ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(31/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(31/8)

326. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΟΣΤΟΦ

Τέλος η περιπέτεια της Ευρώπης για τη Ροστόφ (αποκλείστηκε από την Τράμπζονσπορ), δεν εντυπωσιάζει η ΤΣΣΚΑ (δύο σερί ήττες) αλλά μια τόσο αδύναμη ομάδα εκτός θα την πάρει εύκολα ή δύσκολα.

327. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Παρατάει ως τώρα η Φίτεσε (0-1-2), η Αϊντχόφεν οδηγεί την κούρσα με 3/3 καθαρές νίκες, έρχεται από διπλό (1-3) στο Άμστερνταμ και πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Άσος και Over.

328. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Απογοήτευση στην Άλμποργκ μετά την βαριά ήττα-αποκλεισμό από το ΑΠΟΕΛ (4-0), ώρα να επιστρέψει στη πραγματικότητα της Σουπερλίγκεν όπου τα έχει φορτώσει στον κόκορα (1-3-1). Η Σίλκεμποργκ (0-2-3) ψάχνει ακόμα το πρώτο της γκολ, είναι ο πλέον κατάλληλος αντίπαλος για μια νίκη-επιστροφή.

329. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Αντίδραση για το φετινό Μόναχο 1860 ο βαθμός στην Χάιντενχαϊμ (2-2), τόσο χαμηλά έχουν πέσει οι Βαυαροί, η Ντάρμσταντ δεν είναι εντυπωσιακή αλλά είναι αποτελεσματική, έχοντας πάρει τα δύο ματς στην έδρα της (1-0 Σαντχάουζεν, 2-0 Άαλεν) και κλέβοντας το βαθμό στο Ίνγκολσταντ (2-2). Ποτέ δεν υπάρχει άσος φαβορί εδώ, Χ2 ή πάσο.

330. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Πρώτη ήττα στη σεζόν για τη Μπραουνσβάιγκ (2-1 Καϊζερσλάουτερν), δεν παίζει και καμία τρομερή μπάλα μέχρι στιγμής, περισσότερο με τη φανέλα πήρε στην έδρα της την Χάιντενχαϊμ (3-0). Η Μπόχουμ είναι σαφώς πιο βαρύ όνομα από τους γηπεδούχους και σίγουρα άξιζε κάτι περισσότερο από το 1-2-0 που μετράει ως τώρα (όλα GG), εκτός έδρας διέλυσε την Άουε με 1-5. Υποτιμά τους φιλοξενούμενους το σετ, η αξία στο Χ2.

331. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Όπως δείχνει κα το σετ είναι σχεδόν απόλυτα ισορροπημένο, και με πολύ under.

332. ΝΤΑΝΤΙ –ΣΕΛΤΙΚ

Απογοήτευση για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ κουβαλάει η Σέλτικ, που σαν ομάδα δεν λέει πολλά ως γνωστόν, αλλά στους τυφλούς –ελλείψει Ρέιντζερς- βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Θα βγάλει πάθος η αήττητη ως τώρα Νταντί (2-2-0), μπορεί να κρατήσει το +1,25 ασιατικό αβάντζο που της δίνεται αυτή την ώρα.

333. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Ευρώπη τέλος (ξεκίνησε με όνειρα Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τελικά αποκλείστε και από το Γιουρόπα από τη Κλαμπ Μπριζ, μάλιστα άνετα με 1-3 συνολικό σκορ) για τη Γκρασχόπερς, ώρα να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα όπου έχει μείνει πολύ πίσω (1-2-3 ρεκόρ). Πολύ αδύναμη η Βαντούζ (0-2-4 ρεκόρ), αν δεν κερδίσουν και αυτή οι “ακρίδες” είναι άξιες της μοίρας τους.

334. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ

4/6 οver 2,5 και GG η Σεν Γκάλεν 4/6 over 2,5 και 5/6 GG η Ζυρίχη, το πράγμα πάει από μόνο του...

335. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Πρωτοπόρος στο Σαμπιονά με 3/3 νίκες η Μπορντό, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα. Επί Σανιόλ σκοράρει με άνεση, από εκεί μέχρι τον άσο του 1,50 όμως υπάρχει απόσταση… Δεν είναι για πέταμα η Μπαστιά, ίσως κοιτάξουμε τα γκολ στο live.

336. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΟΥΦΑ

Πολύ σφιχτές και οι δύο, μετά το 0-4 από τη Σπαρτάκ στη πρεμιέρα η Ρούμπιν μετράει 1-3-0, 1-0-4 το ρεκόρ της Ούφα, 4/5 under και NG, όλα στα κλασσικά σκοράκια. 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

337. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΧΑΛ

Από ευρωπαϊκό αποκλεισμό έρχεται η Χαλ, μέτρια ως τώρα η Άστον Βίλα, περιμένουμε κακό ματς με λίγα γκολ.

338. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φουριόζα έχει μπει η Τότεναμ (2/2 νίκες), τώρα όμως δίνει το πρώτο πραγματικό τεστ. Η Λίβερπουλ μπορεί να μην ικανοποίησε ούτε κόντρα στη Σαουθάμπτον (2-1 νίκη με το ζόρι) ούτε κόντρα στη Σίτι (ήττα με 3-1), όμως έχει αέρα από την περσινή πολύ καλή σεζόν της, ενώ φτιάχνει και αρκετές φάσεις σε κάθε ματς. Ισορροπημένο το σετ, δεν αφήνει περιθώριο αξίας, κυρίως για μάτι αλλά και Live betting αν προκύψει κάτι καλό.

339. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Το κλάσικο του Βελγίου, καμία δεν παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, και οι δύο προσέχουν αρκετά να νώτα τους (4/5 και 3/5 under 2,5 αντίστοιχα). Λόγω και του χαρακτήρα της αναμέτρησης το 1,90 του under 2,5 μοιάζει μεγάλο.

340. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΓΙΑΞ

Δύσκολη έξοδος για τον Αίαντα σε μια έδρα που τον μισεί όσο πιθανότατα καμιά άλλη, η ομάδα του Ντε Μπουρ έρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-3), και η Γκρόνινγκεν μετά τις δύο νίκες στην αρχή στραβοπάτησε στη Χάγη (3-0), over δείχνουν οι αριθμοί, δεν θα ασχοληθούμε με το ματς πριν το live.

341. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΤΣΒΟΛΕ

Απογοητευμένη κα ίσως κουρασμένη από το παιχνίδι στην Πράγα (ήττα με 3-1 κόντρα στη Σπάρτα και αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ) η Τσβόλε, εντός των τειχών μετράει όμως 4/4 νίκες (Σουπερ Καπ κόντρα στον Άγιαξ και 3/3 στο πρωτάθλημα) και δεν νοείται να δίνεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

342. ΡΟΝΤΑ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Στράφι πήγε το καλό ξεκίνημα (3/3) για τη Ρόντα, το 3-0 στη Φόλενταμ την προσγείωσε απότομα. Η Μάαστριχτ βέβαια είναι ομάδα στα μέτρα της. Ίσως και κάτι παραπάνω αν δούμε τις αποδόσεις του άσου.

343. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Ευρώπη τέλος και για τη Μίντιλαντ, στόχος πλέον μόνο το πρωτάθλημα όπου μετράει 4-0-1, όλες οι νίκες της συνδυάστηκαν με over και GG. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Έσμπιεργκ, ακόμα όμως ψάχνει για την πρώτη της νίκη (0-3-2). Κρατάμε τον άσο σαν ιδέα για το live, αν βοηθάει και η εικόνα του αγώνα.

344. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Δεν κερδίζει τόσο εύκολα εκτός η Φρέντρικσταντ (5-2-4 ρεκόρ) για να είναι σε αποδόσεις καθαρού φαβορί. Παραμονεύει έκπληξη, 4-2-5 μετράει εντός η Ουλενσάκερ, 3-1-0 στα πιο πρόσφατα.

345. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ

Δύο σερί νίκες για τη Γκέτεμποργκ, έκανε και διπλό (2-8-1 μετράει πλέον στα ταξίδια της) στη Φάλκενμπεργκ την προηγούμενη αγωνιστική, 6-2-2 μετράει στο σπίτι της, η Κάλμαρ χωλαίνει εκτός τελευταία (3-2-5 ρεκόρ, 0-1-5 στις έξι τελευταίες εξόδους της), θα πάμε με τον άσο.

346. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

0-2-4 από την τελευταία νίκη της Νόρκεπινγκ (4-2-4), φλερτάρει επικίνδυνα πλέον με τον υποβιβασμό, η ΑΪΚ (4-3-2 εκτός) έχει βρει σαφέστατα πατήματα και φορτσάρει για να εξαντλήσει και τις τελευταίες ελπίδες της για το τίτλο. Διπλό.

347. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Νωρίς ακόμα για συμπεράσματα στη Γερμανία, αλλά η Μάιντζ δεν έχει μπει καλά στη σεζόν (εκτός Ευρώπης, 2-2 στην έδρα της αδύναμης Πάντερμπορν στην πρεμιέρα), αντίθετα το Αννόβερο κέρδισε τη Σάλκε, έστω και με δόση τύχης. Οι τιμές του άσου κρίνονται υπερβολικά χαμηλές, θα προτιμήσουμε το Χ2.

348. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Νο Bet.

349. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Φαβορί σίγουρα το διπλό, αλλά χρειάζεται κάλυψη στο Χ, από δύο σερί νίκες έρχεται η Νοτς Κάουντι, από δύο σερί Χ η Μπρίστολ Σίτι που βγάζει φάσεις αλλά δυσκολεύεται ακόμα να καθαρίσει τα παιχνίδια της.

350. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Σε όλα τα παιχνίδια της έχει σκοράρει η Γιούνγκ Μπόις (2-3-1 ρεκόρ), μηχανή τω γκολ φέτος η Βασιλεία (5-0-1 με 15-8 τέρματα), όλες οι νίκες της έχουν συνδυαστεί με over, το ίδιο θα γίνει και με αυτή.

351. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ

Είναι καλύτερη ομάδα η Ζενίτ, η Λοκομοτίβ καλείται να χωνέψει και την απίστευτη εντός έδρας τεσσάρα από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Προς τα δεξιά κοιτάμε μόνο.

Πάμε στοίχημα LIVE

352. ΛΑΧΤΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

7-4-2 εντός η Λάχτι, με τα παιχνίδια της τελευταία να έχουν ανοίξει ανησυχητικά (4 σερί over 3,5), η Ίντερ Τούρκου (1-4-8 εκτός) μετράει 5/6 over 2,5 στις πιο πρόσφατες εξόδους της, περιμένουμε over και πιθανότατα άσο.

353. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ η Ραπίντ, και άντε να κερδίσεις τώρα τη Γκρόντινγκ που ένα γκολ θα το βάλει…

354. ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Γλίτωσε στο 94’ το μεγαλύτερο κάζο στην ιστορία της (ισοφαρίστηκε από 3-0 σε 3-3 από τη Ζόρια) η Φέγενορντ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η Τβέντε δεν είχε την ίδια τύχη, έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Καραμπάγκ και θα δει φέτος τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από την τηλεόραση. Μέτριες ομάδες φέτος και οι δύο, ο άσος του 2,00 προφανώς είναι για κόντρα, μιλάμε για καθαρή τριπλή.

355. ΛΕΣΤΕΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Στο 1,80 σκεφτόμαστε το διπλό, αλλά δεν τρελαινόμαστε κιόλας. Η Λέστερ θα κάνει κηδείες φέτος, το απέδειξε με τις καλές εμφανίσεις της κόντρα σε Έβερτον (2-2) και Τσέλσι (2-0).

356. ΜΕΤΣ – ΛΥΩΝ

Επέστρεψε στις νίκες η Λυών αλλά το 0-1 στη Ρουμανία επί της Άστρα δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση. Σκληροτράχηλη η Μετς του Καρτιέ (0-2-1), περιμένουμε να παίξει για τον πόντο, μπορεί να τον πάρει κόντρα σε μια Λυών που θα αγωνιστεί ξανά με πολλές σημαντικές ελλείψεις.

357. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Καθαρή τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

358. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Δυο σερί ήττες για τη Ζιλ Βιθέντε που δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα, μετά την αναμενόμενη ήττα στο Πόρτο η Μαρίτιμο επικράτησε της Ακαδέμικα εντός. Καλύτερη ομάδα η Μαρίτιμο όμως δεν έχει το διπλό, δεν θα πουν όχι στην ισοπαλία.

359. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΕΣΤΕΡ

8-7-0 το αήττητο σερί της Λιουνγκσκίλε (7-2-1 εντός), η Έστερ (2-5-3 εκτός) με τους μεγάλους της κατηγορίας έχει πρόβλημα. Άσος στο 1,90.

360. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Καλύτερη ομάδα η Γκλάντμπαχ, αδιαπραγμάτευτο αυτό, στην έδρα της Φράιμπουργκ όμως μετράει 5/5/ ήττες την τελευταία πενταετία! Μαχητική πάντα η ομάδα του Στράιχ, δεν θα μπλέξουμε πριν το live.

361. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Μαχαιριά στο 92’ για την Έλφσμποργκ στην Πορτογαλία, έμεινε εκτός ομίλων Γιουρόπα Λιγκ από τη Ρίο Άβε και η κατήφεια είναι μεγάλη. Στο “Μπόρος” είναι πανίσχυρη (8-1-1) και λογικά θα καθαρίσει και τη Φάλκενμπεργκ (2-2-6 εκτός), δεν θα βάλουμε όμως το χέρι μας στη φωτιά.

362. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΜΑΛΜΕ

Μετά από τις τεσσάρες στα λιμά (Μιάλμπι, Μπρομαποϊκάρνα) ήρθε η ώρα η Τζουργκάρντεν (3-4-2 εντός) να δείξει τι αξίζει κόντρα στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Μεθυσμένη πολιτεία το Μάλμε μετά την επική πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τι καρδιά όμως κοντράρεις μια ομάδα με 7-3-0 ρεκόρ εκτός; Με τον άσο να έχει γυρίσει σε φαβορί κοιτάμε πλέον προς τα δεξιά.

363. ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Πρεμιέρα στην Τουρκία, προφανώς οι 3-4 πρώτες αγωνιστικές είναι κυρίως για εξαγωγή συμπερασμάτων. Πολύ φιλόδοξη φέτος η Τράμπζονσπορ, ενισχυμένη σημαντικά, με Χαλίλχοτζιτς στο τιμόνι και Καρντόσο στην επίθεση, έχει ήδη δύο επίσημα στα πόδια λόγω Γιουρόπα (εύκολη πρόκριση επί της Ροστόφ) και πηγαίνει σε μια έδρα όπου πέρυσι επικράτησε με 0-5 και συνολικά μετράει 5-2-1. Η αγορά κοντράρει το διπλό, κάνοντας το στα μάτια μας ακόμα πιο ελκυστικό, φυσικά χρειάζεται και κάλυψη στην ισοπαλία.

364. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

No Βet.

365. ΓΙΑΡΟ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Πασίχαρη η Ελσίνκι για την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τις μέρες της η Γιάρο, δεν θα μπλέξουμε.

366. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

7-2-3 εντός η Κουόπιο, 5-4-4 εκτός η Σεϊναγιόεν που όμως στα 16 τελευταία έχασε μόνο από την υπερπρωταθλήτρια Ελσίνκι εκτός, στην έδρα της την περασμένη Κυριακή την κέρδισε μάλιστα με 2-0. (Χ)2 ή πάσο.

367. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

4-1-0 το αήττητο σερί της Μάριεχαμν, 0-1-8 στις τελευταίες εξόδους της μετράει η Μιλικόσκι, μόλις δύο τέρματα πέτυχε σε αυτές. Άσος.

368. ΤΟΥΡΚΟΥ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Συνεχίζει την πορεία προς τη σωτηρία η Τούρκου, 1-5-0 μετράει στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, 3-3-1 από τον Ιούνιο στην έδρα της (4-3-5 συνολικά), η Ροβανιέμι είναι παραγωγική τελευταία και φέτος αποτελεσματική εκτός (4-2-7) όμως εδώ θα πάμε με το κίνητρο. Άσος με κάλυψη στο Χ.

369. ΧΟΝΚΑ – ΒΑΑΣΑ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

370. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Σε καλύτερη ψυχολογία αλλά και αγωνιστική κατάσταση η Λόκερεν, 2/2 νίκες μετράει εντός έδρας στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, η Σταντάρ είχε βάλει το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα να μην έχει νίκη στα τρία τελευταία, πλέον όμως επικεντρώνεται σε αυτό. Σωστά μοιρασμένο στη μέση, τριπλή είναι.

371. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Πρεμιέρα στην Σέριε Α’, αναγνωριστικές οι πρώτες αγωνιστικές, στο Μπέργκαμο η Αταλάντα παραδοσιακά είναι δυνατή, αλλά η Βερόνα έρχεται από πολύ καλή χρονιά (10 πέρυσι). Μόνο για συμπεράσματα.

372. ΜΙΛΑΝ – ΛΑΤΣΙΟ

Καμία δεν ξεκινάει τη σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς, ένα παραπάνω η Μίλαν που και πέρσι ήταν τραγική. Ελαφριά κίνηση βλέπουμε στο Χ2 της Λάτσιο, έχει να κερδίσει όμως στο Σαν Σίρο 25 χρόνια.

373. ΒΙΚΙΝΓK - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

3-5-2 εντός η Βίκινγκ (7-11-3 συνολικά), 3-5-3 εκτός η Ρόζενμποργκ, και οι δύο αγαπάνε τα αμφίσκορα (10/11 εκτός οι φιλοξενούμενοι), βλέπουμε αξία στην ισοπαλία με γκολ, 1-1/2-2/3-3.

374. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Ζευγάρι για γκολ εκατέρωθεν, η ουραγός Σάντνες πλέον αναγκαστικά πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για νίκες, ευνοεί αυτό το ποντάρισμα στα γκολ.

375. ΣΤΑΡΤ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Θα βρει τρόπο να δεχθεί γκολ η Σταρτ (3-3-4 εντός, 0-1-4 στα τελευταία, 10 σερί GG) κάτι που δυσκολεύει τον άσο του 1,90. Πάμε παρακάτω.

376. ΑΛΤΑ – ΤΡΟΜΣΟ

Τρόμσο είσαι, λογικά θα κερδίσεις, αλλά παίζεις σε μια έδρα που η γηπεδούχος μετράει 5-3-3 και το διπλό πληρώνει ψίχουλα…

377. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΜΠΡΙΝΕ

Νο Bet.

378. ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

No Bet.

379. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Τι και αν η Χόνεφος (5-1-5 εντός) είναι αυτή που καίγεται για βαθμούς, η Μπάερουμ τρελαίνει κόσμο μετρώντας έξι σερί νίκες! Ξερό διπλό στο 4,00.

380. ΧΟΝΤ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

12-8-0 αήττητο τρέχει η πρωτοπόρος Σάντερφιορντ, 3-3-5 το εντός έδρας ρεκόρ της Χοντ, διπλό με κάλυψη στο Χ.

---. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΧΑΜ ΚΑΜ

Άσος.

381. ΠΕΝΑΦΙΕΛ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Δυο τριάρες μετράει η αδύναμη Πεναφιέλ, πάλεψε η Πάκος Φερέιρα αλλά ηττήθηκε με τίμιο σκορ από Πόρτο και Μπενφίκα. Αν κάποια ομάδα είναι πιο κοντά στη νίκη αυτή είναι η Πάκος, στο 1,80 το DNB της, πιθανότερο αποτέλεσμα πάντως είναι η ισοπαλία.

382. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Τρίτη σερί ήττα για την Κατόλικα (2-0-4) που είναι αγνώριστη σε αυτό το διάστημα, χωρίς να θέλγει με την απόδοση της η Ο' Χίγκινς παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει και είναι τέταρτη (3-2-1). 6/6 GG μετρούν οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το over στο 1,80 για καλύτερη απόδοση.

383. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εμφανές το προφανές, ο Αστέρας τέτοια ματς τα καθαρίζει στην έδρα του.

384. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η Νίκη Βόλου με το επιθετικό στυλ του ολλανδού προπονητή της θα κάνε πολλά over στην αρχή. Στο Καραϊσκάκης σκόραρε αλλά θα μπορούσε να είχε δεχθεί πολύ περισσότερα από τα τρια γκολ που δέχθηκε, ο Ατρόμητος θα ψάξει για νίκη, πάμε με το over 2.

385. ΞΑΝΘΗ - Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ

H Ξάνθη αναμένεται να κερδίσει, τα σκορ των δύο ομάδων την πρεμιέρα (3-2 στη Βέροια η γηπεδούχοι, 2-1 τον Πανθρακικό οι Φαίακες) μας έχουν βάλει στο μυαλό και τα γκολ.

386. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΟΚ

Πολύ ψηλά το διπλό του ΠΑΟΚ (2,20+), αξίζει ένα ποντάρισμα.

387. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Θριαμβεύτρια επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ η Κράσνονταρ (3-0), με αέρα Ευρώπης και εξαιρετικές επιδόσεις τη φετινή σεζόν (8-2-1 σε επίσημα ματς), η Ντιναμό Μόσχας πέρασε χάρις τη διαιτησία την Ομόνοια με γκολ στο 93’, επιθετικά έχει πολλές αρετές αλλά και στα μετόπισθεν ακόμα περισσότερες τρύπες. Άσος με κάλυψη στο Χ.

388. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Γνωστός ο νόμος της Σουπερέταν, δεν ακουμπάμε ποτέ τη Χάμαρμπι.

389. ΟΝΤΕΝΣΕ- ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

2,00 το διπλό μιας ομάδας με μια νίκη σε πέντε ματς, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε…

390. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όποιος θέλει να κοντράρει την εξαιρετική Βιγιαρεάλ στην έδρα της σε αυτές τις τιμές μπορεί να το κάνει, εμείς θα μένουμε μακριά.

391. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ- ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, κεκλεισμένων των θυρών, ενημερωτικά αυτά, δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

392. ΜΠΕΤΙΣ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Πολύ καλή στην πρεμιέρα η Μπέτις, με ομάδα της Πριμέρα έμοιαζε στο Σαμπαντέλ, θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα από τρία τέρματα πριν στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχθεί δύο γκολ που της έφεραν άγχος. Η Νουμάνθια ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν (1-2), ο άσος είναι σωστά καθαρό φαβορί.

393. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Νο Βet.

394. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Μέτριο το ξεκίνημα της Τολούκα (2-2-2) που παραδοσιακά στην έδρα της είναι το αφεντικό (11-3-1 το τελευταίο 9μηνο για το πρωτάθλημα), βρίσκει απέναντι της τη Βερακρούζ που έχει σκοράρει μόνο σε 1/6 όμως κράτησε το μηδέν σε 4/6 (1-4-1). Άσος στο 1,70.

395. ΜΠΡΑΝ – ΜΟΛΝΤΕ

Ανεβασμένη η Μπραν, αλλά η Μόλντε είναι ένα σκαλί πάνω από όλες τις ομάδες της χώρας. Ασφαλέστερη διέξοδος τα γκολ, θα σκοράρουν και οι γηπεδούχοι.

396. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΑΡΟΥΚΑ

4/4 ήττες για τη Νασιονάλ ως τώρα, μεσοβδόμαδα έχασε από τη Μινσκ για το Γιουρόπα. Μαχητική η Αρούκα, πήρε Χ από την Εστορίλ και έχασε στο 93' από τη Σπόρτινγκ. Μπορεί την ισοπαλία η Αρούκα όμως δεν θα μπλέξουμε, καλό το under.

397. ΠΟΡΤΟ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Πολύ δυνατή φέτος η Πόρτο, έχει κάνει το 4/4 στα επίσημα της χωρίς να δεχθεί γκολ. Τέσσερις βαθμοί σε δυο ματς για τη Μορεϊρένσε όμως στο "Ντραγκάο" τα πράγματα θα είναι δύσκολα, χαμηλό το win to nil, με μεγαλύτερο ρίσκο πάμε στα σκορ 2-0/3-0/4-0.

398. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΜΑΛΙΝ

Ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο, ειδικά η Μαλίν, δεν θα μπλεχτούμε στα χωράφια τους.

399. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Ντέρμπι της Λισαβόνας με έντονη αντιπαλότητα. Δεν πατάει καλά η Μπενφίκα παρά το 2/2 ενώ έχει και απουσίες, στο 93' πήρε την πρώτη της νίκη η Σπόρτινγκ που ακόμα ψάχνεται και αυτή. Η προϊστορία δείχνει έξι σερί άσους και επτά ματς χωρίς γκολ για τους φιλοξενούμενους, εμείς θα απέχουμε.

400. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Νο Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

401. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Κλάσικο μίσους. Επιστροφή στις νίκες για την Ιντεπεντιέντε (2-0-2) σε μια δύσκολη έδρα (Ολίμπο 1-2) κάτι που την τόνωσε ψυχολογικά, τους εννιά πόντους έφτασε η Ράσινγκ (3-0-1) που είναι για ψηλά φέτος. Η παράδοση λέει άσο (8-1-0 από την τελευταία δεκαετία), η Ράσινγκ όμως είναι καλύτερη ομάδα, πιθανό να τα βρούνε στο βαθμό.

402. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

11 ματς χωρίς νίκη για την Μπελγράνο μαζί με το περσινό πρωτάθλημα, έχει 0-2-2 φέτος έχοντας αποτύχει να σκοράρει σε 3/4 με την εικόνα της να είναι επιεικώς μέτρια. Αρκετά αφελής η Ραφαέλα, παίζει με άγνοια κινδύνου και αυτό της βγαίνει, την προηγούμενη βδομάδα λίγο έλειψε να πάρει βαθμό από τη Νιούελς που προηγούταν με 3-0 στο ημίχρονο. Χ2 για την ομάδα που έχει σκοράρει επτά γκολ στα τελευταία τρία.

403. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ -ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Στην κορυφή της Ανατολής η Ουάσινγκτον, προερχόταν από δυο δυνατές νίκες όμως κάνοντας ροτέισον ηττήθηκε με 4-1 στο Λος Άντζελες, εντός έχει 8-3-2. Να κρατηθεί εντός πλέι-οφ θέλει η Νέα Υόρκη όμως είναι ασταθέστατη ενώ εκτός σπάνια κάνει διπλό (2-6-5, 9/13 under). 10 γκολ έβαλαν οι γηπεδούχοι στα τελευταία τρία εντός, σκοράρει με συνέπεια η παρέα του Ανρί εκτός ενώ χρειάζεται και το αποτέλεσμα, over.

404. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αντιστοιχηματικό, ο ΠΑΟ έρχεται από ευρωπαϊκό ενώ θα πρέπει να μάθει να ανοίγει κλειστές άμυνες χωρίς τον Μπεργκ.

405. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΕΜΠΟΛΙ

Χωρίς τον Γκουιντολίν (ο Στραματσόνι πήρε τη θέση του) αλλά με Ντι Νατάλε για μια ακόμα χρονιά η Ουντινέζε μπαίνει με θετική αύρα στη σεζόν. Επιστροφή μετά από έξι χρόνια στη Σέριε Α’ για την Έμπολι, αναμένεται να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Κοιτάμε προς τον άσο του 1,80.

406. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Νο Bet.

407. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Εποχή Τζέμαν στην Κάλιαρι, ετοιμαστείτε για μεγάλα over. Ήδη στο συγκεκριμένο παιχνίδι η απόδοση του over έχει πραγματικά κατρακυλήσει (από 2,25 σε 2,75 το όριο).

408. ΤΖΕΝΟΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Ελαφριά κίνηση προς το διπλό, άριστες οι σχέσεις των δύο ομάδων σε όλα τα επίπεδα, η Νάπολι ψάχνει γιατρειά για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

409. ΤΟΡΙΝΟ – ΙΝΤΕΡ

Νο Bet.

410. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΠΑΡΜΑ

Ανάστατο το κλίμα στην Πάρμα, με τον Κασάνο να δημιουργεί εσωτερικά προβλήματα, η Τσεζένα θα έχει τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης, θα περιμέναμε το σετ πιο ισορροπημένο.

411. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Άδικη ήττα για την Κορίνθιανς στην έδρα της Γκρέμιο με την "Τιμάο" να μένει στο -8 από την κορυφή, μεσοβδόμαδα έχασε και για το κύπελλο από την Μπραγκαντίνο αν και έπαιξε με βασικούς. Εντός έχει 5-3-1 με 7/9 under. Η μίνι κρίση των τριών ματς χωρίς νίκη για το πρωτάθλημα και του αποκλεισμού από το κύπελλο πέρασε για τη Φλουμινένσε που σκόρπισε με 4-0 τη Σπορτ και επικράτησε της Γκοϊάς με 2-1 για το Σουνταμερικάνα. Έχει μείνει πέμπτη και δεν τη σηκώνουν άλλες γκέλες. Δεν σκοράρει και παίζει χωρίς τον καλύτερο της φορ η Κορίνθιανς, δεν είναι για τόσο μεγάλο άνοιγμα οι αποδόσεις και το Χ2 στο 1,85 έχει αξία.

412. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Αδυνατεί να κάνει ένα καλό σερί η Κοριτίμπα ώστε να ξεφύγει από την προτελευταία θέση, άλλαξε προπονητή ενώ εντός έχει 2-3-3 με 7/8 under και ΝG. Συνεχώς ανεβαίνει η Ατλέτικο που έχει φτάσει έκτη, εκτός παραδοσιακά χωλαίνει (2-2-4) όμως έχει σκοράρει σε όλα μετρώντας 7/8 over και 8/8 GG. Με την αλλαγή προπονητή η Κοριτίμπα ίσως πάρει άλλο αέρα, στο 1,75 ο DNB άσος.

413. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Η έδρα (4-3-0, 14-4 γκολ, 5/7 under) κρατάει την Μποταφόγκο εκτός επικίνδυνης ζώνης (+2), αν δεν ήταν τα οικονομικά προβλήματα πάντως θα ήταν για ψηλότερα. Μεσοβδόμαδα με βασικούς έχασε 1-2 από τους αναπληρωματικούς της Σεαρά. Έχασε την τραχύτητα της η Σάντος και στα τελευταία πέντε ηττήθηκε τέσσερις φορές, όλες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους πάντως και οπισθοχώρησε στο μέσο της κατάταξης. Έκανε μεγάλο διπλό μεσοβδόμαδα για το κύπελλο στην έδρα της Γκρέμιο, εκτός έχει 2-2-4 με 6/8 NG για το πρωτάθλημα. Η Μποταφόγκο το θέλει πιο πολύ και είναι πιο ξεκούραστη, επειδή αμφότερες αρέσκονται στα χαμηλά σκορ θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1).

414. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Σε μέτρια κατάσταση η Σπορτ έχει 1-1-3 εσχάτως ενώ μεσοβδόμαδα με βασικούς ηττήθηκε με 0-1 από τη Βιτόρια για το Σουνταμερικάνα σε ματς που ήθελε πολύ. Στη μέση της βαθμολογίας, στηρίζεται πολύ στην έδρα της (5-2-1). Έχοντας μεγάλα επιθετικά προβλήματα η Κρισιούμα παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, εκτός έχει 0-3-5 με 1-14 τέρματα, μεσοβδόμαδα πάντως παίζοντας με μικτή ενδεκάδα πήρε μεγάλη νίκη επί της Σάο Πάολο για το Σουνταμερικάνα. Δεν σκοράρει με τίποτα η Κρισιούμα εκτός, μονόδρομος ο άσος.

415. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Ακάθεκτη συνεχίζει την προσπάθεια της η Φιγκεϊρένσε που με φόρμα 4-1-0 ξέφυγε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, εντός όμως έχει 2-1-5 και εκτός μάχης τους δυο βασικούς κεντρικούς μέσους της. Ρόλαρε η Σάο Πάολο και με τέσσερις σερί νίκες ανέβηκε δεύτερη, μόνο η πρωτοπόρος έχει καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ απ' αυτήν στο πρωτάθλημα (4-2-2) όμως και αυτή έχει τρεις σημαντικές απουσίες που θα την επηρεάσουν επιθετικά. Προσεκτικά οι γηπεδούχοι, με απουσίες οι φιλοξενούμενοι θα πάμε με το under σε ένα ματς που έχει πολύ ισοπαλία.

416. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Θα μετρήσει πολύ η παρουσία ή όχι τη Ιμπραΐμοβιτς, που έχασε το ματς με την Εβιάν (0-0 εκτός), δεν είναι προφανώς εύκολος αντίπαλος η Σεντ Ετιέν (2-1-0) αλλά η Παρί παραμένει Παρί, ενώ οι “πράσινοι” έρχονται από 120’ λεπτά την Πέμπτη (στα πέναλτι απέκλεισαν την Καράμπουκσπορ).

417. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Λίγη η Λα Κορούνια στην πρεμιέρα (2-1 στη Γρανάδα), η Ράγιο κράτησε την πρωταθλήτρια Ατλέτικο στο 0-0 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί και φέτος για υψηλές πτήσεις. 4-6-0 η προϊστορία την τελευταία 25ετία αλλά και οι παραδόσεις κάποια στιγμή σπάνε… +0,25 ασιατικό διπλό.

418. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Όχι και η ευκολότερη έδρα τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ όμως έρχεται από ευρωπαϊκή απογοήτευση. Όπως και να χει τέτοια ματς ποτέ δεν μας έθελγαν.

419. ΑΛΑΒΕΣ – ΟΥΕΛΒΑ

Καμία δεν ξεχώρισε στην πρεμιέρα, προχωράμε στο επόμενο.

420. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Φαβορί λόγο έδρας η Μαγιόρκα, δεν έχουμε αντίρρηση σε αυτό, αλλά δεν θα ποντάρουμε κιόλας τον άσο.

421. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

O τυχερός βαθμός απέναντι στην Ο' Χίγκινς πριν από ένα μήνα αποτέλεσε εφαλτήριο για την Κονσεπσιόν που έχει φτάσει τους εννιά πόντους (2-3-1) παίζοντας καλά έκτοτε, ένα βαθμό παραπάνω έχει η Καλέρα που έσωσε το βαθμό στο 90' στο προηγούμενο. Πολύ χαμηλός ο άσος για να τον στηρίξουμε, ειδικά από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με άνεση.

422. ΙΚΙΚΕ – ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ

Ψάχνεται ακόμα η Ικίκε που με ρεκόρ 0-3-3 είναι προτελευταία έχοντας δεχθεί δυο γκολ σε 4/6 ματς, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε για το Σουνταμερικάνα και πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με υπηρεσιακό προπονητή. Πολύ αδύναμη η Μπαρνετσέα φέτος, έχει 1-0-5 με 4-15 γκολ, εκτός έχει 3/3 ήττες όλες με τρία γκολ παθητικό. Ευκαιρία για την Ικίκε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη, άσος.

423. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Κλάσικο της ερήμου Ατακάμα. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Κομπρεσάλ (0-4-2) που πληρώνει τις αδυναμίες που έχει στην άμυνα έχοντας δεχθεί τουλάχιστον δυο γκολ σε 4/6, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Σουνταμερικάνα σε ματς που έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω για 55' και με τρεις για 30'. Εξίσου άσχημα τα πράγματα για την Κομπρελόα (1-1-4) συνεχίζει με υπηρεσιακό σε μια έδρα που της πάει καθώς μετράει τέσσερα σερί διπλά. Σε άσχημο φεγγάρι αμφότερες, πάσο.

424. ΕΛΤΣΕ – ΓΡΑΝΑΔΑ

No Bet.

425. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Σέρνεται η Μπόκα, τέσσερις πολύ κακές εμφανίσεις και τρεις πόντοι από τύχη πιο πολύ (1-0-3), το 4/4 έχει κάνει η Βελέζ που έχει διαψεύσει όσους την ήθελαν φέτος να είναι αισθητά πιο αδύναμη σε σχέση με άλλες χρονιές. Διαβασμένες οι αποδόσεις, θα απέχουμε.

426. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και η πτώση στην τελευταία θέση έφεραν νέο τεχνικό στη Βιτόρια (1-3-4 εντός, 5/8 under και ισάριθμα NG) τον πρώην της Φλαμένγκο Νέι Φράνκο ο οποίος την οδήγησε αν και με αναπληρωματικούς σε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σπορτ για το Σουνταμερικάνα. Ρόλαρε επί Λουσεμπούργκο η Φλαμένγκο και ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη, με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο της έχει 5-0-1 όμως εκτός αντιμετωπίζει πρόβλημα έχοντας 2-1-5 με μόλις τρία γκολ υπέρ (6/8 under, 8/8 NG) και προέρχεται από μεσοβδόμαδα σφαλιάρα με 3-0 από την Κοριτίμπα για το κύπελλο. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ αλλά το under πληρώνει λίγο.

427. ΓΚΟΪΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Διορθώνεται σταδιακά η βαθμολογική θέση της Γκοϊάς η οποία με πέντε σερί ήττες διάστημα στο οποίο βρήκε δίχτυα μόνο σε 1/5 ματς έχει βρεθεί στο +3 από τον υποβιβασμό. Εντός έχει ρεκόρ 3-3-2 με 6/8 under και ισάριθμα NG, μεσοβδόμαδα με βασικούς έχασε με 2-1 από τη Φλουμινένσε για το Σουνταμερικάνα. Σε μέτρια κατάσταση η Ατλέτικο (1-2-3) αν και διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό είδε τον προπονητή της να απολύεται. Μαχητική εκτός (2-3-3) σκοράρει σχεδόν πάντα με αποτέλεσμα να μετράει 7/8 GG, μεσοβδόμαδα πάντως γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Αμέρικα Νατάλ για το κύπελλο. Κουρασμένες αμφότερες, θα πάμε με την έδρα που δεν είχε εξτρά ταξίδι, ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί ηττών της Γκοϊάς. 1-0/2-0/2-1/(1-1).

428. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΜΠΑΪΑ

Στο -6 από την τετράδα η Γκρέμιο (5-2-1 εντός) πήρε μια καλή νίκη και έφτιαξε τη ψυχολογία της όμως ήρθε στο καπάκι ήττα που δύσκολα ανατρέπεται, έχασε με 0-2 εντός από τη Σάντος για το κύπελλο αν και έπαιξε με βασικούς. Απογοήτευση για το αποτέλεσμα αυτό, ήθελε πολύ το κύπελλο. Σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης η Μπαΐα προέρχεται από δυο πολύ άσχημες επιθετικά εμφανίσεις, είναι πάντως πέντε ματς χωρίς ήττα (1-4-0) μετρώντας 15/17 under φέτος. Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ιντερνασιονάλ μεσοβδόμαδα για το Σουνταμερικάνα (0-2). Πιο ξεκούραστη η Γκρέμιο που δεν είχε ταξίδι, μπορεί να κάνει τον άσο πάντα σε συνδυασμό με σχετικά χαμηλό σκορ όταν παίζει η Μπαΐα, στο 1,97 το 1 & under 3,5.

429. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Από τρεις τραγικές εμφανίσεις προέρχεται η Γουαδαλαχάρα (1-2-2) που έχει σκοράρει μόνο δυο γκολ και αυτά από στημένα, δεύτερη σερί εντός νίκη για την Κρουζ Αζούλ (2-2-2) που έχει μείνει πίσω πάντως. Καμία τους δεν σκοράρει εύκολα, under το οποίο ενισχύεται από τον χαρακτήρα ντέρμπι της αναμέτρησης.

430. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

Καλό αποτέλεσμα το 2-2 στην έδρα της Σαντιάγκο Γουόντερερς για την Άουνταξ που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία (1-3-2), σταθερή ομάδα η Νιουμπλένσε (2-2-2) που δέχεται εύκολα γκολ εκτός αλλά έχει και αυτή το γκολ. Από δυο αμφίσκορα προέρχεται η Άουνταξ, από πέντε η Νιουμπλένσε, πάμε με το GG.

431. ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Nτέρμπι του Λος Άντζελες, έχουν κοινή έδρα. Στον πάτο της Δύσης και χωρίς ελπίδες για πλέι-οφ η Σίβας, μετράει ρεκόρ 0-1-5 αδυνατώντας να σκοράρει στα τελευταία πέντε ενώ εντός έχει 3-2-6 με μόλις οκτώ γκολ υπέρ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι δεύτεροι στη Δύση τυπικά φιλοξενούμενοι, προέρχονται από τρεις σερί πειστικές νίκες και εκτός έχουν 4-4-4. Στο χέρι των φιλοξενούμενων, είναι πολύ ανώτεροι και μπορούν να κερδίσουν εύκολα αν το παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

432. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Το μεθύσι της κατάκτησης του Λιμπερταδόρες έκανε τρεις αγωνιστικές να φύγει, μετά από δύο δίκαιες ήττες πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Κίλμες (0-3) και ψάχνει σταδιακά να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δεν σταματιέται η Ρίβερ, έφτασε τους δέκα βαθμούς προερχόμενη από τρεις σερί νίκες στις οποίες ήταν απολαυστική (9-0 τέρματα σε αυτές). Από σεβασμό στην έδρα της “Σανλορέ” δεν θα κοιτάξουμε στο διπλό και θα πάμε στο GG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ