ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

150. ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ – ΠΑΟΚ

Δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ και μάλλον θα παίξει για το Χ όπως έκανε στο Ισραήλ. Το ταξίδι ήταν μακρινό, κουραστικό και άφησε πολλές δυνάμεις με τον Άρη, όμως έχει πάρει αυτό που θέλει σε πολύ πιο δύσκολες έδρες από αυτήν της Σαχτιόρ. Οι Καζάκοι έχουν χάσει το ρυθμό τους μετά από τρεις βδομάδες απραξίας, όμως είναι σκληρά καρύδια στο εντός έδρας, εκεί όπου δεν έχουν ηττηθεί φέτος σε 5 ευρωπαϊκά ματς. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η ισοπαλία, όπως και σε κάθε εκτός συνόρων αγώνα του ΠΑΟΚ, με το Χ να πληρώνει 3,55 στον Stoiximan.

151. ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Και ο βαθμός κάνει της Ανζί, μόνο νίκη θέλει η Σέριφ για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης, αμφότερες είναι ομάδες του ενός γκολ, δύσκολα το σκορ θα πάει ψηλά. Under 2,25.

152. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Χωρίς ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης αμφότερες, με Χ μένουν 100% εκτός και οι δύο, σε καλύτερο μομέντουμ δείχνουν να βρίσκονται οι Ρώσοι. Κοιτάμε προς τα αριστερά αλλά χωρίς μεγάλη ζέση, η Σεν Γκάλεν έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες φέτος.

153. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων με την Ρούμπιν αντίθετα με την πορεία της στο πρωτάθλημα να καθαρίζει όλα τα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Η Μάριμπορ έχασε την μεγάλη της ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση την προηγούμενη αγωνιστική και με την αεράμυνα που διαθέτει δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στους Ρώσους. Προβάδισμα στην νίκη της Ρούμπιν με 0 παθητικό σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan τρόπο με τον οποίο ήρθαν και οι 5 τελευταία εντός έδρας νίκες της στο Γιουρόπα Λιγκ.

154. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ

Η Άλκμααρ ψάχνει νίκη ή ισοπαλία για να «καθαρίσει» την πρόκρισή της, έχει όμως ως στόχο και την πρωτιά του ομίλου και είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσει το τρίποντο. Επί θητείας Άντβοκαατ παραμένει αήττητη (5-3-0) σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της, ενώ εύκολα σκοράρει στα τελευταία της ματς και η Μακάμπι, που είναι αναγκασμένη να ψάξει το τρίποντο για να παραμείνει «ζωντανή». 2,20 πληρώνει στον Stoiximan ο συνδυασμός 1 & over.

155. ΓΚΕΝΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Οι τιμές της αναμέτρησης άνοιξαν ισορροπημένες αλλά πλέον παρατηρείται μία έντονη πτώση στο διπλό της Ντιναμό Κιέβου που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί κάπου αφού και εκτός έδρας παίζει, και με ενδιαφερόμενη ομάδα, και δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της φέτος. Προβάδισμα στην ισοπαλία που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει μαζί Γκενκ και Ντιναμό στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ σε απόδοση 3,35 στον Stoiximan, μία ισοπαλία που το πιο πιθανό να έρθει με γκολ.

156. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΛΑΤΣΙΟ

4/4 ήττες η Λέγκια, ουσιαστικά προκριμένη η Λάτσιο, αδιάφορο.

157. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Λίμπερετς με νίκη «καθαρίζει» την πρόκριση, αλλά αν το ματς είναι ισόπαλο και η Σεβίλλη κερδίζει την Εστορίλ βολεύεται και με την ισοπαλία. Ούτως ή άλλως δεν αξίζει τόσο φαβοριτισμός στους γηπεδούχους αφού δεν κερδίζουν στα εφτά τελευταία (0-5-2), ενώ τα 3/4 παιχνίδια και των δύο ομάδων στον όμιλο ήταν ισόπαλα (1-3-0 η Λίμπερετς, 0-3-1 η Φράιμπουργκ). Υπερβολικές κρίνονται οι τιμές της ισοπαλίας στο 3,50 της Bet365.

Πάμε Στοίχημα LIVE

158. ΛΥΩΝ – ΜΠΕΤΙΣ

Η Λυών έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του ομίλου και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Υποδέχεται την Μπέτις που ταξίδεψε με πολλές απουσίες, είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και δίνει σημαντικότατο εξάποντο ματς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει την Ριέκα την τελευταία αγωνιστική προκρίνεται ακόμα και αν χάσει στη Γαλλία. Από το 2,25 στο 2,10 ο άσος στην Bet365 (επιλογή B66).

159. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΤΟΥΝ

Η Ραπίντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση τρέχοντας αήττητο 9 αγωνιστικών και υποδέχεται μία Τουν που ακόμα δεν έχει νίκη την φετινή χρονιά μακριά από το γήπεδο της. Η ανάγκη των βαθμών και για τους 2 αντιπάλους αναμένεται να οδηγήσει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με το over να το βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan, ενώ για τη νίκη δείχνουν οι Αυστριακοί να είναι πιο κοντά με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 1,88 στην ίδια εταιρεία.

160. ΡΙΕΚΑ - ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί στην ουσιαστικά καμία, αφού είτε θα ψαλιδίσει είτε θα εξανεμίσει τις ελπίδες τους για πρόκριση. Αήττητη στην έδρα της φέτος η Ριέκα, σκληρό καρύδι η Γκιμαράες, το live θα κρατήσουμε τις επιλογές μας.

161. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Όμιλος των GG ο 8ος (6/8), η Σεβίλλη προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπέτις στο ντέρμπι της πόλης (4-0), αν η εντεκάδα της είναι καλή το over αποτελεί επιλογή, αφού και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στα γκολ.

162. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ματς ειδικών συνθηκών, αλλά ο Απόλλωνας θα κατέβει με πολλές αλλαγές. Ο άσος ποντάρεται σε ασιατικά χάντικαπ.

163. ΤΡΟΜΣΟ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Σίγουρα προκριμένη και κατά πάσα πιθανότητα πρώτη η Τότεναμ, η εξάρα από τη Σίτι ακόμα βουίζει στα αυτιά της. Με δεύτερα θα παραταχθεί ως συνήθως, η Τρόμσο υποβιβάσθηκε στη Νορβηγία και οι παίχτες της περιμένουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του Γιουρόπα για να πάρουν καμία μεταγραφή. Πάσο.

164. ΑΠΟΕΛ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Εξυπηρετεί η ισοπαλία τη Μακάμπι, το ΑΠΟΕΛ θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κλειστό ματς περιμένουμε, με τα γκολ να έρθουν –αν έρθουν- αργά.

165. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Τελικός στο “DW”, η Γουίγκαν είναι ένα βαθμό μπροστά από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ και στο φινάλε αγωνίζεται στο Μάριμπορ οπότε θεωρητικά (αν πιο νωρίς έχουν χάσει οι Σλοβένοι στο Καζάν) το Χ δεν την καταστρέφει, αλλά περιμένουμε και οι δύο ομάδες να παίξουν για τη νίκη. Πολύ χαμηλός κρίνεται ο άσος, Χ2 και GG προτιμάμε.

166. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Χωρίς ελπίδες πρόκρισης η Έλφσμποργκ, περιμένει απλά να τελειώσει το Γιουρόπα για να πάει διακοπές, σημαντικό ματς όμως για τα δεδομένα της οπότε δεν θα αδιαφορήσει. Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα αλλά θα κατέβει με σοβαρές απουσίες, ενώ προέρχεται και από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα (πρώτες της φέτος). Δεν θα μπλέξουμε με το μικρό διπλό.

167. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Εκτός επόμενης φάσης η Στάνταρ μετά τις δύο ήττες από τη Σάλτσμπουργκ, έχει χάσει τη φρεσκάδα της τελευταία και αυτό φαίνεται και στο βελγικό πρωτάθλημα. Σε κακό φεγγάρι η Έσμπιεργκ (0-1-5 στη Δανία) αλλά στην Ευρώπη παραμένει εξαιρετική, τα πολλά γκολ αποτελούν αποκούμπι.

Πάμε Στοίχημα LIVE

168. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Με ένα βαθμό εξασφαλίζει την πρόκριση η πρωτάρα στο θεσμό Λουντογκόρετς (3-1-0), γι αυτόν θα παίξει κόντρα στην τραγική φέτος Αϊντχόφεν, που είναι αστείο να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Το παιχνίδι ταιριάζει γάντι στους θανατηφόρους στην κόντρα Βούλγαρους, πάμε με το 1Χ.

169. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ.

Η Μπορντό ψάχνει μόνο νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης, μετρώντας 4/4 over στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Την καλύτερη επίθεση του ομίλου και 3/4 over έχει η Άιντραχτ που είναι πρωτοπόρος αλλά δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, ενώ στη Γαλλία ταξιδεύει με αποστολή ανάγκης και συνολικά οκτώ παίκτες (οι περισσότεροι βασικότατοι) να μην είναι διαθέσιμοι. Υψηλά δίνεται το over στην Bet365 (2,05), αναμένουμε και πτώση στο 2,70 του άσου της ίδιας εταιρείας.

170. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ

Την πρωτιά κυνηγάει η Ντνιέπρ, αδιάφορη βαθμολογικά η Παντούρι, εύκολα ή δύσκολα ο άσος περιμένουμε να επαληθευτεί.

171. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Πάντα ροτέισον στο Γιουρόπα κάνει η Φιορεντίνα, η Πάκος δείχνει σημάδια ζωής τελευταία αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλήσει ενέργεια στην Ευρώπη. Αντιστοιχηματικό.

172. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, χωρίς τον Μίτσου ξανά η Σουόνσι, θα εξαρτηθεί και από τις 11άδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.

Πάμε Στοίχημα LIVE

173. ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Χωρίς ελπίδες πρόκρισης η Ντιναμό Κιέβου, 2/2 ήττες με τέρματα 0-5 μετράει εκτός, δυνατή στην έδρα της η Τσερνομόρετς (6-2-0 στο πρωτάθλημα), θέλει μόνο νίκη περιμένοντας τα ευχάριστα από το Βουλγαρία (μη νίκη της Αϊντχόφεν). Άσος.

174. ΛΑΝΟΥΣ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

Επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, 1-2 κέρδισε στο πρώτο ματς η Λανούς, καλύτερη ομάδα είναι, 7-2-0 μετράει στα εννέα τελευταία, δεν βλέπουμε έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ