FREETIPS247

Αυστρία – Τουρκία: Με special bet στο 70.00 και Bet Builder

Austria's Marko Arnautovic celebrates after scoring his side's third goal from the penalty spot during a Group D match between Poland and Austria at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Petr Josek)
Austria's Marko Arnautovic celebrates after scoring his side's third goal from the penalty spot during a Group D match between Poland and Austria at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Petr Josek) @2024 PETR JOSEK/AP IMAGES

Το Freetips247.com αναλύει και προτείνει special bet και Bet Builder για την μεγάλη μάχη της Αυστρίας με την Τουρκίας.

Το δικό της έπος κατάφερε να γράψει η Αυστρία, η οποία σε όμιλο με Ολλανδία και Γαλλία βρήκε τον τρόπο να τερματίσει πρώτη. Αυτό ήρθε μετά τη νίκη κόντρα στους «οράνιε», των οποίων επικράτησε μετά από ένα συγκλονιστικό ματς (3-2).

Από την άλλη, η Τουρκία νίκησε 2-1 την Τσεχία στο Γκελζενκίρχεν και προκρίθηκε στους «16» του EURO 2024. Έτσι, η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα θα αντιμετωπίσει την Αυστρία απόψε στις 2 Ιουλίου στη Λειψία.

Στους τελευταίους 4 αγώνες της Τουρκίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), όπως από δύο σερί Over 2.5 προέρχεται και η Αυστρία. Και γι' αυτό value bet είναι να επιτευχθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, σε απόδοση 1.93.

Ειδικά στοιχήματα

Η προηγούμενη αναμέτρηση των Τούρκων κόντρα στους Τσέχους είχε σκληρά μαρκαρίσματα που οδήγησαν τον Ρουμάνο Κόβατς να βγάλει συνολικά 20 κάρτες, εκ των οποίων οι δύο κόκκινες. «Επίδοση» που συνιστά ρεκόρ σε τελική φάση EURO, αφού το προηγούμενο ήταν... μόλις δέκα. Γι΄ αυτό θα ρισκάρουμε απόψε και θα πάμε με το ειδικό bet: Αυτογκόλ, κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 70.00.

Bet Builder

Για το Bet Builder θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.93, μιας και όπως προαναφέραμε στους τελευταίους 4 αγώνες της Τουρκίας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), όπως από δύο σερί Over 2.5 προέρχεται και η Αυστρία. Και γι' αυτό value bet είναι να επιτευχθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Επιπλέον, θα πάμε με την Αυστρία στην κανονική διάρκεια σε απόδοση 1.90, καθώς η ομάδα του Ραλφ Ράνγκιγκ διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο, το οποίο έχει αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται εδώ και πως μπορεί να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση. Και τέλος θα πάμε με το να σκοράρει ο Αρναούτοβιτς σε απόδοση 2.87, το πρώτο κανόνι των Αυστριακών.

  • Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.93)
  • Τελικό Αποτέλεσμα: 1 (1.90)
  • Να σκοράρει: Αρναούτοβιτς (2.87)

Απόδοση Bet Builder: 5.10

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ