ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (13/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

137. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΟΥΡΑΒΑ

Μόνο το πρωτάθλημα απασχολεί την πρωτοπόρο Ουράβα (5-2-3 εκτός), η Σιμίζου (4-1-5 εντός) θα στερηθεί της υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της Νοβάκοβιτς (22 αγ./9 γκολ). Στο 1,85 το διπλό τρώγεται.

138. ΟΜΙΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ

Δεν μπορεί να βρει πάτο η Ομίγια (1-2-7 εντός), το 4-0 από την Ουράβα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της, έχει δεχθεί 45 γκολ, όσα και η “υποβιβασμένη” όπως λέμε εδώ και μήνες Τοκουσίμα, όλα δείχνουν ότι θα την ακολουθήσει στην από κάτω κατηγορία. 5-4-0 αήττητο τρέχει η Κασίμα, 7-2-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της, δεν θα μπορούσε το διπλό να πληρώνει πάνω από το 1,60 που βρίσκουμε, βάζουμε και ένα ερωτηματικό από δίπλα επειδή οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή.

139. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ – ΤΟΣΟΥ

Η Τόσου από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή ασθμαίνει φανερά, μια νίκη έχει στα τέσσερα τελευταία, έτσι τίτλος δεν κερδίζεται. 8-0-3 μετράει εκτός, 3-5-3 στην έδρα της η δυσκολοκατάβλητη Βεντφορέτ Κόφου, υποψιασμένοι οι μπουκ το μοίρασαν στη μέση, έχει αρκετή ισοπαλία.

140. ΤΟΚΥΟ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

5-5-0 αήττητο τρέχει το Τόκυο (5-3-3 εντός), η Βίσσελ Κόμπε σκοράρει με συνέπεια εκτός (9/11 GG, 7/11 over 2,5) και έτσι παίρνει αποτελέσματα (3-5-3), πολύ δύσκολο να προβλεφτεί, οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που δίνει βάση στην άμυνα. Αναμονή για το live.

141. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ

Από εξάρα επί της Ροστόφ έρχεται η ΤΣΣΚΑ (3-0-1 εντός με 11-2), 0-1-5 το ρεκόρ της Άρσεναλ Τούλα, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

142. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Δεν μας κάνει η φετινή Γιοκοχάμα (4-2-4 ρεκόρ εντός) στο 1,90.

143. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ

Εμφανές το προφανές.

144. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΣΕΝΤΑΪ

Σε καλύτερη κατάσταση η Σεντάι, αλλά παραδοσιακά χωλαίνει εκτός (3-2-6 φέτος). 4-4-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Νιιγκάτα, πεντάρα έφαγε στην Οσάκα από τη Γκάμπα, σίγουρα τα δεδομένα δείχνουν Χ2 αλλά θα δώσουμε ορισμένους πόντους παραπάνω στο under, 8/11 και 7/11 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

145. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Μόνο για κόντρα έχουνε γράψει είναι η Τσερέζο (1-5-5 εντός), αφήνουν λίγα περιθώρια όμως οι μπουκ δίνοντας την ελαφρύ φαβορί, ενώ η Κασίβα είναι καθαρά ομάδα έδρας (2-4-4 εκτός).

Πάμε Στοίχημα LIVE

146. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Εκτός στόχων στο πρωτάθλημα η κάτοχος του τίτλου Χιροσίμα (5-3-3 εντός), παίζει κακό ποδόσφαιρο και της λείπουν οι λεπτομέρειες. Σε μεγάλη φόρμα τον τελευταίο καιρό η Γκάμπα Οσάκα (4-3-4 εκτός), αν συνεχίσει έτσι η τριάδα είναι εφικτός στόχος. (Χ)2 ή πάσο.

147. ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

2-2-0 με 4-0 τέρματα η περίφημη Red Bull, αλλά στο 2,00 τον άσο της απέναντι στη Μπραουνσβάιγκ δεν θα τον τιμήσουμε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη εμπειρία να σταθούν στη Λειψία, ενώ τους βολεύει να αγωνίζονται έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ.

148. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΟΥΕ

2-2-0 το ρεκόρ της Ντάρμσταντ, με τις λεπτομέρειες πάντως ως τώρα να λειτουργούν απόλυτα υπέρ της. Η Άουε μετά τη νέα ντροπιαστική εντός έδρας ήττα (0-3 από τη Φορτούνα Ντ.) προέβη σε μαζικές αλλαγές στα διοικητικά πόστα της, από του προέδρου μέχρι του προπονητή. 4/4 ήττες ως τώρα οι φιλοξενούμενοι αλλά αυτή τη στιγμή είναι ομάδα-αίνιγμα, εκτός έδρας ποτέ δεν ήταν φόβητρο οπότε θα δούμε το ματς κλίνοντας προς τον άσο, αν η εικόνα ευνοεί.

149. ΧΑΚΕΝ – ΜΑΛΜΕ

Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεμυαλίσει κάπως την σταθερά καλύτερη ομάδα της Σουηδίας τα τελευταία χρόνια Μάλμε (7-3-1 εκτός), από εκεί που έδειχνε να έχει καθαρίσει ακόμα ένα τίτλο κάποιες γκέλες – με αποκορύφωμα το 2-0 στην Τζουργκάρντεν την προηγούμενη αγωνιστική – την έχουν φέρει μόλις στο +4 από τη 2 ΑΪΚ. Δύσκολος αντίπαλος η Χάκεν, δύσκολη έδρα το “Ούλεβι” (6-4-1), την Τρίτη οι πρωταθλητές παίζουν στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Διπλό –τουλάχιστον pregame- δεν υπάρχει, με το δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι είναι ομάδα επιθετική το over αποτελεί σοφότερη επιλογή.

150. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΛΙΝΤΣ

Δύο νίκες (2-0-3 ρεκόρ) έχει φέτος η Λιντς, αμφότερες στο “Έλαντ Ρόουντ”, με αίμα και τελικό σκορ 1-0 (Μίντλεσμπρο, Μπόλτον). Μετριότατη και φέτος η Μπέρμιγχαμ, 0-1-2 μετράει εκτός, την προηγούμενη αγωνιστική συνετρίβη από τη Γουίγκαν με 4-0. Έχει προβάδισμα ο άσος, όχι όμως και στοιχηματική αξία.

151. ΑΡΣΕΝΑΛ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Over, όπως και στον τελικό του Τσάριτι Σιλντ (3-0), παρότι θα τους λείψουν Ράμσι (3 αγ./3 γκολ) και πιθανότατα Γιόβετιτς (3 αγ/2 γκολ). Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αν και το +0,25 στο 1,80 του άσου ξενίζει, 19-9-1 δείχνει η προϊστορία από το 1977!.

152. ΣΕΛΤΙΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Η Σέλτικ πριν τη διακοπή έπαιζε άθλιο ποδόσφαιρο και κανείς δεν ξεχνά ότι η Αμπερντίν είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε μέσα στο Σέλτικ Παρκ στο πρωτάθλημα πέρυσι (κάτι που επανέλαβε μετά στο Κύπελλο). Για τους συντηρητικούς το +1,25 των Ντονς, οι τολμηροί πάνε με το Χ2 στο 2,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

153. ΝΑΝΣΙ – ΣΟΣΟ

Για 0-1 γκολ, από τύχη σκοράρουν αμφότερες ως τώρα.

154. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ

Σε τραγική κατάσταση η Λοκομοτίβ Μόσχας, μύλος τα αποδυτήρια μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Απόλλων Λεμεσού, τρία ματς έχει να νικήσει στο πρωτάθλημα, μπορεί να κάνει την έκπληξη η μαχητική Μορντόβια (2-1-3 ρεκόρ).

155. ΒΕΡΟΙΑ - Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαιρετικά ξεκίνησαν αμφότερες, 2/2 νίκες η Βέροια, μια νίκη, μια ισοπαλία η Κέρκυρα, σε τέτοια ματς η έδρα πάντα έχει ένα λόγο παραπάνω.

156. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Από μια νίκη και μια ήττα ως τώρα οι δύο ομάδες, δεν προκύπτει κάποιο ενδιαφέρον σημείο.

157. ΒΑΡΕΖΕ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Πολλά γκολ είχαν τα πρώτα παιχνίδια τους, θα πάμε με το over.

158. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ- ΜΠΡΕΣΙΑ

Καλύτερα δείγματα έχει δώσει μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη Βίρτους Εντέλα, η Μπρέσια ξεκίνησε με 2/2 ήττες, αμφότερες με 1-0. Άσος με κάλυψη στο Χ.

159. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΚΑΡΠΙ

Αρκετό Χ έχει μέσα, παρά πέρα μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε, κακή εικόνα παρουσιάζει μέχρι στιγμής η Κροτόνε.

160. ΜΟΝΤΕΝΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Ομάδα έδρας παραδοσιακά η Μόντενα, ποντάρεται ο άσος της, εμείς δεν θα μπλέξουμε πριν το live.

161. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

2/2 νίκες μέχρι στιγμής για τη νεοφώτιστη Περούτζια, 3-3 εντός με την Λαντσιάνο, 3-2 εκτός με τη Βερτσέλι τα αποτελέσματα της Κατάνια μέχρι στιγμής, μάλλον προς τα γκολ πρέπει να κοιτάξουμε, ο άσος σε τιμές φαβορί δεν λέει και πολλά.

162. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Νο Bet.

163. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΜΠΑΡΙ

Πολύ ισορροπημένο, το Χ δεν θα χαλάσει καμία.

164. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Μπλεγμένη για τα καλά στη μάχη της παραμονής η Ίντερ Τούρκου (5-5-2 εντός) μετά την ανάσταση της συμπολίτισσας της TPS, αμυντικά στέκεται καλά, μετρώντας 0-5-1 στα έξι τελευταία (πολύ δύσκολο πρόγραμμα, δύο ματς με Ελσίνκι, δύο με Σεϊναγιόεν, ένα με Λάχτι) αλλά αν δεν αρχίσει να κερδίζει θα συνεχίσει μέσα στο άγχος. 5-1-0 το σερί της Μάριεχαμν (4-2-6 εκτός), μακράν πιο φορμαρισμένη ομάδα στη χώρα, παίζει επιθετικά και σκοράρει με άνεση, άσος σε τιμές φαβορί ποτέ, πιο εύκολα θα πιστεύουμε ότι θα σκοράρουν οι γηπεδούχοι για να βγει το over.

165. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΛΑΧΤΙ

Εξάποντο κορυφής, αμφότερες δεν την χάνουν την τριάδα αλλά μόνο με νίκη θα πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Πρωτάθλημα δεν θα πάρει καμία από τις δύο τους, κανονικά μιλάμε για μεγάλο Χ και under αλλά ίσως στο τέλος τις δούμε να ρισκάρουν κυνηγώντας όλους ρους βαθμούς.

166. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Δεν μας αρέσει η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα –όταν μάλιστα την αντιπαραβάλουμε με εκείνη του Χάινκες προ διετίας-, η ποιότητα των παιχτών της όμως είναι δεδομένη και κάποια στιγμή περιμένουμε το ξέσπασμα τους. Η Στουτγκάρδη είναι ο πλέον κατάλληλος αντίπαλος, εντελώς νωθρή μέχρι στιγμής, αποκλείστηκε στο κύπελλο, έχασε με κάτω τα χέρια 0-2 από τη νεοφώτιστη Κολωνία, στο Γκλάντμπαχ πήρε εντελώς τυχαία το βαθμό (1-1). 11 σερί νίκες για τους Βαυαρούς ανεξαρτήτως έδρας, 8/10 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία στο Μόναχο, γι αυτό από το ασιατικό χάντικαπ των γηπεδούχων θα προτιμήσουμε το 1 & over 3,5.

167. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Μετά την γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στη Λεβερκούζεν, η Ντόρτμουντ ξεμπούκωσε στο Άουγκσμπουργκ (αν και το 0-3 στο 78’ έγινε 2-3 στο 90’, όταν χαλάρωσε στο τέλος) και παρά τις απουσίες της δείχνει ικανή να «καθαρίσει» το εντός έδρας με τη – δυσκοίλια στο γκολ – Φράιμπουργκ (η μία από τις δύο ομάδες που δεν σκοράρει ακόμα), όπως έκανε και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια (3-0, 4-0, 5-1 και 5-0). 2,00 αποδίδει στην Bet365ο -1,75 ασιατικός άσος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

168. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Οι δύο νεοφώτιστες στην κατηγορία αποτελούν παράλληλα και τις μεγάλες εκπλήξεις των δύο πρώτων αγωνιστικών καθώς βρίσκονται εντός τετράδας αήττητες. Η Πάντερμπορν πάντως έχει γεμίσει παραπάνω το μάτι με την εικόνα και το χωρίς φόβο παιχνίδι της ενώ βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία ως τώρα. Αδίκως τόσο φαβορί η Κολωνία καθώς υπάρχει και ο παράγοντας έδρα για τους γηπεδούχους, με το +0,25 τους να πληρώνει 1,825 στην Bet365και να αποτελεί επιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

169. ΧΕΡΤΑ – ΜΑΪΝΤΖ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει νίκη μέχρι τώρα (0-1-1 η Χέρτα, 0-2-0 η Μάιντζ), οι πρωτευουσιάνοι όμως δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από την Μάιντζ που μετά τη φυγή του αρχιτέκτονα των προηγούμενων ετών Τόμας Τούχελ (όπως αναμενόταν) αγκομαχάει. Έχει θέματα στην άμυνα η γηπεδούχος (σε όλα τα ματς δέχτηκε 2+ γκολ, 4-2, 2-2, 2-4 τα αποτελέσματα της), αλλά ο άσος στο 2,25 δεν είναι αμελητέος, ενώ ακόμα καλύτερος είναι ο συνδυασμός 1 & GG στο 4,50 (!) της Bet365, αφού δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

170. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Λιγότερο αφελής αμυντικά η φετινή Χόφενχαϊμ, όμως η ποιοτικότατη επιθετικά Βόλφσμπουργκ πολύ δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Θα στήσουμε καρτέρι στο live για κάποιο over, το 3,25 που βρίσκουμε τώρα κρίνεται μεγάλο σαν όριο.

173. ΟΝΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ

Μόνη έχει μείνει να κυνηγάει τη Μόλντε η Οντ (7-3-1 εντός), αν θέλει όμως να τη φτάσει αποτελέσματα όπως το 2-2 στη Σάρπσμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να θεωρούνται αποτυχίες (πλέον βρίσκεται στο -8). Δουλεμένη ομάδα που ρολάρει χωρίς διακοπές, τρέχει 10-4-0 και στην έδρα της είναι αποτελεσματική, υποδέχεται μια ομάδα με 4-6-1 ρεκόρ εκτός, πολύ δυσκολοκατάβλητη (πριν το 1-2 από τη Ρόζενμποργκ έτρεχε 3-4-0), στο 1,80 που άνοιξε ο άσος ίσως να τον σκεφτόμασταν, τώρα που έχει υποχωρήσει στο 1,60 δεν θα πάρουμε.

174. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Κόντρα στην παλιά του ομάδα –τεχνικός στις ακαδημίες- ο Ιρβάιν, η Γουέστ Μπρομ του συνετρίβη στο τελευταίο παιχνίδι της με 3-0 από τη Σουόνσι, η Έβερτον του Μαρτίνεθ έχει σκοράρει 7 φόρες σε τρία παιχνίδια αλλά έχει δεχθεί 10 (!) –μακράν χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ- με αποτέλεσμα να αγνοεί ακόμα τη νίκη (0-2-1). Σίγουρα φαβορί το διπλό, με τις φάσεις που βγάζουν τα “ζαχαρωτά” κάποια στιγμή θα έρθουν τα αποτελέσματα, άλλωστε και στα τρία παιχνίδια της άξιζε ίσως κάτι παραπάνω. -0,25 ασιατικό διπλό.

175. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, η Κρίσταλ Πάλας δίνει το δεύτερο ματς με τον νέο της τεχνικό και μετράει 3/3 over και goal-goal (σε όλα τα ματς δέχτηκε 2+ γκολ). Στην πρώτη της νίκη στοχεύει και η νεοφώτιστη Μπέρνλι που έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα (εντός με Τσέλσι και Γιουνάιτεντ και εκτός με Σουόνσι), γνωρίζοντας ότι από τέτοια ματς θα κριθεί η σωτηρία. Πρώτη σκέψη το καλοπληρωμένο goal-goal, στο 1,95 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

176. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Με 1-2 περνάει τα τελευταία χρόνια από τη συγκεκριμένη έδρα η Τότεναμ, δεν μιλάμε όμως για ένα εύκολο ματς, η Σάντερλαντ είναι ιδιαίτερα μαχητική, θα το προσπεράσουμε.

177. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Πρώτη νίκη της Σαουθάμπτον στο φετινό πρωτάθλημα το πειστικότατο 1-3 στη Γουέστ Χαμ, άξιζε περισσότερους βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια της (1-1-1), μεταγραφικά συνέχισε να ενισχύεται σημαντικά, την ώρα που ο πρόεδρος της Νιούκαστλ πουλάει παίχτες ρίχνοντας λάδι στην αιώνια φωτιά αντιπαράθεσης που έχει με τους οπαδούς της ομάδας. Κακή η εικόνα των φιλοξενούμενων στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με πολλές απουσίες θα ταξιδέψουν στον αγγλικό Νότο, ο Πάρντιου δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο “Σεντ Μέρις”. Από παντού φωνάζει άσος.

178. ΣΤΟΟΥΚ – ΛΕΣΤΕΡ

Ματς τα οποία η φιλόδοξη φέτος Στόουκ στην έδρα της πρέπει να καθαρίσει, η σκληροτράχηλη όμως Λέστερ (0-2-1 παίζοντας με ομάδες του Big-7) δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Κακοί οι γηπεδούχοι κόντρα σε Βίλα (0-1) και Χαλ (1-1), μετά έβγαλαν διπλό στο Έτιχαντ (0-1), ακόμα δεν εμπνέουν σιγουριά για να τους στηρίξουμε σε αποδόσεις φαβορί.

179. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές με το απόλυτο νικών στην Πρέμιερ, αλλά η κορυφή χωράει μόνο μία και λογικά αυτή από το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι Τσέλσι. Η ομάδα του Μουρίνιο είναι εμφανώς αλλαγμένη συγκριτικά με πέρσι, αφού δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή αμυντικά, αλλά έχει σκοράρει 11 γκολ σε τρία ματς (1-3, 2-0, 3-6)! Με σούπερ ψυχολογία η πολύ καλή μεσοεπιθετικά Σουόνσι, στο 2,00 στον Stoiximan ο συνδυασμός 1 & over. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

180. ΙΠΣΟΥΙΤΣ- ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Αμυντικογενείς ομάδες Ίπσουιτς (3/5 under 2,5, 1-2-2 ρεκόρ) και Μίλγουολ (4/5 under 2,5, 3-1-1 ρεκόρ), δύσκολα ξεκλειδώνεις τις άμυνες τους, το under έχει τον πρώτο λόγο.

181. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Ντέρμπι ανόδου, καθαρή τριπλή, αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι θα πηγαίναμε με την αλληλεξουδετέρωση.

182. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Με 2/2 νίκες στα τελευταία, η δεύτερη πολύ πειστική με 4-0 επί της Μπέρμιγχαμ, η Γουίγκαν πήγε στη διακοπή όντας σε καλό κλίμα. Εκτός έδρας μετράει 2/2 ήττες, στο “Ίγουντ Παρκ” δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά περιμένουμε να σκοράρει, οι γηπεδούχοι άλλωστε μετράνε 5/5 GG. Τριπλή είναι, το αμφίσκορο θα κρατήσουμε.

183. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ

5/5 ήττες η ουραγός Μπλάκπουλ, συνεχίζεται το μπάχαλο στο εσωτερικό της, 4-0-1 το ρεκόρ της τρομερά ζωηρής στο ξεκίνημα Γουλβς, δεν μπορούμε παρά να κοιτάμε αποκλειστικά δεξιά.

184. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Πρώτη ήττα για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ τη φετινή σεζόν το 0-1 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η απόδοση της όμως και πάλι ήταν καλή, 0-1-4 το ρεκόρ της Μπόλτον, μαύρο χάλι και φέτος η ομάδα του Φρίντμαν, ποτέ δεν είναι φαβορί ο άσος εδώ. +0,25 ασιατικό διπλό.

185. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Μαχητική η Ρόδεραμ (2-0-3), με οδηγό την άμυνα (5/5 under 2,5 και NG) θα ψάξει να βρει αποτέλεσμα στην έδρα της ποιοτικότατης Μπόρνμουθ, που μπορεί στα τρια τελευταία να μην έχει νίκη αλλά πήρε βαθμό στην έδρα της Νόριτς ενώ και στις ήττες από Φόρεστ (1-2) και Μπλάκμπερν (3-2) άξιζε κάτι παραπάνω. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι, βγάζοντας φάσεις για γκολ και σκοράροντας με συνέπεια, ο άσος στο 1,65-1,70 μας κάνει.

186. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Πολύ ισορροπημένο, θα κριθεί –αν κριθεί- στις λεπτομέρειες.

187. ΡΕΝΤΙΝΓΚ- ΦΟΥΛΑΜ

Με μεγάλη νίκη (0-1 τη Μίντλεσμπρο) πήγε στη διακοπή η Ρέντινγκ, όπου έχει χρόνο να εντάξει τους πολλούς τραυματίες που επέστρεψαν πλέον στις προπονήσεις. Για τη Φούλαμ τα γνωρίζετε, άλλωστε το 0-1-4 τα λέει όλα μόνο του, άσος ξερός να διώξουμε τον Μάγκατ.

188. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Σκληροτράχηλη η Τσάρλτον, μια ήττα –και αυτή στο 87’ από τη Ντέρμπι- έχει φέτος σε επίσημα παιχνίδια, 2-3-0 ο απολογισμός της στην Τσάμπιονσιπ. Η Γουότφορντ μετράει 4-0-1 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας με άνεση (πρώτη επίθεση με 13 γκολ), έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα, όμως η αποχώρηση Σανίνο και η έλευση του Γκαρσία (πέρυσι στη φουλ αμυντικογενή Μπράιτον) θολώνει τα νερά. Υπάρχει μια κίνηση προς το διπλό, το οποίο όμως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται κάλυψη στην ισοπαλία.

189. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

O Κρις Πάουελ ανέλαβε τα ηνία της Χάντερσφιλντ (1-1-3), μπορεί να την κρατήσει στην κατηγορία, η Μίντλεσμπρο του Καράνκα (2-0-3) είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Προχωράμε.

190. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Χωρίς νίκη ακόμα αλλά με 4/6 ισοπαλίες η Γουόλσολ, μέσα από την άμυνα της ψάχνει για αποτελέσματα, η Πρέστον (2-3-0) είναι η γνωστή συμπαγής ομάδα του Γκρέισον, το σκορ λογικά θα μείνει χαμηλά. Από 1,85 το under έχει πέσει στο 1,70, δεν βλέπουμε άσο στο ματς, τα σκορ 0-1/0-2/1-2/(1-1)/(0-0) αποτελούν επιλογή.

191. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΓΕΟΒΙΛ

Διπλό αντίδρασης της Γέοβιλ στο Μπράντφορντ (1-3), εκτός έδρας μετράει 2-0-1, 2-3-1 το ρεκόρ της Κόβεντρι, που στην επιστροφή της στην φυσική έδρα της κέρδισε με 1-0 τη Τζίλιγχαμ. Αντιστοιχηματικό…

192. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Θα κυνηγήσουμε ακόμα ένα under της Φλίτγουντ (5 σερί under 2,5), και η Κρόουλι είναι σταμπαρισμένη στα under (4/6 φέτος). Όχι για κάτω από 1,70.

193. ΚΡΟΥ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Ζευγάρι για γκολ, 5/6 GG μετράει φέτος η Πορτ Βέιλ (1-2-3 ρεκόρ, 3/6 over 2,5), 2/2 GG και over εντός η Κρου των 5/5 ηττών στο πρωτάθλημα. Over 2,5 στο 1,80+.

194. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Δεν ρολάρει ως τώρα η Λέιτον Όριεντ (1-3-1), η Κόλτσεστερ (0-2-4) άλλαξε προπονητή, δεν θα μπλέξουμε με τον μικρό σε απόδοση άσο.

195. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Ενδιαφέρουσα περίπτωση το +0,25 ασιατικό της ΜΚ Ντονς (3-1-1 ρεκόρ) στο 1,80, η Μπάρνσλεϊ έρχεται από 2-2-0 αλλά κόντρα σε αρκετά βατούς αντιπάλους, οι Ντονς πείθουν ως τώρα περισσότερο. Τριπλή είναι, γι’ αυτό η αξία βρίσκεται στην κόντρα.

196. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Δύο σερί εντός έδρας ήττες για τη Μπράντφορντ (3-1-2 ρεκόρ), η Σουίντον (2-2-1) αποδίδει σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο από τους γηπεδούχους μέχρι στιγμής παρότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται απόλυτα από τα αποτελέσματα. Κοντράρεται δικαίως ο άσος.

197. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ρολάρει από νωρίς η Μπρίστολ Σίτι, 4-2-0 το ρεκόρ της, πειστικότατες οι εμφανίσεις της. Η Ντόνκαστερ έχει κάνει 2/2 διπλά αλλά κόντρα σε βατούς αντιπάλους (Γέοβιλ, Κόλτσεστερ), στο “Άστον Γκέιτ” περιμένουμε να προσκυνήσει. Άσος.

198. ΟΛΝΤΑΜ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό για την Όλνταμ, υποδέχεται τη Τζίλιγχαμ των 3/3 ηττών εκτός, ο άσος έχει προβάδισμα.

199. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Λογικό φαβορί ο πρωτοπόρος Πιτέρμπορο (5-0-1 ρεκόρ), πέραν τούτου ουδέν.

200. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Αποδόσεις με βάση τις φανέλες των δύο ομάδων, 2-1-2 μετράει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που δεν αγωνίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 2-1-3 η ενθουσιώδης νεοφώτιστη Ρότσντεϊλ που έρχεται από εμφατικό 0-4 κόντρα στην Κρόουλι. Εξαιρετικά αποδίδουν εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, με 2-5 στην Κρου η άλλη νίκη τους (1-0-2 εκτός), σκοράρουν σε κάθε τους έξοδο, με βάση αυτό το +0,75 ασιατικό διπλό έχει αξία, όπως και το GG.

201. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Νο Bet.

202. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πρώτη νίκη για την Άκρινγκτον (1-1-4 ρεκόρ) το 3-2 –με ανατροπή στην ανατροπή – επί της Τρανμίρ, χιτσκοκικό και το ματς της Γουίμπλεντον (2-2-2) με την Καρλάιλ (4-4), και οι δύο έχουν πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια τους (τρία και πέντε σερί over αντίστοιχα). Κρατάμε το over.

203. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Νο Bet.

204. ΕΞΕΤΕΡ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Τριπλή ανάμεσα στις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, αμφότερες με ρεκόρ 0-2-4, από ελαφρύ αουτσάιντερ σε ελαφρύ φαβορί πέρασε η Όξφορντ, λόγω των δύο ισοπαλιών της που ήρθαν στα πιο πρόσφατα, δεν θα τσιμπήσουμε.

205. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΠΕΡΙ

Κοιτάμε προς τα δεξιά, έχει ανέβει η Καρλάιλ (0-3-3 ρεκόρ) μετά την αλλαγή προπονητή αλλά έδειξε σαφέστατα αμυντικά προβλήματα στο εντός έδρας 4-4 με τη Γουίμπλεντον, σαφώς πιο σταθερή και ισορροπημένη η Μπέρι που τρέχει σερί 3-2-0. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

206. ΛΟΥΤΟΝ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Χαϊδεύουν οι μπουκ τη Λούτον (1-2-3 ρεκόρ), αήττητη με ρεκόρ 4-2-0 είναι η Τσέλτεναμ. +0,25 ασιατικό διπλό.

207. ΜΟΡΚΑΜ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Μετά τις 4 σερί νίκες στο ξεκίνημα η Μόρκαμ έχασε 2-1 από την Τρανμίρ (με γκολ στο 90’) και έφερε 0-0 εντός κόντρα στην Τσέλτεναμ, επιβεβαιώνοντας σε κάποιο βαθμό αυτούς που περιμένουν το ξεφούσκωμα της. 3-1-2 το ρεκόρ της Πλίμουθ, είναι ομάδα ικανή να επιβιώσει σε τέτοια παιχνίδια, η αγορά πάμε στο 0:0 ασιατικό διπλό.

208. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΓΙΟΡΚ

5-1-0 το ρεκόρ της πρωτοπόρου Μπέρτον, 1-5-0 εκείνο της Γιορκ, πρώτο τρίποντο της το 2-3 επί της Σκάνθορπ την προηγούμενη αγωνιστική. Σκληροτράχηλες ομάδες, ο άσος άνοιξε στο 2,00 και πλέον βρίσκεται στο 2,25, μας βρίσκει σύμφωνους αυτή η κόντρα αφού οι γηπεδούχοι κερδίζουν ιδιαίτερα κυνικά και στο όριο.

209. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Από καλές εμφανίσεις έρχονται και οι δύο, η αγορά πάει στον άσο, εμείς θα απέχουμε.

210. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Πολύ ισορροπημένο, 2-1-3 το ρεκόρ της Ντάγκεναμ, 2-2-2 εκείνο της Κέμπριτζ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

211. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για τη Σάουθεντ (0-2-2), η Πόρτσμουθ (3-1-2) έρχεται από δύο κολλητές ήττες, προτιμάμε να κυνηγάμε τους “Pompeys” στην έδρα τους όπου και παρουσιάζονται ισχυρότεροι.

212. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Νο Βet.

213. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Σκοράρει με συνέπεια η Τρανμίρ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Στο μέση εντελώς μοιρασμένο, και σωστά.

214. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πρωτάθλημα Αυστρίας είναι αυτό στο οποίο η μέχρι πρότινος ουραγός Νέουσταντ των 21 γκολ παθητικό σε έξι ματς έβγαλε διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς των 6/6 νικών… Θεωρητικά οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι καλύτεροι, η Ραπίντ ακόμα διπλό δεν έχει (0-2-1) και ψάχνει πατήματα παίζοντας αρκετά συντηρητικά. Ούτε στα βαθύτερα μπουντρούμια του Μαλανδρίνου δεν παίζουν αυτό το διπλό…

215. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Έδειξε ποια είναι η Γκέιτσχεντ στο 4-1 επί της Τέλφορντ μεσοβδόμαδα, πέρα από το “κουλό” 1-6 κόντρα στη Γκρίμσμπι μετράει 3/3 νίκες στην έδρα της με γκολ 9-3. Περιμένουμε ματς-καρμπόν με το τελευταίο κόντρα στη Ντάρτφορντ του 0-1-3 (2-8 γκολ) εκτός.

216. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΤΟΡΚΙ

Δεν μπορεί να βρει ρυθμό η Γκρίμσμπι (2-2-0 εντός), παίζει καλά και κερδίζει άνετα τα ματς που πρέπει να πάρει αλλά χάνει στις λεπτομέρειες τα υπόλοιπα (όπως το πρόσφατο κόντρα στη Λίνκολν, δέχθηκε το τελικό 3-2 στο 88’). 4-3-1 το ρεκόρ της Τορκί, αήττητη μετά την πρεμιέρα, δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους.

217. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Οι τέσσερις σερί νίκες της Γουόκινγκ (5-3-0 ρεκόρ) δίνουν τον τόνο.

218. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Καλύτερη μπάλα παίζει η Λίνκολν (4-1-3), όταν χρειαστεί βάζει και δύναμη, η Μπρίστολ Ρόβερς (3-2-3) όμως έχει τη φανέλα και παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα. Δεν θα συμφωνήσουμε, περιμένουμε τους γηπεδούχους να βρουν δίχτυα (7 σερί GG και over), οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ανάλογη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

219. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Ισορροπημένες ομάδες, αμφότερες πληγωμένες αφού ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα, ελαφρύ φαβορί οι φιλοξενούμενοι, στα μάτια μας έχει πάρα πολύ Χ και under.

220. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Έδιωξε τον Ριντ και αμέσως επέστρεψε στις νίκες η Νόνιτον (2-1-5 ρεκόρ, 2-0-2 εντός), επικρατώντας 1-0 της Φόρεστ Γκριν την Τρίτη. Ομαδάρα δεν έγινε ξαφνικά, αλλά και η Όλντερσοτ έρχεται από δύο κακά αποτελέσματα και εμφανίσεις (ήττες με 1-0 από Χάλιφαξ κα Γουόκινγκ). Πάσο.

221. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ- ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Νο Βet.

222. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΙΣΤΛΙ

Ένα κλικ παραπάνω προς τα δεξιά.

223. ΡΕΞΑΜ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Ηττήθηκε στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς η Ρέξαμ (4-1-3 ρεκόρ, 1-1-2 εντός) με 1-0, η Γουέλινγκ επικράτησε 2-1 της Μπρέιντρι (πρώτη νίκη της για φέτος), θα στηρίξουμε όμως τους γηπεδούχους εδώ, είναι καλύτερη ομάδα και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς ως τώρα, την ώρα που η Γουέλινγκ εκτός μετράει 4/4 ήττες με 1-11 γκολ.

224. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Αντέδρασε κάπως η Άλφρετον (1-1 κόντρα στη Όλτρινχαμ, πρώτος βαθμός της φέτος) μετά την επιστροφή του τεχνικού Λο, η Σάουθπορτ όμως έρχεται από πειστική νίκη (1-0 τη στιβαρή Κιντερμίνστερ) και στην έδρα της είναι δύναμη. Άσος.

225. ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ

5 σερί νίκες για την εξαιρετική φέτος Μπαρνέτ (7-0-1 ρεκόρ με 21-3 γκολ), πάμε για το 6/6.

226. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Κακό το κλίμα στη Φόρεστ Γκριν (3-3-2 ρεκόρ), άνευρη μέχρι στιγμής με ποδόσφαιρο φλύαρο και συχνά αποκρουστικό, ο τεχνικός της φαίνεται να έχει χάσει τα αποδυτήρια. 6-1-1 το ρεκόρ της Χάλιφαξ (2-1-1 εκτός), θα μπορούσε να κερδίσει μεσοβδόμαδα στη Μάκλσφιλντ όπου και της ακυρώθηκε γκολ στην εκπνοή, μοιρασμένο το σετ και σωστά από τους μπουκ, πάλι κοιτάμε μόνο προς τα δεξιά.

Πάμε Στοίχημα LIVE

227. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Με σκυμμένο το κεφάλι φεύγει συνεχώς τα 10 τελευταία χρόνια η Μπιλμπάο, στις 7/10 τελευταίες ήττες της πάντως ηττήθηκε μέχρι 2 γκολ διαφορά. Η Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα δείχνει πως στοχεύει και στο μηδέν παθητικό, μπορεί να συνεχίζει την αψεγάδιαστη προϊστορία της με τους Βάσκους με την επιλογή νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά να πληρώνει συνδυαστικά 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

228. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Αμφότερες έρχονται από μεγάλες νίκες, 0-3 τη Σαμπαντέλ η Νουμάνθια, 4-1 τη Μπέτις η Πονφεραδίνα, μεσοβδόμαδα είχαν κύπελλο (οι γηπεδούχοι έπαιξαν και παράταση), όλα αυτά μας κάνουν ένα ωραιότατο πάσο.

229. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Με τις απουσίες της Σεντ Μίρεν μπροστά και το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη θα πάμε με την ισχυρή στο Ράγκμπι Παρκ Κίλι στο αξιοπρεπέστατο 2,30. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

230. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Όχι και στο καλύτερο σημείο η διακοπή για τη Χάμιλτον που είχε βρει ενθουσιώδη ρυθμό. Ευκαιρία για την Νταντί Γ. να πετύχει μία πιο εύκολη νίκη απ' ότι φανερώνει το 1,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

231. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Δεν κοντράρεται ποτέ η Ινβερνές στο ξεκίνημα μιας σεζόν, πόσο μάλλον όταν ακόμη δεν έχει παραβιαστεί η εστία της. Δίκαιο και δύσκολο ταυτόχρονα το διπλό του 2,50. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

232. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Με την εικόνα που έχει φέτος η Μάδεργουελ και την αλλαγή προπονητή της Ρος Κάουντι ίσως αξίζει το ρίσκο στο 2,025 του άσου στο DNB. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

233. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ

Η Σεντ Τζόνστον δεν σκοράρει, η Νταντί δεν τρώει γκολ οπότε δε βλέπουμε γιατί το Χ2 να πληρώνει 1,83.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

234. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Δεν υπάρχει άσος στο 1,90, από δύο μεγάλες νίκες έρχεται η Αλόα.

235. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΧΑΡΤΣ

Προφανής η ανωτερότητα της Χαρτς.

236. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Αποχώρησε από το τιμόνι της Κουίνς Οφ Σάουθ ο αρχιτέκτονας αυτής της εξαιρετικής ομάδας Τζιμ ΜακΙντάιερ, οπότε αναγκαστικά πλέον την βλέπουμε με άλλο μάτι.

237. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Αν δεν πάρει και την ουραγό εντός έδρας η Χιμπέρνιαν καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί…

238. ΕΪΡ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Κοντράρεται πολύ ο άσος, η Έιρ μετράει 3-1-0 και ενισχύθηκε σημαντικά μεταγραφικά, η Στανράερ 0-2-2, κερδίζει μόνο σε κάτι Τσάλεντζ Καπ… Εμείς πάντως αν βάζαμε λεφτά τον άσο θα διαλέγαμε.

239. ΜΟΡΤΟΝ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Ούτε γκολ δεν έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής οι Ερντριόνιανς, ενισχύθηκε όμως μεταγραφικά στη γραμμή κρούσης, το +1 ασιατικό διπλό είναι μια σκέψη.

240. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

2/2 στα τελευταία η Νταμφέρμλιν, περιμένουμε να τριτώσει το καλό.

241. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Ένα κλικ παραπάνω δεξιά.

242. ΦΟΡΦΑΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

No Bet.

243. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Με πολύ από over και δίκαιο φαβορί το διπλό.

244. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Μπορεί να κάνει το 5/5 η Άρμπροουθ.

245. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΚΛΑΪΝΤ

Πτώμα η Ιστ Στέρλινγκ (1-0-3), η Κλάιντ μπορεί να φτάσει στο διπλό.

246. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Νο Βet.

247. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

No Bet.

248. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Καθαρή τριπλή, πάμε παρακάτω.

249. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Σε εξαιρετική κατάσταση η πρωτοπόρος Σούντσβαλ, πηγαίνει σε δύσκολη έδρα (5-2-4 εντός φέτος η Ντέγκερφορς) έχοντας ως τώρα 5-1-5 στις εξόδους της, η πρόσφατη προϊστορία όμως δείχνει 5/5 διπλά. Στο 2,00 είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε το ρίσκο.

250. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

0-2 ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Γαλατάσαραϊ η Μπούρσασπορ, η Γκεντσλέρ πήρε 1-1 στη Ριζεσπόρ αποδίδοντας αρκετά καλά. Στη μέση το σετ, υπάρχει ελαφριά κινητικότητα προς τον άσο.

251. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ

Τιμητική ήττα στην Πόλη για την Καραμπούκ (3-2 από τη Φενέρ), η Μπουγιούκσεχιρ (Μπασακσεχίρ στη πραγματικότητα αλλά ο ΟΠΑΠ όπως σε όλα έχει μείνει και στα ονόματα των ομάδων κάποια χρόνια πίσω…) έφερε 1-1 εντός απέναντι στην Κασίμπασα, δυνατοί παραδοσιακά στην έδρα τους η γηπεδούχοι, θα πάμε με τον άσο στο 2,10.

252. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Ντέρμπι με αντιπαλότητα ομάδων που πέρυσι ήταν στην Ερεντιβίζιε, σαφώς καλύτερη η εικόνα της Ναϊμέγκεν την τρέχουσα σεζόν (4-0-1 ρεκόρ με 14-4 γκολ), δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου.

253. ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΑΚΙΛΙΖ 29

Ακίλιζ, ερασιτέχνες, πλέον τα έχετε μάθει…2/2 με 5-1 γκολ μετράει στην έδρα της η ΦΚ Αϊντχόφεν.

254. ΖΕΝΙΤ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις δύο ομάδες που παίζουν μέχρι στιγμής το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Ρωσία, έχοντας τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, 6/6 νίκες η Ζενίτ, 5-0-1 το ρεκόρ της Ντιναμό, με επιθετικές γραμμές που σφύζουν από ποιότητα δεν μπορούμε από το να πάμε με το over.

255. ΡΕΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα η Ρεν έκανε ότι ήθελε την Εβιάν φορτώνοντας την με 6 τέρματα. Με την επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς η Παρί επέστρεψε στις πειστικές εμφανίσεις της (5-0 τη Σεντ Ετιέν) όμως στη Βρετάνη θα παίξει μάλλον χωρίς τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της (εξαιρετικά αμφίβολος ο Νταβίντ Λουίζ, σίγουρος απών ο Τιάγκο Σίλβα). Το ενδεχόμενο να δεχτεί γκολ και γενικά να σκοράρουν και οι δύο δείχνει εφικτό, στο 1,90 προσφέρει ο Stoiximan τοGG. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

256. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΡΙΟ ΑΒΕ

3/3 νίκες με 11-1 γκολ η Ρίο Άβε, πρωτοπόρος πήγε στη διακοπή, όπου και πήρε και τις απαραίτητες ανάσες (είχε ξεκινήσει νωρίς λόγω Ευρώπης), τίποτα το ιδιαίτερο ως τώρα η Μορεϊρένσε, κέρδισε με τύχη τη Νασιονάλ 0-1, έφερε 0-0 εντός κόντρα στη Μπράγκα και έχασε καθαρά 3-0 στο Οπόρτο. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

257. ΠΑΟΚ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έδιωξε πολύ από το άγχος του προ δύο εβδομάδων μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ζίμπρου (4-0) και Πλατανιά (0-4) και φιλοξενεί τη Νίκη με στόχο μια «εύκολη» νίκη πριν το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς φέτος. Αδύναμη γι’ αυτό το επίπεδο η ομάδα του Βόλου, το over στο αρχικό 1,80 πρόλαβε ο Betol στον Stoiximan (πλέον στο 1,72, στο 1,70 στην Bet365), ενδεχόμενο που μπορεί να το βγάλει και μόνος του ο Δικέφαλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

258. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

3/3 over 2,5 και GG εκτός η Κομπρεσάλ, 2/3 εντός η Σαντιάγκο Γουόντερερς, που έρχεται από βαριά ήττα (4-0 στο Ουατσιπάτο), έχει όλα τα εχέγγυα να πάει ψηλά το σκορ, σε σημείο δεν βγαίνει κάτι.

259. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Ουραγός εναντίον πρωτοπόρου, τα προηγούμενα χρόνια οι δύο τους χάνοντας για τον τίτλο. Η Γκρασχόπερς έχει καλό υλικό και κάποια στιγμή αναμένεται να ανακάμψει, αλλά ίσως θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσει ο Σκίμπε, που αμφισβητείται από τους παίχτες του. Η Βασιλεία όσα ματς κέρδισε φέτος ήρθαν και over (6-0-1 το ρεκόρ της), γενικά δέχεται γκολ αλλά σκοράρει περισσότερα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι το 1,90 στο διπλό είναι άδικο, ίσως στο live ψάξουμε και τα γκολ.

260. ΛΙΡΣ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Την τελευταία τετραετία η Άντερλεχτ δεν έχει νίκη στην έδρα της Λιρς (1-3-0), ενώ μέχρι στιγμής παρότι οδηγεί την κούρσα κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει (4-2-0 ρεκόρ, μόλις μια φορά σκόραρε πάνω από δύο γκολ). Μετά από σερί 0-1-4 οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή (ήρθε ο πολλά υποσχόμενος Στογιάνοβιτς, δις πρωταθλητής με τον Ερυθρό Αστέρα) και ενισχύθηκαν μεταγραφικά , στο +1 το ασιατικό τους χάντικαπ φαντάζει με υπαρβολή. Από κοντά και το under 2,75.

261. ΜΑΛΑΓΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

5/5 άσους την τελευταία δεκαετία, 2/2 ήττες με 0-5 γκολ ο μέχρι στιγμής απολογισμός της Λεβάντε, σαν να στέρεψε η ρέντα της φέτος… Άσος.

262. ΕΜΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ

Μόνο εύκολη δεν αναμένεται η χρονιά για την Έμπολι, που επέστρεψε έπειτα από έξι χρόνια στη Serie A αλλά το ρόστερ της δεν έχει δραματικές αλλαγές συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Η Ρόμα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, με το 2-0 επί της Φιορεντίνα και θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 πριν πάει στο πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Γκαρσιά στον πάγκο έχει κάνει επιστήμη τις νίκες με μηδέν παθητικό, στο 2,89 στον Stoiximan τα σκορ 0-1/0-2/0-3, που μάλιστα επιστρέφουν το ποντάρισμα σε περίπτωση 0-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

263. ΑΠΟΕΛ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Δεν είναι για πέταμα ο Ερμής, που άλλαξε προπονητή μετά την ήττα στο σούπερ-ύποπτο 1-3 από τον Απόλλων, το ΑΠΟΕΛ όμως είναι ΑΠΟΕΛ…

264. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΜΠΡΑΝ

Ζευγάρι για γκολ, και οι δύο ομάδες θα ψάξουν για όλους τους βαθμούς.

265. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΟΥΕΛΒΑ

0-1-3 μετράει σε επίσημα ματς φέτος η Μαγιόρκα, 2 σερί νίκες για την Ουέλβα με το 2-1 επί της Πονφεραδίνα στο κύπελλο. Χ2.

266. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Πρώτη πειστική εμφάνιση της Λίβερπουλ φέτος στο 0-3 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, αήττητη η Άστον Βίλα μέχρι στιγμής (2-1-0 ρεκόρ), οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον Στάριτζ, οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα τον αμυντικό ογκόλιθο Φλάαρ, δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας.

267. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΡΙΝΤ

Πρωτάθλημα Αυστρίας είναι αυτό που η άλλοτε κραταιά Αούστρια Βιέννης βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες σε επτά ματς αλλά ακόμα καμία νίκη. Παρόλα αυτά ο άσος της πληρώνει 1,50+… Αν βοηθούσε η Ριντ θα πηγαίναμε στην κόντρα, αλλά δεν βοηθάει, πάσο.

268. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Από τα ματς που μπορεί να καθαρίσει η Γκρόντινγκ στην έδρα της, δίκαιος ο άσος του 2,00.

269. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Νο Bet.

270. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΑΛΚΕ

Είναι φαβορί ο άσος, θα συμφωνήσουμε σε αυτό, αλλά τη Σάλε δεν μπορείς να την ξεγράψεις. Θέλουμε περισσότερα δείγματα γραφής για τις δύο ομάδες πριν να αρχίσουμε να τις ακολουθούμε.

271. ΑΛΑΒΕΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β

Το 1-3 της Αλαβές στην Οσασούνα προδιαθέτει για over, από δύο συνεχόμενα έρχεται η επιθετικογενής όπως πάντα Μπαρτσελόνα Β’.

272. ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

2 σερί ήττες πριν τη διακοπή για τον Άγιαξ, 4/4 έχει όμως η “πελάτισσα” Χέρακλες, 4-0/3-0/6-0/4-0/3-0 τα σκορ τους την τελευταία πενταετία στο Άμστερνταμ Αρίνα. Όχι ότι έχουν καμία τρομερή αξία τα χάντικαπ του “Αίαντα”, θέλουμε πρώτα να τον δούμε να ρολάρει στο γήπεδο.

273. ΤΒΕΝΤΕ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

4/4 ισοπαλίες (6/6 σε επίσημα) για την Τβέντε και ο άσος της κόντρα στη μαχητική Γκόου Αχέντ Ιγκλς πληρώνει 1,25. Ποτέ δεν μας άρεσαν τέτοια σημεία, δεν θα αρχίσουμε σήμερα.

274. ΑΡΟΥΚΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Θα περιμένουμε να μας πείσει στο γήπεδο η Μπράγκα πριν την εμπιστευτούμε, ειδικά σε τιμές φαβορί εκτός έδρας.

275. ΡΟΣΤΟΦ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Χειρότερη άμυνα της κατηγορίας αυτή της Ροστόφ (20 γκολ παθητικό), 6 έφαγε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της παραδοσιακά αποδίδει καλύτερα (1-0-1 φέτος με 2-3 γκολ, 1-1-4 το συνολικό ρεκόρ της). Η Ρουμπίν και φέτος είναι ομάδα των ισοπαλιών (1-4-1 ρεκόρ) και των under (4/6), δεν περιμένουμε να πάρει τρελά ρίσκα, βρίσκουμε αξία στο under 2,5 του 1,70, περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες.

276. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

Με νίκη στην Μπούρσα ξεκίνησε η Γαλατά, καλή στο 2-1 επί της Κόνιασπορ η Εσκισεχίρ, χωρίς οπαδούς η “Τζιμ Μπομ”, μικρός άσος που δεν θα μας απασχολήσει.

277. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ

Δυνατή στην έδρα της η Κόνια, δεν έδειξε πολλά πράγματα στην πρεμιέρα η νεοφώτιστη Μπαλικεσίρ, κοιτάμε προς τα αριστερά.

278. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ

Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, κάτι που εκμηδενίζει τις πιθανότητες για γκέλα με τον ΟΦΗ. Δεν είναι πάντως ματς για να ψάξουμε κάποιο χάντικαπ των Πειραιωτών, πέραν του ότι δεν έχουν καθαρό σέντερ φορ ο ΟΦΗ του Γκατούζο λογικά θα παίξει πολύ κλειστά, ενώ μεσοβδόμαδα ακολουθεί και το με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδική επιλογή με αξία ο άσος από ημίχρονο, στη λογική ότι οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να το καθαρίσουν από νωρίς.

279. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Αμφότερες ψάχνονται μέχρι στιγμής, χωρίς σημαντικούς παίχτες στο χορτάρι αλλά και τον Φαν Μπάστεν στον πάγκο –κόντρα στην πρώην ομάδα του- η Άλκμααρ, μέχρι και για κόντρα ο άσος της, αλλά κατά βάση πάσο.

280. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ – ΤΕΛΣΤΑΡ

3 σερί νίκες για την Τέλσταρ, 1,50 ο άσος της Ντε Γκράαφστσαπ το 1-2-2. Πάσο ή κόντρα.

281. ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ - ΡΟΝΤΑ

Φαβορί το διπλό, η Φορτούνα Σιτάρντ (2-0-3) έχασε τα δύο ματς που έδωσε μέχρι στιγμής στη έδρα της χωρίς καν να σκοράρει, μάλιστα ήταν κόντρα σε βατούς αντιπάλους (Γ. Άγιαξ, Τέλσταρ). 4-0-1 το ρεκόρ της Ρόντα, θα έχει κόσμο στο γήπεδο αφού πρόκειται για ντέρμπι, δεκτό το διπλό στο 1,80.

282. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Συνεχίζεται το πήγαινε-έλα στο ρόστερ της Ζούλτε (1-3-2 ρεκόρ, 1-2-0 εντός), η Μπέβερεν (1-2-3) ακριβώς πριν τη διακοπή σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 2-0 την άμεση ανταγωνίστρια της για τη σωτηρία Λιρς. Άσος στο 1,50 δεν υπάρχει.

283. ΜΑΛΙΝ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Αήττητη (2-4-0) συνεχίζει η Βέστερλο, βγάζοντας μάλιστα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, η Μαλίν (2-0-4) έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Χ2 ή πάσο.

284. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Πολύ ισορροπημένο (1-3-2 η Σερκλ Μπριζ, 2-1-3 η Σαρλερουά), πλέον και το σετ έχει έρθει στα ίσια, συμφωνούμε και μένουμε μακριά.

285. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΟΡΙΑΝ

2-0-2 το ρεκόρ της Μονπελιέ (4/4 under 2,5 κα ΝG), 2-1-1 εκείνο της Λοριάν (3/4 NG), η αγορά πάει στον άσο περιμένοντας την παρακμή των φιλοξενούμενων μετά τη φυγή Γκουρκίφ και την πώληση σημαντικότατων παιχτών, όμως στο 2,00 δεν κοντράρεται μια ομάδα που έρχεται από νίκη σε ντέρμπι με 4-0.

286. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΑΝΣ

Με τίποτα δεν στέκει άσος στο 2,00, η Λανς μπορεί να έχει διοικητικές εκκρεμότητες αλλά αγωνιστικά στα δύο τελευταία (0-1 Λυών, 4-2 Ρεμς) ήταν εξαιρετική. Πάσο ή Χ2.

287. ΝΙΣ – ΜΕΤΣ

Επτά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε η Νις, 1-2-1 το ρεκόρ της Μετς, πολύ θολό, η διακοπή δεν βοηθάει.

288. ΡΕΜΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχει η Ρεμς (11 γκολ παθητικό με 3/4over) που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Τουλούζ από την άλλη δεν τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας (0-0-2 φέτος, 5 σερί ήττες γενικά) με την αγορά των γκολ όμως να έχει ενδιαφέρον αφού αμφότερες δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους. Στο 1,875 τοover 2,25στην Bet365δείχνει καλή περίπτωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

289. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΚΑΕΝ

Σύμφωνοι ότι η Σεντ Ετιέν στερείται φέτος σταθερότητας –ένεκα και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων-, σύμφωνοι ότι η Καέν μετράει 2/2 διπλά ως τώρα (2-0-2 ρεκόρ), όμως οι “στεφανουά” δεν είναι ούτε Εβιάν ούτε Ρεμς… 6-1-0 η πρόσφατη προϊστορία, στο 1,65-1,70 μια χαρά μας κάνει ο άσος.

290. ΑΑΡΑΟΥ – ΤΟΥΝ

6/7 GG μετράνε μέχρι στιγμής Ααράου (1-4-2) και Τουν (4-1-2), από 1-1 ξεκινάει.

291. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων σε λιγότερο από ένα μήνα με το ηθικό της Ρεάλ να τσακίζεται από τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς στο Ανοέτα με τη Σοσιεδάδ (κέρδιζε 0-2 αλλά ηττήθηκε με 4-2). Ο Σιμεόνε είναι γεννημένος για τέτοια μεγάλα ματς και φαίνεται να έχει βρει τη μυστική φόρμουλα για το πως θα αποδράσει ξανά με θετικό αποτέλεσμα και αήττητος από το Μπερναμπέου. Η αξία είναι ξεκάθαρα στο Χ2 και το 2,25, για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το ασιατικό διπλό +0,75 στο 2,05 ( Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

292. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

3/3 ήττες στη Σεκούντα η Σανταντέρ, 2-1-0 το ρεκόρ της Λας Πάλμας, κέρδισε και τη Μαγιόρκα στο κύπελλο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο (Χ)2.

Πάμε Στοίχημα LIVE

293. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Πολύ άσχημες οι εμφανίσεις της Σαν Λορέντζο (1-1-3) που έχει μείνει στην κατάκτηση του Λιμπερταδόρες, ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Γοδόι (2-2-2). Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στις νίκες.

294. ΤΙΓΚΡΕ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Οικτρή επιθετικά η Τίγκρε που και φέτος παρουσιάζει μαύρα χάλια (1-1-4), νέος της τεχνικός ο Άλφαρο που έχτισε τη Σαραντί και είναι ικανότατος. Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Ροζάριο (3-1-2), θα προφυλάξει παίκτες έχοντας Σουνταμερικάνα μεσοβδόμαδα. Είναι νωρίς για να δίνεται τόσο φαβορί η Τίγκρε, θα χρειαστεί χρόνο ο νέος της κόουτς για να τη συμμαζέψει, πάσο.

295. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Ανοιχτά παίζει η Ραφαέλα (3-0-3) που μετράει 6/6 over, μόνο νίκες εντός και μόνο ήττες εκτός ως τώρα η Εστουδιάντες (3-0-3) που παίζει δύο κολλητά ματς με τη μισητή Χιμνάσια και θα παραταχθεί με τα δεύτερα. Κάπου ανάμεσα σε άσο και ισοπαλία ακροβατεί το ματς.

296. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Η διακοπή αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τη Σταντάρ Λιέγης (2-2-2 στο πρωτάθλημα), αφού είχε χάσει τη μπάλα από τα συνεχόμενα ματς. Δεν είναι εύκολη αντίπαλος η Οστάνδη (έρχεται από 3-1-0) αλλά δεν θα κοντράρουμε κιόλας.

297. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Χάλια αμφότερες, δεν μπορούμε να πάρουμε πλευρά.

298. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Ντερμπάκι ομάδων με υψηλούς στόχους, 1-4-1 το ρεκόρ της Άαλμποργκ, 2-2-2 εκείνο της Κοπεγχάγης, έρχονται από διακοπή, ενώ έχουν και Ευρώπη μεσοβδόμαδα, δεν βγαίνει άκρη.

299. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προφανώς ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, όχι όμως κα στοιχηματική αξία.

300. ΤΣΒΟΛΕ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Δύσκολο ζευγάρωμα από τα επικίνδυνα σημεία “εμπορικών” ομάδων του Σαββάτου, γνωστή η αγάπη μας στην εξαιρετικά συνεπή για ολλανδική μικρομεσαία ομάδα Τσβόλε (3-0-1, χρειάζονταν τη διακοπή γιατί έβγαλε κόπωση στην ήττα με 3-1 από τη Μπρέντα), από την άλλη σεβόμαστε τη φετινή Αϊντχόφεν (4/4 νίκες) που δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στους τίτλους και δεν θα πάμε στην κόντρα.

301. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΒΙΛΕΜ

Ενισχύθηκε μεταγραφικά η Φέγενορντ, η Βίλεμ εκτός έδρας χάνεται, πολύ δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο.

302. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ντέρμπι της Ανατολικής Ακτής, σε σχετικά καλή κατάσταση αμφότερες, η Φιλαδέλφεια έχει την έδρα (5-5-2 εντός, 2-6-6 εκτός η Νέα Υόρκη), δικαίως είναι έστω και ελαφρώς φαβορί.

303. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Κλάσικο μίσους της πόλης Νατάλ. Στη μέση της βαθμολογίας η Α Μπε Σε (5-2-3 εντός) που παίζει εδώ και καιρό ανά τρεις μέρες, με φόρμα 2-1-6 η Αμέρικα έχει φτάσει στο +4 από τη ζώνη που πάει στο ντέρμπι με νέο προπονητή. Ισοπαλία.

304. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΜΠΟΑ

Η Αμέρικα (8-0-2 εντός) μπορεί να σκόραρε από δύο φορές στα δύο τελευταία όμως δεχόμενη αθροιστικά οκτώ γκολ ηττήθηκε σε αμφότερα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί (-5) από την τετράδα. Συνεχίζεται η εξαιρετική πορεία της Μπόα το τελευταίο δίμηνο (7-2-2), παίζει καλά και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Αμέρικα. GG στο 1,80.

305. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Σε ουδέτερο (170 χλμ μακριά) για εισπρακτικούς λόγους. Μεγάλο διπλό για την Ατλέτικο που έσπασε σερί τεσσάρων ηττών, εντός έχει 5-2-3 και είναι στο +4 από τη ζώνη, να έχει ρολάρει μοιάζει η Βάσκο (4-4-2 εκτός) που είναι πόντο-πόντο με άλλες τρεις ομάδες στην κορυφή έχοντας χάσει μόνο 3/21 ματς. Η Βάσκο θα έχει περισσότερους οπαδούς στο γήπεδο και μοιάζει πιο κοντά στη νίκη όμως η απόδοση δεν ικανοποιεί, πόσο μάλλον μετά τη νίκη ψυχολογίας που πήρε η Ατλέτικο.

306. ΠΑΡΑΝΑ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Στο +6 από τη ζώνη η Παρανά (5-2-3 εντός, 7/10 NG και under) που έχασε μετά από τέσσερα ματς, έχασε δύο βασικότατους και τον προπονητή της, δεν γεμίζει το μάτι ο νέος. Χάρη στην άμυνα (δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία) η Σάντα Κρουζ (2-5-3 εκτός) διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη, ΝG ήταν 6/7 της τελευταία. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, NG και under 2,25.

307. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Δεν έβγαλε μάτια στα πρώτα παιχνίδια της η Σπόρτινγκ, αλλά απέναντι στην παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας Μπελενένσες, της οποίας τα φτερά από τις 2/2 νίκες στην αρχή κόπηκαν μετά το 0-3 από τη Γκιμαράες, περιμένουμε να πάρει όλους τους βαθμούς.

308. ΘΕΛΤΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ομάδες με επιθετικές αρετές, 2/2 GG μετράει ως τώρα η Θέλτα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έρχεται με φόρα από τη νίκη-ανατροπή (4-2 από 0-2) επί της Ρεάλ Μαδρίτης. GG και over.

309. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Τρία ματς χωρίς γκολ η Ουνιόν Εσπανιόλα (1-0-2 εκτός), η Ο’ Χίγκινς δέχεται εύκολα γκολ αλλά σκοράρει επίσης με ευχέρεια (11/12 GG σε όλες τις διοργανώσεις), 3-3-1 ο απολογισμός της στην Κλαουσούρα, κοιτάμε με συμπάθεια τον άσο.

310. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Πληγή τα εκτός για τη Σαπεκοένσε, εκεί οφείλεται κατά βάση το άσχημο της σερί (0-1-3) το οποίο την έχει φέρει οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Eντός έχει 4-3-3 με 8/10 under. Εκμεταλλευόμενη την έδρα της Σπορτ είναι στο -3 από την τετράδα, εκτός όμως (2-2-6, 4-15 γκολ) παρουσιάζεται αγνώριστη μετρώντας τέσσερις σερί ήττες χωρίς να έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε. Πολύ χαμηλό σκορ αναμένεται, under 2.

311. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Προερχόμενη από τρεις σερί ισοπαλίες η Φλουμινένσε έχει πέσει στο -2 από την τετράδα και στο -11 (με ματς περισσότερο) από την κορυφή, εντός έχει 6-3-1 και βλέπει το ιατρικό της δελτίο σχεδόν να έχει αδειάσει. Μετά από καιρό εκτός επικίνδυνης ζώνης η Παλμέιρας που και πάλι δεν έπεισε παρά τη νίκη (Κρισιούμα 1-0), εκτός έχει 2-2-6 ενώ κέρδισε μόνο 1/9 τελευταίες της επισκέψεις στη συγκεκριμένη έδρα (4-4-1). Κερδίζει η "Φλουζάο", για καλύτερη απόδοση θα πάμε με το να το κάνει με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

312. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Μετριότατη ως τώρα η Κρουζ Αζούλ (2-3-2) που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στο γκολ (5 γκολ) αν και αμυντικά στέκεται καλά με αποτέλεσμα να έχει 5/7 under με μ.ο μόλις 1,57 ανά ματς. Διπρόσωπη η Τολούκα (3-2-2), εντός επιβάλλεται των αντιπάλων όμως εκτός χωλαίνει (0-1-2, 1-5 γκολ). Πιθανή ισοπαλία.

313. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΚΙΛΜΕΣ

Τρίτη σερί νίκη για την Ιντεπεντιέντε (4-0-2) που ανέβηκε τέταρτη, από την πρώτη της νίκη προέρχεται η Κίλμες που έκανε το καλύτερο της φετινό ματς. 19-7-0 δείχνει η παράδοση όμως σε 4/5 τελευταία οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το βαθμό, πάσο.

314. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Τέσσερις σερί νίκες με το 2-1 επί του Σικάγο συμπλήρωσε η Νιού Ίνγκλαντ (8-2-4 εντός), ενθαρρυντικός πόντος για το Μόντρεαλ (ουραγός στη συνολική βαθμολογία) κόντρα στο Λος Άντζελες (2-2), εκτός έδρας βέβαια είναι τραγικό (0-3-10). Άσος.

315. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ – ΑΡΙΚΑ

Νο Βet.

316. ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Κολλημένη στη μέση της κατάταξης η Σάντος που έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα (5-3-2, 14-5 γκολ), οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης η Κοριτίμπα που προέρχεται από την καλύτερη της φετινή εμφάνιση όμως εκτός τα βρίσκει σκούρα (1-4-5). Πάσο.

317. ΑΒΑΪ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Eντυπωσιάζει εκτός (7-2-2) η Αβαΐ που είναι στο -1 από την κορυφή, εντός πάντως δεν τα πάει εξίσου καλά (4-3-3). Κομήτης φαίνεται να ήταν οι τρεις μαζεμένες νίκες της Βίλα Νόβα, έχουν ακολουθήσει από τότε ισάριθμες ήττες με πολύ άσχημη εικόνα. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να κερδίσουν σε αυτό το ματς, -1,25 και 1/1 παίζονται για καλύτερη απόδοση.

318. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Σταθερά μέτρια η Πορτουγκέσα βρίσκεται πλέον στο -7 από τη σωτηρία και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, τρεις πόντους πιο ψηλά η Μπραγκαντίνο που έπαιξε άσχημα μετά από καιρό βγάζοντας κούραση μεσοβδόμαδα. Οι φιλοξενούμενοι πείθουν περισσότερο όμως εκτός (1-2-6) δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε, δύσκολα θα ξεφύγει από το under.

319. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Έτοιμη να φτάσει ψηλά φέτος η Μοντερέι (5-1-1) που πάτησε κορυφή με τη δεύτερη σερί νίκη της, εντός έχει σχεδόν το απόλυτο (3-1-0, 7-2 γκολ). Νίκη-ανάσα για τη Γουαδαλαχάρα στο τοπικό ντέρμπι με τη Λεόνες Νέγκρος, σημείωσε παραπάνω γκολ (3-0) απ' όσα είχε σημειώσει σε έξι αγωνιστικές. Δεν θα είναι εύκολο όμως η Μοντερέι έχει το πάνω χέρι.

320. ΝΤΑΛΑΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Επιστρέφει στην έδρα του (9-1-3 ρεκόρ) μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες το Ντάλας, το Βανκούβερ μετράει 13 ισοπαλίες σε 27 παιχνίδια, εκτός έδρας το ρεκόρ του είναι 2-8-3. Στο 1,90 ο άσος, μικρός δεν είναι, στηρίζεται και από την προϊστορία.

321. ΣΙΚΑΓΟ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Νο Bet.

322. ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

7-3-3 εντός το Χιούστον, 3-5-5 εκτός η Κολόμπους, αμφότερες έρχονται από καθαρές νίκες, δεν πιάνεται από πουθενά.

323. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Ξεγυρισμένη εξάρα στο Λος Άντζελες για το Κολοράντο (6-3-4 εντός), έσπασε 2-3 αρνητικά ρεκόρ (μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του, μεγαλύτερη ομάδας την τελευταία πενταετία στην MLS, έβδομη σερί ήττα), το Πόρτλαντ (5-3-5 εκτός) έρχεται από καλές εμφανίσεις και κυνηγάει τα πλέι-οφ, θα το στηρίξουμε στο +0,25 ασιατικό.

324. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Ανεβασμένη η Πατσούκα που προέρχεται από δυο καλές εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες με γκολ 5-2, μετράει τέσσερα σερί over αγνοώντας ακόμα την ισοπαλία (4-0-3). Πέντε αγωνιστικές αήττητη (1-4-0) η Τιχουάνα που δεν πείθει όμως και έφερε νέο προπονητή που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, εκτός είναι παραδοσιακά αδύναμη (0-1-2). Με τα γκολ θα πάμε, πολύ ανοιχτά ως τώρα τα ματς της Πατσούκα, GG και over.

325. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Με 3-0 και χωρίς να κάνει φάση ηττήθηκε η Λεόνες Νέγκρος από τη Γουαδαλαχάρα, είναι προτελευταία με πέντε βαθμούς (1-2-4) έχοντας σημειώσει μόνο τρία γκολ ενώ εντός (1-1-1) έχει 3/3 0-1 γκολ. Συνεχίζει πρώτη παρά την πρώτη της ήττα η Αμέρικα (5-1-1), έμεινε στο μηδέν στα δύο τελευταία όμως σε αυτό μπορεί να επιστρέψει στις νίκες.

326. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Eντυπωσιάζει με την εικόνα της ως τώρα η Τζαγκουάρες (3-2-2), προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Τίγκρες (1-2) ενώ εντός μετράει 2-1-0 απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μονάρκας (0-2-5) που στα τελευταία τρία έχει δεχθεί 11 γκολ αθροιστικά, εκτός έχει 0-1-3 όμως έφερε νέο τεχνικό. Άσος για την Τζαγκουάρες που έχει δείξει άξια εμπιστοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ