ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (11/12). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (11/12)

134. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΙΝΤΕΡ

Φινάλε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ,η Καραμπάγκ με νίκη είναι σίγουρα στα νοκ-άουτ του θεσμού, η Ίντερ είναι πρώτη και δεν απειλείται. Δυνατή έδρα έχουν οι αζέροι, οι ιταλοί ως είθισται αναμένεται να κάνουν ροτέισον, μόνη ανησυχία το κακό ξεκίνημα επί Μαντσίνι, έχασαν και την Κυριακή 1-2 εντός από την Ουντινέζε. Ο άσος στέκεται στο 2,37.

135. ΝΤΝΙΕΠΡ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Με το ραδιοφωνάκι στο Αζερμπαϊτζάν θα είναι οι δύο ομάδες, αν η Καραμπάγκ κερδίζει δεν θα έχουν ελπίδες πρόκρισης, αν είναι ισοπαλία τότε όποια νικήσει προκρίνεται, αν χάσουν οι αζέροι η Σεντ Ετιέν προκρίνεται και με Χ. Όπως καταλαβαίνεται είναι ματς ταμάμ γιαlivebetting, αν οι συγκυρίες ευνοήσουν στο τέλος, pregameμπορούμε να πάμε στη λογική του κλειστού πρώτου ημιχρόνου, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι αγαπάνε τα 0-0 στο ημίχρονο.

136. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Βαθμολογικά αδιάφορο, σίγουρα πρώτη η Ντιναμό Μόσχας –τελευταίο παιχνίδι της πριν τη χειμερινή διακοπή-, σίγουρα δεύτερη η πρωτοπόρος του ολλανδικού πρωταθλήματος Αϊντχόφεν, ομάδες αμφότερες που ξεχωρίζουν για τις επιθετικές τους γραμμές, με τα γκολ ίσως ασχοληθούμε στοlive.

137. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Μόνο αν κερδίσει η Ζυρίχη στο Γκλάντμπαχ απειλείται η Βιγιαρεάλ, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κερδίσει και η ίδια τον Απόλλωνα. Περιμένουμε οι ισπανοί να το κάνουν έτσι και αλλιώς, ώστε να κυνηγήσουν και την πρώτη θέση.

138. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΖΥΡΙΧΗ

Κατάφερε η Ζυρίχη με δύο νίκες στα τελευταία να μείνει μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, όμως μόνο με τρίποντο στο “Μπορούσια Παρκ” θα τα καταφέρει. Η Γκλάντμπαχ μετά από ένα άσχημο σερί (0-1-3) επέστρεψε στις νίκες με τα 3-2 επί της Χέρτα, φαίνεται ότι χρειάζεται τη διακοπή για να πάρει ανάσες αλλά απέναντι σε αφελείς αμυντικά ομάδες όπως οι Ελβετοί σπάνια αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού είναι μανούλα στην κόντρα. Χαμηλά ο άσος, με λογική τοover, που ήδη παίρνει ποντάρισμα.

139. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Ουσιαστικά στην επόμενη φάση η Κλαμπ Μπριζ, θα πρέπει να γίνουν τέρατα –ήττα με σκορ χειρότερο του 0-3 μεταξύ άλλων - για να μείνει εκτός, η Ελσίνκι θέλει μόνο νίκη και να μην κερδίσει η Τορίνο στην Κοπεγχάγη, πιο εύκολο το δεύτερο από το πρώτο… Οι αποδόσεις αποτυπώνουν τη διαφορά ποιότητας, άλλωστε το πρώτο μεταξύ τους ματς έληξε με νίκη των Βέλγων με σκορ 0-3, λογικά οι γηπεδούχοι δεν θα δώσουν θάρρος στους φινλανδούς.

Πάμε στοίχημα LIVE

140. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΤΟΡΙΝΟ

Εκτός νυμφώνος η Κοπεγχάγη, τελευταίο παιχνίδι της πριν τη χειμερινή διακοπή, έρχεται από εμφατικό 3-0 επί της πρωτοπόρου στη Δανία Μίντιλαντ και λογικά θα θέλει να κλείσει τη χρονιά με γλυκιά γεύση. Από την άλλη η Τορίνο θα έχει τον μυαλό της στο Βέλγιο, αν η Κλαμπ Μπριζ καθαρίσει από νωρίς το ματς της με την Ελσίνκι (που μόνο αν κερδίσει πρέπει και η ιδία να πάρει το δικό της ματς) δεν περιμένουμε να πάρει μεγάλα ρίσκα. Φαβορί το διπλό, κανένας λόγος για να μπλέξουμεpregame.

141. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Η πρόκριση κριθεί στον όμιλο του Αστέρα, μόνο η πρωτιά εκκρεμεί, με νίκη την παίρνει η Μπεσίκτας, με άλλο αποτέλεσμα η Τότεναμ. Σίγουρο το ροτέισον από τον Ποκετίνο, σε καλή κατάσταση η Μπεσίκτας, δεν είναι τόσο σοβαρό όμως το κίνητρο για να περιμένουμε να σκιστεί. Ο άσος υποχωρεί, αν συνηγορεί η εικόνα στοliveίσως τον προτιμήσουμε.

142. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΣΕΛΤΙΚ

Υπάρχει ελαφριά κίνηση προς τον άσο της Ντιναμό, αλλά αδιάφορους Κροάτες δεν ποντάρουμε, ειδικά απέναντι σε βρετανούς… Αν συνεχιστεί τοtrendη αξία όλη θα είναι στο Χ2.

143. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΣΤΟΡΙΛ

Μόνο για το γόητρο έμεινε να παίζει ο Παναθηναϊκός, πλέον όμως έχει το πρωτάθλημα να κοιτάξει και οι εμβόλιμες αγωνιστικές καταπονούν το μικρό ρόστερ του. Λογικά θα δούμε ροτέισον από τους “πράσινους”, η Εστορίλ σκοράρει με συνέπεια, μόνο αν βγει κάτι στοlive.

144. ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ματς για την τιμή των όπλων, αγωνιστικά το Χ2 στο 2,00+ είναι πραγματικά κλοπή, όμως δεν είναι απίθανο ο επιβαρυμένος από τα συνεχή παιχνίδια Αστέρας να δώσει προτεραιότητα στο κυριακάτικο ματς με τη Βέροια. Εν αναμονή 11άδων και περιρρέουσας ατμόσφαιρας…

145. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Προπονησούλα για τη Σάλτσμπουργκ ανάμεσα στα δύο ματς με τις ομάδες της Βιέννης (2-4 κέρδισε την Αούστρια το Σάββατο), η Άστρα ξέσπασε κόντρα στη Ντιναμό Βουκουρεστίου (6-1), μόνο προς τοoverκοιτάμε.

146. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Μόνο νίκη θέλουν οι Γιούνγκ Μπόις, και το Χ κάνει στη Σπάρτα Πράγας, παραδοσιακά δυνατοί στην έδρα τους οι Ελβετοί, βέβαια ο αντίπαλος είναι σχεδόν ισάξιος. Μοιρασμένο το σετ, το ένστικτο λέει άσο.

147. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Σίγουρα πρώτη στον όμιλο η Έβερτον, σίγουρο και το ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, η Κράσνονταρ παρά τα πρόσφατο 4-0 από τη Ζενίτ είναι σκληρό καρύδι και ίσως δει αν πρόκληση το ματς, μη έχοντας και άλλες υποχρεώσεις για το 2014. Η κόντρα είναι μια σκέψη, έχουμε να κάνουμε όμως με βρετανούς (αυτοί που θα παίξουν θα τρέξουν) και έναν άσο έξυπνα τοποθετημένο στο 1,80+.

148. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Με ένα βαθμό η Λέγκια είναι πρώτη, η Τράμπζον θέλει μόνο νίκη για να τα καταφέρει αλλά είναι χειρότερη ομάδα από τους Πολωνούς και αν τερματίσει αι δεύτερη δεν είναι ότι θα της πέσει και ο ουρανός στο κεφάλι… Πάσο.

149. ΛΙΛ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Το τυχερό… 13άρι θέλει να πιάσει η Λιλ, που έρχεται από 0-6-6, για να πάρει την πρόκριση στα νοκ-άουτ αντί της εξαιρετικής φέτος Βόλφσμπουργκ, κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα δούμε να γίνεται. Σωστό φαβορί το διπλό, αν ο Χέκινγκ παίξει έξυπνα το ματς –είναι ικανότατος κόουτς- και η ομάδα του δεν κάνει κάποιο ολέθριο αμυντικό σφάλμα, μένοντας πίσω στο σκορ, θα αναγκάσει τη σκασμένη και χωρίς δόντια Λιλ να ανέβει ψηλά, κάτι που έχει τους παίχτες για να μην αφήσει να περάσει ατιμώρητο.

Πάμε στοίχημα LIVE

150. ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Το μόνο που ενδιαφέρει είναι αν η Μέταλιστ θα τελειώσει με μηδέν βαθμούς τον όμιλο, τίποτα δηλαδή…

151. ΝΑΠΟΛΙ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ.

Κερδίζει και είναι σίγουρα πρώτη η Νάπολι, δεν θα είναι δύσκολο το έργο της κόντρα στη Σλόβαν του 0-0-5 με 1-17 γκολ…

152. ΠΑΟΚ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Απλά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, κερδίσει τη Γκινγκάμπ και περνάει, σε διαφορετική περίπτωση το εισιτήριο πάει στους Γάλλους. Κοντά στο 1,80 ο άσος, ίσως υποχωρήσει μέχρι την έναρξη του ματς, ο “δικέφαλος” λόγω Τούμπας έχει προβάδισμα.

153. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ρίο Άβε (0-1-4 ρεκόρ με 3-10 γκολ) η Άαλμποργκ θέλει νίκη για να έχει σίγουρη την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν τα καταφέρει θα περιμένει να μην κερδίσει και η Στεάουα Βουκουρεστίου τη Ντιναμό Κιέβου. Δεν περιμένουμε να αδιαφορήσουν οι Πορτογάλοι, που έχουν παλέψει μέχρι στιγμής όλα τα παιχνίδια τους, στο 2,50 το διπλό δεν το λες και μικρό, αλλά θα προτιμήσουμε την αναμονή για τοlive.

154. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΙΕΚΑ

Μόνο μια από τις δύο θα βρεθεί στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, η ισχυρότατη στην έδρα της (έχει να χάσει εκεί από πέρσι το Μάρτιο) Σεβίλλη με 1Χ, μόνο με νίκη η Ριεκάρα. Όσο και αν αγαπάμε τους φιλοξενούμενους εκτός έδρας χάνονται, ενώ δεν έχουν και την απαραίτητη ποιότητα να σταθούν στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”. Βάσει των θέλω των δύο ομάδων αντιστοιχηματικό, αγωνιστικά σωστά ο άσος είναι χαμηλά.

155. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις για τη Σταντάρ Λιέγης στο ντέρμπι κόντρα στη Σαρλερουά (0-1), στα τέσσερα προηγούμενα μετρούσε ισάριθμες ήττες. Χωρίς ελπίδες πρόκρισης οι Βέλγοι, ήδη στην επόμενη φάση η Φέγενορντ (6-1-0 στα πιο πρόσφατα), με νίκη είναι και σίγουρα πρώτη. Έχουν τις κοντρίτσες τους Βέλγοι και Ολλανδοί, όμως το κίνητρο, η φόρμα αλλά και η ποιότητα δείχνουν προς τα δεξιά, για ένα διπλό που ήδη έχει υποχωρήσει αρκετά από την αρχική του τιμή.

156. ΣΤΕΑΟΥΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Παίρνει ποντάρισμα ο άσος, μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται η Στεάουα Βουκουρεστίου, που θέλει παράλληλα να μην κερδίσει η Άαλμποργκ στην Πορτογαλία τη Ρίο Άβε, η Ντιναμό είναι περασμένη και με Χ είναι σίγουρα πρώτη (αν χάσει θέλει επίσης να μην κερδίσει η Άαλμποργκ). Έχει προβάδισμα ο άσος, πολύ ενδιαφέρον για τοliveτο ενδεχόμενο στο τέλος να είναι ισόπαλο και στο άλλο ματς να μην κερδίζουν οι Δανοί.

157. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Τα δεύτερα της Φιορεντίνα τα έχουν πάει μέχρι στιγμής εξαιρετικά στο θεσμό (4-1-0 με 10-2 γκολ), δεν περιμένουμε να κολλήσουν στο πιο βατό ματς του ομίλου.

158. ΤΙΓΚΡΕΣ -ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πρώτος τελικό της μεξικάνικης Απερτούρα, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Καλή τύχη στις δύο ομάδες να ευχηθούμε και ας κερδίσει ο καλύτερος, δεν είναι για στοίχημα τέτοια παιχνίδια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ