ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(8/2). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής(8/2).

266. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Ντερμπάκι της Ανδαλουσίας και παράλληλα εξάποντο παραμονής, ενισχυμένη μεταγραφικά η Κόρδοβα (1-6-4 εντός), η Αλμερία ενώ κέρδιζε μόνο εκτός (4-1-6 ρεκόρ) στην τελευταία της έξοδο διασύρθηκε (3-0 Εσπανιόλ) και την αμέσως επόμενη αγωνιστική έφτασε στην πρώτη εντός έδρας νίκη της για φέτος, επικρατώντας με 1-0 της Χετάφε. Το κλασσικό -0,25 στους γηπεδούχους που όλοι περιμέναμε αφαιρεί κάθε στοιχηματικό ενδιαφέρον.

267. ΛΟΥΓΚΟΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Kάπου ανάμεσα σε κρύο, βροχή και χιόνι ακροβατούν όλα τα ματς στην Ισπανία. Οκτώ ματς χωρίς νίκη η Λούγκο (6-4-2) όμως αξίζει παραπάνω και αυτή την αγωνιστική αν δεν έπαιζε με την πρωτοπόρο θα την στηρίζαμε, δεν παίζει καλά εσχάτως η Λας Πάλμας και πολύ πιθανό είναι να αφήσει βαθμούς όπως συχνά κάνει εκτός (5-6-1) όμως οι αποδόσεις δεν κρύβουν ευκαιρία.

268. ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Σε μέτρια προς κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, χωρίς νίκη (0-2-1) το 2015 η Μερσίν (5-2-1 με 14-7 τέρματα) αλλά 3/3 GG, δύο κολλητές εντός έδρας ήττες για την Κασίμπασα (1-2-5 με 12-20 γκολ εκτός) στα τελευταία, 6/8 αμφίσκορα έχει εκτός. Το GG ξεχωρίζει.

269. ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Ουραγός η Μπαλικεσίρσπορ (2-1-5 εντός), 0-2-1 ο απολογισμός της το 2015, η Κόνια ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της τη φετινή σεζόν (0-3-5 με 5-15 γκολ). Η αγορά κινείται προς το διπλό 0:0 ασιατικό.

270. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Δεν γεμίζει το μάτι με τίποτα η Φιορεντίνα (3-5-2 εντός), δεδομένο το πρόβλημα της στην τελική προσπάθεια, έχασε και τον καλύτερο παίχτη της Κουαρδάδο, δεν φαίνονται ιδιαίτερα ρόδινα τα πράγματα κόντρα στην ανεβασμένη τελευταία (2-3-1 στα έξι πιο πρόσφατα) Αταλάντα (2-4-5 εκτός).

271. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Ήττα στο Χέρενφεν για τη Φέγενορντ (6-2-3 εντός), χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει στη 2 θέση τον Άγιαξ, στο -5 ακόμα η διαφορά τους. 6-1-0 μετράει στα τελευταία επτά παιχνίδια της στο κάστρο “Ντε Κούιπ”, η Καμπούρ χάνει δύσκολα εκτός (3-5-2) αλλά έρχεται από τρεις σερί ήττες και συνολικά 0-1-3 το 2015,έχοντας πάντως πρόγραμμα-φωτιά. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε ο άσος να κάνει την εμφάνιση του, πιθανότερο το δεύτερο σενάριο…

272. ΜΠΕΡΝΛΙΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Εξάποντο παραμονής, από δύο άσχημες ήττες (2-3 Κρίσταλ Πάλας, 2-0 Σάντερλαντ) έρχεται Μπέρνλι (3-4-5 εντός), υπερβολικό το τελικό 0-3 με το οποίο έχασε η Γουέστ Μπρομ από την Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική, πρώτη ήττα επί Τόνι Πιούλις, ο οποίος καθάρισε τους στάβλους του Αυγεία που είχαν καταντήσει τα αποδυτήρια της με Σαμαράδες και λοιπούς και φαίνεται να έχει περάσει ήδη το μαχητικό πνεύμα του. Πονηρά ελαφρό φαβορί οι γηπεδούχοι, προς τα δεξιά η όποια αξία.

273. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Οι μικροί Γερμανοί ξανάρχονται, 4-4-1 το εντός έδρας ρεκόρ της 2 στη βαθμολογία Καρλσρούης που στα φιλικά προετοιμασίας διέπρεψε, εξάποντο ανόδου αυτό κόντρα στη Φορτούνα του 5-3-2 εκτός. Όλη η αξία στο Χ2 του 2,00+, αν και είναι προφανώς πολύ ριψοκίνδυνο να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά από τόσο νωρίς.

274. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Ακόμα ένα εξάποντο ανάμεσα σε ομάδες που εποφθαλμιούν τις δύο τελευταίες θέσεις της τριάδας, 6-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπραουνσβάιγκ, 1-5-3 μετράει εκτός έδρας η Καϊζερσλάουτερν, βάσει της εικόνας αλλά και των επιδόσεων τους στο πρώτο μισό της σεζόν το under 2,5 έχει καλή τύχη και είναι το σημείο που ποντάρεται περισσότερο.

275. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Μόλις μια νίκη εντός –στο τελευταίο της μάλιστα ματς στο σπίτι της για το 2014- μετράει η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (1-3-5), η Νυρεμβέργη (3-1-6 εκτός) ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν αλλά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρενέ Βάιλερ πήρε τα πάνω της, κλείνοντας με 4-1-1. Έστω και μόλις ένα κλικ, το διπλό έχει προβάδισμα.

276. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Αποψιλώθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Νταντί Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή της ΜακΝάμαρα να κάνει μουτράκια, ας τη δούμε κόντρα στην σκληροτράχηλη Στανράερ, που οδηγεί την κούρσα στη Λιγκ 1.

Πάμε στοίχημα LIVE

277. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΣΙΟΝ

Επανέναρξη στην Ελβετία, κάτι σαν εξάποντο παραμονής αυτό εδώ, σε κάθε περίπτωση αντιστοιχηματική τριπλή.

278. ΤΟΥΝ – ΑΑΡΑΟΥ

Ομάδες με πρόβλημα στο γκολ στο κλείσιμο του πρώτου μισού της σεζόν, πρώτη σκέψη το under.

279. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΟΝΑΚΟ

Ασύλληπτες οι επιδόσεις της Μονακό που δεν δέχεται γκολ εδώ και 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αήττητη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (8-0 τέρματα). Απειλείται όμως αυτό το σερί της από τη Γκινγκάμπ που είναι πολύ βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, 4 διαδοχικές νίκες πήρε στο Ρουντουρού ενώ βρήκε δίχτυα και στα οκτώ τελευταία της ματς. Με τη φόρμα που έχει και ο 1σκόρερ της Μποβί (14 γκολ σε 13 ματς) μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα μετά από δύο μήνες που θα παραβιάσει την εστία των «Μονεγάσκων». Σε ελκυστική απόδοση προσφέρει τοGG (2,12)ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

281. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β – ΒΕΧΕΝ

Δεν πιάνεται από κάπου, προχωράμε στο επόμενο.

282. ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

5-3-0 στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της μετράει η Φορτούνα Κολωνίας (5-4-3 συνολικά), πρωτοπόρος της Γερμανίας ΙΙΙ η Μπίλεφελντ με ρεκόρ εκτός 4-3-3, θα γίνει ψιλοχαμούλης.

283. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΑ.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ

Όποιος πρόλαβε τον άσο στο 1,80+ όταν άνοιξαν οι αποδόσεις αγόρασε καλά (1,55 πλέον), οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν το live.

---. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΕΠΙΣΚΟΠΗ

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις η Παναχαϊκή πήρε βαθμό στην έδρα των Ψαχνών και παρέμεινε δεύτερη (9-2-2), στον πάγκο ο οργανωτής Ντα Κόστα, τιμωρημένος ο χαφ Μπαλού, αμφότεροι σημαντικές απουσίες. Η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου είναι η Επισκοπή που προέρχεται από ρεπό, 1-1-9 το ρεκόρ της στα τελευταία, νέος προπονητής ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Αποτέλεσμα πέραν του άσου θα μας προξενήσει εντύπωση.

---. ΚΑΛΛΙΘΕΑΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Άρχισαν να πιάνουν τόπο οι μεταγραφές της Καλλιθέας καθώς με διπλό στον Άλιμο ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη, εντός έχει 3-3-1 ενώ στα τελευταία έξι έχασε μόλις μια φορά. Από ρεπό προέρχεται ο Παναιγιάλειος που είναι ο πρωταθλητής των under του ομίλου (11/14) και εκτός σκοράρει με το σταγονόμετρο (2-1-3, 4-6 γκολ). Δύσκολα θα φύγει από το under.

---. ΛΑΡΙΣΑΛΑΜΙΑ

Ντέρμπι με την ΑΕΛ να είναι στο -2 από την τριάδα έχοντας 5-1-1 εντός με 8-1 γκολ, στο +5 η Λαμία που δείχνει ντεφορμέ έχοντας 1-0-2 εσχάτως και τη νίκη να έρχεται με το ζόρι επί του αδύναμου Φωκικού. Σημαντικό ματς για αμφότερες σε τεταμένο κλίμα και πόλεμο ανακοινώσεων, και αυτό δεν φεύγει από το under.

---. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ισχυρός στην έδρα του ο Αγροτικός (3-3-1), ενισχύθηκε στις μεταγραφές και οι αποδόσεις τον αδικούν απέναντι σε ένα Πιερικό που είναι σε καλή φόρμα μεν (3-2-1) όμως δεν καίγεται βαθμολογικά και εκτός ζορίζεται πολύ (0-3-3, δεν σκόραρε σε 4/6). DNB άσος ή αν ανοίξει χαμηλά τότε παίζονται και τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).

---. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ενισχύθηκε ο Αιγινιακός και με δύο κολλητές νίκες βγήκε εκτός ζώνης, εντός έχει 3-0-3 και υποδέχεται την έκπληξη της σεζόν Ζάκυνθο που έκανε το 3/3 εντός απέναντι σε Τύρναβο, ΑΕΛ και Βόλο ενώ εκτός έχει 2-3-1 με 6/6 under. Δεν κερδίζουν οι νησιώτες.

---. ΦΩΚΙΚΟΣΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

Ουραγός ο Φωκικός που δεν έχει την ποιότητα να σταθεί, με άμυνα και ξύλο όμως δεν χάνει εύκολα (0-4-2) ενώ τα under έρχονται σε σταθερή βάση (12/13). Δύο βαθμούς πιο πάνω ο Εθνικός που προέρχεται από ρεπό, εκτός ζορίζεται πολύ (0-1-5, 2-8 γκολ, 5/6 under) όμως στη Φωκίδα δεν χάνει.

284. ΚΟΡΤΡΑΪΚΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Δεν την πετυχαίνουμε φέτος την Κόρτραϊκ, κυρίως γιατί την κυνηγάμε εντός (5-2-5 ρεκόρ), εκτός των πηγαίνει καλύτερα (8-0-4), 3/3 διπλά μετράει στις πιο πρόσφατες εξόδους της. Η Κλαμπ Μπριζ (6-5-1 εκτός) ουσιαστικά προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου με το 5-1 επί της συμπολίτισσας Σερκλ Μπριζ μεσοβδόμαδα, στο πρωτάθλημα θα τερματίσει πρώτη και θέλει όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφορά από την Άντερλεχτ για να μπει σε θέση ισχύος στα πλέι-οφ. 8/12 over 2,5 μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οι δύο ομάδες, τα over είναι η πρώτη επιλογή μας.

285. ΒΙΛΕΜ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Ομάδες επιπέδου Χέρακλες (3-0-8 εκτός) τις καθαρίζει στην έδρα της η Βίλεμ (5-2-3), οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν αν κερδίσουν ούτε την Γκρόνινγκεν μεσοβδόμαδα στην έδρα τους (2-2, 0-2-4 από το τελευταίο τους τρίποντο) ενώ τιμωρημένοι εσωτερικά απ’ την ομάδα – ήρθαν στα χέρια – είναι οι πολύτιμοι μεσοεπιθετικοί Τανάνε και Μπελ Χασάνι. Άσος.

286. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΑΓΙΑΞ

Πρωτάθλημα τέλος για τον Άγιαξ (5-2-2 εκτός), η απογοήτευση των παιχτών του Αίαντα έβγαζε μάτια στο μεσοβδόμαδο 0-1 από την Άλκμααρ, δεν είχαν κουράγιο ούτε να πιέσουν για την ισοφάριση στο τέλος, μένοντας για τρίτο σερί ματς χωρίς γκολ. 4-2-4 μετράει στην έδρα της η μαχόμενη για την παραμονή Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μόνο για κόντρα είναι το χαμηλό διπλό.

287. ΕΜΠΟΛΙ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Εξάποντο παραμονής, ματς που πρέπει να πάρει η Έμπολι (2-5-4 εντός) αλλά και η Τσεζένα (1-0-9 εκτός, 7/10 over 2,5 και GG, 9/10 2-3 γκολ), η οποία έρχεται με φόρα από δύο σερί νίκες που την έβαλαν και πάλι στο παιχνίδι της σωτηρίας. Από οκτώ σερί αμφίσκορα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να σκοράρουν ξανά, δεν είναι σε καμία περίπτωση για 1,50 ο άσος μιας ομάδας χωρίς τρίποντο στα εννέα τελευταία (0-7-2).

288. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΡΟΜΑ

Τέσσερις σερί ισοπαλίες για τη Ρόμα (5-3-2 εκτός με 5/10 GG), δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, η άμυνα της δεν κρατάει πλέον το μηδέν, στο -7 και ίσως περισσότερο από τη Γιουβέντους (παίζει Σάββατο βράδυ), πλέον απειλείται και η 2 θέση από τη Νάπολι που πλησίασε. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη στη Σαρδηνία, όπου την τελευταία 20ετία δυσκολεύεται (2/2 διπλά –ένα στα χαρτιά- τα τελευταία χρόνια αλλά 7-4-2 συνολικά από το 1995), η Κάλιαρι (2-3-5 εντός) έχει βρει κάποια πατήματα επί Τζόλα και θα προβάλει αντίσταση.

289. ΝΑΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Πρόσφατο (22/1) το 1-1 στο κύπελλο, με τη Νάπολι (5-3-2 εντός) να περνάει στα πέναλτι (2-2 μετά και την παράταση) και μεσοβδόμαδα να κερδίζει στο 93’ 1-0 την Ίντερ για να φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού, στο γκολ και οι τρεις σερί νίκες της ομάδας του Μπενίτεθ στο πρωτάθλημα, έστω και έτσι διατηρείται στην τριάδα και παράλληλα πλησιάζει τη 2 Ρόμα. Η Ουντινέζε (3-3-4 εκτός) έρχεται από το 0-0 κόντρα στη Γιουβέντους, ισορροπημένη μάδα φέτος αλλά στην επίθεση τα περιμένει όλα από τον Ντι Νατάλε (19 αγ./9 γκολ) που θα λείψει από το παιχνίδι του Σαν Πάολο. 1-0/2-0/2-1/3-1.

290. ΠΑΡΜΑΚΙΕΒΟ

Πάμε για αναβολή, τα υπόλοιπα αποτυπώνονται γλαφυρά στα πινακάκια.

291. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Να επιστρέψει στις νίκες μετά το ντροπιαστικό 5-1 στο Τορίνο θέλει η Σαμπντόρια (5-5-0 εντός), πετυχαίνει τη Σασουόλο (3-4-4 εκτός με 15-21 γκολ, 2 χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της Σέριε Α, 8/11 over 2,5, 7/11 GG, 3,27 γκολ μ.ο.) χωρίς τους τρεις καλύτερους επιθετικούς της (Ζάζα, Μπεράρντι, Σανσόνε). Από 2,10 ο άσος έχει πέσει στο 1,80, η σκληροτράχηλη ομάδα του Μιχάηλοβιτς μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα της.

292. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

Μπορούσε και την νίκη στην Πόλη κόντρα στη Γαλατά η Μπούρσασπορ (3-3-2 εντός), συμβιβάστηκε με το τελικό 2-2, έβδομο σερί της GG και over 2,5 στο πρωτάθλημα. Η Γκεντσλέρ (1-4-3 εκτός) παίζει σχετικά ελεύθερα μετρώντας 6/8 GG εκτός, βουτιά μεγάλη έχουν κάνει άσος και over, πολύ πιθανό να κάνουν στο τέλος και τα δύο την εμφάνιση τους.

---. AΝΟΡΘΩΣΗΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Με πέντε νίκες στα τελευταία έξι η Ανόρθωση είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να παραμείνει κοντά στις ομάδες της κορυφής, καλούτσικη εμφάνιση της Σαλαμίνας με το ΑΠΟΕΛ, ψάχνει βαθμούς για τα πλέι-άουτ, over.

293. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Άρρυθμη εντελώς η Νιούκαστλ (5-3-3 εντός), έπειτα από τρεις μέτριες προς κακές εμφανίσεις πήγε και κέρδισε 0-3 στην Χαλ. Η Στόουκ (4-3-5 εκτός) φαίνεται να έχει βρει πατήματα, στα εννέα τελευταία έχασε μόνο από Τσέλσι (εντός) και Άρσεναλ (εκτός), αρέσκεται στην κόντρα και φέτος έχει κάνει αρκετές μεγάλες νίκες μακριά από το “Μπριτάνια”. Προς κόντρα προσανατολιζόμαστε, αλλά το σετ γενικά κρίνεται σωστά διαβασμένο.

294. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

2/2 νίκες (3/3 με το 2-1 επί της Ντόρτμουντ που είχε προηγηθεί) το 2015 για τη Βέρντερ (4-3-2 εντός), ο Ντι Σάντο την οδηγεί προς την παραμονή, στην αντίπερα όχθη έχουμε τη φειδωλή στα γκολ τελευταία (έξι σερί under 2,5) Λεβερκούζεν (4-2-3 εκτός με 6/9 under 2,5 και NG) να πληρώνει 1,90, σε αυτό το σετ αν υπάρχει κάπου αξία αυτή είναι στο 1Χ.

295. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ξεκίνημα με δυνατό τεστ για την πρωτοπόρο Βασιλεία (7-0-2 εκτός), ερωτηματικό η φετινή Γκρασχόπερς (4-1-4 ρεκόρ εντός), πολλά τα σκαμπανεβάσματα της στο πρώτο μισό της σεζόν, διαθέτει πάντως ποιότητα και φανέλα για να σταθεί κόντρα στους πρωταθλητές. Κοντράρεται το over, ίσως περιμένοντας και αρκετό κρύο, πιθανότατα και χιόνι.

296. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Συχνές οι εκτός έδρας κηδείες της Ρέιθ Ρόβερς (5-3-4 ρεκόρ εκτός στην Τσάμπιονσιπ), στο ψάξιμο εδώ και ένα μήνα οι Ρέιντζερς, μακριά και αγαπημένοι.

297. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο (10-0-1 με 24-4 γκολ), υποδέχεται τον Παναιτωλικό (4-5-2 εκτός) στη χειρότερη δυνατή περίοδο για τον ίδιο, αφού οι Αιτωλοί έρχονται από το διπλό στην Τούμπα και το εμφατικό 4-0 επί του Εργοτέλη. Περίεργο σταύρωμα, πρώτη σκέψη μας τα γκολ αλλά οι “πράσινοι” με τον Ταυλαρίδη δείχνουν να έχουν δέσει πίσω, σε δεύτερο πλάνο η κόντρα (+1 ασιατικό διπλό) αλλά και πάλι δεν πετάμε τη σκούφια μας.

298. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εξάποντο παραμονής, το παλεύει καλά επί Ρόκα ο Πανθρακικός αλλά μακριά από την Κομοτηνή συνεχίζει να είναι ανύπαρκτος (0-3-8 ρεκόρ). Δεν θα βάλουμε το χέρι ματς στη φωτιά, περιμένουμε αμφότερες να τα δώσουν όλα.

299. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Ντερμπάκι στη ζώνη των πλέι-οφ, 1-2-0 μετράει τη νέα χρονιά η Γκρόνινγκεν, αήττητη στην έδρα της (5-5-0 με 15-7 γκολ) και γενικά σε εξαιρετικό μομέντουμ μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, όμως το ίδιο ισχύει και για την Άλκμααρ (5-2-2 εκτός) που στο πρωτάθλημα μετράει 7-2-1 στα δέκα τελευταία, ενώ έρχεται από μεγάλο διπλό στο “Άμστερνταμ Αρίνα”. Τριπλή στα μάτια μας.

300. ΝΙΣ – ΝΑΝΤ

Ομάδες προβληματικές επιθετικά, σε σχετική απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, ο βαθμός δεν θα τους κακοπέσει.

301. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στο 1,90 άνοιξε το διπλό, 2,15 πληρώνει αυτή την ώρα, χωρίς νίκη μια πενταετία στην έδρα της Χετάφε (3-3-5 εντός) η Σεβίλλη (5-0-5 εκτός), φέτος είναι σαφώς ποιοτικότερη από τους γηπεδούχους που παλεύουν για τη σωτηρία, μπορούν οι Ανδαλουσιάνοι το διπλό, ομάδες υποδεέστερες από τους ίδιους τις καθαρίζουν.

302. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Η Μαγιόρκα ήταν καλή στο προηγούμενο έχασε όμως στην έδρα της Λας Πάλμας, παίζει το κεφάλι του ο Κάρπιν και οι παίκτες λογικά θα παίξουν γι' αυτόν όμως έχει μερικές απουσίες βασικών. Σε πολύ καλή φόρμα η Λεγανιές όμως εκτός τα βρίσκει μπαστούνια (1-2-9, 5-16 γκολ). Άξιζε παραπάνω στα τελευταία εκτός η φιλοξενούμενη και δεν θα πέσει αμαχητί, μπορεί να εκμεταλλευτεί το άγχος των νησιωτών.

Πάμε στοίχημα LIVE

303. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

6/7 τελευταία της Νουμάνθια ήταν ισόπαλα ενώ εντός ζορίζεται αρκετά (2-6-3), από δύο τραγικές εμφανίσεις προέρχεται η αδύναμη αμυντικά Σαμπαντέλ με τον προπονητή της να είναι υπό διωγμών καθώς μεσοβδόμαδα είχε ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το κύπελλο Καταλονίας, πολλές και σοβαρές οι απουσίες της. Μας αρέσει ο άσος αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εικόνα του γηπέδου καθώς υπάρχει κίνδυνος μέχρι και αναβολής.

304. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Μεγάλο διπλό στην Πονφεραντίνα για την Σπόρτινγκ που έχει χτυπήσει φόρμα όμως έχει μερικές απουσίες, σε καλή κατάσταση και η Αλμπαθέτε που για πρώτη φορά φέτος έχει βρεθεί εκτός ζώνης έστω και με ισοβαθμία. Θα σκεφτόμασταν το over 2,25 όμως η κακοκαιρία μας βάζει σε δεύτερες σκέψεις.

305. ΑΡΟΥΚΑΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Tρεις σερί ήττες για την Αρούκα που κρατιέται στο +2 από τη ζώνη, εντός έχει 3-1-5 αλλά με μόλις έξι γκολ έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία ενώ έχει ξεχάσει από πότε έχει να βάλει πάνω από ένα γκολ ανεξαρτήτως έδρας. Σε φουλ φόρμα από την άλλη η Νασιονάλ, τέσσερις σερί νίκες, σε όλες σκόραρε 2+ γκολ όμως σε καμία δεν κράτησε το μηδέν. Δεν φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της (2-1-6) όμως στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες δύσκολα θα χάσει.

306. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Αμφότερες σε μέτρια κατάσταση, δυνατή η Γκιμαράες εντός (6-4-0) και σπάνια δέχεται γκολ (σε 6/10 κράτησε το μηδέν), under ήταν 7/10 τελευταία της Μπελενένσες που σκόραρε μόνο σε 2/9 πιο πρόσφατα. Σε αυτά αν προσθέσουμε ότι και οι δύο έχασαν τον πιο επικίνδυνο μεσοεπιθετικό που είχαν μέσα στη βδομάδα τότε έχουμε ένα συμπαθητικό under 2,25.

307. ΜΑΡΙΤΙΜΟΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Η Μαρίτιμο μπορεί να πούλησε τον πρώτο της σκόρερ όμως έχει δυνατή έδρα (6-1-2), προέρχεται από δύο δυνατές εμφανίσεις διατηρεί άριστη προϊστορία με τη Ζιλ Βιθέντε (13-4-0) όμως οι φιλοξενούμενοι και ουραγοί ενισχύθηκαν στις μεταγραφές και αυτό φαίνεται καθώς έχουν χάσει μόνο 1/4 τελευταία τους ματς. Με ρίσκο κοιτάμε προς το ασιατικό +1 των φιλοξενούμενων.

308. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΠΕΝΑΦΙΕΛ

Παίζει καλά αλλά χάνει εύκολα βαθμούς η Πάσος που προέρχεται από συντριβή στην έδρα της Πόρτο, εντός έχει 5-2-3 με 17 γκολ υπέρ (7/10 GG) όμως στα τελευταία 13 ματς δεν δέχθηκε γκολ μόνο σε ένα και αυτό σε μεγάλο βαθμό από τύχη. Δυο κολλητές ισοπαλίες για την Πεναφιέλ που έχει κακή ομάδα και είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, είναι η ευκαιρία της Πάσος να πάρει επιτέλους μια εύκολη νίκη.

309. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Εμφανώς ανεβασμένη με το νέο της κόουτς στον πάγκο η Σετούμπαλ, μετράει 3-2-0 (τα τρία για το Λιγκ Καπ) και έχει πάρει άλλο αέρα, στην έδρα της έχει 5-0-4 και με νίκη κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Δείχνει να αναπνέει η Ακαδέμικα που ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μαρίτιμο (1-1) ενώ σε αδιάφορο ματς μεσοβδόμαδα πήρε νίκη ψυχολογίας, μεγάλο το θέμα της με το εκτός έδρας γκολ, έχει 3 σε 9 ματς (1-2-6). Πήρε παιχνίδι ο άσος, είναι εξάποντο όμως και η Ακαδέμικα θα πάει για το Χ, πάσο.

310. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Είναι δεδομένο ότι η Γουέστ Χαμ (7-2-3 εντός) έχει χάσει τη φρεσκάδα και την άνεση στο σκοράρισμα των πρώτων ημερών της σεζόν που διανύουμε, στο Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ακίνδυνη (2-0), τώρα καλείται να σταματήσει το ανέβασμα της Γιουνάιτεντ (3-6-2 εκτός), που δεν θαμπώνει αγωνιστικά αλλά έχει κάνει κάποιες συνεχόμενες νίκες και θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ της. Η αλήθεια είναι ότι το 1,90 του 1Χ δεν είναι άσχημο, αλλά η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 0-1-10.

---. ΑΓΙΑ ΝΑΠΑΟΜΟΝΟΙΑ

Ουραγός η Αγία Νάπα πανηγύρισε επί του Ερμή και πήρε ψυχολογία, σε φουλ φόρμα η Ομόνοια που θέλει να κρατηθεί κοντά στους πρωτοπόρους. Ανοιχτά αγωνίζονται αμφότερες, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πολύ και σπάνια κρατάνε εκτός το μηδέν, GG ή/και over.

311. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

2/2 νίκες το 2015 η Άουγκσμπουργκ, έρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Ντόρτμουντ (0-1), στη δική της είναι και φέτος αποτελεσματικότατη (7-0-2), σωστό φαβορί κοντά στο 2,00 απέναντι στην αφελή Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-3-4 εκτός) του Τόμας Σάαφ.

312. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

2-0 κέρδισε τη Γάνδη μεσοβδόμαδα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το κύπελλο η Άντερλεχτ, 5-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ τη στο πρωτάθλημα, 4-1-7 μετράει εντός η Σερκλ Μπριζ που επίσης είχε κύπελλο (5-1 ήττα στο ντέρμπι με την Κλαμπ) και δίνει μάχη για τη σωτηρία. Δύσκολα θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

313. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Πληγή τα εντός για την Τερνάνα που δεν τα καταφέρνει όταν πρέπει η ίδια να κάνει παιχνίδι (3-4-5, 9-15 γκολ, χειρότερη εντός επίθεση), από την καλύτερη της φετινή εμφάνιση προέρχεται η Μπρέσια που δεν το βάζει κάτω και φαίνεται να βρίσκει λύση στο πρόβλημα των χρεών, εκτός συνηθίζει να σκοράρει όμως δέχθηκε 2+ γκολ στα τελευταία τέσσερα (2-4-6). Ψυλλιασμένες οι αποδόσεις στα σημεία, έχει τύχες το αμφίσκορο.

314. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Την Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο σε αδιάφορο ματς για το κύπελλο ήρθαν 0-0, 0-4-4 μετράει στην έδρα της η Ριζεσπόρ, 8-0-1 εκτός η Μπεσίκτας, σε αποδόσεις από 2,00 και πάνω το διπλό έχει αξία.

315. ΜΠΕΤΙΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Mέτρια η Μπέτις στη Νουμάνθια όμως ούτε εκεί έχασε και συνέχισε για ένατο ματς αήττητη (7-2-0), χαμηλός πάντως ο άσος απέναντι σε μια Πονφεραντίνα που είναι σταθερά έκτη στην κατάταξη.

316. ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντέρμπι μίσους και περίπου κορυφής, αφού ο ΠΑΟΚ (8-1-2 εντός) έχει ξεμείνει από καύσιμα τον τελευταίο μήνα, με νίκη ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, μόνο για το τρίποντο είναι αναγκασμένος να παίξει ο ΠΑΟΚ, σε μια Τούμπα που θα βράζει και αν το παιχνίδι στραβώσει νωρίς δεν θα είναι ιδιαίτερα φιλική με τους παίχτες των γηπεδούχων. Τα πάντα μοιάζουν πιθανά, έχει και διακοπή μέσα, στοιχηματικά ενδιαφέρον θα έχουμε αν το ματς είναι ισόπαλο στο τέλος, αφού περιμένουμε ο “δικέφαλος” να κυνηγήσει τη νίκη με όλες του τις δυνάμεις.

317. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ομάδα έδρας ως γνωστόν η φετινή Εσπανιόλ (6-3-2 εντός, 1-2-7 εκτός), γενικά σε καλή κατάσταση δείχνει τον τελευταίο καιρό, η Βαλένθια απώλεσε αήττητο επτά αγώνων (5-2-0) στη Μάλαγα (ήττα με 1-0), γενικά εκτός έδρας αντιμετωπίζει φέτος προβλήματα (3-4-3 ρεκόρ). Μοιρασμένο στη μέση το σετ, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα πηγαίναμε προς τα αριστερά.

318. ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΧΙΡΟΝΑ

Πέντε χωρίς νίκη η Τενερίφη (0-2-3) που στηρίζεται στην έδρα της (5-5-2) όμως έχει αμφίβολο τον Ιφράν (7 γκολ) που είναι το Α και το Ω γι' αυτήν επιθετικά, έφερε νέο τεχνικό που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Χιρόνα η οποία είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία (7-3-2). Ούτε εδώ βγαίνει άκρη, αν δεν παίξει ο Ιφράν δύσκολα να χάσει η Χιρόνα.

319. ΠΟΥΜΑΣ – ΛΕΟΝ

Mέτριο το ξεκίνημα της Πούμας (1-2-1) που ονειρεύεται καλή πορεία φέτος, στο προηγούμενο πήρε βαθμό σε ματς που έμοιαζε χαμένο όμως έχει εκτός μάχης τον πρώτο της σκόρερ (3/6 της γκολ). Συνεχίζει χωρίς νίκη η Λεόν (0-2-2) που πλέον πρέπει να ρισκάρει για να σπάσει το ρόδι, πιθανό αμφίσκορο.

320. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Το τελευταίο της χαρτί θα παίξει σε αυτό το ματς η Εστορίλ καθώς αν δεν κερδίσει καθίσταται αδιάφορη για το υπόλοιπο πρωτάθλημα, έχει δύο βασικούς έξω και έχει αμφίβολους άλλους δύο. Δεν εμπνέει εκτός η Μπράγκα (3-3-4) όμως αν κάνει παιχνίδι αντεπιθέσεων ή περιμένει την Εστορίλ να ανοιχτεί στο τέλος έχει καλές τύχες για διπλό, άλλωστε περισσότερο την ενδιαφέρει να κρατήσει τη θέση του Γιουρόπα πλέον, το Τσάμπιονς Λιγκ δύσκολα θα το προλάβει.

321. ΓΚΕΝΚΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Δεν πείθει η Γκενκ (6-5-1 εντός) για φαβόρα του 1,40-1,50, νωπές η μνήμες από το μεσοβδόμαδο 1-1 στην υποδοχή της ντεφορμέ Οστάνδης. Η Μπέβερεν (2-2-8 εκτός) δίνει μάχη για την παραμονή, δεν αποκλείεται με τη σειρά της να τσιμπήσει κανένα βαθμό.

322. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΓΚΑΝΑ

Αχ το Κόπα Άφρικα! Ακόμα παίζουν ποδόσφαιρο εκεί ε; Να 'ναι καλά τα παλικάρια για εκείνα τα late goals στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων!

323. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ.

Τρελαίνει κόσμο η Κονσεπσιόν που έχοντας κάνει το 5/5 είναι στην κορυφή, σε όλα σκόραρε 2+ γκολ, όλα ήταν GG & over. Μεγαλύτερο όνομα, καλύτερο ρόστερ όμως 0-1-4 και τραγικές εμφανίσεις για την Εσπανιόλα που στην άμυνα κάνει παιδαριώδη λάθη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν το υπόβαθρο να συνεχίσουν τις νίκες όμως οι φιλοξενούμενοι δεν εμπνέουν για κόντρα.

324. ΙΝΤΕΡ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Πούλο και από το κύπελλο (με γκολ στο 93’ έπειτα από τραγικό λάθος του Ρανόκια) η Ίντερ (4-3-3 εντός), τρεις σερί οι ήττες της πλέον, εκτός στόχων εντελώς… Η Παλέρμο κρυφοκοιτάει την ευρωπαϊκή έξοδο, 1-5-4 με 16-21 γκολ (6/10 over 2,5, 7/10 GG) μετράει εκτός Σικελίας. 7/10 over 2,5 και 6/10 GG έχουν εντός η γηπεδούχοι, τα γκολ βγαίνουν στατιστικά δυνατά αλλά δεν βοηθάει πολύ ο παράγοντας Μαντσίνι.

325. ΛΥΩΝΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντερμπάρα τίτλου στο “Ζερλάν”, φαβορί η Παρί (5-5-2 εκτός) για την οποία το λιγότερο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν πείθει αγωνιστικά, αν η Λυών (11-0-1 εντός) είχε τον Λακαζέτ (MVP του Σαμπιονά φέτος με 21 γκολ σε 22 ματς) θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Η ομάδα του Φουρνιέ πήρε 0-0 στο Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική (6σερί ματς στο πρωτάθλημα που δεν δέχθηκε γκολ), τα πρώτα λεφτά πάνε στο διπλό, εμείς περιμένουμε να ανέβει λίγο το 1Χ, από 1,80 και πάνω είναι για ποντάρισμα.

326. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δύο κολλητές νίκες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-2-6 εκτός) έφεραν ξανά το χαμόγελο στο ερυθρόλευκο κομμάτι της χώρας των Βάσκων, 1-0 επί της Μάλαγα και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, 0-2 στη Λεβάντε, πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά από επτά παιχνίδια (0-2-5). Η Μπαρτσελόνα έχει βρει ρυθμό μετά την κρίση του Δεκέμβρη, όμως στο δεν έχει νίκη στο Μπιλμπάο την τελευταία τριετία.

327. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ντέρμπι μίσους της Λισαβόνας. Στο +7 η Μπενφίκα που θα επιδιώξει να μη χάσει, πολύ δυνατή φέτος συνηθίζει να κερδίζει με μηδέν παθητικό. Μονόδρομος η νίκη για την Σπόρτινγκ που δεν έχει να χάσει τίποτα και έρχεται με φόρα (8-2-0) έχοντας και πάλι τον πρώτο της σκόρερ πίσω, μεγάλη τριπλή.

328. ΙΚΙΚΕ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

5/5 GG & over η Ικίκε που κέρδισε τους τρεις διεκδικητές του προηγούμενου τίτλου έχασε όμως στα υπόλοιπα (3-0-2), γεμάτα και τα σκορ της Αντοφαγκάστα (1-1-3, 9-11 γκολ) που εκτός είναι αήττητη (1-1-0). Σκοράρουν και δέχονται πολλά τέρματα αμφότερες, θα αποφύγουμε σημείο και θα προτιμήσουμε τα γκολ.

329. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Tέταρτη σερί νίκη για την Ουνιόν (4-0-1, 12-6 γκολ) που παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και στην έδρα της παραδοσιακά είναι ισχυρή (2-0-0, 5-0 γκολ), σχετικά καλό ξεκίνημα για την Κομπρελόα (2-1-2) που μάχεται για την παραμονή, τα εκτός δεν αποτελούν το δυνατό της σημείο όμως έβγαλε διπλό στη συγκεκριμένη έδρα σε 3/4 τελευταία. Θα το αποφύγουμε, έχει και χαρακτήρα εξάποντου για την παραμονή.

330. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΑΤΛΑΣ

Ντέρμπι της Γουδαλαχάρα χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα. Έπεσε τελευταία στην ειδική κατάταξη η Λεόνες (1-1-2) και θα σκυλιάσει προκειμένου να αποφύγει την ήττα, πάντα παίζει κλειστά και τα over της αποτελούν έκπληξη (1/4 φέτος). Έχασε ένα εύκολο τρίποντο την προηγούμενη αγωνιστική η Άτλας (2-1-1) που είναι σίγουρα πιο ποιοτική και οι οπαδοί της ίσως αποτελούν πλειοψηφία στο γήπεδο, έχει πολύ Χ μέσα, αν φύγει από εκεί μάλλον προς τα δεξιά θα πάει.

331. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Από την πρώτη της ήττα προέρχεται η Κατόλικα (3-1-1) σε ένα ματς που δεν άξιζε και πολλά, εκτός δείχνει να βολεύεται περισσότερο. 2-0-2 έχει η Παλεστίνο που προέρχεται από σερί νίκες και το βράδυ της Πέμπτης πήρε προβάδισμα για πρόκριση στο Λιμπερταδόρες (1-0 τη Νασιονάλ), θα γίνει ροτέισον, άγνωστη όμως έκταση του και αυτό μας κρατάει μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ