ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (02/2). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1316. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η Μονακό από την Ανζέ (3-0), τον τελευταίο 1,5 χρόνο μάλιστα μόνο από την Παρί έχει χάσει ξανά με τόσο βαρύ σκορ. Οι Μονεγάσκοι μπορούν να ρεφάρουν και να ανταπεξέλθουν για ακόμα μία φορά στις πολλές απουσίες που υπάρχουν. Βολεύει και ο αντίπαλος αφού η Μπαστιά δεν έχει ακόμα διπλό (0-4-9) και είναι η πιο αδύναμη ομάδα μακριά από το γήπεδο της. Από τον άσο καλύτερη περίπτωση είναι η νίκη των Μονεγάσκων με 1 ή 2 γκολ διαφορά που δίνει συνδυαστική απόδοση 1,90 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

673. ΛΟΥΤΟΝ – ΓΕΟΒΙΛ

Την πρώτη της ήττα με τον Τζόουνς στο τιμόνι γνώρισε η Λούτον (3-4-7 εντός), η οποία έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς μπροστά στο κοινό της χωρίς γκολ στο 0-2 από τη Νοτς Κάουντι. Μεγάλο διπλό στην έδρα της Γουίμπλεντον έβγαλε η Γέοβιλ (2-3-9 εκτός), νίκη που ήταν η δεύτερη διαδοχική για τους φιλοξενούμενους και τους απομάκρυνε –έστω και προσωρινά- με τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ζορίζονται τελευταία οι γηπεδούχοι, ενώ η Γέοβιλ δείχνει να αναγεννιέται από τις στάχτες της, με το Χ2 να αποτελεί επιλογή.

1242. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Αναμέτρηση μόνο για live καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, διπλό χωρίς καμία στοιχηματική αξία pregame.

1243. ΜΟΡΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Μόρτον (3-3-4, 8/10 under 2,5 και 8/10 no goal) η οποία διαθέτει τη δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας, μάλιστα στα τρία τελευταία έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ. Άμεση η επιστροφή στις νίκες για τη Χιμπέρνιαν η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Σεντ Μίρεν, 6-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, στα 5 από τα 10 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5 καθώς και το no goal. Σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι με την απόδοση του διπλού όμως να βρίσκεται πολύ χαμηλά.

1244. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ – ΜΠΡΕΧΙΝ

Από μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 0-1 επί της Φόρφαρ προέρχεται η Στενχάουσμιουρ η οποία εντός έδρας μετράει 4-2-4, 7/10 over 2,5 και 6/10 goal-goal. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει η Μπρέχιν η οποία αγνοεί τη νίκη τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές (0-1-2), πρόσφατα έχασε 2-0 και στην έδρα της Στρανράερ, 2-1-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της διαθέτοντας τη δεύτερη τρίτη άμυνα με 21 γκολ παθητικό, over 2,5 τα 7 από τα 11, goal-goal τα 6. Προβάδισμα νίκης δίνουμε στους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι είναι σε αρκετά άσχημη αγωνιστική κατάσταση, ειδικά μακριά από το σπίτι τους συνήθως τα βρίσκουν… σκούρα, φυσικά καλές τύχες φαίνεται πως έχουν και τα γκολ καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων παρουσιάζονται αρκετά αφερέγγυες.

1245. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Από τρεις σερί ήττες δεχόμενη παραπάνω από ένα γκολ προέρχεται η Άλμπιον Ρόβερς η οποία εντός έδρας μετράει 5-2-3, 6/10 over 2,5 και 7/10 goal-goal. Ανεβασμένη για τα… καλά η Στρανράερ η οποία μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, πιο πρόσφατη αυτή με 2-0 επί της Μπρέχιν, 5-1-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της, goal-goal τα 6 από τα 10. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με τις αποδόσεις του ασιατικού διπλού 0:0 (ισοπαλία όχι στοίχημα) πάντως να είναι αρκετά προκλητικές, καλές τύχες φαίνεται να έχει και το αμφίσκορο.

1317. ΓΚΕΝΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Με άνεση πήρε προβάδισμα πρόκρισης η Σταντάρ, κερδίζοντας 2-0 στο πρώτο ματς τη Γκενκ και έχει το πάνω χέρι αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό. Ζορίστηκε χαρακτηριστικά η Γκενκ κόντρα στην Κορτράικ το Σάββατο για το πρωτάθλημα, αλλά με τη βοήθεια και της τύχης πήρε το τρίποντο με 1-0. Μετά το διασυρμό από τη Γάνδη (0-3), η Σταντάρ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 0-2 της Λέουβεν. Η διακοπή ωφέλησε τους φιλοξενούμενους, καθώς αποδίδουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο μετά τη μεταγραφική ενίσχυση, ενώ οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με την εικόνα τους εντός των τεσσάρων γραμμών. Το πρώτο παιχνίδι έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα από τη Λιέγη. Η λογική λέει ότι η Γκενκ θα μπει δυνατά για να ανοίξει το σκορ και να ελπίζει στη συνέχεια, αλλά δε μπορούμε να την εμπιστευθούμε έτσι όπως παίζει. Πάμε παρακάτω.

1318. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Επαναληπτικός τελικός περιφέρειας για το Λιγκ Τρόφυ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθείται απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Με 0-2 κέρδισε η Όξφορντ το πρώτο παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι γνώρισαν τον αποκλεισμό από το κύπελλο με το 0-3 από τη Μπλάκμπερν, όμως στο πρωτάθλημα παραμένουν σταθερά εντός της πρώτης τριάδας. Πολύ ανώτερη της Κρου η Μίλγουολ, όμως κόλλησε στο 1-1 και βρίσκεται στην έκτη θέση της Λιγκ 1. Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, αλλά κάτι τέτοιο δε φάνηκε επ’ ουδενί στο πρώτο ματς. Είναι κάπως υπερβολικές οι τιμές του διπλού, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

1319. ΜΠΑΡΟΟΥ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Με παιδικά λάθη στα μετόπισθεν, η Μπάροου (7-3-3 εντός) απέτυχε να κερδίσει τη Γκέιτσχεντ και εξακολουθεί να παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας, έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Γκέιτσχεντ (8-1-4 εκτός), καθώς αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), με πιο πρόσφατο θύμα της τη Γκρίμσμπι, την οποία κέρδισε με 1-0. Ικανότατη επιθετικά οι φιλοξενούμενοι, κυνηγούν τις θέσεις των πλέι-οφ, ενώ οι γηπεδούχοι με την ανασταλτική λειτουργία που έχουν δύσκολα θα μπορέσουν να κοιτάξουν παραπάνω από μία απλή εξασφάλιση της παραμονής. Με 22/30 αμφίσκορα πορεύεται η Μπάροου, για ακόμα μία φορά θα στηρίξουμε το GG

1320. MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ πανηγύρισε η Μπρέιντρι (6-4-3 εντός) κόντρα σε Ρέξαμ και Τσέστερ, επιστρέφοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο μπροστά στο κοινό της. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, η Γουέλινγκ (2-3-8 εκτός) κατάφερε στο ντεμπούτο του Φροστ να μείνει όρθια στην έδρα της Χάλιφαξ, αποσπώντας την ισοπαλία με 1-1. Το σερί δίχως νίκη όλο και διευρύνεται, καθώς η τελευταία επιτυχία των φιλοξενούμενων χρονολογείται πριν από τρεις μήνες (0-4-7 έκτοτε). Προφανώς ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά στο 1,60 δε μας λέει απολύτως τίποτα. Πιθανότατα αυτός θα συνδυαστεί από λίγα τέρματα, καθώς η Μπρέιντρι μετράει 19/27 under 2,5 και η Γουέλινγκ 17/28.

1321. ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες ήρθαν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες (3-4-0) για την Ίστλι (7-3-4 εντός), με τελευταία το 1-1 κόντρα στη Ρέξαμ, γλιτώνοντας στις καθυστερήσεις, καθώς η αντίπαλός της απώλεσε πέναλτι. Η Μπρόμλεϊ (5-2-8 εκτός) γνώρισε το διασυρμό στην έδρα της Τσέλτεναμ με σκορ 4-1, ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά το 0-1 από την Τρανμίρ. Το παιχνίδι μυρίζει GG, με τους γηπεδούχους να μετράνε 20/28 και τους φιλοξενούμενους 11/29. Μοναδικό μελανό σημείο στο αμφίσκορο είναι το γεγονός πως ενδέχεται να λείψει ο πρώτος σκόρερ της Ίστλι, Κόνσταμπλ και για αυτί ίσως είναι καλύτερα να περιμένουμε ενδεκάδες.

1322. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Χωρίς παιχνίδι πέρασε το Σαββατοκύριακο η Ντονκάστερ (5-5-4 εντός), η οποία στο τελευταίο της ματς έχασε με 1-2 από την Πορτ Βέιλ και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-2-1). Στη μάχη της ανόδου επικεντρώνεται πια η Γουόλσολ (8-4-1 εκτός), καθώς το κύπελλο αποτελεί μία ανάμνηση από το Σάββατο, όταν και διασύρθηκε με 4-0 από τη Ρέντινγκ. Τελευταία δεν πατάει ιδιαίτερα καλά, έχοντας μόλις μία νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1). Δίνουμε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απαλλαγμένοι από το κύπελλο θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για επιστροφή στις επιτυχίες στη Λιγκ 1.

1323. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Πορτ Βέιλ (7-5-1 εντός), χάνοντας με κάτω τα χέρια από τη Γουίγκαν (3-0) το Σάββατο. Τα έδωσε όλα για να κόψει βαθμούς από τη Μπάρνσλεϊ η Σουίντον (4-3-6 εκτός), χάνοντας με ένα γκολ λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα. Δυνατή στην έδρα της η Πορτ Βέιλ, αλλά θα θέλαμε λίγο καλύτερες αποδόσεις για να τη στηρίξουμε. Αυτό που μοιάζει καλή επιλογή είναι το αμφίσκορο, καθώς οι φιλοξενούμενοι μετράνε 18/28 συνολικά και οι γηπεδούχοι 8/13 μπροστά στο κοινό τους.

1324. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3), αλλά στο κύπελλο συνεχίζει να εντυπωσιάζει, πετώντας εκτός τη Σέφιλντ ΓουένσντεΪ με 3-2 το Σάββατο. Δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο η Σάουθεντ, η οποία στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος πήρε ψυχολογική ώθηση, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0 της Κόβεντρι και έδωσε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ματς δίχως νίκη (0-1-3). Το τελευταίο δείγμα των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετικό, το κλίμα φτιάχνει ξανά στις τάξεις τους, όμως ακόμα δε μπορούμε να τους εμπιστευθούμε σε τιμές φαβορί.

1326. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Πάλεψε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ντέρμπι (7-5-2 εντός) το βράδυ της Παρασκευής, όμως γνώρισε τον αποκλεισμό από το κύπελλο με 1-3. Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί τη νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ (0-2-3). Χωρίς υποχρεώσεις για το κύπελλο πέρασε το Σαββατοκύριακο της Πρέστον (4-5-5 εκτός), η οποία πριν από δέκα μέρες ηττήθηκε με 1-3 από τη Μπρέντφορντ, βάζοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων ματς (3-1-0). Ξεκάθαρο φαβορί δίνεται η Ντέρμπι, εμείς θα διαφωνήσουμε καθώς είναι ολοφάνερο πως δεν πατάει καθόλου καλά, την ώρα που η Πρέστον είναι αρκετά ζημιάρα ομάδα. Επιλογή αποτελεί το +0,75 ασιατικό διπλό.

1327. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Δεν είχε παιχνίδι κυπέλλου η Ίπσουιτς (5-6-3), καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από την Πόρτσμουθ στον προηγούμενο γύρο και έτσι το τελευταίο της δείγμα είναι ο διασυρμός στο Μπέρμιγχαμ με 3-0, με τον οποίο τερματίστηκε ένα σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα (3-2-0). Με χαρακτηριστική άνεση η Ρέντινγκ (3-3-8 εκτός) υπερκέρασε το εμπόδιο της Γουόλσολ για το κύπελλο, διαλύοντας την με 4-0. Στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3) και παραμένει σταθερά λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Δύσκολη η επιλογή σημείου, όμως δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

1328. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΕΡΝΛΙ

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (9-4-1 εντός) γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 3-2 από τη Σριούσμπερι για το κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα (3-1-0). Έδειξε τα δόντια της κόντρα στην Άρσεναλ η Μπέρνλι (5-6-3 εκτός), όμως ηττήθηκε με 2-1 και είπε αντίο στο κύπελλο. Πλέον, στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και το στόχο της ανόδου, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την πρώτη δυάδα, τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0). Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της η ΓουένσντεΪ, ικανότατη και φορμαρισμένη η Μπέρνλι. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δε θα μπλέξουμε.

1329. ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Χωρίς αγώνα πέρασε το Σαββατοκύριακο για τη Γουλβς (4-5-5 εντός), καθώς έχει αποχαιρετήσει το κύπελλο από τον προηγούμενο γύρο. Τελευταίο της δείγμα το δίκαιο 1-1 κόντρα στην ΚΠΡ. Ξέχασε να μπει στο ματς με τη Λιντς η Μπόλτον (0-3-11 εκτός), αφού όταν ξύπνησε έχανε ήδη με 0-2 και απλά μείωσε σε 1-2, μένοντας εκτός συνέχειας στο κύπελλο. Προέχει η παραμονή στην Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου επικράτησε με 3-1 της ΜΚ Ντονς στο τελευταίο της ματς. Ξεκούραστη και ενισχυμένη η Γουλβς, κουρασμένη και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς διπλό η Μπόλτον. Σε καλές τιμές κινείται ο άσος, μπορούμε να βρούμε ακόμα καλύτερες στο live.

1340. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Τρεις συνεχόμενες γκέλες μετράει η Άρσεναλ, τρεις διαδοχικές νίκες η Σαουθάμπτον. Οι «κανονιέρηδες» έπεσαν στην τρίτη θέση της Πρέμιερ και ευελπιστούν μετά την πρόκριση επί της Μπέρνλι για το κύπελλο να δώσουν τέλος στο αρνητικό τους σερί, ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν αστειεύονται οι «άγιοι» και με το διπλό στο Ολντ Τράφορντ απέδειξαν πως βρίσκουν τα πατήματά τους. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Άρσεναλ δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να σκοράρει συχνά-πυκνά το τελευταίο διάστημα. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, προτιμότερη επιλογή το αμφίσκορο, αφού είναι δεδομένες οι επιθετικές αρετές των δύο αντιπάλων. Σε απόδοση 1,95 προσφέρεται τοGGστηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1342. ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ αγκωμαχά από τις συνεχείς υποχρεώσεις αλλά και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών έχοντας χάσει 3/5 τελευταία ματς εκτός Άνφιλντ χωρίς καν να σκοράρει. Η Λέστερ πήρε ανάσες έχοντας ξεμπερδέψει με το Κύπελλο και θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Άνφιλντ που είναι η μοναδική στα 16 τελευταία της παιχνίδια. Στο 1,875 ο άσος χωρίς ισοπαλία (DNB) για τις αλεπούδες. Με 0% γκανιότα προσφέρεται το παιχνίδι στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1344. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Νόριτς με τέσσερις σερί ήττες (τρεις στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο), τροχοπέδη στις προσπάθειες της αποτελεί η άμυνά της, πάρα πολλά τα 43 γκολ που ήδη έχει δεχτεί σε 23 αγωνιστικές. Δυνατή και σοβαρή η φετινή Τότεναμ, τα πηγαίνει μια χαρά σε όλες τις διοργανώσεις, θέλει το τρίποντο για να μείνει κοντά στη κορυφή και γιατί όχι ακόμα και μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Λέστερ (η οποία αγωνίζεται με τη Λίβερπουλ). Ακόμα και χωρίς τον πολύτιμο Βερτόνχεν στα μετόπισθεν, οι «πετεινοί» έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, δίκαιο το 1,90 στο διπλό (Bet365), παίζεται επίσης το 1,95 (Stoiximan) στο over 1,5 των ομαδικών τους γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1347. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σε δεινή θέση η Σάντερλαντ που θέλει πόντους εδώ και τώρα, σκοράρει στα τελευταία της, όμως με τέτοια αμυντική συμπεριφορά το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό. Έχει σκαμπανεβάσματα η Σίτι στην απόδοσή της, με την αμυντική της γραμμή μάλιστα να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως με τη μεσοεπιθετική της ποιότητα καλύπτει τα κακώς κείμενα και παραμένει σε τροχιά κορυφής. Δεν λέει κάτι η απόδοση του διπλού, εναλλακτική λύση το GG στο 1,80 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1348. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Η Γουέστ Χαμ φαίνεται πως ξεπέρασε άμεσα την ήττα από τη Νιούκαστλ πραγματοποιώντας ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε έναν σαφέστατα πιο δυνατό αντίπαλο. Η Άστον Βίλα μπορεί το τελευταίο διάστημα να παίρνει αποτελέσματα, οι επιδόσεις της όμως μακριά από το «VillaPark» κρίνοντα επιεικώς... απαράδεκτες, φυσικά και το γεγονός πως η διάρκεια δεν αποτελεί βασικό της χαρακτηριστικό μας οδηγούν στον άσο και το 1,85 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1352. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΡΟΜΑ

Δυσκολεύεται αρκετά η Σασουόλο το τελευταίο διάστημα, πρόσφατα μάλιστα έχασε και το εντός έδρα αήττητο το οποίο διατηρούσε από την αρχή του πρωταθλήματος. Η Ρόμα προέρχεται από την πρώτη της νίκη επί Σπαλέτι, μακριά από την έδρα της παρουσιάζεται αρκετά ασταθής ωστόσο στο ραντεβού της με το σκοράρισμα είναι συνεπής. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι με το αμφίσκορο όμως να μοιάζει η ασφαλέστερη επιλογή, στην απόδοση 1,90 βρίσκουμε τοgoal-goalστην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1353. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Ήττα ύστερα από δύο σερί νίκες για την Πάρτικ Θιστλ (3-2-5, 1/10over 2,5 και 6/10 no goal) η οποία έχασε 2-4 εντός έδρας από τη Νταντί. Συνεχίζει να απογοητεύει η Μάδεργουελ (3-2-6 (6/11 over 2,5 και 6/10 no goal) η οποία μετά το εντός έδρας 2-2 επίσης με τη Νταντί παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι (0-2-2) χωρίς νίκη. Σωστά μοιρασμένο το σε καθώς οι φιλοξενούμενοι μακριά από το σπίτι τους δεν βλέπονται, μάλιστα διαθέτουν την μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, άσος αλλά δεν είναι και κανένα κελεπούρι.

1240. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας, καθώς έχουν σκοράρει μόλις μία φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και από εκεί που διεκδικούσαν ευρωπαϊκό εισιτήριο, πλέον βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Ενισχυμένη μεταγραφικά η Μπόρνμουθ, έκανε πολύ ουσιαστικές κινήσεις και συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Σαφώς μεγαλύτερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων και σε συνδυασμό με την κάκιστη φόρμα των γηπεδούχων οδηγούμαστε στο +0,25 ασιατικό διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,825 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1241. ΟΣΕΡ – ΕΒΙΑΝ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς αμφότερες προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ελαφρύ προβάδισμα νίκης δίνουμε στην Οσέρ η οποία εντός έδρας τα πηγαίνει αρκετά καλά διατηρώντας ρεκόρ 6-2-3, 6/11 under 2,5 και no goal. Σε αντίθεση με την Εβιάν η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 3-3-5, 6/11 over 2,5 και goal-goal.

1355. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΣΤΟΟΥΚ

Όσο δεν βελτιώνεται ραγδαία η εικόνα της Γιουνάιτεντ οι γκρίνιες θα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στο Ολντ Τράφορντ καθώς οι παίκτες του Φαν Χάαλ σκοράρουν 9 γκολ σε 10 ματς πρωταθλήματος. Δεν πάει πίσω η Στόουκ με μόλις δύο ματς φέτος εκτός Μπριτάνια στα οποία σκοράρει πάνω από ένα τέρμα. Παίζεται το NG στο 1,66, προκαλεί το +0,75 των φιλοξενούμενων στο 1,925.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1356. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Επαναληπτικό θα αναγκαστεί να δώσει η Γουέστ Μπρομ στο κύπελλο Αγγλίας, παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στην Πιτέρμπορο, η οποία αγωνίζεται δύο κατηγορίας χαμηλότερα. Πολλές οι ισοπαλίες για την ομάδα του Πιούλις τελευταία, μετράει τέσσερις στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια. Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας σημείωσε η Σουόνσι μέσα στο «Γκούντισον Παρκ», επικράτησε με 1-2 της Έβερτον στο ντεμπούτο του Φραντσέσκο Γκουιντολίν στην άκρη του πάγκου. Ανάσα για τους «κύκνους», στο +4 πλέον από τη διακεκαυμένη ζώνη. Αναμέτρηση που δείχνει να έχει πολύ Χ (3,10/Bet365), καμία ομάδα δεν πρόκειται να πάρει πολλά ρίσκα αν το αποτέλεσμα παραμένει ισόπαλο προς το τέλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1357. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Νίκη ύστερα από τέσσερις σερί ήττες για την Μονπελιέ η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Γκαζελέκ επικρατώντας 0-4! 5-0-7 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, στα 7 από τα 12 επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και στα 7 το goal-goal. Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και μάλιστα αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο η Μαρσέιγ έκλεψε τον βαθμό από τη Λιλ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, 5-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του Μίτσελ, στα 8 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5 και στα 6 το no goal. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ίσως το goal-goal έχει κάποια αξία αλλά έως εκεί.

1358. ΑΖΑΞΙΟ – ΝΙΜ

Τα τέσσερα παιχνίδια ούσα αήττητη (2-2-0) συμπλήρωσε η Αζαξιό η οποία στο πιο πρόσφατο στην έδρα της Τουρ απέσπασε την ισοπαλία με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, 4-5-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 8 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5 και στα 6 το no goal. Ύστερα από 23 αγωνιστικές η Νιμ κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη καλύπτοντας μάλιστα το αρχικό -9 από την τιμωρία που της είχε επιβληθεί. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών και μακριά από την έδρα τους μετράνε 3-1-7, 6/11 over 2,5 και goal-goal. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο, αμφότερες θέλουν να συνεχίσουν αήττητες και σε καμία από τις δύο δεν θα πέσει λίγος ο βαθμός.

1360. ΝΙΟΡ – ΝΑΝΣΙ

Τα δύο παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Νιόρ η οποία εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά μέτρια έχοντας απολογισμό 2-6-4, 8/12 under 2,5 και 6/12 no goal. Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Νανσί η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Κλερμόν, 5-5-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της, 7/11 under 2,5 και 6/11 no goal. Σωστά φαβορί οι φιλοξενούμενοι με το διπλό άνω του 2,00 να αποτελεί επιλογή.

1361. ΝΤΙΖΟΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Τα εννιά παιχνίδια ούσα αήττητη συμπλήρωσε η Ντιζόν ύστερα και από τη νίκη στη έδρα της Κρετέιγ με 0-1.Οι γηπεδούχοι διαθέτουν-μέχρι στιγμής- την πιο αποτελεσματική έδρα όπου και μετράνε 8-2-1 διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα με μόλις 7 γκολ παθητικό, 7 από τα 11 έληξαν over 2,5 και 6 no goal. Τέταρτη ισοπαλία στα 5 τελευταία παιχνίδια της η Βαλενσιέν (1-4-0) η οποία έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, 4-2-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 8 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του το under 2,5 και στα 8 το no goal. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο μέχρι στιγμής τη δύναμη της έδρας.

1362. ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΤΟΥΡ

Από τις πλέον αναξιόπιστες ομάδες του πρωταθλήματος Μπουργκ (7-2-3 εντός) και Τουρ (2-7-3 εκτός), αμφότερες προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με το σετ των αποδόσεων να είναι σωστά μοιρασμένο, εμείς θα απέχουμε.

1363. ΜΕΤΣ – ΛΑΒΑΛ

Συνέχισε τις νίκες η Μετς η οποία επικράτησε 0-1 στην έδρα της Εβιάν σκαρφαλώνοντας και πάλι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 6-3-3- ο εντός έδρας απολογισμός της, 7/12 over 2,5 και 6/12 goal-goal. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη για την Λαβάλ η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της παραχώρησε λευκή εντός έδρας ισοπαλία στην Νιόρ, 2-6-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της, στα10 από τα 12 επιβεβαιώθηκε το under 2,5 και στα 8 το no goal, άσος.

1364. ΛΑΝΣ – ΜΠΡΕΣΤ

Αρκετά ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα η Λανς η οποία μετράει τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1), εντός έδρας τρέχει ρεκόρ 4-6-1, τα 10 από αυτά under 2,5. Νίκη ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές για τη Μπρεστ η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Παρί FC, 2-3-7 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 8 από αυτά under 2,5 και τα 8 no goal. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όχι όμως και για 1,80, καλύτερα να του κοντράρουμε η να το αφήσουμε.

1365. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΧΑΒΡΗ

Από λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Βαλενσιέν προέρχεται ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος μέσα στο σπίτι του μετράει 4-3-4, 7/11 under 2,5 και 6/11 goal-goal. Άμεση η επιστροφή στις νίκες από τη Χάβρη η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Λανς, 5-2-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, 8 από αυτά έληξαν under 2,5 και στα 7 το goal-goal. Επιλογή των Young Guns αποτελεί το ασιατικό διπλό +0,25 στην απόδοση 1,825 της Bet365.

1367. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΚΑΡΑΚΑΣ

Πρώτος γύρος προκριματικών του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισχύει το έκτος έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι, οι ομάδες που προκρίνονται μπαίνουν στους ομίλους. Είναι αρκετά νωρίς για να εμπιστευτούμε την Ουρακάν η οποία στον συγκεκριμένο θεσμό έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες, και μάλιστα σε πολύ πιο σημαντικά ματς, πάσο.

1368. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ

Πρώτος γύρος προκριματικών του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισχύει το έκτος έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθούν κατευθείαν πέναλτι, οι ομάδες που προκρίνονται μπαίνουν στους ομίλους. Σε καλή αγωνιστικής κατάσταση οι δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από καλά αποτελέσματα εντός συνόρων, σωστά μοιρασμένο το σετ, ένα κλικ παραπάνω θα δώσουμε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι φαίνεται πως διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ, είναι πολύ νωρίς πάντως για να προκύψει κάποια σοβαρή επιλογή.

1369. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο κύπελλο Μεξικού. Ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μοντερέι η Πατσούκα και πάτησε κορυφή στην Πριμέρα, με ρεκόρ 3-1-0 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Στο κύπελλο συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς κόντρα στις Σελάγια και οδηγεί την κούρσα του ομίλου. Κάκιστο το ξεκίνημα της Ατλέτικο Σαν Λουίς στην Ασένσο (0-1-3), ενώ στο κύπελλο μετράει 1-0-1 μετά τα δύο ματς με τη Μοντερέι. Με αλλαγές θα αγωνιστεί ξανά η γηπεδούχος, λογικά ακόμα κι έτσι θα κάμψει την αντίσταση της μέτριας Ατλέτικο.

1370. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΛΟΜΠΟΣ

Πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη της νίκη για το πρωτάθλημα (0-3-1) έφτασε η Βερακρούζ, όμως αυτοκτόνησε με την Τιχουάνα, καθώς το υπέρ της 2-0 έγινε ταχύτατα 2-2. Στο κύπελλο έκανε το 2/2 κόντρα στην Αλεμπρίχες και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Ζακατέπεκ η Λόμπος για το πρωτάθλημα της Ασένσο (1-2-1), ενώ στο θεσμό του κυπέλλου απέσπασε τέσσερις βαθμούς στα ματς με την Τζαγκουάρες και βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης. 2/2 over 2,5 μετράνε οι φιλοξενούμενοι, 1/2 οι γηπεδούχοι στο κύπελλο, των οποίων τα ματς είναι πολύ γεμάτα και στο πρωτάθλημα (4/4 αμφίσκορα και 3/4 over 2,5). Δε βγαίνει κάτι άλλο πλην των πολλών τερμάτων

1371. ΒΕΝΑΝΤΟΣ - ΚΑΦΕΤΑΛΕΡΟΣ ΝΤΕ ΤΑΠΑΤΣΟΥΛΑ

Έσπασε το ρόδι η Βενάδος στη Λίγκα Ασένσο, καθώς μετά από τρεις ισοπαλίες επικράτησε της Μουρσιελάγος με 0-1, ενώ στο κύπελλο έχει απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στα δύο ματς με την Κρουζ Αζούλ. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Κλαουσούρα από την Κορεκαμίνος, η Καφεταλέρος τρέχει ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα (3/3), όμως στο κύπελλο έχει δύο βαθμούς από τις ισάριθμες ισοπαλίες κόντρα στην Ατλάντε. Δυνατή στην έδρα της η Βενάδος, αλλά είναι φανερό πως οι φιλοξενούμενοι πατάνε καλύτερα και για το λόγο αυτό θα τους στηρίξουμε.

1374. ΧΟΥΑΡΕΣ – ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Μετά την κατάκτηση του Απερτούρα, η Χουάρες δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά στο Κλαουσούρα (1-2-1), όμως έσπασε το ρόδι με τη νίκη κόντρα στην Ατλάντε. Στο κύπελλο επικράτησε της Γουαδαλαχάρα στην πρεμιέρα, για να χάσει από την ίδια στη συνέχεια. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ντοράδος, δεν έχει πετύχει ούτε γκολ στην Πριμέρα (0-0-4), ενώ μαζί με τα ματς κυπέλλου μετράει 6/6 ήττες. Λογικό και επόμενο να έρθει η απόλυση του προπονητή Λουίς Σουάρες και στο ματς με τη Χουάρες θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή. Τα μαύρα τους τα χάλια έχουν οι φιλοξενούμενοι, λογικά θα επιβεβαιωθεί ο άσος, αλλά θα τον θέλαμε σε καλύτερες τιμές για να μας απασχολήσει πιο σοβαρά.

1372. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΚΟΡΑΣ

Παρότι έχανε με 2-0 από τη Βερακρούζ, η Τιχουάνα κατάφερε βγάζοντας χαρακτήρα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο είχε ανάγκη για την τόνωση της ψυχολογίας της. Στο κύπελλο έκανε το 2/2 κόντρα στη Μουρσιελάγος και ευελπιστεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Μετά το εντυπωσιακό 0-6 της πρεμιέρας κόντρα στη Μουρσιελάγος για το πρωτάθλημα, η Τέπιτς γνώρισε τρεις διαδοχικές ήττες, όμως στο κύπελλο έχει καλό απολογισμό, μαζεύοντας τέσσερις βαθμούς από τα παιχνίδια με την Άτλας (1-1-0). Ανώτεροι και με ανεβασμένο ηθικό οι γηπεδούχοι, όμως ο άσος του 1,47 δε μας λέει απολύτως τίποτα.

1373. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΑΤΛΑΝΤΕ

Επιτέλους νίκη για την Κρουζ Αζούλ, επιβλήθηκε με 2-1 της Τζαγκουάρες και έσπασε το ρόδι στο πρωτάθλημα. Δε μπήκε καλά στο Κλαουσούρα η Ατλάντε (1-1-2), ενώ προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Χουάρες. Στο κύπελλο οι γηπεδούχοι μετρούν μία νίκη και μία ήττα από τα ματς με τη Βενάδος, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν δύο φορές ισόπαλοι με την Καφεταλέρος (0-2-0). Δε δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θεσμό η Κρουζ Αζούλ, με την Ατλάντε να μην πείθει στην έναρξη της σεζόν, ώστε να κοιτάξουμε την κόντρα. Καλύτερη λύση η αποχή.

1375. ΜΙΝΕΡΟΣ ΝΤΕ ΖΑΚΑΤΕΚΑΣ – ΛΕΟΝ

Σε μετρ των ισοπαλιών αναδεικνύεται με το ξεκίνημα της σεζόν η Μινέρος. Μετράει 4/4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Ασένσο, ενώ στο κύπελλο συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς (1-1-0) στα ματς με τη Μονάρκας. Έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες στην Πριμέρα, η Λεόν γνώρισε την παρθενική της ήττα με το 3-1 από την Τίγκρες, στο τελευταίο ματς του Χουάν Αντόνιο Πίτσι στον πάγκο της, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική Χιλής. Όσον αφορά το κύπελλο διέσυρε και διασύρθηκε από τη Νεκάξα, επικρατώντας αρχικά με 5-0, για να χάσει εν συνεχεία με 4-1. Είχαμε σκοπό να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, αλλά η αλλαγή προπονητή αλλοιώνει τα πλάνα μας. Έχουν πάντως τον πρώτο λόγο.

1427. ΑΛΕΜΠΡΙΘΕΣ ΝΤΕ ΟΑΞΑΚΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης έχασε και τα δύο ματς με τη Βερακρούζ για το κύπελλο η Αλεμπρίχες, δείχνοντας αρκετά ανταγωνιστική. Στο πρωτάθλημα μετράει ρεκόρ 1-2-1, με πιο πρόσφατο το 1-1 κόντρα στη Μινέρος. Παρότι προηγήθηκε και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, η Τζαγκουάρες έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να χάσει από την Κρουζ Αζούλ και τελικά τα κατάφερε (2-1). Αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα της Πριμέρα (1-1-2), όταν και επιβλήθηκε της απογοητευτικές Ντοράδος, ενώ στο κύπελλο απέτυχε να πάρει κάποια νίκη στα δύο ματς με τη Λόμπος (0-1-1). Δε μας γεμίζουν το μάτι οι φιλοξενούμενοι, αν έπρεπε να επιλέξουμε υποχρεωτικά πλευρά θα πηγαίναμε με την έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ