ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (18/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

189. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Πολύ μεγάλο μοιάζει αυτό το 1,80 στο 1Χ, λες και η Σεντ Ετιέν είναι καμία μηχανή των γκολ (7 σε 7 ματς έχει σημειώσει φέτος), το Σάββατο χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στο 74’ για να υποτάξει την Καέν στην έδρα της, μακριά από αυτή παίζει ακόμα χειρότερα. Οι Αζέροι άφησαν με δύο ισοπαλίες εκτός Ευρώπης την Τβέντε, στην έδρα τους μπορούν τουλάχιστον να μην ηττηθούν, άλλωστε δεν περιμένουμε να πάρουν και τρομερά ρίσκα . 1Χ.

190. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Πρώτη ήττα φέτος (8/8 νίκες μετρούσε) για την Αϊντχόφεν το 3-1 στην Τσβόλε, μεγαλύτερη απώλεια από τους βαθμούς ο Μέμφις Ντεπάι που θα λείψει για καιρό. Η Εστορίλ είχε πέρσι πολύ συμπαθητική παρουσία στο θεσμό, δεν αποκλείεται να βάλει δύσκολα στους Ολλανδούς.

191. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΖΥΡΙΧΗ

Στη Λευκωσία το παιχνίδι, εκεί έδωσε και το προηγούμενο ευρωπαϊκό του ματς ο Απόλλωνας, οι Κύπριοι έχουν την ατυχία να βρίσκουν τη Ζυρίχη σε φουλ φόρμα, με τη νίκη της επί της Σιόν με 4-1 πέρασε στην κορυφή του ελβετικού πρωταθλήματος. Δεν γίνεται να κοντράρουμε τους Ελβετούς, σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση, περιμένουμε να το κάνουν και τώρα.

192. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Πολύ δυνατό ζευγάρωμα στην πρεμιέρα του 1ομίλου, η Γκλάντμπαχ παίζει καλό ποδόσφαιρο και στην έδρα της είναι δύναμη, από την άλλη η ποιοτικότατη Βιγιαρεάλ δύσκολα κοντράρεται. Κάποιες απουσίες των Ισπανών (έξω Ντος Σάντος, αμφίβολος ο Ούτσε) μας κάνουν να δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο.

193. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΤΟΡΙΝΟ

Πολύ δύσκολο και πολύ σφιχτό, στο όριο πάει τα παιχνίδια της φέτος η σαφώς πιο έμπειρη σε ευρωπαϊκά παιχνίδια Κλαμπ Μπριζ, η Τορίνο είναι από την Ιταλία,bydefaultθα κατέβει κυρίως για να μη χάσει. Γλυκοκοιτάμε τοunder.

194. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Δεκτή η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά η Κοπεγχάγη δεν γεμίζει με τίποτα το μάτι -και- φέτος , χαρακτηριστικά στο δανέζικο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 2-2-3. Σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και πιο διψασμένη η Ελσίνκι, δεν αποκλείεται η κηδεία…+1 ασιατικό διπλό.

195. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αδυναμίες μακριά από την Τρίπολη παρουσιάζει η Αστέρας, ιστορικό παιχνίδι για τους Αρκάδες αλλά η Μπεσίκτας είναι σαφώς ανώτερη, ο άσος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

Πάμε Στοίχημα LIVE

196. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Πολύ πιο έμπειρη η μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας Ντιναμό, 7-1-0 μετράει στο εγχώριο πρωτάθλημα, στα πλέι-οφ του Γιουρόπα απέκλεισε πεντακάθαρα την επίσης ρουμάνικη Πετρολούλ. Στην Άστρα αναφέρονται εσωτερικά προβλήματα (πληρωμές) ενώ έχει και αμφίβολες κάποιες πολύ σημαντικές μονάδες της, ακόμα και με αυτές στερείται ποιότητας των γηπεδούχων. Άσος.

197. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΙΝΤΕΡ

Η Ντνιέπρ τα πηγαίνει καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε με το ζόρι και θα δώσει – λόγω του πολέμου – τα εντός έδρας της ματς στο Κίεβο και όχι στη φυσική της έδρα(400 χλμ. απόσταση). Η Ίντερ δεν έχει χάσει ποτέ από ουκρανική ομάδα (3-3-0) και ταξίδεψε σχεδόν με όλα τα αστέρια της στην Ουκρανία (μόνο οι Μεδέλ και Ναγκατόμο λείπουν), απόδειξη ότι ο Ματζάρι δεν αδιαφορεί. Από το 7-0 επί της Σασουόλο έρχονται οι νερατζούρι, στο 2,80 το διπλό ( Bet365), τη στιγμή που στην Ασία έχουν γυρίσει φαβορί οι Ιταλοί (1,875 το 0:0 διπλό). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

198. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό η Ντιναμό Μόσχας, κυρίως γιατί σκοράρει με πολλούς τρόπους και δεν επιτρέπεται απέναντι της να εφησυχάσεις ούτε στιγμή. Έχω και τα τρωτά τους οι Ρώσοι (πρώτα απ’ όλα είναι… Ρώσοι), τα οποία φάνηκαν και στα παιχνίδια με την Ομόνοια, την οποία απέκλεισε λόγω διαιτητή, αν στην εξίσωση υπήρχε ο Μπεργκ θα μιλούσαμε για μεγάλοover, αλλά και πάλι με το όριο στο 2,25 μας κάνει σαν επιλογή, ίσως φρονιμότερο να περιμένουμε για καλύτεροlineή καλύτερη απόδοση στοLive, ώστε να δούμε και 11άδες/διαθέσεις.

199. ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Με αλλαγές περιμένουμε την Τότεναμ, όπως συνηθίζει στα ματς του Γιουρόπα, η Παρτιζάν μπορεί να της στήσει ενέδρα σε ένα γήπεδο που αναμένεται να βράζει. Πάσο ή κόντρα.

200. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΕΛΤΙΚ

Το κάζο από τη Μάλμε ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει η Σάλτσμπουργκ, έφτασε στη σημείο να κάνει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα Αυστρίας και να υποχωρήσει από την κορυφή, πράγμα που θα έμοιαζε με ανέκδοτο στην αρχή της σεζόν. Η ποιότητα της είναι δεδομένη, εμείς όμως θέλουμε να την κοντράρουμε, αν απέναντι της είχε μια κανονική ομάδα και όχι μια σκωτσέζικη ίσως το κάναμε… Οι “Κέλτες” μπορεί να ενισχύθηκαν σημαντικά στην εκπνοή των μεταγραφών, αλλά και πάλι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι το σημείο να γίνουν υπολογίσιμο μέγεθος έξω από τα όρια της χώρας τους.

201. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΣΙΡΙΟΥΣ

Εκτός έδρας η Σίριους μεταμορφώνεται (6-3-2), καλή ομάδα η Γιόνσεπινγκ (6-2-3 εντός), καθαρή τριπλή.

202. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ.

Δυνατή στην έδρα της η Γιούνγκ Μπόις, 12-2-2 μετράει στα εντός την τελευταία πενταετία στην Ευρώπη, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και περιμένουμε να φτάσει στους τρεις πόντους κόντρα στη Σλόβαν. Από κοντά και τοover.

203. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο 0-2-1 της Βόλφσμπουργκ στη Μπουντεσλίγκα, θα μπορούσε να έχει 7 βαθμούς αν οι παίχτες της ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, δίνουμε όμως στη διαφορά ποιότητας όλων των γερμανικών ομάδων πλην Μπάγερν-Ντόρτμουντ από τοBig-7 της Αγγλίας, Αν η Έβερτον κατέβει με βασικούς ο άσος στο 2,00+ έχει μεγάλη αξία.

204. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Μαζεύτηκε γρήγορα από το αρχικό 1,80 στο 1,65 ο άσος, λογικό αν σκεφτούμε ότι η Λέγκια αν δεν έκανε εκείνη την τρομερή γκάφα θα βρισκόταν τώρα πιθανότατα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λόκερεν απέκλεισε τη Χαλ για να μπει στους ομίλους, τώρα όμως έχει απέναντι της μια ομάδα πιο έμπειρη. Προς τα αριστερά κοιτάμε μόνο.

205. ΛΙΛ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Θα κοιτούσαμε ζεστά το Χ2, αν η Κράσνονταρ δεν ερχόταν από δύο εντός έδρας ήττες στο ρωσικό πρωτάθλημα, η τελευταία μάλιστα κόντρα στην αδύναμη Ούφα με 0-2. Δεν είναι ομάδα που κερδίζει εύκολα η Λιλ, μπορεί από μόνη της να βραχυκυκλώσει.

206. ΜΕΤΑΛΙΣΤ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

1000 χιλιόμετρα μακριά από το Χάρκοβο το ματς, ταλαιπωρημένη όσο καμία άλλη ομάδα –από τις “ευρωπαίες”- στην Ουκρανία από την κρίση στη χώρα η Μέταλιστ, 2-1-3 μετράει στο πρωτάθλημα ερχόμενη από ήττα με 5-2 κόντρα στη Ντνιέπρ. Η Τράμπζονσπορ πέρσι τελείωσε τον όμιλο της στο Γιουρόπα με 4-2-0 και φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες, δεν μπορεί να δίνεται καθαρό αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι. +0,25 ασιατικό διπλό.

207. ΝΑΠΟΛΙ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μαύρα σύννεφα πάνω από το Σαν Πάολο, ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ έχει στραβώσει ιδιαίτερα το κλίμα, το οποίο… έφαγε ο γάιδαρος μετά το 0-1 από την Κιέβο την Κυριακή. Όλα τα δάχτυλα είναι στραμμένα στον Μπενίτεθ, που ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την πίεση, η ιταλική “λογική” προδιαθέτει για ροτέισον αλλά ένα ακόμα στραβό αποτέλεσμα ίσως αποβεί μοιραίο για τον Ισπανό. Η κόντρα είναι που παίρνει την μερίδα του λέοντος, πάντως η Σπάρτα δεν έχει την εικόνα ομάδας που θα πάρει αποτέλεσμα μέσα από την άμυνα της. Ίσως τοGGείναι προτιμότερο.

Πάμε Στοίχημα LIVE

208. ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Μια πολύunderομάδα, και με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τον ίδιο, στο δρόμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει γίνει άμεσα ομάδα Αναστασιάδη, ρίχνοντας το βάρος στη δημιουργία. Δεν μας αρέσει ο χαμηλός άσος, η αγορά πάει στο +1 ασιατικό διπλό, εμείς απλά θα μείνουμε μακριά.

209. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Δύσκολο ζευγάρι, από τη μια η ποιοτική αλλά γενικάunderachievingτα τελευταία χρόνια Ντιναμό Κιέβου, από την άλλη η στιβαρή αμυντικά Ρίο Άβε σε τιμές αουτσάιντερ, με το πιστόλι στον κρόταφο θα πηγαίναμε στον +0,25 ασιατικό άσο, δεν αξίζει πάντως το ρίσκο.

210. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Δυνατό μπάσιμο πραγματοποιεί η Σεβίλλη στη Λα Λίγκα, αντίθετα η Φέγενορντ μετράει 1-2-2 στην Ολλανδία, αποτέλεσμα της αποψίλωσης του ρόστερ της το καλοκαίρι, κατάφερε και έχασε ακόμα και από τη Βίλεμ εντός (1-2) το Σάββατο. Άσος.

211. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΡΙΕΚΑ

Ξεμυάλισε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη Σταντάρ με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα Βελγίου να σέρνεται (2-2-3 ρεκόρ), το Σάββατο έχασε με 3-5 από την Οστάνδη φέρνοντας στο αμήν τους οπαδούς της. Όχι και το καλύτερο σταύρωμα για πρεμιέρα αυτό κόντρα στη Ριέκα, που και πέρυσι είχε καλή παρουσία στους ομίλους του θεσμού ενώ φέτος δείχνει ακόμα ισχυρότερη. Δύο δρόμοι υπάρχουν μόνο, το πάσο και το Χ2.

212. ΣΤΕΑΟΥΑ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Ακόμα μουδιασμένη από τον σοκαριστικό αποκλεισμό της από τη Λουντογκόρετς στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει η Στεάουα, ποιοτικά όμως είναι καλύτερη από την Άαλμποργκ, τις οποίας οι χτυπητές αδυναμίες για αυτό το επίπεδο φάνηκαν στο 4-0 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Ενδεικτικές οι τιμές του άσου, ίσως τον δοκιμάσουμε στοliveαν δούμε τους Ρουμάνους συγκεντρωμένους.

213. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Ροτέισον θα κάνει η Φιορεντίνα, και πάλι η Γκινγκάμπ δεν μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια.

214. ΓΚΟΪΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

5-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Γκοϊάς (7/10under2,5 καιNG), 2-3-5 το εκτός της Ατλέτικο Μινέιρο, τελευταία σκοράρει με δυσκολία (5 σερί 0-1 γκολ), λίγα γκολ περιμένουμε και εδώ αλλά και αυτά πληρώνουν… λίγο.

215. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Κορίνθιανς σε χάντικαπ δεν ποντάρουμε ποτέ, συνήθως κερδίζει στο γκολ, ακόμα πιο συχνά κολλάει στο Χ (9-9-3 ρεκόρ, 6-4-1 εντός). Η Σαπεκοένσε (1-2-7 εκτός) κέρδισε με 3-1 την αδύναμη εκτός έδρας Σπορτ Ρεσίφε με στο ντεμπούτο του Ζορζίνιο στον πάγκο της, η αλλαγή προπονητή φαίνεται να την κάνει πιο επιθετική. Σκοράκια σκαφτόμασταν, με τα νέα δεδομένα θα το αφήσουμε.

216. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΑΝΤΟΣ

ΝοBet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ