ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

129. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. – ΑΠΟΕΛ

Νίκη δικιά του και ήττα της Μακάμπι (παίζει εντός με Μπορντό) χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ για να περάσει στην επόμενη φάση, αν ήθελε την πρόκριση ας την κέρδισε τον προηγούμενο γύρο στην έδρα του. Ροτέισον λογικά η Άιντραχτ, πιθανότατα και ο Δώνης αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια. Πάσο.

130. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ

Τελικός για τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου, με 1Χ περνάει η Αϊντχόφεν, μόνο διπλό θέλει η Τσερνομόρετς. Γνωστή η τραγική κατάσταση των Ολλανδών (1-3-7 στα τελευταία επίσημα), επιμένουν όμως να μην απολύουν τον Κοκού, η Τσερνομόρετς είναι ομάδα έδρας αλλά με καλή παρουσία και στο ουκρανικό πρωτάθλημα φέτος, οπότε δεν βλέπουμε τον λόγο για να μην πάμε στο 5,00 του διπλού.

131. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Σίγουρα πρώτη η Βαλένθια, η Κούμπαν θέλει ήττα της Σουόνσι, νίκη δική της και να καλύψει παράλληλα τα τρία γκολ που τις χωρίζουν στη διαφορά τερμάτων. Με τα γκολ θα πάμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

132. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Ένας βαθμός αρκεί στη Ζούλτε για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, η Ρούμπιν είναι σίγουρα πρώτη, γνωστός σε όλους ο δυσκολοκατάβλητος χαρακτήρας της, αν οι γηπεδούχοι θα πάμε προσεκτικά και εκείνη θα ακολουθήσει. Χ.

133. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Και ένας βαθμός είναι αρκετός στη Μακάμπι για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, η Μπορντό είναι αδιάφορη και λογικά θα παραταχθεί με τα δεύτερα. Ο άσος έχει πάρει πολύ ποντάρισμα.

134. ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Τελικός για της δύο ομάδες, θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Ζούλτε για να προκριθούν στην επόμενη φάση. Με νέο προπονητή (τον φιλόδοξο Ρέσλερ) η Γουίγκαν, παραγωγική ομάδα η Μάριμπορ, ουσιαστικά μόνο για live betting αξίζει, pregame θα κοιτούσαμε μόνο το over.

135. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά, ποτέ δεν είναι φαβορί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του 0-1-4 στους ομίλους κόντρα στην εκπληκτική σε Βουλγαρία και Ευρώπη φέτος Λουντογκόρετς (4-1-0), που της ταιριάζει γάντι ο ρόλος του αουτσάιντερ. +0,25 ασιατικό διπλό.

Πάμε Στοίχημα LIVE

136. ΠΑΝΤΟΥΡΙ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Ματς για τον αποφυγή της τελευταίας θέσης, η Πάκος είναι ουραγός στην Πορτογαλία και δεν έχει περιθώρια να σπαταλήσει δυνάμεις στο θεσμό. Άσος.

137. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

5/5 νίκες στον όμιλο η εκπληκτική φέτος Σάλτσμπουργκ, 4-0-1 η καλή στην Ευρώπη αλλά τραγική στο πρωτάθλημα Δανίας Έσμπιεργκ, με διπλό που θα καλύπτει το 1-2 του πρώτου παιχνιδιού μεταξύ τους οι φιλοξενούμενοι θα τερματίσουν πρώτοι. Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, η Σάλτσμπουργκ δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο και είναι ξεκούραστη, over και GG οι επιλογές μας.

138. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Ένα βαθμό χρειάζεται η Σουόνσι για να είναι εξασφαλισμένη 100%, θα ταξιδέψει στην Ελβετία χωρίς τους τραυματίες Μίτσου και Μπόνι, περιμένουμε να παίξει συντηρητικά και να πάρει αυτό που θέλει.

139. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Μόνο το γόητρο της αποφυγής της τελευταίας θέσης μπορεί να παρακινήσει τις δύο ομάδες, με την Έλφσμποργκ να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού ρυθμού εδώ και ένα μήνα και τη Σταντάρ να ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου και κάνει σχετική κοιλιά. Με αναπληρωματικούς λογικά οι Βέλγοι, δεν θα ασχοληθούμε.

140. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Και οι δύο ήδη στην επόμενη φάση, με νίκη περνάει πρώτη η Ντνιέπρ, και το Χ κάνει στη Φιορεντίνα. Το μόνο δεδομένο ότι αμφότερες θα κάνουν πολλές αλλαγές.

Πάμε Στοίχημα LIVE

141. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Αμφότερες χωρίς ελπίδες πρόκρισης, το ματς φαίνεται να αποτελεί αγγαρεία, πάντως βάσει εικόνας μέχρι στιγμής θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους Κύπριους που τουλάχιστον είναι αξιόμαχοι, η Λέγκια μετράει 5/5 ήττες στον όμιλο χωρίς να έχει σκοράρει καν.

142. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΛΥΩΝ

Εκτός συνέχειας η Γκιμαράες, η Λυών χάνει την πρώτη θέση αν κερδίσει η Μπέτις τη Ριέκα και δεν κερδίσει και η ίδια. Κλειστό ματς περιμένουμε, θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις και την εντεκάδα της Λυών αν θα τη στηρίξουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

143. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Χωρίς ελπίδες πρόκρισης η Εστορίλ, η Λίμπερετς θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Φράιμπουργκ. Σε τιμές φαβορί το διπλό, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο. 4/5 και 5/5 τα GG των δύο ομάδων αντίστοιχα στο θεσμό, το αμφίσκορο θα κρατήσουμε, όμως και το διπλό με ένα γκολ διαφορά, ενώ στο live είναι πιθανόν να παρουσιαστούν ευκαιρίες στο τέλος.

144. ΛΑΤΣΙΟ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, η Λάτσιο με νίκη τερματίζει πρώτη αλλά η Τραμπζονσπόρ έχει δώσει καλύτερα δείγματα γραφής μέχρι στιγμής στο θεσμό. Περισσότερο κοιτάμε την κόντρα, αν και οι Τούρκοι εκτός έδρας χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικότητας τους.

145. ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ

Ματς της παρηγοριάς, κυρίως για τη Μακάμπι Χάιφα η οποία είχε περισσότερες φιλοδοξίες στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Σαχτιόρ, που και η παρουσία της μόνο στους ομίλους του θεσμού αποτέλεσε επιτυχία. Σε καλό φεγγάρι δείχνουν τελευταία οι Ισραηλινοί, περιμένουμε να κυνηγήσουν μια νίκη γοήτρου, ο άσος ποντάρεται και έχει υποχωρήσει πολύ.

146. ΜΠΕΤΙΣ – ΡΙΕΚΑ

Η Μπέτις είναι ήδη στην επόμενη φάση και θέλει νίκη και παράλληλα γκέλα της Λυών για να τερματίσει πρώτη, το Γιουρόπα Λιγκ πάντως με τον προηγούμενο προπονητή της, Πέπε Μελ, δεν αποτελούσε προτεραιότητα και αυτό δύσκολα θα αλλάξει επί Γκαρίδο, αφού στην Πριμέρα βρίσκεται στην τελευταία θέση. Για την ιστορία της θα παίξει η Ριέκα, μακριά από τον μικρό άσο.

147. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ματς που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο του 7ου ομίλου, μόνο νίκη για να προκριθεί θέλει η Ραπίντ, και το Χ κάνει της Ντιναμό. Καλύτερο ρόστερ αλλά όχι κατ’ ανάγκη και καλύτερη ομάδα οι Ουκρανοί, που θα έχουν και σημαντικές απουσίες, το κρατάμε για το live και μόνο.

148. ΠΑΟΚ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Ματς που θα κρίνει την πρωτιά, και με ισοπαλίες 0-0/1-1 ο ΠΑΟΚ τερματίζει πρώτος. Η Άλκμααρ θα κατέβει με πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα ο άσος να κάνει μεγάλη βουτιά.

Πάμε Στοίχημα LIVE

149. ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ – ΤΡΟΜΣΟ

Ούτε εδώ υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έχουν μείνει εκτός συνέχειας, η Σέριφ έδειξε σαφώς καλύτερα δείγματα στο θεσμό και μοιάζει να θέλει περισσότερο μια νίκη ώστε να κλείσει με χαμόγελα τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη, η Τρόμσο είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού και σε φάση σχεδιασμού για την ομαλή προσγείωση της στην Β’ κατηγορία της Νορβηγίας. Άσος.

150. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Και οι δύο ομάδες θα κάνουν αλλαγές, τα δεύτερα της Τότεναμ μέχρι στιγμής τα πάνε περίφημα στο θεσμό με 5/5 νίκες, θα τις κάνουν 6/6. Λογικά τα “σπιρούνια” καλύπτουν και το χάντικαπ.

151. ΤΟΥΝ – ΓΚΕΝΚ

Ομάδα έδρας η Τουν (5-3-1 στο πρωτάθλημα), έρχεται από καλά αποτελέσματα, θα περιμένουμε την εντεκάδα της Γκενκ, που σίγουρα είναι πρώτη και ενδέχεται να κατεβάσει αναπληρωματικούς, πριν πάμε στον άσο.

152. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Σίγουρα στην επόμενη φάση η Σεβίλλη, η Φράιμπουργκ θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Λίμπερετς για να ακολουθήσει τους Ισπανούς. Χωρίς νίκη ακόμα εντός έδρας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η ομάδα του Στράιχ, σε τιμές φαβορί δεν θα την ακουμπήσουμε, ειδικά κόντρα σε μια ποιοτικά καλύτερη ομάδα.

153. ΛΕΟΝ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πρώτος τελικός για τη μεξικάνικη Απερτούρα, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε εκπληκτική κατάσταση η Λεόν (3-2-0 στα πιο πρόσφατα) που βρίσκεται σε τελικό για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, 7-3-1 μετράει στην έδρα της, στα τελευταία ματς σκοράρει ακατάπαυστα (4/4 over 3,5 στα πλέι-οφ). Ομάδα έδρας και η Αμέρικα (4-4-3 εκτός στο πρωτάθλημα), θα πάει πιο συντηρητικά αλλά ένα γρήγορο γκολ θα ανοίξει το ματς. Over σε πρώτο πλάνο, μας αρέσει και ο άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ