ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (20/1). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (20/1).

3522. KAΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΤΡΕΝΤΟ

Από νωρίς το ματς της Καρσίγιακα πήρε άγρια ομορφιά στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια με γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ και φυσικά αυτός ο ρυθμός ευνόησε τους Ιταλούς που πήραν μια σημαντική νίκη με σκορ 88-81. Η Τρέντο έδωσε το δικό της εγχώριο ροντέο στο ματς κόντρα στην Αρμάνι με διαδοχικά τρίποντα και μεγάλα σουτ στο τέλος αλλά την ομάδα του Μιλάνου να κερδίζει οριακά το ματς με 83-79. Τρεις μέρες νωρίτερα είχε χάσει για το Eurocup με ακόμη χειρότερη άμυνα και το βαρύ 92-70 στην έδρα της Τράμπζο. Πλέον όλες οι ομάδες ισοβαθμούν με 1-1 ρεκόρ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα πάντα είναι ανοιχτά και φυσικά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη όσον αφορά το νικητή του ματς. Τόσο το -7,5 όσο και το ovet 158,5 είναι αρκετά τσιμπημένα προς τα πάνω και δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε αυτές τις τιμές.

3523. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ

Ο Ιταλοτουρκικός όμιλος καλά μπλεξίματα έχει φέρει με όλες τις ομάδες στο 1-1 και όλους τους γηπεδούχους να καθαρίζουν τα παιχνίδια τους. Η Εμίλια κέρδισε την Καρσίγιακα καθιερώνοντας τον δικό της ρυθμό και ανεβάζοντας τον πήχη του σκορ σε πιο ταιριαστά για την ίδια επίπεδα, η Τράμπζον διέλυσε με 92-70 την Τρέντο αποδεικνύοντας ότι μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές της ωστόσο μέσα στην έδρα της, όπως και όλες οι ομάδες της Τουρκίας, είναι ικανές για το καλύτερο δυνατό. Λογικό φαβορί η γηπεδούχος (-4,5), δεν βλέπουμε ούτε σε αυτό το ματς κάτι αξιόλογο καθώς η Εμίλία διαθέτει περισσότερη εμπειρία και λύσεις από τους Τούρκους και δεν θα μας κάνει εντύπωση να χτυπήσει με αρκετές αξιώσεις το ματς.

3524. ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΥΝΙΞ

Κι όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι ματς ΤΟΠ-16 στην Ευρωλίγκα αλλά ματς στους 32 του Eurocup. Η Μακάμπι ξεκίνησε εξαιρετικά με μεγάλο διπλό στην έδρα της Νίζνι σε έναν από τους πιο πλούσιους ομίλους βάση ονομάτων της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, ωστόσο 4 μέρες αργότερα έχασε σοκαριστικά με 96-86 από την Μακάμπι Άσχντοντ, μία ομάδα που είναι μόλις 8η στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Ούνιξ δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει με επαγγελματική και χωρίς ιδρώτα νίκη το εμπόδιο της Ρίγα για τη λίγκα VTB με 82-72 αλλά νωρίτερα είχε πάρει και αυτή μεγάλη νίκη μέσα στην Ολίμπια με 83-89 κάνοντας το 2/2 και δείχνοντας ότι ουσιαστικά ο όμιλος είναι υπόθεση μόνο των δύο τους. Η Ούνιξ μετράει 10/10 νίκες από το χαμένο ματς με τον Άρη που είναι και το μοναδικό της χαμένο στα 15 πιο πρόσφατα ωστόσο η Μακάμπι εντός έδρας μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο και η πρώτη σκέψη ήταν να ποντάρουμε κάποιο ελκυστικό ενδεχόμενο νίκης της. Το -4,5 είναι πάντως τουλάχιστον 3 πόντους πιο πάνω απ΄ ότι θα έπρεπε, αναγκαστικά αναμονή για πιθανή live ενασχόληση.

3525. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΖΟΛΝΟΚΙ

Κατέρρευσε η Ζολνόκι στο τελευταίο ματς, ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με εμφανή πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού μετά την αποχώρηση από την ομάδα του Άαρον Κραφτ για άγνωστους λόγους διαλύθηκε με 88-60 από την Σαραγόσα που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της. Η Γαλατά έχει τρομερά προβλήματα καθώς έχει μείνει για δεύτερη χρονιά χωρίς παίκτες αφού μετά τον Κάλεμπ Γκριν έχασε με σοβαρό τραυματισμό και τον ΜακΚόλουμ και αναγκάστηκε να υπογράψει τον Τσακ Ντέιβις από την Μπάνβιτ που φυσικά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο και μοιραία η ήττα από την Σάσσαρι με 79-74 ήρθε φυσιολογικά για να μπλέξει κι άλλο τον όμιλο. Αδιανόητο για τα δεδομένα του ματς το -16,5, μακριά και αγαπημένοι.

3526. ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ – ΖΕΝΙΤ

Νόμιζε ότι με το 73-82 και την εξαιρετική νίκη που έκανε στην πρεμιέρα η Γκόρα μέσα στη Λούντβι θα έκανε περίπατο στον όμιλο με την κεκτημένη ταχύτητα της Ευρωλίγκα, φυσικά η Βενέτσια την οποία υποτίμησε ήρθε να την προσγειώσει γρήγορα χάνοντας με 83-92 και μία απίθανη τρίτη περίοδο στην οποία οι Ιταλοί σκόραραν 31 πόντους. Η Ζενίτ συνεχίζει την εξαιρετική της ευρωπαϊκή πορεία έχοντας ξεκινήσει με 2/2 νίκες με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, 84-86 μέσα στη Βενέτσια και 83-80 επί της Λούντβι κάνοντας το απίστευτο κι όμως αληθινό 10-2. Και εδώ διαβασμένοι οι μπουκ με το χάντικαπ σχεδόν στο μηδέν και το όριο στους 159,5 πόντους, εκεί δηλαδή που κάθεται συνεχώς η μπίλια στα ματς των Ρώσων.

3527. ΟΥΛΜ – ΜΠΑΝΒΙΤ

Με ανωτερότητα, υπομονή και χτύπημα εκεί που έπρεπε, δηλαδή στην 4η περίοδο, η Ουλμ έδωσε τέλος σε ένα σερί τριών συνεχόμενων ηττών κερδίζοντας την τραγική ουραγό Βόννη με 79-95. Η Μπάνβιτ έχει κάνει εντελώς αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα χάνοντας εντός από τη Μπάγερν αλλά κερδίζοντας το Μπιλμπάο εκτός έδρας φέρνοντας τον όμιλο στα ίσια. Φυσικά στη λέξη αλλοπρόσαλλος η Ουλμ δηλώνει πάντα παρών, ακόμη ένα ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε και φυσικά δεν σηκώνει το παραμικρό ποντάρισμα.

3528. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ

Μπλεγμένος όμιλος καθώς η Λούνβτι έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες από Ζιελόνα Γκόρα και Ζενίτ όμως η Βενέτσια πήγε και κέρδισε μέσα στην Γκόρα δίνοντας την ευκαιρία στους Γερμανούς με νίκη στο συγκεκριμένο ματς να ξαναμπούν για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης. Το θέμα είναι ότι η Λούντβι έβγαλε προβληματική εικόνα ειδικά στην άμυνα και στο τελευταίο εγχώριο ματς χάνοντας με 94-84 από την Τούμπινγκεν την ώρα που η Βενέτσια κέρδισε την Μπολόνια με 73-69 παίρνοντας την 7η νίκη της σε 8 εντός έδρας ματς αλλά έχοντας 5 σερί εκτός έδρας ήττες. Έδρα, ανυπαρξία εκτός της Βενέτσια, ποιότητα αλλά και κίνητρο δίνουν αξία στον άσο που άνοιξε περίπου στο 1,68 και τώρα προσφέρεται στο 1,50. Θα πάμε με το -4,5.

3529. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΣΑΣΣΑΡΙ

Πυροτεχνήματα κάνει η Σάσσαρι καθώς πήγε και βρήκε την ελλιπέστατη Γαλατά και αποφάσισε να της βάλει εμπόδια στον δρόμο της πρόκρισης κερδίζοντας με 79-74. Φυσικά κανείς δεν τολμάει να μιλήσει για πρόκριση σε μία περίοδο που έχασε καθαρά στην Ζολνόκι ενώ στην Ιταλία συνεχίζει να σέρνεται γνωρίζοντας και νέα ήττα σοκ (μετά την συντριβή με 87-50 από την Αρμάνι) με 73-72 από την Κρεμόνα. Η Σαραγόσα έχει φάει και αυτή τα χαστούκια της χάνοντας με 103-68 από τη Γαλατά, ένα ματς που της πήρε μία εβδομάδα να το ξεπεράσει ξεσπώντας πάνω στην Ζολνόκι με 88-60 και αφού ενδιάμεσα έχασε εντός έδρας από το Μπιλμπάο με 69-71 σπάζοντας τα καλάθια με 39,1% στα σουτ. Σίγουρα εφικτό το -6,5 αλλά η Σαραγόσα δεν πετάει ακριβώς φωτιές την συγκεκριμένη περίοδο και η χαλαρή Σάσσαρι είναι ακόμη πιο επικίνδυνη.

3530. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΝΙΖΝΙ

4 σερί ήττες και για τις δύο ομάδες, αμφότερες έχουν ξεκινήσει με ισάριθμες ήττες από τα μεγάλα φαβορί του ομίλου, Μακάμπι και Ούνιξ, και ουσιαστικά στα δύο μεταξύ τους ματς απλώς θα παίξουν τις τελευταίες ελπίδες τους για να προκύψει μία ομάδα που ίσως παλέψει μέχρι τέλους την πρόκριση (και αυτό μόνο αν κάνει το 2/2 και δεν κερδίσουν κάθε μία από ένα ματς). Επί της ουσίας το ματς μπορεί να είναι πιο χαλαρό απ' ότι συνήθως αφού αμφότερες γνωρίζουν την κατάσταση στον όμιλο, η Ολίμπια έτσι κι αλλιώς εντός σκοράρει αρκετά (πάνω από 77 σε όλα τα ευρωπαϊκά φετινά εκτός το 63-84 από το Μπιλμπάο) ενώ η Νίζνι έχει σκοράρει πάνω από 70 σε όλα τα εκτός (76 μέσο όρο). Παίζεται το over 160,5 αλλά και εδώ το όριο είναι τσιμπημένο προς τα πάνω και θα περιμένουμε το live.

3531. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ

8 σερί νίκες η Μπάγερν μετά τον αποκλεισμό από τον Ερυθρό Αστέρα και την Ευρωλίγκα, το ακόμη πιο θετικό είναι οι καθαρές και ανετότατες νίκες της με μεγάλα σκορ και καλές επιθετικές επιλογές παρά το γεγονός ότι έχασε και ένα σημαντικό όπλο όπως ο KC Rivers. Τελευταία θύματα η Ουλμ (83-69) και η Μπρέμερχαβεν (96-86). Η Μπιλμπάο πάντως έχει αρκετές δυνατότητες και παρά τα πολλά της σκαμπανεβάσματα (εντός έδρας ήττα από Μπάνβιτ) δείχνει τελευταία να έχει πάρει το σωστό δρόμο με 3/4 νίκες με Ουλμ, Σαραγόσα και Μανρέσα. Έχει λογική να ψάξουμε κάποια νίκη των Βάσκων αλλά μόλις στο 1,85 σε αποδόσεις φαβορί και ενώ έχουν ήδη χάσει φέτος εντός από Μπάνβιτ, Κανάριας, Εστού, Ρεάλ, Βαλένθια, Ολίμπια, Γκραν Κανάρια προφανώς δεν θα πάρουμε.

3532. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΧΑΠΟΕΛ

Το Στρασβούργο κάνει ιδανικό ξεκίνημα κερδίζοντας και τα δύο ματς στο Eurocup με 76-85 μέσα στην Κανάριας (πρώτη φετινή ήττα των καναρινιών εντός) και 77-74 επί της τρελής Άφτοντορ την οποία κράτησε σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Η Χάποελ πάντως δεν είναι κανένα μικρό όνομα, παρά το κακό ξεκίνημα με 2/2 ήττες στο Eurocup, πριν 15 μέρες καθάρισε τη Μακάμπι με 94-85 για την εγχώρια λίγκα και ουσιαστικά σε αυτά τα ματς με το Στρασβούργο θα τα δώσει όλα ώστε να κάνει το 2/2 και να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Γνωρίζουμε ότι οι Γάλλοι σε αυτό το γήπεδο γονάτισαν Φενέρ, Ρεάλ και Ερυθρό Αστέρα ωστόσο το +6,5 είναι τσιμπημένο προς τα πάνω και αν έπρεπε να ποντάρουμε σε κάτι θα ήταν το χάντικαπ των Ισραηλινών.

3533. ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΑΦΤΟΝΤΟΡ

Σίγουρα ούτε η Κανάρια ούτε η Άφτοντορ περίμεναν το αφηνιασμένο ξεκίνημα στον όμιλο της Στρασμπούργκ που έχει 2/2 νίκες σπάζοντας και το φετινό εντός έδρας αήττητο των καναρινιών στο γήπεδό τους (12-2 καθώς πέρασε και η Μπαρτσελόνα την Κυριακή με περίπατο και σκορ 82-96). Το σημαντικό πρόβλημα των γηπεδούχων είναι η απουσία του Κέβιν Πάνγκος που στην πρώτη του μόλις επαγγελματική χρονιά μετά το Κολέγιο έχει γίνει ακρογωνιαίος λίθος μίας Ισπανικής ομάδας playoffs, κάτι που από μόνο του φανερώνει το τρομερό του ταλέντο. Ο Καναδός αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού και έχει χάσει τα 3-4 τελευταία ματς εντός και εκτός συνόρων και δίνεται και πάλι ως αμφίβολος να αγωνιστεί. Αν έπαιζε τότε ο άσος (-6,5) θα αποκτούσε αξία καθώς θεωρούμε υπερβολή να χάσουν οι κίτρινοι και τρίτο σερί ματς στην απόρθητη έδρα τους κόντρα σε μία ομάδα που τελευταία μοιάζει να κατέβασε λίγο το διακόπτη από το “υπερηχητική” απλώς στη θέση “γρήγορ用 (χωρίς πάντως να αποφύγουμε ούτε σε αυτό το ματς φαινόμενα ανόδου του ορίου από τους 168,5 στους 174,5 πόντους.

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

1865. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν ξεκίνησε καλά το 2016 ο Λεβαδειακός, αλλά σίγουρα υπάρχει η δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος, καθώς αγωνίστηκε κόντρα σε ΑΕΚ (δις για το κύπελλο), Ολυμπιακό και Ηρακλή (για το πρωτάθλημα). Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος αγνοεί την ήττα στα τελευταία εννέα επίσημα παιχνίδια του (5-4-0) και θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λιβαδειά, προκειμένου αφενός να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και αφετέρου να ξαναμπεί στο κόλπο των πλέι-οφ. Άνετοι βαθμολογικά οι Βοιωτοί, με σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο οι Περιστεριώτες, το διπλόDrawNoBetαποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,80 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1868. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Επαναληπτικός για το κύπελλο Κύπρου, στο πρώτο ματς η Ομόνοια κέρδισε με 2-0 εύκολα και πολύ δύσκολα δεν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο ματς. Το διπλό στο 1,60 είναι απλά δίκαιο, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζει μεγάλη ποιοτική διαφορά, όμως η φιλοξενούμενη δεν χρειάζεται τη νίκη, άρα δεν θα επιλέξουμε το διπλό σαν επιλογή.

1871. ΜΑΝΤΕΣ – ΝΑΝΤ

Κύπελλο Γαλλίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις.Ομάδα της τέταρτης κατηγορίας οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου τους, στο -4 από την πρώτη (που δίνει άνοδο) και έχουν συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό τους σε όλες τις διοργανώσεις (8-0-3 εντός από το ξεκίνημα της χρονιάς). Η Ναντ έρχεται από το 2-2 απέναντι στη Γκινγκάμπ, γύρισε το παιχνίδι από το 0-2, παίρνοντας το βαθμό χάρη σε ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Στα οχτώ ματς πλέον το σερί της χωρίς ήττα (2-6-0), η θέση της στο μέσο της βαθμολογίας του Σαμπιονά της επιτρέπει να ασχοληθεί ζεστά με το θεσμό. Η διαφορά των τριών κατηγοριών αποτυπώνεται στις αποδόσεις, οι γηπεδούχοι φαίνονται ικανοί για να κάνουν τη ζημιά, όσοι κυνηγούν εκπλήξεις μπορούν να σταθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι υπόλοιποι απλά την προσπερνούν.

1869. ΕΒΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Ρεβελί στον πάγκο της (δεν έχει βρεθεί ακόμα μόνιμος προπονητής), η Εβιάν ηττήθηκε με 0-2 από την Αζαξιό, γνωρίζοντας την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Η Μονακό πήρε σπουδαίο διπλό την Κυριακή, 2-0 πέρασε από την πάντα δύσκολη έδρα της Λοριάν και εδραίωσε τη θέση της στο βάθρο. Το κύπελλο μπορεί να μην βρίσκεται στους πρωταρχικούς της στόχους, αλλά έχοντας αποκλειστεί από το Λιγκ Καπ και την Ευρώπη, έχει τα περιθώρια για να το δει πιο ζεστά. Οι Μονεγάσκοι αποδίδουν καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας και παρά τις αλλαγές που θα γίνουν από τον Ζαρντίμ παραμένουν το φαβορί της αναμέτρησης, προς το δίκαιο το 1,75 του διπλού στον Stoiximan .

1870. ΚΟΝΚΑΡΝΕΑΟΥ – ΤΡΟΥΑ

Μπορεί να τις χωρίζουν 3 κατηγορίες όμως η Τρουά κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί από τώρα ομάδα 2ης κατηγορίας (ουραγός και στο -12 από τη σωτηρία της) και αντίστοιχα η Κονκαρνό που είναι πρωτοπόρος και αήττητη στη δική της κατηγορία (11-4-0) κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα αγωνίζεται στηNational. Η Τρουά είναι μακράν ότι χειρότερο έχει να παρουσιάσει ηLigue1, χωρίς νίκη έπειτα από 21 αγωνιστικές (0-8-13) και με τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Δεν θα μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση αν αποκλειστεί στο κύπελλο από ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. Άλλωστε η Κονκαρνό πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού και στο παρελθόν έχει ζορίσει καλύτερες ομάδες από την Τρουά. Στο 1,83 προσφέρει ο Stoiximan το 1Χ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1873. ΤΡΕΛΙΣΑΚ – ΛΙΛ

Ομάδα της τέταρτης κατηγορίας οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στα μεσαία στρώματα του ομίλου τους, χωρίς ελπίδες για να προλάβουν την άνοδο, μακριά όμως και από περιπέτειες υποβιβασμού. Η Λιλ ηττήθηκε στην έδρα της Μπορντό, μπορεί να είναι βελτιωμένη από όταν ανέλαβε ο Αντονετί αλλά εξακολουθεί να έχει δυσκολίες στο σκοράρισμα. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία του Σαμπιονά και γι αυτό θα κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις τη διάκριση στα κύπελλα (έχει ήδη φτάσει και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ). Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να μπλέξουμε με τέτοιου είδους φαβορί, το πάσο είναι η ενδεδειγμένη επιλογή.

1872. ΣΑΜΠΛΙ ΤΧΕΛΕ – ΛΥΩΝ

Η Σαμπλί έχει ήδη πάρει το σκαλπ μιας ομάδας τηςLigue1, επικρατώντας με 4-1 της Ρεμς στον προηγούμενο γύρο, ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση τώρα απέναντι στη Λυών. Ομάδα της Νασιονάλ (τρίτη κατηγορία) βρίσκεται στο -6 από την άνοδο και στο +4 από τον υποβιβασμό, μπροστά στο κοινό της μετρούσε σερί 6-1-0 πριν από την ήττα της Παρασκευής από την Αμιάν. Η Λυών έχασε με 0-1 το ντέρμπι από τη Σεντ Ετιέν, σε ένα παιχνίδι που ήταν καθολικά ανώτερη αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο κίπερ Ρουφιέ, ο οποίος με τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε της στέρησε μια νίκη που σίγουρα άξιζε. Δείχνει αναγεννημένη μετά την αποπομπή του Φουρνιέ, μάλιστα στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, στην άδικη ήττα με 1-2 από την Παρί για το Λιγκ Καπ. Δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για το θεσμό η Λυών, θέλει να χτίσει μομέντουμ και να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, θεωρούμε ότι θα φτάσει στη νίκη-πρόκριση, αλλά το διπλό παραείναι χαμηλό για να ασχοληθούμε σοβαρά.

1874. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ

Παρότι εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη η Ξάνθη, δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, μένοντας στο 2-2 και οι μπελάδες αναφορικά με την παραμονή συνεχίζονται. Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του κέρδισε τη Βέροια και κυνηγάει τη δεύτερη ΑΕΚ. Πολλά τα αμυντικά κενά των δύο ομάδων, με τους «Ακρίτες» να μετρούν τέσσερα συνεχόμενα αμφίσκορα και το «Δικέφαλο» να οδηγεί την κούρσα στην κατηγορία αυτή με 11/17 συνολικά και 5/7 εκτός έδρας. Προφανής επιλογή τοGGσε απόδοση 1,95 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1876. ΜΠΟΥΛΟΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Στη Νασιονάλ αγωνίζεται και η Μπουλόν βρίσκεται στο -6 από την άνοδο και στο +4 από τον υποβιβασμό, είναι αρκετά αξιόπιστη στην έδρα της (4-3-1 εντός). Η Λοριάν μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ (ήττα με 0-2 από τη Μπορντό) έχασε και στο πρωτάθλημα με 0-2, αυτή τη φορά από τη Μονακό, με τις απουσίες των δυο κορυφαίων σκόρερ της Μουκάντζο (19 συμ./11 γκολ) και Γουαρίς (10 συμ./4 γκολ) να είναι κάτι παραπάνω από αισθητές. Ματς στο οποίο μπορούμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από συνεχή παιχνίδια και να έχουν κομβικές απουσίες, οι τιμές βέβαια είναι αρκετά υποψιασμένες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις δυο ομάδες χωρίζουν τρεις κατηγορίες.

2386. ΘΕΛΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βασιλιάς τουrotationο Σιμεόνε που και στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου με τη Θέλτα στο Βίγκο αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στους αναπληρωματικούς του που είναι επίσης πολύ ποιοτικοί. Η Θέλτα έρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα που πέτυχε (4) γκολ μετά από τρεις στείρες αγωνιστικές. Η Ατλέτικο δεν καταστρέφεται και με μια ισοπαλία αφού υπάρχει και η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στη Μαδρίτη, στο 1,975 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο +0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1881. ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αγνοεί την ήττα εδώ και επτά επίσημα ματς η Λάτσιο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και οι μοναδικές νίκες που πανηγύρισε για το πρωτάθλημα σε αυτό το διάστημα ήταν κόντρα σε Ίντερ και Φιορεντίνα, πετώντας βαθμούς απέναντι σε αντιπάλους μικρότερου βεληνεκούς. Πήρε φόρα για τα καλά η Γιουβέντους, η οποία με δέκα συνεχόμενες νίκες έφτασε σε απόσταση βολής από την κορυφή της Σέριε Α και μοιάζει ανίκητη εντός των συνόρων εδώ και σχεδόν ένα τρίμηνο. Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση η «Μεγάλη Κυρία», με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1880. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ

Επιστροφή στην πραγματικότητα για τη Σασουόλο, η οποία μετά το διπλό επί της Ίντερ ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Νάπολι. Δεν απογοητεύονται οι γηπεδούχοι, ακόμα δεν έχουν χάσει στην έδρα τους και κυνηγούν με αξιώσεις τη διάκριση.Ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλοξενούμενων έφερε η επιστροφή του Τσίρο Ιμόμπιλε, κίνηση που όμως δεν λύνει τα αμυντικά προβλήματα της ομάδα του Βεντούρα, που απογοητεύει ως τώρα εκτός. Επιλογή ο 0:0ασιατικός άσσοςσε απόδοση 1,825 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1879. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΓΚΕΝΚ

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του κυπέλλου του Βελγίου, με τη Σταντάρ Λιέγης να υποδέχεται την Γκενκ σε δύο αναμετρήσεις χωρίς καθαρό φαβορί. Αμφότερες μπήκαν με το δεξί στη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα με νίκες, η Σταντάρ με 0-2 στη Λόκερεν ενώ η Γκενκ με 2-1 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Προσεκτικά αναμένουμε τις δύο ομάδες στο πρώτο ματς και τοunder2,5 στο 1,80 είναι δίκαιο.

1877. ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Ακόμη μία αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Τότεναμ μέσα σε λίγες μόνο μέρες, οι «αλεπούδες» συνεχίζουν να ηγούνται της Πρέμιερ (παρέα με την Άρσεναλ) και θεωρείται βέβαιο πως ο Ρανιέρι θα προβεί σε ροτέισον, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι, φάνηκε άλλωστε από το 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση. «Ξεμπούκωσε» με τεσσάρα η Τότεναμ, θέλει να πάρει εκδίκηση για τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στη Λέστερ (μία ισοπαλία και μία ήττα). Ομάδα που δημιουργεί πολλές τελικές η Τότεναμ, γνωστή η φετινή ποιότητα της Λέστερ, αναμένουμε ένα παιχνίδι παραπλήσιο του 2-2 με πολλές φάσεις και γκολ. Επιλογή το over 2,5, 1,85 η τιμή του στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1883. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΞΕΤΕΡ

Επαναληπτικός αγώνας του 2-2 στην έδρα της Έξετερ, με ροτέισον αναμένεται να παραταχθεί ξανά η Λίβερπουλ, που προέρχεται από κακό αποτέλεσμα στο εντός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έδειξε στο πρώτο ματς πως έχει τσαγανό η Έξετερ, αντιμετωπίζει σαν πραγματικό τελικό το ματς, και μπορεί να το παλέψει. Δεν έπαιξαν φουλ άμυνα στο 2-2 οι «Ελληνιστές», το ίδιο αναμένουμε να κάνουνε και τώρα, μπορούν να βρουν ένα γκολ κόντρα στη -λογικά- πειραματική άμυνα των «κόκκινων». Στο 1,91 η απόδοση του αμφίσκορου στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1884. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι της η Μαρσέιγ έδειξε απελευθερωμένη και έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με αποτέλεσμα να περάσει δικαιότατα με 3-1 από την έδρα της Καέν. Τα προβλήματα για τους Μασσαλούς ξεκινούν ότι καλούνται να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, καθώς αγνοούν τη νίκη από τα τέλη Σεπτέμβρη στο γήπεδό τους, μετρώντας έκτοτε 0-6-2 εντός των συνόρων. Η Μονπελιέ δείχνει να ψάχνεται ακόμα μετά την αποπομπή του Κουρμπίς, έρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες με 0-1 στο πρωτάθλημα (από Μπορντό εντός και Μπαστιά εκτός), σε παιχνίδια που απογοήτευσε με την απόδοσή της και είδε την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στον πόντο. Μεγαλύτερη άνεση για να ασχοληθεί με το θεσμό έχει η Μαρσέιγ, το 1,80 του άσου δείχνει ανεκτό, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδό της εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε.

2387. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Να πάρει το αίμα της πίσω θέλει η Μπιλμπάο από τη Μπαρτσελόνα η οποία την διέσυρε την Κυριακή στο πρωτάθλημα (6-0) σε ένα ματς όμως που στράβωσε από νωρίς για τους Βάσκους (πέναλτι και αποβολή υπέρ των «μπλαουγκράνα» στο 4'). Η ομάδα του Βαλβέρδε απέδειξε και στην αρχή της σεζόν πως διαθέτει το απαιτούμενο πάθος και την ικανότητα για να κοντράρει στα ίσια την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης το τελευταίο διάστημα. Αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες των Μέσι και Σουάρεζ θα στραφούμε σίγουρα στο 1Χ των Βάσκων που θέλουν να ξεπλύνουν την ντροπή και να αποδείξουν πράγματα, 2,08 πληρώνει τη στιγμή που μιλάμε το 1Χ στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1889. ΑΤΛΑΣ – ΚΟΡΑΣ

Πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων για το κύπελλο Μεξικού.Η Άτλας άλλαξε προπονητή αλλά παρέμεινε αρκετά δυνατή στην έδρα της όταν αντιμετωπίζει χαμηλότερου επιπέδου ομάδες, όπως έδειξε με την Κερέταρο στην πρεμιέρα, Θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές. Η Κόρας είναι ομάδα Β’ κατηγορίας και δεν πιστεύουμε ότι αποτελεί σοβαρό μέγεθος για να πάρει αποτέλεσμα στη δυνατή έδρα της γηπεδούχου, όμως ο άσος στο 1,45 δεν έχει αξία.

1890. ΧΟΥΑΡΕΣ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Η νεοσύστατη Χουάρες πραγματοποιεί συνεχώς βήματα προόδου και δείχνει ότι γίνεται οργανωμένη και εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Παίζει στη Β’ κατηγορία της χώρας προς το παρόν. Η Γουαδαλαχάρα έχει πολύ υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν, οι οποίες είναι στο να πρωταγωνιστήσει, κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες και δεν έδειξε πολλά θετικά δείγματα. Δίκαια μοιρασμένο το σετ.

1892. ΛΕΟΝ – ΝΕΚΑΞΑ

Η Λεον έχει ξεκινήσει καταπληκτικά στο πρωτάθλημα και εντυπωσιάζει με δύο στα δύο. Συνήθως ο προπονητής Αντόνιο Πίτσι χρησιμοποιεί βασικούς στο κύπελλο, ίσως αυτή τη φορά αλλάξει τα πλάνα του, αλλά αυτό θα το γνωρίζουμε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Η Νεκάξα είναι μεγάλη ομάδα της χώρας, αλλά βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία λόγω κάποιων οικονομικών προβλημάτων, αλλά φέτος ενισχύθηκε σημαντικά και έχει καλές ελπίδες για να πρωταγωνιστήσει. Οι τιμές αδικούν τη φιλοξενούμενη.

1891. ΚΛΑΜΠ ΣΕΛΑΓΙΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η Σελάγια που παίζει στη δεύτερη κατηγορία αποτελεί ιστορική ομάδα της χώρας, όμως εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό και –κυρίως- οικονομικό επίπεδο. Έχει βελτίωση βέβαια εδώ και λίγο καιρό. Η Πατσούκα έχει μπει καλά στη νέα σεζόν και δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία. Αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που δίνει παραπάνω ελπίδες στη γηπεδούχο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ