ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (15/3). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

334. ΣΙΔΝΕΪΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Σε εξαιρετική κατάσταση το Σίδνεϊ (5-3-0) που έχει 20-10 τέρματα στα τελευταία έξι (5/6 ήταν over 3,5), φορμαρισμένο και το Μπρίσμπεϊν (4-1-0) που φαίνεται να κλειδώνει την παρουσία του στα πλέι-οφ. Προς αποφυγή ο άσος καθώς οι γηπεδούχοι έχουν θέμα στα εντός (1/7 νίκες εσχάτως), σκοράρουν όμως σαν τρελοί και οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τουλάχιστον δύο γκολ σε 4/5 πιο πρόσφατα ταξίδια τους. Φωνάζει για γκολ το ματς, GG, over και ο συνδυασμός τους παίζονται άνετα.

335. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Μοσχοβίτικο ντέρμπι, με πιο πολλά ματς - ελέω Ευρώπης – στα πόδια της η Ντιναμό (5-1-2 εκτός), 4-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Σπαρτάκ, έχει πολύ Χ μέσα.

336. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Παραμονή VS Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε ευρωπαϊκά ματς η Βιγιαρεάλ (4-6-3 εκτός), την πόνεσε σίγουρα η ήττα με 1-3 από τη Σεβίλλη το βράδυ της Πέμπτης, δεν είναι για μαγκιές πάντως και η Αλμερία (1-5-6 εντός, χωρίς γκολ τρία παιχνίδια), καλύτερα να μείνουμε μακριά.

337. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΠΕΤΙΣ

Eίναι δύο από τις πέντε ομάδες που πόντο-πόντο μάχονται για την απευθείας άνοδο, αμφότερες προέρχονται από καλή εμφάνιση σε ντέρμπι. 9-3-1 εντός η Λας Πάλμας όμως αν μια ομάδα έχει την εμπειρία να σταθεί εκεί είναι η Μπέτις, αμφότερες ήταν ορεξάτες στο προηγούμενο και θα πάμε με το GG, πιθανό 1-1 σκορ.

338. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Πρώτη ήττα μετά από πέντε (3-2-0) για τη Ντεν Χάαγκ (6-4-3 εντός) το 0-1 από τη Χέρενφεν, άξιζε το βαθμό, έχει παράπονα από τη διαιτησία. Στο 94’ έσωσε το βαθμό κόντρα στη Φίτεσε (1-1 εντός) η Χέρακλες (3-0-10 εκτός), ασθμαίνοντας πηγαίνει εδώ και καιρό, μετρώντας 5/5 ήττες στις τελευταίες εξόδους της, ο άσος δικαίως είναι καθαρό φαβορί.

339. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

Περνάει ζόρια η Εσκισεχίρ (3-3-5 εντός) και αυτό βγαίνει προς τα έξω, δεν μπορεί να αποσπαστεί από τη μάχη της παραμονής, οριακό παιχνίδι αυτό κόντρα στη Μερσίν (2-3-7 εκτός) που έρχεται από πεντάρα στην πλάτη εντός (1-5) από την Τράμπζονσπορ. Εποχιακές οι τιμές του άσου, όσοι πιστοί προσέλθετε…

340. ΑΑΛΕΝ – ΑΟΥΕ

Εξάποντο στην ουρά της Τσβάιτε Λίγκα, ομάδα έδρας τυπικά η Άουε αλλά στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της πήρε θετικό αποτέλεσμα (1-5-6 συνολικό ρεκόρ), η Άαλεν (3-5-4 εντός) εναλλάσσει ισοπαλίες και ήττες τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, Χ τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Δεν θα διαλέξουμε πλευρά, έχει προφανώς αρκετό Χ μέσα.

341. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Ντέρμπι κορυφής, πρωτοπόρος η Ίνγκολσταντ (7-4-1 εντός), στο -2 από την τριάδα η Καρλσρούη (6-3-3 εκτός), αμφότερες δυσκολοκατάβλητες και αμυντικά συμπαγείς, περιμένουμε να ρίξουν εκεί το βάρος. Παρότι τα νούμερα δεν ευνοούν ιδιαίτερα (η Ίνγκολσταντ κάνει περισσότερα over εντός, η Καρλσρούη εκτός) εμείς κοιτάμε προς το under, σε ένα ματς που περιμένουμε να κριθεί – αν κριθεί – στις λεπτομέρειες.

342. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Αήττητη (3-2-0) στα πέντε τελευταία η Σαντχάουζεν (4-5-3 εντός), χωρίς τρίποντο στα αντίστοιχα δικά της η Μπράουνσβαϊγκ (4-1-7 εκτός), χαμηλό σκορ αναμένεται, η φόρμα δείχνει προς τα αριστερά.

Πάμε στοίχημα LIVE

343. ΑΑΡΑΟΥΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

0-4-7 μετράει από την τελευταία νίκη της η Ααράου (3-1-7 εντός), μόλις σε δύο από αυτά κατάφερε να βρει δίχτυα, 8-2-0 τρέχει η Γιούνγκ Μπόις (5-3-3 εντός), με την επίθεση της να πετάει φωτιές, το διπλό σε απόδοση 1,80 και πάνω έχει αξία.

344. ΖΥΡΙΧΗ – ΣΙΟΝ

Σκασμένη μοιάζει Ζυρίχη (5-3-3 εντός), δύο νίκες μετράει μόλις στα επτά τελευταία (2-2-3), αμφότερες εκτός έδρας, στο σπίτι τις έχει να κερδίσει πέντε ματς (0-2-3). Μαχητική η Σιόν (1-4-7 εκτός), πρώτη ήττα της το 2015 το 3-2 από τη φορμαρισμένη Γιούνγκ Μπόις, δεν θα εκπλαγούμε αν τη δούμε να παίρνει αποτέλεσμα.

345. ΛΙΛ – ΡΕΝ

Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις και στόχους πλέον. Χαρακτηρίζονται αμφότερες για την δυστοκία τους αφού η επίθεση δεν είναι στα φόρτε τους. Χαμηλό τέμπο αναμένεται με το νικητή να κρίνεται οριακά, επιλογή του Betol το NG&under2,5που έχει επιβεβαιώσει ουκ ολίγες φορές η Λιλ φέτος, στο 1,83 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

346. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

Τρία ματς είχε να βρει δίχτυα η Νόρντζελαντ (6-1-4 εντός), στη Σοντερίσκε όμως την προηγούμενη αγωνιστική έριξε τέσσερα χωρίς να δεχθεί κανένα. Στο -8 από τη σωτηρία η Βεστσάελαντ, ερχόμενη από 0-1-7 και μετρώντας 1-0-9 (6-23 γκολ) στις φετινές εξόδους της. Άσος.

347. ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΑΤΕΝΑΣ

Με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες οι Γουόντερερς (0-2-1, 3/3 under), run 'n' gun τα ματς της Ατένας ως τώρα (2-0-1, 10-6 γκολ, 3/3 over 3,5), πιο κοντά στο Χ2 αλλά μέχρι εκεί.

348. ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΖΕΝΙΤ

Εμφανές το προφανές.

349. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Νοκ-άουτ ματς για τους “8” του κυπέλλου Σουηδίας, εξαιρετική ως τώρα η παρουσία στο θεσμό της νεοφώτιστης στην 1 κατηγορία –αλλά με βαριά φανέλα και πολύ κόσμο από πίσω- Χάμαρμπι, με διπλό στο ντέρμπι μίσους κόντρα στην ΑΪΚ (1-2) έφτασε εδώ, δυνατή παραδοσιακά στο “Μπόρος” η Έλφσμποργκ αλλά το μομέντουμ δείχνει προς τα δεξιά. Χ2.

405. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Από αγωνιστική απραξία 20+ ημερών έρχεται ο ΠΑΣ, που στα δύο τελευταία του ματς ηττήθηκε, αλλά είναι ακόμα στο -2 από τα πλέι οφ. Δύο βαθμούς ψηλότερα και εντός πεντάδας ο Παναιτωλικός, που όμως επέστρεψε από τη διακοπή με σημαντική γκέλα (0-1 από Κέρκυρα) και ταξίδεψε χωρίς 13 γκολ και 5 ασίστ (Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες, Άλβες). Δύσκολα χάνουν και οι δύο ομάδες, στο 3,30 δείχνει αξιόλογο το Χ, στατιστικά προκύπτει και το 0-0 ημίχρονο (2,55/ Stoiximan), με τους Αγρινιώτες να μετράνε 4-8-0 στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας και 7/12 0-0 !Διαβάστε περισσότερα εδώ .

350. ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΙΜΠΡΑΜΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Σαφώς ποιοτικότερη η Βικτόρια Πλζεν (6-2-2 εκτός), οδηγεί την κούρσα και στο φετινό πρωτάθλημα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

351. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δύσκολο ματς καθώς οι μπλε πρέπει να αποδείξουν ότι άφησαν πίσω το σοκ του αποκλεισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε μία ομάδα ικανότατη στις αντεπιθέσεις, εξ ου και οι 7 εκτός έδρας νίκες. Για να το κάνει αυτό ο Μουρίνιο θα πρέπει να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι εξασφαλίζοντας αρχικά το μηδέν παθητικό, με 9/11 νίκες με αυτόν τον τρόπο για την Τσέλσι δεν γίνεται να προσπεράσουμε την σχετική επιλογή που πληρώνει 2,50 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

352. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΑΝΔΗ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στο Βέλγιο, ΕΔΩ διαβάζεται για ισοβαθμίες, σενάρια και τρόπο διεξαγωγής των πλέι-οφ.Πλέι-οφ που ήρθαν μια αγωνιστική νωρίτερα για Άντερλεχτ και Γάνδη, θέλουν τους βαθμούς για να μπουν όσο καλύτερα γίνεται στην τελική ευθεία, η ήττα θα στοιχήσει διπλά. 4-2-0 το αήττητο σερί της Άντερλεχτ (8-5-1 εντός), 7-2-0 εκείνο της Γάνδης (6-6-2 εκτός), αυτό που λέμε τριπλή, δεν έχει αξία ο άσος στο 1,80+, αν έπρεπε να διαλέξουμε θα προτιμούσαμε την κόντρα.

353. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Μούσκεμα τα έκανε η Μπέβερεν (5-2-7 εντός) στην Οστάνδη (ήττα με 4-3), εξακολουθεί όμως να έχει την τύχη στα δικά της πόδια, με νίκη επί της Λόκερεν σώζεται, με ισοπαλία ή ήττα θέλει να μην κερδίσει η Σερκλ Μπριζ. Ενδιαφέρουσα η δυναμική του αγώνα, που πρόκειται και για φλαμανδικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, η Λόκερεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά, σίγουρα 8 και μέτρια εκτός έδρας (3-6-5 ρεκόρ), κόντρα στην Άντερλεχτ έκανε κάποιες αλλαγές αλλά το ματς το πάλεψε (1-2 ήττα στο 87’). Λογικό να υποχωρεί ο άσος (3,75 προλάβαμε, 2,70-3,00 τώρα), δεδομένη η αξία τους στις αρχικές τιμές, δεδομένο κα το ρίσκο όμως.

354. ΒΕΣΤΕΡΛΟΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Αδιάφορη βαθμολογικά και ουσιαστικά παρατημένη στην τύχη της η Βέστερλο (5-5-4 εντός), με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία (κάποιες ιδιαίτερα βαριές) , την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την τραγική – αλλά βαθμολογικά ενδιαφερόμενη - Μουσκρόν, η Κλαμπ Μπριζ θέλει τους βαθμούς για να μπει σίγουρα πρώτη –και με όσους περισσότερους πόντους γίνεται – στα πλέι-οφ Ι. Χαμηλά το διπλό, οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει εντός φέτος από καμία ομάδα της πρώτης 5άδας, το κίνητρο όμως δείχνει ξεκάθαρα προς τα δεξιά.

355. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Αδιάφορο βαθμολογικά, ίσως κρίνει σε πιο γκρουπ των πλέι-οφ ΙΙ θα μπει η καθεμία, ήσσονος σημασίας… Από γεμάτα παιχνίδια έρχονται (3-2 Γκενκ, 4-3 Μπέβερεν αντίστοιχα), ίσως στο live βγει κάποιο ποντάρισμα στα γκολ.

356. ΛΙΡΣ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Τελευταία και επίσημα η Λιρς (3-5-6 εντός), δεν προλαβαίνει την 15 Σερκλ Μπριζ, και να κερδίσει πρέπει να καλύψει διαφορά 10 τερμάτων, περιμένει τον αντίπαλο της στα μπαράζ. Σίγουρα στα πλέι-οφ Ι η Κόρτραϊκ (8-0-6 εκτός), θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, λογικό φαβορί το διπλό, να και το 1,80 δεν αποτελεί σίγουρα κελεπούρι.

357. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ

Αμφότερες βαθμολογικά ενδιαφερόμενες, η Σαρλερουά (7-3-4 εντός) θέλει μόνο νίκη και ήττα της Γκενκ για να βρεθεί στα πλέι-οφ Ι, η Μουσκρόν (1-3-10 εκτός) με ένα βαθμό σφραγίζει ουσιαστικά την παραμονή (εκτός αν η Σερκλ Μπριζ κερδίσει με 7 γκολ διαφορά…). Άμεσα εξαρτώμενο από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ίσως στο live να βγάλει κάποιο λαβράκι.

358. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΛΙΝ

Μόνο νίκη για τη σωτηρία χρειάζεται η Σερκλ Μπριζ (4-2-8 εντός), αδιάφορη βαθμολογικά η Μαλίν (2-5-7 εκτός), οι γηπεδούχοι έρχονται πάντως από 0-1-6 και οι φιλοξενούμενοι από τρεις σερί νίκες και 3-3-0 αήττητο. Και εδώ λογικό ο άσος να έχει υποχωρήσει, κάτω από 3,00 απόδοση δεν θα παίρναμε.

359. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΓΚΕΝΚ

Σίγουρα στα πλέι-οφ Ι η Σταντάρ (7-2-5 εντός), απώλεσε σερί 7-2-0 με το 1-0 στη Μαλίν, δεν έχει λόγο να μην κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στη Γκενκ αλλά και ο βαθμός δεν θα της κακοπέσει, οι φιλοξενούμενοι (5-5-4 εκτός) είναι απόν τις πιο σφιχτές ομάδες της κατηγορίας (καλύτερη άμυνα) και με ένα πόντο εξασφαλίζουν τη θέση τους στην πρώτη εξάδα. Περιμένουμε συντηρητικό παιχνίδι από την ομάδα του ΜακΛις, μπορεί αν φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι, στο 3,50+ η ισοπαλία.

360. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Μέλλουσα πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν (12-0-1 εντός με 39-9 γκολ), επέστρεψα γρήγορα στις νίκες (0-3 Γκόου Αχέντ Ιγκλς), η Γκρόνινγκεν (2-4-7 εκτός) κυνηγάει τα πλέι-οφ αλλά κυρίως το μυαλό της είναι στο κύπελλο, έξι σερί GG δείχνει η πρόσφατη παράδοση αλλά η Αϊντχόφεν δεν τρώει εύκολα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν και χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους ντε Λέουβ (23 αγ./13 γκολ).

361. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ

7-3-2 με 25-11 γκολ μετράει εντός έδρας η Χέρενφεν, έρχεται από διπλό στη Χάγη (0-1) και κυνηγάει το απευθείας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Άγιαξ (7-3-2 εκτός) ποδόσφαιρο δεν παίζει φέτος, με το ζόρι κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Εξέλσιορ (1-0), μεσοβδόμαδα υποδέχεται τη Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ στον επαναληπτικό του 1-0 του Κιέβου. Ο άσος πλέον πέρασε φαβορί, όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε…

362. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Μάχη για τη σωτηρία δίνει η Αταλάντα (+4 από τη ζώνη) που δεν κερδίζει στα πέντε πιο πρόσφατα (0-1-4). Η Ουντινέζε χαμογέλασε μετά από ένα μήνα και στο Μπέργκαμο θα παίξει απελευθερωμένα αφού είναι άνετη στη βαθμολογία. Το σερί τωνGGεντός έδρας (8 συνεχόμενα) μπορεί να συνεχιστεί για την Αταλάντα, στο 1,88 το αμφίσκορο στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

363. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΠΑΡΜΑ

Τέσσερις σερί ήττες η Σασουόλο (3-6-3 εντός), είχε όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα, στην Πάρμα περισσότερο σκέφτονται πώς θα αποφύγουν τη χρεοκοπία. Για το live και αν.

364. ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ

Καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων, κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη η Τζένοα (4-5-3 εντός), για την παραμονή παλεύει η Κιέβο (4-2-6 εκτός) που έρχεται από εντός έδρας 0-0 κόντρα σε Μίλαν και Ρόμα. Η Ασία πηγαίνει με τον άσο, εμείς είμαστε πιο επιφυλακτικοί.

365. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Παραμένει δεύτερη η Μπολόνια χάρη στις εκτός έδρας επιδόσεις της (πέντε σερί διπλά), εντός όμως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα (6-6-3), δεν έχει σκοράρει καν στα τελευταία τέσσερα στο σπίτι της. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η Μόντενα που μάζεψε επτά πόντους στα τελευταία τρία χωρίς να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (25/30 under). Έχει μερικές σημαντικές απουσίες η Μόντενα και ειδικά αν δεν παίξει ο μόνιμος της σκόρερ Γκρανότσε (15/26 της γκολ) πολύ δύσκολα θα βρει δίχτυα, προβάδισμα στον άσο, καλή επιλογή και το under 0,5 των φιλοξενούμενων αν δεν ξεκινήσει ο Ουρουγουανός φορ.

366. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ

Στην Άγκυρα ξανά το ματς (τέταρτο που δίνει φέτος η Μπεσίκτας εκεί), εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων οι γηπεδούχοι, ουκ ολίγες οι γκέλες τους φέτος εντός (6-3-2), 1-6-5 μετράει στις εξόδους της η Καϊσέρι Ρίζεσπορ, δε αποκλείεται να κλέψει το βαθμό.

367. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Νίκη με ανατροπή (3-1) επί της Ίντερ σημείωσε την Πέμπτη η Βόλφσμπουργκ (10-2-0 εντός), ακόμα μια επίδειξη της φετινής δυναμικής της εντός και εκτός των τειχών. Δεν θα κοντράρουμε τη φιλότιμη και μαχητική Φράιμπουργκ (2-4-6 εκτός), μάλιστα η αγορά πάει στο ασιατικό της χάντικαπ, αφού οι “λύκοι” είναι πιο άνετοι βαθμολογικά και έχουν ξανά την Πέμπτη Ευρώπη, από την άλλη και ένα 3-0 δεν θα αφήσει κανένα έκπληκτο.

368. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

4-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Κορόνα, 3-4-4 μετράει στις εξόδους της η Σλασκ, χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία οι φιλοξενούμενοι, μακριά και αγαπημένοι…

369. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πρώτη νίκη για ρη Σεν Γκάλεν (5-5-2 εντός) το 2015 το 0-2 στην Ααράου, η Βασιλεία (8-0-3) έφαγε τέσσερα την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Πόρτο, επικεντρώνεται πλέον στη διατήρηση των σκήπτρων της εντός των συνόρων. Υπάρχουν καλύτερα σημεία του 2,10 στο πρόγραμμα…

370. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Οκτώ χωρίς νίκη η Μιραντές (0-4-4) που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη (+7), δεν ανοίγουν ποτέ τα ματς στην έδρα της (5-5-3, 11/13 under). Από θρίαμβο προέρχεται η Πονφεραδίνα που έπιασε πάλι στην έκτη θέση, προβληματικές οι εμφανίσεις της εκτός έδρας τον τελευταίο καιρό (3-5-6). Δεν θα μπλέξουμε.

371. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΣΕΛΤΙΚ

Τελικός του Λιγκ Καπ Σκωτίας, στο “Χάμπντεν Παρκ” το παιχνίδι, γεμάτο θα είναι από φίλους και των δύο ομάδων, την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της η Νταντί Γιουνάιτεντ κράτησε στο 1-1 τους “Κέλτες”, σε ένα ματς με τρεις κόκκινες κάρτες, το Δεκέμβρη ξανά εντός τους κέρδισε με 2-1. Ματς ειδικών συνθηκών, ποτέ δεν μπλέκουμε με φαβορί σε τέτοια παιχνίδια.

372. ΧΑΚΕΝ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Νοκ-άουτ ματς για τους “8” του κυπέλλου Σουηδίας, ομάδες για γκολ, μόνο προς τα εκεί αν κινηθούμε.

373. ΧΡΑΝΤΕΤΣ ΚΡΑΛΟΒΕ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Νο Bet.

404. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εξάποντο παραμονής, με Χατζηνικολάου στον πάγκο ο Πλατανιάς, θα γίνει μάχη.

407. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Νο Bet.

449. Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΦΗ

Eμφανές το προφανές.

374. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Άλλη μια γκέλα (η ένατη φέτος σε 24 ματς) για τη σίγουρη πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ, εντός είναι εντελώς αναξιόπιστη φέτος με 7-1-4 ρεκόρ (10/12 over), πόντο-πόντο μάχεται η Στουρμ (6-2-4 εκτός, πέντε σερί under και επτά NG) με άλλες δύο ομάδες για τη δεύτερη θέση, είναι σε καλό φεγγάρι καθώς προέρχεται από τρεις σερί νίκες όμως αγωνίστηκε την Τετάρτη πάλι εκτός και κουβαλάει έξτρα κόπωση. Μονόδρομος η επιλογή του +1,5 της Στουρμ έχοντας όμως πάντα κατά νου ότι η Σάλτσμπουργκ αν θέλει κερδίζει με 3-0.

375. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Στο μισό μηδέν θα πάει, αμφότερες ομάδες που δίνουν μεγάλη έμφαση στα νώτα τους, 1-0/0-0/1-1 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

376. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Το παλεύει όσο μπορεί για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό η ουραγός της Ερεντιβίζιε Ντόρντρεχτ (2-3-8 εντός), αλλά τα μέσα της είναι περιορισμένα, με νέο προπονητή κόντρα στη Φέγενορντ (5-4-3 εκτός), που θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ (-8 από τη δεύτερη θέση), μόνο αν βγει κανένα late goal στο τέλος.

377. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Έβερτον ξόδεψε και πάλι αρκετές δυνάμεις στην Ευρώπη και σιγά - σιγά μπορεί να βρεθεί πολύ μπλεγμένη σε μία απρόσμενη μάχη στην ουρά καθώς έχει να παίξει με αυτές τις ομάδες εκτός έδρας. Η Νιούκασλ είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει 4 σερί ισοπαλίες στο Γκούντισον και μάλλον αυτός θα είναι και ο ρεαλιστικός στόχος της στο παιχνίδι καθώς δεν θα έχει και τον 1ο σκόρερ Σισέ. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερα ανοιχτό ματς, στο 3,55 η ισοπαλία στον Stoiximan , 3,45 πληρώνει η νίκη των γηπεδούχων με ακριβώς ένα γκολ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

378. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να έχει αρκετά αμυντικά κενά χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δείχνει ικανή να κερδίσει αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Τότεναμ είναι η ομάδα του over, δεν βλέπουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα επιβεβαιώσει τον συνδυασμό GG και over για ένα ακόμη ματς των πετεινών εκτός έδρας. Στο 2,08 πρόλαβε την συγκεκριμένη επιλογή ο Betol , εξαιρετικός και ο συνδυασμός διπλού και GG στο 7,00 του Stoiximan με την Τότεναμ να έχει βγάλει 5 ματς χωρίς ήττα από την Γιουνάιτεντ και δύο σερί διπλά μέσα στο Ολντ Τράφορντ.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

379. ΜΠΟΡΝΤΟΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Δύσκολη έξοδος για την Παρί (5-7-2 εκτός), βγάζοντας από τη μύγα ξύγκι η Μπορντό (7-5-2 εντός) έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για επτά παιχνίδια (3-4-0), πλουσιοπάροχο το διπλό αλλά όχι από τα σημεία που θα δοκιμάσουμε, ειδικά pregame.

Πάμε στοίχημα LIVE

380. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Δεν μπορεί κόντρα στις ποιοτικές ομάδες της χώρας φέτος η Έσμπιεργκ (2-5-3 ρεκόρ εντός), 1-3 έχασε από την Άαλμποργκ πριν δύο αγωνιστικές, 3-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Μίντιλαντ, το κύπελλο κυνηγάει και την όσο πιο γρήγορη γίνεται παραμονή. Καλή στο κλάσικο κόντρα στην Μπρόντμπι η Κοπεγχάγη (3-1), ίσως της δώσει ώθηση για τη συνέχεια, δύσκολο το έργο της κάλυψη του -9 από την Μίντιλαντ, ειδικά με την ως τώρα εικόνα της. Οριακό ματς για τους φιλοξενούμενους, αλλά κάτι τέτοια σημεία με “must win” ομάδες – ονόματα είναι που στέλνουν τον κόσμο κάθε Σαββατοκύριακο στον κουβά…

381. ΜΑΛΑΓΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι, την Ευρώπη κυνηγάει η Μάλαγα (7-3-3 εντός), ουραγός η Κόρδοβα (2-3-7 εκτός) και σε άμεση ανάγκη για βαθμούς, αρκετά μεγάλο το άνοιγμα των αποδόσεων, δεν κερδίζουν τόσο εύκολα οι γηπεδούχοι, δεν χάνουν τόσο εύκολα οι φιλοξενούμενοι. Η αγορά πάει στο +1 ασιατικό διπλό.

382. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Έξι ματς αήττητη η Ακαδέμικα (2-4-0) που ξέφυγε στο +3 από τον υποβιβασμό, εντός έδρας παραμένει χωρίς νίκη έχοντας συμπληρώσει αισίως 10 ισοπαλίες σε 12 ματς (0-10-2), σε άριστη κατάσταση η Νασιονάλ (6-2-1, σκόραρε σε όλα) που με νίκη αγγίζει την έκτη θέση που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη. Πιθανή ισοπαλία, παίζεται και το +0,25 (1,825) καθώς πιστεύουμε η Ακαδέμικα μπορεί να συνεχίσει το αήττητο σερί της.

383. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Μεγαλύτερη η βαθμολογική ανάγκη της Ζιλ Βιθέντε που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Πολύ βελτιωμένη μέσα στο 2015, αήττητη και στα τέσσερα πρόσφατα εντός έδρας (2-2-0) με τις τελευταίες ήττες της να είναι απέναντι στα θηρία (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας). Πιο άνετη βαθμολογικά (+9 από ζώνη υποβιβασμού) η Μορεϊρένσε που διάγει περίοδο αγωνιστικής κρίσης (1-1-5). Τόσο οι Young Guns όσο και ο Betol στηρίζουν τους γηπεδούχους ποντάροντας στον ασιατικό άσο 0:0 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

384. ΠΕΝΑΦΙΕΛΡΙΟ ΑΒΕ

Τελευταία και στο -4 από την παραμονή η Πεναφιέλ (2-1-9, 9/12 over) που αν και υστερεί ποιοτικά παλεύει όλα της τα ματς, σημαντικές απουσίες στην άμυνα και τέρμα ενώ συνεχίζει εκτός ο πρώτος της σκόρερ. Στο -5 από την έκτη θέση η Ρίο Άβε που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη (1-4-4), τα εκτός δεν αποτελούν και το πιο δυνατό της σημείο (2-4-6). Καμία από τις δυο δεν μας πείθει, πιθανό late goal με ισοπαλία στο τέλος.

385. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Ικανοποιητικό το 1,75 για τον άσο της Γκλάντμπαχ (8-3-1 εντός με 22-10 τέρματα), πολύ πιο ποιοτική αλά και συγκροτημένη ομάδα από το Αννόβερο, που παραδοσιακά χάνει δύναμη εκτός (2-4-6 ρεκόρ φέτος), 1-5-7 μετράνε το τελευταίο τρίμηνο οι φιλοξενούμενοι, άνετους άσους είδαμε την τελευταία τριετία.

386. ΧΙΡΟΝΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Έχασε εύκολα στο προηγούμενο η τέταρτη Χιρόνα όμως στο σπίτι της έχει πραγματοποιήσει πολύ γεμάτες εμφανίσεις εσχάτως (7-3-3 εντός) ενώ τώρα έχει και επιστροφές στην επίθεση, σε σταθερά ανοδική πορεία η Αλμπαθέτε (4-3-1 εσχάτως) που από ουραγός έχει βάλει από κάτω της πέντε ομάδες και είναι στο +2 από τη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στα τελευταία τρία δύσκολα εκτός, η Χιρόνα είναι σοβαρή αμυντικά όμως με ρίσκο το GG παίζεται.

387. ΒΕΡΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Ματς που πρέπει να χτυπήσει η Νάπολι (6-3-4 εκτός), όμως εντός των τειχών κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει…

388. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Αλλαγή προπονητή στη Βίσλα (5-2-4 εκτός, 7/11 over 2,5, 6/11 GG) μετά τη νέα ήττα (0-1-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα) από την ουραγό Ζαβίστζα (0-1), η πρωτοπόρος Λέγκια (7-2-2 εντός με 6/11 over 2,5) έχει βρει ξανά ρυθμό και μοιράζει τριάρες, φαβορί ο άσος αλλά τα νέα δεδομένα στον πάγκο των φιλοξενούμενων θολώνουν το τοπίο.

389. ΜΑΡΙΤΙΜΟΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Στο -5 από την έκτη θέση η Μαρίτιμο (7-1-4, 9/12 over) που είναι ή του ύψους ή του βάθους, έχασε την επαφή με την κορυφή η Σπόρτινγκ (6-3-2 εκτός) που θα αρκεστεί στην υπεράσπιση της τρίτης θέσης (+4). Πολύ χαμηλά το διπλό, η Μαρίτιμο στο νησί της είναι πάντα ανταγωνιστική, προτιμότερο το GG στο 1,90.

390. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Προτελευταία η Μπάρτσα που αμυντικά είναι αστεία (51 γκολ παθητικό σε 28 ματς) ενώ επιθετικά είναι με τη μέρα της, ένα βαθμό παραπάνω έχει η Σανταντέρ που στο ντεμπούτο των Μουνίτις και Κόλσα κέρδισε και άφησε άριστες εντυπώσεις. Θα σκοράρουν πιστεύουμε οι φιλοξενούμενοι, GG και Χ2.

403. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Σε καλή κατάσταση η Ξάνθη (3-6-0 σερί), στο “Καραϊσκάκης” όμως περιμένουμε να προσκυνήσει.

391. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Μόνο στο σπίτι της ό,τι κάνει η Μπρόντμπι (7-2-1 με 16-5 γκολ), η Οντένσε (3-1-7 εκτός) με 2/2 νίκες στα τελευταία πήρε απόσταση από τη μάχη της παραμονής, δεν είναι καλά οι γηπεδούχοι, έρχονται και από ήττα στο κλάσικο κόντρα στην Κοπεγχάγη (3-1), πάσο ή κόντρα είναι εδώ.

392. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΛΤΣΕ

Από ευρωπαϊκό θρίαμβο (1-3 Βιγιαρεάλ) έρχεται η Σεβίλλη, 9-4-0 με 25-7 τέρματα ο απολογισμός της στο “Σάντσεθ Πιθχουάν”, λογικά θα προσπεράσει χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Έλτσε (3-3-6 εκτός).

393. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Ό,τι κάνει εντός η Τολούκα (3-1-0) που στο σπίτι της αλλάζει επίπεδο, βελτιωμένη η Κερέταρο στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της που αναμένεται να την κάνει πολύ πιο ανταγωνιστική, εκτός έχει 0-2-3 με 5/5 GG. Προβάδισμα σίγουρα στην έδρα αλλά θα περιμένουμε να δούμε πρώτα τι έχει να δείξει η Κερέταρο με το Βουσετίτς στον πάγκο και εκτός.

394. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Θριαμβεύτρια σε ακόμα ένα ντέρμπι κόντρα στη Γαλατά (1-0) η Φενέρ (6-3-2 εκτός), στον πόντο μόλις από την κορυφή, η Γκεντσλέρ (4-4-4 εντός) είναι άνετη βαθμολογικά, όχι ότι παροτρύνουμε τέτοια διπλά του 1,50 αλλά είναι δεδομένο ότι αρκετός κόσμος θα πάει με το όνομα εδώ.

395. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Από την πρώτη της καλή εμφάνιση και νίκη προέρχεται η Χουβεντούδ που ψάχνει βαθμούς για την ειδική, λίγα πράγματα ως τώρα η Ράσινγκ (1-0-2), δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι που δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν.

396. ΡΕΝΤΙΣΤΑΣΕΛ ΤΑΝΚΕ ΣΙΣΛΕΪ

Νο Bet.

397. ΣΕΡΟ – ΤΑΚΟΥΑΡΕΜΠΟ

Κεκλεισμένων των θυρών. Ανεβαίνουν οι γηπεδούχοι που έχουν καλή ομάδα, πρώτο φαβορί για υποβιβασμό η Τακουαρεμπό που παλεύει όλα της τα ματς όμως υστερεί ποιοτικά ενώ η απουσία του κόσμου ίσως κάνει καλό στη Σέρο καθώς η πίεση που της δημιουργεί είναι μεγάλη, άσος.

398. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Λίγα πράγματα φέτος οι Γουόντερερς (3-2-5), με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Παλεστίνο που είχε και έχει κρίσιμο ματς για το Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα, άσος.

399. ΠΟΡΤΟ – ΑΡΟΥΚΑ

Στο -4 από την κορυφή η Πόρτο που προέρχεται από έξι σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ για το πρωτάθλημα, συνολικά κέρδισε 10/11 τελευταία, τα οκτώ με μηδέν παθητικό. Η Αρούκα έχει 1-3-8 εκτός με μόλις έξι γκολ υπέρ, στήριγμα για δυάδα το να κερδίσει η Πόρτο χωρίς η Αρούκα να βρει δίχτυα (1,60).

408. ΙΝΤΕΡ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Αστείο να προσφέρεται αυτή η Ίντερ στο 1,35… Εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων οι “νερατζούρι”, με ρεκόρ εντός 5-3-4 και ακόμα πιο άσχημες εμφανίσεις, η Τσεζένα (1-2-9 εκτός) παλεύει για τη ζωή της και έρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα εντός (1-0 Ουντινέζε, 0-0 Παλέρμο). Χ2 ή πάσο.

409. ΚΙΛΜΕΣΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Σε 3/4 σκόραρε η Κίλμες, σε όλα δέχθηκε γκολ, εντός έχει 2/2 ήττες σε αντίθεση με τα εκτός που είναι αήττητη. Η Βελέζ όσο περνάνε οι αγωνιστικές παίζει χειρότερα, καμία δεν μας πείθει ιδιαίτερα όμως με το +0,25 (1,775) τουλάχιστον πάμε για δύο αποτελέσματα, κανονικά είναι ΝΟ ΒΕΤ.

410. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΥΩΝ

Ντέρμπι κορυφής στο Σαμπιονά, πάνοπλες οι δύο καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, από το 1-6 στην Τουλούζ έρχεται η Μαρσέιγ (11-1-2 εντός με 10/14 over 2,5 και 8/14 GG), 1-5 καθάρισε τη Μονπελιέ η ομάδα του Φουρνιέ (8/14 over 2,5 & 9/14 GG εκτός). Over & GG.

411. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Δεν σηκώνει νέα γκέλα η Ρεάλ Μαδρίτης…

412. ΠΕΝΙΑΡΟΛΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Ισόβαθμες στην κορυφή οι δύο ομάδες (2-1-0), καλύτερο υλικό η Πενιαρόλ όμως η Ντεφενσόρ είναι πιο ομάδα και δεν υστερεί σε εμπειρία, μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς για τους γηπεδούχους αλλά δεν θα μπλέξουμε.

413. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

5/5 ήττες μετράει εντός η Αντοφαγκάστα που μόνο εκτός τα πάει καλά, εντός ζώνης του υποβιβασμού υποδέχεται την πρωτοπόρο Κομπρεσάλ (6-3-1) που δεν είναι για τόσο ψηλά και δεν τη βλέπουμε να κερδίζει.

Πάμε στοίχημα LIVE

414. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ.

Δύο σερί νίκες στο γκολ για την Κομπρελόα που άξιζε περισσότερα και στα προηγούμενα ματς και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί, όσους βαθμούς χάνει εντός τους αναπληρώνει εκτός η Εσπανιόλα (3-1-1) που προέρχεται από 7/8 GG & over, πιθανό να προσθέσει ακόμα ένα όμως η κρισιμότητα της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες (υποβιβασμός και λιγκίγια αντίστοιχα) μας κάνει διστακτικούς.

415. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Νεοσύστατη ομάδα η Νέα Υόρκη που πήρε 1-1 στο Ορλάντο αφήνοντας ανάμικτα συναισθήματα, από τις δυνατές ομάδες της λίγκας το Νιου Ίνγκλαντ, πήγε όμως στο Σιάτλ χωρίς τους στυλοβάτες του κέντρου της και έχασε εύκολα με 3-0, τώρα πάλι θα στερηθεί των υπηρεσιών τους. Δεν βλέπουμε διπλό, με τον ενθουσιασμό του πρώτου ματς στην έδρα της η Νέα Υόρκη ίσως καταφέρει να πάρει το τρίποντο.

416. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Αρέσει η Αρχεντίνος που συνεχίζει αήττητη (2-2-0) και σε όλα τα ματς ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις, 3-0-1 η Εστουδιάντες που είχε και έχει κρίσιμο ματς για το Λιμπερταδόρες και θα παίξει με αναπληρωματικούς και μικρούς, δεν βλέπουμε διπλό, με το DNB είμαστε καλυμμένοι (1,75).

417. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Κλάσικο μίσους, έχουν να παίξουν μαζί για το πρωτάθλημα από το '11. 3/4 νίκες η Σαν Λορέντζο, 1-1-2 η Ουρακάν που είχε το μυαλό της στο Λιμπερταδόρες όμως ξεκούρασε παίκτες για να τους έχει σήμερα έτοιμους, είναι ομάδα που αν κλειστεί δύσκολα της βάζεις γκολ. Δύσκολα θα φύγει από το under, χαμηλά ο άσος.

418. ΤΙΓΚΡΕΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Θετικός απολογισμός το 1-2-1 για την Τίγκρε αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει παίξει 3/4 ματς εκτός, στο μοναδικό εντός κέρδισε και τώρα υποδέχεται μια Ραφαέλα που είναι βελτιωμένη στα τελευταία ματς και στο προηγούμενο πήρε τον παρθενικό της πόντο (0-1-3). Έχει τον τρόπο να κερδίζει εντός η Τίγκρε όμως το 1,95 είναι πολύ χαμηλό, καλύτερη επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) που είναι σύνηθες φαινόμενο των ομάδων του Πάμπλο Άλφαρο.

419. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ

Καλύτερη επίθεση αλλά και δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία η Κατόλικα που προέρχεται από σκορ 3-3, 2-4 και 3-5, δεν σώνεται πλέον η Μπαρνετσέα (1-2-7) που πραγματοποιεί τραγικές εμφανίσεις όμως σκόραρε σε 5/6 τελευταία. Over 3 στο 1,75.

420. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Καλή εμφάνιση για το Πόρτλαντ στην πρεμιέρα αλλά η μπάλα δεν έμπαινε και κόλλησε στο 0-0 με το Σολτ Λέικ, χωρίς να πατήσει γκάζι το Λος Άντζελες κέρδισε 2-0 το Σικάγο. Από 1-1 ξεκινάει, δεν πάμε στο over με το φόβο μήπως κολλήσει εκεί.

421. ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Δύο ομάδες που μοιάζουν πολύ σε όλα, τριπλή ως προς το σημείο, από ένα γκολ το έχουν αμφότερες και το GG μπαίνει άνετα δυάδα.

422. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖΛΑΝΟΥΣ

4/4 GG η Γοδόι (2-1-1) που σκοράρει λίγο για τις ευκαιρίες που δημιουργεί ενώ αμυντικά κάνει εύκολα λάθη, τρεις σερί ισοπαλίες για τη Λανούς (1-3-0) που μετράει 4/4 under εκ των οποίων τα τρία ήταν 0-1 γκολ. Δεν πιάνεται από πουθενά, καμία δεν θα πει όχι στο Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ