ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (6/12). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

120. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Φινάλε στην J-League, με τις μάχες για τίτλο, Τσάμπιονς Λιγκ και παραμονή να είναι ακόμα ανοιχτές. Καμία από τις παραπάνω δεν αφορά το συγκεκριμένο ματς, ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, έχει λογική το over.

121. ΚΑΣΙΜΑ - ΤΟΣΟΥ

Η Κασίμα έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα, καθώς χρειάζεται νίκη (και αν γίνεται και με πάνω από ένα γκολ διαφορά) και παράλληλα να γκελάρουν τόσο η Γκάμπα Οσάκα όσο και η Ουράβα (πράγμα εξαιρετικά απίθανο να συμβεί συνδυαστικά). Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα χαθεί (κι έτσι θα γίνει) μπορεί να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (έχει καλή διαφορά τερμάτων), ενώ με το πρώτο κριτήριο να είναι η διαφορά τερμάτων ακόμα και με ήττα δεν μπορεί να τερματίσει εκτός τριάδας (+26 η διαφορά της έναντι +7 και +6 των Τόσου και Κασίβα, αντίστοιχα). Η Τόσου δεν μπορεί να τερματίσει τρίτη, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας οδηγεί πιθανώς και η τέταρτη θέση και δεν είναι αδιάφορη. Για να το καταφέρει θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Κασίβα, αλλά παράλληλα να κρατήσει και τη διαφορά τερμάτων (+7 έναντι +6), αφού έχει και χειρότερη επίθεση (40 με 46 τα γκολ). Ομάδα του μισό-μηδέν οι φιλοξενούμενοι, στο τέλος των ματς τα γκολ τους συνήθως, δεν περιμένουμε να ρισκάρουν από νωρίς. Η Κασίμα είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και δεν κοντράρεται, μόνο για κανένα late goal είναι.

122. ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΚΑΣΙΒΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Νιιγκάτα, η Κασίβα είναι στην πέμπτη θέση και ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από την Τόσου (ή ίδιο αλλά να καλύψει και τη διαφορά τερμάτων, +6 έναντι +7 της Τόσου), αφού στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας είναι πιθανό να οδηγεί και η τέταρτη θέση. Στο 2,45 βρίσκεται το διπλό, το κίνητρο από μόνο του δεν παίζει μπάλα στην Ιαπωνία αλλά οι φιλοξενούμενοι για να φτάσουν εδώ σημείωσαν 6/6 ήττες στα τελευταία, κερδίζοντας και εκτός έδρας που ήταν το αδύναμο σημείο τους. Μια πιστολιά αξίζει το διπλό.

123. ΟΜΙΓΙΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Η Τσερέζο Οσάκα είναι αδιάφορη και υποβιβασμένη, η Ομίγια είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -3 από τη σωτηρία. Μοναδικό σενάριο που τη σώζει είναι οποιαδήποτε νίκη της και οποιαδήποτε ήττα της Σιμίζου (αφού έχουν ίδια διαφορά τερμάτων, -18). Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός την υποβιβάζει. Στο 2,15 ο άσος είναι υπερβολικός, αφού υπάρχουν ακόμα πιθανότητες σωτηρίας για την Ομίγια.

124. ΟΥΡΑΒΑ - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Με δύο σερί γκέλες και μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία (1-3-2) η Ουράβα θα χάσει λογικά ένα δικό της πρωτάθλημα. Πλέον ισοβαθμεί με την Γκάμπα Οσάκα στην πρώτη θέση, αλλά με τη διαφορά τερμάτων να είναι +28 με +21 ουσιαστικά θέλει μόνο καλύτερο αποτέλεσμα από την Γκάμπα, αφού αν κερδίσουν και οι δύο ομάδες θα χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 9 ή 8 γκολ διαφορά! Αν χάσει το πρωτάθλημα, θα κυνηγήσει με νίκη τη δεύτερη θέση (δίνει απευθείας είσοδο στους ομίλους του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ), έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων και από την Κασίμα και δεν βολεύεται με ισοπαλία. Η Ναγκόγια είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά έρχεται από 2-3-0 και εκτός έδρας μετράει 9-3-4. Στο 1,45 άσος δεν υφίσταται, ίσως μας απασχολήσει στο live.

125. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Κόφου έχει σωθεί, η Σιμίζου είναι στο +3 από τον υποβιβασμό με ίδια διαφορά τερμάτων με την Ομίγια και με ήττα κινδυνεύει, ενώ σώζεται με 1Χ. Τις περισσότερες ισοπαλίες στην J-League έχει φιλοξενούμενη (9-13-11 ρεκόρ, 2-7-7 εκτός), μόνιμα παίζει για το 0-0, τρία έφερε στα έξι τελευταία, στα οποία και είναι αήττητη (3-3-0). Βολεμένοι στο Χ και οι γηπεδούχοι, δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα, 3,40 πληρώνει η ισοπαλία.

126. ΤΟΚΥΟ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά, μια νίκη στα επτά τελευταία η Τόκυο (1-2-4), πιο καλά τα πηγαίνει η Γιοκοχάμα (7-4-5 εκτός) που έρχεται από δύο σερί τρίποντα, παίρνει πάνω της τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα.

127. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΣΕΝΤΑΪ

Νο Bet.

---. TOKOYΣΙΜΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Υποβιβασμένη και με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η Τοκουσίμα, η Γκάμπα Οσάκα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα (εκτός και αν η Ουράβα κερδίσει με τουλάχιστον 9 ή 8 γκολ διαφορά!). Αν γκελάρει κινδυνεύει. Θα είναι έκπληξη μεγατόνων αν το 1,20 του διπλού δεν επιβεβαιωθεί.

128. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ

Αποδίδει καλά εσχάτως η Κόνια (2-1-1) που εντός έχει 3-2-0 με δυο σερί νίκες, εντυπωσιάζει η Μερσίν που είναι τέταρτη όμως εκτός ζορίζεται αρκετά (1-2-2), θα το αφήσουμε καθώς έχει και χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι.

Πάμε στοίχημα LIVE

129. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΑΟΥΕ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Άουε με το 1-2 από τη μέτρια φέτος Ουνιόν, παραδοσιακά αδύναμη εκτός (0-3-5 με 3-10 γκολ φέτος), πηγαίνει στο απόρθητο “Φριτς Βάλτερ Στάντιον” (5-3-0 με 12-6 γκολ μετράει εντός η Λάουτερν) με τους γηπεδούχους να έρχονται από το πρώτο φετινό διπλό τους (1-3 τη Σαν Πάουλι) και να δείχνουν έτοιμοι να πατήσουν την πρώτη τριάδα. Άσος.

130. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στη απόδοση της Γκρόιτερ Φιρτ (1-3-3 εκτός) τη φετινή σεζόν, πιο σταθερή η Ντάρμσταντ, αποτελεσματικότατη εντός (6-1-1 ρεκόρ), εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πιο πρόσωπο τους θα παρουσιάσουν οι φιλοξενούμενοι. Κρατάμε τον άσο για το live.

131. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ

Η προέλαση της Τσέλσι συνεχίζεται σε όλες τις διοργανώσεις όπου είναι αήττητη (16-5-0) και αν φύγει με βαθμούς από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» θα καταγράψει νέο ρεκόρ. Η Νιούκαστλ συνήλθε κάπως (αήττητη στα 5 τελευταία εντός) αλλά δύσκολα θα κοιτάξει στα μάτια τους επίδοξους πρωταθλητές. Προτιμότερο του διπλού ίσως αποδειχτεί η επιλογή να σκοράρει πρώτη 2 γκολ στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

132. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ

Έχει βρει ρυθμό η Σέλτικ (έξι σερί νίκες), παρότι οι νίκες της δεν είναι εμφατικές. Δεν μπορεί φέτος η Μάδεργουελ (2-0-4 εντός), δείχνει ότι θα αγχωθεί ακόμα και για τη σωτηρία, όμως με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερις νίκες στο γκολ τα χάντικαπ μοιάζουν επικίνδυνα.

133. ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εν μέσω των ποινικών διώξεων για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται και παίκτης της Βέροιας, η «βασίλισσα» υποδέχεται τον Πλατανιά με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε ματς (0-3-2 με δύσκολο πρόγραμμα). 0-3-1 στα τέσσερα τελευταία μετράνε οι Κρητικοί χωρίς να σκοράρουν, έχουν απουσίες και δίνουν το τέταρτο (!) σερί εκτός έδρας τους ματς. Στο 2,25 στον Stoiximan πρόλαβε τον άσο ο Maudit , πριν κατρακυλήσει στο 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

134. ΖΕΝΙΤ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Τελευταία αγωνιστική πριν τη χειμερινή διακοπή στη Ρωσία, με την τρίτη της βαθμολογίας Κράσνονταρ (4-3-1 εκτός) παίζει η πρωτοπόρος Ζενίτ (6-1-1 εντός με 21-6 γκολ), που επέστρεψε στις επιτυχίες με το –πιο εύκολο από ότι δείχνει το τελικό σκορ- 0-1 στο Καζάν. Η ομάδα του Βίλας Μπόας είναι αδιαμφισβήτητα η ποιοτικότερη στη Ρωσία, όμως οι φιλοξενούμενοι ξέρουν πώς να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Πάσο και πάμε παρακάτω.

135. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΚΡΟΤΟΝΕ

Η Αβελίνο ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα όμως τώρα είναι σε κάμψη προερχόμενη από τρεις σερί γκέλες χωρίς να σκοράρει καν, σε διάστημα πάντως που δέχθηκε μόλις ένα γκολ παρά τις αμυντικές απουσίες της που συνεχίζονται. Αψυχολόγητη όπως πάντα η Κροτόνε προέρχεται από βαριά ήττα και βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας 1-1-5 εκτός, θα απέχουμε.

136. ΒΑΡΕΖΕ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Βαρέζε (0-2-2) που προέρχεται από την πρώτη φετινή της ήττα εντός έδρας (4-3-1, 8/8 GG) ενώ της αφαιρέθηκαν και δύο βαθμοί, δύο ματς χωρίς να σκοράρει η Βίρτους Εντέλα που εκτός έχει 1-2-5 με 6-17 γκολ. Ντεφορμέ γηπεδούχοι, φιλοξενούμενοι που δεν σκοράρουν και δίκαιες αποδόσεις, δεν θα μπλέξουμε.

137. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Κολλημένη με τις ισοπαλίες η Λαντσιάνο (5-9-2) που άξιζε τη νίκη που αγνοεί τρεις αγωνιστικές στο προηγούμενο, εντός έχει 4-3-1 με 6/8 under. Από οκτώ σερί GG & over προέρχεται η Τράπανι που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, εκτός έχει 1-2-5 με 7/8 over όμως θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου της σκόρερ. Η συμπεριφορά της Λαντσιάνο ως προς τα γκολ και η απουσία του Μανκόζου μας αποτρέπει κάπως από το over, προς σκέψη για το live.

138. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ανεβαίνει στη βαθμολογία η Κατάνια που έχασε από χαζομάρα του Λέτο στο προηγούμενο, 5-2-1 το ρεκόρ της εντός και εκεί θα στηριχθεί φέτος καθώς μακριά από τη Σικελία είναι απογοητευτική. Τρίτη η Μπολόνια που ζορίζεται αρκετά εκτός (3-3-2) και θα έχει απουσίες βασικών, το αφήνουμε.

139. ΜΠΑΡΙ - ΚΑΡΠΙ

Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Μπάρι που είναι σε άσχημο φεγγάρι (1-1-4), ούτε την έδρα της αξιοποιεί με συνέπεια φέτος (3-2-2) ενώ έχει και 2-3 απουσίες βασικών. Σταθερά στην πρώτη θέση η εντυπωσιακή φέτος Κάρπι, εκτός (2-4-2) παίζει πρώτα για να μη χάσει. Προβάδισμα στην ισοπαλία.

140. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΑΤΙΝΑ

Από τρεις σερί ισοπαλίες και μια καλή εμφάνιση στη Βερόνα για το κύπελλο προέρχεται η Περούτζια (4-3-1) που δεν έχει το εύκολο γκολ και ο πρώτος της σκόρερ είναι αμφίβολος, κάκιστη η παρουσία της ουραγού Λατίνα στο προηγούμενο, εκτός έχει 0-5-3 με 7/8 under. Αναμένεται ματς με χαμηλό ρυθμό, οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα, δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και έχουν τον πρώτο λόγο, ματς για σκοράκια, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

141. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Μετά από καιρό η Προ Βερτσέλι πήρε βαθμό εκτός έδρας και τώρα θέλει τη νίκη στη δυνατή της έδρα (5-2-0, 14-3 γκολ) για να πλησιάσει στα πλέι-οφ, από δύο κάκιστες εμφανίσεις προέρχεται η Πεσκάρα (2-2-4, 7/8 GG εκτός) που είχε και αγώνα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο (ήττα στο Σασουόλο) ενώ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Προβάδισμα στην έδρα, παίζεται ο -0,25 άσος.

142. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Τρίτο χωρίς νίκη για την Σπέτσια που ηττήθηκε μετά από επτά αγώνες, παραμένει πάντως ψηλά ενώ στην έδρα της αξιοποιώντας τον πλαστικό χλοοτάπητα πάντα έχει το πάνω χέρι (5-2-1). 7/9 τελευταία της Τσιταντέλα ήταν ισόπαλα, μόνο με τις ισοπαλίες όμως δεν γίνεται δουλειά (2-8-6) και έτσι είναι τελευταία, μετράει επτά σερί GG (1-1 5/6 πιο πρόσφατα) όμως έχει αρκετές απουσίες. Η Σπέτσια έχει τον πρώτο λόγο όμως φοβόμαστε λίγο την έφεση των φιλοξενούμενων στις ισοπαλίες, στο στόχαστρο για το live.

143. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Από τρία σερί over 3,5 προέρχεται η Γκεντσλέρ που είναι μετριότατη φέτος (3-4-4), δυο ματς χωρίς γκολ η Γκαζιάντεπσπορ που εκτός παραδοσιακά δυσκολεύεται πολύ (1-1-3), πάσο.

144. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Αξιοσημείωτη η φετινή πορεία του Αννόβερου (6-1-6), έχει και πολύ καλή παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι (τέσσερις σερί άσοι), στα δύο ματς όμως που ακολούθησαν τη διακοπή «χάλασε» αμυντικά και δέχτηκε εφτά γκολ (1-3, 4-3)! Η Βόλφσμπουργκ είναι σε άλλο επίπεδο φέτος κι έπειτα από μια παρένθεση δύο ηττών επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Γκλάντμπαχ, μετρώντας πλέον 9-0-2 στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (6/11 ήταν νίκες σε συνδυασμό με over). Λογική επιλογή – παρά το δεδομένο ρίσκο της – το 2 & over στο 2,75 της Bet365( DSuker ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

145. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΕΡΤΑ

Και ξαφνικά έπεσαν όλοι οι διακόπτες για τη Γκλάντμπαχ (3-3-1 εντός), από εκεί που ήταν αήττητη από την αρχή της σεζόν ξαφνικά στα τέσσερα τελευταία μετράει 0-1-3, οι ήττες όλες στο πρωτάθλημα. Πάρα το φτωχό 1-1-4 που μετράει η Χέρτα στις εξόδους της είναι ομάδα με τσαγανό, όπως έδειξε και στο πρόσφατο 0-1 από τη Μπάγερν, και μπορεί να βάλει δύσκολα στη Μπορούσια. Ο άσος έχει κοντραριστεί αρκετά, πλέον στο παρών σετ υπάρχει μόνο το πάσο.

146. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Καλή στην κόντρα η Άουγκσμπουργκ, έρχεται από τρεις σερί νίκες και παρά το σχετικά φτωχό 2-0-5 εκτός συμφωνούμε με το φαβοριτισμό της στην έδρα της Κολωνίας (1-2-3 εντός), που πάσχει στο γκολ.

147. ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Τριπλή στα μάτια μας, με ένα πόντο παραπάνω στους φιλοξενούμενους, πιο έμπειρη και δεμένη η ομάδα του Στράιχ (1-3-3 εκτός), μπορεί να αντιδράσει θετικά μετά τη βαριά ήττα από τη Στουτγκάρδη (1-4), η Πάντερμπορν (3-3-1 εντός) στα δύο τρία τελευταία έχασε με 3-0 στην Άουγκσμπουργκ, 4-0 στη Βέρντερ ενώ πήρε τυχερό βαθμό από το πουθενά κόντρα στη Ντόρτμουντ (2-2 εντός). +0,25 ασιατικό διπλό.

148. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΣΑΛΚΕ

Κόντρα στη Σάλκε ο αγαπημένος τεχνικός των “βασιλικών μπλε” Χουμπ Στέφενς, στο ντεμπούτο του η Στουτγάρδη (1-1-4 εντός) επικράτησε της Φράιμπουργκ με το εμφατικό 1-4. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Σάλκε (1-0-5 εκτός) τη Μάιντζ, απαντώντας στο ντροπιαστικό 0-5 από την Τσέλσι που είχε προηγηθεί. Κάπου στα γκολ δείχνει να κρύβεται η αξία, αν και θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι φιλοξενούμενοι μεσοβδόμαδα παίζουν το ματς της σεζόν κόντρα στη Μάριμπορ (στη Σλοβενία) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

149. ΚΠΡ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Εξάποντο παραμονής από Δεκέμβρη μήνα, όπως και να ‘χει ΚΠΡ (3-2-2 εντός) και Μπέρνλι (1-2-3 εκτός) είναι δικαίως τα πρώτα φαβορί φέτος για φούντο στην Τσάμπιονσιπ. Κλειστό ματς με πολύ under, ο άσος ποντάρεται αλλά εμείς δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε στο 2,00.

150. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Σα να δείχνει να συνέρχεται ελαφρώς η Λίβερπουλ, τα δείγματα κόντρα στην Λέστερ ήταν θετικότατα, η Σάντερλαντ έχει την απουσία του Φλέτσερ και δεν έχει καλή παράδοση στο Άνφιλντ με αποτέλεσμα να έχει αξία η νίκη των κόκκινων χωρίς να δεχτούν γκολ στο καλοπληρωμένο 2,40 του Stoiximan.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

151. ΣΤΟΟΥΚ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Καλές εμφανίσεις αλλά ήττες στο γκολ κόντρα σε Λίβερπουλ (1-0) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) για τη Στόουκ (2-1-3 εντός) στα δύο τελευταία, απέναντι στις μεγάλες βγάζει τσαγανό φέτος, απέναντι στις μικρές είναι που τα θαλασσώνει… Μετρημένο σωστά το διπλό της ανάλατης γενικά Άρσεναλ (3-2-2 εκτός), που σκοράρει γενικά με δυσκολία, περισσότερο προς την κόντρα στρεφόμαστε.

152. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Ασταθής δείχνει φέτος η Τότεναμ ενώ το «Γουαϊτ Χαρτ Λέιν» μόνο κάστρο δεν είναι (3-0-4). Η Κρίσταλ Πάλας διαθέτει σκληράδα σαν ομάδα αλλά έρχεται από ήττα πισωγύρισμα με την Άστον Βίλα. Χαμηλός ο άσος όταν η ομάδα του Ποκετίνο δεν μπορεί να καθαρίσει εύκολα τα παιχνίδια της, καλύτερη σκέψη δείχνει η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει μέση απόδοση 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

153. ΧΑΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Τυφλός-μονόφθαλμος είναι το (εξάποντο) ματς (σωτηρίας), η Χαλ δεν κερδίζει στα εφτά τελευταία (0-3-4), αλλά έρχεται από καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα (1-1 εκτός με Έβερτον), η Γουέστ Μπρομ συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, στις οποίες σκόραρε μόνο μία φορά, με τα γκολ να είναι το μόνιμό της πρόβλημα φέτος, ειδικά όταν δεν είναι σε καλή μέρα ο Μπεραχίνο (7/14 τέρματα της ομάδας). Λόγω έδρας η Χαλ έχει το προβάδισμα, ο B66 προτίμησε τον -0,25 ασιατικό άσο στο 2,10 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

154. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΓΕΟΒΙΛ

2oς γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας, μονοί αγώνες με επαναληπτικό σε περίπτωση ισοπαλίας. Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Άκρινγκτον, η Γέοβιλ είναι μια κατηγορία πάνω αλλά στη ζώνη του υποβιβασμού και με 3-1-5 εκτός, δεν βρίσκουμε λόγο το διπλό να είναι φαβορί.

155. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Και εδώ η έδρα έχει ένα κλικ παραπάνω, ο άσος όμως δεν πληρώνει το ίδιο….

156. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ωραίο ζευγάρι για γκολ, παρότι το μεταξύ τους στο πρωτάθλημα –με την έδρα ανάποδα- έληξε 0-1.

157. ΜΠΕΡΙ - ΛΟΥΤΟΝ

7-0-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέρι στη Λιγκ 2, σαφώς όμως ντεφορμέ (τέσσερις σερί ήττες), η Λούτον (4-3-2 εκτός) είναι ομάδα καταφερτζού και με αμυντικές σταθερές, θα πάμε με το Χ2.

158. ΟΛΝΤΑΜ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Καλύτερη ομάδα η Όλνταμ (5-3-1 εντός), έπιασε τα πλέι-οφ στη Λιγκ 1 με το 0-3 στο Ρότσντεϊλ, το παλεύει τελευταία η Ντονκάστερ (5-2-3 εκτός), σκοράρει μάλιστα με συνέπεια, έχει αρκετό GG/over, και ο άσος στο 1,80+ αποτελεί επιλογή.

159. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Νο Bet.

160. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Ομάδα κυπέλων η Πρέστον του Γκρέισον (5-3-1 ρεκόρ εντός στη Λιγκ 1), ομάδα έδρας η Σριούσμπερι (2-2-5 εκτός στη Λιγκ 2), στο Λιγκ Τρόφι στην ίδια έδρα είδαμε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0. Άσος.

161. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΠΛΙΜΟΥΘ

Ικανή να βάλει δύσκολα στην ανάλατη επιθετικά Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4-3-3 εντός στη Λιγκ 1) η Πλίμουθ του Σέρινταν. Δεν θα εμπλακούμε.

162. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για την Γουίγκαν να κάνει την πρώτη της νίκη με τον Μακάι στον πάγκο (0-1-1) και να αρχίσει την δική της ανάκαμψη, ποιοτικά είναι ομάδα για το πρώτο μισό της βαθμολογίας. Καλύτερη ευκαιρία από το παιχνίδι με την μπερδεμένη Νόριτς, που βγάζει αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, δύσκολα θα βρει. Κρίνουμε λάθος το σετ αποδόσεων (2,80-3,40-2,70) και στρεφόμαστε στον άσο της Γουίγκαν στο 2,80, στο 1,95 ο άσος DNB.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

163. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Φαβορί –έστω και ελαφρύ- η Μπόρνμουθ (4-3-2 εκτός) στο “Μολινιού”, φτάσαμε να το δούμε και αυτό…. Τα συγχαρητήρια μας για ακόμα μια φορά στην ομάδα του Χάουι για το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει, σε μεγάλο βαθμό πάντως στερείται ουσίας και κυνικότητας, μετά τις έξι σερί νίκες ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, οι δύο τελευταίες εντός κόντρα σε Ίπσουιτς και Μίλγουολ με σκορ 2-2, ματς στα οποία δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα της. Κοιλιά κάνει η Γουλβς, τέσσερις σερί ήττες, ένα γκολ στα πέντε τελευταία (1-14 γκολ), το εντός έδρας ρεκόρ της πάντως είναι 5-2-2 και αυτό σίγουρα κάτι λέει… Μόνο στο live αν θα μπλέξουμε.

164. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΛΙΝΤΣ

Ομάδες σε σχετικά καλό φεγγάρι, 4-2-0 τρέχει η 2 πλέον στη βαθμολογία Ίπσουιτς (6-2-1 εντός), πλέον σκληροτράχηλη και αποτελεσματική ομάδα της Τσάμπιονσιπ, η Λιντς έρχεται από νίκη επί της πρωτοπόρου Ντέρμπι με 2-0, μακριά από το “Έλαντ Ρόουντ” γενικά χωλαίνει (1-2-6 ρεκόρ). Στο 1,80 ο άσος, δεν έχουμε ενστάσεις.

165. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Πρώτο διπλό για την Κάρντιφ, και μάλιστα στη σκληρή έδρα της Γουότφορντ (0-1), η αγωνιστική άνοδος επί Σλέιντ συνεχίζεται, πέντε σερί νίκες και 7-0-2 συνολικά μετράει στην έδρα της, η Ρόδεραμ (1-4-4 εκτός) δείχνει να έχει ξεφουσκώσει εντελώς, επτά ματς (0-4-3) χωρίς νίκη, στο τελευταίο δεν κατάφερε να κερδίσει εντός την αδύναμη Μπλάκπουλ (1-1). Άσος.

166. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Όταν βρίσκει, τα κάνει η Μίλγουολ, έτσι έγινε και στο 2-2 στο Μπόρνμουθ, με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους (καλύτεροι από την αρχή μέχρι εκείνο το σημείο) κλέβοντας τον πόντο. 3-3-3 το ρεκόρ της στο “Ντεν”, η Μίντλεσμπρο (5-2-2 εκτός) σε ακόμα ένα παιχνίδι έφτιαξε μυριάδες φάσεις αλλά αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με το βαθμό (1-1) απέναντι στην Μπλάκμπερν (με παράπονα και από τη διαιτησία), από τις 13 Σεπτέμβρη έχει μόλις μια ήττα, 2-4-0 μετράει στα έξι τελευταία, βάσει εμφανίσεων θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Φαβορί το διπλό, αλλά είναι ματς που μπορεί εύκολα να κολλήσει στο Χ, γι αυτό θα προτιμήσουμε το -0,25 ασιατικό των φιλοξενούμενων.

167. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Επίθεση εναντίον άμυνας, η Μπλάκμπερν (5-3-1 εντός με 6/9 over 2,5) παρότι δέχεται συνήθως γκολ καταφέρνει και συντηρήσει αήττητο εννέα αγνωστικών (4-5-0), η βασίλισσα των ισοπαλιών Σέφιλντ Γουένσντεϊ (5-10-4 ρεκόρ, 3-5-1 εκτός με 7/9 under 2,5) έρχεται από την πρώτη νίκη της μετά από δέκα ματς (0-7-3) με το 2-1 επί της ασταθούς Γουίγκαν, έχει ένα πόντο παραπάνω η έδρα αλλά το ματς εύκολα κολλάει στο Χ, ο άσος άνοιξε στο 1,85 και πλέον βρίσκεται στο 2,00, και πάλι η απόδοση δεν κρίνεται ικανοποιητική για ποντάρισμα.

168. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Το παλεύει η Μπλάκπουλ του Κλαρκ (1-6-12 ρεκόρ, 1-2-6 εντός), ισοπαλίες με 1-1 πήρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, με Χ βέβαια δεν θα σώσει τη σεζόν, που ούτως ή άλλως μοιάζει χαμένη (-10 από την παραμονή ήδη). 3-2-0 με 5-2 γκολ μετράει η Μπέρμιγχαμ (2-4-3 εκτός) επί Ρόουετ, λογικό να τη βρίσκουμε σε τιμές φαβορί, όμως μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας σε κανένα παιχνίδι. (Χ)2 και πολύ under, θα πάμε με τα σκορ 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).

169. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω πάει η Φόρεστ (4-3-2 εντός), μετά τις νίκες κόντρα σε Νόριτς (2-1) και Γουλβς (0-3) έχασε 2-1 στο Μπέρμιγχαμ. Η δυσκολοκατάβλητη Τσάρλτον (6-10-3 ρεκόρ, 2-5-2 εκτός) έχασε το εντός έδρας αήττητο της στο τελευταίο κόντρα στην Ίπσουιτς (0-1 με γκολ στο 95’), αποτέλεσμα κατάφορα άδικο, αφού είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Με τον άσο στο 1,60 μοναδική στοιχηματική οδός η κόντρα, διαφορετικά πάσο.

170. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Πισωγύρισμα –μετά από τρεις σερί νίκες- για τη Ντέρμπι (5-3-1 εντός) το 2-0 στο “Έλαντ Ρόουντ” από τη Λιντς, το ίδιο ισχύει και για τη Μπράιτον (1-4-4 εκτός) που έχασε με 1-2 –με ανατροπή- περνώντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Σαφώς πιο σοβαρή ομάδα η πρωτοπόρος, στο 1,90 μας κάνει ο άσος.

171. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Διπλό στη Νόριτς για τη Ρέντινγκ (5-1-3 εντός) και μάλιστα με ανατροπή (1-2) το περασμένο Σάββατο, αυτό βέβαια δεν λέει και πολλά, αφού τα “καναρίνια” βρίσκονται σε χειμέρια νάρκη εδώ και δύο μήνες. 4-1-1 επί Λένον μετράει η Μπόλτον (1-1-7 εκτός), κέρδισε 1-0 τη Χάντερσφιλντ στο τελευταίο, βρίσκεται σε σαφή άνοδο και το διπλό της δεν θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο ψηλά. +0,25 ασιατικό διπλό και Draw No Bet.

172. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Χάντερσφιλντ βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση, φαίνεται ότι δεν είναι καλά. Βέβαια έχει καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα βρει την άκρη ο Πάουελ μέχρι την περίοδο των εορτών. Η Μπρέντφορντ συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι, έχει πέντε σερί νίκες και πιστεύουμε ότι και από το “Τζον Σμιθ” θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Κρίνουμε το σετ των αποδόσεων λίγο πιο ανοικτό απ’ όσο έπρεπε. Οριακά αποδεκτό 2,80 για την Μπρέντφορντ, στο 2,10 το διπλό Draw No Bet στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

173. ΕΞΕΤΕΡ - ΜΠΕΡΤΟΝ

Μία ήττα στα 13 τελευταία (8-4-1) για την Έξετερ, 3-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, 9/9 GG μετράει εκεί, 13 στα 14 τελευταία. Οριακή ήττα στο 82’ (1-0) στο “κάστρο” της Σάουθεντ για τη Μπέρτον (5-1-4 εκτός) του Χάσελμπαϊνγκ, στα τρία προηγούμενα με τον Ολλανδό στο τιμόνι μετρούσε 2-1-0. Πιο ισορροπημένο θα περιμέναμε το σετ, επιλογή αποτελεί και τα αμφίσκορο.

174. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Νο Bet.

175. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της η Αούστρια φέτος, λίγο έλειψε πάντως να πάρει την τρίτη σερί νίκη της στο προηγούμενο, εντός έχει 3-3-2 με τον καλύτερο της παίκτη και πρώτο σκόρερ της Νταμαρί (8 γκολ) να είναι αμφίβολος, το ίδιο συμβαίνει και με τον Σοριάνο (19 γκολ) για τη Σάλτσμπουργκ που κάνει πολλές γκέλες φέτος όμως είναι στο +6 μην έχοντας σοβαρό αντίπαλο. Πάσο.

176. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

To Σάββατο με την έδρα ανάποδα η Μπρίστολ Ρόβερς κέρδισε με 2-0, στο σπίτι της η Γουέλινγκ όμως είναι ισχυρότατη (4-6-1). Οι φιλοξενούμενοι (3-6-3 ρεκόρ εκτός) δεν είναι ομάδα ικανή να πατήσει τον αντίπαλο της, στις λεπτομέρειες θα ψάξει να το πάρει, δεν δικαιολογείται λοιπόν ο φαβοριτισμός του διπλού. +0,25 ασιατικός άσος ή πάσο.

177. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Ντέρμπι στην εξάδα, χωρίς αγώνα μεσοβδόμαδα η Μάκλσφιλντ (8-4-0 εντός), πάλεψε κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαρνέτ το Σάββατο αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (3-1), πρώτη μετά από εννέα παιχνίδια (5-4-0). Δύο κολλητές εντός έδρας νίκες για τη Γουόκινγκ (6-2-3 εκτός), καλείται εδώ να δείξει από τι υλικό είναι φτιαγμένη. Καθαρή τριπλή, δεν θα μπλέξουμε.

178. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Εξάποντο παραμονής, αμφότερες σε κακό φεγγάρι, χειρότερο εκείνο της Άλφρετον (τέσσερις σερί ήττες, 2-0-10 ρεκόρ εκτός), ένα πόντο παραπάνω τον έχει η γηπεδούχος Νόνιτον (5-2-4 εντός).

181. ΤΟΡΚΙ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Ντέρμπι ονομάτων στην Κόνφερενς, αμφότερες Τορκί (6-4-1 εντός με 6/11 over 2,5) και Μπαρνέτ (7-3-2 εκτός με 7/12 over 2,5) σκοράρουν με άνεση, από 10/12 over 2,5 & GG έρχονται οι γηπεδούχοι, 6/7 έχουν οι φιλοξενούμενοι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Over 2,5.

Πάμε στοίχημα LIVE

182. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Επιστροφή στις ήττες για την Όλτρινχαμ (3-2-7 εκτός) με το καθαρό 2-0 στη Γουόκινγκ, πάλεψε το ματς της στο “Σέι” η Φόρεστ Γκριν (5-4-2 εντός), έχασε πέναλτι στο τέλος για να ισοφαρίσει, τελικά ηττήθηκε με 1-0 χαλώντας το σερί της (4-6-0). Χαμηλά ό άσος για ομάδα που σκαλώνει τόσο συχνά στο Χ (9-10-4 ρεκόρ), αλλά και κόντρα δεν υπάρχει.

183. ΕΛΤΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζόρικη ομάδα η Έλτσε (1-2-3 εντός), η Ατλέτικο (3-1-2 εκτός) συνηθίζει φέτος να κερδίζει επαγγελματικά (8/9 νίκες της στη Λα Λίγκα με 1 ή 2 γκολ διαφορά), περιμένουμε να το κάνει για ακόμα μια φορά.

184. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Έξι ματς αήττητη η Νουμάνθια (3-3-0) που ανεβαίνει αγωνιστικά, εκτός τα πάει καλύτερα απ' ότι εντός (1-3-3), στα τελευταία πέντε μάλιστα δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Δικαιολογημένα ουραγός η Γιαγκοστέρα, έχει σκοράρει μόνο σε 1/5 τελευταία της ματς ενώ εκτός (1-3-3) έχει βρει δίχτυα μόλις δύο φορές. Άσος για τη Νουμάνθια που βρίσκει τα πατήματα της.

185. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Νο Bet.

186. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι η Αμπερντίν (4-1-2 εντός) είναι μετά τη Σέλτικ η ποιοτικότερη ομάδα στη Σκωτία, κάτι που δεν φαίνεται απόλυτα από την μέχρι τώρα συγκομιδή της σε βαθμούς, που βάσει εμφανίσεων θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Πριν ένα μήνα για το Λιγκ Καπ κέρδισε σχετικά εύκολα τη Χάμιλτον (4-1-2 εκτός) με 1-0, οι φιλοξενούμενοι μετά το πολύ δυναμικό ξεκίνημα σιγά-σιγά ξεφουσκώνουν, μετρώντας 4/4 ήττες στους πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες τους. Στέκεται ο άσος στο 1,80.

187. ΝΤΑΝΤΙ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Με γκολ στο τέλος η Νταντί (1-4-2 εντός) απέκλεισε την Αμπερντίν στο κύπελλο (2-1), αποτέλεσμα πάντως που περιείχε αρκετή δόση τύχης, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. 3-0-3 μετράει εκτός έδρας η 2 της βαθμολογίας Ινβερνές, αποτελεσματική αρκετά και φέτος, αλλά οριακές κρίνονται οι τιμές της.

188. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Καμία δεν ξεχωρίζει, αμφότερες σε κακό φεγγάρι, 3-1-3 και 2-2-3 τα ρεκόρ τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, δεν θα πάρουμε πλευρά.

189. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

0-1-6 το εντός έδρας ρεκόρ της Σεντ Μίρεν, που έρχεται και από τρεις σερί ήττες, 2-2-0 αήττητο τρέχει η Σεντ Τζόνστον (2-2-3 εκτός), έχει ένα πόντο παραπάνω το διπλό.

190. ΑΛΟΑ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Νο Bet.

191. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

-5 βαθμούς στο κεφάλι η Λίβινγκστον (0-2-5 εκτός) για οικονομικές ατασθαλίες και πλέον στο -7 από τη ζώνη των μπαράζ, η σωτηρία φέτος μάλλον θα αποτελέσει άπιαστο όνειρο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση η Ρέιθ (2-2-3 εντός), πάμε στον άσο.

192. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Εμφανές το προφανές.

193. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Δύσκολο σταύρωμα, πραγματική τριπλή, σε άνοδο η Χιμπέρνιαν (4-0-3 εκτός) και με επιθετικές σταθερές στο παιχνίδι της πλέον, χρειάζεται όμως και απαραίτητα κάλυψη στην ισοπαλία.

194. ΧΑΡΤΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Απαιτεί σεβασμό η Κουνιστή του Νότου (2-3-2 εκτός), 5-2-0 το αήττητο σερί της, η Χαρτς μπορεί να μοιάζει με… Ρεάλ της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ (12-2-0 με 37-7 γκολ) αλλά δε θα μπλέξουμε.

195. ΜΠΡΕΧΙΝ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Σε κάπως καλύτερη φάση η Μπρέχιν (3-2-2 εντός), δεν δικαιολογείται όμως ο άσος στο 1,85. Πάσο.

196. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΕΪΡ

4-2-1 με 13-2 γκολ μετράει στην έδρα της η Νταμφέρμλιν, μέσα από τα χεριά της έχασε μεσοβδόμαδα την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου (2-2 κόντρα στην Στανράερ από 2-0 στο 80’, θα υπάρξει επαναληπτικός), από τρεις σερί ήττες έρχεται η Έιρ (3-1-3 εκτός), οι γηπεδούχοι περιμένουμε να έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα, αν είναι εύστοχοι θα τον καθαρίσουν εύκολα.

197. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΦΟΡΦΑΡ

Ομάδα έδρας η 2 της βαθμολογίας Φόρφαρ (1-4-2 εκτός), ποιοτικότερη από τη Στενχάουσμιουρ (3-2-2 εντός) αλλά σε αποδόσεις φαβορί ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε….

198. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Νο Bet.

199. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΜΟΡΤΟΝ

Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της σκωτσέζικης Λιγκ 1, 4-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Στανράερ, 3-0-4 τα εκτός της πρωτοπόρου Μόρτον, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις πρόκειται για καθαρή τριπλή.

200. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΕΛΓΚΙΝ

5-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Άλμπιον Ρόβερς, 0-3-4 το εκτός της ουραγού Έλγκιν, σαφές το προβάδισμα του άσου.

201. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Άλλο ένα μικρό πλην δικαιολογημένο φαβορί στη σκωτσέζικη Λιγκ 2, φυσικά και με τέτοια σημεία δε αξίζει να μπλέξεις ποτέ.

202. ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Νο Bet.

203. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Φαβορί σωστά και εδώ ο άσος, χωρίς στοιχηματική αξία προφανώς.

204. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΚΛΑΪΝΤ

Τρεις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει για την Κλάιντ (3-1-3 εκτός), η Μπέργουικ (2-3-2 εντός) είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας, ο άσος έχει προβάδισμα αλλά πληρώνει λιγότερο από ότι θα περιμέναμε.

205. Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ποιοτικότερη ομάδα ο Ατρόμητος, όπως αποτυπώνεται και στο σετ των αποδόσεων, το 1-0-3 είναι πλασματικό αφού έχει παίξει σε Λεωφόρο και Τούμπα, από την άλλη η Κέρκυρα (3-0-3 εντός) δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Χωρίς στοιχηματική αξία.

206. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ - ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ

Δεδομένα καλύτερη ομάδα η Αλμίρε (4-1-2 εντός), η Φορτούνα Σιτάρντ όμως τελευταία έχει σφίξει (κράτησε το μηδέν πίσω στα τέσσερα τελευταία) και εκτός έδρα αποδίδει μέχρι στιγμής καλύτερα (4-1-3 έναντι 0-2-6 εντός). Χαμηλά ο άσος, θα τον αποφύγουμε.

207. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΑΝΤ

Τρια ματς χωρίς νίκη Ναντ (3-2-2 εκτός), λογικό κάποια στιγμή η ρέντα της μπροστά να λάβει τέλος και οι νίκες να γίνουν δύσκολες. Κόλλησε στο 1-1 κόντρα στη Λιλ η Παρί (5-2-0 εντός με 15-2 γκολ), έπεσε από την κορυφή του Σαμπιονά, παραμένει πάντως αήττητη τη φετινή σεζόν. Άσος με μηδέν παθητικό, 1-0/2-0/3-0 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

208. ΟΝΤΕΝΣΕ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Ανεβασμένη η εμφανώς η Οντένσε (3-2-2 εντός), στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε Νόρντζελαντ εντός και Σίλκεμποργκ εκτός με σκορ 1-0, καθαρές νίκες με καλές εμφανίσεις, με 3/3 νίκες στα τελευταία εντός δείχνει να αφήνει πίσω ρη δαμόκλειο σπάθη του υποβιβασμού. Διαμετρικά αντίθετη η πορεία της Άαλμποργκ (1-3-3 εκτός), έρχεται από δύο κολλητές ήττες, ο άσος από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί, γεγονός που μας βρίσκει σύμφωνους. Οι πιο συντηρητικοί καλύπτουν και το Χ.

209. ΡΙΟ ΑΒΕ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Πλασματικό το 5-0 από την Πόρτο για τους γηπεδούχους που μέχρι το 78' έχαναν 1-0 και το πάλευαν, το Γιουρόπα τους έχει στοιχίσει όμως χάρη στην έδρα (4-0-1, 4/5 over) τους παραμένουν κοντά στην πεντάδα (-5). Tελευταία και χωρίς νίκη η Ζιλ Βιθέντε (0-4-7), ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που εκτός αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο (0-1-4, σε 3/5 δεν σκόραρε, σε 4/5 δέχθηκε 2+ γκολ). Λίγο σοβαρή αν είναι η Ρίο Άβε θα πάρει το τρίποντο.

210. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Χαμηλά είναι το διπλό, μόνο το όνομα έχει φέτος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ειδικά εκτός έδρας είναι τραγική και το 2-1-3 που μετράει στις εξόδους της την κολακεύει. Αήττητη παραμένει στην έδρα της η Κούμπαν (4-4-0 ), μπορεί να συνεχίσει το σερί της, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί το ματς της χρονιάς για την ΤΣΣΚΑ στο Μόναχο. .

211. ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Έχασε και από τη Γιούνγκ Μπόις (1-2) μεσοβδόμαδα η Λουκέρνη, παραμένοντας η μόνη ομάδα στην Ελβετία χωρίς εντός έδρας νίκη (0-6-2) και φυσικά ουραγός. Η απόδοση της ομάδας επί Μπάμπελ πάντως είναι σαφώς βελτιωμένη, κόντρα όμως στη Βασιλεία, που έρχεται από διπλό τίτλου στη Ζυρίχη, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να σπάσει το ρόδι. Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι φιλοξενούμενοι, και το διπλό κρύβει παγίδες….

212. ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Σάκος του μποξ η Μπαλίκ (1-2-8) τρέχει σερί 0-2-6 έχοντας δεχθεί 2+ γκολ σε 9/11, από δύο σερί γκέλες προέρχεται η Φενέρ που κέρδισε μόνο 1/5 εκτός (1-2-2) όμως τώρα δεν δικαιολογείται να μην τα καταφέρει.

213. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ουκ ολίγες μπανανόφλουδες σε ανάλογα ματς έχει πατήσει φέτος η Άντερλεχτ (4-4-1 εκτός). Εκτός έδρας έχουμε γράψει φέτος ότι οι πρωταθλητές Βελγίου είναι μόνο για κόντρα, πόσο μάλλον όταν αγωνίζονται στην ισχυρή έδρα της Μουσκρόν (4-2-3 εντός). +0,75 ασιατικός άσος.

215. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΚΟΡΔΟΒΑ

4-2-0 τρέχει στο ισπανικό πρωτάθλημα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο όριο τα παιχνίδια της φέτος, σκοράρει με φειδώ, 3-2-1 το ρεκόρ της στο “Σαν Μαμές” με 4/6 under 2,5 και NG. Για το 0-0 θα παραταχθεί η Κόρδοβα (0-7-6, 0-3-3 εκτός), δεν τη βλέπουμε πάντως ούτε εδώ να σημειώνει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Χαμηλά ο άσος, 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) σκορ βλέπουμε.

216. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Δυσκοίλια επιθετικά αλλά ατσάλινη αμυντικά (δεν έχει δεχθεί γκολ για τέσσερα ματς) η Μιραντές έχει ανέβει στη μέση της κατάταξης, εντός ήταν εξαιρετική στα τελευταία της ματς (3-2-2, 5/7 under). Τέσσερα ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ η Οσασούνα που ήταν καλή πάντως στο τελευταίο, εκτός έχει 0-3-4 με 4-11 γκολ. Η Μιραντές έχει βρει τον τρόπο παιχνιδιού που της ταιριάζει, ασιατικός 0.0 άσος στο 1,825 σε ένα ματς που αναμένεται να έχει πολύ χαμηλό σκορ.

217. ΡΟΜΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Ώρα να λάβει τέλος το σερί (4-3-0) της Σασουόλο (2-2-2 εκτός), ομάδες του βεληνεκούς της δεν έχουν τύχη κόντρα στη Ρόμα στο Ολίμπικο. Με Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα οι Ρωμαίοι, αν πάρουν σκορ ασφαλείας περιμένουμε να τους δούμε να κάνουν συντήρηση.

219. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Μπενφίκα (οι δυο τελευταίες εκτός) που με μεγάλη σοβαρότητα (9-1-1) κρατάει την κορυφή, πέντε ματς αήττητη η Μπελενένσες (3-2-0) όμως δύσκολα θα πάρει κάτι από τους γηπεδούχους που την επόμενη αγωνιστική παίζουν με την Πόρτο και δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλα.

220. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Προφανώς άσος στο 1,50 δεν υπάρχει, η Έβερτον (2-3-2 εκτός με 6/7 GG) σκοράρει με συνέπεια φέτος, οπότε δεν έχουμε λόγω να πιστέψουμε ότι δεν θα το κάνει και στο “Έτιχαντ”, Goal/Goal, over κρατάμε, η Σίτι έχει και μεσοβδόμαδα τελικό στη Ρώμη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

221. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Καλούτσικες εμφανίσεις εσχάτως από την Γκρόντιγκ (3-3-2 εντός), η Αντμίρα έχει την πιο αδύναμη επίθεση της κατηγορίας (15 γκολ σε 17 ματς), εκτός δεν λέει και πολλά (2-2-4), έχει να κερδίσει εννιά ματς (0-4-5) ενώ θα της λείψει ο καλύτερος της φορ, προβάδισμα στον άσο.

222. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΑΛΤΑΧ

Η Νόισταντ άλλαξε προπονητή αλλά ήταν χειρότερη από πριν στην ήττα με 3-0 στη Βιέννη, παραμένει ουραγός έχοντας 2-2-4 εντός και αντιμετωπίζοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Τρίτη ανέβηκε η Άλταχ που έχει χάσει 1/11 τελευταία της (5-5-1) και αυτό στο 93', εκτός έχει 2-4-2 όμως δεν έχει ακόμα το βάρος της φανέλας για να δίνεται εκτός στο 2,10.

223. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΙΝΤ

Πάτησε τετράδα η ανεβασμένη Στουρμ που στα τελευταία τέσσερα έβγαλε τρία διπλά και έχασε από τη Σάλτσμπουργκ, εντός πάντως δεν τα πάει και τόσο καλά (2-2-4). 3-2-0 έχει εσχάτως η Ριντ χωρίς να παίζει ιδιαίτερα καλά όμως και κουβαλώντας αρκετή τύχη, συμπαθητικός ο άσος στο 1,75.

224. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Στοιχηματικά απασχολεί μόνο το αν θα σκοράρει η Λεβερκούζεν.

225. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σύννεφα πάνω από στοιχηματικό status quo της φετινής Σουπερλίγκα φέρνει ο σάλος που έχει ξεσπάσει με τα πορίσματα του εισαγγελέα Κορέα για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι συνεχείς ενδείξεις για ύποπτα παιχνίδια που οδήγησαν σε κλήση από τη δικαιοσύνη παίχτη της Βέροιας, οι εξελίξεις αυτές είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν όσα ξέραμε για τη φετινή στοιχηματική πραγματικότητα στο υπέρλαμπρο πρωτάθλημα της χώρας μας. Ο ΠΑΣ (1-2-2 εκτός) βέβαια δεν έχει δώσει δικαιώματα φέτος, οπότε ούτως η άλλως το χάντικαπ των πρωταθλητών (στο -2,25) κρίνεται υπερβολικό, πριν μάλιστα από το ματς της χρονιάς κόντρα στη Μάλμε. Από την άλλη και κόντρα δεν υπάρχει, αφού ο Ολυμπιακός έρχεται από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη γκέλα, βλέπουμε αρκετά πιθανό ένα 2-0/3-0 σαν τελικό σκορ.

226. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Το 0-2 στην Καμπούρ πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο της Άλκμααρ (2-3-2 εντός), οι Ιγκλς όμως έχουν κάνει κηδείες (1-3-3 εκτός) να φαν και οι κότες, με πιο πρόσφατά τα 2-2 σε Χέρενφεν και Φίτεσε. Προς αποφυγή ο μικρός άσος, τουλάχιστον πριν τη σέντρα του αγώνα.

227. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Το εμφατικό 0-5 από τη Τσβόλε έκοψε τα φτερά της Εξέλσιορ (3-3-1 εντός, έτρεχε 1-4-0 αήττητο), η Φέγενορντ, μετράει 3-2-0 εκτός με 6-0 γκολ, όχι ότι το διπλό έχει αξία στο 1,30-1,40 αλλά δεν υπάρχει και κόντρα.

228. ΕΣΤΟΡΙΛ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Εμφανώς βελτιωμένη η Εστορίλ αν και τα αποτελέσματα δεν το αντικατοπτρίζουν, με το νέο χρόνο και χωρίς Γιουρόπα θα παλέψει για την Ευρώπη, εντός έχει 1-1-3 ενώ μετράει 11/11 GG συνολικά. Αδύναμη ομάδα και σε κακή φόρμα η Σετούμπαλ, εκτός έχει 0-2-4 με 3-13 γκολ και είναι ο ιδανικό αντίπαλος για να επιστρέψουν στα τρίποντα οι γηπεδούχοι, άσος για το live.

229. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Τελευταία αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο, ουσιαστικά ακόμα εκκρεμεί η πρώτη τριάδα και η παραμονή, τα δύο ματς που αφορούν την πρώτη γίνονται σήμερα. H Κορίνθιανς (11-6-1 εντός) θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιντερνασιονάλ για να τερματίσει τρίτη και να αποφύγει τον προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Λογικά θα κερδίσει την ουραγό, υποβιβασμένη και ουσιαστικά διαλυμένη Κρισιούμα (0-6-12 εκτός) και θα περιμένει το αποτέλεσμα της “Κολοράντο”.

230. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τυπικά η Φιγκεϊρένσε (7-5-6 εντός) με νίκη έχει ελπίδες για το Κόπα Σουνταμερικάνα, το οποίο πάντως απασχολεί λίγο τους βραζιλιάνικους συλλόγους και είναι σε συνάρτηση με το κύπελλο της επόμενης σεζόν (μπορούν να αγωνιστούν μόνο ομάδες που δεν θα φτάσουν στους “16”). Αντίθετα η Ιντερνασιονάλ (5-6-7 εκτός) θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην 3 θέση της βαθμολογίας που δίνει εισιτήριο κατευθείαν για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το παιχνίδι αρχικά ήταν να γίνει σε ουδέτερο για εισπρακτικούς λόγους, τελικά όμως θα λάβει χώρα στην έδρα της Φιγκεϊρένσε, που υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πριμοδοτηθεί από την Κορίνθιανς για να μην αδιαφορήσει. Στο 2,00+ το διπλό αποτελεί επιλογή, αλλά σοφότερη μοιάζει η αναμονή για το live.

231. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΜΠΡΕΝΤΑ

Σε τραγική κατάσταση η Μπρέντα (1-1-5 εκτός), έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και 0-2-7 από τις 14 Σεπτέμβρη, και η Καμπούρ (3-1-3 εντός) όμως δεν δείχνει στα καλύτερα της, 3/3 ήττες έχει στα τελευταία εντός, έστω και αν ήρθαν κόντρα σε μεγάλες (Φέγενορντ, Άγιαξ, Τβέντε) δεν το λες και ενθαρρυντικό σημάδι….

Πάμε στοίχημα LIVE

232. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΓΙΟΝΓΚ ΤΒΕΝΤΕ

Επιστρέφουν σημαντικές μονάδες στην πληγωμένη τελευταία από απουσίες Ντε Γκράαφστσαπ (5-1-2 εντός), θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο κόντρα στους μικρούς της Τβέντε.

233. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σταθερά καλή η ΦΚ Αϊντχόφεν (5-0-3), δικαιωματικά ονειρεύεται την άνοδο. 5-0-4 μετράει στο σπίτι της η Ντεν Μπος, το διπλό έχει προβάδισμα αλλά στο 2,10+ το χέρι δεν πάει εύκολα.

234. ΟΣ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Νο Bet.

235. ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Στην ουρά της βαθμολογίας αμφότερες, απογοητεύουν φέτος, ο φαβοριτισμός του άσου μοιάζει τραβηγμένος, άλλωστε οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον έρχονται από νίκη (0-1 Βααλβάικ). Χ2 ή πάσο.

236. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΜΑΛΙΝ

Τέσσερις σερί νίκες για την Κόρτραϊκ (4-1-4 εντός) στο πρωτάθλημα, από 0-3-2 έρχεται η Μαλίν (1-1-6 εκτός), αμφότερες έπαιξαν κύπελλο μεσοβδόμαδα, ο άσος στέκεται αυτή την ώρα στο 2,10 και αποτελεί επιλογή.

237. ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Δεν θα χαριστεί σε δεύτερο εντός έδρας ματς κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο η Λόκερεν (6-2-1 εντός με 20-10 γκολ), έρχεται και από εμφατικό διπλό (1-4) στη Λιέγη μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε ο άσος να κάνει την εμφάνιση του.

238. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΛΙΡΣ

Απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο (2-0 κόντρα στη Σαρλερουά) η Οστάνδη (3-3-3 εντός), άγνωστο πώς θα αντιδράσει κόντρα στην αναιμική εκτός Λιρς (1-1-7 με 6-20 γκολ) που την Τετάρτη έπαιξε και παράταση. Αν η εικόνα βοηθάει ίσως δοκιμάσουμε τον άσο στο live.

239. ΚΑΕΝ - ΝΙΣ

Under και Χ δείχνει η προϊστορία, αμφότερες δείχνουν σε μέτρια προς κακή κατάσταση, θα τα προτιμήσουμε από τον χαμηλό σε απόδοση άσο.

240. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΟΡΙΑΝ

6-4-0 η προϊστορία, 5-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπορντό φέτος, 3-0-5 το εκτός της Λοριάν. Στο 1,95 μας κάνει ο άσος.

241. ΡΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση εδώ και χρόνια βρίσκεται η Ρεν που τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών στο πρωτάθλημα (6-2-0). Η Μονπελιέ από την άλλη έχει μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο ενώ εκτός έδρας κλασικά προβληματίζει, χαρακτηριστικά ο απολογισμός της στις επτά τελευταίες εξόδους της είναι 0-3-4. Αποδεκτός ο άσος στο 2,05 ( Stoiximan ) που αποτελεί επιλογή του Dsuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

242. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Δύο πειστικότατες νίκες στα τελευταία για τη Σεντ Ετιέν (4-3-1 εντός με 10-4 γκολ), 3-0 τη Λυών, 2-0 τη Μονπελιέ, δείχνει να έχει βρει τις επιθετικές σταθερές που της έλειπαν. Ουραγός παραμένει η Μπαστιά (1-1-5 εκτός με 4-10 γκολ), έχασε και από την Εβιάν με 1-2 στην έδρα της, λογικά άσος με μηδέν παθητικό.

243. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Ασταθής πλέον ακόμα και μέσα σε ένα 90λεπτο η Γκρασχόπερς (4-1-3 εντός), σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη φορά τρια τέρματα στο 3-3 κόντρα στη Σιόν, η Γιούνγκ Μπόις (4-1-3 εκτός) με το 1-2 στη Λουκέρνη συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες πλησιάζοντας τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ σε απόσταση βολής. GG και over οι μόνες λογικές επιλογές.

244. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΘΕΛΤΑ

Σε κακό φεγγάρι η Θέλτα, τρίτο ματς χωρίς γκολ το 0-1 από την Εϊμπάρ, είχε σκοράρει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματιέται αυτό τον καιρό, γράψαμε απλά δυο λόγια παραπάνω για να θυμίσουμε το διπλό των Γαλιθιάνων φέτος στο Καμπ Νου.

245. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ- ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Σε φόρμα η Λας Πάλμας (4-2-0) που είναι στο -1 από την κορυφή, μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Θέλτα για το κύπελλο ενώ στην έδρα της έχει 5-2-0 με 14-3 γκολ. Από μεγάλη νίκη επί της Βαγιαδολίδ προέρχεται η Λεγκανιές, εκτός έδρας παίζει φουλ άμυνα (0-2-5, 2-8 γκολ) και σκοράρει ελάχιστα. Λεωφορείο θα στήσει η Λεγκανιές, δύσκολα να αντέξει όμως μέχρι τέλους απέναντι σε μια ποιοτική επίθεση.

246. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΑΛΑΒΕΣ

Χάνει έδαφος η Πονφεραντίνα που στα τελευταία τέσσερα ματς δέχθηκε 11 γκολ (σκόραρε 9), εντός έχει 4-3-0 ενώ έχει δύο καλές επιστροφές βασικών. Μετά από έξι ματς η Αλαβές γνώρισε ήττα, ακολούθησε άλλη μια μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, 2-3-2 το ρεκόρ της μακριά από τη Χώρα των Βάσκων, όποτε σκόραρε (5/7) δεν έχασε. Προς το αμφίσκορο γέρνει βάσει της εικόνας της Πονφεραντίνα εσχάτως.

247. ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Εξαιρετική στο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους η Τορίνο (2-3-2 εντός με 7/7 under 2,5), ηττήθηκε άδικα με γκολ του Πίρλο στο 90’. Το Παλέρμο έρχεται από 3-2-0, εκτός έδρας είναι ως συνήθως λιγότερο αποτελεσματικό από ότι στη Σικελία (1-2-3 ρεκόρ στις εξόδους του), 17-4-0 μετράει στη συγκεκριμένη έδρα από τη δεκαετία του 30’… Στο όριο θα το πάρει, αν το πάρει, η “γκρανάτα”, πάμε στα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

248. ΑΓΙΑΞ - ΒΙΛΕΜ

Μια χαρά ομάδα η Βίλεμ, αλλά ο Άγιαξ δείχνει τελευταία να έχει βρει το ρυθμό του και όταν γίνεται αυτό δύσκολα σταματιέται, ειδικά στην έδρα του.

249. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

7/7 ήττες εντός για τη Ντόρντρεχτ, 8/8 στα πιο πρόσφατα, δύσκολα θα γλιτώσει κόντρα στην πρωτοπόρο Αϊντχόφεν (4-1-2 εκτός).

250. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ

Στο -1 από την κορυφή η Γαλατά, μετά την απομάκρυνση Πραντέλι πέρασε με 0-1 από την έδρα της Γκαζιάντεπ ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 4-2 για το κύπελλο την Εσκισεχίρ, θα καταβάλει την Ακισάρ που αποτελεί δημιούργημα του νέου της τεχνικού, προβάδισμα στο 1 & over (DSuker) καθώς αμφότερες έχουν από 4/5 over εντός και εκτός αντίστοιχα.

251. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Νίκη θέλει η Ραφαέλα και θα βρίσκεται στο Σουνταμερικάνα, με ισοπαλία θέλει μη νίκη της Νιούελς, μόνο νίκη θέλει η Άρσεναλ αλλά και πάλι δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια, προβάδισμα στον άσο καθώς οι φιλοξενούμενοι αν ψάξουν τη νίκη εκτός θα χάσουν εύκολα.

252. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Σε καλή κατάσταση η Μπάνφιλντ που ζόρισε τη Ρίβερ εκτός στο προηγούμενο, δεν κυνηγάει κάτι όπως και η Ροζάριο που εδώ και καιρό είχε το μυαλό της μόνο στο κύπελλο το οποίο τελικά έχασε. Αμφότερες διαθέτουν καλές επιθέσεις, σκοπιμότητα δεν υπάρχει, θα πάμε με τα γκολ.

253. ΟΛΙΜΠΟ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Αμφότερες αδιάφορες, η Ολίμπο με τρεις φάσεις κέρδισε 0-3 στη Γοδόι, πολύ κακή η Ντεφένσα στο προηγούμενο. Οι γηπεδούχοι δεν εμπνέουν για γκολ ούτε σε αδιάφορο ματς.

254. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Τελευταία αγωνιστική της κανονική διάρκειας στη Χιλή, η "Ου" ντε Τσίλε παίρνει το πρωτάθλημα με νίκη και γκέλα της Κόλο Κόλο, αν κερδίσουν και οι δύο ή γενικά ισοβαθμήσουν στην κορυφή δύο ομάδες πάμε σε μπαράζ σε ουδέτερο. Οι Σαντιάγκο Γουόντερερς θέλουν νίκη και γκέλα της "Ου" για την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι πέρασαν από την έδρα της Νιουμπλένσε και κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, δεν θα προβάλει αντίσταση η Ουνιόν που στο προηγούμενο Κλαουσούρα σώθηκε με σημαδεμένο διπλό στην έδρα της τωρινής αντιπάλου της. Θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι, ίσως δεν σκοτωθούν όμως από την αρχή καθώς νίκη τους κάνει τους Σαντιάγκο Γουόντερερς αδιάφορους.

255. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Αίμα και άμμος, οι γηπεδούχοι προέρχονται από εννιά σερί νίκες, εντός έχουν 7-1-0 με 17-5 γκολ και σίγουρα η παρουσία τους ήταν καλύτερη από αυτήν της Κόλο Κόλο που τρέχει και αυτή μεγάλο σερί νικών (7) αλλά σε πολλά ματς πήρε περισσότερα απ' όσα άξιζε και αν ανοιχτεί λογικά θα το πληρώσει, η αξία είναι στην κόντρα των φιλοξενούμενων.

256. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Ακαδέμικα (0-2-3) που έχασε εύκολα από την Μπενφίκα, 0-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της. Σε καλό φεγγάρι η Πόρτο που μετράει 6-1-0 στα τελευταία επτά επίσημα, είναι στο -3 από την Μπενφίκα και παίζει μαζί της την άλλη αγωνιστική οπότε η νίκη είναι υψίστης σημασίας, μεσοβδόμαδα έχει ευρωπαϊκό ματς αλλά έχει προκριθεί ήδη οπότε δεν θα προφυλάξει παίχτες.

257. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ

10-1-0 η προϊστορία, βέβαια η φόρμα των δύο ομάδων ως τώρα άλλα λέει… Θα το αποφύγουμε τεχνηέντως, μπορεί να πάει παντού.

258. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΙΚΙΚΕ

Νίκη θέλει η Ουατσιπάτο για είναι σίγουρα στη λιγκίγια, σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει ήττα της Ο' Χίγκινς και να μην κερδίσουν Καλέρα και Εσπανιόλα. Τεράστιο διπλό έβγαλαν οι γηπεδούχοι στην Αρίκα, θετικό πρόσημο έχει το Κλαουσούρα γι' αυτήν καθώς πρώτος της στόχος είναι η παραμονή. Έστω και την ύστατη στιγμή η Ικίκε τρέχοντας ένα σερί 2-3-1 βελτίωσε λίγο τη θέση της, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο σε αυτό το ματς. Αμφότερες αρέσκονται στα μεγάλα σκορ και η αδιαφορία της Ικίκε θα είναι σύμμαχος στο να δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ.

259. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Μεγάλο διπλό για την Μπελγράνο στο Σαραντί, διατήρησε έτσι ελάχιστες ελπίδες για το Σουνταμερικάνα, σχεδόν θαύμα το να τα καταφέρει. Χωρίς ελπίδες για τον τίτλο πλέον η Ιντεπεντιέντε, θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά μια καλή σεζόν καθώς στην επιστροφή της στα σαλόνια απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα. Λογικά θα είναι ανοιχτό, μόνο προς τα γκολ κοιτάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ