ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (21/1). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

116. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς σημαντικές απουσίες και χωρίς ιδιαίτερο άγχος (ειδικά η Ξάνθη) οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι εντός έδρας δημιουργούν πολλές φάσεις, σκοράρουν εύκολα και χάνουν δύσκολα (6-3-1 στο πρωτάθλημα, η ήττα από τον Ολυμπιακό), ο Παναθηναϊκός έρχεται από ακόμα μία γκέλα εκτός έδρας (3-4-3 στο πρωτάθλημα, αν και είναι η καλύτερη ομάδα εντός έδρας), αλλά σπάνια δεν σκοράρει, από τη στιγμή μάλιστα που έχει επιστρέψει στα γκολ και ο Μπεργκ. 1,90 πληρώνει το αμφίσκορο στον Stoiximan , 4-2 έληξε το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΦΗ

1/1 ημίχρονο/τελικό,overομαδικό Πανθρακικού, λογικά πάμε για 2-0 και πάνω.

---. ΧΑΝΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

NoBet.

117. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, εκτός συνέχεια η Ζιλ Βιθέντε, η Μαρίτιμο για να προκριθεί θέλει νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Εστορίλ στην έδρα της Σπ. Κοβίλια. Το διπλόέχει υποχωρήσει, σίγουρα αποτελεί επιλογή αφού η γηπεδούχος θα κατέβει πάλι με πιτσιρικάδες μιας και την απασχολεί μόνο το πρωτάθλημα όπου και είναι ουραγός.

---. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σίγουρα παραπάνω από ένα απλό ματς για την οικογένεια του Ηρακλή. Κανείς στους γηπεδούχους δεν έχει ξεχάσει το πώς υποβιβάστηκαν το 2010-2011 και το κλίμα θα είναι πολύ εχθρικό για τους Αρκάδες. Ακόμα και αγωνιστικά προς τα αριστερά κοιτάμε. Χωρίς καμία απουσία ο Ηρακλής που έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα (10-2-0, γκολ 16-1), με 5-6 βασικές απουσίες ο Αστέρας που στα δύο τελευταία έκανε νερά (2-2 από 2-0 με ΠΑΣ εντός, 3-1 στη Λιβαδειά). Στο 2,00 το 1Χ στον Stoiximan , που αποτελεί και επιλογή του Betol . Καφενειακά όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται και στο πανό που είχαν σηκώσει οι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Ηρακλή, φίλαθλοι της Μάιντζ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΤΥΡΝΑΒΟΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχεδόν σίγουρη η πρόκριση του Ολυμπιακού, με τον Περέιρα να ξεκουράζει όπως είναι λογικό πάρα πολλούς βασικούς, ματς-γιορτή και… κερδών από τα εισιτήρια για τον Τύρναβο που για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται σε φάση των «16» του κυπέλλου. Λογική επιλογή το under 3,5 των Young Guns στον Stoiximan (1,90) που έπεσε στο 1,85, στο 2,08 ο συνδυασμός 2 & under 3,5 που καλύπτει τα σκορ 0-1/0-2/1-2/0-3, 3/3 under έχουν φέτος στο κύπελλο οι «ερυθρόλευκοι». Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

118. ΜΟΝΑΚΟ – ΕΒΙΑΝ

Για ακόμα ένα μισό-μηδέν θα παίξει η Μονακό, ασθενής αμυντικά η Εβιάν, περιμένουμε να τα καταφέρει. 1-0/2-0 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

119. ΓΟΥΙΝΕΑ ΙΣΗΜ.ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Στο 1-1 έμεινε στην πρεμιέρα της κόντρα στο Κονγκό η οικοδέσποινα του Κόπα Άφρικα Ισημερινή Γουινέα, πλέον το έργο της για πρόκριση γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αφού θεωρητικά Μπουρκίνα Φάσο και Γκαμπόν είναι δυσκολότεροι αντίπαλοι. Η Μπουρκίνα Φάσο αδικείται από το 0-2 κόντρα στη Γκαμπόν, πλέον όμως παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Στο 2,00 το διπλό, φυσικά κελεπούρι δεν το λες…

120. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑΡΙΟ ΑΒΕ

Τυπικά όποια κερδίσει διατηρεί κάποιες ελπίδες πρόκρισης, απολύτως τυπικά όμως…

121. ΑΡΟΥΚΑΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς του –εξ ορισμού–αδιάφορου πορτογαλικού Λιγκ Καπ, το ματς δεν έπρεπε να γίνεται καν…

122. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Με μεγαλύτερες φιλοδοξίες στο θεσμό η Φιορεντίνα, η Αταλάντα τελευταία βρίσκει πατήματα αλλά δεν τη απασχολεί τίποτα πέρα από την παραμονή. Περιμένουμε η πρόκριση να πάει στους“βιόλα”.

123. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Πρέπει να υπάρξει νικητής για να έχει –κάποιες ελάχιστες–ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, μόνο για κάποιοlateστο τέλος αν είναι ισόπαλο.

---.ΚΕΡΚΥΡΑ– ΑΕΚ

Η Κέρκυρα δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάξει και το κύπελλο, αντίθετα για την ΑΕΚ (με την άνοδο να θεωρείται σχεδόν σίγουρη) το κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχο και μεγάλη πρόκληση και το απέδειξε και με τον Ατρόμητο.«Διψάει» για τέτοια ματς η Ένωση, το διπλό όμως έχει υποχωρήσει πλέον πολύ (2,08 από 2,40+) και τη λύση μπορεί να δώσει το live.

---.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Από πολύ καλές εμφανίσεις έρχονται και οι δύο ομάδες και είναι ανεβασμένες, για καμία από τις δύο όμως το κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα. Θα εξαρτηθεί από τις ενδεκάδες και τις διαθέσεις τους. Pregame, με τη λογική ότι δεν θα δούμε πολλές σκοπιμότητες, το 1,90 του goal-goal δεν δείχνει άσχημο.

124. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΣΑΤΟΡΟΥ

Η Γκινγκάμπ και πέρσι εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου και είναι ένας θεσμός τον οποίο κυνηγάει συνεχώς. Μπορεί να έρχεται από δύο σερί ήττες, αλλά και οι δύο ήταν δύσκολες και εκτός έδρας κόντρα σε Μονακό (2-0) και Μαρσέιγ (2-1) κι ενώ νωρίτερα μετρούσε 7-1-0 σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το -1,25 σίγουρα είναι μεγάλο, η Σατορού όμως είναι από τις χειρότερες ομάδες της Λιγκ 2 (προτελευταία), το κύπελλο γι’ αυτήν είναι πολυτέλεια και πολύ δύσκολα θα φέρει ισχυρή αντίσταση. 2,05 πληρώνει ο -1,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

125. ΤΟΥΡΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Θέλει μια διάκριση στο κύπελλο η Σεντ Ετιέν (5-4-2 εκτός στη Λιγκ 1), όμως έχουν μαζευτεί πολλά παιχνίδια τελευταία, έχει απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα και δεδομένη στενότητα στο σκοράρισμα, η Τουρς δείχνει ανεβασμένη και σε ένα γεμάτο γήπεδο θα ψάξει την έκπληξη. Το διπλό κοντράρεται.

126. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

0-3τοπρώτοπαιχνίδι, move on people, nothing to see here…

127. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΧΕΤΑΦΕ

Στην κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες, όλα συνηγορούν για τον άσο. «Πετάει» η Βιγιαρεάλ, που συγχρόνως θα δώσει βαρύτητα στο θεσμό. Αντιθέτως δηλαδή με τη Χετάφε που θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες βασικών της, αλλά και πιθανότατα έχοντας το μυαλό της στο πρωτάθλημα, που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Περιμένουμε μια εύκολη και «καθαρή» νίκη για την –ούτως ή άλλως- ανώτερη Βιγιαρεάλ και επιλέγουμε τον άσο από ημίχρονο, που τον βρίσκουμε στο «τίμιο» 1,88 στον Stoiximan . Στην ίδια λογική και με βάση πως δύσκολα θα ξεμυτίσουν οι φιλοξενούμενοι, αξίζει και ένα πιο «ειδικό» στοίχημα: νίκη της Βιγιαρεάλ με μηδέν παθητικό, που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

128. ΚΟΝΓΚΟ – ΓΚΑΜΠΟΝ

Τρέχα γύρευε στοιχηματικά το Κόπα Άφρικα (το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε, θα μας απασχολήσει μόνο στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων όταν και το κίνητρο θα βγάλει σημεία), το Κονγκό στην πρεμιέρα πήρε Χ απέναντι στη διοργανώτρια Ισημ. Γουινέα, η Γκαμπόν με το 0-2 επί της Μπουρκίνα Φάσο έχει κάνει βήμα πρόκρισης, με νέα νίκη εξασφαλίζεται από τώρα. Στο 1,90 το διπλό, αυτά…

129. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Με ένα πόντο καθαρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση η Σπόρτινγκ, αυτό και μόνο φτάνει…

130. ΓΑΝΔΗ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Έχει καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς η Γάνδη (1-4), δείχνει και σε καλύτερη κατάσταση από τη Λόκερεν... Προχωράμε.

131. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

2-1 το πρώτο ματς για τη Σαρλερουά, το Σάββατο για το πρωτάθλημα ενώ ήταν γκράντε φαβορί έχασε με 0-2 από τη Σερκλ Μπριζ. Φαβορί το διπλό, κανένας λόγος να ασχοληθούμεpregame.

132. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προσπάθεια παλινόρθωσης επί Χιούτον για τη Μπράιτον (2-6-5 εντός), έκανε τρία σερί διπλά χωρίς να δεχθεί γκολ, όλα πάντως οριακά και με δόση τύχης, όταν επέστρεψε στην έδρα της έχασε καθαρά από τη Μπρέντφορντ (0-1). Φτωχή επιθετικά, δυσκολεύεται να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής πιέζοντας τον αντίπαλο, η πλέον δυσκολοκατάβλητη ομάδα της Τσάμπιονσιπ Ίπσουιτς (5-6-2 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με άνετο 1-3 επί της Φούλαμ, σε μοιρασμένο σετ θα πάμε προς τα δεξιά, έχει φυσικά και πολλή ισοπαλία μέσα.

133. ΦΟΥΛΑΜ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Επιστροφή στα γκολ και της νίκες για τη Φούλαμ (6-2-5 εντός) με το 2-1 επί της Ρέντινγκ, χωρίς να το αξίζει πάντως (καλύτερη η αντίπαλος της, το γκολ της νίκης στο 94’), η Φόρεστ (4-5-4 εκτός) εκεί που έδειχνε κλινικά νεκρή έβγαλε τεράστιο διπλό με ανατροπή στο ντέρμπι μίσους κόντρα στην Ντέρμπι, φτιάχνοντας ψυχολογία για ένα σερί που θα την επαναφέρει στις θέσεις των πλέι-οφ. Έχουν μαζευτεί οι αποδόσεις του διπλού, πλέον σε μοιρασμένο σετ ιδιαίτερη αξία δεν υπάρχει, άλλωστε δεν έχουμε πειστεί ακόμα ότι η ομάδα του Πιρς ανένηψε ή η τελευταία νίκη αποτελεί φωτοβολίδα.

134. ΤΟΤΕΝΑΜΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Πρώτος ημιτελικός για το Λιγκ Καπ, με τη ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ ισχύει μόνο αν το δεύτερο ματς πάει στην παράταση. 1,35 στην αναξιόπιστη Τότεναμ δεν παίζεται εύκολα, το ματς της χρονιάς είναι μέχρι τώρα για τη Γιουνάιτεντ (δύο κατηγορίες κάτω), pregame ξεχωρίζει το 2,00 του goal-goal, τα υπόλοιπα στο live.

135. ΝΤΑΝΤΙ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Νταντί (αν και μετράει 2-5-4 εντός) που έρχεται από σημαντικά αποτελέσματα, δύο σερί ήττες και ρεκόρ 2-1-8 στα 11 τελευταία η Κιλμάρνοκ (3-3-4 εκτός), παίζεται ο άσος στο 2,05.

136. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Γειτονικό ντέρμπι αντιπαλότητας, ζορίζεται πολύ στα πρόσφατα ματς η Πάρτικ (3-4-3 εκτός), από δύο σερί ήττες έρχεται η Χάμιλτον (-2 από την τρίτη θέση), μετράει όμως και 6-1-4 εκτός έδρας. Διαβασμένες οι αποδόσεις (2,37 το διπλό), δεν βρίσκουμε κάπου αξία.

137. ΣΕΛΤΙΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Στο -2 από την κορυφή με δύο ματς λιγότερα η Σέλτικ (με διαφορά η καλύτερη άμυνα, 7-2-1 εντός με γκολ 19-6, επίσης καλύτερη άμυνα), θα είναι αυτοκτονία αν γκελάρει απόψε. Τρεις σερί ήττες η Μάδεργουελ με 5-0, 0-2 και 4-1, τη χειρότερη επίθεση και ρεκόρ 2-1-8 εκτός (γκολ 8-23, χειρότερη άμυνα). Στο 1,12 ο άσος, αν αργήσουν να σκοράρουν οι γηπεδούχοι, θα ασχοληθούμε στο live.

138. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Εντυπωσιακά κακή εντός έδρας η Σεντ Μίρεν, μετράει 0-1-10 με την ισοπαλία να είναι κόντρα στην ουραγό Ρος Κάουντι, ενώ έχει σκοράρει μόνο στα 3/11 κι έχασε τα 8/11 χωρίς να σκοράρει. Η Νταντί Γιουνάιτεντ είναι στο -6 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο και το παιχνίδι αυτό δείχνει σαν μπόνους τριών βαθμών. Δεν θα μπορούσε να πληρώνει και πολύ παραπάνω το διπλό (1,875/ Bet365), αν οι φιλοξενούμενοι παίξουν αυτό που ξέρουν δεν θα υπάρχει επιστροφή για τη Σεντ Μίρεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

139. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Όποιος ποντάρει τελευταία την Παρί χάνει ή τα λεφτά του 10 χρόνια απ’ τη ζωή του. Μακριά…

140. ΙΝΤΕΡ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Νοκ-άουτ ματς κυπέλλου, η Ίντερ δεν μπορεί με τίποτα να βρει σταθερότητα κι έρχεται από ακόμα μία μέτρια εμφάνιση (6-8-5 στο πρωτάθλημα), η Σαμπντόρια (3η θέση) αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της, έχοντας χάσει μέχρι τώρα μόνο δύο φορές (8-9-2), με 3-0 από τη Λάτσιο και με 1-0 από την Ίντερ με πέναλτι στο 91’! Βάσει ονομάτων έχουν βγει ξανά οι αποδόσεις, υψηλό το 1,90 για το +0,75 ασιατικό διπλό στην Bet365, με μεγαλύτερο ρίσκο αξίζει και το 3,65 του Χ στον Stoiximan (8/19 ισοπαλίες η Ίντερ, 9/19 η Σαμπντόρια), παρά το θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

141. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Επαναληπτικοί ημιτελικοί στο κύπελλο Χιλής, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 1-1 το πρώτο παιχνίδι, η Παλεστίνο έρχεται από το 0-3 επί της Νιουμπλένσε, αμυντικά κενά έδειξε η Αντοφαγκάστα στο πρόσφατο 3-4 από την Ουνιόν Λα Καλέρα, λογικό φαβορί ο άσος.

142. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Τελευταία αγωνιστική του συγκεκριμένου ομίλου (δύο έχουν 4 ομάδες, δύο 5) του Πορτογαλικού Λιγκ Καπ,η δυνατή έδρα η Μορεϊρένσε (4-3-1 στο πρωτάθλημα) θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση, η Μπενφίκα αρκείται και σε ισοπαλία.

143. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΟΡΤΟ

6-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπράγκα στο πρωτάθλημα, η ήττα βέβαια από την Πόρτο (1-2). Και ο βαθμός δεν θα χαλάσει τους “δράκους”, που έχουν κάποιες απουσίες, ενώ και ένα ροτέισον σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό είναι αναμενόμενο.

144. ΜΑΛΑΓΑΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Καζάνι που βράζει η φιλοξενούμενη ομάδα, δεν πείθει… κανέναν αυτή την περίοδο. Κάπως καλύτερα τα πράγματα στη Μάλαγα, που φέτος είναι αρκετά αξιόπιστη, ειδικά εντός έδρας. Ξεκάθαρο πως η ομάδα του Χάβι Γράθια αποπνέει περισσότερη υγεία και φρεσκάδα και της δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο αξιότιμο 2,25 ο άσος στον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

145. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επέστρεψε η ηρεμία –τουλάχιστον προσωρινά- στην Μπαρτσελόνα, που δείχνει να πατάει καλύτερα στα πόδια της εσχάτως. Από την άλλη, είναι γνωστοί τοις πάσι πως η Ατλέτικο συγκαταλέγεται στις πλέον κυνικές ομάδες παγκοσμίως αφού εκμεταλλευτεί το παραμικρό «δώρο» που θα της χαρίσει ο αντίπαλος, όπως απέδειξε προσφάτως και με τη Ρεάλ. Περιμένουμε έναdéjàvuσε σχέση με τον προ δεκαημέρου αγώνα των δύο ομάδων στη λίγκα και βάσει αυτού συγκεντρώνει πιθανότητες τοgoal-goal, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,90 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ.

Σε ουδέτερο το ματς (στην έδρα της Ουατσιπάτο), 3/3 νίκες στο Κλαουσούρα για την Ουν, Κονσεπσιόν, 0-1-2 αντίθετα ο απολογισμός της Εσπανιόλα, που στο πρώτο ματς είχε κερδίσει 2-1. Έχει βάση ο άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ