BIG GAMES BET

Αργεντινή - Βραζιλία: Superclasico για εκδίκηση και 2.32

Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στον Μαρκίνιος στον τελικό του Copa America στο Μαρακανά
Ο Λιονέλ Μέσι κόντρα στον Μαρκίνιος στον τελικό του Copa America © 2021 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Στο Σαν Χουάν η Αργεντινή φιλοξενεί τη Βραζιλία σ’ ένα clasico για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής παρόντος του Λιονέλ Μέσι και την ομάδα του Σκαλόνι να ψάχνει εκδίκηση. Απών ο Νεϊμάρ.

Σπουδαία αναμέτρηση στο Σαν Χουάν και η αυλαία των αγώνων του Νοεμβρίου των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ πέφτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Superclasico στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής με την Αργεντινή να φιλοξενεί τη Βραζιλία (01:30 LIVE από το SPORT24 ). Αυτή πρόκειται να είναι η 108η μεταξύ τους συνάντηση με την παράδοση να είναι με το μέρος της σελεσάο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 43-25-39 το ρεκόρ για τους καριόκας, ενώ σε επίπεδο προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου το ρεκόρ είναι 4-2-2 για τη Βραζιλία.

Αργεντινή - Βραζιλία: Προγνωστικά και ανάλυση

Τελευταία συνάντηση που παίχτηκε ποδόσφαιρο ήταν στον τελικό του Copa America στις 11 Ιουλίου, εκεί που επικράτησε η παρέα του Λιονέλ Μέσι 1-0 και σήκωσε την κούπα. Το λέμε αυτό, διότι ακολούθησε η επεισοδιακή αναμέτρηση στη Βραζιλία για προκριματικά που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς πριν συμπληρωθεί δεκάλεπτο αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αστυνομικές δυνάμεις και υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας, καθώς Αργεντινοί παίκτες δεν είχαν ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Και οι δύο πλευρές έχουν ζητήσει το ματς εκείνο να πάρουν στα χαρτιά, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση και οι παίκτες του Σκαλόνι βλέπουν το αποψινό ματς ως έναν τρόπο να δώσουν απαντήσεις και να αντιδράσουν παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο ρεβάνς για τα όσα έγιναν. Έχει χαρακτήρα εκδίκησης το αποψινό ματς, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που έλεγαν για μέρες πως οι Βραζιλιάνοι φοβήθηκαν την ήττα από την Αργεντινή για αυτό και ακολούθησαν οι σκηνές που όλοι είδαμε.

Άπαντες περιμένουν πώς και πώς το αποψινό ματς, επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και το Μπισεντενάριο θα κοχλάζει, έτσι και αλλιώς στο Σαν Χουάν όσες φορές έχει παίξει (6), έχει κερδίσει. Μέσα σ’ όλα αυτά ο Σκαλόνι επιβεβαίωσε πως ο ηγέτης της Αλμπισελέστε, Λιονέλ Μέσι, θα αγωνιστεί απόψε, καθώς είναι απόλυτα έτοιμος. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε στο Μοντεβιδέο την Ουρουγουάη με το οριακό 1-0, σ’ ένα ματς που άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Ντι Μαρία, αλλά από εκεί και πέρα έγινε διαχείριση και κάλλιστα θα μπορούσε να δεχτεί γκολ. Στο τελευταίο τέταρτο μπήκε ο Μέσι, καθώς ο Σκαλόνι ήθελε να τον προφυλάξει. Απέχει 6 βαθμούς από τη Βραζιλία και με μία νίκη απόψε θα αυξήσει το άγχος στους καριόκας, που δεδομένα πάντως παίζουν καλύτερα στα προκριματικά.

Η Βραζιλία από μέρους της παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο Τίτε έχει δομήσει μια ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο και χαρακτήρα. Παίζει ξανά επιθετικά, ενώ ο πολύπειρος τεχνικός έχει σουλουπώσει ανασταλτικά την ομάδα, δεν θυμίζει σε πολλά το συνονθύλευμα προηγούμενων ετών. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε σχετικά ήσυχο βράδυ κόντρα στην Κολομβία στο Σάο Πάουλο. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, έκανε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να τις τελειώσει. Ο Άλισον από την άλλη λίγες φορές κινδύνευσε. Τη λύση έδωσε εν τέλει ο Πακετά στο 72’ ύστερα από ασίστ του Νεϊμάρ. Απόψε ο σταρ της Παρί δεν υπολογίζεται, καθώς ορισμένες ενοχλήσεις τον έθεσαν εκτός. Τιμωρημένος ο χαφ Καζεμίρο επίσης.

Αργεντινή - Βραζιλία: Πιθανές ενδεκάδες

Ο Σκαλόνι απόψε θα πάει με 4-3-3 τον Μαρτίνες κάτω από τα δοκάρια, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι και Ακούνια στην άμυνα, Ντε Πολ, Ροντρίγκες και Λο Τσέλσο στον άξονα, αριστερά Μέσι, δεξιά Ντι Μαρία και στην κορυφή τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Υπάρχει βέβαια ένα ενδεχόμενο ο Παρέδες να πάρει τη θέση του Ροντρίγκες στη μεσαία γραμμή, μια απόφαση, που θα παρθεί πάντως την τελευταία στιγμή. Στον πάγκο δεδομένα ο Ντιμπάλα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο Μέσι.

Αντί για το σύνηθες 4-4-2 ο Τίτε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Άλισον, αριστερά ο Άλεξ Σάντρο, δεξιά ο Ντανίλο, στόπερ Μαρκίνιος και Μιλιτάο. Ο Φαμπίνιο θα πάρει τη θέση του Καζεμίρο, ενώ θα έχει δίπλα του τον Φρεντ. Ραφίνια δεξιά, Βινίσιους αριστερά, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Πακετά, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι ο Ματέους Κούνια.

Αργεντινή - Βραζιλία: Στοιχηματική πρόταση

Superclasico με τα όλα του. Οι ομάδες έχουν παρελθόν μετά τα όσα έγιναν στη Βραζιλία και το Σαν Χουάν αναμένεται να πάρει… φωτιά. Συν τοις άλλοις το γεγονός πως ο Σκαλόνι θα ξεκινήσει τον Μέσι δημιουργεί μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον κόσμο της Αλμπισελέστε. Η Βραζιλία έχει συμμαζευτεί με τον Τίτε, ο οποίος είναι μόνιμα υπό αμφισβήτηση από ορισμένα Μέσα στη χώρα του καφέ. Μάλλον έχουν ξεχάσει την εικόνα των προηγούμενων ετών. Οι απουσίες του Νεϊμάρ και του Καζεμίρο είναι σημαντικές, βέβαια η δεύτερη μπορεί να καλυφθεί μ’ αυτή του Φαμπίνιο. Το "θέλω" στην Αργεντινή για τη νίκη είναι μεγαλύτερο και το γεγονός πως ο Μέσι θέλει να ξεκινήσει και ο ίδιος αποτυπώνουν το όλο κλίμα. Δεν διακυβεύεται μόνο ένα τρίποντο απόψε. Στο 2.32 άσος αξίζει το ποντάρισμα. Εκτός έδρας η Βραζιλία δυσκολεύεται να τελειώσει τα ματς και χωρίς Νεϊμάρ θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή - Βραζιλία: 1 (απόδοση 2.32), 01:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ