ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (29/1). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

146. ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτοι προημιτελικοί για το ελληνικό κύπελλο, ο ΟΦΗ (4-5-1 εντός στο πρωτάθλημα) έχει μεγαλύτερες βλέψεις από τους κυανέρυθρους, που απλά θέλουν για ακόμα μια χρονιά να σωθούν, άλλωστε οι μεταγραφικές κινήσεις του την τρέχουσα περίοδο (πήρε Ντούντου, κοιτάει και άλλους ποιοτικότατους παίχτες) το καταδεικνύουν. 0-0 έληξαν τα δύο μεταξύ τους στο πρωτάθλημα, είμαστε με τον άσο αλλά ασφαλέστερα μοιάζουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

147. ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Ματς κυπέλλου, που στην Τουρκία βρίσκεται στη φάση των ομίλων, 4-1 κέρδισε στο πρώτο μεταξύ τους η Μπούρσα, 3-1 το Σάββατο στο πρωτάθλημα, σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Ντάουμ (7-5-0 αήττητο), θα τη στηρίξουμε και πάλι.

---. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΙΣ ΒΟΛΟΥ

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό το κύπελλο, στη Λεωφόρο φέτος τις ομάδες στα μέτρα του τις καθαρίζει, με χάντικαπ (και μάλιστα στο -1,5) όμως δεν θα μπλέξουμε.

148. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Αν μετρούσαν μόνο τα εντός έδρας ματς, η Μαρσέιγ (4-1-4) θα ήταν στην 15η θέση, οπότε το 1,53 του άσου δεν λέει κάτι. Με τον νέο τους τεχνικό οι Μασσαλοί (που παίζουν πλέον και υπό μεγάλη πίεση) μετράνε 7/9 goal-goal και over και η Βαλενσιέν – που παλεύει για τη σωτηρία της κι έχει πάρει τα πάνω της μετά από ρεκόρ 2-1-0 στα τρία τελευταία – των 11/12 τελευταίων GG μπορεί να φέρει ένα ακόμα αμφίσκορο, το οποίο πληρώνει το δελεαστικό 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

149. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θα κοιτάξει να μη μπει σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός, εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος, παραδοσιακά δυσκολεύει τους ερυθρόλευκους αλλά το κύπελλο δεν είναι πρωτάθλημα όπου όλα έχουν κριθεί…

150. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ

Σε τραγική κατάσταση η Γαλατά, την Κυριακή με το 0-0 στη Γκαζιάντεπσπορ αποχαιρέτησε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, αν δεν κερδίσει την Ελαζίγκ κινδυνεύει να μείνει και εκτός κυπέλλου! Άσος ή θάνατος.

Πάμε Στοίχημα LIVE

151. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα έπαιξε με σημαντικές απουσίες αλλά πήρε ένα σχετικά εύκολο διπλό σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας όπως αυτήν της Γκλάντμπαχ και δεν περιμένουμε να συναντήσει προβλήματα στην έδρα της «ανάλατης» φέτος Στουτγάρδης. Εννιά σερί νίκες στο πρωτάθλημα οι Βαυαροί, οι έξι τελευταίες με δύο γκολ διαφορά και πάνω, στο 1,975 το -1,75 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

152. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η Μπιλμπάο θα υποδεχτεί στο Σαν Μαμές την Ατλέτικο στη ρεβάνς του 1-0 για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Έρχεται από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με 15 τέρματα ενεργητικό ενώ και στο γήπεδο της φέτος είναι ανίκητη (11-2-0). Πονηρό σκορ το 1-0 για την Ατλέτικο με τις δύο ομάδες τουλάχιστον στην αρχή να παίζουν προσεκτικά, το σενάριο να δούμε περισσότερα γκολ στο 2ημίχρονο έχει λογική και πληρώνει 2,08 στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

153. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Επέστρεψαν τα σύννεφα πάνω από την Πιτέρμπορο μετά το επικό κάζο (από αυτά που μόνο εκείνη μπορεί να πάθει) στο Όλνταμ (0-3 ΗΤ, 4-3 τελικό), αμυντικά δεν προσφέρει τελευταία καμία εμπιστοσύνη και θυμίζει την παλιά καλή Πετράν. Τα εκτός έδρας παιχνίδια της είχαν πάντα πολλά γκολ (10/14over2,5, 8/14GG), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έρχεται από το 1-1 κόντρα στη Φούλαμ για το κύπελλο, μετράει 5 σερίGGστο πρωτάθλημα και 10/13 εντός. Κρατάμε το αμφίσκορο αλλά και τον άσο, η ομάδα του Κλαφ είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση.

154. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Ντέρμπι στα Μίντλαντς, ψυχολογικά η Άστον Βίλα (2-2-7 εντός) στέκεται καλύτερα από τη Γουέστ Μπρομ (1-6-4 εκτός) μετά το 2-2 στο Άνφιλντ, ο άσος βρίσκεται σε καλή απόδοση.

155. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΣΤΟΟΥΚ

Εξάποντο παραμονής, θα το αφήσουμε για τοLive.

156. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αλλαγή φιλοσοφίας και… αποτελεσμάτων για την Τότεναμ επί Σέργουντ, έχει ρεκόρ στο πρωτάθλημα 5-1-0 στις μέρες του, σκοράροντας 2,3 γκολ κατά μ.ο. σε αντίθεση με το 0,94 επί Βίλας Μπόας! Έχοντας και επιπλέον μέρες ξεκούρασης οι Σπερς ψάχνουν και εκδίκηση για το 6-0 του πρώτου γύρου αντιμετωπίζοντας την… μηχανή των γκολ, Σίτι, που έχει φτάσει τα 19 σερί επίσημα ματς χωρίς ήττα σκοράροντας ασταμάτητα. Βάσει της φιλοσοφίας των δύο ομάδων, πολύ δύσκολα θα δούμε χαμηλό σκορ στο ματς, στο 2,00 προσφέρεται το over 3 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

157. ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σε ρυθμό η Τσέλσι, έστω και με άσχημο τρόπο τη νίκη θα την πάρει.

158. ΓΑΝΔΗ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Πρώτος ημιτελικός για το βελγικό κύπελλο, σε καλύτερο μομέντουμ η Γάνδη, ενισχύθηκε μεταγραφικά ενώ έρχεται από μεγάλο διπλό στο Γκενκ, η Ζούλτε από την άλλη έχασε βασικά της στελέχη (ο πρώτος σκόρερ Αμπιμπού πήγε στη Γάνδη) ενώ ηττήθηκε το Σάββατο στο Λέουβεν. -0,25 ασιατικός άσος.

159. ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ

Νοκ-άουτ ματς για τα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, έχει μπει στη γνωστή “ζώνη του Μπενίτεθ” η Νάπολι και τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει ικανή να κερδίσει κανένα. Πάσο ή Χ2.

160. ΣΕΛΤΙΚ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Δεν μπορεί να κοντράρει τη Σέλτικ η Κιλμάρνοκ, άσος καιover(μπορούν να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι που έχουν 8/11GGεκτός) αν ο Λένον συνετιστεί και ξεκινήσει τον Πούκι στη θέση του Σαμαρά.

161. ΧΑΡΤΣ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Καμία αξία στο διπλό.

162. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

1-4 κέρδισε στο πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα, διαδικαστικού χαρακτήρα ο επαναληπτικός.

163. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΙΤΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Πλέι-οφ για την είσοδο στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, διπλές οι αναμετρήσεις, αμφότερες Ντεπορτίβο Κίτο και Μποταφόγκο μπαίνουν αποδυναμωμένες στη νέα σεζόν, δεν θα μπλέξουμε.

164. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Αναιμική μακριά από την έδρα της η Ατλέτικο Παραναένσε, έχασε σημαντικούς παίχτες στο μεταγραφικό παζάρι, η αγορά πάει ελαφρώς με την έδρα αλλά οι βραζιλιάνικες ομάδες δεν κοντράρονται στις διεθνείς διοργανώσεις με ελαφριά καρδιά, ειδικά απέναντι σε συλλόγους από χώρες όπως το Περού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ