ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (12/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

139. ΓΙΟΚΟΧ. ΜAΡΙΝΟΣ - ΣΕΝΤΑΪ

Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος, πληρώνει βεβαια και ανάλογα, 3/3 ήττες με 0-10 γκολ εκτός ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Σεντάι.

140. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Το ντέρμπι της Οσάκα φέτος έχει καθαρό φαβορί της ποιοτική Τσερέζο (3-1-2 ρεκόρ), η Γκάμπα (1-2-3) σκόραρε μόλις μια φορά στα τέσσερα τελευταία.

141. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ

Σάκος του μποξ η Τοκουσίμα (6/6 ήττες με 1-19 γκολ), άσος στο χάντικαπ για την παραγωγική επιθετικά Βίσσελ Κόμπε.

142. ΚΑΣΙΜΑ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Σκληρό καρύδι με σφιχτή άμυνα (2-3-1 ρεκόρ με 4-4 γκολ) η Νιιγκάτα, η πρωτοπόρος (5-0-1) Κασίμα όμως στο 2,00 μοιάζει καλή επιλογή.

143. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Μια κρύο, μια ζέστη και οι δύο μέχρι στιγμής, λογικό φαβορί η ποιοτικότερη Ουράβα, πέραν τούτου ουδέν.

144. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΟΜΙΓΙΑ

Και αυτές είναι με τις μέρες τους, αλλά επιθετικά έχουν λύσεις και βγάζουν αρκετές φάσεις, ενώ τα προβλήματα τους εντοπίζονται στα μετόπισθεν. Over.

145. ΤΟΣΟΥ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Κόφου (1-3-2), δεν αποκλείεται να κλέψει τον πόντο.

146. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΤΟΚΥΟ

Σωστά μοιρασμένο το σετ, έχει προβάδισμα ο άσος, όχι και κάποια ιδιαίτερα αξία όμως στο 2,00.

148. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Κασίμπασα (6-2-6 εντός), στο -5 η Μπούρσασπορ (4-2-8 εκτός), με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει μόνο 1/6 τελευταία αλλά να έχουν σκοράρει πέντε γκολ σε δύο ματς και να έχουν 11/14 over εντός, ενώ οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και προέρχονται από τρία σερί over. Πάμε με τα πολλά γκολ.

149. ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΟΥΕ

Κλείδωσε ουσιαστικά την παραμονή με το 3-2 επί της Ουνιόν η Άουε (2-4-8 εκτός), η Γκρόιτερ Φιρτ (8-3-3 εντός) έχει δρόμο ακόμα μέχρι να εξασφαλίσει την άνοδο. 3-6-0 το αήττητο σερί των γηπεδούχων, φαβορί σίγουρα ο άσος αλλά αυτές οι αποδόσεις είναι καρμανιόλα στην εντελώς απρόβλεπτη φέτος Τσβάιτε Λίγκα.

Πάμε Στοίχημα Live

150. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Από πραγματικά τεράστιο διπλό (0-3) στο Μόναχο έρχεται η Καρλσρούη (5-4-5 εκτός), παραμένοντας ζωντανή στην κούρσα της ανόδου, η Μπίλεφελντ (4-5-6 εντός) το προσπαθεί για τη σωτηρία αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Από 7/8 under 2,5 έρχονται οι γηπεδούχοι, 11/14 under 2,5 και NG μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι, ο κρίσιμος χαρακτήρας της αναμέτρησης δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στα λίγα γκολ.

151. ΚΠΡ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες απογοητεύσεις της Τσάμπιονσιπ τη νέα χρονιά, μετά από τις ήττες σε Μπόρνμουθ και Μπλάκμπερν η ΚΠΡ (13-5-2 εντός) έμεινε και επίσημα εκτός της κούρσας για την απευθείας άνοδο, η Φόρεστ (9-7-5 εντός) κατάφερε με αίμα να σώσει μεσοβδόμαδα το βαθμό στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ φτάνοντας τα 11 ματς χωρίς νίκη (0-5-6). Ο λιγότερο κακός θα κερδίσει.

152. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Ημιτελικός κυπέλλου, που θα λάβει χώρα στην έδρα των Ρέιντζερς, για τους οποίους αποτελεί και το παιχνίδι της χρονιάς. Καθαρό φαβορί το διπλό, αλλά σε τέτοια ματς μετράει περισσότερο το πάθος και η φανέλα από την ποιότητα. 1Χ.

153. ΛΟΥΤΟΝ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Στο ρελαντί δουλεύει εδώ και καιρό η Λούτον (17-3-1 εντός), συνεχίζοντας πάντως να παίρνει αποτελέσματα, στα επτά πιο πρόσφατα εντός δέχθηκε μόλις ένα γκολ μετρώντας 7-0-1, στα δύο τελευταία κέρδισε τις βαθμολογικά ενδιαφερόμενες Όλντερσοτ και Τάμγουορθ. Η Μπρέιντρι (8-6-7 εκτός) δείχνει να υποκύπτει στην κούραση του πραγματικά εξοντωτικού προγράμματος της τον τελευταίο μήνα (στον οποίο έδωσε συνολικά 13 ματς!), στα δύο πιο πρόσφατα εντός έχασε από Σαλίσμπερι και Μάκλσφιλντ με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν μέσα στη μάχη των πλέι-οφ, αλλά δεν θα ποντάραμε στο να φύγουν με αποτέλεσμα από το Kenilworth Road.

154. ΛΑΝΣ – ΝΙΟΡ

Όλα μοιάζουν μοιρασμένα σε αυτό το εξάποντο ανόδου στη Λιγκ 1, δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

155. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Οριακά εντός πλέι-οφ η Αβελίνο (9-4-3 εντός), επτά βαθμούς πάνω από τα μπαράζ και πέντε πίσω από τα πλέι-οφ είναι η Μπρέσια (5-6-5 εκτός). Μόνο δύο νίκες για τους γηπεδούχους εδώ και 12 ματς, παρόμοια η κατάσταση για τους φιλοξενούμενους, με τον αγώνα αυτό να ακροβατεί ανάμεσα σε ισοπαλία και σε under (8 σερί για την Αβελίνο).

156. ΒΑΡΕΖΕ – ΜΠΑΡΙ

Επτά βαθμούς πάνω από τις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού και πέντε πίσω από τα πλέι-οφ είναι η Βαρέζε (7-6-3 εντός), το ίδιο ισχύει και για την Μπάρι (3-5-8 εκτός). Μόνο 1/7 τελευταία εντός κέρδισαν οι γηπεδούχοι, φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι (4-2-0) που μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.

157. ΕΜΠΟΛΙ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Στη δεύτερη θέση η Έμπολι (7-7-2 εντός) παλεύει να κρατήσει την απευθείας άνοδο καθώς είναι στο +1 από την τρίτη Τσεζένα, στο +5 από τα μπαράζ η Τερνάνα (2-9-5 εκτός) που είδε το αήττητο σερί 12 αγώνων που έτρεχε να σπάει. Μόνο τις δύο τελευταίες ομάδες κέρδισαν οι γηπεδούχοι εντός στα οκτώ τελευταία, σκοράρουν παντού οι φιλοξενούμενοι, οπότε προβάδισμα θα δώσουμε σε GG και over 2,25.

158. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΚΑΡΠΙ

Στην τέταρτη θέση η Κροτόνε (7-6-3 εντός) που βρίσκεται στο -2 από την απευθείας άνοδο και στο +3 από τις ομάδες εκτός πλέι-οφ, επτά βαθμούς πάνω από τα μπαράζ και πέντε πίσω από τα πλέι-οφ είναι η Κάρπι (7-2-7 εκτός). Δεν δέχονται εύκολα γκολ οι γηπεδούχοι στην έδρα τους όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν το εκτός έδρας γκολ και προέρχονται από νίκη ψυχολογίας, με το GG να μπορεί να επαληθευτεί.

159. ΛΑΤΙΝΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Στην πέμπτη θέση η Λατίνα (8-4-4 εντός) στο -2 από την απευθείας άνοδο, στο +3 από τις εκτός πλέι-οφ θέσεις, παλεύει για να σωθεί η Νοβάρα (1-6-9 εκτός) που είναι στο -5 από την παραμονή και στο +5 από τον απευθείας υποβιβασμό. Aπό δύο καλές νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι και έχουν το προβάδισμα απέναντι στους σταθερά μέτριους φιλοξενούμενους. Προβάδισμα στον άσο χωρίς να είναι κάνα κελεπούρι όμως, καλύτερη επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).

160. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ

Στο -3 από τα πλέι-οφ η Μόντενα (9-4-3 εντός), τελευταία και καταδικασμένη η Γιούβε Στάμπια (1-4-11 εκτός). Δυνατοί και με κίνητρο οι γηπεδούχοι δύσκολα θα στραβοπατήσουν απέναντι στην αδύναμη Γιούβε. Στήριγμα αποτελεί ο άσος, παίζεται το ασιατικό -1.

161. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Τρεις βαθμούς πίσω από τα πλέι-οφ η Πεσκάρα (5-5-6 εντός), μάχεται να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό (+1) η Τσιταντέλα (3-5-8). Από τραγική εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι, το παλεύουν οι φιλοξενούμενοι που κέρδισαν σε 3/5 τελευταία, πάσο ή Χ2.

162. ΣΙΕΝΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Αίμα και άμμος στην Τοσκάνη, με τις Σιένα (10-4-2 εντός) και Λαντσιάνο (6-3-7 εκτός) να έχουν από 48 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους όμως να υστερούν στις ισοβαθμίες και να είναι εκτός θέσεων πλέι-οφ. Απευθείας άνοδο θα χτυπούσαν οι γηπεδούχοι αν δεν είχαν αφαιρέσεις βαθμών, εντός έδρας έστω και στο γκολ παίρνουν τις νίκες που πρέπει και αυτό αναμένεται να κάνουν και τώρα απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να έχει κλατάρει και προέρχεται από τρεις πέρα για πέρα δίκαιες ήττες. Άσσος.

163. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Οριακά εντός πλέι-οφ η Τραπάνι (6-6-4 εντός), στην κορυφή και σίγουρα πρώτο το Παλέρμο (8-5-3 εκτός). Επτά γκολ δέχθηκαν στα δύο τελευταία οι γηπεδούχοι αλλά εντός έδρας δεν είναι εύκολη λεία, άλλωστε η Παλέρμο μπορεί να κερδίζει αλλά σπάνια θέλγει με την απόδοση της. Ισοπαλία.

164. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ – ΡΟΣΤΟΦ

4-5-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Τέρεκ Γκρόζνυ, η Ροστόφ (6-2-4 εκτός) είναι εξαιρετική τη νέα χρονιά μετρώντας 3-2-0. Χαμηλός κρίνεται ο άσος.

165. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Καλή στην πρεμιέρα η Βάρναμο (1-1 εντός κόντρα στη ΓΚΑΪΣ), κακή στο 1-0 από τη Λιουνγκσκίλε η Έστερσουντ, η αγορά πάει με το Χ2, για εμάς όμως είναι νωρίς ακόμα για να μπλέξουμε με σημεία στη Β’ Σουηδίας.

166. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Δύο σερί νίκες για την Καραμπούκσπορ (7-4-2 εντός, 8 γκολ παθητικό) που είναι λόγω ισοβαθμίας εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, στο -5 η Ακισαρσπόρ (2-4-8 εκτός) που είναι πέντε χωρίς νίκη έχοντας δεχθεί 12 γκολ σε αυτό το διάστημα. Από έξι 0-1 γκολ προέρχονται οι γηπεδούχοι, ασφαλής επιλογή μοιάζει το under.

167. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Στο -1,5 όπως είναι λογικό το χάντικαπ της Ελσίνκι, αλλά στην πρεμιέρα δεν φόρτσαρε κόντρα στη Γιάρο (1-0).

168. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

0-2 έχασε στην πρεμιέρα από τη Βάασα η Ροβανιέμι, τώρα αναμένεται να έχει ακόμα δυσκολότερο έργο κόντρα στη νεοφώτιστη Σεϊναγιόεν (οι γνωστή στους φίλους του Live SJK) που μπαίνει φουριόζα στο πρωτάθλημα (2 μεγαλύτερο μπάτζετ) κοιτάζοντας ψηλά. Το Χ2 καταρρέει.

169. ΤΟΥΡΚΟΥ – ΧΟΝΚΑ

Παρότι προηγήθηκε τρεις φορές στην έδρα της Μιλικόσκι τελικά η Χόνκα έφυγε με άδεια χέρια από γήπεδο (4-3 στο 90’), πρεμιέρα για την Τούρκου που φέτος δεν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα, σε αποδόσεις φαβορί το διπλό, στερώντας του κάθε αξία.

170. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Δύσκολο να προσεγγιστεί στοιχηματικά το ματς, μιας και η τραγική εικόνα και οι απουσίες του Αννόβερου, εξισορροπούνται από την εκτός έδρας αδυναμία των φιλοξενούμενων, που έχουν να πάρουν βαθμό μακριά από το γήπεδό τους, από τα τέλη Νοεμβρίου. Αξία κρύβει το under, αλλά δεν υποστηρίζεται από τα στατιστικά των δύο ομάδων, εναλλακτική η ισοπαλία, στο 3,40 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

171. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Ευρώπη θέλει η Βόλφσμπουργκ (9-2-3 εντός, 10/14 over 2,5, 9/14 GG), να σώσει τη χρονιά η Νυρεμβέργη (2-6-6 εκτός, 9/14 over 2,5, 10/14 GG), μόνο με την επίθεση ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα οι φιλοξενούμενοι, το over έχει τον πρώτο λόγο.

172. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Τρομερός ο κυνισμός της Γκλάντμπαχ δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από το βαθμό στη Νυρεμβέργη την προηγούμενη αγωνιστική, τελικά έφυγε και με τους τρεις. Στην έδρα της είναι σαφώς πιο πειστική (10-2-3 με 11/15 over 2,5 και 9/15 GG), η Στουτγάρδη (3-2-9 εκτός με 11/14 over 2,5 και 10/14 GG) πήρε νίκη-ανάσα κόντρα στη Φράιμπουργκ (2-0) χωρίς να εντυπωσιάσει, άσος, over και GG, όλα περιμένουμε να βγουν.

173. ΜΑΪΝΤΖ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Κάπου υπερβολικός ο φαβοριτισμός του άσου, σεβόμαστε τη δουλειά του Τόυχελ στη Μάιντζ (7-3-4 εντός) αλλά η Βέρντερ (4-3-7 εκτός) δεν είναι κανένα μπάζο, έρχεται από καλές εμφανίσει και αποτελέσματα και μπορεί να σταθεί στην Κόφας Αρίνα.

174. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Εξάποντο παραμονής, και οι δύο σε σχετικά καλή κατάσταση, δεν θα διαλέξουμε πλευρά.

175. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Αήττητες στα δύο πρώτα, μοιάζει πολύ ισορροπημένο, πιθανό η Βίκινγκ να κάνει 3/3 τα Χ της.

176. ΘΕΛΤΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Από αουτσάιντερ πέρασε σε φαβορί η Θέλτα (4-6-6 εντός), η Ρεάλ Σοσιεδάδ μακριά από το Ανοέτα δεν είναι κανένα φόβητρο,(4-5-7 εκτός), στα μάτια μας είναι καθαρή τριπλή οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

177. ΑΛΟΑ – ΜΟΡΤΟΝ

Από τη στιγμή που μέσα της συμβιβάστηκε με την ιδέα του υποβιβασμού η Μόρτον (1-2-13 εκτός) σημείωσε 2/2 νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί ούτε γκολ, η Αλόα (6-1-9) παλεύει για την παραμονή και το άγχος θα είναι στους ώμους της. Διπλό.

178. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Σφαγή θα γίνει για τους βαθμούς, καθαρή τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

179. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Θα πάμε με το κίνητρο της πρωτοπόρου Χάμιλτον (7-6-3 εκτός).

180. ΝΤΑΝΤΙ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Τον τίτλο κυνηγάει η Νταντί (9-4-3 εντός), τη απευθείας σωτηρία η Κάουντενμπιθ (3-4-9 εκτός), φαβορί ο άσος αλλά οι γηπεδούχοι κερδίζουν πολύ συχνά στο όριο οπότε θα αποφεύγαμε το -1 ασιατικό τους.

181. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Νο Bet.

182. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Το παλεύει τον τελευταίο καιρό η Άρμπροουθ (5-1-10 εντός), όμως πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και θέλει μόνο νίκες. 5-5-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Στανράερ που έχει να κερδίσει έξι παιχνίδια (0-3-3), λογικά θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν (10/16, 13/16 GG) και δεν θα μείνει στο 1-1.

183. ΙΣΤ ΦΑΪΦ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Αμφότερες έχουν βαθμολογικό κίνητρο, δεν θα μπλέξουμε.

184. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Εξάποντο παραμονής, 7-3-6 εντός η Μπρέχιν, 2-6-8 εκτός οι Ερντριόνιανς αλλά στα 12 τελευταία έχασαν μόνο από τους Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (6-5-1). Χ2.

185. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΦΟΡΦΑΡ

Νο Bet.

186. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΤΕΡΛ. ΑΛΜΠΙΟΝ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, 9-2-5 εντός οι Άλμπιον Ρόβερς που θέλουν μόνο νίκη, 5-4-7 εκτός η Στέρλινγκ Άλμπιον που δεν θα πει όχι στο βαθμό, με το πιστόλι στον κρόταφο άσος.

Πάμε Στοίχημα Live

187. ΕΛΓΚΙΝ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Το κίνητρο το έχει η Μπέργουικ (3-5-8 εκτός) που κυνηγάει τα πλέι-οφ, όμως το διπλό στο 2,00 γεννά χαμόγελα, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του Κάμερον έχει χάσει όλα τα φετινά της παιχνίδια κόντρα στην Έλγκιν (5-3-8 εντός).

188. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Φόρμα και κίνητρο δείχνουν διπλό.

189. ΚΛΑΪΝΤ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Δεν κοντράρεται η πρωτοπόρος Πίτερχεντ (10-1-5 εκτός), αλλά και η Κλάιντ του 8-3-5 εντός απαιτεί σεβασμό.

190. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Νο Bet.

191. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Η έδρα δίνει πάντα δύναμη στην Ατβίνταμπεργκ, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

192. ΜΑΛΜΕ – ΓΚΕΦΛΕ

Με δύο 3-0 ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η πρωταθλήτρια Μάλμε, περιμένουμε να καθαρίσει και τη Γκέφλε.

193. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

0-0 στη Ντέγκεφορς πήρε στην πρεμιέρα η Βάρμπεργκς, η Συριάνσκα σκορπίστηκε στην έδρα της από τη νεοφώτιστη Σίριους (1-5). Άσος.

194. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Μεγάλη ανάσα για τη Γουέστ Μπρομ (3-8-5 εντός) το διπλό στη Νόριτς (0-1), βρίσκει όμως απέναντι της μια Τότεναμ (9-2-5 εκτός) που μόλις ξέσπασε με 5-1 στη Σάντερλαντ. Πολύ δύσκολο στην πρόβλεψη.

195. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Με βάση το πρόγραμμα των δύο ομάδων μέχρι το τέλος της σεζόν, η Πάλας έχει σαφέστατα μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα στην ισοβαθμία και πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε. Αν υπολογιστούν και οι υπόλοιπες παράμετροι (έδρα, φόρμα, ψυχολογία), δίκαια η ζυγαριά γέρνει προς την μεριά του άσου, ο οποίος πληρώνει 2,05 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

196. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Δεν αποτελούν ευκαιρία οι αποδόσεις του διπλού, ωστόσο η φετινή Έβερτον έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ομάδα άξια εμπιστοσύνης και έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Άρσεναλ. Η Σάντερλαντ μαθηματικά μπορεί να ελπίζει, ωστόσο έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα-βουνό και όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός Πογέτ, μόνο με θαύμα θα γλιτώσει από υποβιβασμό. Στο 1,83 προσφέρει η Bet365τη νίκη των φιλοξενούμενων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

197. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Ακόμα και στις πρόσφατες ήττες της η ανεβασμένη Σαουθάμπτον απέδωσε καλά εντός του αγωνιστικού χώρου, είναι ανώτερη σε όλα τη φετινή χρονιά από την… αφελή Κάρντιφ και παρά την σημαντικότατη απώλεια του πρώτου σκόρερ Ροντρίγκες δύσκολα θα συναντήσει προβλήματα. Πελαγοδρομούν αμυντικά οι Ουαλοί, που είναι και η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, ενώ εκτός από τα αγωνιστικά έχουν και εξωαγωνιστικά ζητήματα να λύσουν (σύμφωνα με δημοσιεύματα η ενδεκάδα της έγινε γνωστή στους ανθρώπους της Κρίσταλ Πάλας 24 ώρες πριν την προηγούμενη αγωνιστική!). Περιμένουμε εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, ο συνδυασμός 1 & over πληρώνει 2,05 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

198. ΣΤΟΟΥΚ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Τρεις σερί ήττες με 0-11 τέρματα για τη Νιούκαστλ (7-1-8 εκτός), η Στόουκ μπορεί να έκανε την εντός προγράμματος ήττα της στο Στάμφορντ Μπριτζ (3-0 από την Τσέλσι) αλλά στο Μπριτάνια μετράει 8-6-2 φέτος. -0,25 ασιατικός άσος.

199. ΦΟΥΛΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Δεν συμμεριζόμαστε τις τιμές ξεκάθαρου φαβορί της Φούλαμ, που προέρχεται μεν από σπουδαίο διπλό, ωστόσο αμυντικά είναι τραγική φέτος και σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει τόσο ανώτερη της Νόριτς. Άγνωστο το πώς θα αντιδράσουν τα «καναρίνια» στην αλλαγή τεχνικού, η λογική λέει ότι δεν θα δυσαρεστηθούν με τον βαθμό και θα παίξουν με πρώτο μέλημα το μηδέν στην άμυνα. Στο 1,90 βρίσκουμε στον Stoiximan το under. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

200. ΓΕΟΒΙΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Το 3-2 στην Τσάρλτον έφερε τη Γέοβιλ (4-5-11 εντός) στο -6 από τη σωτηρία και θα χρειαστεί νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για καταφέρει να παραμείνει στην Τσάμπιονσιπ. Τώρα πώς θα τα καταφέρει κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας Μπόρνμουθ (5 σερί νίκες, 8-1-1 στα δέκα τελευταία) είναι ένα ερώτημα, οι φιλοξενούμενοι (7-5-8 εκτός) αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πλέον χτυπάνε και επίσημα την πόρτα των πλέι-οφ. Αναγκαστικά μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε.

201. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Μεγάλο διπλό στη Χάντερσφιλντ (0-2) για την Ίπσουιτς (10-5-5 εντός) και η ζώνη των πλέι-οφ πλησίασε στους δύο πόντους. Δύο οδυνηρές κολλητές εντός έδρας ήττες έβαλαν και πλάι τη Ντόνκαστερ (2-6-12 εκτός) σε περιπέτειες, ο άσος έχει δικαίως τον πρώτο λόγο.

202. ΛΙΝΤΣ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Περιφερόμενος θίασος η Λιντς (πέντε σερί ήττες, 1-2-9 στα πιο πρόσφατα), πάλι καλά που έχει μόλις 5 αγωνιστικές ακόμα αλλιώς θα κινδύνευε σοβαρά (στο +8 τώρα). 3-6-11 το εκτός έδρας ρεκόρ της μαχόμενης για την παραμονή Μπλάκπουλ, έρχεται από δύο οδυνηρές εντός έδρας ήττες αλλά όπως και άλλες ομάδες στη δική της κατάσταση μπορεί να βρει βαθμούς στο πολύ φιλόξενο τελευταία Έλαντ Ρόουντ.

203. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Δύο κολλητά μεγάλα διπλά (1-2 Νότιγχαμ, 0-1 Γουίγκαν) και το όνειρο της σωτηρίας παραμένει ζωντανό για τη Μίλγουολ (5-7-8 εντός), απέναντι της βρίσκει μια φορμαρισμένη (2-2-0) Γουότφορντ (4-9-6 εκτός) αλλά το κίνητρο και ο Χόλογουεϊ μας οδηγούν στον 0:0 ασιατικό άσο.

204. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Τρεις βαθμούς χρειάζεται για κλειδώσει και τυπικά την άνοδο στην Πρέμιερ η Μπέρνλι (13-6-1), η Μίντλεσμπρο (4-7-9 εκτός) δεν κυνηγάει κάτι αλλά τελευταία έχει βρει ρυθμό (3 σερί νίκες), δεν θα μπλέξουμε.

205. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Το κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι (στο -5 από τη σωτηρία) αλλά με 3-4-12 ρεκόρ εκτός δεν μας αρέσουν οι πιθανότητες τους κόντρα στην ανεβασμένη (3-2-0 σερί) Μπόλτον (5-10-5 εντός).

206. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Βρήκε χαλαρή την πρωτοπόρο Λέστερ και την ανάγκασε σε ήττα με 1-4 την Τρίτη η Μπράιτον (8-6-6 εντός), διπλό που της έδωσε μεγάλη ώθηση στη μάχη που δίνει για τα πλέι-οφ (στο -2 τώρα). Η Τσάρλτον (4-6-10 εκτός) πήρα το εξάποντο παραμονής κόντρα στη Γέοβιλ με σκορ 3-2 και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ειδικά για μια Μπράιτον που κερδίζει φέτος συνέχεια στο νήμα. Πάσο.

207 ΝΤΕΡΜΠΙ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Άνευρη εδώ και καιρό η Χάντερσφιλντ (4-5-11 εκτός), 0-3-5 μετράει από την τελευταία νίκη της και πλέον κοιτάει προς τα κάτω (στο +7 από τη ζώνη). Η Ντέρμπι (11-4-5 εντός) επέστρεψε στις νίκες με το 1-3 στο Μπλάκπουλ, ομάδα εμπιστοσύνης δεν είναι αλλά ο άσος έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο.

208. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Από τις -λίγες- βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες της Τσάμπιονσιπ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (9-3-8 εντός), η Μπλάκμπερν διανύει περίοδο φόρμας (3-4-0), φτάνοντας στο -4 από τα πλέι-οφ και με την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα μπορεί να φτάσει ακόμα μια σημαντική νίκη. 0:0 ασιατικό διπλό, αλλά και GG/over παίζουν δυνατά, 13/20 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι.

209. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

7-6-7 εντός η Γουόλσολ, 4-8-8 εκτός η Μπρίστολ Σίτι (17/20 GG!), που έχει το βαθμολογικό κίνητρο (ακόμα δεν έχει σωθεί) και στα οκτώ τελευταία μετράει 4-3-1. Χ2.

210. ΚΡΟΥ – ΓΟΥΛΒΣ

Δεν χάνεται η άνοδος για τη Γουλβς (12-5-3 εκτός), με νίκη επί της ηρωικά μαχόμενης για την παραμονή Κρου (6-6-8 εντός), εξασφαλίζει και μαθηματικά την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ, λογικό φαβορί το διπλό, αλλά σε αυτές τις αποδόσεις δεν θα πάρουμε.

211. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Συμβιβάστηκε πλέον με την ιδέα των πλέι-οφ η Λέιτον Όριεντ (11-3-6 εντός), που συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2), στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Τζίλιγχαμ, μπορεί να μετράει μόλις 5-2-13 εκτός αλλά έχει 13/20 GG και 15/20 over 2,5. Τα γκολ κοιτάμε και εμείς.

212. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Μεγάλο διπλό στην Κόβεντρι (1-2) έβγαλε τη προηγούμενη αγωνιστική η ΜΚ Ντονς (8-4-8 εντός), μονόδρομος η νίκη κόντρα στη ντεφορμέ Κρόουλι (έξι σερί ήττες με μόλις δύο τέρματα ενεργητικό), οι φιλοξενούμενοι μετράει 3-8-9 εκτός και δεν είναι αδιάφοροι βαθμολογικά αλλά θα ρισκάρουμε στον άσο του 2,00+.

213. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη, η Νοτς Κάουντι (9-2-9 εντός) για τη σωτηρία, η Πορτ Βέιλ (5-3-12 εκτός) για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να προλάβει τα πλέι-οφ (στο -7 τώρα). 11/20 και 12/20 τα over τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα πάμε με τα γκολ, περιμένοντας και το late σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος.

214. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Επέστρεψε στις νίκες η Πιτέρμπορο (12-2-6 εντός) με το 2-0 επί της Τζίλιγχαμ, τέσσερις ομάδες κυνηγάνε να την εκθρονίσουν από την 6 θέση (τελευταία που δίνει εισιτήριο για τα πλέι-οφ) αλλά έχει απόσταση ασφαλείας (+6 και πάνω) και αν πάρει τα ματς στην έδρα της είναι άνετη. Η Κόβεντρι (7-4-9 εκτός) δεν κυνηγάει κάτι, θα πάμε με τον άσο.

215. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Στα πλέι-οφ δεδομένα η Πρέστον (9-9-2 εντός), περιμένει πλέον να δει με ποια ομάδα θα σταυρώσει. Η Καρλάιλ (3-5-11 εκτός) μέσα από την άμυνα (τρία ματς χωρίς να δεχθεί γκολ) προσπαθεί να σώσει την κατηγορία, θα προσπεράσουμε με ελιγμό το μικρό άσο.

216. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Ρέστα για τα πλέι-οφ παίζει η Σουίντον (12-3-5 εντός), δεν έχει όμως τη σταθερότητα της Μπρέντφορντ (9-8-3 εκτός) που βρίσκεται λίγους βαθμούς μακριά από την εξασφάλιση της απευθείας ανόδου. Δεν θα πάμε πάντως στο διπλό, ο φιλοξενούμενοι και με το βαθμό μια χαρά θα νιώσουν, ενώ δεν κέρδισαν στις τρεις τελευταίες εξόδους τους.

217. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Εξάποντο παραμονής, η αγορά πάει με τον άσο, εμείς στο 1,90 θα απέχουμε.

218. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Ακόμα ένα εξάποντο παραμονής, ούτε σε αυτό θα διαλέξουμε πλευρά.

Πάμε Στοίχημα Live

219. ΓΙΟΡΚ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Με τα δύο 0-0 στα πρόσφατα εξάποντα για τα πλέι-οφ κόντρα σε Φλίτγουντ και Μπέρτον η Γιορκ (8-8-4 εντός) συμπλήρωσε επτά 90λεπτα χωρίς να δεχθεί γκολ (8-4-0 σερί έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα). Η Άκρινγκτον (7-4-9 εκτός) επέστρεψε στις ήττες με το 0-1 από τη Νορθάμπτον και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από τώρα τη σωτηρία της, βασική επιλογή μας τα under και NG, 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) τα πιθανότερα σκορ.

220. ΕΞΕΤΕΡ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Φαβορί ο άσος της βαθμολογικά ενδιαφερόμενης (μόλις στο +4 από τη ζώνη) Έξετερ, πώς όμως να εμπιστευτείς μια ομάδα με ρεκόρ εντός 5-5-10 που έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στην έδρα της από τις 5/10; 7-6-7 μετράει εκτός η Τσέλτεναμ, πάσο ή Χ2.

221. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Σώθηκε ουσιαστικά η Μάνσφιλντ (6-6-8 εντός) με τις τρεις σερί νίκες κόντρα σε Χάρτλπουλ, Γουίμπλεντον και Μόρκαμ (3-2-0 το αήττητο σερί της), η Ρότσντεϊλ (8-6-6 εκτός) με τα 0-0 κόντρα σε Φλίτγουντ (εκτός) και Γιορκ (εντός) διατηρήθηκε στην κορυφή της Λιγκ 2 αλλά πλέον έχει συγκάτοικο τη Σκάνθορπ. Δεν θα είναι εύκολο το διπλό, αλλά του δίνουμε τον πρώτο λόγο, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 4-2-0 και έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα πέντε τελευταία.

222. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΤΟΡΚΙ

Τέσσερις σερί ήττες, όλες με 1-0 σκορ, συμπλήρωσε η Τορκί (5-1-14 εκτός) και πλέον οι ελπίδες της για τη σωτηρία είναι μόνο μαθηματικές (πρέπει να καλύψει διαφορά 10 πόντων σε 5 αγωνιστικές). Οι Μπρίστολ Ρόβερς επίσης μάχονται για την παραμονή, στηριζόμενοι κυρίως στην έδρα τους (10-6-4), φόρμα, στατιστική και βαθμολογική σημασία οδηγούν στα λίγα γκολ, το Χ δεν βολεύει πάντως καμία οπότε θα αφήσουμε το under στην άκρη, 1-0/2-1 μοιάζουν πιθανά για τελικά σκορ, ενώ είναι υποψήφιο για late goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

223. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΓΟΥΙΚΟΜ

Μόνο την ουραγό Τορκί κέρδισε στα 13 τελευταία η Νιούπορτ (8-5-7 εντός) , ο άσος λοιπόν απορρίπτεται. 1,75 το Χ2 της μαχόμενης για την παραμονή Γουίκομ (5-8-7 εκτός) που έρχεται από 0-0 στη Σκάνθορπ και νίκη (2-0) επί της Ντάγκεναμ, μια χαρά φαίνεται.

224. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Μεγάλο διπλό έκανε η Νορθάμπτον (5-7-8 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική στην Άκρινγκτον (0-1), μένοντας ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας, η Μπέρτον (8-8-4 εκτός) την ίδια ώρα με ακόμα ένα 1-0 κέρδιζε την Πλίμουθ πλησιάζοντας την απευθείας άνοδο στο -3. Δύσκολο ζευγάρωμα, η λογική λέει under, η απόδοση και τα 10/20 των γηπεδούχων εντός μας αποτρέπουν. Προς αποφυγή το διπλό σε τιμές φαβορί.

225. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Στο -6 από τα πλέι-οφ η Ντάγκεναμ (8-7-5 εντός), στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Πόρτσμουθ (3-10-7 εκτός), οι γηπεδούχοι μετά από 3-5-0 έχασαν με 2-0 στη Γουίκομ, οι Pompeys κέρδισαν τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, έστω και οριακό σε αξία το +0,25 ασιατικό διπλό (1,85) αποτελεί την επιλογή μας.

226. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Μεγάλο εξάποντο για τα πλέι-οφ, στο -1 η Όξφορντ (7-8-5 εκτός) και στο -2 η Πλίμουθ (8-6-6 εντός) από την 7 Γιορκ, το μομέντουμ όμως είναι σαφώς με τους γηπεδούχους που μεσοβδόμαδα κέρδισαν με 1-2 τη Νιούπορτ, αφού η Όξφορντ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση (1-2-7 στα πιο πρόσφατα). Άσος.

227. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Με τρεις σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια της η Σάουθεντ (9-7-4 εντός) μπήκε ξανά στη ζώνη των πλέι-οφ, δείχνοντας ότι άφησε για τα καλά πίσω τη δίμηνη κοιλιά που έκανε (0-8-4), η Γουίμπλεντον (4-7-9 εκτός) μετράει 1-5-2 στα οκτώ πιο πρόσφατα και δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη βαθμολογικά (στο +6 από τη ζώνη). Έχει και αρκετό Χ, αφού αμφότερες αγαπάνε ιδιαίτερα το συγκριμένο σημείο, ο άσος άνοιξε χαμηλά και ψιλοκοντράρεται αλλά στο 2,20+ αρχίζει να γίνεται ελκυστικός.

228. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΕΡΙ

Έπιασε κορυφή η Σκάνθορπ (9-9-2 εντός) με το 0-1 στην Τορκί, διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε 13-12-0. Η Μπέρι (5-6-9 εκτός) έρχεται από τρεις σερί νίκες (3-2-0 αήττητο) συνοδευόμενες από εξαιρετικές εμφανίσεις και κρυφοκοιτάει προς τα πλέι-οφ, οι δύο ομάδες έχουν τα περισσότερα Χ στη Λιγκ 2 με 18 και 17 αντίστοιχα. Θα πάμε με την αλληλεξουδετέρωση.

229. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ –ΜΟΡΚΑΜ

Παλεύει για την απευθείας άνοδο η Φλίτγουντ (10-4-6 εντός), έρχεται από καλό διπλό στην Οξφόρδη (0-2) και τα τρία επόμενα ματς (Μόρκαμ, Τσέλτεναμ, Γουίκομ) οφείλει να τα πάρει, η Μόρκαμ έρχεται από τρεις σερί ήττες (0-2-4 χωρίς νίκη) και μετράει 5-4-11 εκτός, ο άσος είναι μονόδρομος.

230. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ασθμαίνοντας πηγαίνει τελευταία η κάποτε πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Τσέστερφιλντ, το Σάββατο άφησε δύο ακόμα βαθμούς στην ισχυρή έδρα της κόντρα στη Νιούπορτ (1-1), στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της απέτυχε να κερδίσει (8-6-6 ρεκόρ). Η Χάρτλπουλ (9-3-8 εντός) βέβαια έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, αδιάφορη δεν είναι βρισκόμενη στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αναγκαστικά κοιτάμε προς τα δεξιά. Πιθανότατα το σκορ θα μείνει χαμηλά, θα κρατήσουμε τα σκορ 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).

231. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Δεν είναι ομάδα που κερδίζει εύκολα η Γκρίμσμπι (9-7-4 εντός, 3 και προσπαθεί να μείνει στις θέσεις των πλέι-οφ) για να την εμπιστευτεί κάποιος στο -1 ασιατικό, η Τσέστερ (6-3-12 εντός) παλεύει για την παραμονή και δεν θα πέσει χωρίς μάχη.

232. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άλφρετον (8-1-12 έκτος) δείχνοντας σημάδια ξεφουσκώματος στην πιο κρίσιμη ώρα και μένοντας μετά από καιρό εκτός πλέι-οφ, η Γουόκινγκ (10-4-7) έχασε με 0-3 μεσοβδόμαδα από την βαθμολογικά ενδιαφερόμενη Κέμπριτζ, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της (6-1-0). Μύλος, δεν θα μπλέξουμε.

233. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Ουσιαστικά αμφότερες αδιάφορες βαθμολογικά, αφού η Κιντερμίνστερ (13-3-4 εντός) με το μεσοβδόμαδο 1-1 στη Φόρεστ Γκριν δεν μείωσε την απόσταση από την 5 θέση αρκετά (στο -7 τώρα) ώστε αυτή να καλύπτεται στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια της, η Γουέλινγκ (6-7-8 εκτός) πετάει εδώ και καιρό χαρταετό, στα επτά τελευταία κέρδισε μόλις ένα. Στο 2,00 ο άσος μια ομάδας που έχει να κερδίσει πέντε παιχνίδια, δεν θα πάρουμε, τουλάχιστον pregame.

234. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Μάκλσφιλντ (11-4-5 εντός), αναλαμπή στην μέτρια φόρμα της τελευταία το διπλό (0-1) μεσοβδόμαδα στην Μπρέιντρι, η Όλντερσοτ (4-6-11 εκτός) παλεύει για την παραμονή και έρχεται από τεράστιο –σε έκταση και σημασία- διπλό στην έδρα της Άλφρετον με σκορ 1-4. Την κόντρα μόνο κοιτάμε, αλλά οι μπουκ έβγαλαν πολύ υποψιασμένο σετ.

235. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, από 2-2-0 έρχεται η Μπαρνέτ (11-5-5 εντός), από 6-1-0 η Χάλιφαξ (4-5-11 εκτός αλλά με 3/3 νίκες στα πιο πρόσφατα), το 1,85 του +0,25 ασιατικού μοιάζει προτιμότερο.

236. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Βάσει ονόματος οι αποδόσεις, φαβορί η ανάξια Φόρεστ Γκριν του 4-4-12 εκτός της φετινή σεζόν που στις 9 τελευταίες εξόδους της κέρδισε μόνο τις πεσμένες Χάιντ και Τάμγουορθ (3/3 ήττες στις πιο πρόσφατες) ενώ μεσοβδόμαδα παραχώρησε 1-1 στην Κιντερμίνστερ μένοντας ουσιαστικά εκτός κούρσας για τα πλέι-οφ (στο -9 πέντε ματς πριν το τέλος). Από την άλλη έχουμε μια Ντάρτφορντ που παλεύει γενναία για τη σωτηρία (στο -1 τώρα), μετρώντας 7-4-3 στα 14 τελευταία και χάνοντας εντός έδρας τη νέα χρονιά μόνο από Τσέστερ και Λούτον (7-3-10 συνολικό ρεκόρ). +0,25 ασιατικός άσος.

237. ΡΕΞΑΜ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Κόντρα στην ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε κα προπονούσε μέχρι κα πριν από ένα μήνα ο τεχνικός της Ρέξαμ (10-5-6 εντός) Κέβιν Γουίλκιν, ντεφορμέ η Νόνιτον (0-2-3 στα τελευταία) από τη στιγμή που την άφησε, δεν αλλάζουν αυτά όμως την πάγια τακτική μας φέτος να μην ποντάρουμε πότε υπέρ της αλλοπρόσαλλης Ρέξαμ.

238. ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Με δύο κολλητά διπλά (δύσκολο 0-1 στη Μπρέιντρι, εύκολο 0-2 στη Χάιντ) η Σαλίσμπερι άφησε πίσω αρνητικό σερί επτά αγώνων (0-4-3) χτυπώντας ξανά την πόρτα των πλέι-οφ. Δυνατή στην έδρα της (12-6-3), βρίσκει απέναντι της μια αδιάφορη βαθμολογικά Λίνκολν, που πάντως μετράει μόλις δύο ήττες στα 11 τελευταία. Κοντράρεται ο άσος αλλά στο 2,20+ στα μάτια μας αποκτά αξία.

239. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ –ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ

Υποβιβάσθηκε -σχεδόν- και μαθηματικά η Τάμγουορθ (3-2-16 εκτός) με το 2-0 στο Λούτον, η Σάουθπορτ θέλει μόνο νίκη στην ισχυρή έδρα της (11-5-5) για να πάρει μια σημαντική βαθμολογική ανάσα. Άσος.

240. ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Άλλη μια μάχη παραμονής VS πλέι-οφ, το διπλό στη Γουέλινγκ (0-1) ήταν η πρώτη νίκη για τη Χέρεφορντ (8-6-7 εντός) μετά από 13 ματς (0-4-9) και ήρθε ακριβώς τη στιγμή που η επικίνδυνη ζώνη πλησίαζε επικίνδυνα, η Γκέιτσχεντ (8-5-7 εκτός) έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, 5-2-0 αήττητο και έχει σαν στόχο να παραμένει στην πρώτη πεντάδα. Χαμηλό το διπλό για να μπλέξουμε.

Πάμε Στοίχημα Live

241. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Από τις ορέξεις της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ (13-3-0 με 64-10 γκολ εντός) εξαρτάται αποκλειστικά, στη Γκρόντινγκ αποφάσισε να εμφανιστεί στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να κερδίσει άνετα με 1-3. Αλλοπρόσαλλη η Στουρμ Γκρατς (4-5-6 εκτός), ίσως βρει κάποιο γκολ για να βοηθήσει στο over.

242. ΛΙΛ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Ντέρμπι του γαλλικού Βορρά, και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, η Λιλ (11-3-2 εντός με 12/16 under 2,5) για να κρατήσει την 3 θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Βαλενσιέν (3-3-10 εκτός με 10/16 over) για να καλύψει το -6 από την παραμονή. Κακό ζευγάρωμα, δεν εμπνέει για στοιχηματισμό.

243. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Η ήττα (2-3) στο εξάποντο κορυφής κόντρα στην Άαλμποργκ έφερε τη Μίντιλαντ (7-3-3 εντός) για πρώτη φορά φέτος στη 2 θέση του βαθμολογικού πίνακα της 1 κατηγορίας της Δανίας, η Οντένσε (3-5-5 εκτός) έρχεται από 1-3-0 και μπορεί να δυσκολέψει την ομάδα του Ρίντερσχολμ, που είναι εμφανές ότι χάνει λάδια το 2014. Πάσο ή Χ2.

244. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Παλεύει για να κρατήσει την πέμπτη προνομιούχο θέση η Νασιονάλ (6-5-2 εντός), στο -4 την κυνηγάει η Μαρίτιμο (2-4-7 εκτός), ενώ το ματς έχει χαρακτήρα ντέρμπι μίσους του νησιού Μαδέιρα. Σε μέτρια φόρμα αμφότερες, οι γηπεδούχοι όμως έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και σπάνια χάνουν εντός από τους συντοπίτες. -0,25 ασιατικός άσος.

245. ΖΕΝΙΤ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Ανεβάζει ταχύτητα η Ζενίτ (8-3-1 εντός), με 6-2 διέλυσε τη Ρούμπιν την προηγούμενη αγωνιστική κάνοντας το 3/3 επί Βίλας Μπόας, η Κράσνονταρ (5-2-4 εκτός) ενώ έδειχνε ακμαία απογοήτευσε πλήρως στο εντός έδρας 0-2 από τη Ροστόφ. Άσος, στέκει και το -1 ασιατικό χάντικαπ.

246. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

0-4 έχασε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα η Ουνιόν Εσπανιόλα (3-2-2 εντός), 4-5 μεσοβδόμαδα στο Κόπα Λιμπερταδόρες από την Ιντ. Χοσέ Τεράν, η Ουν. Κονσεπσιόν (2-3-2 εκτός) τρέχει 2-6-0 αήττητο. Πάσο ή Χ2.

247. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

2/2 νίκες με 5-0 γκολ έχει στα πλέι-οφ η Ζούλτε Βάρεγκεμ, την προηγούμενη αγωνιστική καθάρισε στην απόρθητη έδρα της την πρωτοπόρο Σταντάρ Λιέγης με 2-0, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κούρσα του τίτλου, στην οποία μπήκε και η ίδια για τα καλά (στο -4). Η Κλαμπ Μπριζ έφαγε γερή σφαλιάρα (3-0) στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ, ο 0:0 άσος είναι στο 2,00+ και προκαλεί.

248. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Καθαρό φαβορί στο ντερμπάκι της περιφέρειας της Βαλένθια, τη Λεβάντε (5-5-6 εκτός) σε αυτές τις τιμές δεν την κοντράρουμε.

249. ΧΙΡΟΝΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Προτελευταία η Χιρόνα (4-8-4 εντός) στο -6 από τη σωτηρία, στη μέση της βαθμολογίας η Μιραντές (4-4-8 εκτός) στο -4 από τα πλέι-οφ και στο +5 από τον υποβιβασμό. Από δύο καλές εμφανίσεις προέρχονται οι γηπεδούχοι είναι όμως κολλημένοι με τα Χ στην έδρα τους, τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε έχουν οι φιλοξενούμενοι που εντυπωσιάζουν. Πιθανή η ισοπαλία που δεν κάνει όμως στη Χιρόνα, εναλλακτική επιλογή το GG που είναι σύνηθες φαινόμενο όταν παίζουν οι γηπεδούχοι (11/16).

250. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Εξάποντο παραμονής, αναπτερωθήκαν οι ελπίδες της Σασουόλο (4-1-11 εντός) με το μεγάλο διπλό στην Αταλάντα (0-2), η Κάλιαρι (0-7-8 εκτός) μετά το 1-3 από τη Ρόμα άλλαξε προπονητή, με τον Ίβο Πούλγκα να επιστρέφει στο τιμόνι της. Από αυτά που δεν μπλέκεις…

251. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Νο Bet.

252. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Εξάποντο παραμονής με την Καϊσέρισπορ (4-4-6 εντός) να είναι τέσσερις πόντους μακριά από τη σωτηρία, ενώ τη Ρίζεσπορ (3-3-8) στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι (3-0-1 στα τελευταία), σε καλή κατάσταση όμως και οι φιλοξενούμενοι (2-2-1) που προέρχονται και από δύο σερί διπλά. Δύσκολη για πρόβλεψη αναμέτρηση, θα πάμε με το under λόγω κρισιμότητας.

253. ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Δύο βαθμούς μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια είναι η Σίβασπορ (10-0-4 εντός) που δείχνει να έχει κλατάρει (1-2-6 στα τελευταία εννιά), έχασε το πρωτάθλημα (-10) η Γαλατασαράι (3-9-2 εκτός) που οριακά κρατάει τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκληρή έδρα η Σεβάστεια για τους φιλοξενούμενους που έχουν και απουσίες, μπορούν να μην χάσουν οι γηπεδούχοι, άλλωστε οι πρωταθλητές δεν έχουν το εύκολο διπλό.

254. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Ημιτελικός του κυπέλλου Αγγλίας, το ματς φυσικά στο Γουέμπλεϊ, η κάτοχος του τίτλου Γουίγκαν θέλει να πάρει το σκαλπ ακόμα μιας ομάδας της Πρέμιερ (Κρ. Πάλας, Κάρντιφ και Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε για να φτάσει εδώ) και γιατί όχι να διατηρήσει τα σκήπτρα της (Χαλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το άλλο ζευγάρι). Η Άρσεναλ κάνει κοιλιά, και ως γνωστόν οι κοιλιές της συχνά φτάνουν μέχρι τον πάτο του βαρελιού, άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα χάσει έναν τίτλο κόντρα σε πολύ κατώτερο αντίπαλο. 1Χ ή πάσο.

255. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Στη μέση της βαθμολογίας Νουμάνθια (6-5-5 εντός) και Σαραγόσα (5-5-6 εκτός), είναι ισόβαθμες με πέντε πόντους από τα πλέι-οφ και τέσσερις από τον υποβιβασμό. Πέντε ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, κέρδισαν για πρώτη φορά μετά το Γενάρη οι φιλοξενούμενοι, κανείς πάντως δεν πείθει για να πάρει το ποντάρισμα μας, η Σαραγόσα πάντως προέρχεται από τέσσερα σερί GG εκτός έδρας.

256. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής, φέτος όμως μόνο το γόητρο διακυβεύεται, αφού τα πάντα στην Μπουντεσλίγκα έχουν κριθεί από καιρό. Λαβωμένη από τραυματισμούς η Μπορούσια, καταπονημένη από την υπερπροσπάθεια στο Τσάμπιονς Λιγκ και με σημαντικό ματς για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, δεν τη βλέπουμε να αντέχει.

Πάμε Στοίχημα Live

257. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Δεν αμφισβητείται η θέση της Χέρενφεν (5-5-5 εκτός) στα πλέι-οφ, οι Γκόου Αχέντ Ιγκλς (7-5-3 εντός) με τις δύο νίκες με σκορ 2-1 κόντρα σε Μπρέντα (εντός) και Χέρακλες (εκτός) έφτασε στο +7 από τη ζώνη κα στο -5 από τα πλέι-οφ, που πλέον κρυφοκοιτάζει. 11/15 τα GG τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 11/15 και 9/14 τα over 2,5, over 3 κατά πρώτο λόγο αλλά και 0:0 ασιατικός άσος.

258. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Ομάδες που έχουν χάσει το αγωνιστικό προφίλ τους τελευταία, 12/15 GG μετράει εντός η ΒΑΚ Πέλετς (5-6-4 ρεκόρ) αλλά στα πέντε τελευταία έφερε ισάριθμα NG. Δεν βγαίνει άκρη.

259. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ- ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ συμπλήρωσε η Ραπίντ Βιέννης (9-4-2 εντός) με το 0-1 στο ντέρμπι κόντρα στην Αούστρια, η Αντμίρα (2-5-8 εκτός) αναμένεται να υποκύψει.

260. ΡΙΝΤ - ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

Υποβιβασμένη ουσιαστικά η Βάκερ Ίνσμπουργκ (1-6-9 εκτός), η Ριντ (6-5-4 εντός) θέλει τους βαθμούς για να κυνηγήσει την Ευρώπη αλλά οι εμφανίσεις τις τη νέα χρονιά κάθε άλλο παρά πείθουν (μια νίκη στα εννιά τελευταία). Μακριά και αγαπημένοι.

261. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Προτελευταία η Μπελενένσες (3-5-4 εντός) είναι στο -2 από τη σωτηρία και καίγεται για βαθμούς, στη μέση της βαθμολογίας και αδιάφορη η Γκιμαράες (5-1-7 εκτός). Μέτριοι οι γηπεδούχοι δεν εμπνέουν για να κυνηγήσουμε το κίνητρο τους, σε μοιρασμένες αποδόσεις πάντως παίζεται το ασιατικό 0:0 τους.

262. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΟΛΑΝΕΝΣΕ

Καθάρισε με την παραμονή και είναι αδιάφορη η Ρίο Άβε (2-4-7 εντός) και αυτό φάνηκε στο προηγούμενο, τελευταία η Ολανένσε (0-3-9 εκτός) έχει βρεθεί στο -5 από την παραμονή και παίζει τη ζωή της. Επαναληπτικό κυπέλλου έχουν μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι, θα στηρίξουμε το Χ2 και το κίνητρο.

263. ΛΩΖΑΝΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η εντός έδρας ήττα στο εξάποντο παραμονής κόντρα στη Σιόν (0-1) έφερε τη Λωζάννη στο -7 από την αντίπαλο της και το όποιο μομέντουμ είχε χτίσει χάθηκε. Με πέντε σερί νίκες η Γκρασχόπερς (8-4-2 εκτός) έφτασε στον πόντο τη πρωτοπόρο Βασιλεία, η επιθετική άνεση που δείχνει τελευταία (σκόραρε σε όλες τις νίκες της τουλάχιστον δύο φορές) περιμένουμε να της δώσει τη νίκη.

264. ΤΟΥΝ – ΑΑΡΑΟΥ

Ζευγάρι για γκολ, αμφότερες δεν έχουν λόγο να παίξουν για την ισοπαλία, 9/14 over και 11/14 GG εντός η Τουν, 11/14 και 9/14 αντίστοιχα η Ααράου, μικρό φαίνεται το όριο στο 2,75 (7/14 και 6/14 4-6 γκολ αντίστοιχα).

265. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΦΙΤΕΣΕ

Μάχη για να μείνει στις ευρωπαϊκές θέσεις δίνει πλέον η Φίτεσε (7-4-4 εκτός), που στα τέσσερα τελευταία αγνοεί τη νίκη, η ισχυρή εντός έδρας (9-2-4 ρεκόρ) Καμπούρ πήρε πολύτιμο 1-1 στο Ναϊμέγκεν κρατώντας τη ζώνη σε απόσταση (+6), με νίκη κλειδώνει την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι θα έχουν δύο σημαντικές απουσίες, για τη Φίτεσε επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Χάβενααρ (29 αγ./10 γκολ), και πάλι το 2,00+ του διπλού δεν μας κάθεται καλά. 1Χ ή πάσο.

266. ΚΙΛΜΕΣ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Πολύ σφιχτές και οι δύο, κλασσικές ομάδες του μισό-μηδέν, 5/6 τα under 2,5 τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 5/6 0-1 γκολ δείχνει η προϊστορία την τελευταία δεκαετία. Under, NG, και 0-1, όλα έχουν αξία.

267. ΓΑΝΔΗ - ΒΑΑΣ. ΜΠΕΒΕΡΕΝ

2/2 ήττες στα πλέι-οφ ΙΙ η Γάνδη και όπως ήταν επόμενη ο Ρέντνικ αποτελεί παρελθόν, με υπηρεσιακό δίδυμο θα υποδεχθεί τη Μπέβερεν που μετράει 6-7-1 στα 14 τελευταία. Στο +1 ασιατικό διπλό η αξία, αλλά τη Γάνδη δεν την πετυχαίνουμε πουθενά φέτος οπότε δεν πάει το χέρι εύκολα.

268. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΜΑΛΙΝ

Τριπλή είναι, προχωράμε.

269. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΜΟΝΣ

Αναγκασμένη να ψάξει για νίκη η Μονς (2-1-13 εκτός), η Λέουβεν φέτος στηρίχθηκε αποκλειστικά στην έδρα της (7-6-3) και δύσκολα θα αφήσει το προβάδισμα της στη μάχη των μπαράζ να πάει στράφι.

270. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΛΙΡΣ

Ένα μόλις κλικ παραπάνω στον άσο.

271. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Νο Bet.

272. ΑΖΑΞΙΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στην υποβιβασμένη Αζαξιό που είναι η χαρά του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα (10/11GG) και την Μπορντό που είναι στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα αλλά ψάχνει τη νίκη για να σπάσει το αρνητικό σερί (0-4-2). Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες, κάτι που καταφέρνουν συχνά χωρίς να προσφέρουν παράλληλα ασφάλεια στην οπισθοφυλακή, στο 1,90 προσφέρει τοGGηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

273. ΕΒΙΑΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Εβιάν είναι στο +6 από τον υποβιβασμό και πρόγραμμα μέχρι το τέλος είναι δύσκολο, με το ματς με την Μπαστιά να δείχνει από τα πιο βατά. Οι Κορσικανοί μπορεί να μην χαρίζονται, αλλά είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, με ρεκόρ 1-2-5 στα οκτώ τελευταία και με τον 4ο χειρότερο απολογισμό εκτός έδρας (2-5-9). Στο 1,93 προσφέρεται ο άσος στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

274. ΝΙΣ – ΛΟΡΙΑΝ

Ίδιας δυναμικότητας περίπου Νις και Λοριάν που είναι σχεδόν ισόβαθμες με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν απολογισμό 2-5-6 και να είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση τη νέα χρονιά. Στα λίγα γκολ κυμαίνονται τα πρόσφατα παιχνίδια τους, δύσκολα θα δούμε νικητή αφού ίσως αποδειχτεί βολική η ισοπαλία που θα τις κρατήσει σε μεγάλη απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο συνδυασμός Χ & under 2,5 πληρώνει 3,60 στον Stoiximan και αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

275. ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Επιθετική ο μάδα η Ρεν (5-7-4 εντός), βρήκε τελευταία και το εύκολο γκολ με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου, με το αγκάθι της παραμονής ξεμπέρδεψε και τώρα κοιτάει τη διάκριση στο κύπελλο (παίζει μεσοβδόμαδα, όπως και η Μονακό).Η Μονακό (8-5-3 εκτός) εδώ και καιρό δεν παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά ένα τέρμα το βάζει στο ρελαντί, με τα γκολ θα πάμε.

276. ΣΟΣΟ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Ακόμα ένα “νίκη ή θάνατος” για τη Σοσό (6-5-4 εντός, 4-1-0 στα πιο πρόσφατα), έμεινε στο Χ κόντρα σε Μαρσέιγ (1-1) και Μπαστιά (2-2 εκτός) αλλά το -8 από τη σωτηρία δεν καλύπτεται έτσι. 10/16 over 2,5 και GG μετράει εκτός η Τουλούζ (7-4-5 ρεκόρ), έρχεται από 7/9 over 2,5 και 8/9 GG, δύσκολα θα μείνει στο μηδέν κόντρα στην ασθενική άμυνα των γηπεδούχων. Πρώτα over και μετά τα υπόλοιπα.

277. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δυσκολεύεται στη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα (στο γκολ κέρδισε την τελευταία διετία), δεν είναι και σε καλή κατάσταση, πάμε παρακάτω.

278. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

Στην τέταρτη θέση η Λας Πάλμας (7-5-4) τέσσερις βαθμούς πίσω από την απευθείας άνοδο και τρεις μπροστά από τις εκτός πλέι-οφ ομάδες, δύο πόντους πάνω από τον υποβιβασμό είναι η Χέρκουλες (4-6-7 εκτός). Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι (5-1-1), όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν μόνο 1/8 τελευταία τους μετρώντας τέσσερις σερί ισοπαλίες και δεν θα πέσει αμαχητί.

279. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Στη μέση της βαθμολογίας η Σαμπαντέλ (10-3-3 εντός) απέχει ίση απόσταση (τέσσερις βαθμούς) από υποβιβασμό και πλέι-οφ, πέμπτη η Χιχόν (4-8-5 εκτός) που κρατιέται οριακά στα πλέι-οφ. Δυνατοί οι γηπεδούχοι εντός, σκοράρουν εύκολα και με συνέπεια, το ίδιο όμως και οι φιλοξενούμενοι που αρέσκονται στα υψηλά σκορ. Αμφότερες θέλουν τη νίκη και είναι επιθετικές, πάμε με το over.

280. ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

2-2-2 εντός η μαχόμενη για την παραμονή Έβερτον, 1-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Κομπρελόα, που έρχεται πάντως από 3-1-0, ξενίζει το διπλό σε αποδόσεις φαβορί.

281. ΡΟΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Δεν θέλει η Αταλάντα (4-2-10 εκτός) να μπλέξει με Ευρώπες, το έδειξε με την εντός έδρας ήττα -και βασικά την εμφάνιση- κόντρα στη Σασουόλο.

282. ΤΒΕΝΤΕ – ΡΟΝΤΑ

Ιδανική αυτόχειρας η Ρόντα (2-4-9 εκτός), στα δύο κολλητά παιχνίδια με Βααλβάικ και Άλκμααρ άξιζε έξι βαθμούς αλλά τελικά πήρε μόνο έναν, παραμένοντας ουραγός στην Ερεντιβίζιε και με δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Η Τβέντε (8-7-0 εντός) δεν κάνει λίγες γκέλες, αλλά οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να κουβαλάνε απογοήτευση. Καλοπληρωμένο το GG, με τις δύο ομάδες να μετράνε 11/15 και 9/15 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, αυτό θα κρατήσουμε.

283. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.- ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Δεύτερη (9-4-0 εντός) και πολύ φορμαρισμένη η Σπόρτινγκ είναι στο -6 από την Μπενφίκα και θα ψάξει το απόλυτο ελπίζοντας σε αυτοκτονία των πρωτοπόρων. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη η Ζιλ Βιθέντε (2-3-8 εκτός), είναι σταθερά κακή εδώ και καιρό και θα ρισκάρουμε στο -1,5 καθώς οι γηπεδούχοι θα ψάξουν ένα ξέσπασμα καθώς κερδίζουν συνεχώς στο γκολ.

284. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΣΙΚΑΓΟ

0-2-3 το ρεκόρ του Μόντρεαλ, ανοιχτά τα παιχνίδια του κόντρα σε επιθετικογενείς ομάδες, έχοντας φέρει 3/5 GG, 5/5 αμφίσκορα έχει το Σικάγο (0-4-1), πολύ πιθανό να δούμε ακόμα ένα.

285. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Μεγάλο διπλό (0-2) στην έδρα της Κολόμπους (3/3 νίκες μετρούσε μέχρι τότε) για το Τορόντο (3-0-1) παρότι παρατάχθηκε με σοβαρές ελλείψεις και ερχόμενο από τριάρα στην πλάτη στο Σολτ Λέικ, και κόντρα στο Κολοράντο (2-1-1) δεν θα είναι πλήρες (αμφίβολος ο Ντεφόε), δεν θα τα κοντράρουμε αλλά ούτε και θα το στηρίξουμε.

286. ΦΙΛΑΔ. ΓΙΟΥΝ. - ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

1-3-1 το ρεκόρ της Φιλαδέλφεια, το Σολτ Λέικ έβγαλε πρόγραμμα-φωτιά με απολογισμό 2-3-0. Χ2.

287. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Εμφανές το προφανές.

288. ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ. - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Τέσσερα ματς χωρίς γκολ και επτά χωρίς νίκη (0-5-2) η ουραγός της ειδικής βαθμολογίας Αρχεντίνος Τζούνιορς (2-2-2 εντός), μετά από 6-4-0 στα οποία πετούσε φωτιές επιθετικά η Βελέζ (2-0-3 εκτός) κόλλησε κόντρα στη Ρασίνγκ, χάνοντας μάλιστα με γκολ στο 92’. Πολύ μπερδεμένο, με το διπλό σε τιμές φαβορί δεν υπάρχει αξία κάπου.

289. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Αμφότερες περισσότερο απογοητεύουν μέχρι στιγμής, δεν θα μπλέξουμε στα πόδια τους.

290. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Να εξαντλήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο θέλει η Ουν. Κατόλικα (5-0-1 εντός), 1-4-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Αντοφαγκάστα, ο άσος αν και μικρός έχει σαφές προβάδισμα.

291. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΠΟΥΜΑΣ

Αμφότερες σε σχετικά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, 2-2-3 εντός η Βερακρούζ, 3-0-3 εκτός η Πούμας που θέλει να κρατήσει τη θέση της στην οκτάδα, το Χ δεν θα χαλάσει καμία.

292. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

5-0-1 μετράει εντός η πρωτοπόρος της Κλαουσούρα Κρουζ Αζούλ, η Πατσούκα (2-2-2 εκτός) έρχεται από δύο σερί ήττες και τελευταία δεν δείχνει ιδιαίτερα αποτελεσματική. Όπως δείχνουν και οι αποδόσεις ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

293. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΟΛΙΜΠΟ

Έστω και με τα ψέματα (μαγική εικόνα το 0-1 στην καυτή έδρα της εξαιρετικής Βελέζ την προηγούμενη αγωνιστική) η Ρασίνγκ (2-2-2 εντός) είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία (2-2-0), 0-3-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ολίμπο που θα κατέβει για το 0-0 και μπορεί να μπλοκάρει τους δυσκοίλιους επιθετικά γηπεδούχους, που δεν έχουν δείξει ικανοί να διασπάσουν κλειστές άμυνες.

294. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ντέρμπι στην Ανατολική Όχθη, πρώτη νίκη φέτος (και μετά από 16 ματς μετρώντας και την περσινή σεζόν) για την Ουάσινγκτον το 2-0 κόντρα στη Νιού Ίνγκλαντ, η ποιοτικότατη επιθετικά Νέα Υόρκη (0-4-1) μετράει μέχρι στιγμής 5/5 GG, θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.

295. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΛΑΝΟΥΣ

Αμφότερες πέραν δια πυρός και σιδήρου μεσοβδόμαδα στον επόμενο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά από συναρπαστικά παιχνίδια, άγνωστο πόσο γρήγορα θα προσγειωθεί κάθε μια στην πραγματικότητα του Τορνέο Φινάλ. Δεν θα μπλέξουμε.

296. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Σε κακό φεγγάρι η Ο’ Χίγκινς (5-2-0 εντός), έμεινε και εκτός Κόπα Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα, επικίνδυνη εκτός η Ουνιόν λα Καλέρα (4-0-3), η αγορά πάει με το κίνητρο των γηπεδούχων αλλά εμείς θα απέχουμε.

297. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Κυπελλούχος από την Τετάρτη η Τίγκρες (2-2-2 εντός), θα δώσει μάχη για να μπει στα πλέι-οφ (στο -3 τρεις στροφές πριν το τέλος), η αδύναμη εκτός Τιχουάνα (0-2-5) είναι αντίπαλος που πρέπει να κερδίσει. Στο 1,90 ο άσος, δεν είναι καμία ευκαιρία αλλά μόνο αυτόν κοιτάμε.

298. ΝΤΑΛΑΣ – ΣΙΑΤΛ

5/5 GG και 4,5 over 3,5 μετράει μέχρι στιγμής το Ντάλας (4-1-0 ρεκόρ), από το 4-4 στο ντέρμπι με το Πόρτλαντ έρχονται οι Σάουντερς (2-1-2), θα πάμε με το καλοπληρωμένο over.

299. ΤΖΑΓΚΟΥ. ΤΣΙΑΠΑΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Τυπικά όποια κερδίσει παραμένει μέσα στο παιχνίδι για τα πλέι-οφ, οπότε περιμένουμε να πάρουν ρίσκα αμφότερες.

300. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Πρώτη ήττα για το Βανκούβερ (1-3-1) το 1-2 κόντρα στο Κολοράντο, το Λος Άντζελες (1-1-1) ακόμα ψάχνεται. Χαμηλά ο άσος για αν μας απασχολήσει πραγματικά.

301. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

4-4 στο ντέρμπι με το Σιάτλ την προηγούμενη αγωνιστική το Πόρτλαντ και η πρώτη νίκη ακόμα μα έρθει (0-3-2), ποιοτικά υπερέχει της Σίβας ΗΠΑ (1-2-2) αλλά ο άσος είναι ανάξιος λόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ