ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Άρσεναλ - Φούλαμ: Προγνωστικά και ανάλυση για το λονδρέζικο ντέρμπι

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ του Μαρτινέλι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ φιλοξενεί στο Έμιρεϊτς της Φούλαμ για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League σε μια λονδρέζικη μονομαχία που οδηγεί στο 2.47.

Η δράση στην Premier League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/08) για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με μια λονδρέζικη μονομαχία. Στο Έμιρεϊτς η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Φούλαμ (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι φίλοι της Άρσεναλ έχουν μετά από πολύ καιρό πίστη στην ομάδα. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς είναι η ηγετική προσωπικότητα που ενδεχομένως να έλειπε επιθετικά από τους Κανονιέρηδες και η ομάδα έχει ξεκινήσει με 3/3 για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, ενώ και τα δύο διπλά τα έβγαλε δίχως να δεχτεί γκολ. Επίδοση που είχε να κάνει την εμφάνισή της από το μακρινό 1993.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρεμιέρα των Lillywhites ήταν ιδανική, αφού πήραν 2-2 με τη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια ήρθε για τη λονδρέζικη ομάδα το 0-0 με τη Γουλβς εκτός έδρας, κέρδισε στο Κρέιβεν Κότατζ 3-2 την Μπρέντφορντ σ’ ένα ματς ροντέο που δεν εντυπωσίασε, αλλά είχε τον Μίτροβιτς να τη ξελασπώνει στις καθυστερήσεις. Μεσοβδόμαδα έχασε στο League Cup από την Κρόουλι, ομάδα της League Two και τέθηκε εκτός συνέχειας με 2-0. Μόλις μια φορά στο παρελθόν έχει αποφύγει την ήττα τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φούλαμ κέρδισε την Μπρέντφορντ με αγχωτικό τρόπο, αυτό ήταν το πρώτο λονδρέζικο ντέρμπι στην Premier League μετά από 24 ματς που παίρνει, δεν έχει την παράδοση με το μέρος της, ενώ δεν συνηθίζει να είναι αήττητη στα τέσσερα πρώτα ματς. Βασίζεται κατά πολύ στις δυνατότητες του Μίτροβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρισματικός σκόρερ, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτός. Η Άρσεναλ έχει μπει με άλλη αύρα, είναι συνεπής στο σκοράρισμα και προσπαθεί να μην δίνει πολλά δικαιώματα ανασταλτικά, έστω στις αρχές, το τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια είναι άλλη ιστορία. Μετά από τρία ματς έχει δεχτεί 2,11 xG, στο τελευταίο κόντρα στην Μπόρνμουθ που κέρδισε 3-0 δέχτηκε 0,21 xG. Στο 2.47 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Φούλαμ: 1 & under 3,5 (2.47), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ