ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(22/3). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

138. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

4-5-3 το εντός έδρας ρεκόρ της μαχόμενης για την παραμονή Ριζεσπόρ, το παλεύει καλά τελευταία (μία ήττα σε επτά, 2-2 κόντρα στη Μπεσίκτας την προηγούμενη αγωνιστική) αλλά η Εσκισεχίρ (3-2-8 εκτός) είναι σκληρό καρύδι και κυνηγάει την Ευρώπη. Όπως δείχνουν και οι αποδόσεις πρόκειται για καθαρή τριπλή.

139. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΑΛΕΝ

Ουκ ολίγες κηδείες έχει κάνει φέτος εκτός έδρας η Άαλεν (4-3-5 ρεκόρ), δεν αποκλείεται να πάρει βαθμούς και στην έδρα της μόνιμα αγχωμένης και δυσκοίλιας στο γκολ Κολωνίας (6-4-2 εντός, 13-9-3 συνολικά). Άσος στο 1,40 δεν υπάρχει.

140. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Αμφότερες τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας, 5-2-5 (7-3-3 εκτός) μετράει στο Αμβούργο η Σαν Πάουλι, 5-5-3 εκτός η Ίνγκολσταντ, που θα βρει χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Χ2.

141. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.

Νο Βet.

142. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους στην Αγγλία, που φέτος τυγχάνει να είναι και εξάποντο για τα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, αμφότερες οι ομάδες είναι σε κακή κατάσταση (τέσσερα ματς χωρίς γκολ η Ντέρμπι, έξι χωρίς νίκη η Φόρεστ), τα σκορ 1-0/1-1/0-1 συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους.

143. ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Δεν μας έχει απογοητεύσει φέτος η Τσέλσι του Μουρίνιο σε κανένα από τα ντέρμπι που έχει δώσει, κερδίζοντας μάλιστα σε όλα που έχει παίξει στην έδρα της. Η σταθερότητα που έχει επιδείξει συνολικά στη σεζόν της δίνει προβάδισμα απέναντι στην Άρσεναλ, η οποία πέτυχε μεν μεγάλο διπλό επί της Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι απουσίες που έχει από τη μέση και μπροστά είναι πολύ σημαντικές. Στο 1,88 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan .

144. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, μια νίκη μόλις στα πέντε πιο πρόσφατα για την Τσέστερφιλντ (8-5-6 εκτός), το 2-1 από την Πλίμουθ την Τρίτη την έριξε μετά από καιρό από την κορυφή της Λιγκ 2. 5-5-8 μετράει εντός η Μάνσφιλντ που ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τη σωτηρία, τα 1,90-2,00 του διπλού είναι μόνο για κόντρα.

145. ΝΙΜ – ΛΑΝΣ

5-4-4 εντός η Νιμ, 6-4-4 εκτός η Λανς, αμφότερες σε σχετικά καλή κατάσταση και με ανάγκη για βαθμούς, τριπλή στα μάτια μας και το στατιστικά δυνατό GG (9/14, 8/14 αντίστοιχα) περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού αναμένεται κακοκαιρία.

146. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θεωρητικά αδιάφορες οι δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό όμως να στοχεύει στο καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία του αλλά και στην κατάληψη της έκτης θέσης που ενδεχομένως να οδηγεί στην Ευρώπη αν ο ΠΑΟ δεν πάρει αδειοδότηση, ενώ τον Αστέρα να θέλει να κρατηθεί κοντά στις προπορευόμενες ομάδες για να μην ξεκινήσει τα πλέι-οφ από μειονεκτική θέση. Πανίσχυροι οι γηπεδούχοι στο Αγρίνιο (9-4-1), όμως οι Αρκάδες έχουν σκοράρει σε 12/14 εκτός, αδυνατώντας να βρουν δίχτυα μόνο στις έδρες των ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, με το GG να πληρώνει 1,90 στην Bet365.

147. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΟΥΛΒΣ

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες κατά τεκμήριο ομάδες της Λιγκ 1, που παράλληλα είναι και οι πιο φορμαρισμένες της κατηγορίας τον τελευταίο καιρό, πάντως και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (9-5-3 εντός)και της Γουλβς (10-4-3 εκτός) το σερί νικών σταμάτησε τελευταία. Ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, με πιο απτούς στόχους (την απευθείας άνοδο), η ομάδα του Κλαφ Τζούνιορ όμως αναμένεται να τους δυσκολέψει και δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό του διπλού. +0,25 (1,90) ασιατικός άσος ή πάσο.

148. ΕΜΠΟΛΙ – ΡΕΤΖΙΝΑ

Μαύρο χάλι το 2014 (μια νίκη σε οκτώ) η Έμπολι (5-7-2 εντός) η Ρετζίνα (2-3-9 εκτός) παίζει για τη ζωή της σε κάθε ματς και δεν αποκλείεται να κλέψει το πονταλάκι.

149. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΜΠΑΡΙ

Παίζει μπάλα η Κροτόνε (7-4-3 εντός) –από τις λίγες ομάδες φέτος στη Σέριε Β’- και στο ντέρμπι με τη Ρετζίνα δικαιώθηκε επικρατώντας με 1-4, η Μπάρι από την άλλη όχι αλλά καταφέρνει στην έδρα της να παίρνει νίκες (4 σερί) ώστε να κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 2-4-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της, ο άσος βρίσκεται σε καλές τιμές.

150. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΛΑΤΙΝΑ

8-3-3 εντός η Μόντενα, 4-8-3 εκτός η Λατίνα, που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, δεν θα μπλέξουμε.

151. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει η Μπρέσια (4-7-4 εντός) και πλέον κοιτάζει προς τα κάτω αφού η ζώνη πλησίασε στο +6, η Σπέτσια (5-4-5 εκτός) θέλει τα πλέι-οφ αλλά δεν δείχνει να μπορεί. Πάσο.

152. ΝΟΒΑΡΑ – ΚΑΡΠΙ

Άγνωστο τι έχουν στο μυαλό τους οι διοικούντες της Κάπρι (7-2-5 εκτός) που απέλυσαν τον σχετικά επιτυχημένο κόουτς Βέκι, η Νοβάρα (6-4-4 εντός) είναι φιλότιμη αλλά υστερεί στις λεπτομέρειες. Ένα κλικ παραπάνω πάντως δίνουμε στην έδρα.

153. ΠΑΝΤΟΒΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Εξάποντο παραμονής, από μεγάλο διπλό στο Βαρέζε (0-3) έρχεται η Πάντοβα (4-6-4 εντός), και η Τσιταντέλα κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική (1-0 την Κάρπι) αλλά θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες. Ο άσος ποντάρεται.

154. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

2-1-0 με τον Σέρζε Κόσμι στον πάγκο η Πεσκάρα (5-4-5 εντός), ο εκκεντρικός τεχνικός πέρασε και για τέσσερα ματς από το Παλέρμο πριν τον “κόψει” ο ακόμα πιο τρελάκιας Τζαμπαρίνι. Μπάλα δεν παίζουν οι Σικελοί (6-5-3 εκτός) αλλά τρέχουν 6-4-0 αήττητο και η άνοδος δεν χάνεται (+9 από την 3 θέση), ο βαθμός δεν θα τους κακοπέσει.

159. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Νο Bet.

160. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ

Πεσμένη πλέον και επίσημα η Γιούβε Στάμπια (1-4-9 εκτός) μετά το 2-3 από την Τερνάνα, 5-7-2 μετράει εντός η Τσεζένα, δεν μπλέκεις πάντως.

161. ΜΑΛΜΕ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Προημιτελικός για το σουηδικό κύπελλο, νοκ-άουτ παιχνίδια με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί, από τις ορέξεις της πρωταθλήτριας Μάλμε εξαρτάται.

162. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΑΪΣ

Σφιχτή ομάδα η ΓΚΑΪΣ, με προκρίσεις στο όριο κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους έφτασε ως εδώ, η Χέλσινγκμποργκ αντίθετα με 4/4 νίκες και 15-1 γκολ. Άσος.

163. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Καμία σταθερότητα φέτος από τη Μπούρσα (5-5-2 εντός), την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την ουραγό Καϊσέρισπορ με 2-0. Αδύναμη εκτός η Κόνιασπορ (1-3-8 εντός), προχωράμε.

164. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δεν πατά καλά στα πόδια της η Ντόρτμουντ, που έχει μεν σημαντικές επιστροφές, ωστόσο οι μόνιμες απουσίες στην άμυνά της, την καθιστούν σταθερά αναξιόπιστη. Το Αννόβερο είναι μια δύσκολη έδρα, όπου η ομάδα του Κλοπ παραδοσιακά δυσκολεύεται, θα πάμε με την κόντρα του χαμηλού διπλού, στο 2,05 του ασιατικό άσου +0,75 ( Bet365).

Πάμε Στοίχημα LIVE

165. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σε περίοδο κάμψης δείχνει ότι έχει μπει η Βόλφσμπουργκ, κομβικό το συγκεκριμένο παιχνίδι για τις ευρωπαϊκές της βλέψεις, απέναντι σε μια αντίπαλο που εδώ και μήνες παίζει χωρίς άγχος και με άγνοια κινδύνου. Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία και αμυντικές αδυναμίες, δύσκολα το σκορ θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, με την Bet365να προσφέρει το over στο 1,80.

166. ΜΑΪΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ

H Μάιντζ της γάτας των πάγκων Τούχελ –που ξεφτιλίζει τακτικά τους συναδέλφους του στη Μπουντεσλίγκα- συχνά ζορίζει τη Μπάγερν, ίσως το κάνει και φέτος. Αρκετά GG δείχνει η προϊστορία, από τρία σερί στο πρωτάθλημα έρχονται οι Βαυαροί, θα πάμε με το αμφίσκορο που πληρώνει καλά.

167. ΣΑΛΚΕ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Με αντεπίθεση διαρκείας και εκμεταλλευόμενη τις συνεχείς γκέλες των Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ η Σάλκε έφτασε στην τρίτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη και δύσκολα θα στραβοπατήσει στο θεωρητικά εύκολο ματς απέναντι στην ουραγό Μπράουνσβαϊγκ που έχει ρεκόρ 1-3-8 εκτός έχοντας σκοράρει μόνο οκτώ φορές. Καθοδηγούμενοι από το Χούντελαρ που σκοράρει με μισή φάση, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει σε 6/7 τελευταία εντός τους, με τα πέντε να είναι με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ και κάτι τέτοιο μπορούν να επιτύχουν ακόμα μια φορά, με το -1,25 ασιατικό χάντικαπ να προσφέρεται στο 1,975 από την Bet365.

168. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Στουτγάρδης (2-4-6 εντός) στο ντεμπούτο του Στέφενς στον πάγκο της, παραμένει πάντως δέκα ματς χωρίς νίκη και βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και το Αμβούργο (2-3-7 εκτός) την προηγούμενη αγωνιστική που δείχνει ανεβασμένο επί Μίρκο Σλόμκα (2-2-1), βρίσκεται και αυτό όμως σε δύσκολη θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω απο τον υποβιβασμό. Πολλά γκολ έχουν τα ματς των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να προέρχονται απο 10/11 GG & οver, ενώ τους φιλοξενούμενους να μετρούν 9/12 over εκτός έδρας, με το GG & over να πληρώνει 1,83 στην Bet365.

169. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Απέναντι στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Αγγλία ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Έβερτον (10-3-1 εντός), η Σουόνσι (3-3-8 εκτός) έχει να κερδίσει τέσσερα ματς και πλέον κοιτάει αναγκαστικά προς τα κάτω (στο +4 μόλις η επικίνδυνη ζώνη), από τον σχετικά χαμηλό άσο θα προτιμήσουμε τη νίκη των “ζαχαρωτών” με 1 ή 2 γκολ διαφορά, όπως συνηθίζουν φέτος.

170. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στον 7 ουρανό η Λίβερπουλ (7-4-4 εκτός) μετά το 0-3 στο Ολντ Τράφορντ, πέντε σερί οι νίκες της και το διπλό λογικά βρίσκεται χαμηλά, με την αγορά να πιέζει στα χάντικαπ. Θα σεβαστούμε τη μαχητικότητα της Κάρντιφ (5-4-6 εντός) και θα περιμένουμε το live για το διπλό.

171. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ

Καθαρίζει στην έδρα της η Μαν. Σίτι (12-0-1), τελευταία όμως τα χάντικαπ δεν τα καλύπτει. Η Φούλαμ έρχεται από νίκη-οξυγόνο επί της Νιούκαστλ και θα δώσει τη μάχη της.

172. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφερθεί στην ικανότητα της Πάλας να παίρνει αποτελέσματα με τον Πιούλις στον πάγκο, πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να το κάνει και στο Νιούκαστλ, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο και παρατάσσεται με πολλές απουσίες. Έχουν τύχη οι φιλοξενούμενοι στο ματς, στο 2,05 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2).

173. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Από τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων φέτος, πιθανότατα θα δίναμε ένα κλικ στην πιο σταθερή Σάντερλαντ, που με τον Πογέτ στον πάγκο έχει κάνει σαφέστατα βήματα μπροστά. Ωστόσο, έχει κακή παράδοση στο Νόριτς, η οποία βρίσκει τρόπο και ξεφεύγει όταν βρίσκεται στα σκοινιά. Το βέβαιο είναι ότι καμία από τις δύο δεν αναμένεται να ρισκάρει από το ξεκίνημα, λογική επιλογή το χαμηλό under (1,65), αξία έχει βάσει στατιστικών το Χ στην ανάπαυλα (11/15 εντός η Νόριτς), το οποίο ο Stoiximan προσφέρει στο 2,02.

174. ΧΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Εξάποντο παραμονής, 5-4-6 μετράει εντός η Χαλ που παρότι έδειχνε ανεβασμένη το 2014 έχασε στα δύο τελευταία ματς στο σπίτι της, το πρώτο με 1-4 από τη Νιούκαστλ και το τελευταία από τη Σίτι (0-2) παρότι η ομάδα του Πελεγκρίνι αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με παίχτη λιγότερο. Η Γουέστ Μπρομ (2-6-6 εκτός) ενώ έδειχνε στα σχοινιά απέδρασε με νίκη (1-2) από το “Λίμπερτι” κα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία, εμείς πάντως μόνο προς τον άσο κοιτάμε πάλι.

175. ΓΕΟΒΙΛ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Με τίποτα δεν μπορεί να βρει ρυθμό η Μπόλτον (5-4-9 εκτός), θα αρκεστεί σε μια άνετη παραμονή. Η Γέοβιλ (4-4-10 εντός) παλεύει γενναία όλα τα ματς της και το έδειξε και στο πρόσφατο 3-3 στη Γουίγκαν, το προσπερνάμε.

176. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Γουότφορντ (3-9-5 εκτός) και η Γουίγκαν (9-6-2 εντός) έδειξε έλλειψη σοβαρότητας στο μεσοβδόμαδο 3-3 κόντρα στη Γέοβιλ.

177. ΛΙΝΤΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Παρότι δεν πρόκειται για ντέρμπι οι οπαδοί των δύο ομάδων μισιούνται θανάσιμα, μεταξύ 0-0/1-0/1-1 τα ματς της Μίλγουολ (2-5-11 εκτός) επί Χόλογουεϊ, ο ΜακΝτέρμοτ έχει χάσει εμφανώς τον έλεγχο στη Λιντς (7-4-6 εντός), 0-2-4 μετράει στα έξι τελευταία, 1-5/2-4 οι τελευταίες εντός έδρας ήττες της, παρότι προηγήθηκε της Μπέρνλι έχασε με 2-1 το περασμένο Σάββατο. Χ2.

178. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΚΠΡ

Ταφόπλακα στις ελπίδες της ΚΠΡ (6-5-7 εκτός, 14/18 under 2,5) για απευθείας άνοδο έβαλε το 3-0 στο Σέφιλντ κόντρα στη Γουένσντεϊ, ξανά με πολλές απουσίες στο Ρίβερσαϊντ με την ομάδα “under” (12 σερί) του Καράνκα. Μονόδρομος τα λίγα γκολ.

179. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Τσάμπα ήττα –στο 91’- για τη Μπόρνμουθ (5-5-8 εκτός) στην έδρα της Τσάρλτον, δέχθηκε γκολ μετά από τέσσερα ματς. Στην έδρα της (5-7-6) στηρίζεται η ουραγός Μπάρνσλεϊ τις ελπίδες της για την παραμονή, οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο όλη σχεδόν τη σεζόν αλλά σε τιμές αουτσάιντερ εμείς θα στηρίξουμε το κίνητρο των γηπεδούχων.

180. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

2-8-8 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέρμιγχαμ, σε καλή σχετικά κατάσταση η Ρέντινγκ, έχει πολύ Χ αλλά μετά πάει στο διπλό.

181. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΛΕΣΤΕΡ

Απάντησε στους επικριτές της με εμφατικό 2-4 στο Χάντερσφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική η Μπλάκμπερν (8-4-5 εντός), η Λέστερ (11-2-4 εντός) μπορεί να έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και 13-3-0 αήττητο αλλά πλέον έχει εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο και δεν έχει ανάγκη να παίζει κάθε ματς στο κόκκινο. Θα προτιμήσουμε το over.

182. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Νο Bet.

183. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, 11/18 και 12/18 τα under τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, στο όριο περιμένουμε να το πάνε. Under.

184. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Και οι δύο έρχονται από καλά αποτελέσματα, θα πάμε με την ανάγκη και την αποτελεσματικότητα (8-4-6 εντός) της γηπεδούχου Ντόνκαστερ.

185. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Ξανά χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ινγκς (34 αγ./20 γκολ, πιθανότατα ο καλύτερος παίχτης φέτος στην Τσάμπιονσιπ) η Μπέρνλι (8-7-3 εκτός), αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να κερδίσει νε ανατροπή τη Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική. Τυχερό 1-0 (με γκολ στο 91’) για την Τσάρλτον μεσοβδόμαδα, αποτέλεσμα που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη, η αγορά πάει δυνατά στο 1Χ, εμείς το αφήνουμε ήσυχο.

186. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

0-4-5 τρέχει η Γουόλσολ, έχει έξι ματς να κερδίσει στην έδρα της (6-5-7 ρεκόρ) όπου κερδίζει σχεδόν αποκλειστικά ομάδες του δεύτερου μισού της Λιγκ 1. Οριακά το πάει εδώ και καιρό η Λέιτον (11-6-2 εκτός), ηττήθηκε στην έδρα της με 0-1 στο εξάποντο ανόδου κόντρα στη Μπρέντφορντ, προηγουμένως έτρεχε 4-2-0 αήττητο. Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό.

187. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Καλή εμφάνιση και νίκη (1-0) επί της Σριούσμπερι μεσοβδόμαδα για την Κόλτσεστερ (7-4-8 εντός), η ανεβασμένη Μπρίστολ Σίτι (4-7-7 εκτός) έρχεται από 3-1-0 αήττητο. Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό.

188. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Πήρε πάλι μπρος η Μπρέντφορντ (14-1-3 εντός), με το διπλό (0-1) στο εξάποντο ανόδου κόντρα στη Λέιτον Όριεντ συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες κρατώντας “καθαρά” δίχτυα. Μια νίκη στα οκτώ τελευταία η Κόβεντρι (6-4-8 εκτός), έχει το γκολ αλλά αμυντικά παρουσιάζει πάντα αρκετά κενά, περιμένουμε οι γηπεδούχοι να το καθαρίσουν.

Πάμε Στοίχημα LIVE

189. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Εξάποντο παραμονής, με τη Νοτς Κάουντι (7-2-9 εντός) να έχει άμεση ανάγκη από νίκες (από 0-1-5 έρχεται), από 0-2-3 έρχεται η Καρλάιλ (3-4-10 εκτός), από μακριά και αγαπημένοι.

190. ΟΛΝΤΑΜ – ΚΡΟΟΥΛΙ

6-4-8 εντός η Όλνταμ, από 5-5-1 έρχεται η Κρόουλι (3-8-5 εκτός) που στο προηγούμενο κέρδισε με 2-1 την πρωτοπόρο Γουλβς, θα πάμε στο +0,25 ασιατικό διπλό.

191. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, 10-2-5 εντός η Πιτέρμπορο, έρχεται από μεγάλο διπλό στην ΜΚ Ντονς, με γκολ στο 90’ κόντρα στη Γουόλσολ διατήρησε το αήττητο σερί της (8-4-0) η Ρόδεραμ (11-4-3 εκτός), περισσότερο προς τα γκολ κοιτάμε, αμφότερες έχουν ποιοτικές επιθετικές γραμμές.

192. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΤΡΑΝΜΙΡ

9-3-6 εντός με 10/18 over 2,5 και 12/18 GG η Πορτ Βέιλ, γεμάτα από γκολ τα τελευταία ματς της Τρανμίρ (6/7 over 2,5 και GG) που με το 3-2 στο εξάποντο παραμονής με τη Νοτς Κάουντι πήρε βαθμολογική ανάσα, και εδώ κρατάμε τα γκολ.

193. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Από λάδια δείχνει να μένει η Σουίντον (10-3-5 εντός, 0-4-3 στα τελευταία), η Πρέστον παραμένει από τις πιο σταθερές ομάδες της Λιγκ 1 (5-7-0 αήττητο) και εκτός έδρας είναι πολύ αποτελεσματική (11-6-2, έχασε μόνο σε Γουλβς και Πιτέρμπορο). Διπλό με κάλυψη στο Χ.

194. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Έχει πολύ Χ μέσα, θα πάμε με τα 0-0/1-1.

195. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Απογοητευτικό 0-2 στο εξάποντο για τα πλέι-οφ κόντρα στην Πιτέρμπορο για την ΜΚ Ντονς, 7-3-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της και απέναντι στην ανεβασμένη (3-3-0) Στίβενεϊτζ (6-3-8 εντός) δεν θα έχει εύκολο έργο.

196. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΚΡΟΥ

Οι αριθμοί δείχνουν GG.

197. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Από εμφατικό 5-1 επί της Μόρκαμ έρχεται η Άκρινγκτον (5-8-6 εντός), 2-2-0 ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία εντός δείχνοντας ότι η σωτηρία θα περάσει απ’ την έδρα της. Έριξε από την κορυφή την Τσέστερφιλντ η Πλίμουθ κερδίζοντας την 2-1 την Τρίτη, 5-0-2 μετράει στα πιο πρόσφατα μπαίνοντας στη ζώνη των πλέι-οφ. Αλλεργικοί στις ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι (7-3-8 εκτός), θα πάμε οριακά στον άσο που βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ.

198. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Σημαντικό διπλό (0-3) στο Νορθάμπτον για τη Ρότσντεϊλ και πλέον η κορυφή της Λιγκ 2 της ανήκει, εκτός έδρας όμως γενικά δεν σκίζει (7-5-6 ρεκόρ) και η αξιόμαχη Γουίκομ (5-5-0 εντός) δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πάσο ή Χ με κάλυψη στη νίκη των φιλοξενούμενων στο γκολ.

199. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Καμία δεν εντυπωσιάζει, από 0-3-1 έρχεται η Γουίμπλεντον (7-5-7 εντός), 1-3-0 στα αντίστοιχα η Τσέλτεναμ (6-6-6 εκτός), δεύτερη στη Λιγκ 2 σε ισοπαλίες, πολύ πιθανό βλέπουμε ακόμα ένα Χ.

200. ΕΞΕΤΕΡ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει τελευταία η Φλίτγουντ (9-4-6 εκτός) ως φαβορί, ειδικά μακριά από την έδρα της, τρέχει 2-3-0 αήττητο αλλά στα 11 πιο πρόσφατα σημείωσε μόλις τρεις νίκες μένοντας σχετικά πίσω στη μάχη της απευθείας ανόδου, από την άλλη η Έξετερ έχει ένα τρίποντο στα 14 τελευταία, η τελευταία εντός έδρας νίκη της ήρθε στις 5/10 (4-5-9) και πλέον νιώθει την καυτή ανάσα της επικίνδυνης ζώνης. Μόνο για live betting.

201. ΜΟΡΚΑΜ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Υπερ-ψυλλιασμένο το σετ, κομμένο ακριβώς στη μέση για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στήριξης στη Νορθάμπτον (4-5-10 εκτός) που μετά από έξι έχασε με 0-3 από την πρωτοπόρο πλέον Ρότσντεϊλ. Η Μόρκαμ επίσης έρχεται από ήττα (5-1 στο Άκρινγκτον) αλλά δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ειδικά εντός (7-7-5). Προχωράμε.

202. ΜΠΕΡΙ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) η Μπέρι (5-10-3 εντός), που βγάζει επιθετικό πρόβλημα, πέντε χωρίς ήττα (2-3-0) η Ντάγκεναμ (5-7-7 εκτός), χαμηλός κρίνεται ο άσος, πρώτα Χ και μετά διπλό.

203. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΙΟΡΚ

Αυτό μοιάζει ένα από τα δυνατότερα under αυτής της αγωνιστικής στη γενικά πολύ under φέτος Λιγκ 2, από εννέα σερί εντός (8/9 NG) έρχεται η Πόρτσμουθ (7-5-7 ρεκόρ εντός με 12/19 under 2,5), από 9/12 under 2,5 και 10/12 NG η φορμαρισμένη Γιορκ (6-6-7 εκτός με 9/19 under 2,5) που τρέχει 6-2-0 έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα σε αυτά. Under 2,5.

204. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Και εδώ το σκορ αναμένεται χαμηλό (13/18 under 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα), η Σκάνθορπ (8-8-2 εντός) όμως πριν το 0-2 στο Πλίμουθ μετρούσε επτά σερί GG, οπότε θα προτιμήσουμε το αγαπημένο της Χ, αφού έχει φέρει 17 σε 37 ματς φέτος. Η Μπέρτον (8-7-3 εκτός) θα παίξει για το βαθμό –το ματς είναι εξάποντο για τον άνοδο- και μετράει 2-5-1 στα πιο πρόσφατα, από 10-11-0 έρχονται οι γηπεδούχοι, 0-0/1-1/1-0/2-1 τα πιθανότερα σκορ.

205. ΤΟΡΚΙ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Μεγάλη νίκη για τη μαχόμενη για την παραμονή Τορκί την Τρίτη κόντρα στη Μπέρι (2-1), δεύτερη σερί στο σπίτι της (4-8-7) και δείχνει ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους. Σε κακή κατάσταση η Νιούπορτ (0-3-5 στα πιο πρόσφατα, 3-8-8 εκτός), θα πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.

206. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Αναθάρρησε η Λίνκολν (5-6-8 εκτός) με τις δύο νίκες επί της Μπρέιντρι, τα πλέι-οφ όμως πολύ δύσκολα θα τα προλάβει, πιο κοντά η Γκέιτσχεντ (8-6-4 εντός) αλλά με μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη μας. 5-2-1 μετράνε στα οκτώ πιο πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι, μάλλον προς το Χ2 κοιτάμε περισσότερο.

207. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Μαγκιόρικο βαθμό (2-2 από 2-0) στο εξάποντο παραμονής στην έδρα της Τσέστερ πήρε μεσοβδόμαδα η Σάουθπορτ, πιστοποιώντας την καλή της κατάσταση και δείχνοντας ικανή να μπαλώσει κάπως τη μαύρη τρύπα των εκτός έδρας παιχνιδιών της (1-4-14). Ομάδα έδρας και η Κιντερμίνστερ (13-2-3 εντός), τα δύο τελευταία πάντως τα πήρε οριακά (στο γκολ αμφότερα).

208. ΛΟΥΤΟΝ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Πρώτη ήττα μετά από 27 ματς (20-7-0) για τη Λούτον το 0-1 κόντρα στη Γουόκινγκ, η ομάδα του Στιλ είναι ουσιαστικά ήδη στη Λιγκ 2 και τελευταία δείχνει να έχει κατεβάσει ταχύτητα (τρία χωρίς νίκη). Δεδομένο ότι αν θέλει κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, ειδικά στην έδρα της (14-3-1) αλλά κόντρα στην τσαμπουκαλού Τσέστερ (6-3-10 εκτός) που παίζει για τη ζωή της το -1,5 ΑΗ που βλέπουμε για line στην Ασία μοιάζει μεγάλο.

209. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ

Το πιστεύει η Μάκλσφιλντ (10-4-4 εντός) ότι ακόμα προλαβαίνει τα πλέι-οφ; Στο -7 έφτασε με τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Μπαρνέτ (πρώτη μετά από τέσσερα), η Τάμγουορθ με μια νίκη στα 11 τελευταία και 3-2-12 εκτός θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει για να πετύχει το δικό της στόχο, που είναι η σωτηρία (στο -8 τώρα), έρχεται όμως από υπερπροσπάθεια και απογοητευτική ήττα με 4-2 στην Άλφρετον. Στο 1,80 ο άσος, προς τα εκεί κοιτάμε.

210. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ

Τέταρτη σερί ήττα για τη Μπαρνέτ (9-5-5 εντός) το 2-0 στο Μάκλσφιλντ, η απογοητευτική Χέρεφορντ (2-6-11 εκτός, 0-4-6 στα πιο πρόσφατα) όμως είναι κατάλληλος αντίπαλος για να επιστρέψει στις νίκες, τώρα που πήρε και μόνιμο προπονητή. Με υπηρεσιακό οι φιλοξενούμενοι, άσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

211. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Άρχισε να βγαίνει στη Μπρέιντρι (9-2-5 εντός) η κούραση από τα συνεχόμενα ματς (έδωσε 5 σε 11 μέρες και συνεχίζει!), στα δύο πιο πρόσφατα έχασε με 2-0 από τη Λίνκολν εντός και εκτός έδρας. Από 1-2-0 έρχεται η μαχόμενη για την παραμονή Όλντερσοτ αλλά όλα τα έδωσε στην έδρα της, μακριά από αυτή δυσκολεύεται χαρακτηριστικά (3-6-9). Προς τα δεξιά κοιτάμε, αλλά χωρίς μεγάλη ζέση.

212. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, από ήττα στην έδρα της Φόρεστ Γκριν έρχεται η Γκρίμσμπι (7-3-6 εκτός), μόνο από τη διαστημική Λούτον έχασε στα επτά τελευταία η Νόνιτον (11-4-4 εντός) αλλά την Πέμπτη η Ρέξαμ της πήρε τον επί έξι χρόνια προπονητή της –και προφανώς αρχιτέκτονα της ομάδας που διεκδικεί την άνοδο- Κέβιν Γουίλκιν. Η αγορά πηγαίνει στο διπλό.

213. ΡΕΞΑΜ - ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ ΣΙΤΙ

Σε φάση ξεφουσκώματος η Σαλίσμπερι (0-2-2, 4-2-12 ρεκόρ εκτός), η Ρέξαμ (9-4-5 εντός) κέρδισε την πεθαμένη Χέρεφορντ με 2-0 και πήρε τον επιτυχημένο προπονητή της Νόνιτον, γι αυτό ο άσος της υποχωρεί ξανά. Εμείς θα περιμένουμε να πειστούμε πρώτα πριν την εμπιστευτούμε.

214. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Φορτσάρει για τα πλέι-οφ η Φόρεστ Γκριν (13-2-4 εντός), στα πέντε πιο πρόσφατα μετράει 4-0-1 κόντρα σε υπολογίσιμους αντιπάλους, η Γουέλινγκ (6-5-8 εκτός) έρχεται από δύο σερί ήττες και παρότι αξιόμαχη δείχνει να στερείται κινήτρου τελευταία. Άσος.

---. ΧΑΪΝΤ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Θα το παλέψει φυσικά η Χάιντ, αλλά διπλό και over.

215. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΕΛΤΣΕ

Εξάποντο παραμονής, αντιστοιχηματικό.

216. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Με φτερά στα πόδια της μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ η Αμπερντίν, 2η στο πρωτάθλημα με 17-3-8 ρεκόρ, η Κιλμάρνοκ μετράει 2-3-9 εκτός και στα επτά τελευταία κέρδισε μόνο την πεσμένη Χαρτς. Άσος.

217. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Ινβερνές (6-3-4 εντός) μετά τον χαμένο τελικό Λιγκ Καπ, κάτι που φάνηκε και στη μεσοβδόμαδη ήττα με 2-0 στη Μάδεργουελ, η Πάτρικ Θιστλ είναι αήττητη στα τρία τελευταία, έρχεται από τις δύο πρώτες εντός έδρα νίκες της στη σεζόν και μετράει 4-4-6 εκτός. Το Χ2 υποχωρεί ραγδαία.

218. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Δεν έγινε ομάδα ξαφνικά η Ρος Κάουντι (2-4-8 εκτός) επειδή κέρδισε τη Σεντ Τζόνστον με 0-1, η Μάδεργουελ μεσοβδόμαδα υπέταξε την Ινβερνές (2-0) και συνεχίζει τη μάχη της για τη 2 θέση μετρώντας 10-1-3 στο σπίτι της. Άσος.

219. ΣΕΛΤΙΚ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Λογικά με μηδέν παθητικό θα το πάρει η Σέλτικ.

220. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Μια κρύο-μια ζέστη η Χιμπέρνιαν (4-4-6 εκτός), συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) και πηγαίνει σε μια δύσκολη έδρα (8-2-5 εντός η Σεντ Τζόνστον), το Χ2 του 1,85 πάντως φαντάζει μεγάλο.

221. ΑΛΟΑ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Από έξι σερί εντός έδρας ήττες έρχεται η Αλόα (5-1-8 εντός), η Φόλκερκ (5-4-5 εκτός) δεν έχει περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς αν θέλει να προλάβει την άνοδο. Διπλό.

222. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Η φόρμα γέρνει την πλάστιγγα προς τον άσο, από 2-1-0 έρχεται η Κουίν οφ Σάουθ (6-4-4 εντός), από 0-1-2 και ήττα με 5-1 στο τελευταίο η Κάουντενμπιθ (3-4-7 εκτός).

223. ΜΟΡΤΟΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Το παλεύει η Μόρτον (2-5-6 εντός) αλλά σε νίκες δεν φτάνει για να καλύψει τη διαφορά της από τη ζώνη και σιγά-σιγά το παίρνει απόφαση ότι του χρόνου θα βρίσκεται στη Λιγκ 1. 4-1-0 τρέχει η 2 της βαθμολογίας Χάμιλτον (6-5-3 εκτός), δεν θα την κοντράραμε.

224. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ

5-5-4 το εντός έδρας ρεκόρ της παραγωγικότατης Νταμπάρτον (5-1 κέρδισε στο προηγούμενο την Κάουντενμπιθ), 8-1-5 μετράει εκτός η πρωτοπόρος αλλά δυσκοίλια στο γκολ Νταντί. Δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα οι φιλοξενούμενοι.

225. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Νο Bet.

226. ΕΪΡ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Από δύο πεντάρες (5-0 τη Στανράερ, 0-5 την Ιστ Φάιφ) έρχεται η Έιρ (6-2-6 εντός), μετά από δύο νίκες η ουραγός Άρμπροουθ (2-2-10 εκτός) έχασε με 0-1 στο εξάποντο παραμονής κόντρα στην Ερντιόνιανς, θα πάμε με τον άσο.

227. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΦΟΡΦΑΡ

Αμφότερες σε φόρμα, μόνο από τη Ρέιντζερς έχασε στα εννέα τελευταία (4-4-1) η Ερντριόνιανς (5-2-7 εντός) βγαίνοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, από 3-1-0 έρχεται η Φόρφαρ (6-2-6 εκτός) που κυνηγάει τα πλέι-οφ. Τριπλή.

228. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Υπάρχει διαφορά ποιότητας, από 0-2-5 έρχεται η Ιστ Φάιφ (2-3-9 εκτός), η Νταμφέρμλιν (8-2-4 εντός) λογικά θα επιστρέψει στις νίκες.

229. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Από τρεις σερί ήττες με 0-10 τέρματα συνολικά έρχεται η Στανράερ (8-2-4 εντός), 2-4-0 αήττητο τρέχει η Στενχάουσμιουρ (4-3-7 εκτός). Χ2.

230. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΕΛΓΚΙΝ

Τέλος η περιπέτεια του κυπέλλου (0-2 από τη Ρέιντζερς) για την Άλμπιον Ρόβερς (7-2-4 εντός), από 0-1-4 έρχεται η Έλγκιν (2-5-7 εκτός), προς τα αριστερά κοιτάμε.

231. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

2 εναντίον 1 αλλά με 11 βαθμούς να τις χωρίζουν, 4-0-1 μετράει στα πιο πρόσφατα η Αννάν (8-2-4 εντός) χάνοντας μόνο από την Πίτερχεντ (9-1-4 εκτός) που τρέχει 8-1-0 αήττητο. 0:0 ασιατικό διπλό.

232. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Εμφατική νίκη (4-0 την Άλμπιον Ρόβερς) μετά από 0-2-6 για την ουραγό Κουίνς Παρκ (2-2-10 εκτός), 5-6-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ιστ Στέρλινγκ, κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

233. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Παρά τις τρεις σερί νίκες της Κλάιντ (6-3-5 εκτός) θα πάμε με τη δυναμική της Μπέργουικ (7-2-5 εντός) επί Κάμερον.

234. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

7-4-3 εντός η Άλμπιον, 4-4-6 εκτός η Μοντρόουζ, η πρόσφατη φόρμα δεν μας οδηγεί κάπου.

Πάμε Στοίχημα LIVE

235. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

Μόνο θεωρητικές οι ελπίδες του Άρη για σωτηρία, οφείλει πάντως αν θέλει να τις κυνηγήσει να κερδίσει στην Κομοτηνή και αυτό μπορεί να γίνει μόνο προσπαθώντας να κλέψει το ματς, καθώς με τις επιθετικές του αδυναμίες και με 11/23 του γκολ να απουσιάζουν γνωρίζει ότι ακόμα και ένα μόλις γκολ να δεχθεί, πολύ δύσκολα θα σκοράρει αυτός δύο. Σχετικά αδιάφορος ο Πανθρακικός και ας δηλώνει ο Μάντζιος ότι η παραμονή δεν έχει εξασφαλιστεί, είναι δυνατός εντός (9-2-3) αλλά πολύ ντεφορμέ (ηττήθηκε σε 5/6 τελευταία) και έχει τον πρώτο του σκόρερ Ιγκόρ αμφίβολο. Πρώτη επιλογή το under που πληρώνει 1,725 στην Bet365.

236. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Δεν εντυπωσιάζει ως τώρα η Σεντ Πάτρικς (1-1 στο Κορκ, 3-2 στο θάνατο τη Γιου Σι Ντι), μόνο για live.

237. ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤΜΙΡΑ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Δύο σερί τρίποντα (2-3 τη ΒΑΚ Πέλετς, 3-0 τη Νέουσταντ), τρία μας αήττητη η Αντμίρα (7-3-4 εντός) και η κατηγορία μοιάζει σχεδόν σωσμένη. Με τίποτα δεν στρίβει εκτός η Αούστρια (4-4-5), συμπλήρωσε τέσσερις εξόδους χωρίς τρίποντο στο πρόσφατο 1-1 κόντρα στη Στουρμ Γκρατς και παρά την ευνοϊκή παράδοση (3-2-12 από το 2000) δεν παίρνει το χρίσμα μας.

238. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Από πέντε σερί ισοπαλίες και 0-5-3 έρχεται η Ουν. Κονσεπσιόν, 4/4 ήττες εκτός με 2-9 τέρματα για τους Σαντιάγο Γουόντερερς, ένα κλικ μόλις παραπάνω στον άσο.

239. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΝ

Ευκαιρία να επιστρέψει μετά από πέντε στα over η Μαρσέιγ (7-2-5 εντός με 9/14 over 2,5) το ματς με την επιθετικά ποιοτική αλλά αφελέστατη πίσω Ρεν (4-4-7 εκτός με 7/14 over 2,5).

240. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

7-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της πρωτοπόρου του δανέζικου πρωταθλήματος Μίντιλαντ, που έχασε στο Άαλμποργκ και η διαφορά τους μειώθηκε στους δύο πόντους. Ανύπαρκτη εκτός η Νόρντζελαντ (1-1-8), ο άσος κοντά στο 2,00 μας κάνει μια χαρά.

241. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Ποντάρεται αρκετά ο άσος, εμείς δεν βρίσκουμε λόγο να ασχοληθούμε.

242. ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ

Μεγάλο διπλό στη Νουμάνθια (0-1) έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Αλκορκόν (3-6-5 εντός με 11/14 under 2,5 και NG), με τον Μπορνταλάς παίζει φουλ άμυνα και αυτό φαίνεται από τα 5/6 under 2,5 στα πιο πρόσφατα. Από μεγάλη νίκη έρχεται η Ρεάλ Χαέν (3-2 τη Σπόρτινγκ Χιχόν), εκτός έδρας μετράει3-4-8 με 9/15 under 2,5 και 8/15 NG. Θα πάμε με τα σκοράκια των γηπεδούχων 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1), δεν περιμένουμε το ματς να ξεφύγει.

243. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΕΪΜΠΑΡ

Ομάδες που παίζουν για το μισό-μηδέν, 7-4-4 με 9-15 under 2,5 εντός η Μιραντές, που έρχεται από δύο σερί νίκες και πέντε under, έξι ματς είχε να δεχθεί γκολ η πρωτοπόρος Εϊμπάρ (5-6-4 εκτός με 11/15 under 2,5) πριν το εντός 1-1 με τη Χέρκουλες (8/9 under στα πιο πρόσφατα). 0-1 γκολ και NG.

244. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΑΛΑΒΕΣ

Under δείχνουν οι αριθμοί, αλλά η Μπαρτσελόνα Β’ μπορεί να απογειώσει κάθε παιχνίδι της. Πάσο .

245. ΤΟΡΙΝΟ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Τέσσερις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει το Τορίνο (5-5-4 εντός), σώθηκε και πλέον σαν τα παράτησε. Από μεγάλη νίκη στο εξάποντο με τη Μπολόνια (2-1) έρχεται το Λιβόρνο (2-2-9 εκτός), πάσο ή κόντρα.

246. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Αμφότερες σε μέτρια προς κακή φάση, κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

247. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Μπορεί να πάει παντού, εντελώς αντιστοιχηματικό.

248. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ

Τα εντός τα καθαρίζει η Γαλατά (10-2-0), που πλέον δεν έχει και το Τσάμπιονς Λιγκ να την ξεμυαλίζει. Άσος.

249. ΛΟΥΓΚΟ – ΟΥΕΛΒΑ

Νο Bet.

250. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Δεν λέει και πολλά το 3-0 της Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού, καθώς μπορεί ψυχολογικά να αποτέλεσε ανάσα, ωστόσο αγωνιστικά τα προβλήματα των φιλοξενούμενων είναι πολλά, την ώρα που ο Μόγες εξακολουθεί να αμφισβητείται έντονα. Η Γουέστ Χαμ του δεύτερου γύρου είναι άλλη ομάδα, κόντρα στα στατιστικά και των δύο θα στραφούμε στο under (1,88/ Stoiximan ), αφενός λόγω της απουσίας του Φαν Πέρσι και αφετέρου γιατί η άμυνα αποτέλεσε το «κλειδί» για την μεταμόρφωση των γηπεδούχων το τελευταίο δίμηνο.

251. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΕΡΤΑ

Από τις πιο επικίνδυνες ομάδες εκτός έδρας η Χέρτα, ωστόσο ποντάρουμε στο ψυχολογικό ανέβασμα της Γκλάντμπαχ μετά το διπλό στο Ντόρτμουντ, αλλά και στο γεγονός ότι έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την έξοδο στην Ευρώπη, μιας και αποτελεί στόχο της από την αρχή της σεζόν. Πέντε ματς χωρίς άσο είναι πολλά για μια έδρα σαν το «Μπορούσια Παρκ», στο 2,02 τον προσφέρει o Stoiximan .

252. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ματς που δεν θα διαλέξουμε πλευρά, αφού ο Απόλλωνας (1-5-8 εκτός) παίζει για τη ζωή του και ο Παναθηναϊκός (9-2-3 εντός) είναι από τις λίγες ομάδες που δεν τον εχθρεύονται στη Σουπερλίγκα. Αμφότερες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και βγάζουν φάσεις στα παιχνίδια τους, πρώτα GG και μετά over.

253. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Αδικεί τον εαυτό της πολύ συχνά φέτος η Γκρόνινγκεν (6-5-3 εντός), βάσει εμφανίσεων άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, τρανό παράδειγμα η πρόσφατη ήττα με 2-1 στη Χάγη. Από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-2) έρχεται η Φίτεσε (7-4-3 εντός), αποτέλεσμα που της έβαλε φρένο και αναμένεται να τη επηρεάσει αγωνιστικά. Μεταξύ 1Χ και πάσο είμαστε.

254. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

2/2 ήττες χωρίς γκολ για τη Νιού Ίνγκλαντ, το Βανκούβερ μετά το εντός 4-1 επί της Νέας Υόρκης έδειξε ότι και φέτος μακριά από την έδρα του θα έχει προβλήματα, με το ζόρι πήρε 1-1 στη Σίβας ΗΠΑ. Πάσο.

255. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Επέστρεψε στις νίκες η Ραπίντ (7-4-2 εντός) με το 1-0 επί της πελάτισσας Ριντ, η ΒΑΚ Πέλετς (4-2-8 εκτός) μάζεψε την καθιερωμένη πεντάρα από τη Σάλτσμπουργκ αλλά αυτό δεν λέει πολλά.

256. ΡΙΝΤ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Ικανές αμφότερες για το καλύτερο και το χειρότερο, δεν θα πάρουμε μεριά.

257. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

Αναγκασμένες και οι δύο να παίξουν για όλους τους βαθμούς, με τα γκολ είμαστε.

258. ΑΑΡΑΟΥ – ΣΙΟΝ

Καλύτερα αποδίδει εκτός έδρας φέτος η Ααράου (3-3-6 εντός, 5-1-7 εκτός), σταθερά με πολλά γκολ τα παιχνίδια της (9/12 over 2,5 και 10/12 GG εντός), η Σιόν (1-2-10 εκτός) έρχεται από πέντε σερί over 2,5. Θα κρατήσουμε τα γκολ.

259. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΤΟΥΝ

Κολλημένη στα 1-1 –τρία σερί- η Σεν Γκάλεν (5-5-3 εντός), η Τουν (2-3-7 εκτός με 8/12 over 2,5 και 9/12 GG) παίζει αλέγρο ποδόσφαιρο και έρχεται από οκτώ σερί over 2,5 και GG. Θα πάμε ξανά με το αμφίσκορο.

260. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Έχει κλείσει κάπως η κάνουλα των over για τη Χέρενφεν (7-3-4 εντός με 12/14 over 2,5 και 10/14 GG), 2/4 under 2,5 μετράει στα πιο πρόσφατα, μεγάλο ποσοστό για τα φετινά της στάνταρ. Η Ναϊμέγκεν (1-6-7 εκτός με 9/14 over 2,5 και 12/14 over GG) βέβαια είναι η πλέον κατάλληλη παρτενέρ για να φέρουν σκορ πόλο, και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από over 3,5.

261. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΑΖΑΞΙΟ

Όλες οι ομάδες που ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς περιμένουν τις αναμετρήσεις με την ήδη υποβιβασμένη Αζαξιό που κάθε άλλο παρά απογοητευμένη από αυτή την εξέλιξη δείχνει. Η Βαλενσιέν δείχνει σε καλή κατάσταση με τις δύο διαδοχικές νίκες και μπορεί να δώσει συνέχεια στο σερί της, δεν αποτελεί ευκαιρία ο άσος στο χαμηλό 1,61, προτιμότερη η ενασχόληση με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/3-0 που βγάζουν μέση απόδοση 2,09 στον Stoiximan .

262. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΡΕΜΣ

Φτιαγμένη για τα δύσκολα είναι η Ρεμς που εκτός έδρας δυσκόλεψε σχεδόν όλες τις ομάδες στην κατηγορία και στην πλειοψηφία των αρνητικών αποτελεσμάτων της έχασε με γκολ στα τελευταία λεπτά. Η Μπαστιά είναι ντεφορμέ αφού υπέστη 4/5 ήττες τον τελευταίο μήνα (0-1-4) και χωρίς να σκοράρει μάλιστα στα 4/5 παιχνίδια. Δύσκολη έδρα η Κορσική όμως οι φιλοξενούμενοι τα έχουν βγάλει πέρα σε πολύ πιο δύσκολες έδρες, η αξία στο ασιατικό διπλό +0,25 σε απόδοση 2,00 στην Bet365.

263. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΣ

Ματς ανάμεσα σε δύο βαρετές ομάδες χωρίς εμφανείς στόχους στο πρωτάθλημα, κάπου ανάμεσα σε under/NG και Χ.

264. ΝΑΝΤ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

0-4-5 τρέχει η Ναντ (5-2-7 εντός) φτάνοντας πλέον να κινδυνεύει, έχει χάσει τη φόρα της το Μάρτη και η Μονπελιέ (2-8-4 εκτός, 16/29 Χ συνολικά), μόνη λογική επιλογή και εδώ η ισοπαλία.

265. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΕΒΙΑΝ

Πρώτη μας σκέψη να πάμε στα γκολ, από 5/6 GG και over 3,5 έρχεται η Τουλούζ (4-6-4 εντός), η Εβιάν σκοράρει με συνέπεια φέτος αλλά δεν το έκανε κόντρα στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας Βαλενσιέν στο τελευταίο (0-1).

266. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Είναι σε φόρμα η Ράγιο Βαγιεκάνο (4-2-8 εκτός, τρεις σερί νίκες στα τελευταία), 4-6-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Βαγιαδολίδ, θα ρισκάρουμε στο +0,25 ασιατικό διπλό.

267. ΜΟΥΡΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Σε φόρμα αμφότερες, έρχονται από καλά ματς, συνεχόμενες νίκες και έχουν πιάσει τη ζώνη των πλέι-οφ, τελευταία είναι η χαρά το No Goal (7 σερί η Μούρθια, 7/8 η Λας Πάλμας), πάλι περιμένουμε κλειστό ματς που θα κριθεί –αν κριθεί- στο γκολ. 0-0/1-0/0-1/1-1.

268. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Από πεντάρα στην πλάτη στα Κανάρια έρχεται η Σαμπαντέλ (8-3-3 εντός), στο προηγούμενο είχε ρίξει τέσσερα στη Χιρόνα! Ο,τι να’ ναι και τα αποτελέσματα της Κόρδοβα (3-5-7 εκτός) που παίζει σταθερά κακό ποδόσφαιρο με τον Φερέρ, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

269. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Δεν είναι για 1,85 το διπλό, 6-3-2 μετράει στην έδρα της η Μαρίτιμο, κερδίζοντας φέτος Πόρτο και Μπενφίκα.1Χ ή πάσο.

270. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Τελικός του βελγικού κυπέλλου, που βρίσκει αντιμέτωπες τις δύο καλύτερες –πλην των παραδοσιακών δυνάμεων- ομάδες της χώρας τα τελευταία χρόνια. Στις Βρυξέλλες το ματς, αμφότερες ψάχνουν τη δεύτερη κατάκτηση στην ιστορία τους, από ελαφρό αουτσάιντερ η πιο φορμαρισμένη Λόκερεν πέρασε ελαφρό φαβορί, έχει και το δικό μας χρίσμα.

271. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Αρκετά δύσκολο και αρκετά νωρίς (3 αγωνιστική) για να εμπλακούμε.

272. ΚΙΕΒΟ – ΡΟΜΑ

Μάχεται για την παραμονή του το Κιέβο (4-2-7 εντός), η Ρόμα (7-4-2 εκτός) εδώ και καιρό δεν θυμίζει την ομάδα που σάρωνε στην αρχή του πρωταθλήματος. Πάσο.

273. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΡΟΝΤΑ

Επτά σερί νίκες η Αϊντχόφεν (9-3-1 εντός), θριαμβεύτρια στο Άρνεμ επί της Φίτεσε (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική, καμία Ρόντα (2-4-8 εκτός) δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο.

274. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΣΙΑΤΛ

Ποιοτικότερο το Σιάτλ αλλά η εικόνα του Μόντρεαλ μέχρι στιγμής είναι καλύτερη παρά τις 2/2 ήττες. Προχωράμε.

275. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Δεύτερο ματς για τις δύο ομάδες φέτος, στο πρώτο το Σολτ Λέικ κέρδισε με 0-1 στο Λος Άντζελες (στο επόμενο πήρε 3-3 σε ακόμα μια δύσκολη έδρα όπως το Σαν Χοσέ), οι Γκάλαξι έμειναν και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από την Τιχουάνα και υπάρχει εσωστρέφεια στο στρατόπεδο τους. Άσος.

276. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

0-1-6 μετά τη νίκη στην πρεμιέρα για τη Ρασίνγκ Κλουμπ και ο Μέρλο παίζει τη θέση του, η Μπελγράνο δεν μασάει φέτος, παίζει ανοιχτά και μετράει 8/8 GG και 5/8 over 2,5. Περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα γι αυτό θα πάμε με GG και over 2.

277. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Θετική πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια των μεταγραφών ομάδα του Τορόντο, με δύο γκολ του Ντεφόε επικράτησε 1-2 στη σκληρή έδρα του Σιάτλ. 0-3 από την Κολόμπους έχασε η Ουάσινγκτον, με τον άσο θα πάμε.

278. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΧΕΤΑΦΕ

Θετικά δείγματα άφησε η Χετάφε (3-1-9 εκτός) στο ντεμπούτο του Κοσμίν Κόντρα στον πάγκο της, για 13 ματς όμως έμεινε μακριά από τις νίκες (3-3). Μετά από δύο ισοπαλίες με 1-1 στις έδρες των άμεσων ανταγωνιστριών της Βιγιαρεάλ και Βαλένθια η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιστρέφει στο “Σαν Μαμές”, όπου και φέτος μετράει 10-3-1. Άσος.

279. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - Ν. ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Νο Bet.

280. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Δυνατό ξεκίνημα και για τις δύο, θα το προσπεράσουμε.

281. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, το Πόρτλαντ είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας.

282. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Από δύο μεγάλες νίκες (3-2 τη Ρίβερ στον τελευταίο) και 3-2-0 αήττητο έρχεται η Ολ Μπόις (1-2-1 εκτός), 1-2-1 εντός η Ροζάριο Σεντράλ ο άσος πολύ χαμηλά ενώ ποντάρεται κιόλας, εμείς πάμε με την κόντρα.

283. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Μπάζο η ουραγός Βερακρούζ (2-3-6 εκτός), η Κλαμπ Αμέρικα όμως έρχεται από τρεις σερί ήττες στην κάποτε απόρθητη έδρα της. Κανένας άσος στο 1,30-1,40.

284. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Φουλ επίθεση παίζει η Βελέζ (6/7 over 2,5 στα τελευταία, 3-1-0 εντός με 7-1 γκολ), μόνιμα ταμπουρωμένη η Εστουδιάντες (2-1-1 εκτός με 4/4 under 2,5 και 3/4 NG & 0-1 γκολ, 7/8 under 2,5 και 6/8 0-1 γκολ & 0-1 γκολ συνολικά). Κακό σταύρωμα, ούτε πλευρά, ούτε total θα διαλέξουμε.

285. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ – ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

1-1-3 εντός η Αντοφαγκάστα, 3-1-1 εκτός η Παλεστίνο κάπου λογικός ο φαβοριτισμός του διπλού.

286. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Αμφότερες έρχονται από αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, το Σαν Χοσέ ως τώρα πάντως έχει αφήσει σαφώς καλύτερες εντυπώσεις. Χ2.

287. ΝΤΑΛΑΣ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

2/2 GG μέχρι στιγμής για αμφότερες, με τα γκολ θα πάμε και εδώ.

288. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Πρώτη εκτός έδρας ήττες φέτος για την Πατσούκα το 3-1 στη Σάντος, αλλά και σε αυτό ήταν καλή (προηγήθηκε, έμεινε με 10 και λύγισε). 3-0-3 μετράει εντός, η Τζαγκουάρες (2-1-2 εκτός) έχει σταθεί πολλές φορές τυχερή φέτος, περιμένουμε κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα να υποκύψει. Άσος.

289. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ και 3-4-0 αήττητο για την Τίγκρες, 1-0-5 με 5-11 γκολ εκτός η Κερέταρο, χαμηλά ο άσος, θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/3-0.

290. ΛΕΟΝ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Κάπου αποπροσανατολισμένη λόγω Κόπα Λιμπερταδόρες η Λεόν (2-0-3 εντός), και η πρωτοπόρος Κρουζ Αζούλ (9-1-1 ρεκόρ, 4-1-1 εκτός) είχε διεθνές ματς μεσοβδόμαδα (5-1 το Κάνσας για το Τσάμπιονς Λιγκ), προς το 0:0 ασιατικό διπλό κοιτάμε, άλλωστε η Λεόν ίσως προβεί σε ροτέισον.

291. ΑΤΛΑΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Κλάσικο της Γουαδαλαχάρα, 4/6 under 2,5 εντός η Άτλας (0-3-3 ρεκόρ), 10/11 under (6/6 εκτός) η Σίβας, για ακόμα μια φορά πάμε με τα λίγα γκολ της.

292. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΤΟΣΟΥ

Δύσκολο στην πρόβλεψη, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει δείξει ως τώρα σταθερότητα, θα περιμέναμε το σετ λίγο πιο μοιρασμένο.

293. ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Δυσκολεύεται στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ η Γιοκοχάμα, στη J-League πάντως μετράει μέχρι στιγμής 3/3 νίκες με 6-0 τέρματα. Για το Χ θα παίξει η Κόφου, πάμε με τα σκορ 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1) αφού καμία από τις δύο δεν θα ψάξει τον γρήγορο ρυθμό.

294. ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ - ΚΑΣΙΒΑ

3/3 ήττες με 0-10 για τη νεοφώτιστη Τοκουσίμα, δείχνει ότι θα είναι η φετινή Τρίνιτα Οΐτα, σάκος του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες στην κατηγορία. Ενδεικτικές οι τιμές του διπλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ