ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (9/1). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

622. ΣΙΔΝΕΪ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ

Το Σίδνεϊ (3-3-1 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Μέλμπουρν Σίτι, παρότι ήταν καλύτερη και άξιζε το τρίποντο. Είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τις περισσότερες φάσεις στο ματς. Οι Τζετς του Νιουκάστλ (2-1-2 εκτός) έχασαν εύκολα με 0-1 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι και συμπλήρωσαν εννέα ματς δίχως νίκη (0-4-5). Το 1,40 του άσου δείχνει σχεδόν δίκαιο, θα θέλαμε να ασχοληθούμε με το -1 ασιατικό χάντικαπ, αλλά η γραμμή βρίσκεται στο -1,25, οπότε θα πάμε παρακάτω.

623. ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ - ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Η Μέλμπουρν Σίτι (3-1-2 εντός) έπρεπε να χάσει από τη Σίδνεϊ αλλά τελικά κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Δεν είχε την κατοχή και δέχτηκε αρκετές σημαντικές φάσεις. Έξι συνεχόμενα over 2,5 για τη Μέλμπουρν Σίτι, με 5/6 goal/goal. Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (3-2-1 εκτός) έφτιαξε αρκετές φάσεις με τη μέτρια Αδελαΐδα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0. Κακό αποτέλεσμα για την ομάδα από το Σίδνεϊ. Το over 2,5 στο 1,60 δεν έχει αξία.

625. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ.

Το Περθ Γκλόρι (3-2-1 εντός) έχασε εύκολα με 2-1 από το Μπρίσμπεϊν και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη, μετά από δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα. Η Αδελαΐδα (0-2-4 εκτός) συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως ήττα (3-2-0), στο τελευταίο της ματς αν και δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ κράτησε το μηδέν. Δύσκολο ματς, δεν θα μπλέξουμε.

629. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Δεν θέλει και πολύ να γίνει η έκπληξη σ’ αυτό το ζευγάρι κυπέλλου, από τη μία η Γουίκομ που θεωρείται από τις καλές ομάδες της Λιγκ 2 και μάλλον θα διεκδικήσει άνοδο, και από την άλλη η αποκαρδιωτική φέτος Άστον Βίλα, που βρίσκεται με το ένα πόδι στην Τσάμπιονσιπ. Καλύτερα ταιριάζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια στη Γουίκομ, όμως σαν τέτοιο θα αντιμετωπιστεί το παιχνίδι με τους «χωριάτες», μιας και αυτοί θα είναι που θα προσπαθήσουν να κάνουν παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να παίζουν στην κόντρα. Το μυαλό ήδη στο ερχόμενο ματς με την Κρίσταλ Πάλας για την Άστον Βίλα, ίσως η τελευταία της ευκαιρία στη μάχη του υποβιβασμού, σε δεύτερη μοίρα περνάει το κύπελλο. Έχει λογική να ψάξουμε την έκπληξη στο «Άνταμς Παρκ», στο -μάλλον υποψιασμένο- 3,90 ο άσος (Bet365), δεν έχει νόημα να ψάξουμε κάποιο χάντικαπ ή διπλή ευκαιρία, ήδη η απόδοση είναι «πετσοκομμένη». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

795. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Θα βαρεθούμε να βλέπουμε τα παιχνίδια μεταξύ Ατρόμητου και Πλατανιά, καθώς αυτό είναι το δεύτερο από τα συνολικά τρία που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε διάστημα μίας εβδομάδας. Στο πρώτο, το 0-0 των Χανίων άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι, όμως πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα πρωταθλήματος. Το «αστέρι» πατάει σαφώς καλύτερα το τελευταίο διάστημα, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες και έξι διαδοχικά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης δίχως ήττα, σε αντίθεση με τους Κρητικούς, οι οποίοι δε σκοράρουν εδώ και πέντε ματς (0-1-4). Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, αλλά ακόμα κι έτσι έχουν τον πρώτο λόγο, με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 (με κάλυψη στο 1-1) σε συνδυαστική απόδοση 2,03 να αποτελούν ασφαλέστερη επιλογή από τον απλό άσο του 2,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

630. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΛΑΝΣ

Με θετικά σερί πήγαν στη διακοπή οι δυο ομάδες, 5-3-0 στα τελευταία οχτώ ο Ερυθρός Αστέρας, 5-4-0 η Λανς στα πιο πρόσφατα εννιά ανεξαρτήτως έδρας. Σκοράρει εύκολα μακριά από το σπίτι της η Λανς (έχει βρει δίχτυα και στις επτά τελευταίες εξόδους της) και μας φαίνεται πως αδικείται από τις αποδόσεις αουτσάιντερ που κυκλοφορούν.

774. ΛΙΝΛΙΤΧΓΚΟΒ ΡΟΣΕ – ΦΟΡΦΑΡ

Κύπελλο Σκωτίας, τρίτος γύρος, μονά παιχνίδια, αν υπάρχει ισοπαλία με την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου. Στις ερασιτεχνικές κατηγορίες αγωνίζονται οι γηπεδούχοι, είναι αήττητοι στο γήπεδό τους (5-3-0 εντός) και θέλουν να κάνουν ακόμα μια έκπληξη απέναντι στη Φόρφαρ (Λιγκ 1) που αγνοεί τη νίκη εδώ και 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (0-5-8) και έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Υπάρχουν τα συστατικά για να δούμε έκπληξη στο ζευγάρι αυτό, αλλά οι αποδόσεις είναι κάτι παραπάνω από υποψιασμένες και είναι καθαρά στην κρίση του καθενός το κατά πόσο επιθυμεί να στηρίξει τους γηπεδούχους.

644. ΚΑΡΠΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Το παλεύει όσο μπορεί το τελευταίο διάστημα η Κάρπι, αλλά το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι κάτι που θα πρέπει να επιλύσει άμεσα αν θέλει να αποκτήσει ουσιαστικές ελπίδες για την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια της Σέριε Α. Στον αντίποδα, η Ουντινέζε μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό, αποδίδοντας επιτέλους σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Κόντρα σε ομάδες ανώτερη από αυτήν, η Κάρπι δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει παιχνίδι, όμως απέναντι στους «Φριουλάνι», οι οποίοι ξέρουν να παίρνουν θετικά αποτελέσματα σε τέτοιες έδρες, αναμένεται να τα βρουν σκούρα. Το 0:0 ασιατικό διπλό έχει τον πρώτο λόγο σε απόδοση 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

694. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΚΠΡ

Η Νότιγχαμ παρέμεινε αήττητη (3-5-0) με το 1-1 στην έδρα της Τσάρλτον. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή και δεν άξιζε το τρίποντο, απέναντι στη γενικά μέτρια αντίπαλό της. Η ΚΠΡ έχασε στο τέλος με 1-2 από τη Χαλ, σε ένα παιχνίδι που ήταν κομμένο και ραμμένο για 1-1. Περίεργο παιχνίδι, αφού αμφότερες δείχνουν να προβληματίζουν τελευταία, η Νότιγχαμ φαίνεται κάπως ανώτερη και γι’ αυτό είναι φαβορί. Έχει αρκετή ισοπαλία στα μάτια μας και θα το αφήσουμε.

689. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μπέρμιγχαμ, αυτή τη φορά με 2-1 επί της Μπρέντφορντ, μετά το 1-0 επί της ΜΚ και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Η Μπόρνμουθ έμεινε στο 0-0 με τη Λέστερ στο πιο πρόσφατος παιχνίδι της. Θα μπορούσε να πάρει ακόμα και το διπλό, αφού είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως θα μπορούσε και να χάσει αν η αντίπαλος της δεν αστοχούσε σε πέναλτι. Το 1Χ του 1,80 υπό προϋποθέσεις (ενδεκάδες) έχει ενδιαφέρον.

691. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η Νιούπορτ συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) και αναζητά ανάκαμψη είτε από το κύπελλο είτε από τη συνέχεια. Βέβαια γνωρίζει ότι το να αποκλείσει μία ομάδα της Τσάμπιονσιπ, όπως η Μπλάκμπερν, δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως ότι ο αγώνας γίνεται στην έδρα της δίνει κάποιες παραπάνω ελπίδες. Η αντίπαλος της έχασε δίκαια και στο Κάρντιφ με 0-1 και δείχνει σε κακή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα ο Λάμπερτ, ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει σε αυτό η ομάδα του. Αν είχε λίγο καλύτερη ανασταλτική λειτουργία η γηπεδούχος θα σκεφτόμασταν πιο εύκολα την έκπληξη, αλλά ακόμα και τώρα το +0,75 δεν δείχνει άσχημο.

686. ΛΙΝΤΣ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Μάχη των δύο προπονητών, αφού ο Έβανς της Λιντς ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό στη Ρόδεραμ και ο Ρέντφερν ακολούθησε την αντίθετη πορεία. Ανάμεσα τους υπάρχει κόντρα και συνήθως ο Έβανς δεν χάνει σε τέτοιες κόντρες. Αγωνιστικά δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στη Λιντς, παρότι δεν είναι και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Ο άσος του 2,00 είναι απλά δίκαιος.

696. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Ο προπονητής της Πιτέρμπορο, Γουέστλι, ήταν για λίγο καιρό πριν τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Πρέστον και οι σχέσεις του με την ομάδα είναι κάκιστες, αφού απομακρύνθηκε με άσχημο τρόπο. Δεν είναι από τους ανθρώπους που ξεχνάνε ο Γουέστλι και θέλει να πάρει εκδίκηση. Η Πιτέρμπορο κέρδισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-2 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο επιθετικό κομμάτι, δίκαιη νίκη που της ανεβάζει τη ψυχολογία ενόψει κυπέλλου. Η Πρέστον κέρδισε με 2-1 τη Ρόδεραμ με γκολ στο 96’, αφού στο 35’ είχε μείνει πίσω με 0-1. Δεν έπαιξε καλά, αλλά η πίεση που άσκησε στο τέλος φάνηκε να είναι αρκετή για να πάρει το τρίποντο, έστω στην τελευταία φάση του αγώνα. Περίεργο παιχνίδι, λίγο πιο μοιρασμένο ίσως θα θέλαμε το σετ, αλλά φυσικά αυτό δεν αποτελεί λόγο εμπλοκής μας στον αγώνα.

679. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Γουέστ Μπρομ με 2-1 επί τη Στόουκ, με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 93’. Στην έδρα της τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται αρκετά δυνατή. Η Μπρίστολ Σίτυ στο τελευταίο της ματς έχασε με 0-1 από τη Ρέντινγκ και συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3). Σημαντικό πρόβλημα ότι ταλανίζεται από σημαντικές απουσίες και αναμένεται πειραματική ενδεκάδα σε κάποιες θέσεις. Οι Young Guns επέλεξαν το -0,75 της Γουέστ Μπρομ στο 1,80 της Bet365.

697. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Η Σαουθάμπτον έρχεται από την ήττα με 0-1 από τη Νόριτς, ήττα που δεν περίμενε, αλλά δεν κατάφερε να παίξει καλά και δεν της άξιζε κάτι παραπάνω. Πρόβλημα με τον Μανέ (19 συμ./3 γκολ), οι φήμες τον θέλουν στην πόρτα της εξόδου και η συμπεριφορά του δείχνει ότι θέλει να πιέσει τα πράγματα για να πάρει μεταγραφή. Τιμωρημένος ο σημαντικός χαφ Γουανιάμα (18 συμ.) και εξαιρετικά αμφίβολος ο φορ Πελέ (16 συμ./6 γκολ). Μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ σε αντεπίθεση στεκόταν αξιοπρεπέστατη απέναντι στην Τσέλσι η Κρίσταλ Πάλας, όμως μετά από το 0-1 ήρθε η κατρακύλα και το τελικό 0-3. Ο σημαντικότατος Καμπάιγ (18 συμ./5 γκολ) επιστρέφει από την τιμωρία του, εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μπολάσι (εξτρέμ, 16 συμ./4 γκολ) και Γουίκαμ (επιθετικός, 9 συμ./1 γκολ). Το line του +0,75 της Πάλας το βρίσκουμε λάθος, στο +0,5 βρίσκουμε το fair line. Βέβαια λόγω των απουσιών που ίσως έχει και της απουσίας του Πελέ (αμφίβολος) δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι πριν δούμε τις ενδεκάδες.

692. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Νόριτς έκανε δεύτερη συνεχόμενη θετικότατη εμφάνιση και πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Στο κύπελλο έχει σπουδαίο και αρκετά δύσκολο ματς με τη Σίτυ, η οποία μεσοβδόμαδα έχασε στην έδρα της Έβερτον με 2-1 για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Το over 2,5 που φαντάζει η λογική επιλογή είναι μόλις στο 1,66 και μόνο στο live μπορεί να μας απασχολήσει.

693. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Πάρα πολύ καλή η φετινή παρουσία της Νορθάμπτον στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2, «φλερτάρει» με την απευθείας άνοδο, ενώ μετράει έντεκα νίκες στις 13 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της. Για την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ μάχεται η ΜΚ Ντονς, «χλωμή» η εικόνα της όταν απομακρύνεται από το Μίλτον Κέινς, μετράει 0-4-8 από τη νίκη της πρεμιέρας στην έδρα της Ρόδεραμ. Επιπλέον έχει και πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τον τεχνικό της να δηλώνει πως προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα. Κομμένο στη μέση το σετ αποδόσεων, θα δώσουμε το προβάδισμα όμως στους γηπεδούχους, αξίζει το 2,70 του άσου, ειδικότερα αν επαληθευτούν οι δηλώσεις του τεχνικού της ΜΚ Ντονς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

700. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Κέρδισε με αρκετά καλή εμφάνιση με 0-2 τη Μπόλτον η Χάντερσφιλντ και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως ήττα (2-1-0) και μπορεί να συνεχίσει στις θετικές εμφανίσεις στο κύπελλο απέναντι στη σχετικά ντεφορμέ Ρέντινγκ, που μπορεί να κέρδισε οριακά την προβληματική και με απουσίες Μπρίστολ Σίτυ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι βρήκε ξανά τον καλό της εαυτό. Στο 1,70-1,72 το DNB των γηπεδούχων, τιμή που κρίνεται δίκαιη.

688. ΜΠΕΡΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Η Μπέρι έπαιξε αρκετά άσχημα και έχασε δίκαια με 2-0 από τη Φλίτγουντ, ψάχνει να βγάλει αντίδραση και το κύπελλο είναι μία καλή ευκαιρία γι’ αυτό. Η Μπράντφορντ έχασε με 3-0 από τη Τζίλιγχαμ, πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βρει ρυθμό. Αμφότερες σε κακή κατάσταση, κανένας λόγος να μπλέξουμε πριν την έναρξη.

684. ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Ίστλι είναι η μοναδική ομάδα της Κόνφερενς που βρίσκεται σε αυτόν το γύρο, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για εκείνη. Παίζει καλά γενικότερα, ειδικά εντός έδρας (7-2-4) και πιστεύουμε ότι η Μπόλτον είναι μία «καλή» αντίπαλος για εκείνη. Αφού η ομάδα του Λένον βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και αγωνιστικά και οικονομικά και το μόνο που θέλει είναι να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Βέβαια οι μπουκ προσέχουν τον άσο και τον έχουν μόλις στο 3,20, κάτι που μας απαγορεύει να ασχοληθούμε με το ματς. Το ματς είναι τηλεοπτικό, με ότι συνεπάγεται αυτό.

680. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Η Γουέστ Χαμ έπαιξε πολύ καλά στο τελευταίο της ματς με τη Λίβερπουλ και κέρδισε δίκαια με 2-0. Συνέχισε φέτος να παρουσιάζεται εξαιρετική κόντρα στις μεγάλες και να παίρνει σπουδαίες νίκες. Νίκη στο Μπράιτον με 1-0 για τη Γουλβς και συμπλήρωσε τρεις νίκες δίχως να δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σίγουρα έχει το προβάδισμα η γηπεδούχος και το 1,72 του άσου στέκει σαν σκέψη.

683. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Σε αρκετά καλή κατάσταση η Ίπσουιτς, ανταγωνιστική στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, ίσως όμως ο τεχνικός της Μικ ΜακΚάρθι να θελήσει να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές της, τώρα που κάθε αναμέτρηση είναι κρίσιμη στη μάχη για τα πλέι-οφ. Γνωστό το όνομα και η ισχύς της φανέλας της Πόρτσμουθ στα Βρετανικά γήπεδα, μπορεί πρωταρχικός της στόχος να είναι η άνοδος στη Λιγκ 1, όμως αν υποτιμηθεί από την Ίπσουιτς δεν θα πει όχι σε διάκριση στο κύπελλο. Ύπουλο ζευγάρι, έχει τις δυνατότητες για έκπληξη η Πόρτσμουθ, στο 1,95 η απόδοση του Χ2 στην Bet365, οι πιο τολμηροί μπορούν να ψάξουν είτε το Draw No Bet είτε ακόμα και το διπλό σε αποδόσεις τετραπλασιασμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

685. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Δεν έκανε δέκα σερί τις ήττες της η Κόλτσεστερ, αφού μετά την ένατη πήρε το 1-1 με την Όλνταμ. Συνεχίζει να μην παίζει καλά πάντως και αυτή η ισοπαλία δεν μας κάνει αισιόδοξους για τη συνεχεία της. Η Τσάρλτον πήρε σημαντικό βαθμό με τη Νότιγχαμ, ο βασικός της στόχος είναι το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τις απουσίες που έχει δεν ξέρουμε τι ενδεκάδα θα κατεβάσει. Οι τιμές πάντως είναι σχετικά δίκαιες.

698. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΦΟΥΛΑΜ

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κέρδισε στην έδρα της Φούλαμ με 0-1 και έτσι κατάφερε να αντιδράσει στην ήττα από τη Μίντλεσμπρο. Δείχνει ότι η ήττα αυτή ήταν απλώς μία παρένθεση και συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Ξανά τη μέτρια Φούλαμ βρίσκει μπροστά της, η οποία άλλαξε προπονητή αλλά όχι και εικόνα. Ο Γιοκάνοβιτς δήλωσε ότι δεν είναι μάγος και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά η ομάδα του ώστε να δείξει καλύτερη εικόνα. Αν η γηπεδούχος παρουσιάσει κανονική ενδεκάδα, ο άσος του 1,85 θα είναι στις επιλογές μας.

695. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Ντόνκαστερ κέρδισε και στο Σάουθεντ και μάλιστα με 3-0 και συνεχίζει τις θετικότατες εμφανίσεις. Τον ενδιαφέρει αρκετά το κύπελλο τον Φέργκιουσον Τζούνιορ και θέλει να κάνει την έκπληξη. Η Στόουκ έχασε για τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με 0-1 από τη Λίβερπουλ. Επειδή έπαιξε και μεσοβδόμαδα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχει παιχνίδι για το πρωτάθλημα ο Χιουζ ανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω κούρασης των παικτών. Το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Θα επιλέξουμε ( Young Guns) το +0,75 της Ντόνκαστερ στο 1,75 της Bet365.

699. ΧΑΛ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Νίκη στο τέλος του αγώνα πήρε στο Λόφτους Ρόουντ η Χαλ με 1-2 επί της ΚΠΡ. Δεν της άξιζε η νίκη, αφού ομολογουμένως το δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα ήταν το 1-1. Κοιλιά δείχνει πως περνάει η Μπράιτον που έχασε με 0-1 από τη Γουλβς και συμπλήρωσε έξι ματς δίχως νίκη (0-3-3). Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών εδώ και καιρό και αυτό είναι εμφανές ότι την έχει επηρεάσει. Ίσως έχει κάποιες επιστροφές στο κύπελλο. Αμφότερες είναι ομάδες με έφεση στα under, γι’ αυτό και η γραμμή είναι στο 2 και τη βρίσκουμε άκρως διαβασμένη από τους μπουκ.

681. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Άτυχη στην ήττα με 1-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι η Γουότφορντ, δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας μετά από αυτή με την Τότεναμ με το ίδιο σκορ, χωρίς όμως να υστερεί η απόδοσή της σε κανένα από τα δύο. Ίσως επιλέξει να κάνει εκτεταμένο ροτέισον ο Φλόρες, οι ίδιοι παίκτες «τραβάνε κουπί» εδώ και καιρό. Εμφανέστατα βελτιωμένη ήταν η Νιουκάστλ στο «Έμιρεϊτς», μπορεί να ηττήθηκε με 1-0, όμως άφησε άριστες εντυπώσεις μετά από καιρό. Ψάχνει να βρει ρυθμό για να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της, ώστε να έρθουν και οι νίκες, το ίδιο και ο ΜακΚλάρεν για να σταματήσει την γκρίνια του κόσμου, έτσι ενδεχόμενη πρόκριση στο κύπελλο θα ήταν ό,τι καλύτερο. Μπορεί η φετινή εικόνα της Γουότφορντ να είναι πολύ καλύτερη, όμως 1,80 για νίκη νεοφώτιστης ομάδας σε νοκ-άουτ παιχνίδι, δεν δικαιολογείται. Στο 2,05 η απόδοση το Χ2, αποτελεί επιλογή μας, ακόμα και το 4,50 του σκέτου διπλού έχει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

678. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Άρσεναλ, μπορεί να μην ήταν πολύ καλή στο 1-0 επί της Νιουκάστλ, όμως πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Πρέμιερ. Ακολουθεί ματς με τη Λίβερπουλ και λογικά θα γίνουν μερικές αλλαγές, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι η κάτοχος του κυπέλλου τις δύο προηγούμενες σεζόν και δεν θα έλεγε όχι στο να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που το κατακτά για τρεις συνεχόμενες φορές. Το μυαλό στη μάχη της παραμονής έχει η Σάντερλαντ, κάθε ματς που δίνει είναι κρίσιμο, πόσο μάλλον όταν αυτό που ακολουθεί είναι με τη 17η Σουόνσι, με την οποία τη χωρίζουν μόλις τέσσερις βαθμοί. Ροτέισον από τον Άλαρνταϊς, το κύπελλο αυτήν την ώρα δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα. Στοιχειωδώς σοβαροί να είναι οι «κανονιέρηδες» θα κερδίσουν εύκολα, στο 1,70 ο ασιατικός άσος -1,5 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

687. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Ευκαιρία για να συνεχίσει και στο θεσμό του κυπέλλου τη φανταστική πορεία που διανύει τη φετινή σεζόν έχει η Μίντλεσμπρο κόντρα στην δυνατή μεν αλλά αναξιόπιστη εκτός έδρας Μπέρνλι. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο να μην δεχτεί γκολ η “Μπόρο”, σημείο με απόδοση 2,25στην Bet365όπως και η πιοsafeεπιλογή του NG (1,72). Άνετα παίζεται επίσης και το wintonilτης Μίντλεσμπροενδεχόμενο που βρίσκεται στο 2,95στον Stoiximan, ενώ επαληθεύτηκε και στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν 3 εβδομάδες (1-0). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

690. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Ο Σμιθ της Μπρέντφορντ άφησε τη Γουόλσολ πριν λίγο καιρό για τη νυν ομάδα του, αφού πέρασε τέσσερα χρόνια στη Γουόλσολ. Με ήττα μπήκε το 2016 για τη Μπρέντφορντ, αφού η Μπέρμιγχαμ ήταν ανώτερη. Η Γουόλσολ έχασε με 0-3 από τη Ρότσντεϊλ, παράξενο αποτέλεσμα αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ήττες. Ο άσος του 1,85 οριακά θεωρείται δίκαιος.

701. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Μεγάλη η αγωνιστική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, όμως οι τιμές του διπλού (1,40-1,50) δεν έχουν καμία αξία, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον θεσμό των εκπλήξεων και για διπλό.

682. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Μεγάλη η αγωνιστική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες και εδώ, όλα εξαρτώνται από την Έβερτον και τον ρυθμό που θα δώσει η ίδια στον αγώνα. Οι τιμές φυσικά είναι πολύ χαμηλές όπως είναι φυσιολογικό.

986. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Πρώτος τελικός της βόρειας περιφέρεια για το Λιγκ Τρόφι, όποια ομάδα προκριθεί θα φτάσει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η Μπάρνσλεϊ κέρδισε εύκολα και με αρκετά καλή εμφάνιση τη Μίλγουολ και δείχνει ότι άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της έστω και καθυστερημένα. Η Φλίτγουντ ήταν αρκετά καλή με τη Μπέρι και δίκαια κέρδισε με 2-0. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανεβασμένες ομάδες, το g/g στο 1,72 είναι δίκαιο.

773. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΜΟΡΤΟΝ

Κύπελλο Σκωτίας, τρίτος γύρος, μονά παιχνίδια, αν υπάρχει ισοπαλία με την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα του τωρινού φιλοξενούμενου. Δυο σερί ήττες και οχτώ παιχνίδια με μόλις ένα τρίποντο (1-2-5) συμπλήρωσε η Λίβινγκστον, που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, τέσσερα ματς χωρίς νίκη έχει η Μόρτον (0-2-2), διατηρείται πάντως σε απόσταση βολής από τα πλέι-οφ. Ιδιαίτερο ματς για τον προπονητή της Λίβινγκστον, Χόπκιν, ο οποίος αποτελεί παίχτη-θρύλο της Μόρτον, αρκετά ισορροπημένο μας φαίνεται το παιχνίδι, με αμφότερες να ψάχνουν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα.

772. ΙΣΤ ΚΙΛΜΠΡΑΪΝΤ - ΛΟΘΙΑΝ ΘΙΣΤΛ

Μάχη μεταξύ ερασιτεχνικών σωματείων, δε θα πάρουμε θέση.

776. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα έρχεται η Ντάμπαρτον, με τις επιδόσεις στο γήπεδό της να είναι σταθερά μέτριες (3-1-6 εντός), η Κουίν Οφ Σάουθ μετά από ανομβρία τεσσάρων αγωνιστικών (0-2-2) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το διπλό επί της Λίβινγκστον και μείωσε στους δυο βαθμούς τη διαφορά της από την τετράδα. Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 2,15 στο διπλό για να ασχοληθούμε.

781. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας μεταξύ της Στέρλινγκ Άλμπιον (Λιγκ 2), που έρχεται από δυο βαριές ήττες στο πρωτάθλημα, και της Ινβερνές (Πρέμιερ) που δεν χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές (3-2-0), λογικές οι χαμηλές αποδόσεις του διπλού.

778. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Αφεντικό στη Λιγκ 1 η Ντανφέρμλιν, έρχεται από πέντε κολλητές νίκες και έχει αποσπαστεί ήδη στο +9 από τους διώκτες της , συνολικά έχει να χάσει από τις 10 Οκτωβρίου σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας έκτοτε 9-3-0. Η Ρος Κάουντι βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Πρέμιερ, αν και βγάζει αστάθεια εσχάτως (3-0-4 στα τελευταία επτά). Χωρίς τα 20/36 γκολ της θα παραταχθεί η φιλοξενούμενη (λείπουν οι φορ Κιούραν και Μπόις), περιμένουμε από τη Ντανφέρμλιν να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας, στο 1,95 το 1Χ στην Bet365, με περισσότερο ρίσκο παίζεται και το 3,80 του άσου.

770. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Ψηλά στη Λιγκ 2 βρίσκεται η Άνναν (3η), αγωνίστηκε για τελευταία φορά ανήμερα της Boxing Day, τα επόμενα παιχνίδια της αναβλήθηκαν. Η Χάμιλτον έρχεται από το εκτός έδρας 3-3 με τη Μάδεργουελ, διακόπτοντας έτσι αρνητικό σερί τεσσάρων κολλητών ηττών. Χωρίς τον ηγετικό φορ Γουέδερσον (14 συμ./7 γκολ) οι γηπεδούχοι, μας φαίνεται δύσκολο να κοντράρουν ομάδα της Πρέμιερ, η οποία θα επιδιώξει να χτίσει μομέντουμ για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

777. ΝΤΑΝΤΙ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Μόλις τη δεύτερη νίκη της στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές (2-5-4) πέτυχε η Νταντί, ήταν όμως ένα αποτέλεσμα που την ανεβάζει ψυχολογικά, αφού επετεύχθη στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Νταντί Γιουνάιτεντ. Εξαιρετική η παρουσία της Φολκέρκ στην Τσάμπιονσιπ, βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες και δέκα ματς χωρίς ήττα (8-2-0). Δείχνει να υπάρχει χώρος για έκπληξη εδώ, οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα για να επαληθεύσουν το Χ2 στο 1,83 του Stoiximan .

771. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Νίκη μετά από τρεις κολλητές ήττες για την Ερντριόνιανς, επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι επί της Άλμπιον Ρόβερς. Η Νταντί Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο ντέρμπι της πόλης από τη Νταντί με 1-2, παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας της Πρέμιερ, χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές (0-2-6). Θα θέλαμε να κοντράρουμε τους φιλοξενούμενους, αλλά δεν εμπνέει ο αντίπαλος, προχωράμε στο επόμενο.

780. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Μόνο μια νίκη στις πιο πρόσφατες πέντε αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει η Σεντ Τζόνστον (1-2-2), διατηρείται πάντως σταθερά εντός της πρώτης εξάδας. Η Κιλμάρνοκ στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος έχει μόλις ένα τρίποντο (1-3-6), πάντα στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ανώτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι, δεν μας λέει τίποτα ο άσος του 1,60.

779. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Από ήττα στην έδρα της Χιμπέρνιαν έρχεται η Ρέιθ Ρόβερς στα πλαίσια του πρωταθλήματος, επιπλέον δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία τρία στο γήπεδό της (5-1-2 εντός), η Χιμπέρνιαν βρίσκεται στο -3 από τη Ρέιντζερς και από τα πιο πρόσφατα 16 ματς πρωταθλήματος έχει επικρατήσει στα δεκατρία (13-2-1). Μόλις μια θέση χωρίζει τις δυο ομάδες στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν 17 βαθμούς περισσότερους από τους αντιπάλους τους, θεωρούμε πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά με το διπλό στο 1,50 θα πάμε πάσο χωρίς δεύτερη κουβέντα.

765. IΣΤ ΦΑΪΦ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος έχει η Ιστ Φάιφ (1-1-4), ενώ και μπροστά στο κοινό της έχει κερδίσει μόνο ένα από τα πιο πρόσφατα έξι, η Μπέργουικ είχε δυο κολλητές εκτός έδρας νίκες, πριν από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Άνναν, το οποίο και αναβλήθηκε. Διαφωνούμε με τον καθαρό φαβοριτισμό των γηπεδούχων, οι οποίοι εδώ και καιρό κάνουν νερά, θα πάμε στην κόντρα και στο Χ2 στο 1,88 του Stoiximan.

768. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει πια η Μόντροουζ (0-2-6), στα 6/8 δέχθηκε από τουλάχιστον δυο τέρματα, η Ιστ Στέρλινγκ έρχεται από τρίποντο ψυχολογίας στο ντέρμπι με τη Στέρλινγκ Άλμπιον, μειώνοντας στον πόντο την απόστασή από την προσεχή αντίπαλό της. Προς αποφυγή το 1,80 του άσου για μια ομάδα που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, ή κόντρα ή πάσο οι επιλογές που προκύπτουν για την εν λόγω αναμέτρηση, εναλλακτικά παίζονται και τα πολλά τέρματα (6/10 over 2,5, εντός οι γηπεδούχοι, 7/8 over 2,5 εκτός οι φιλοξενούμενοι).

766. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΕΛΓΚΙΝ

Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να έρχονται από θετικά σερί (τρεις σερί νίκες η Αρμπρόουθ, 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα η Έλγκιν), ακριβώς στη μέση τα σετ, προχωράμε παρακάτω.

665. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Η Μπλάκπουλ (5-2-4 εντός) έχασε και από τη Μπέρτον με 0-1, παρότι είχε για λίγο παραπάνω από ένα ημίχρονο αριθμητικό πλεονέκτημα. Έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην επίθεση, έληξε ο δανεισμός του φορ Λι (4 συμ.), τραυματίας και αμφίβολος ο επιθετικός Κάλεν (24 συμ./7 γκολ) και ο φορ Ρεντσόου (18 συμ./5 γκολ). Η Πορτ Βέιλ (2-2-8 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Μπέρι στο τελευταίο ματς της, δίκαιη νίκη. Το ματς με τη Σουίντον αναβλήθηκε λόγω καιρού. Το DNB στο 1,70 δεν κρύβει μεγάλη αξία, θα περιμένουμε την έναρξη του αγώνα.

668. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Η Ρότσντεϊλ (6-2-3 εντός) κέρδισε με 0-3 τη Γουόλσολ και έδειξε σπουδαία δείγματα γραφής, απέναντι σε μία φοβερή ομάδα. Στην έδρα της βγάζει άλλη δύναμη και σε συνδυασμό με τη ψυχολογία της που είναι στα ύψη έχει το προβάδισμα απέναντι στην Τσέστερφιλντ (5-0-7 εκτός) που βέβαια έρχεται από το τρομερό 7-1 επί της Σριούσμπερι, σκορ που αποτέλεσε σοκ για όλους. Ερχόταν από αρνητικό σερί οκτώ αγώνων (0-1-7). Ενδιαφέρον το πώς θα αντιδράσει μετά από αυτή τη νίκη. Ο άσος στο 1,90 είναι απλά δίκαιος, πιστεύουμε ότι θα έχει γκολ ο αγώνας, τα οποία τα κρατάμε σαν σκέψη για το live.

669. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Η Σουίντον (4-2-6 εντός) έχασε με 0-1 από τη Μπέρτον εκτός έδρας και συμπλήρωσε δύο σερί νίκες με αρκετά μέτριες εμφανίσεις. Μετά την τελευταία ήττα ο Λινγκ αποχώρησε, ο λόγος ήταν λόγοι υγείας σύμφωνα με τον ίδιο. Η Σάουθεντ (4-5-2 εκτός) μετά το 0-4 από τη Μίλγουολ έχασε με 0-3 και από τη Ντόνκαστερ και ήταν για ακόμα ένα ματς κακή. Ο Μπράουν έχει τρομερά νεύρα και ανήγγειλε ότι θα κάνει μεγάλες αλλαγές. Περίεργο ματς, προβληματικές αμφότερες, το αφήνουμε στην ησυχία του.

667. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η Όλνταμ (1-4-7 εντός) συμπλήρωσε έξι ματς δίχως νίκη (0-2-4) με το 1-1 με την Κόλτσεστερ που δεν έπαιξε καλά, τσίρκο χαρακτήρισε την ομάδα του ο Νταν. Η Μίλγουολ (5-3-4 εκτός) μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί της Σάουθεντ, έχασε στο Μπάρνσλεϊ με 1-2, αφού στην άμυνα έκανε πολλά αμυντικά λάθη. Το διπλό στο 2,25 δεν έχει αξία.

670. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Παίζει μόνιμα καλά η Άκρινγκτον (4-3-2 εντός), στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 3-2 τη Μάνσφιλντ, έπαιξε αρκετά καλά, ειδικά στον επιθετικό τομέα. Η Νοτς Κάουντι (1-4-6 εκτός) έχασε εύκολα με 2-4 από την Όξφορντ και συνέχισε τις κακές εμφανίσεις. Αμφότερες ομάδες δεν ξέρουν τι πάει να πει άμυνα, παίζουν μόνο επιθετικά και κάνουν όλα τους τα ματς ροντέο. Το over 2,5 στο 1,775 έχει αξία, όπως και ο συνδυασμός με το g/g στο 2,10 επίσης, οι συγκεκριμένες επιλογές είναι ήδη στο πινακάκι των Young Guns.

675. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Μπάρνετ (7-2-3 εντός) έχασε εύκολα με 0-3 από τη Νορθάμπτον εκτός έδρας και προβλημάτισε έντονα, αφού ουσιαστικά δεν μπήκε καν στον αγωνιστικό χώρο σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Μπρίστολ Ρόβερς (7-3-2 εκτός) συνεχίζει ακάθεκτη την εκπληκτική της πορεία και μετά το 2-1 επί της Λέιτον κέρδισε καθαρά με 2-0 τη Λούτον. Φαβορί η Μπρίστολ, αλλά το 2,10 είναι άδικο.

----. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Μάνσφιλντ (3-6-4 εντός) σε ένα ματς με φοβερό ρυθμό έχασε με 2-3 από την Άκρινγκτον και έχει μείνει τέσσερα ματς δίχως νίκη. Η Στίβενεϊτζ (4-4-5 εντός) κέρδιζε μέχρι το τέλος τη Λέιτον, όμως στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε σε 2-2, αφού είχε ήδη κάνει η ίδια την ανατροπή του σκορ. Επίσης έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς δίχως νίκη. Λείπει και πάλι ο σημαντικός εξτρέμ Γουέλπντεϊλ (19 συμ./8 γκολ), ο στόπερ Γουέλς (15 συμ./2 γκολ) και ο μπακ Οκίμο (11 συμ./1 γκολ). Ο άσος κάτω από το 2,00 δεν έχει καμία αξία, κρατάμε σκέψεις για τα γκολ στο live.

672. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

H Κρόουλι (6-2-4 εντός) έχασε καθαρά και από την Πόρτσμουθ με 0-3, μετά από το 0-2 από τη Γουίκομ. Δεν παίζει καλά και ψάχνει αντίδραση, σε αυτό δεν τη βοηθάει ότι έχει σημαντικές απουσίες εδώ και λίγο καιρό, όπως αυτή του χαφ Σμιθ (25 συμ./1 γκολ). Η Κέμπριτζ (5-4-3 εκτός) έχασε αρκετά εύκολα με 1-4 από τη Γουίμπλετον και σταμάτησε το σερί των έξι σερί αήττητων παιχνιδιών. Σε δύσκολη στροφή αμφότερες, παιχνίδι με μικρές διαφορές, θα το αφήσουμε στη ησυχία του.

733. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ- ΤΣΕΣΤΕΡ

Η Όλντερσοτ (4-2-8 εντός) έπαιξε συμπαθητικά με τη Γουόκινγκ όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το συγκεκριμένο αγώνα, έχασε με 1-2. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες που αναμένεται να την επηρεάσουν. Η Τσέστερ (3-2-8 εκτός) άξιζε τη νίκη με την Όλτρινχαμ, όμως έμεινε στο 1-1, αφού δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Το +0,25 της Τσέστερ στο 1,70 έχει κάποια μικρή αξία, όμως μέχρι εκεί.

734. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Η Όλτρινχαμ (5-3-3 εντός) και με τη βοήθεια της τύχης και με την ανικανότητα της Τσέστερ να καθαρίσει το ματς πήρε το 1-1 και έσπασε το σερί των τριών ηττών. Η Γκέιτσχεντ (7-1-4 εκτός) αν και κέρδιζε με 1-0 μέχρι το 84’ τη Μπάροου και όλα έδειχναν ότι τελικά θα έπαιρνε την οριακή νίκη ισοφαρίστηκε σε 1-1. Δίκαια είναι φαβορί του 2,40 η φιλοξενούμενη, πάμε στο επόμενο.

730. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Η Μπάροου (7-3-2 εντός) πήρε το 1-1 με την Γκέιτσχεντ εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας στο 84’. Δίκαιος ο βαθμός, δεν άξιζε τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Η Τρανμίρ (4-7-3 εκτός) έχασε άδικα με 0-1 από τη Μάκλσφιλντ, η τύχη χαμογέλασε στην αντίπαλο της, αλλιώς δεν θα είχε ηττηθεί. Παιχνίδι με μπόλικη ισοπαλία στα μάτια μας.

731. ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Μπόρχαμ (3-4-7 εκτός) κράτησε τον δύσκολο πόντο με τη Γουόκινγκ με το 0-0, το ματς της με τη Μπρέιντρι αναβλήθηκε λόγω του καιρού την προηγούμενη αγωνιστική. Η πρωτοπόρος Τσέλτεναμ (8-4-1 εκτός) δεν έπαιξε καλά αλλά κέρδισε με 1-0 την Τορκί και συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες νίκες. Το διπλό βρίσκεται αρκετά χαμηλά για τα γούστα μας.

732. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Η Μπρόμλι (6-2-4 εντός) κέρδισε με τύχη με 3-2 τη Ντόβερ, αφού αν η αντίπαλος της δεν είχε μείνει με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα δεν θα είχε καταφέρει να κερδίσει και θα συνέχιζε το κάκιστο σερί της χωρίς νίκη, είχε 0-1-6 πριν το ματς με τη Ντόβερ. Η Σάουθπορτ (5-3-5 εκτός) μπορεί να μην εντυπωσίασε όμως κέρδισε και τη Ρέξαμ με 3-2 και συμπλήρωσε έξι σερί νίκες. Βρίσκεται σε τοπ φόρμα εδώ και καιρό και το ζητούμενο είναι μέχρι πότε θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει. Το DNB στο 1,90 είναι απλά δίκαιο. Αμφότερες έχουν 4/6 over 2,5 & g/g στα τελευταία τους παιχνίδια και περιμένουμε ακόμα ένα. Και τις δύο σκέψεις τις κρατάμε για το live που το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να μας δώσει αρκετά πονταρίσματα.

725. ΓΚΙΣΕΛΙ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

H Γκάισλι (6-3-5 εντός) έπαιξε καλά και πήρε το δίκαιο 1-1 από τη Γκρίμσμπι, αποτέλεσμα που άξιζε απέναντι στην ανώτερη από εκείνη Γκρίμσμπι. Τέταρτο ματς δίχως νίκη, βέβαια είχε δύσκολα ματς όπως έχει και τώρα. Η Φόρεστ Γκριν (5-3-4 εκτός) μετά την εύκολη νίκη επί της Κιντερμίνστερ κέρδισε με 3-1 την Τορκί. Χαμηλά το διπλό, θα το αφήσουμε.

728. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Στο 2-2 έμεινε η Λίνκολν (5-6-2 εντός) με τη Χάλιφαξ, παρότι μέχρι το 89’ κέρδιζε με 2-1. Η Ντόβερ (5-4-6 εκτός) στο τελευταίο της ματς έχασε με 2-3 από τη Μπρόμλι, που αν δεν είχε μείνει με δέκα δεν πιστεύουμε ότι θα έχανε. Πριν από αυτό το ματς με τη Γουέλινγκ διακόπηκε στο 66’ λόγω βροχής με το σκορ στο 0-0. Δύσκολο ματς, το περιμένουμε κλειστό, το +0,25 της Ντόβερ δείχνει δίκαιο.

736. ΤΟΡΚΙ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Η Τορκί (2-2-8 εκτός) έχασε με 1-3 από τη Φόρεστ Γκριν, ήττα εντός προγράμματος, αφού η Φόρεστ είναι αρκετά ανώτερη και θα ήταν αρκετά παράξενο αν την ξανακέρδιζε μέσα σε λίγες μέρες. Η Μπρέιντρι (7-3-3 εκτός) έχασε με 0-1 από τη Μπόρχαμ, έπαιξε άσχημα και ίσως αυτό να οφείλεται ότι έχει δώσει μόνο δύο ματς μέσα σε 35 μέρες και δεν έχει ρυθμό. Δεν θα μπλέξουμε ούτε σε αυτό το παιχνίδι, κρύβει αρκετές παγίδες.

729. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ- ΧΑΛΙΦΑΞ

Η Μάκλσφιλντ (7-2-4 εντός) κέρδισε με 0-1 την Τρανμίρ εκτός έδρας, τυχερό αποτέλεσμα αφού δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά και δεν άξιζε τη νίκη. Η Χάλιφαξ (3-0-9 εκτός) πήρε τον πόντο από την Λίνκολν με την ισοφάριση να έρχεται στο 89’ και έτσι να γράφεται το τελικό 2-2. Το Χ2 στο 1,90 δείχνει να έχει αξία.

726. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Γουέλινγκ (4-4-5 εντός) έχασε με 1-2 από τη Ντόβερ, στο επόμενο ματς με τον ίδιο αντίπαλο έπαιξε μόνο 66’ καθώς το ματς διακόπηκε λόγω βροχής, μέχρι τότε το σκορ ήταν 0-0. Η Γκρίμσμπι (4-6-1 εκτός) αν και ανώτερη από τη Γκάισλι έμεινε στο 1-1, είχε την κατοχή και τις φάσεις για να πάρει τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε. Το διπλό στο 1,45-1,50 δεν έχει λόγω ύπαρξης στις σημειώσεις μας.

735. ΡΕΞΑΜ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Ρέξαμ (7-3-3 εντός) έχασε από τη φορμαρισμένη Σάουθπορτ με 2-3 σε ένα ματς ροντέο με πολλές εναλλαγές και φοβερό ρυθμό. Έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνει ότι δεν περνάει την καλύτερη της κατάσταση. Η Γουόκινγκ (5-2-6 εκτός) κέρδισε με 2-1 την Όλτρινχαμ παίζοντας αρκετά καλά. Έφυγε για την Τσέλτεναμ ο τοπ σκόρερ Χόλμαν (26 συμ./14 γκολ) και η απώλεια του θα της στοιχίσει σίγουρα. Αδιάφορος ο άσος του 1,75, αν ο Χόλμαν δεν είχε φύγει θα σκεφτόμασταν σοβαρά την κόντρα, τώρα την κρατάμε για μετά την έναρξη.

775. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΚΟΒΕ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εύκολα ή δύσκολα η Μάδεργουελ αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο των ερασιτεχνών της Κόουβ Ρέιντζερς.

761. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Μετά τη γκέλα κόντρα στην Εσπανιόλ, η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Μεγάλο τρίποντο πανηγύρισε η Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σεβίλλη, κάτι που οφείλεται εν πολλοίς στην αλλαγή συστήματος από το Σαντοβάλ. Η λογική λέει πως οι «μπλαουγκράνα» θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα, αλλά ακόμα και σε αυτά, τα οποία δεν ήταν και λίγα στην Πριμέρα, δε σκόραρε πριν το 19΄. Κάτι αντίστοιχο αναμένουμε να συμβεί και τώρα, με το ενδεχόμενο η Μπάρτσα να σημειώσει το πρώτο της τέρμα μετά το 19΄να προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

764. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Σε καλό φεγγάρι η Ομόνοια (8-6-3), μετράει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (3-1-0) και θέλει να συνεχίσει με τρίποντο κόντρα στην Αγία Νάπα (0-6-11) που παραμένει απογοητευμένη και ουραγός. Χαμηλά όπως αναμενόταν ο άσος, δεν βρίσκουμε αξία σε κάποιο στοίχημα.

763. AE ΛΕΜΕΣΟΥ - ΠΑΦΟΣ FC

Παρόμοιες πορείες πραγματοποιούν οι δυο ομάδες και φαίνεται πως θα ψάξουν μέχρι τέλους την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ΑΕΛ ( 4-3-10) θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει μια νίκη-ανάσα, ενώ η Πάφος (2-6-9) θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Δύσκολα να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους. ΝoΒet.

796. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Το γνωστό της πρόσωπο παρουσίασε εντός έδρας η Βέροια, χάνοντας το απόγευμα της Τρίτης με 0-1 από τον Ηρακλή για το κύπελλο και βρίσκεται πια σε μειονεκτική θέση ενόψει της ρεβάνς. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και σίγουρα οι επιδόσεις της στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός παλεύει όλα του τα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και στην Τρίπολη όπου έχασε με 4-0, δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα. Μπορεί να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα η οποία σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,95 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

785. ΛΥΩΝ – ΤΡΟΥΑ

Το νέο έτος ήρθε και έφερε κάποια χαμόγελα στη Λυών, καθώς άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας θέλουν να ξεχάσουν το δεύτερο μισό του 2015. Πρωτίστως, ο σύλλογος μετακομίζει στο νέο του σπίτι, το «Σταντ ντε Λιμιέρ», το οποίο θα αποτελέσει τη νέα του έδρα. Δευτερευόντως υπήρξε η πολυαναμενόμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με το Φουρνιέ να αποτελεί παρελθόν και τον επί δέκα χρόνια συνεργάτη του, Ζενεσιό να τον αντικαθιστά. Τέλος, το παρθενικό ματς του 2016 έφερε και μία ευρεία νίκη, καθώς οι «Λυωνέ» διέσυραν με 0-7 την ερασιτεχνική Λιμόζ για το κύπελλο. Στον αντίποδα, η Τρουά ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο δίχως νίκη και φυσιολογικά βλέπει με το κιάλι τις θέσεις της παραμονής. Λογικότατο φαβορί οι γηπεδούχοι, φαίνεται πως άλλαξε και η ψυχολογία τους με τα νέα δεδομένα, όμως ο άσος είναι πολύ χαμηλά και μπορεί να μας απασχολήσει μόνο αν συνδυαστεί μεover2,5, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,97 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

788. ΕΝ. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης η ΑΕΚ Λάρνακας (13-3-1), αφού μας έδειξε πως δεν φοβάται όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (6-2-0). Η Ένωση (3-5-9) περνάει κρίση αφού δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές. Εκτιμούμε πως η ΑΕΚ θα βρει τον τρόπο να περάσει από το Τάσος Μάρκου, θα επιλέξουμε το ασιατικό χάντικαπ -1 όταν ανοίξει η ασιατική αγορά στηνBet365.

643. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ

Επιστροφή στα γήπεδα για τις ομάδες της Β’ εθνικής, βέβαια κάποιες από αυτές έπαιξαν μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, όπως η Λάρισα (2-4-0 εκτός) που έχασε από τον Αστέρα την Τρίτη με 0-3 στην έδρα της. Δεν έπαιξε τόσο άσχημα όσο μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα, όμως πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες για τη συνέχεια. Ο Πανσερραϊκός (4-0-2 εντός) πραγματοποίησε άσχημο μπάσιμο στη σεζόν, στο τέλος του 2015 κατάφερε κάπως να στρώσει. Το διπλό στο 2,00 δεν θα μας απασχολήσει.

805. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι φετινές πορείες των δυο ομάδων, από τη μια η Φιορεντίνα που αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας ευρισκόμενη σταθερά ψηλά στη βαθμολογία και από την άλλη η Λάτσιο που κινείται στη μετριότητα και βρίσκεται μακριά από τις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης. Σε καλύτερη κατάσταση έδειξαν οι «Βιόλα» στην επανέναρξη του Καμπιονάτο, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που εμφανίζει η Λάτιο μακριά από το σπίτι της, ικανοποιητικός ο ασιατικός άσος -0,5 στο 1,825 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

802. ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΧΙΡΟΝΑ

Με το διπλό στην έδρα της Τενερίφης, η Αλκορκόν συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς ήττα (4-2-0), που είναι και το καλύτερο φετινό σερί της, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει εκ νέου στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η Χιρόνα έρχεται από το εντός έδρας 1-0 επί της Βαγιαδολίδ, μέτρια η ως τώρα παρουσία της, εξακολουθεί πάντως να είναι καλύτερη εκτός παρά εντός έδρας (3-3-3 μακριά από το σπίτι της). Καλός ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων (5-3-1 εντός), ωστόσο μόνο σε 2/9 από αυτά τα παιχνίδια τους σκόραραν πάνω από μια φορά, θεωρούμε ότι η Χιρόνα έχει περισσότερες πιθανότητες για κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που αποτυπώνεται στις αποδόσεις.

803. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΛΤΣΕ

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Βαγιαδολίδ στην έδρα της Χιρόνα με 0-1, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο μίνι σερί των δυο κολλητών νικών, με αποτέλεσμα να διατηρείται στο μέσο της βαθμολογίας. Τέσσερα ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Έλτσε (2-2-0) με το 1-1 απέναντι στη Μαγιόρκα, σταθερά και αυτή στα μεσαία στρώματα της κατάταξης. Έχει ορισμένες απουσίες βασικών η Έλτσε, σωστό φαβορί του 2,00 η Βαγιαδολίδ, δεν μας έχει πείσει όμως και τόσο ώστε να ποντάρουμε τη νίκη της.

804. ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Σταθερά στις θέσεις των πλέι-οφ η Ταραγόνα, έχει χάσει μόνο μια φορά στα τελευταία έξι (3-2-1) και μπροστά στο κοινό της έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αξιόπιστη (6-2-1 εντός). Ήττα μετά από οχτώ αγωνιστικές για τη Λούγκο (3-5-0, τα έξι τελευταία GG), έχασε με οδυνηρό τρόπο με 2-3 από τη Νουμάνθια, πληρώνοντας γκάφα του τερματοφύλακά της δυο λεπτά πριν τη λήξη. Απουσίες από τη μέση και μπροστά θα έχουν οι γηπεδούχοι, με κυριότερη εκείνη του εξτρέμ/τοπ σκόρερ Ασούμπρε (15 συμ./5 γκολ), η Λούγκο έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι στις εξόδους της (1-6-2 εκτός), γι αυτό και θα αποφύγουμε να πάρουμε θέση.

874. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Από μεσοβδόμαδο ματς έρχεται η Μιραντές, έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τη Λα Κορούνια, την ερχόμενη Τετάρτη στη ρεβάνς του «Ριαθόρ» θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το σπουδαίο διπλό με 1-2 επί της Κόρδοβα, ωστόσο στην έδρα της έχασε τα δυο τελευταία που έδωσε απέναντι σε Ταραγόνα και Οβιέδο (3-4-2 εντός). Επιτέλους νίκη για την Αλμερία, χρειάστηκαν να περάσουν 15 αγωνιστικές (0-8-7) και να ντεμπουτάρει ο Νέστορ Γκοροσίτο στον πάγκο της, για να πανηγυρίσει ένα τρίποντο, το 2-1 πάντως επί της Γιαγκοστέρα συνοδεύτηκε από ακόμα μια μετριότατη εμφάνιση. Λογικό φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, ωστόσο η διαχείριση τριών παιχνιδιών σε διάστημα μιας εβδομάδας είναι ένας παράγοντας που μας προβληματίζει.

806. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Ντεφορμέ η Σαλαμίνα (7-3-7), συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3). Σε ανοδική πορεία οι ‘’φτεροπόδαροι’’ καθώς μετρούν δυο σερί νίκες και ανέκαμψαν βαθμολογικά. Στο Αμμόχωστος θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, το γήπεδο δηλαδή που χρησιμοποιεί και ο Ερμής για τους εντός έδρας αγώνες. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν από τους δυο και το Χ στο 3,30 αποτελεί καλή επιλογή.

939. ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΕΤΙΣ

Σε καλή κατάσταση η Χετάφε η οποία προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση στις ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη διάρκεια. Η Μπέτις αν και «λαβωμένη» παραμένει πάντα επικίνδυνη μακριά από το σπίτι της και σίγουρα μπορεί να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Η ισοπαλία στο 3,50 τηςBet365 μοιάζει το επικρατέστερο σημείο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

807. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Η Σεβίλλη πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό μεσοβδόμαδα κόντρα στην αιώνια αντίπαλο Μπέτις και η ψυχολογία της αυτόματα εκτινάχθηκε στα ύψη. Η μέτρια πορεία της εντός των συνόρων οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως μακριά από το σπίτι της δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη για έναν ολόκληρο γύρο, όμως στο «Σάντσες Πιθχουάν» είναι πραγματικά άτρωτη το τελευταίο διάστημα, μετρώντας επτά διαδοχικές νίκες. Από την άλλη, η Αθλέτικ έχει σίγουρα το μυαλό της στη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Βιγιαρεάλ, ενώ γενικά δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις στο 2016. Παραδοσιακά χάνεται όταν απομακρύνεται από το Μπιλμπάο και πηγαίνει στη Σεβίλλη έχοντας πολύ αρνητική παράδοση. Όλα τα δεδομένα συνηγορούν πως οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με νίκες μπροστά στο κοινό τους, με τον άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,10 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

----. ΑΕΚ – ΞΑΝΘΗ

Αρκετά σοβαρή παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ, η οποία αναζητεί τη σταθερότητα πλέον προκειμένου να επιστρέψει για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Πογιέτ έχει συμμορφώσει την εικόνα της ομάδας, κυρίως αμυντικά, αφού η εστία της παραβιάστηκε μόλις στα 4/11 ματς που έκατσε στον πάγκο της ο Ουρουγουανός τεχνικός. Η Ξάνθη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα, διαθέτοντας την πέμπτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και παρότι εκτός έδρας έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, δε δείχνει ικανή να πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Ο άσος δε μας λέει τίποτα σε απόδοση 1,36 και για το λόγο αυτό είναι καλύτερος ο συνδυασμός του με μηδέν παθητικό στο 1,91 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

808. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Επιτέλους νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Σουόνσι με γκολ του Ρούνεϊ στο 77’, τέρμα που λογικά έσωσε τον Ολλανδό τεχνικό. Πριν από αυτή τη νίκη είχε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη (0-4-4) και η εικόνα της ήταν πραγματικά κακή στα περισσότερα παιχνίδια. Μεγάλο ματς για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έρχεται από την ήττα με 2-3 από την Πιτέρμπορο σε ένα σπουδαίο ματς για το πρωτάθλημα. Ο Άντκινς δηλώνει ότι η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει από το ματς στο Ολντ Τράφορντ και θα παίξει ανοικτά παίρνοντας ρίσκα. Περίεργο παιχνίδι, προφανώς τίποτα δεν θα επιλέξουμε πριν την έναρξη.

810. ΧΑΡΤΣ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Την πέμπτη ισοπαλία της στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-5-1) έφερε η Χαρτς στην έδρα Κιλμάρνοκ, στο γήπεδό της έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως ισχυρή φέτος (6-3-1 εντός). Χωρίς ματς εντός του 2016 η Αμπερντίν (εκείνο απέναντι στη Σεντ Τζόνστον αναβλήθηκε), είναι αήττητη στα τελευταία οχτώ στο πρωτάθλημα (5-3-0), στο 6-1-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της στην Πρέμιερ. Δυνατό σταύρωμα έχουμε εδώ, δεν υπάρχει φαβορί στα μάτια μας, οι δυο ομάδες έχουν τα επιθετικά όπλα για να οδηγήσουν ψηλά το σκορ.

814. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΑΡΟΥΚΑ

Από τέταρτο συνεχόμενο διπλό έρχεται η Γκιμαράες (4-3 τη Μορεϊρένσε),δεν έχει ισοπαλία εδώ και οχτώ αγωνιστικές (5-0-3), αλλά δυσκολεύεται να κερδίσει μπροστά στο κοινό της, εκεί όπου μετράει συνολικά 2-2-4, έχοντας χάσει τα τέσσερα από τα πιο πρόσφατα έξι από αυτά (1-1-4). Η Αρούκα πέτυχε την τρίτη νίκη της στα τελευταία πέντε πρωταθλήματος (3-1-1) χάρη στο 1-0 επί της Εστορίλ, έχει γνωρίσει μόλις τρεις ήττες ως τώρα στο πρωτάθλημα (5-8-3 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της έχει αναδειχτεί σε μετρ των ισοπαλιών (1-6-1 εκτός). Δεν μας κάνει για φαβορί του 2,00 η Γκιμαράες, από τη στιγμή που έχει δείξει πως δυσκολεύεται όταν πρέπει εκείνη να αναλάβει πρωτοβουλίες, οι λάτρεις των στατιστικών μπορούν να επιλέξουν το Χ στο 3,30 της Bet365, που ευνοείται από τις επιδόσεις των φιλοξενούμενων.

815. ΑΝΖΕ – ΚΑΕΝ

Η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου ήταν αναμφίβολα η Ανζέ, καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (πλην από εκείνη της εκτός συναγωνισμού Παρί) και με συγκομιδή 31 βαθμών έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της, αν και νεοφώτιστη. Στο γήπεδό της έχει χάσει μόλις μια φορά (3-6-1 εντός, 10/10 under 2,5, 8/10 NG), αλλά θα ξεκινήσει το δεύτερο γύρο με δυο σημαντικές απώλειες, καθώς αποχώρησαν ο βασικός κίπερ Μπυτέλ (19 συμ.) και ο εξτρέμ Καμαρά (17 συμ./2 γκολ). Πορεία καλύτερη σε σχέση με αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι πραγματοποιεί και η Καέν, έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση της κατάταξης, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε στα τέσσερα τελευταία του πρώτου γύρου (0-2-2), η σταθερότητα που έχει επιδείξει ως τώρα μέσα στη σεζόν της έχει επιτρέψει να κρατιέται μακριά από κινδύνους. Δεν φαίνεται να είναι πολλά αυτά που χωρίζουν τις δυο ομάδες, λογικά δείχνουν τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, αν τελικά υπάρξει νικητής αυτός θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

816. ΜΟΝΑΚΟ – ΓΚΑΖΕΛΕΚ

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε θετικό μομέντουμ πριν και τη διακοπή. Ωστόσο η Μονακό σε θέμα ποιότητας αλλά και εμπειρίας βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από τη Γκαζελέκ για την οποία η διακοπή δεν ήταν μάλλον και ότι καλύτερο. Σίγουρα δεν περιμένουμε εύκολη επικράτηση από το συγκρότημα του Ζαρντίμ, παρόλα αυτά μπορεί να πετύχει ακόμα μια επαγγελματική νίκη, στο 1,80 βρίσκουμε το συνδυασμό του άσου με τοunder3,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

819. ΡΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Το μεγάλο ντέρμπι της Βρετάνης είναι προ των πυλών, με τη Ρεν να φιλοξενεί τη Λοριάν. Δύο ομάδες με πολλά κοινά στοιχεία και το κυριότερο όλων η άνεση με την οποία σκοράρουν και δέχονται γκολ. Πιο συγκεκριμένα, αμφότερες μετρούν 13/19GGκαι μοιράζονται την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Παράλληλα, έρχονται από σημαντικές προκρίσεις στο κύπελλο, θεσμός στον οποίο κυνηγούν τη διάκριση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξουμε προς κάποια πλευρά, με το αμφίσκορο να βγαίνει από μόνο του σαν επιλογή σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

817. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Υπό τις οδηγίες υπηρεσιακού προπονητή θα παραταχθεί η Μονπελιέ η οποία εντός έδρας αποτελεί τον ορισμό της αστάθειας, κυρίως στα μετόπισθεν έχοντας δεχθεί γκολ σχεδόν από τους πάντες. Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Μπορντό δείχνει ικανή να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 1,90 το ασιατικό διπλό +0,25 στηνBet365, για τους πιο τολμηρούς το ξερό διπλό στο 3,25 της ίδιας εταιρίας παίζεται. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

818. ΡΕΜΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς, που πιθανώς να δρομολογήσει εξελίξεις στον πάγκο των γηπεδούχων. Σε κάμψη η Ρεμς στο κλείσιμο του πρώτου γύρου, στα τελευταία 11 ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε επτά φορές (1-3-7), ενώ στην επιστροφή της από τη διακοπή ταπεινώθηκε στην έδρα ομάδας της Νασιονάλ, χάνοντας με 1-4. Η Τουλούζ ανέβασε στροφές το Δεκέμβριο, έτρεξε σερί 2-2-1, αλλά παραμένει σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς πληρώνει το γεγονός ότι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (33 γκολ κατά). Μονό δυο φορές απέτυχε να σκοράρει μπροστά στο κοινό της η Ρεμς, αλλά παράλληλα έχει κρατήσει και μόνο δυο λευκά παθητικά (3-4-3 εντός, 6/10 GG), η Τουλούζ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στις 9/10 εξόδους της, οι αμυντικές επιδόσεις που παρουσιάζουν αμφότερες μας στρέφουν προς κάποιο στοίχημα με τα γκολ, αρκετά υποψιασμένο όμως τόσο το GG όσο και το over με τη γραμμή στο 2,25, καλύτερα να περιμένουμε το live για να δούμε διαθέσεις και να πάρουμε μεγαλύτερη απόδοση.

820. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΑΛΑΒΕΣ

Νίκη μετά από έξι για τη Νουμάνθια (0-3-3, 5/6 over 2,5, 6/6 GG) χάρη στο 3-2 στην έδρα της Λούγκο, τυχερό αποτέλεσμα αφού αν δεν έκανε γκάφα ο αντίπαλος τερματοφύλακας δυο λεπτά πριν από τη λήξη το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο. Η Αλαβές είναι η πιο καυτή ομάδα της Σεγούντα, 6-1-0 ο απολογισμός της στα τελευταία επτά (5/7 under 2,5, 5/7 NG) με αποτέλεσμα να έχει περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ισάριθμες ήττες στα τελευταία δυο στο γήπεδό της έχει η Νουμάνθια (3-4-2 εντός), τρία σερί διπλά μετράει η Αλαβές (5-0-4 εκτός), η οποία παράλληλα θα έχει και επιστροφές στη γραμμή κρούσης, προς το Χ2 κοιτάμε, αλλά οι τιμές είναι υποψιασμένες και δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία.

821. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Έφτιαξε το κλίμα στις τάξεις της Ρεάλ μετά την απομάκρυνση του Μπενίτεθ και την αντικατάστασή του από τον Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη της Πριμέρα, Ντεπορτίβο. Όπως πάντα με επιθετικούς προσανατολισμούς θα παραταχθεί η «βασίλισσα» και θα κοιτάξει να ζεστάνει τον κόσμο της, ωστόσο τα αμυντικά κενά που έχει εμφανίσει εσχάτως φαίνεται δύσκολο να μπαλωθούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Λα Κορούνια δείχνει ικανή να βρει δίχτυα στο «Μπερναμπέου», θα πάμε με το GG&over2,5 στο 2,20 του Stoiximan, θεωρώντας ότι οι δυο ομάδες θα συνεισφέρουν στο να οδηγηθεί ψηλά το σκορ . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

825. ΡΟΜΑ – ΜΙΛΑΝ

Ρόμα και Μίλαν μπορεί να έχουν χάσει την αίγλη που είχαν στο παρελθόν, αλλά το μεταξύ τους παιχνίδι θα είναι πάντα ένα σπουδαίο ντέρμπι του ιταλικού ποδοσφαίρου. Από τη μία οι «τζιαλορόσι» ξεκίνησαν με υψηλές προσδοκίες για ακόμα μία σεζόν, αλλά και πάλι η ομάδα του Γκαρσιά απογοητεύει. Από την άλλη, οι «ροσονέρι» έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο τους λείπει η σταθερότητα, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Τρίζει η καρέκλα των προπονητών των δύο ομάδων και η νίκη είναι μονόδρομος για αμφότερες. Παρότι στη θεωρία οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, η καλύτερη επιλογή είναι τα πολλά γκολ, καθώς οι άμυνες των δύο αντιπάλων είναι για γέλια και για κλάματα. Τοover2,5 είναι η μοναδική λύση και προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

826. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τη Λεβάντε η οποία όσο κι αν προσπαθεί δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, ειδικά μπροστά στο κοινό της όπου έχει πάρει μόλις μια νίκη φέτος. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκεται και η Ράγιο η οποία όμως στα τελευταία παιχνίδια της έβγαλε τσαγανό και πάθος. Ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων μας οδηγεί ξεκάθαρα στη κόντρα τους και στο ξερό διπλό στην απόδοση 3,40 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

987. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Δεν μπαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο Κλαουσούρα η Αμέρικα, υπάρχει γκρίνια στον κόσμο της ομάδας τόσο για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Απερτούρα, όσο και για το φιάσκο στο πρόσφατο Μουντιάλ Συλλόγων. Η αποφυγή του υποβιβασμού είναι ο στόχος της Πουέμπλα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, πραγματοποίησε εξαιρετικό Απερτούρα, παίρνοντας το εισιτήριο για τη Λιγκίγια, ενώ θα αγωνιστεί και στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες σε περίπου ένα μήνα. Περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας είχε στη διάθεσή της η Αμέρικα, λόγω της συμμετοχής της στο Μουντιάλ Συλλόγων, θεωρούμε πώς τα 1,55 του άσου δεν αντιπροσωπεύουν τις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει απέναντι στην αξιόμαχη Πουέμπλα.

1003. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΟΥΜΑΣ

Απογοήτευσε στο Απερτούρα η Μοντερέι, παρά το γεγονός ότι είχε βλέψεις για τίτλο, έμεινε εκτός πλέι-οφ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν περιθώρια για νέα αποτυχία στο Κλαουσούρα. Μέχρι τον τελικό έφτασε η Πούμας, εκεί έχασε τον τίτλο από την Τίγκρες στα πέναλτι, ικανοποίησε πάντως σε γενικές γραμμές με την παρουσία της, ειδικά η επίθεσή της πετούσε φωτιές (καλύτερη της κατηγορίας). Δυο από τις καλύτερες επιθέσεις του πρώτου μισού της σεζόν συγκρούονται εδώ, αυτομάτως η σκέψη μας πηγαίνει στα πολλά τέρματα, επιλογή που ενισχύεται από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τον τρίτο τους τερματοφύλακα, αλλά και που αποδυναμώνεται από τη στιγμή που θα λείψει ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Ερέρα (23 συμ./11 γκολ).

1004. ΛΕΟΝ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Καλό Απερτούρα έκανε η Λεόν, πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ ως τρίτη, γνωρίζοντας τελικά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά, μεγάλο της όπλο η έδρα (7-0-1 εντός), αχίλλειος πτέρνα της η άμυνα (δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας). Από τις πιο ασταθείς ομάδες του πρώτου μισού της σεζόν η Σάντος, δεν κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδό της (0-2-7 εντός), ενώ μακριά από το σπίτι της είχε απολογισμό 4-3-1, ενώ θα συνεχίσει με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Λουίς Σουμπελδία. Προβάδισμα λόγω έδρας έχουν οι γηπεδούχοι, ωστόσο η απουσία του σημαντικού φορ Μποσέλι (18 συμ./13 γκολ) δεν μπορεί να αμεληθεί, προτιμότερη επιλογή δείχνει το GG & over 2,5 στο 1,90 Bet365 ( Young Guns), με τα δυο ομάδες να διακρίνονται για τις επιθετικές τους αρετές, αλλά να πάσχουν στα μετόπισθεν .

1005. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Από θέση υποβιβασμού ξεκινάει το Κλαουσούρα η Μονάρκας, « κάθε παιχνίδι είναι τελικός» λέει ο προπονητής της, με το ρόστερ της ομάδας να δείχνει ενισχυμένο, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Απογοήτευσε στο Απερτούρα η Κρουζ Αζούλ, μονόδρομος η είσοδος στη Λιγκίγια του Κλαουσούρα, γι αυτό και έγιναν δυνατές προσθήκες κατά τη μεταγραφική περίοδο. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μια από τις πιο αμφίρροπες της πρεμιέρας, κάτι που αποτυπώνεται και στα σχεδόν ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν, θα κρατήσουμε αποστάσεις.

1006. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΤΣΙΑΠΑΣ ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Απερτούρα ήταν η Τζαγκουάρες, πήρε το εισιτήριο για τη Λιγκίγια χωρίς κανείς να το περιμένει, μιας και το ρόστερ της ήταν αρκετά πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με των υπόλοιπων συνδιεκδικητών. Από την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού ξεκινάει το τουρνουά η Ντοράδος, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί, ενώ προχώρησε και σε σαρωτικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της (έφυγαν 13, ήρθαν 11) σε μια προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης. Φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να αποκτήσουν την απαιτούμενη ομοιογένεια, το 1,80 του άσου όμως είναι μικρότερου του αποδεκτού.

832. ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΡΟΑΡ

Η Ουέλινγκτον Φοίνιξ (3-1-1 εντός) έχασε με 3-1 τους ουραγούς Μάρινερς του Σέντραλ Κόαστ και συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως νίκη. Το Μπρίσμπεϊν (2-2-2 εκτός) παραμένει στην κορυφή με τέσσερις σερί νίκες, τελευταία αυτή με 2-1 επί του Περθ. Αν το Μπρίσμπεϊν ήταν καλύτερο εκτός έδρας θα καταλαβαίναμε το 1,90 του διπλού, τώρα θα το αφήσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ