κρατάει τη σωτηρία στα χέρια της. Εποχιακές οι τιμές στο διπλό, μόλις 1-6-11 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, αλλά δεν γίνεται αλλιώς…

297. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ευνοϊκή η συγκυρία του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ την Τετάρτη για τη Χετάφε που καίγεται για νίκη καθώς για αυτό το λόγο η Σεβίλλη αναμένεται να παραταχθεί με εναλλακτική ενδεκάδα αφού ο Εμέρι σίγουρα θα προφυλάξει κάποιους βασικούς. Παρόλα αυτά δεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά και δεν συμφωνούμε με τις εταιρίες που προεξοφλούν τον άσο, αυτονόητο πως σε τιμές τόσο καθαρού φαβορί (1,80) δεν υπάρχει καμία αξία, το ασιατικό διπλό +0,5 πάντως προσφέρεται στο 2,05 στην Bet365 αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τα τελευταία νέα με την αποστολή των Ανδαλουσιάνων για να αποφασίσουμε αν θα κοντράρουμε τους γηπεδούχους.

298. ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ – ΟΥΕΛΒΑ

8-5-5 εντός η Ρεάλ Χαέν, τέσσερα μας χωρίς γκολ η Ουέλβα (0-2-2), θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

299. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΛΕΟΝ

1-0 έληξε ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός, όπως τριπλή ήταν αυτός έτσι τριπλή είναι και ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας.

300. ΜΟΛΝΤΕ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Ντέρμπι κορυφής, 6-0-1 το ρεκόρ της Μόλντε, 5-1-1 εκείνο της Στρόμσγκοντσετ, υπερβολικό το 1,60 στον άσο. GG/over και λίγο από Χ2.

301. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ

Δεν μπήκε καλά στα πλέι-οφ ο Ατρόμητος με αποτέλεσμα να έχει μείνει τελευταίος καθώς φαίνεται εκτός ρυθμού ενώ ο Παράσχος έχει προβεί σε άσχημες επιλογές στο ροτέισον του. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει κάνει σοβαρές εμφανίσεις με εξαίρεση ένα ημίχρονο με τον Αστέρα και ένα με τον Παναθηναϊκό αλλά είχε την αφαίρεση βαθμών και είναι δεύτερος. Ισάξιες περίπου ομάδες με τη φόρμα να αντισταθμίζεται από την έδρα, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση και η μοιρασιά πόντων, με την ισοπαλία να πληρώνει 3,25 στον Stoiximan. Άλλωστε δύσκολα θα ρισκάρει κάποιος αν η ισοπαλία παραμένει μέχρι το 70', καθώς κάθε θέση μετράει.

302. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Πρώτη νίκη για το Πόρτλαντ φέτος (1-5-3 ρεκόρ) το 3-2 επί της Ουάσινγκτον, το Λος Άντζελες δεν μας τα λέει καλά ως τώρα (2-2-2 ρεκόρ). Τριπλή είναι.

304. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στο Σικάγο η Σίβας ΗΠΑ μετράει 0-3-5, βέβαια το Κολοράντο (4-3-2 ρεκόρ) ως τώρα κερδίζει στο γκολ, οπότε τα χάντικαπ θέλουν προσοχή. Άσος με ένα ή δύο γκολ διαφορά η επιλογή μας.

305. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Μεγάλο ντέρμπι μίσους του Μπέλο Οριζόντε. Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ατλέτικο Μινέιρο που δεν μπορεί ακόμα να αφομοιώσει την επιστροφή στο σετ παιχνίδι και αυτό της έχει στοιχίσει αποκλεισμό στο Λιμπερταδόρες και ένα βαθμό μόλις συγκομιδή με τρεις άσχημες εμφανίσεις, ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες (Ροναλντίνιο, Ζο). Επτά βαθμοί σε όχι και τόσο εύκολο πρόγραμμα και παίζοντας κατά βάση με αναπληρωματικούς δεν είναι εύκολο πράγμα και η Κρουζέιρο έχει βρεθεί ήδη στην κορυφή αν και έχει Λιμπερταδόρες παράλληλα. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που αναμένεται και πάλι να ξεκουράσει τους βασικούς της. Βάσει δεδομένων καμία δεν θα ρισκάρει, ενώ μετρούν τρία 0-0 μεταξύ τους στο τελευταίο τρίμηνο. Under.

306. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Σε ουδέτερο γήπεδο. Πέντε βαθμούς έχει μαζέψει ως τώρα η Σάο Πάολο, με την απόδοση της να έχει όμως σκαμπανεβάσματα δείχνοντας όμως παράλληλα ότι αν πιάσει καλή απόδοση είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία και όταν ρολάρει θα παίζει σε τοπ επίπεδο. Επτά βαθμοί, κανένα γκολ παθητικό αλλά και μέτριες εμφανίσεις για την Κορίνθιανς που συνεχίζει στην περσινή πεπατημένη, αμυντική προσήλωση δηλαδή και ελάχιστη δημιουργία. Γεμίζει πιο πολύ το μάτι η Σάο Πάολο καθώς η Κορίνθιανς δεν σκοράρει εύκολα και τώρα δεν θα έχει το δεκάρι της, DNB άσος αλλά θα ήμασταν πιο ζεστοί αν δεν έπαιζαν σε ουδέτερο, δύσκολα θα σπάσει το under.

307. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Μόλις ένας βαθμός και μέτριες εμφανίσεις για την Σαπεκοένσε που ακόμα ψάχνει τα πατήματα της στην κατηγορία, είναι σοβαρή μεσοαμυντικά (2 γκολ παθητικό) αλλά μπροστά χωλαίνει (1 γκολ ενεργητικό). Να ορθοποδήσει ψάχνει η Γκρέμιο που προέρχεται από στραπάτσα σε περιφερειακό και Λιμπερταδόρες και ακόμα κινείται στη μετριότητα στο πρωτάθλημα έχοντας τέσσερις πόντους με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης την έχει κάνει να στραφεί ακόμα περισσότερο στην άμυνα οπότε περιμένουμε ένα παιχνίδι υπομονής με ελάχιστα ρίσκα και από τις δύο. Στήριγμα το under, για καλύτερη απόδοση πάμε με το under 2.

308. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου, μεγάλη η αντιπαλότητα των δύο ομάδων από το Ρίο. Η Φλουμινένσε ξεκίνησε υπέροχα το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες και εξαιρετικές εμφανίσεις, ακολούθησε όμως η γκέλα εντός με τη Βιτόρια. Άσχημο το ξεκίνημα της Φλαμένγκο, επικράτησε όμως με 4-2 της Παλμέιρας και πήρε τα πάνω της φτάνοντας τους τέσσερις πόντους. Σταθερή ομάδα η Φλουμινένσε, πολύ δουλεμένη τακτικά και με παίκτες ηγέτες σε κάθε γραμμή, δεν έχει θέλξει με την εικόνα της η Φλαμένγκο, ακόμα και στην άνετη της νίκη δεν ήταν τόσο καλή όσο δείχνει το σκορ. Προβάδισμα στον άσο, μας φρενάρει όμως η σημασία του ντέρμπι.

309. ΚΙΛΜΕΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Αίμα και άμμος, η Κίλμες (3-1-5 εντός) του Καρούσο Λομπάρντι παλεύει γενναία για την παραμονή, η Χιμνάσια (4-1-3 εκτός) με σερί 6-1-0 ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Ρίβερ Πλέιτ και ψάχνει τον πρώτο τίτλο της από το 1929. Τριπλή είναι, θα πέσουν κορμιά.

310. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Εξάποντο για το Κόπα Σουνταμερικάνα, χαμηλά ο άσος της Μπελγράνο αφού η Άρσεναλ Σαραντί έχει το μυαλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Με τα δεύτερα λογικά οι φιλοξενούμενοι, κάτι που δεν τους εμπόδισε πάντως την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσουν τη Νιούελς με 3-2.

311. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΛΑΝΟΥΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά, με το μυαλό στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Λανούς, πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του Ρικέλμε στο “ Λα Μπομπονέρα”, ένα κλικ παραπάνω στον άσο.

312. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Τρεις ισοπαλίες σε τρία ματς για την Κορίτιμπα που θυμίζει ήδη ομάδα του Σέλσο Ροτ, φτιαγμένη δηλαδή με ατσάλινη άμυνα, παίζει καλά στην κόντρα αλλά έχει πρόβλημα στη δημιουργία παιχνιδιού. Δεν είναι άσχημη η εικόνα της Σπορτ Ρεσίφε μέχρι τώρα, δείχνει ότι θα έχει ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε ματς για το αποτέλεσμα και λογικά θα σωθεί, έχει ήδη τέσσερις βαθμούς αν και είχε δύο πολύ δύσκολα εκτός στα οποία στάθηκε αρκετά καλά. Απαράδεκτη η απόδοση της Κορίτιμπα, θα στηρίξουμε την Σπορτ στο ασιατικό +1.

313. ΜΠΑΪΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Κλάσικο μίσους του Σαλβαντόρ. Έξι βαθμοί για την Μπαΐα μέχρι τώρα με αρκετά καλή εικόνα, δείχνει ότι δεν θα έχει προβλήματα φέτος και ότι θα τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, προτίμησε να παίξει με βασικούς μεσοβδόμαδα και πήρε 0-0 στην Αμέρικα Μινέιρο για το κύπελλο. Την πρώτη της νίκη πήρε η Βιτόρια φέτος και έφτασε τους τέσσερις πόντους, σε κανένα δεν έπεισε όμως και δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σαν ομάδα και σαν μονάδες, έχουν πάρει τον αέρα της Βιτόρια φέτος έχοντας 2-2-0 απέναντι της μέσα στο 2014. Αν και ντέρμπι έχει το προβάδισμα, άσος.

314. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Σε ουδέτερο λόγω τιμωρίας. 3/3 ήττες μέχρι τώρα για τη Φιγκεϊρένσε, ισάριθμες απογοητευτικές εμφανίσεις και κατήφεια στο στρατόπεδο της, υπάρχει πάντως πίστη ότι ο νέος της προπονητής Γκούτο Φερέιρα θα αντιστρέψει την κατάσταση. Άσχημο κλίμα και στη Σάντος που δεν πείθει με την εικόνα της, έχει 3/3 ισοπαλίες και ο κόσμος ήδη δυσανασχετεί. ΝΟ ΒΕΤ.

315. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΣΙΑΤΛ

Πρωτοπόρος συνεχίζει το Σιάτλ, με το 2-1 επί του Ντάλας συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με over και GG, αήττητη η Νιου Ίνγκλαντ στην έδρα της (2-1-0) όπου μετράει και 3/3 NG και under, λογικά το τέμπο θα το επιβάλουν οι φιλοξενούμενοι, έστω και οριακά θα πάμε με το αμφίσκορο και το over.

316. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Αήττητο συνεχίζει το Σολτ Λέικ (4-5-0), δυνατό στην έδρα του το Χιούστον (3-1-1), δεν θα μπλέξουμε.

317. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Υποβιβασμένη και εμφανώς απογοητευμένη η Αρχεντίνος Τζούνιορς, η Ρίβερ κυνηγά λυσσασμένα τον τίτλο, μόνο το διπλό υπάρχει εδώ.

744. ΜΟΥΡΘΙΑ - ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939

3/4 νίκες εντός η Μούρθια η οποία σώθηκε την ώρα που η Κανάριας προέρχεται από σερί 2-14 νικών. Καλή επιλογή το -4,5.

745. ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΝΡΕΣΑ

Αδιάφορο ματς, η Μπιλμπάο σε μια δύσκολη χρονιά έχει ξεμείνει από στόχους την ώρα που η απογοητευμένη Μανρέσα έπεσε και μαθηματικά. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα ήταν το over 160.

***. ΒΙΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δεν μπορεί η Βαγιαδολίδ θα κοντράρει οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα, η Σαραγόσα καίγεται για νίκες για την 8άδα και θα το πάρει το ματς.

746. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Βαλένθια ακόμη πανηγυρίζει την κατάκτηση του Eurocup ενώ έχει μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την 2η θέση της κανονικής περιόδου. Η Σεβίλλη θα το παλέψει το ματς γιατί το μπλέξιμο της 8άδας εξακολουθεί να υφίσταται, θα αρκεστούμε στο over.

756. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ

Aδιάφορη η Εστού που πάντως έχει κάνει μερικές ζημιές όπως το διπλό στην Σεβίλλη. Η Μπανταλόνα όμως παρά το διπλό στο Μπιλμπάο έχει μπλέξει για την 8άδα εξαιτίας της ήττας από τη Μούρθια και δεν πρόκειται να το χάσει το ματς. Πιθανότατα βγαίνει και το -8,5.

757. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

6/7 νίκες η Χιπουσκόα και ξαφνικά έχει ελπίδες και για 8άδα. Η Κανάρια είναι πιο χαλαρή στην 5η θέση την οποία και θέλει να κρατήσει καθώς αν πέσει 6η πέφτει πάνω στην 3η Μπαρτσελόνα. Δύσκολο ματς.

758. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ - ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ

2 σερί ήττες η Λαμποράλ, λογική στην Μπαρτσελόνα αλλά η πρόσφατη εντός έδρας από την Χιπουσκόα ταρακούνησε τον Σκαριόλο καθώς θέτει σε κίνδυνο την είσοδο στα playoffs. Λογικά πληρώνει το μάρμαρο η αδιάφορη Ομπραντόιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ