ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(3/2). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Τουρκίας έχει κριθεί στον 4 όμιλο, και οι δύο ομάδες στο μυαλό τους περισσότερο έχουν το επερχόμενο μεταξύ τους ματς για τα πρωτάθλημα.

101. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Η Τράμπζον χρειάζεται ένα βαθμό για να είναι εξασφαλισμένη, η Ακισάρ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Κετσιορέν που αύριο υποδέχεται την αδιάφορη Μανίσασπορ (Ούτε στη Βολιβία δεν γίνονται αυτά ρε Τούρκοι…). Σε μοιρασμένο σετ και με τις δύο αντιπάλους ενδιαφερόμενες θα πάμε με την ποιοτικότερη ομάδα, δηλαδή τους φιλοξενούμενους. 0:0 ασιατικό διπλό.

102. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Εξάποντο παραμονής, οι Ιγκλς βασίζονται στην έδρα τους (4-1-4 εντός, 1-3-6 εκτός), η Εξέλσιορ είναι η ομάδα των ισοπαλιών (4-9-7 ρεκόρ, 1-5-4 εκτός) στην Ολλανδία, αμφίρροπο ζευγάρι, δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό του άσου, δείχνει να έχει πολύ Χ μέσα.

103. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Κλασική ομάδα του Σάαφ η Άιντραχτ, πολύ ευάλωτη και αφελής στα μετόπισθεν που ψάχνει πάντα το γκολ (12/18over3,5 φέτος). Ειδικά στο γήπεδο της ανοίγει πολύ εύκολα το ρυθμό (4,5 γκολ μ.ο.) και με την Βόλφσμπουργκ να έρχεται από την εκκωφαντική νίκη σε βάρος της Μπάγερν (4-1) μπορεί να επαληθευτεί το σύνολο τερμάτων 4-6 γκολ στο 2,37 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΜΑΪΝΤΖ

Αδίκησε τον εαυτό του το Αννόβερο στην ήττα με 1-0 από τη Σάλκε, εντός έδρας πάντως είναι πολύ πιο αξιόπιστο και μετράει 5-0-3, έχοντας χάσει μόνο από Γκλάντμπαχ, Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ. Η Μάιντζ επέστρεψε με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Πάντερμπορν, τα διπλά όμως δεν είναι το φόρτε της (1-5-3). Αν δεν υπήρχε το 5-0 των φιλοξενούμενων, πιθανότατα θα βρίσκαμε το -0,5 κοντά στο 2,00, τώρα στην ίδια απόδοση προσφέρεται ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

105. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Από τυχερή νίκη (0-1) έρχεται η Γκλάντμπαχ, γλιτώνοντας σε πολλές περιπτώσεις το γκολ στη Στουτγάρδη, η Φράιμπουργκ όπως το συνηθίζει χρόνια τώρα επέστρεψε από τη διακοπή αγριεμένη (4-1 την Άιντραχτ με χατ-τρικ του Πέτερσεν στο ντεμπούτο του). Στο 1,53 ο άσος, στο 1,80 το goal-goal ( Bet365), σίγουρα προτιμάμε το δεύτερο, με την Γκλάντμπαχ να μετράει 7/9 εντός έδρας (δεν σκόραρε μόνο στο 0-0 με την Μπάγερν, δέχτηκε γκολ στα 7/9). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΑΛΚΕ

Τα σπασμένα από την τεσσάρα στο Βόλφσμπουργκ (ματς στο οποίο η Μπάγερν δέχθηκε όσα γκολ είχε δεχθεί το πρώτο μισό της σεζόν) μάλλον θα πληρώσει η Σάλκε (3-0-5 εκτός), που δεν εντυπωσίασε στο οριακό 1-0 κόντρα στο Αννόβερο και τα τελευταία χρόνια δεινοπαθεί κόντρα στους υπερπρωταθλητές Γερμανίας.

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΤΕΛΣΤΑΡ

Τραγική στα τελευταία παιχνίδια της η Αλμίρε (5-2-2 εντός), έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ, την τετράδα πλέον δεν την πιάνει με τίποτα, δεν έχει κάτι να κυνηγήσει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Πάσο.

108. ΓΚΕΝΚ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Εξ αναβολής ματς για το βελγικό πρωτάθλημα, τραγική τη νέα χρονιά (3/3 ήττες με 2-12 γκολ) η Οστάνδη (3-1-7 εκτός), δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που γνωρίσαμε τον προηγούμενο 1,5 χρόνο, η Γκενκ στην έδρα της είναι αποτελεσματική (6-4-1 με 20-8 γκολ) και άξιζε το βαθμό στο πρόσφατο 1-0 στη Σαρλερουά. Άσος.

109. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ

Θα κάνει το καθήκον της η Γιουνάιτεντ, γιορτή το ματς για την Κέμπριτζ, που και εδώ που έφτασε επιτυχία είναι.

110. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΠΡΕΣΤΟΝ

Μεγάλη κόντρα κυπελλικών προπονητών, εκτιμούμε περισσότερο σαν ομάδα την Πρέστον (7-2-5 εκτός στη Λιγκ 1) αλλά τελευταία δυσκολεύεται (0-4-3 στα επτά πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει αέρα από το Λιγκ Καπ, όπου στα ημιτελικά κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ. 1-1/1-1/2-1 τα φετινά μεταξύ τους ματς, εκεί γύρω θα κινηθεί και αυτό εδώ λογικά.

111. ΦΟΥΛΑΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Σε μόνιμο ψάξιμο η Φούλαμ (7-2-5 εντός στην Τσάμπιονσιπ), η χρονιά της είναι χαμένη και απλά ψάχνει γρήγορη παραμονή και κορμό για την επόμενη σεζόν, η Σάντερλαντ ήταν πολύ καλή στο 2-0 επί της Μπέρνλι το Σάββατο, αν κατεβάσει δυνατή 11άδα το διπλό Draw No Bet θα έχει λογική.

112. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΟΛΝΤΑΜ

Ματς για γκολ, 9/13 οver 2,5 και GG μετράει στην έδρα της η Μπάρνσλεϊ (6-2-5 ρεκόρ) που φαίνεται να βρίσκει σταθερές στην επίθεση, η Όλνταμ (3-6-4 εκτός) σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Over 2,5.

113. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Κάνει τις κηδείες της η Άλφρετον (4-2-7 εντός με 8/15 over 2,5 και 9/13 GG), όμως υπάρχουν και ματς στα οποία είναι σαν μην μπαίνει καν στον αγωνιστικό χώρο, όπως το πρόσφατο 3-0 στη Γουόκινγκ. Η Λίνκολν είναι αναιμική εκτός (3-3-9 με 13/15 over 2,5 και 10/15 GG) αλλά με την ευχέρεια στης στο σκοράρισμα και το σε γενικές γραμμές καλό πρόσωπο που δείχνει τελευταία τη χρίζουμε δίκαιο φαβορί, τα γκολ θα μας απασχολήσουν μόνο πάντως, περιμένουμε οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν σε αυτά μετά το “κουλό” 1-0 κόντρα στη Ντόβερ (9 σερί μετρούσαν προηγουμένως), από 5/6 over 2,5 έρχονται οι γηπεδούχοι.

114. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Πρώτη ήττα μετά από 13 (8-5-0) ματς πρωταθλήματος για τη Ντόβερ (9-2-4 εντός, 8-2-0 στα 10 τελευταία) το 1-0 στο Λίνκολν το Σάββατο, άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ και έστω το βαθμό, η Γκρίμσμπι (8-5-2 εκτός) ξεκουράστηκε (αναβλήθηκε το παιχνίδι της κόντρα στην Τέλφορντ), τελευταίο ματς της το μεγάλο διπλό στην Ίστλι (0-1), φέτος στα δύσκολα ματς παρουσιάζεται καλύτερη. Τριπλή είναι, και τα γκολ δε θέλγουν.

Πάμε στοίχημα LIVE

115. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Πρώτος ημιτελικός του βελγικού κυπέλλου, τοπικό ντέρμπι αλλά η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης, όπως και η διαφορά των αποδόσεων βέβαια…

116. ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Με τους άλλους δύο προημιτελικούς (νοκ-άουτ) του κυπέλλου συνεχίζεται η δράση στην Ιταλία με τις Ρόμα και Φιορεντίνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τρίτη. Δεν μπορεί να ξεφύγει από τα ισόπαλα αποτελέσματα η Ρόμα (0-4-0) στο πρωτάθλημα, μια από τα ίδια και η Φιορεντίνα που είναι αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα με δύο διαδοχικά Χ. Μας δελεάζει το ενδεχόμενο της ισοπαλίας που την βρίσκουμε στο 3,50 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

117. ΜΠΡΕΝΤΑ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ύπουλη έξοδος για την Αϊντχόφεν (7-1-2 εκτός με 21-11 γκολ), σε μια έδρα που κέρδισε μόλις δύο φορές (5-3-2) την τελευταία δεκαετία, μπορεί να μετράει 3/3 νίκες το 2015 αλλά όλες ήρθαν στο γκολ και με αρκετό άγχος (με ανατροπή στο τελευταίο 5λεπτο επιβλήθηκε της Βίλεμ το περασμένο Σάββατο). Η Μπρέντα (1-4-5 εντός) επί Μάασκαντ είναι βελτιωμένη και στα δύο πιο πρόσφατα πήρε 0-0 κόντρα σε Βίλεμ (εντός) και Εξέλσιορ (εκτός). Με αέρα +9 από τον Άγιαξ πλέον η ομάδα του Κοκού, μοιάζει αρκετά πιθανό να μην καταφέρει να καλύψει το χάντικαπ που δίνεται στους γηπεδούχους (+1,75).

118. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Εξάποντο στην ουρά της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ, ξεκουράστηκε το σαββατοκύριακο η Λίβινγκστον (2-2-6 εντός), την ώρα που η Αλόα (1-2-7 εκτός) έχανε με 1-4 από την πρωτοπόρο Χαρτς. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο πέτυχαν τεράστια νίκη με 1-5 στη Νταμπάρτον, το μομέντουμ τους ευνοεί.

119. ΛΙΛΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρότι δεν πείθει η Παρί συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ ακολουθεί τις επόμενες 15 μέρες πρόγραμμα φωτιά σε όλα τα μέτωπα. Μοναδική διέξοδος της Λιλ με την κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα είναι το Λιγκ Καπ όπου έχει ευκαιρία μέσα σε ένα 90λεπτο στο γήπεδο της να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Μπορεί να ζορίσει την χωρίς Ιμπραΐμοβιτς Παρί, στο 2,00 προσφέρει η Bet365τη διπλή ευκαιρία 1Χ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

120. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – ΙΚΙΚΕ

Κακό ξεκίνημα πραγματοποιεί στην Κλαουσούρα η Ουν. Ντε Τσίλε, 1-1-2 μετράει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, το σαββατοκύριακο έχασε με 1-3 από την Αντοφαγκάστα. 4/4 GG και over 2,5 η Ικίκε (2/2 νίκες εντός, 2/2 ήττες εκτός), θα κρατήσουμε το over 3.

121. ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Παρά το ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, η ποιότητα και η εμπειρία της Αλιάνσα Λίμα (24η φορά συμμετέχει στη διοργάνωση) αναμένεται να επικρατήσουν της Ουρακάν, που μόλις για δεύτερη φορά παίζει στο Λιμπερταδόρες (η άλλη το 1974) και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία, κερδίζοντας την άνοδό της την τελευταία στιγμή και χάρη στον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Έδρα και εμπειρία αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους, οι Young Guns πρόλαβαν τον -0,25 ασιατικό άσο στο 1,90 ( Bet365), πριν πέσει στο 1,825. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

122. ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και χωρίς γκολ (0-5) η Μπαρνετσέα (η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα σκοράρει), που έχει χάσει και το πλεονέκτημα της έδρας, αφού (θα) παίζει σε όλη την Απερτούρα στο γήπεδο της Κατόλικα (έχοντας ελάχιστο κόσμο σε κάθε παιχνίδι της). Εντυπωσιακή με 4/4 νίκες σε συνδυασμό με over και goal-goal η Κονσεπσιόν (η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας), στο 2,05 προσφέρεται το διπλό στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

123. ΜΟΝΑΡΚΑΣΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Έχουν τον πρώτο λόγο οι μεξικανοί, η Δε Στρόνγκεστ παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας, τελευταίο διπλό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες το μακρινό 1981. Πάντως οι Βολιβιανοί πέρυσι έφτασαν μέχρι τα νοκ-άουτ του θεσμού, έχουν πλέον εμπειρία και δεν θα πέσουν εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ