BETMARKET TIPS

Άρης – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με πέντε ειδικά στοιχήματα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με πέντε ειδικά στοιχήματα
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ κρίνει τον φετινό πρωταθλητή και το BetMarket.gr έχει τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Στην τελευταία του στροφή μπαίνει το φετινό πρωτάθλημα και ποιος θα το έλεγε πως ο πρωταθλητής θα κρινόταν από το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας. Ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή και στο +2 από την ΑΕΚ. Για να πανηγυρίσει όμως την κατάκτηση του τίτλου οφείλει να περάσει νικηφόρα από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Στατιστικά αγώνα

Με βάση τις αποδόσεις οι ασπρόμαυροι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.80. Από εκεί και πέρα, τη νίκη του Άρη τη βρίσκουμε στο 4.25, ενώ η ισοπαλία είναι στο 3.85.

Λαμβάνοντας υπόψιν όμως την παράδοση των δύο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος θα διαπιστώσουμε ότι ο Άρης είναι η ομάδα που έχει δυσκολέψει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα τον ΠΑΟΚ. Ειδικοτερα, οι κιτρινόμαυροι έχουν φέτος 2 νίκες και μόλις μία ισοπαλία απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου. Μάλιστα, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από τη Τούμπα στην πρεμιέρα των playoffs.

Μάλιστα, σε αυτά τα παιχνίδια έχουν βγει συνολικά 18 κάρτες, όλες κίτρινες. Δηλαδή 6 κάρτες κατά μέσο όρο σε κάθε ματς. Παράλληλα, παρατηρούμε ότι στα 2/3 φετινά παιχνίδια έχει βγει κάρτα στα πρώτα λεπτά των αγώνων. Με βάση αυτό, βρίσκουμε αξία στο να βγει η πρώτη κάρτα του αγώνα πριν το 22’ σε απόδοση 1.83.

Κοιτώντας τα στατιστικά των ομάδων από την σεζόν 2018/19, σεζόν που επέστρεψε ο Άρης στη Stoiximan Super League, παρατηρούμε πως υπάρχει μεγάλη ισορροπία, αφού οι δύο ομάδες έχουν από 7 νίκες η κάθε μία, ενώ 8 έχουν λήξει ισόπαλα. Το ίδιο βλέπουμε και στα γκολ που έχουν σκοράρει οι δύο ομάδες. Ο Άρης έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 21 φορές, ενώ ο ΠΑΟΚ 22.

Διαιτητής

Ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ, ορίστηκε να σφυρίξει τον “τελικό” του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ανήκει στην elite κατηγορία της UEFA, ενώ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, έχοντας διευθύνει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-0 το 2022 και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 δύο χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα, έχει βρεθεί στον δρόμο των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη αρκετές φορές.

Φέτος έχει διαιτητεύσει συνολικά 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας “τιμωρήσει” τους παίκτες με κίτρινη κάρτα 124 φορές, ενώ την κόκκινη την έχει χρησιμοποιήσει 5. Πρακτικά βγάζει 4,6 κάρτες ανά παιχνίδι τη χρονιά που διανύουμε. Με βάση αυτό και όσων έχουμε πει παραπάνω, περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα είναι “αίμα κι άμμος” με πολλές κάρτες και φάουλ. Το over 6,5 κίτρινες είναι σε απόδοση 1.73, ενώ το over 7.5 το βρίσκουμε στο 2.38.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αντίθετα με την ευκολία που δίνει κάρτες ο Γκρίνφιλντ, δεν δίνει εύκολα το σημείο του πέναλτι. Φέτος έχει χρειαστεί να το κάνει μόλις 3 φορές. Να υπάρξει πέναλτι στο ματς το βλέπουμε σε απόδοση 2.57.

Σκόρερ

Ο Λορέν Μορόν έχει βάλει 19 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, όντας ο πρώτος σκόρερ με ένα μόλις γκολ παραπάνω από τον Αγιούμπ Ελ Καμπί. Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι θα ψάξει το γκολ προκειμένου να καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ο έμπειρος στράικερ φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση καθώς σκόραρε 2 γκολ στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στη Λαμία. Στη διάρκεια των playoffs έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 5 φορές. Να σκοράρει ο Μορόν το βρίσκουμε σε απόδοση 3.60, ενώ το να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ τουλάχιστον 2 φορές είναι στο 16.50.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προέρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου σκόραρε δις. Γκολ πέτυχε και κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Η απόδοση να σκοράρει ο Σέρβος εξτρέμ είναι στο 3.75.

Άρης – ΠΑΟΚ – Ειδικά Στοιχήματα

  • Πρώτη κάρτα πριν το 22:00: 1.83
  • Over 6,5 κίτρινες κάρτες: 1.73
  • Over 7,5 κίτρινες κάρτες: 2.38
  • Να σκοράρει ο Μορόν: 3.60
  • Να σκοράρει ο Ζίβκοβιτς:3.75

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ