ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία Κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

1251. ΑΔΕΛΑΪΔΑ Γ. - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Από τον Δεκέμβριο η Αδελαΐδα (3-3-1 εντός) είναι άλλη ομάδα και έχει 4-2-0, με πιο πρόσφατο τη νίκη με 1-3 στο Περθ. Βοηθήθηκε από την αποβολή της αντιπάλου στο 1-1 στο 45’ και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Οι ουραγοί Μάρινερς (0-1-5 εκτός) μετά από έξι σερί ήττες κέρδισαν με 3-1 το Φοίνιξ, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν, απλά μπόρεσαν τις λιγοστές τους ευκαιρίες να τις μετατρέψουν σε γκολ. Στο πιο πρόσφατο ματς τους έφεραν σημαντική ισοπαλία (3-3) με τη Βίκτορι της Μελβούρνης. Μέχρι το 60’ κέρδιζαν με 3-0, πάλι εκμεταλλευόμενη τις λίγες φάσεις τους. Όμως στα τελευταία 30’ δέχτηκαν τρία γκολ, μετά από μεγάλη πίεση της αντιπάλου. Θέλουμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, όμως το 1,45 είναι κάκιστη τιμή. Στο live μπορεί να ασχοληθεί κάποιος.

1252. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ – ΣΙΔΝΕΪ

Οι Γουόντερερς του Σίδνεϊ (5-1-1 εντός) ηττήθηκαν από τη Μέλμπουρν Σίτυ με 3-2 μετά από δέκα αήττητα παιχνίδια (8-2-0) με γκολ στο 85΄. Άδικη ήττα που τους άφησε πίσω από το Μπρίσμπεϊν με ένα βαθμό διαφορά. Το Σίδνεϊ (2-3-1 εκτός) συμπλήρωσε τέσσερα ματς δίχως ήττα (2-2-0) με το 2-0 επί των Τζετς, δίκαιη και σχετικά εύκολη επικράτηση. Ντέρμπι του Σίδνεϊ, ανάμεσα σε δύο αρκετά καλές ομάδες, αναμένουμε όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι με το g/g στο 1,80 και το over 2,5 στο 2,00 να αποτελούν σκέψεις, το πρώτο διάλεξαν οι Young Guns.

1253. ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ - ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Το Περθ (3-2-2 εντός) παραμένει σε τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-2-2), στο τελευταίο έχασε με 1-3 από την Αδελαΐδα και απογοήτευσε το κοινό του για ακόμα ένα παιχνίδι. Η Μέλμπουρν Σίτυ (3-2-2 εκτός) κέρδισε τους Γουόντερερς με 3-2 με τη βοήθεια της τύχης και επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο ματς χωρίς τρίποντο (0-1-1). Δίκαιο το -0,25 των φιλοξενούμενων.

1255. ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Από δυο νίκες με μεγάλα σκορ στο κύπελλο έρχεται η Καϊσερισπόρ (απέναντι σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας), στο πρωτάθλημα μετράει 3-5-1 στα τελευταία εννέα, παίρνοντας αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, εξακολουθεί ωστόσο να μην μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της (1-4-4 εντός). Η Οσμανλισπόρ διατηρείται επίσης στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, 1-2-3 ο απολογισμός της στα τελευταία έξι πριν τη διακοπή, έχει πάρει τους 15/19 βαθμούς της μακριά από το σπίτι της (4-3-2 εκτός). Δε φαίνεται να χωρίζουν πολλά τις δυο ομάδες, περιμέναμε πιο ισορροπημένα τα σετ λόγω της αδυναμίας των γηπεδούχων να κερδίσουν εντός έδρας, σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, στο 1,875 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365.

1254. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Εξαιρετικό πρώτο γύρο πραγματοποίησε η Κασίμπασα, με αποτέλεσμα να είναι ισόβαθμη της Γαλατασαράι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει σερί 4-4-0 στα τελευταία οχτώ καθώς και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 14 γκολ παθητικό, θα πορευτεί από εδώ και στο εξής χωρίς τον σημαντικό μεσοαμυντικό Ντονκ (16 συμ.) που αποχώρησε με μεταγραφή, εξέλιξη που έφερε δυσαρέσκεια στον κόσμο της. Η Γκαζιαντέπ έκλεισε με αήττητο σερί 2-3-0 τον πρώτο γύρο, έχει στρογγυλοκαθίσει στο μέσο της βαθμολογίας και όπως φαίνεται η χρονιά της δεν αναμένεται να έχει πολλές συγκινήσεις. Δεν αμφισβητείται η ανωτερότητα των γηπεδούχων, ωστόσο το 1,60 στον άσο είναι κατά πολύ χαμηλότερο του αποδεκτού και δεν μας κάνει σε καμία περίπτωση.

1258. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΛΙΝΤΣ

Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Γιόρκσιρ με αντιπαλότητα ανάμεσα τους. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (8-4-1 εντός) κέρδισε με 3-2 τη Μπόλτον μεσοβδόμαδα, σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να κερδίσει πιο άνετα. Στα τελευταία 15’ θα μπορούσε να δεχθεί και για τρίτη φορά την ισοφάριση, αλλά τη γλύτωσε. Τέταρτο ματς δίχως νίκη για τη Λιντς (4-6-3 εκτός), μετά από τρεις σερί ισοπαλίες έχασε με 1-2 από την Ίπσουιτς, παρότι προηγήθηκε νωρίς στο ματς. Η εικόνα της μετά από το ημίχρονο ήταν κάκιστη και δίκαια ηττήθηκε. Ο φορ και τοπ σκόρερ Γουντ (23 συμ./8 γκολ) είναι εξαιρετικά αμφίβολος και αν δεν τα καταφέρει η απώλεια του θα είναι αρκετά σημαντική. Ο άσος στο 2,00 είναι δίκαιος και αποτελεί σκέψη μας, όμως θα περιμένουμε την έναρξη για να επιβεβαιωθεί η απουσία του Γουντ και να έχουμε και εικόνα, καθώς το ματς είναι τηλεοπτικό.

1260. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Από τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη (το ένα στο κύπελλο) έρχεται η Τότεναμ, ειδικότερα το πρόσφατο 0-1 από τη Λέστερ την «πόνεσε». Σημαντικότατη νίκη για τη Σάντερλαντ στην έδρα της Σουόνσι, αναθάρρησε στη μάχη για την παραμονή. Δύσκολα θα κάνει ξανά γκέλα η Τότεναμ, έχει την ποιότητα να σκοράρει κόντρα σε μια προβληματική άμυνα. Από την άλλη η Σάντερλαντ του Άλαρνταϊς έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μπορεί όντως να μην πείθει στα μετόπισθεν, όμως βρίσκει εύκολα το γκολ μπροστά. Αουτσάιντερ το GG που έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης, λίγο περισσότερο ρίσκο στο 2,37 του GG & over 2,5 (2,37/Bet365) από τους Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1262. ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αλλιώς περίμεναν την εξέλιξη της φετινής σεζόν Ξάνθη και Ατρόμητος. Οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες το καλοκαίρι, όμως οι δύο ομάδες απογοητεύουν με την έως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα, βρισκόμενες μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Το μεταξύ τους παιχνίδι θεωρείται αρκετά σημαντικό, με το νικητή –αν υπάρξει- να αποκτά σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της παραμονής. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, με την ισοπαλία να μη χαλάει ουσιαστικά κανέναν και να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 3,00 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1261. ΜΠΡΕΣΤ – ΝΑΝΣΙ

Με ήττα επέστρεψε από τη διακοπή η Μπρεστ (0-2 από τη Νιμ), πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση, 1-0-3 ο απολογισμός της στα τελευταία τέσσερα στο πρωτάθλημα. Η Νανσί με το 1-0 επί της Λαβάλ διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και αήττητο επτά αγωνιστικών (6-1-0). Φαβορί στα μάτια μας οι φιλοξενούμενοι, πολύ χαμηλό ωστόσο το διπλό με ταβάνι το 2,00, δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

1274. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΙΝΤΕΡ

Κάκιστο το κλίμα στην Αταλάντα, 4 συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με επιμέρους τέρματα 2-8, γκρίνια στα αποδυτήρια με τον παίκτη σύμβολο των τελευταίων ετών, Ντένις, να βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο. Ούτε η Ίντερ όμως περνάει την καλύτερη εποχή της, έχει 2/3 ήττες στα τελευταία ματς από Λάτσιο και Σασσουόλο έχοντας σταματήσει να διαθέτει γρανιτένια άμυνα και έχοντας υποχωρήσει από την κορυφή. Και οι δύο καίγονται για βαθμούς, 10/11 τελευταία μεταξύ τους επιβεβαίωσαν το GG το οποίο πληρώνει 1,93.

1276. ΚΟΜΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Σταθερά ουραγός της κατηγορίας η Κόμο, έχει δυσκολέψει κατά πολύ η υπόθεση παραμονή (στο -7 από τη γραμμή), στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τη διακοπή πέτυχε μόλις τη δεύτερη φετινή νίκη της (2-1 τη Σαλερνιτάνα), η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη της ως γηπεδούχος (1-4-6 εντός). Η Περούτζια πήγε στη διακοπή με δυο κολλητές νίκες, βρίσκεται στο -1 από τα πλέι-οφ ανόδου, με ένα παιχνίδι λιγότερο (το τελευταίο της χρονιάς με τη Βιτσέντζα αναβλήθηκε λόγω ομίχλης) και εξακολουθεί να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 14 τέρματα παθητικό. Σωστά δείχνουν τα σετ με ελαφρύ φαβορί τους φιλοξενούμενους, το παιχνίδι πάντως χρειάζεται απαραιτήτως και κάλυψη στην ισοπαλία για όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν.

1279. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Με δυο συνεχόμενες ισοπαλίες πήγε στη διακοπή η Τερνάνα, πρόκειται για μια από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της κατηγορίας, με τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει στην απόδοσή της να μην της επιτρέπουν να ξεφύγει από το μέσο της κατάταξης. Η Τράπανι βρίσκεται κοντά στη ζώνη των πλέι-οφ, έχει μόνο μια ήττα στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές (3-4-1) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-3-4. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, σωστά δείχνουν τα προσφερόμενα σετ, προχωράμε παρακάτω.

1277. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Σε δυσχερή θέση η Λαντσιάνο, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, τα οικονομικά προβλήματα που έχει την οδήγησαν στην πώληση πολλών βασικών της μονάδων, ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Η Βερτσέλι κινείται σταθερά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού, στο 2-2-6 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Σφιχτά τα σετ, η Λαντσιάνο είναι αξιόπιστη στην έδρα της (4-4-2 εντός) αλλά, με αποδυναμωμένο το ρόστερ της, αμφιβάλουμε το κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία, δεν εμπιστευόμαστε όμως ούτε τη Βερτσέλι για να πάμε στην κόντρα.

1275. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Με εκπληκτικό ντεμαράζ στο φινάλε του πρώτου γύρου και πέντε σερί νίκες, η Αβελίνο βρέθηκε από τα πέριξ της επικίνδυνης ζώνης, εντός της πρώτης οχτάδας της βαθμολογίας. Η Σαλερνιτάνα πήγε στη διακοπή με τρεις συνεχόμενες ήττες, κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και μακριά από το σπίτι της δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει κάποιο τρίποντο (0-6-5 εκτός). Το ματς είναι ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα, λογικό να προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά ο άσος δεν είναι για 1,80, με την Αβελίνο να έχει αμφίβολο το φορ Μοκουλού (17 συμ./6 γκολ) και κοντά στην έξοδο τον έτερο φορ/τοπ σκόρερ Τρότα (19 συμ./7 γκολ)

1278. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες έκλεισε τον πρώτο γύρο η Πεσκάρα, είναι δυνατή και μπροστά στο κοινό της (7-2-1 εντός) και όπως είναι φυσικό διατηρεί τη θέση της εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Λιβόρνο, δέκα ματς χωρίς τρίποντο συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα (0-3-7) με αποτέλεσμα να υποχωρήσει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μακριά από το σπίτι της έχει πέντε κολλητές ήττες (2-1-7 εκτός), ενώ κινδυνεύει και με αφαίρεση βαθμών αν αποδειχθεί η εμπλοκή της σε στημένο ματς της περσινής περιόδου. Όλα συνηγορούν υπέρ των γηπεδούχων, το 1,80 του Stoiximan είναι αποδεκτό.

1281. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές η Βιτσέντζα (0-4-4), έχει υποχωρήσει στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού, δυσκολεύεται να αξιοποιήσει επαρκώς την έδρα της (1-7-2 εντός). Η Μόντενα κατάφερε να πετύχει τρεις νίκες μέσα στο Δεκέμβρη και να αποσπαστεί ελαφρώς από την επικίνδυνη ζώνη, όλες ωστόσο ήρθαν μπροστά στο κοινό της, καθώς στις εξόδους της έχει συμπληρώσει πέντε σερί ήττες και μετράει συνολικά 0-2-8. Παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που αδυνατούν να ξεφύγουν από τη μετριότητα, δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω.

1280. ΛΑΤΙΝΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Με πέντε παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-3) και μόλις μια νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (1-3-5) πήγε στη διακοπή η Λατίνα, με το Μάριο Σόμα να φτάνει ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τον πάγκο, αλλά να στηρίζεται τελικά -έστω και προσωρινά- από τη διοίκηση. Η Νοβάρα μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι της να γνώρισε βαριά ήττα (0-3 από τη Μόντενα), αλλά η ως τώρα παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από καλή, αφού με 11 νίκες στις πιο πρόσφατες 15 αγωνιστικές (11-2-2) έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, δυστυχώς τα σετ είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα και σε αποδόσεις κάτω του 3,00 δεν θα πάρουμε το ρίσκο να στηρίξουμε τους εξαιρετικούς, προ διακοπής, φιλοξενούμενους.

1287. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Εξαιρετικό πρώτο γύρο έκανε η Ακισαρσπόρ, έχει βρεθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας κρατώντας αλώβητη την έδρα της (6-2-0) και έχοντας δεχθεί μόλις δυο γκολ μπροστά στο κοινό της (10-2 τα τέρματα, 6/8 NG & under 2,5). Σταθερά στο πάνω μισό της βαθμολογίας κινείται η Κονιασπόρ, έχει ηττηθεί στις 4/5 πιο πρόσφατες εξόδους της (2-3-4 συνολικά εκτός). Υψηλές μας φαίνονται οι αποδόσεις για τους γηπεδούχους, αντί του απλού άσου θα πάμε με τα γνωστά σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1 στο 2,45 της Bet365, τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα 7/8 παιχνίδια της Ακισαρσπόρ μπροστά στο κοινό της, ώστε να έχουμε επιστροφή του πονταρίσματός μας σε περίπτωση ισοπαλίας με χαμηλό σκορ.

1356. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Δύο εικόνες είχε η εμφάνιση της Μπόρνμουθ στο μεσοβδόμαδο 1-3 από τη Γουέστ Χαμ, καλή στο πρώτο μισό όταν και προηγήθηκε, μετριότατη στην επανάληψη δεχόμενη τρία τέρματα. Τα έχει και με την τύχη της, τα δύο γκολ προήλθαν από άπιαστες εκτελέσεις φάουλ. Ενισχύθηκε σημαντικά, ήδη αγωνίστηκε στο προηγούμενο ο φορ Αφόμπε, ενώ λεπτά συμμετοχής πήραν και τα έτερα μεταγραφικά αποκτήματα, Γκράμπαν και Ιτούρμπε. Δεν τα κατάφερε η Νόριτς στο μεσοβδόμαδο εκτός έδρας της στο «Μπριτάνια» με αντίπαλο την Στόουκ, ηττήθηκε με 3-1. Ήττα που βαραίνει το μέσο Ο’ Νιλ, ο οποίος με μία εντελώς ανόητη αποβολή άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το μισάωρο. Μοιραία τα «καναρίνια» δεν άντεξαν, αν και προσωρινά είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 55’. Στο 2-2-7 το ρεκόρ τους εκτός έδρας. Αγαπημένη των μπουκ η Μπόρνμουθ, πάλι δίνεται φαβορί χωρίς να το αξίζει (2-4-4 εντός), όμως δεν πάει και εύκολα το χέρι στην κόντρα. Προτιμότερο το πάσο.

1360. ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά πράγματα με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο της Τσέλσι, ναι μεν υπήρξε κατά διαστήματα μια ανεπαίσθητη βελτίωση, όμως οι «μπλε» συνεχίζουν να παραπατάνε. Σκληροτράχηλο σύνολο εκτός έδρας η Έβερτον, μόλις μία ήττα στο ενεργητικό της (3-6-1) μακριά από το Λίβερπουλ, έχει όλα τα φόντα να προβληματίσει και την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Δεν στέκει το σετ αποδόσεων, ξεκάθαρη επιλογή το +0,75 των «ζαχαρωτών» στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1365. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Γκέλα που την κρατάει μακριά από την κορυφή ήταν το 0-0 κόντρα στην Έβερτον για τη Μάντσεστερ Σίτυ. Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των «ζαχαρωτών», όμως έδειξαν και πάλι αρκετά καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα. Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας έχει χάσει την αύρα της και με τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) και γκολ μοιραία έπεσε από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πελεγκρίνι είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στα τρίποντα, ενώ αυτή του Πάρντιου θα παραταχθεί στο «Έτιχαντ» με στόχο να κρατήσει το μηδέν. Δύσκολα θα δούμε τη Σίτυ να κολλάει για δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λονδρέζοι στο γκολ, ο συνδυασμός άσου και NG φαντάζει αρκετά πιθανός σε απόδοση 2,30 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1369. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Διαφορετικοί οι στόχοι των δυο ομάδων, ίδια όμως η επιθυμία τους για τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Σε δυσχερή θέση βρίσκεται η Νιούκαστλ, έχει υποχωρήσει εντός της επικίνδυνης ζώνης και η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς είναι επιτακτική. Εξαιρετικό το μομέντουμ για τη Γουέστ Χαμ, έρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων και θα επιδιώξει να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης. Ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις αουτσάιντερ των φιλοξενούμενων, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλούν οι υψηλότατες τιμές του over 2,5, το 2,05 της Bet365 δείχνει μεγάλο για δυο ομάδες που δεν πρόκειται να κλειστούν και που διαθέτουν τα επιθετικά όπλα για να σκοράρουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1371. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Σαφέστατα βελτιωμένη ήταν στο μεσοβδόμαδο η Σαουθάμπτον, νίκησε εύκολα με 2-0 τη Γουότφορντ και επέστρεψε στις νίκες. Ανταγωνιστική η Γουέστ Μπρομ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Τσέλσι, κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα και πάρει τον πόντο της ισοπαλίας. Εντελώς λάθος το σετ αποδόσεων, ναι μεν έδειξαν βελτίωση στο τελευταίο τους οι «Άγιοι», όμως ακόμα δεν μπορούν να υποστηρίξουν αποδόσεις γύρω από το 1,70, κόντρα μάλιστα με μία ισόβαθμή τους ομάδα. Εξάλλου ο Πιούλις είναι μάστερ στο να «κλέβει» αποτελέσματα εκτός έδρας. Τα δεδομένα αυτά μπήκαν στη ζυγαριά του Betol , με αποτέλεσμα το +0,75 των φιλοξενούμενων (2,00/Bet365)να βρεθεί στο πινακάκι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1407. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΛΑΓΑ

Παντοδύναμη στο σπίτι της η Σεβίλλη, μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες (8-0-0) έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Η Μάλαγα είναι πολύ ανεβασμένη αφού αγνοεί την ήττα στα επτά τελευταία (4-3-0) ενώ διατηρεί και θετική προϊστορία όταν επισκέπτεται το «Σάντσεθ Πιθχουάν» (5-4-3). Εκτίμηση μας πως θα μιλήσει η έδρα και η Σεβίλλη θα σπάσει το αήττητο της Μάλαγα. Η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά βγάζει συνδυαστικά 2,03 απόδοση στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1318. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Σε κακή κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, ακόμα δεν έχουν πετύχει νίκη στο νέο έτος. Πρώτα να μην χάσουν θέτουν ως στόχο οι φιλοξενούμενοι στις εξόδους τους, το ίδιο κοιτούν οι γηπεδούχοι στο “Ewood Park”. Ποιοτικότερη η Μπράιτον όμως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης αυτήν τη περίοδο. Θα πάμε με την ισοπαλία (3,30/Bet365), η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με το under 2,5 (3,60), λαμβάνοντας υπόψη ότι το τελευταίο διάστημα και οι δύο ομάδες είναι τσακωμένες με τα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1319. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Μπρίστολ Σίτυ (2-5-6 εντός) αυτή με 1-2 από την Πρέστον και δεν κινείται σε καλά μονοπάτια στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Την Τρίτη έχει τον επαναληπτικό με τη Γουέστ Μπρομ για το κύπελλο. Η Μίντλεσμπρο (7-2-3 εκτός) κέρδισε με 0-1 τη Μπρέντφορντ και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της και συνεχίζει να είναι απόλυτα σοβαρή και επαγγελματική στις εμφανίσεις της. Διπλό του 1,90-2,00 στην Τσάμπιονσιπ δεν θα παίξουμε τόσο εύκολα.

1320. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Ντέρμπι (7-5-1 εντός) έμεινε στο 1-1 με τη Ρέντινγκ και έχει να κερδίσει τρία παιχνίδια και ψάχνει την αντίδραση. Κακή εμφάνιση στο τελευταίο της παιχνίδι και δίκαια υπάρχει η σχετική γκρίνια. Η Μπέρμιγχαμ (5-5-3 εκτός) δείχνει να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και μετράει τρία αήττητα παιχνίδια (2-1-0). Στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 1-1 με τη Νότιγχαμ, φάνηκε ότι κατέβηκε για την ισοπαλία και δίκαια την πήρε. Το 1,50 του άσου δεν έχει κανένα νόημα, όμως δύσκολα μπορεί κάποιος να κοντράρει την Ντέρμπι εντός έδρας.

1321. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ

H Χάντερσφιλντ (5-3-5 εντός) κέρδισε με 5-0 την Τσάρλτον εύκολα και συνεχίζει να δείχνει ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. 4-1-1 έχει στα έξι πιο πρόσφατα, έχοντας πραγματοποιήσει κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Φούλαμ (2-5-6 εκτός) έχασε δικαιότατα με 2-3 από τη Γουλβς και συνεχίζει να ψάχνεται με τον νέο προπονητή. Δίνουμε προβάδισμα στη φορμαρισμένη Χάντερσφιλντ, επί μίας Φούλαμ που συνεχώς ψάχνεται και δεν βρίσκει λύση. Ο άσος στο 2,00 αποτελεί σκέψη.

1323. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ

H Ίπσουιτς (5-5-4 εντός) κέρδισε με ανατροπή 1-2 τη Λιντς και συνεχίζει να παίζει καλά και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Πρέστον (4-6-3 εντός), αυτή τη φορά με τη Μπρίστολ Σίτυ με 1-2. Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση της, αφού στο 90’ είχε δοκάρι η αντίπαλος της και έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δίνουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως κάτω από το 2,00 δεν έχει καμία αξία ο άσος.

1322. ΧΑΛ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Μεγάλη η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων, αφού η φορμαρισμένη Χαλ (10-2-1, 24-6 τα γκολ εντός έδρας) δεν βρίσκουμε πως θα χάσει βαθμούς στο σπίτι της από την τραγική Τσάρλτον (1-3-9, 7-26 τα γκολ εκτός έδρας). Βέβαια τα 1,40 του άσου είναι πολύ μικρά, αλλά θα επιλέξουμε ( Young Guns) τη νίκη με μηδέν παθητικό για τους γηπεδούχους στο 1,90 της Bet365, αφού ελάχιστη σοβαρότητα να δείξει η γηπεδούχος θα καθαρίσει το ματς και χωρίς να δεχτεί αρκετές φάσεις.

1324. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Βαριά ήττα με 0-5 για τους Ντονς (5-1-7 εντός) από τη Μπέρνλι και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχει τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Νορθάμπτον, όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Έπαιξε καλά η Ρέντινγκ (3-3-7 εκτός) με τη Ντέρμπι και κράτησε τον πόντο της ισοπαλίας. Δείχνει δείγματα αγωνιστικής ανόδου στα τελευταία και έχει ευκαιρία απέναντι στην πληγωμένη ΜΚ να συνεχίσει αυτή την άνοδο. Το διπλό στο 2,30 δεν μπορεί να αποτελέσει ούτε σκέψη πριν την έναρξη.

1325. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ (5-5-3 εντός) έφερε τέταρτο συνεχόμενο 1-1, αυτή τη φορά με τη Μπέρμιγχαμ, που παρότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει δεν τα κατάφερε. Έχει πρόβλημα απουσιών στα χαφ, αφού ο Βον (23 συμ./1 γκολ) και ο Λάνσμπουρι (21 συμ./2 γκολ). Ο κόουτς Φρίντμαν ήταν προπονητής της Μπόλτον μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 και δεν έφυγε με τον ιδανικό τρόπο. Η ουραγός Μπόλτον (0-3-10 εκτός) έχασε από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 3-2 και συνέχισε τις μετριότατες εμφανίσεις και τις ήττες. Ο άσος δείχνει λογική επιλογή, όμως στο 1,70 δεν θα ποντάρουμε πριν την έναρξη.

1326. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΚΠΡ

Η Ρόδεραμ (5-2-6 εκτός) κέρδισε με εξαιρετική εμφάνιση με 2-0 την Μπράιτον και δείχνει μεγάλη άνοδο στα τελευταία ματς, ειδικά στην έδρα της. Η ΚΠΡ (3-3-7 εκτός) είναι σε περίεργη φάση και δεν παίζει καλά. Ισοπαλία με 1-1 με την Μπλάκμπερν, παρότι πάλι δέχθηκε γκολ στο τέλος του αγώνα (85’) δεν άξιζε τη νίκη. Πέρα από τον Όστιν (16 συμ.) που λείπει καιρό, συνεχίζει εκτός ο καλός κίπερ Γκριν (24 συμ.). Δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους που δείχνουν μεγάλη βελτίωση στην έδρα τους, το DNB τους στο 1,925 αποτελεί επιλογή για τους Young Guns.

1327. ΓΟΥΛΒΣ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Τέταρτη σερί νίκη για τη Γουλβς (4-5-4 εντός) στο πρωτάθλημα αυτή με 3-2 επί της Φούλαμ, κατά διαστήματα ήταν εξαιρετική και πήρε δίκαιο τη νίκη. Φαίνεται ότι έχει βρει καλό ρυθμό και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την περίοδο φορμαρίσματος που περνάει. Η Κάρντιφ (2-5-6 εκτός) έδειξε ότι η νίκη με 1-0 επί της Μπλάκμπερν ήταν απλώς μία καλή παρένθεση και ήρθε κυρίως λόγω της αντιπάλου. Έχασε εύκολα με 2-0 από τη Χαλ και επέστρεψε στις κάκιστες εμφανίσεις. Όλα οδηγούν στον άσο, δεν καταλαβαίνουμε γιατί η γραμμή είναι στο -0,25 και όχι στο -0,5. Betol και Young Guns συμφωνούν με το -0,25 των γηπεδούχων και το έχουν συμπεριλάβει στις επιλογές τους.

1301. ΜΠΕΡΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Πιο ξεκούραστη η Μπέρι (δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα), όμως χτυπάει καμπανάκι κοιλιάς, τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3), τρία χωρίς γκολ. Καλό το ρεκόρ της εντός (5-4-2), καλύτερο της κατηγορίας όμως το εκτός της Γουόλσολ (7-4-1), την Τρίτη “’έκλεψε” το βαθμό στο καμίνι της Κόβεντρι (1-1), το Σάββατο με 0-1 άφησε εκτός κυπέλλου τη Μπράντφορντ (Τσάμπιονσιπ). Μοιρασμένο σχεδόν το σετ, κοιτάμε προς τα δεξιά, υπάρχει χώρος για κάλυψη στην ισοπαλία.

1296. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Τρεις σερί ήττες για τη Μπλάκπουλ (7-4-14, 5-2-5 εντός), επιστροφή στην κατήφεια και την επικίνδυνη ζώνη. Η Σκάνθορπ στάθηκε καλά στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή αλλά δεν απέφυγε την ήττα (2-0), κέρδισε όμως σίγουρα σε ψυχολογία. Σκοράρουν με συνέπεια εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι (4-2-6 με 18-19 γκολ, 10/12 over 2,5, 9/12 GG), 4-1-1 μετράνε κόντρα σε ομάδες του δεύτερου μισού του βαθμολογικού πίνακα. Διπλό ή πάσο.

1297. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ

Μετριότητα φέτος η Μπράντφορντ (9-7-7, 4-4-2 εντός),0-0 στο Μπέρι για το κύπελλο στο τελευταίο, δυσκολεύεται γενικά στο γκολ. Τρίτος τεχνικός που παίρνει τα ηνία τη φετινή σεζόν στην Όλνταμ (3-12-9, 2-8-1 εκτός) ο Τζον Σέρινταν, παλιός γνώριμος στο “Μπάουνταρι Παρκ”, καλείται να την επιστρέψει στις επιτυχίες (0-2-4 χωρίς νίκη) και να σώσει την κατηγορία. Άσος ποτέ, αν έπρεπε να παίξουμε κάτι εδώ αυτό θα ήταν η ισοπαλία.

1299. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Άδικο 1-1 εντός κόντρα στη Γουόλσολ για την Κόβεντρι (13-9-4, 8-5-0 εντός) την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η ομάδα που άξιζε τη νίκη, ισοφαρίστηκε κόντρα στη ροή στο 81’. Δεύτερο κολλητό εξάποντο ανόδου εντός, αυτή τη φορά απέναντι στην πρωτοπόρο Μπέρτον (16-3-5, 7-0-4 εκτός), που τρέχει 6-1-0 και είναι πιο ξεκούραστη αφού τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 2/1. Ο Κλαφ Τζούνιορ είχε έξτρα χρόνο να δουλέψει τη νέα του ομάδα, με τη μετάβαση από τον Χάσελμπαϊνγκ να μοιάζει ως τώρα ομαλή. Δεν κοντράρεται η καυτή έδρα των “sky blues”, και ο άσος όμως απαιτεί μεγάλη καρδιά.

1298. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Φαβορί της κακιάς ώρας - ως συνήθως - η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, διπλό του 2,00 για μια ομάδα με 3-6-3 ρεκόρ εκτός... Τέτοιες υπερκοστολογήσεις φαβορί μας έχουν πληρώσει πολλάκις στην Αγγλία και στο συγκεκριμένο ζευγάρι βλέπουμε θετικότατα το 1,80 του 1Χ, για μια Κόλτσεστερ (5-6-14, 3-4-5 εντός) που δείχνει να βγαίνει από το βούρκο με τον Κέβιν Κιν στο τιμόνι, έκανε αρκετά καλά ματς τελευταία και το Σάββατο επικράτησε στο κύπελλο της Τσάρλτον (Τσάμπιονσιπ) με 2-1. Στα αρνητικά η επιστροφή των φιλοξενούμενων στη Γουίγκαν από 3-0 πίσω στο σκορ (τρια γκολ στο τελευταίο 20λεπτο) αλλά σε κάτι τέτοιες “ηρωικές εξόδους” είναι μανούλα η φιλοξενούμενη, όταν έχει την ταμπέλα του φαβορί είναι που βραχυκυκλώνει.

1300. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Σαφώς βελτιωμένη επί Φέργκιουσον Τζούνιορ η Ντονκάστερ (9-7-9, 5-4-3 εντός), 6-2-2 στα τελευταία δέκα για το πρωτάθλημα, έρχεται από δύο καθαρά διπλά (1-2 Όλνταμ, 0-3 Σάουθεντ), στο κύπελλο ζόρισε πολύ την Στόουκ, λυγίζοντας τελικά με 1-2. Ομάδα έδρας η Τζίλιγχαμ (10-2-1 εντός, 5-3-5 εκτός), μετρούσε τέσσερις σερί νίκες πριν πάει στο Γουίγκαν, όπου προηγήθηκε με 0-2 αλλά τελικά ηττήθηκε με γκολ στο 96’. Μυρίζει αλλαγή μομέντουμ, ένα κλικ παραπάνω στην έδρα.

1302. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Ποιότητα, φόρμα και έδρα δείχνουν άσο, ο οποίος μοιάζει το πιο δημοφιλές στοίχημα αυτή την αγωνιστική στη Λιγκ 1, υποχωρώντας ήδη ραγδαία σε απόδοση. Τρεις σερί καθαρές ήττες για τη Σάουθεντ (10-7-8, 4-5-3 εκτός), 6-1-0 στα πιο πρόσφατα εντός η ανεβασμένη επί Γουέστλι Πιτέρμπορο, που στο κύπελλο κέρδισε εύκολα 2-0 την Πρέστον (Τσάμπιονσιπ).

1303. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Αρκετά μπερδεμένα τα σήματα που μας δίνουν αμφότερες τελευταία, με το σετ να εξισορροπείται σιγά-σιγά χάνεται και η όποια αξία κόντρας του άσου, για καθαρή τριπλή πρόκειται.

1304. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Μάλλον προς τα δεξιά κοιτάμε, συμφωνώντας με την αγορά που στηρίζει το διπλό το οποίο πλέον φιγουράρει σε αποδόσεις φαβορί, σε σχετικά καλό φεγγάρι η Μπάρνσλεϊ (8-3-13, 3-1-7 εκτός), τέσσερα ματς χωρίς νίκη εντός η Σριούσμπερι (3-2-7), επτά έφαγε στο Τσέστερφιλντ αλλά άλλαξε προπονητή και κέρδισε 0-1 στο Κάρντιφ για το κύπελλο, το μομέντουμ της δείχνει να αλλάζει. Καλύτερα πάσο.

1305. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΚΡΟΥ

Αγαπημένες ομάδες που μας πληρώνουν συχνά, δύσκολη σεζόν φέτος για την βασίλισσα της καρδιάς μας Κρου, όσο και αν το παλεύει γενναία η έλλειψη ποιότητας δεν κρύβεται, ουραγός με 5-5-14 (3-2-6 εκτός), 0-1-3 στα πιο πρόσφατα, βαρύτατο 0-5 από την Κόβεντρι στο τελευταίο. Η Σουίντον αναστήθηκε με τον Λινγκ, η ευαίσθητη ψυχοσύνθεση του (χρόνια καταθλιπτικός) όμως τον ανάγκασε να τα ξαναπαρατήσει, οι “ρόμπινς” έκαναν δύο σερί ήττες αλλά στο τελευταίο επέστρεψαν στα τρίποντα με ανατροπή (4-2, από 0-2) κόντρα στη Σάουθεντ. Φαβορί σίγουρα ο άσος, αλλά η τιμή του είναι αποτρεπτική.

1306. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ανάξια εμπιστοσύνης η Γουίγκαν (12-9-5, 7-4-2 εντός) για να συζητηθεί ο ιδιαίτερα χαμηλός άσος, αήττητη στα πέντε τελευταία (3-2-0), τρίτο σερί εντός, στα δύο προηγούμενα κέρδισε παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κόντρα στη Τζίλιγχαμ με γκολ στο 96’ αλλά κατάφερε να μην πάρει όλους τους βαθμούς κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο παρότι στο 68’ προηγούταν με 3-0! Η Τσέστερφιλντ (9-3-14, 6-0-7 εκτός) με τον Γουίλσον -γέννημα-θρέμμα της Γουίγκαν- στο τιμόνι κέρδισε 7-1 τη Σριούσμπερι και 2-3 τη Ρότσντεϊλ, δείχνοντας να αναγεννιέται αγωνιστικά. Υπάρχει χώρος για κόντρα, θα ρισκάραμε στο ξερό διπλό (5,75), οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν να συμβιβάζονται φέτος με ισοπαλίες. Επιλογή και το over.

1464. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

H Λίνκολν (5-6-3 εντός) έφτασε τα οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-4) και είναι σε κρίση. Στο πιο πρόσφατο ματς της έχασε με 2-3 από τη Ντόβερ, παρότι μέχρι το 55’ κέρδιζε με 2-1. Η Φόρεστ Γκριν (5-3-4 εκτός) βρίσκεται σε εντελώς διαφορετική κατάσταση από την αντίπαλο της, αφού στα έξι πιο πρόσφατα έχει 4-1-1 και μάλιστα έρχεται από δύο τριάρες, βέβαια τις πέτυχε με τις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Το -0,25 στο 2,00 είναι δίκαιο line.

1393. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

H Στανράερ (2-1-7 εντός) μετά τη νίκη με 5-1 επί της Στενχάουσμιουρ κέρδισε την ανώτερη της Έϊρ με 1-0 και το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό. Στο κύπελλο έχασε από τη Σέλτικ με 0-3. Η Πίτερχεντ (3-4-3 εκτός) κέρδισε με 4-1 τη Στενχάουσμιουρ και συμπλήρωσε πέντε νίκες σε έξι ματς, μάλιστα οι τέσσερις είναι εμφατικές με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Αν δεν ήταν τόσο καθαρό φαβορί θα σκεφτόμασταν κάποιο ποντάρισμα υπέρ της Πίτερχεντ.

1391. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Καλή ομάδα η Άλμπιον Ρόβερς αλλά το παιχνίδι εξαρτάτε από τις ορέξεις των γηπεδούχων, βέβαια το 1,30 στον άσο δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Πάμε στο επόμενο, αφού σημείο δεν βγαίνει από το συγκεκριμένο αγώνα.

1392. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Η Στενχάουσμιουρ (4-2-4 εντός) έχασε από την Πίτερχεντ με 1-4 και δείχνει ότι με ανώτερες ομάδες δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Η Μπρέχιν (2-1-7 εκτός) παραμένει ουραγός, έχει να παίξει από τη Boxing Day και αυτό δεν ξέρουμε αν θα είναι καλό για εκείνη είτε όχι. Περίεργο ματς, δίνουμε προβάδισμα στον άσο, αλλά μέχρι εκεί.

1389. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΦΟΡΦΑΡ

Η Ερντριόνιανς (3-1-6 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Άλμπιον Ρόβερς και βρήκε ψυχολογία μετά από τρεις σερί ήττες. Στο κύπελλο έχασε με 0-1 από τη Νταντί Γιουνάιτεντ, δίκαιη ήττα παρότι δεν έπαιξε άσχημα. Η Φόρφαρ (2-5-2 εκτός) έχασε από την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν με 2-4 και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Στο κύπελλο έμεινε στο 3-3 με την ερασιτεχνική Λινλίθγκοου και θα πάει σε επαναληπτικό. Ο άσος στο 1,85 κρίνεται απλά δίκαιος.

1390. ΕΪΡ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Η Έιρ (7-2-1 εντός) έχασε από την Στανράερ με 0-1 και συμπλήρωσε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει κάποιες σημαντικές επιστροφές βασικών παικτών και ελπίζει να βελτιώσει την εικόνα της για να παραμείνει ψηλά. Η Κάουντενμπιθ (2-0-8 εκτός) έχασε στο πρωτάθλημα με 1-2 από την πρωτοπόρο Ντανφέρμλιν και έσπασε το σερί των τριών νικών. Στο κύπελλο έχασε από τη Ρέιντζερς πανεύκολα με 5-1. Πιστεύουμε η Έιρ θα επιστρέψει στις νίκες, αλλά το 1,60 του άσου δεν έχει νόημα, ίσως μετά την έναρξη να ασχοληθούμε.

1397. ΕΛΓΚΙΝ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Η πρωτοπόρος Έλγκιν (7-2-0 εντός) κέρδισε με 3-2 την Αρμπρόουθ και συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες (4-1-1 στα έξι πιο πρόσφατα). Η Στέρλινγκ Άλμπιον (4-2-4 εκτός) έκανε δεύτερη σερί ήττα με 2-3 από την Ιστ Στέρλινγκ. Στο κύπελλο κράτησε στο Χ την Ινβερνές και πάει για επαναληπτικό. Ο άσος στο 1,80-1,90 είναι δίκαιος για την πρωτοπόρο.

1395. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Η Μπέργουικ (3-2-4 εντός) ταλαιπωρήθηκε από απουσίες στο τελευταίο ματς με την Ιστ Φάιφ και αυτές της στοίχισαν, καθώς έχασε με 0-1. Τώρα θα έχει τους σημαντικούς χαφ Γκράχαμ (18 συμ./5 γκολ), ΜακΚένα (18 συμ./2 γκολ) και τον στόπερ/αρχηγό Φέρμπερν (17 συμ.). Η Αρμπρόουθ (4-2-4 εκτός) έχασε από την Έλγκιν δίκαια με 2-3 και σταμάτησε το σερί των τριών νικών που είχε. Δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο του 2,30.

1398. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Η Κουίνς Παρκ (4-1-4 εκτός) κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Κλάιντ και συνεχίζει να παίζει καλά και προσεκτικά, γι’ αυτό και φέρνει πολλά under (6/6 στα τελευταία). Η Μόντροουζ (1-1-7 εκτός) κέρδισε την Ιστ Στέρλινγκ με 3-2 και ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη τελευταία θέση. Ο άσος στο 1,50 δεν έχει καμία αξία.

1396. ΚΛΑΪΝΤ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Κακή ομάδα η Ιστ Στέρλινγκ (0-1-8 εκτός) και έδειξε ότι η νίκη επί της Στέρλινγκ Άλμπιον ήταν απλά μία παρένθεση. Το παιχνίδι εξαρτάτε από τις ορέξεις της Κλάιντ, δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να πάρει κάτι η φιλοξενούμενη. Πάμε στο επόμενο, καθώς οι τιμές είναι κακές.

1394. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - IΣΤ ΦΑΪΦ

Η Άνναν (5-3-1 εντός) έχασε με 2-3 από την Κλάιντ (5-1-4 εντός) και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο κέρδισε με 4-1(!) τη Χάμιλτον και έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Η Ιστ Φάιφ (3-2-4 εκτός) κέρδισε με 1-0 τη Μπέργουικ και δείχνει αρκετά καλά σημάδια εδώ και καιρό. Δεν βρίσκουμε καμία αξία στο 1,80-1,90 του άσου, το αφήνουμε και προχωράμε στο επόμενο.

1405. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Θα μιλούσαμε για το 3-3-0 της Ινβερνές (7-7-7, 3-4-3 εκτός) στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο όμως φανερώθηκε σε όλη της το μεγαλείο η δυσκοιλιότητα της φέτος στο γκολ, έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Στέρλινγκ Άλμπιον (Λιγκ 2). Αντίθετα η Κιλμάρνοκ (5-6-11, 2-3-6 εκτός) άφησε εκτός της Σεντ Τζόνστον κερδίζοντας την 0-1, το διπλό είναι για κόντρα μόνο, ήδη η αγορά έχει κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

1403. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Μπορούμε να πούμε και επίσημα ότι η Σεντ Τζόνστον περνάει ντεφορμάρισμα, η ομάδα που σκόραρε και στα 17 πρώτα της παιχνίδια για το πρωτάθλημα πλέον συμπλήρωσε τέσσερα χωρίς τέρμα, μένοντας και εκτός κυπέλλου (0-1 Κιλμάρνοκ). Από την άλλη η Χάμιλτον είναι όχι απλώς ντεφορμέ, αλλά χάλι μαύρο, μια νίκη στα 14 τελευταία, 4-1 από την Αννάν (Λιγκ 2) στο κύπελλο, με τίποτα δεν πάει το χέρι στην κόντρα. Πάσο.

1406. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΝΤΑΝΤΙ

Πιο ξεκούραστη η Νταντί (6-8-7, 2-5-4 εκτός), το ματς της με τη Φόλκερκ για το κύπελλο αναβλήθηκε, οι γηπεδούχοι (6-6-8, 3-2-4 εντός) γενικά δείχνουν σε καλό φεγγάρι, μετά από ένα 4x4 στο πρωτάθλημα πήραν 0-0 στο Αμπερντίν, έχασαν 1-0 στο Σέλτικ Παρκ και κέρδισαν 1-2 τη Σεντ Μίρεν στο κύπελλο, θα τους δώσουμε ένα μόλις πόντο παραπάνω, δεν χωρίζουν πάντως τις δύο ομάδες πολλά.

1404. ΧΑΡΤΣ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Αμφότερες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Σκωτίας, το 1-0 της Χαρτς (10-7-4, 6-3-1 εντός) κόντρα στην ισχυρότατη Αμπερντίν μετράει πολύ περισσότερο από το 5-0 της Μάδεργουελ (7-4-9, 3-1-5 εκτός) επί κάποιων Κόουβ Ρέιντζερς. Δεδομένο το ανέβασμα των φιλοξενούμενων επί ΜακΓκι (3-2-0 στο πρωτάθλημα), η αγορά κοντράρει τον χαμηλό άσο, δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε σε κάποιο pregame.

1295. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ο Απόλλωνας (10-6-2) απογοήτευσε στον τελευταίο αγώνα αλλά παραμένει σε καλή κατάσταση και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες στην πολύ δυνατή του έδρα (7-2-0). Η Ομόνοια (9-6-3) βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θέλει βαθμολογικό κέρδος στο Τσίρειο. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία (μόλις 11 γκολ παθητικό) ενώ η Ομόνοια έχει να δεχτεί γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές. Πολύ καλή επιλογή τοUNDER2,5 @1,8 (Bet365), δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Young Guns.

1308. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Φοβερή εκτός έδρας εμφάνιση και μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Κέμπριτζ για τη Γουίμπλετον (4-3-5 εντός) που της ανεβάζει κι άλλο την ψυχολογία και κοιτάει προς τα πάνω. Η Μάνσφιλντ (6-2-3 εκτός) κέρδισε με 2-1 τη Στίβενεϊτζ παίζοντας καλά και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αμφότερες είναι καλές ομάδες και παίζουν καλά σε μόνιμη βάση, δίκαιο το σετ δεν θα μπλέξουμε.

1307. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Άκρινγκτον (4-3-2 εντός) κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 τη Μάνσφιλντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Παίζει μόνιμα καλά και επιθετικά, 4/6 over 2,5 έχει στα έξι πιο πρόσφατα. Η Πόρτσμουθ (6-4-2 εκτός) κέρδισε με το καθαρό 3-0 την Κρόουλι και συνεχίζει να παίζει αρκετά καλά. Για το κύπελλο έμεινε στο 2-2 με την Ίπσουιτς, παίζοντας καλά και έχει μεσοβδόμαδα επαναληπτικό. Οι Young Guns εκτιμούν ότι για ακόμα ένα ματς αμφότερες θα παίξουν επιθετικά και έχουν επιλέξει το over 2,5 στο 1,90.

1309. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Η Μπάρνετ (8-2-3 εντός) κέρδισε με 1-0 τη Μπρίστολ Ρόβερς και επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Πιέστηκε αρκετά μετά το γκολ της και ιδιαίτερα μετά το 58’ όπου έμεινε και με δέκα παίκτες, αλλά κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Η Καρλάιλ (4-4-3 εκτός) έχασε εύκολα με 0-2 από την Πλίμουθ και έπαιξε μέτρια μετά από καιρό. Μεσοβδόμαδα δίνει επαναληπτικό με τη Γέοβιλ για το κύπελλο. Δίνουμε ελαφρύ πλεονέκτημα στη γηπεδούχο, το DNB στο 1,80 μας προκαλεί και το έχουμε στο μυαλό μας.

1311. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Ντάγκεναμ (0-4-8 εντός) στο κύπελλο έχασε εύκολα από την Έβερτον με 2-0. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 την Έξετερ και ντούμπλαρε τις νίκες της, μετά το 3-1 επί της Στίβενεϊτζ. Έχει αρκετή βελτίωση και αυτό της δίνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια. Η Νορθάμπτον (7-3-2 εκτός) έρχεται από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και παίζει σταθερά καλά. Στο κύπελλο έμεινε στο 2-2 με την ΜΚ και μεσοβδόμαδα θα έχει τον κρίσιμο επαναληπτικό, ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Ο Betol πιστεύει ότι το ματς κυπέλλου θα αποσυντονίσει τη Νορθάμπτον και ότι η Ντάγκεναμ που έχει αρκετή βελτίωση μπορεί να το εκμεταλλευτεί, το DNB της στο 3,15 αποτελεί επιλογή.

1310. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Κρόουλι (7-2-4 εντός) κέρδισε με 1-0 την Κέμπριτζ και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ήττες. Δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, αλλά έδειξε ότι την ένοιαζε μόνο το αποτέλεσμα και αυτό κατάφερε να πάρει. Η Νοτς Κάουντι (1-4-6 εκτός) άλλαξε προπονητή, στο πρώτο ματς με υπηρεσιακό έχασε με 2-4 από την Όξφορντ, το δεύτερο με την Άκρινγκτον αναβλήθηκε. Επόμενος μόνιμος προπονητής ο Φούλαρντον, του οποίου είναι η πρώτη σοβαρή δουλειά και αυτό δεν ενθουσιάζει καθόλου τον κόσμο. Περίεργο παιχνίδι, αμφότερες δεν παίζουν ιδιαίτερα καλά. Θα απέχουμε.

1312. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ

H Χάρτλπουλ (3-2-6 εντός) έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες με πιο πρόσφατη αυτή με 1-2 από την Πλίμουθ. Αποκλείστηκε από τη Ντέρμπι με ανατροπή στο κύπελλο. Η Γουίκομ (6-3-2 εκτός) έχασε 0-2 από τη Μόρκαμ με κάκιστη εμφάνιση και προβλημάτισε. Περίεργο παιχνίδι, σκεφτήκαμε το 1Χ αλλά θα μείνουμε στη σκέψη.

1313. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ

Η Λέιτον Όριεντ (6-4-2 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Στίβενεϊτζ εκτός έδρας στο τελευταίο της παιχνίδι. Ο κόσμος τα βάζει με τον προπονητή, αλλά η διοίκηση τον κρατάει ακόμα. Συνεχίζει να παίζει μέτρια εδώ και καιρό. Η Έξετερ (4-2-6 εκτός) σε ένα μέτριο αγώνα έμεινε στο 1-1 με τη Μόρκαμ, δεν άξιζε τίποτα παραπάνω. Αμφότερες έχουν σημαντικές απουσίες που περιμένουμε να επηρεάσουν τις ομάδες. Η φιλοξενούμενη την Τετάρτη ταξιδεύει στο Άνφιλντ για τον επαναληπτικό του FA Cup, ίσως την επηρεάσει αυτό. Ο άσος στο 1,90 δείχνει δίκαιος, όμως η εικόνα και το κλίμα που έχει η Όριεντ στα τελευταία μας αποθαρρύνουν από κάποιο ποντάρισμα πριν την έναρξη του αγώνα.

1314. ΛΟΥΤΟΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Ήττα με 0-2 από τη Μπρίστολ Ρόβερς για τη Λούτον (3-3-6 εντός) και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη και χωρίς να σκοράρει. Ο Νέιθαν Τζόουνς θα είναι ο νέος μάνατζερ, ο 42άχρονος δεν έχει ξαναδουλέψει ως πρώτος προπονητής. Η Κέμπριτζ (5-4-4 εκτός) έπαιξε αρκετά άσχημα με τη Γουίμπλετον και έχασε με 1-4, στο επόμενο παιχνίδι δεν είχε καμία βελτίωση και ηττήθηκε με 0-1 από την Κρόουλι. Βρίσκεται σε κακή κατάσταση και αυτός αποτελεί ευκαιρία για τον νέο προπονητή της γηπεδούχου να ξεκινήσει με το δεξί. Το DNB στο 1,80 αποτελεί σκέψη.

1315. ΜΟΡΚΑΜ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Μόρκαμ (4-1-6 εντός) έμεινε στο 1-1 με την Έξετερ σε ένα παιχνίδι χωρίς αρκετές φάσεις, που ήδη κανείς δεν θυμάται. Η Γέοβιλ (1-3-8 εκτός) πήρε σημαντικό τρίποντο με 1-0 επί της Γιορκ και πλέον δεν είναι αυτή στον πάτο της βαθμολογίας. Δίνει επαναληπτικό για το κύπελλο με την Καρλάιλ εντός έδρας, όποιος προκριθεί θα έχεις αντίπαλο την Έβερτον. Δεν θα μπλέξουμε στο συγκεκριμένο περίεργο ματς.

1110. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Έχασε από τη Νορθάμπτον για το πρωτάθλημα η Πλίμουθ (7-2-4 εντός) και πλέον έχει παρέα στην κορυφή. Έσπασε το ρεκόρ των τεσσάρων νικών και πλέον θέλει να επανέλθει στις νίκες για να μην χάσει την πρώτη θέση. Η Στίβενεϊτζ (2-5-6 εκτός) συμπλήρωσε πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3) και δεν παίζει καθόλου καλά. Πιστεύουμε ότι η Πλίμουθ θα επιστρέψει στις νίκες, η Στίβενεϊτζ δεν παίζει καλά και αυτό θα το εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος. Ο άσος στο 1,85 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

1317. ΓΙΟΡΚ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Κακή εμφάνιση και ήττα με 0-1 από τη Γέοβιλ για τη Γιορκ (2-3-6 εντός) και έπιασε πάτο στη βαθμολογία. Αν συνεχίσει με τις ίδιες κακές εμφανίσεις δύσκολα θα τη γλυτώσει. Η Νιούπορτ (3-3-6 εκτός) έχασε με 1-2 από την Πλίμουθ και μετράει τέσσερα ματς δίχως νίκη. Έχει αρκετές απουσίες, όμως το σοκ ήρθε από αλλού, καθώς ο Σέρινταν φεύγει για τον πάγκο της Όλνταμ. Η γηπεδούχος πρέπει να εκμεταλλευτεί το σοκ της Νιούπορτ, ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι. Ματς για συμπεράσματα και μόνο.

1399. ΑΛΟΑ – ΜΟΡΤΟΝ

Ακόμα ένα μεγάλο διπλό για την Αλόα μεσοβδόμαδα (0-1 Ρέιθ Ρόβερς), στην έδρα της όμως μετράει 0-1-9 με 3-19 τέρματα και έτσι η κατηγορία δεν σώζεται… 6-6-7 με 3-3-4 εκτός των φετινά νούμερα της Μόρτον, ισορροπημένη ομάδα, ΟΚ να δίνεται φαβορί αλλά όχι και 1,90.

1400. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

2-1 το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο για το κύπελλο Σκωτίας, αμφότερες φέτος με τα πάνω και τα κάτω τους, δεν βρίσκουμε έρεισμα για να ασχοληθούμε περισσότερο.

1401. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Εμφανές το προφανές.

1402. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Προσπαθεί η Σεντ Μίρεν να βρει επιτέλους ρυθμό, αλλά ακόμα και οι σποραδικές νίκες της είναι άσχημες. 0-3-6 μετράει στο σπίτι της, 3-2-5 εκτός η πιο συγκροτημένη Ρέιθ Ρόβερς, ο άσος δεν μπορεί να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Πάσο ή κόντρα.

1408. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τη μάχη για τη σωτηρία συνεχίζει ο Πανθρακικός, ο οποίος είναι σαφώς βελτιωμένος τον τελευταίο καιρό, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει τις νίκες αν θέλει να αποκτήσει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής. Ανεβασμένος ο Παναιτωλικός, προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ξεφεύγοντας με επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις ένα τρίποντο έχει πάρει στην Κομοτηνή η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Από την άλλη οι Αγρινιώτες χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από την έδρα τους, αλλά σίγουρα μπορούν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από τη Θράκη. Καμία λογική δεν έχουν οι αποδόσεις, με την αξία να βρίσκεται αναμφίβολα στο 1,73 του Χ2 στον Stoiximan, επιλογή που βρίσκεται ήδη στο πινακάκι του Betol. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1414. ΤΟΥΛΟΥΖ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έχει πάρει τα πάνω της η Τουλούζ, μετά τη νίκη στο εξάποντο με τη Ρεμς πήρε το εισιτήριο και για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (2-1 τη Μαρσέιγ στην παράταση), θα αντιμετωπίσει επομένως χωρίς άγχος την Παρί, ενώ από τα πιο πρόσφατα οχτώ επίσημα παιχνίδια τα 6/8 ήταν over 2,5. Η Παρί πήρε επίσης το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ (κέρδισε με 2-1 τη Λυών έχοντας διαιτητική εύνοια), στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο (17-3-0 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της μετράει 9-2-0 (σκόραρε στα 10/11). Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της βρήκε δίχτυα η Τουλούζ και παράλληλα στα 8/9 δέχθηκε γκολ (8/9 GG), δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντι στην πρωτοπόρο και γι αυτό θεωρούμε πως θα παίξει ανοιχτά κυνηγώντας την έκπληξη, προτιμότερη επιλογή δείχνουν τα πολλά τέρματα σε σχέση με τον χαμηλό άσο.

1412. AΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας η Αγία Νάπα (0-6-12) αφού παραμένει ουραγός χωρίς να έχει πετύχει νίκη. Η Ανόρθωση (11-6-1) έχασε μεγάλο έδαφος με τρεις σερί ισοπαλίες και η νίκη είναι μονόδρομος. Οι αποδόσεις του διπλού δεν θα μας απασχολήσουν pregame.

1263. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας (4-3-0 εντός) έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη και άνοιξε τη νέα χρονιά όπως έκλεισε την προηγούμενη, δηλαδή με λευκή ισοπαλία, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά. Ο Απόλλων (3-3-0 εκτός) παραμένει στη δεύτερη θέση, παρότι έχασε με 1-2 από την Κέρκυρα. Το σερί των επτά νικών έσπασε στη νέα χρονιά. Το 1Χ στο 1,80 κρίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά μέχρι εκεί.

1416. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Σπουδαίο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία πραγματοποίησε η Ακαδέμικα χάρη στο 2-1 επί της Τόντελα, απέκτησε έτσι μαξιλαράκι έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Βρίσκεται σε ανοδική τροχιά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς μετράει 4-4-3 (οι ήττες από Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Μπράγκα εκτός έδρας), ενώ και τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσαν το over 2,5 (6/6 over 2,5, 5/6 GG). Η Πάκος διατηρείται σε ευρωπαϊκή τροχιά, καταλαμβάνει την 5η θέση με τον απολογισμό της στα τελευταία επτά να είναι 4-2-1 (4/7 over 2,5, 4/7 GG, η ήττα εκτός από την Πόρτο), στο 2-1 επί της Σετούμπαλ πάντως πήρε περισσότερα από όσα άξιζε. Τρεις σερί εντός έδρας νίκες έχουν συμπληρώσει οι γηπεδούχοι, διαφωνούμε με τις αποδόσεις αουτσάιντερ στα αριστερά του σετ, περιμέναμε πιο ισορροπημένα τα σετ, παίζεται το 1,825 του +0,25 ασιατικού άσου στην Bet365, η ευκολία με την οποία σκοράρουν κα ο δυο ομάδες εσχάτως μας επιτρέπει να κοιτάξουμε και προς τα πολλά τέρματα.

1427. ΤΟΡΙΝΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

5 παιχνίδια χωρίς νίκη η Τορίνο που αρχίζει να πλησιάζει επικίνδυνα τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η επιστροφή του Ιμόμπιλε ως δανεικός από τη Σεβίλλη αποτελεί την πρώτη κίνηση αναστροφής του κλίματος. Η Φροζινόνε με τη σειρά της μετράει επίσης 5 ματς χωρίς νίκη (0-1-4) έχοντας δεχτεί 17 τέρματα ενώ έτσι κι αλλιώς έχει απαράδεκτες επί των πλείστων εμφανίσεις εκτός έδρας με συνολικό απολογισμό 0-2-7 και 5-21 τέρματα. Στο 1,30 μόλις ο άσος, μοναδική επιλογή που μπορεί να σταθεί το 1,91 σε συνδυασμό με το over κρίνοντας από την άμυνα τελευταία των νεοφώτιστων.

1424. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ.

Η Κλαμπ Μπριζ (9-0-1 εντός) πριν τη διακοπή διέλυσε εκτός έδρας την Κορτράικ με 1-4 και συνεχίζει να πιέζει για την κορυφή και για τον τίτλο. Η Μουσκρόν (4-2-4 εκτός) είχε τρεις συνεχόμενες ήττες πριν τη διακοπή, που σε καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο τελευταίο της αποτέλεσμα έχασε με 0-3 από τη Σταντάρ, ήττα εντός προγράμματος. Αν δεν είχαμε τη διακοπή το win to nil της Μπριζ στο 1,90 θα ήταν στις επιλογές μας, τώρα θα το αφήσουμε.

1433. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Στο -11 από την κορυφή με το κλείσιμο του πρώτου γύρου η Γαλατά, πρακτικά βρίσκεται ήδη εκτός διεκδίκησης του τίτλου, στο γήπεδό της τα παιχνίδια έχουν γρήγορο ρυθμό και πολλά τέρματα (5-2-1 εντός, 7/8 over 2,5, 6/8 GG). Η Σιβασπόρ βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις δυο τρίποντα για την ώρα (2-8-7 συνολικά) και μακριά από το σπίτι της μετράει 1-2-6, δείχνει πάντως ενισχυμένη από τις μεταγραφές που πραγματοποίησε. Δεν είναι να την εμπιστευόμαστε τη φετινή Γαλατά, αλλά το 1,62 του Stoiximan μοιάζει ανεκτό, παρά την απουσία του Ποντόλκσι (17 συμ./8 γκολ) που θα λείψει για περίπου ένα μήνα.

1426. AEK ΛΑΡΝΑΚΑΣ - AE ΛΕΜΕΣΟΥ

Πετάει στα σύννεφα η ΑΕΚ (14-3-1), πρώτη με έξι βαθμούς διαφορά, θέλει να κερδίσει για έβδομο σερί ματς στην πολύ καλή της έδρα (7-1-1). Η ΑΕΛ χρειάζεται βαθμούς γιατί βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Φοβερή η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ (10 γκολ παθητικό) ενώ η ΑΕΛ δεν σκοράρει ούτε με αίτηση (10 γκολ ενεργητικό). Ο άσος χαμηλά 1,33 όπως αναμενόταν, υπερβολικό το under2,5 @2,05 (Βet365),καλή περίπτωση και τα σκοράκια 1-0/2-0/3-0 που πληρώνουν συνδυαστικά @2,28 (Βet365).

1428. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς επιτυχία (0-1-3), η Αλμπαθέτε πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπιλμπάο Β’, με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις. Η Νουμάνθια έχασε στο γήπεδό της από την πρωτοπόρο Αλαβές, 1-3-4 ο απολογισμός της στα τελευταία οχτώ, ακριβώς τα μισά εκτός έδρας παιχνίδια της έχουν μείνει στην ισοπαλία (2-5-3 εκτός). Δεν δείχνουν να διανύουν την καλύτερή τους περίοδο οι δυο ομάδες, σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι λόγω έδρας, αλλά ως εκεί.

1429. ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'

Άμεσα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Τενερίφη, έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες κατάφερε να περάσει από την έδρα της Πονφεραντίνα με 1-0, 4-3-2 ο απολογισμός της στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος. Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Μπιλμπάο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλμπαθέτε, όταν και δέχθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα που την καταδίκασε στην πέμπτη ήττα της στα πιο πρόσφατα οχτώ παιχνίδια της (0-3-5). Τραγικές οι εκτός έδρας επιδόσεις των μικρών Βάσκων (0-2-8), έχουν βρει δίχτυα μόλις στις 3/10 εξόδους τους, ευκαιρία για την Τενερίφη να φτάσει σε ακόμα μια νίκη, μια χαρά το 1,87 του Stoiximan για τον άσο.

1431. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Με άδεια χέρια έμεινε η Σαραγόσα στο δεύτερο παιχνίδι της υπό τις οδηγίες του Λουίς Καρέρας καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Οβιέδο με 0-1. Με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-2-2) και είδε την απόστασή της από τη ζώνη των πλέι-οφ να μεγαλώνει. Η Γιαγκοστέρα έχασε και τα δυο ματς που έδωσε μετά τη διακοπή από Αλμερία και Λεγανές, βρίσκεται σταθερά εντός της επικίνδυνης ζώνης με τα εκτός έδρας ματς να αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της, αφού μετράει 0-1-9 μακριά από το σπίτι της. Δίνεται η ευκαιρία στη Σαραγόσα για να επιστρέψει στις νίκες, αλλά με τον άσο να μην ξεπερνάει το 1,55 δεν βρίσκουμε την παραμικρή αξία.

1430. ΕΛΤΣΕ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Με δυο 1-1 επέστρεψε από τη χειμερινή διακοπή η Έλτσε (με Μαγιόρκα εντός και Βαγιαδολίδ εκτός), έχει επεκτείνει το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια (2-3-0, 4/5 under 2,5). Η Αλκορκόν επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία με το 1-0 επί της Χιρόνα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, ενώ αγνοεί την ήττα εδώ και επτά αγωνιστικές (5-2-0). Αμφότερες δείχνουν να βρίσκονται σε θετική τροχιά, σφιχτά τα σετ που κυκλοφορούν, μας φαίνονται σωστά γι αυτό και θα απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1434. ΘΕΛΤΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Αναστήθηκε η Λεβάντε την περασμένη αγωνιστική όπου νίκησε με 2-1 τη Βαγιεκάνο αλλά εξακολουθεί να είναι ουραγός της Πριμέρα. Μάλιστα εκτός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-6 όπου στις 6/9 εξόδους της απέτυχε να σκοράρει. Η Θέλτα μόνο καλά δεν είναι όταν έρχεται από τρεις σερί ήττες όπου συν τοις άλλοις δεν σκόραρε αλλά θεωρούμε πως κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στην Πριμέρα μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη 2 γκολ πληρώνει 1,97 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1437. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Με όπλο την ανασταλτική του λειτουργία βαδίζει φέτος ο Λεβαδειακός και αυτή είναι που τον κρατάει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ. Οι Βοιωτοί μετρούν συνολικά 9/17 under 2,5, με τα 8 εξ’ αυτών να είναι και NG. Κατ’ εξοχήν αμυντικογενής ομάδα και ο Ηρακλής, ο οποίος δημιουργεί φάσεις με το σταγονόμετρο και αρέσκεται σε παιχνίδια με αργό ρυθμό, έχοντας 12/17 under 2,5, με τα 11 από αυτά να είναι και NG. Περιμένουμε και πάλι ένα ματς που θα κριθεί στο γκολ, έχοντας λίγες καλές στιγμές, με το συνδυασμό under 2,5 και NG να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1436. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΕΣΤΕΡ

Σπουδαίο ματς στο «Βίλα Παρκ» ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαγράφουν εντελώς αντίθετη πορεία. Σε κρίσιμη κατάσταση η Άστον Βίλα, η οποία παρά την πρώτη νίκη που πέτυχε από την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και στο -8 από την παραμονή. Στον αντίποδα, η Λέστερ δείχνει αθάνατη στη μάχη του τίτλου, με το διπλό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» να επιβεβαιώνει με τον ιδανικότερο τρόπο πως η φετινή σεζόν θα μείνει στην ιστορία για τις «αλεπούδες». Πήραν ψυχολογία οι «χωριάτες» μετά το τρίποντο επί της Κρίσταλ Πάλας, αλλά η ποιότητα και η αύρα που διαθέτει η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι τέτοια που μας οδηγεί στο διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,20 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1438. ΚΑΜΠΟΥΡ – ΦΙΤΕΣΕ

Χωρίς νίκη μέχρι και την 15η στροφή του πρωταθλήματος η Καμπούρ, κατάφερε να πάρει τα παρθενικά της τρίποντα στις τελευταίες δυο αγωνιστικές πριν τη διακοπή και να ανασάνει βαθμολογικά. Με σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της Φίτεσε, καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας, μετρούσε 2-2-2 πριν τη διακοπή και 2-4-2 μακριά από το σπίτι της. Από τους φιλοξενούμενους αποχώρησε αναπάντεχα στις αρχές του μήνα ο τεχνικός Μποζ, με τον Ρομπ Μάας (βοηθό στο τεχνικό τιμ από το 2014) να αναλαμβάνει στη θέση του. Ποιοτικότερη η Φίτεσε, λογικά προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, αλλά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας, το 1,85 του διπλού μας μοιάζει ανεπαρκές.

1443. ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ

Τοπικό ντέρμπι της Μαδέιρα. Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Μαρίτιμο, διέλυσε με 5-1 τη φορμαρισμένη Μορεϊρένσε και διασκέδασε τις εντυπώσεις της συντριβή από τη Μπενφίκα. Η Ουνιάο έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τη Ρίο Άβε, μακριά από το σπίτι της έχει συλλέξει μόλις 2/17 φετινούς βαθμούς της (0-2-6 εκτός). Λογικό φαβορί της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, ωστόσο το 1,60 είναι απαγορευτικό για ποντάρισμα, καθώς το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες ως ντέρμπι, ενώ από τη Μαρίτιμο θα λείψει ο φορ/τοπ σκόρερ Ντιέγκο Σόουζα (16 συμ./7 γκολ).

1444. ΤΣΒΟΛΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Αναζητεί σταθερότητα εν’ όψει του δεύτερου γύρου η Τσβόλε προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση εντός των πλέι-οφ, έκλεισε το 2015 με απολογισμό 2-2-2, ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει 4-2-3 (7/9 over 2,5, 7/9 GG). Μέτρια η ως τώρα παρουσία της Χέρενφεν, βρίσκεται στο -6 από τα πλέι-οφ και πήγε στη διακοπή με απολογισμό 2-0-4 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ και μακριά από τη σπίτι της έχει απογοητεύσει (1-2-5 εκτός, 5/8 over 2,5, 6/8 GG). Σωστό το 2,10 του άσου, καλές τύχες έχουν και τα πολλά τέρματα.

1445. ΡΟΝΤΑ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Χωρίς νίκη από τον Αύγουστο στο πρωτάθλημα η Ρόντα (0-7-6), έχει πλέον βρεθεί σε απόσταση βολής από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα για να μην μπλέξει περαιτέρω. Μακριά από τον καλό της εαυτό στο πρωτάθλημα η Άλκμααρ, βρίσκεται στο -7 από τα πλέι-οφ, την κράτησε χαμηλά η συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ στο πρώτο μισό της χρονιάς, θα κυνηγήσει τη διάκριση και μέσω του κυπέλλου. Στα πιο πρόσφατα εννέα παιχνίδια της στην Eredivisie κατέκτησε μόλις δυο νίκες (2-2-5) ενώ έχει χάσει και στις τέσσερις από τις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (1-1-4). Οι ως τώρα επιδόσεις των φιλοξενούμενων δεν δικαιολογούν το διπλό του 2,15, δυσκολευόμαστε όμως να πάμε και στην κόντρα, παρόλο που η Ρόντα ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, από τη στιγμή που θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία φορ/τοπ σκόρερ Τζούριτς (9 συμ./4 γκολ). No Bet.

1453. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΡΕΜΣ

Σε εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι δυο ομάδες, η μεν Γκαζελέκ έχει αφήσει πίσω της την κακή εικόνα της αρχής της σεζόν και έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα, η δε Ρεμς οδεύει από το κακό στο χειρότερο, με 10 ήττες στα πιο πρόσφατα 13 επίσημα παιχνίδια της. Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς για να αποσπαστούν περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη, θεωρούμε ότι οι φορμαρισμένοι γηπεδούχοι είναι δικαίως το φαβορί της αναμέτρησης και έχουν τα φόντα για να φτάσουν στη νίκη, ικανοποιητικός κρίνεται ο ασιατικός άσος -0,25 στο 1,825 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1455. ΤΡΟΥΑ – ΡΕΝ

Δεν βλέπεται φέτος η Τρουά η οποία οδεύει ολοταχώς προς τη Λιγκ 2, βασικό πρόβλημα των γηπεδούχων η αμυντική τους λειτουργία η οποία στην ουσία… δεν υφίσταται. Αποτελεσματική μακριά από την έδρα της η Ρεν, διαθέτει όλα τα εχέγγυα να πάρει το διπλό, παρόλα αυτά οι τιμές των γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι άκρως προκλητικές, καθώς μιλάμε για την χειρότερη άμυνα και την τέταρτη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση του πρωταθλήματος. Η αξία κρύβεται ξεκάθαρα στον συνδυασμό τουover2,5 με τοGGο οποίος προσφέρεται στην απόδοση 2,30 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1456. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΙΛ

Σε καλή κατάσταση η δύο ομάδες, οι οποίες παρόλα αυτά προέρχονται από μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Οι «Γιρονδίνοι» παρουσιάζονται ισχυροί στο σπίτι τους, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ξέρουν τουλάχιστον να μην χάνουν όταν αγωνίζονται μακριά από την έδρα τους. Παραδοσιακά έφεση στις ισοπαλίες παρουσιάζουν οι δύο ομάδες (ακόμα και στα μεταξύ τους παιχνίδια) πολύ πιθανό να μην πουν όχι σε ακόμα μια, στην απόδοση 3,00 τηςBet365 βρίσκουμε τη «μοιρασιά». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1454. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΑΝΤ

Σε δεινή βαθμολογική θέση η Γκινγκάμπ η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, οι τελευταίες απανωτές ήττες της έχουν κοστίσει αρκετά με τον τεχνικό της να ψάχνει τρόπους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετη πορεία διαγράφει η Ναντ η οποία αποδεικνύεται από τα σκληρά καρύδια του πρωταθλήματος. Φόρμα και παράδοση συνηγορούν υπέρ του διπλού, φυσικά πιο ασφαλές είναι το ασιατικό +0,25 στην απόδοση 1,825 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1457. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε η Μπαστιά από την Παρί με 0-2, διατηρείται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και η αναμέτρηση με την Μονπελιέ θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Παλεύει αρκετά στο γήπεδό της, εκεί όπου μετράει 6-0-4, συγκεντρώνοντας μπροστά στο κοινό της στους 18/22 βαθμούς της. Στο πρώτο παιχνίδι της χωρίς τον Κουρμπίς στον πάγκο, η Μονπελιέ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μπορντό, στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα μετράει 1-1-3, ενώ μακριά από το σπίτι της ο απολογισμός της ανέρχεται σε 1-4-4. Ακριβώς στη μέση τα σετ, τεράστια η κρισιμότητα του αγώνα για την έκβαση της μάχης της ουράς, διαισθητικά και μόνο λέμε ότι οι Κορσικανοί έχουν τις δυνατότητες για να μην ηττηθούν, δεν είναι πάντως παιχνίδι για να εμπλακούμε στοιχηματικά.

1447. ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΜΑΛΙΝ

Η ουραγός Βέστερλο (2-3-5 εντός) το πάλεψε με την Άντερλεχτ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή αλλά έχασε με 1-2. Πρέπει να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα άμεσα αν θέλει να σωθεί. Στα τρία τελευταία πριν τη διακοπή είχε βελτίωση, πρέπει να συνεχίσει να έχει και τώρα. Η Μαλίν (1-2-7 εκτός) κέρδισε με 2-0 τη Γάνδη πριν τη διακοπή με αρκετά καλή εμφάνιση και έδωσε ελπίδες για καλύτερη συνέχεια. Το 1Χ των γηπεδούχων στο 1,70 είναι υπερβολικό και κρίνουμε πως έχει αξία.

1446. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Η Λέουβεν (4-1-5 εντός) έμεινε στο 2-2 με τη Σιντ Τρούιντεν και παραμένει κοντά στον πάτο της βαθμολογίας και έχει δύσκολο έργο για τη σωτηρία. Επιστρέφει ο καλός φορ Κοστόφσκι (8 συμ./5 γκολ) που ήταν για καιρό τραυματίας. Η Κορτράικ (1-3-6 εκτός) είχε τέσσερις βαριές ήττες πριν τη διακοπή, η τελευταία με 1-4 από τη Μπριζ και όλες οι άλλες με τριάρες. Περίεργο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι πάνω κάτω. Η διακοπή το μπερδεύει κι άλλο, θα μείνουμε αμέτοχοι.

1458. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΟΒΙΕΔΟ

Σπουδαίο διπλό απέσπασε η Οσασούνα στην έδρα της Ουέσκα, μετράει 2-2-0 στα τελευταία τέσσερα, αλλά στο γήπεδό της τα βρίσκει σκούρα εσχάτως, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα πιο πρόσφατα πέντε μπροστά στο κοινό της (1-2-2). Η Οβιέδο επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση απέναντι στη Σαραγόσα, επικράτησε με 1-0 πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη της στα πιο πρόσφατα πέντε ματς πρωταθλήματος (4-1-0) και παγίωσε τη θέση της εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Σε καλό μομέντουμ δείχνουν αμφότερες, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ορισμένες σημαντικές απουσίες (μόνο μια πάντως από αυτές είναι φρέσκια), σε σωστά επίπεδα κινούνται τα σετ, δεν θα πάρουμε θέση.

1463. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ

Στη χειρότερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπέτις που συμπλήρωσε εννέα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-3-6) και προέρχεται από πέντε σερί ήττες ενώ στα έξι τελευταία ούτε καν σκόραρε. Το ηθικό της κλονίστηκε ακόμα περισσότερο και από τον εύκολο αποκλεισμό (με 6-0 συνολικό σκορ) που γνώρισε από την μισητή αντίπαλο και συμπολίτισσα της, Σεβίλλη. Στην αντίπερα όχθη η Βιγιαρεάλ πετάει από νίκη σε νίκη (6 συνεχόμενες πλέον) και ακολουθεί κατά πόδας (-1) την 3η Ρεάλ. Στο «Μαδριγάλ» είναι εγγύηση επίσης (8-1-1 ρεκόρ) αλλά με όλες τις νίκες της να έρχονται μέχρι δύο γκολ διαφορά. Καλή σκέψη δείχνει η νίκη της Βιγιαρεάλ με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει μέση απόδοση 1,96 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1459. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Σαρλερουά (4-4-2 εντός) έρχεται από δύο σερί 1-0 πριν τη διακοπή και μπήκε στην πρώτη εξάδα, εκεί που θα ήθελε να κρατηθεί μέχρι το τέλος. Γενικά κάνει καλή πορεία και μπορεί να συνεχίσει και μετά τη διακοπή, ειδικά με τη Σιντ Τρούιντεν (3-1-7 εκτός) που δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή. Ο προπονητής της δήλωσε χαρακτηριστικά «Ευχαριστώ το Θεό για τη διακοπή», κάτι που δείχνει πόσο τη χρειαζόταν. Πριν το 2016 θα επιλέγαμε τον άσο, αλλά θα κολλάγαμε στην απόδοση (1,60), τώρα δεν θα ασχοληθούμε καθόλου πριν την έναρξη.

1466. ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε για πρώτη φορά μετά το 1990 η Νάπολι και άπαντες στον Ιταλικό νότο κάνουν όνειρα τίτλου. Εντυπωσιακή η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μπροστά στο κοινό της όπου αγνοεί την ήττα και με μεγάλο όπλο την εξαιρετική της επιθετική γραμμή βαδίζει ολοταχώς για το σκουντέτο. Η Σασσουόλο είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες, όπως πολλάκις έχει αποδείξει φέτος και αν υποτιμηθεί είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Λογικό φαβορί οι «παρτενοπέι», αλλά φυσικά δεν υπάρχει καμία αξία στον άσο του 1,25. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι γηπεδούχοι και την αποτελεσματικότητα που διακρίνει τους φιλοξενούμενους, ο συνδυασμόςGGκαιover2,5 αποτελεί μία καλή επιλογή στο 2,17 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1465. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας βρήκε η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου την Ντε Γκράαφστσαπ, με τον απολογισμό της να είναι πενιχρός (1-2-14) και την απόσταση των οχτώ βαθμών από τα μπαράζ σωτηρίας να μοιάζει δύσκολο να καλυφθεί. Παραμένει χωρίς νίκη μπροστά στο κοινό της (0-1-7) ενώ στα 6/8 από αυτά δέχθηκε από τουλάχιστον δυο τέρματα. Με αρνητικό σερί 0-2-3 πήγε στη διακοπή και η Εξέλσιορ, διατηρεί πάντως απόσταση τεσσάρων βαθμών από τα μπαράζ υποβιβασμού, ενώ δεν έχει χάσει στις 5/6 πιο πρόσφατες εξόδους της (2-3-1, 2-3-4 συνολικά εκτός). Παρά το κακό κλείσιμο του πρώτου γύρου, η Εξέλσιορ παραμένει καλύτερη ομάδα από τους απογοητευτικούς γηπεδούχους και σε αποδόσεις αουτσάιντερ έχει νόημα να τους στηρίξουμε, στο 2,10 το ασιατικό διπλό 0:0 (Draw No Bet) στην Bet365.

1467. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μεσοβδόμαδος αποκλεισμός για την Εστορίλ από το κύπελλο, έχασε με κάτω τα χέρια στην έδρα της Ρίο Άβε (0-3). Είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Μπελενένσες, αποτέλεσμα με το οποίο τερμάτισε το αρνητικό σερί των δέκα αγωνιστικών χωρίς τρίποντο (0-5-5). Η Μπενφίκα έχει πάρει φόρα, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα πιο πρόσφατα δέκα για το πρωτάθλημα μετράει 9-1-0. Όσο αξιόμαχη και να είναι η Εστορίλ στο γήπεδό της (4-3-1 εντός), δύσκολα θα καταφέρει να προβάλλει αντίσταση στους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους , χαμηλό αλλά δίκαιο το διπλό.

1469. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Φαίνεται να περνάει μίνι αγωνιστική κρίση η Λα Κορούνια που μαζί με τις αναμετρήσεις κυπέλλου συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3). Αποκλείστηκε από τη Μιράντες, ομάδα 2ης κατηγορίας, μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της με 0-3 στη ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα βέβαια στα δύο τελευταία είχε δύσκολο έργο αφού έπαιξε με την φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ (εντός) και τη Ρεάλ (εκτός), στην πρώτη περίπτωση έχασε με γκολ στις καθυστερήσεις ενώ στο «Μπερναμπέου» πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ αντέδρασε καλά (2-0 νίκη με Βαλένθια) στην απουσία του 1ου σκόρερ της, Αγκιρέτσε που θα λείψει και από την αναμέτρηση του Σαββάτου. Δεν θα ασχοληθούμε με το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) μέχρι να δούμε αν όντως η Λα Κορούνια κάνει κοιλιά και θα προτιμήσουμε το over 2,25 (1,925/Bet365) αφού οι δύο ομάδες φαίνεται να μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1058. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Απογοήτευσαν στην πρεμιέρα οι φιλοξενούμενοι, καθώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στην έδρα τους τη Βερακρούζ (2-2), η οποία αγωνιζόταν σχεδόν σε όλο τον αγώνα με δέκα παίχτες. Αν η Τσίβας συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις θα έχει σοβαρό θέμα με την υπόθεση παραμονή. Θετικό το πρόσημο της πρώτης αγωνιστικής για την Κρουζ Αζούλ, καθώς απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα της Μονάρκας (2-2), σε μία έδρα που έχει αρνητική παράδοση. Δεν πείθει η Τσίβας, όμως ο άσος δεν είναι για αυτές τις τιμές.

1059. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Ρόλο κομπάρσου έπαιξε η Τίγκρες στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Τολούκα, απειλώντας ελάχιστα, παίζοντας για το βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που τελικά πλήρωσε δεχόμενη γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, φεύγοντας έτσι με άδεια χέρια. Τα αμυντικά προβλήματα συνεχίζονται για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν την εστία τους να παραβιάζεται δύο φορές, μένοντας τελικά στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Κρουζ Αζούλ. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη, ασιατικός άσος -0,75.

1062. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Αλώβητη έφυγε από τη δύσκολη έδρα της Τιχουάνα η Πατσούκα την πρώτη αγωνιστική, μένοντας στο 1-1. Στόχος των γηπεδούχων, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην Κερέταρο, η αξιοποίηση της έδρας, κάτι που δεν έγινε στο Απερτούρα, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τα πλέι-οφ. Απογοήτευσε η Κερέταρο στην πρεμιέρα, χάνοντας σχετικά εύκολα από την Άτλας με 3-1 εντός έδρας. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1063. ΑΤΛΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Αν και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, η Άτλας έδειξε πολύ θετικά σημάδια στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Κερέταρο (3-1 εκτός). Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις η είσοδος στα πλέι-οφ είναι δεδομένη. Σε αντίθετη τροχιά η Κλάμπ Αμέρικα, η οποία κόλλησε στο μηδέν εντός έδρας κόντρα στην Πουέμπλα. Ήδη ο προπονητής βρίσκεται υπό πίεση. Αδικούν οι αποδόσεις τους γηπεδούχους, θα κρατήσουμε τον άσο DNB.

1060. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Η πρεμιέρα του Ερέρα στον πάγκο της Τιχουάνα δε συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Πατσούκα. Από ήττα έρχεται η Ντοράδος, 1-0 εκτός κόντρα στην Τσιάπας, με την πίεση για αποτελέσματα να μεγαλώνει, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Δύσκολο παιχνίδι, δε βγαίνει άκρη.

----. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΟΥΝ. ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Καθόλου ενθαρρυντικά τα δείγματα γραφής της Κόλο Κόλο στο εξ αναβολής ματς κόντρα στην Σαντιάγο Γουόντερερς, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1. Το κλίμα στις τάξεις τις ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τους οπαδούς να διαμαρτύρονται για τη μη ενίσχυση της ομάδας ενόψει Λιμπερταδόρες. Ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι βγαίνει η Ουνιόν Εσπανιόλα, μπορεί να ''χτυπήσει'' μία θέση στη Λιγκίγια. Ομάδες με επιθετικές αρετές αμφότερες, το over αποτελεί επιλογή.

----. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Η ευχάριστη έκπληξη του Απερτούρα ήταν η Κονσεπσιόν, πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε στον ημιτελικό της Λιγκίγια. Αποδυναμωμένη βγήκε από το μεταγραφικό παζάρι. Κάτω του μετρίου η Ουατσιπάτο στο Απερτούρα, στόχος της ομάδας για το Κλαουσούρα το πλασάρισμα στις πρώτες έξι θέσεις. Δε βγαίνει κάτι, το αφήνουμε στην άκρη.

----. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ – ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Στοχευμένες και καλές μεταγραφές πραγματοποίησε η Σαν Λουίς κατά τη μεταγραφική περίοδο, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Λίγα πράγματα από μεταγραφές οι φιλοξενούμενοι, θα πορευτούν στο Κλαουσούρα σχεδόν με την ίδια ομάδα, έχοντας μεγάλο όπλο την έδρα τους (υψόμετρο). Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ