STOIXIMAN

Euro 2024: Με Bet Builder σκοπιμότητας στο Ισπανία - Ιταλία, με Μίτροβιτς στο Σλοβενία - Σερβία και Έρικσεν στο Δανία - Αγγλία

Euro 2024: Με Bet Builder σκοπιμότητας στο Ισπανία - Ιταλία, με Μίτροβιτς στο Σλοβενία - Σερβία και Έρικσεν στο Δανία - Αγγλία

Η δράση συνεχίζεται στα γήπεδα της Γερμανίας, με τρεις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024.

Την αυλαία ανοίγουν Σλοβενία και Σερβία, με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 16:00 στο Μόναχο.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε η ομάδα του Κεκ, στο 1-1 της πρεμιέρας με τη Δανία. Έμεινε πίσω στο σκορ η Σλοβενία μόλις στο 17', δέχθηκε πίεση, ωστόσο άντεξε και έμεινε στο ματς. Δεν ρίσκαρε, είχε υπομονή και βρήκε τη στιγμή της ισοφάρισης στο 77', μαζί και έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Το πάλεψε η Σερβία στο πρώτο ματς του ομίλου απέναντι στην Αγγλία. Και υπό προϋποθέσεις μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Παρά το γκολ του Μπέλιγχαμ στο 13', δεν έχασε τη συνοχή της, ούτε ξέφυγε από το αρχικό πλάνο. «Βραχυκύκλωσε» δημιουργικά την αντίπαλο της, ωστόσο με τη σειρά της δεν απείλησε.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Υψηλό το 47% κατοχής μπάλας απέναντι σε μια θεωρητικά ανώτερη ομάδα, ωστόσο δεν μεταφράστηκε σε ευκαιρίες για γκολ. Μοιραία γνώρισε την ήττα, που τη στέλνει με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία.

Οριακό ματς και μάλλον με χαρακτήρα «τελικού» όσον αφορά τον τρόπο που διαμορφώνεται η βαθμολογία στο Group C. Η Σλοβενία τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Αγγλία και είναι υποχρεωμένη να ψάξει το τρίποντο. Το ίδιο και η Σερβία μετά την ήττα της πρεμιέρας. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Μίτροβιτς 2+ προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 5.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:00 στη Φρανκφούρτη το δεύτερο ματς του Group C ανάμεσα σε Δανία και Αγγλία. Αδικεί την ομάδα του Χιούλμαντ το 1-1 της πρεμιέρας με τη Σλοβενία. Πλήρωσε ωστόσο το γεγονός της αναποτελεσμαιτκότητας της.

EuroScorer: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που σκοράρει ο παίκτης σου!

Με 62% κατοχή μπάλας, αλλά και 1.72 xG, η Δανία υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Και το πλήρωσε σε μια στιγμή ολιγωρίας στην άμυνα, που έφερε και το γκολ της ισοφάρισης. Αποτέλεσμα που υποχρεώνει την παρέα του Έρικσεν να ψάξει το αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί του ομίλου.

Η Αγγλία δεν έπεισε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Σερβία. Το τέρμα του Μπέλιγχαμ στο 13' αποδείχθηκε αρκετό, αφού τουλάχιστον ανασταλτικά η Αγγλία δεν κινδύνεψε. Η εικόνα της ωστόσο από τη μέση και μπροστά ήταν μάλλον κακή, αφού δεν είχε συνέπεια στη δημιουργία και απέτυχε να βάλει με προϋποθέσεις τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Το τρίποντο ωστόσο της προσφέρει μια μεγαλύτερη άνεση διαχείρισης των δεδομένων στο ματς της 2ης αγωνιστικής του ομίλου.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Η Δανία είναι σκληρή, έχει υπομονή στο χορτάρι και ταχυδυναμικούς παίκτες. Μεγαλύτερη η ανάγκη της για αποτέλεσμα, ωστόσο δεν θα μπει σε διαδικασία να το εκβιάσει. Η Αγγλία πάλι δεν έχει λόγο να ρισκάρει, πολύ περισσότερο να βιαστεί, καθώς ακόμη και το σενάριο της ισοπαλίας δεν της δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Έρικσεν 39+ πάσες στο ματς σε απόδοση 3.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Ισπανία - Ιταλία στο Γκεζελκίρχεν (22:00) για το Group B. Η «furia roja» ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα, επικρατώντας 3-0 της Κροατίας! Το σκορ την κολακεύει, ωστόσο είναι δείγμα του υψηλού δείκτη αποτελεσματικότητας που είχε στο 90λεπτο με την Hrvatska.

Είναι ενδεικτικό πως για πρώτη φορά μετά το 2008 είχε μικρότερη κατοχή μπάλας από την αντίπαλο της (46% - 54%), όμως στον ίδιο αριθμό on target τελικών πέτυχε τρία γκολ και κράτησε το μηδέν παθητικό. Χαρακτηριστικό και το γεγονός πως τα xG ήταν 2.11 - 2.27 για την Κροατία.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Αντανακλαστικά και πνευματική ετοιμότητα έδειξε η Ιταλία απέναντι στην Αλβανία. Μπορεί η αντίπαλος της να την σόκαρε με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της τελικής φάσης του Euro, ωστόσο μέχρι το 16' η Squadra Azzurra έφερε τούμπα το ματς με γκολ των Μπαστόνι (11') και Μπαρέλα (16').

Υπόθεση... Ίντερ η ανατροπή, με την Ιταλία να διατηρεί τον έλεγχο στη συνέχεια και να βάζει το τρίποντο στο σακούλι της. Δίκαιο το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σπαλέτι θα μπορούσε να καθαρίσει πιο εύκολα με ένα τρίτο γκολ, αλλά η δουλειά έγινε.

Το 2-2 της Τετάρτης ανάμεσα σε Κροατία και Αλβανία, αφαιρεί πολλή από την πίεση σε Ισπανία και Ιταλία για το μεταξύ τους παιχνίδι. Και βάζει περισσότερη σκοπιμότητα, καθώς αμφότερες θέλουν οπωσδήποτε να αποφύγουν το ενδεχόμενο της ήττας, που μπορεί να τις βάλει σε μπελάδες την τελευταία αγωνιστική.

Καλύτερη η Ισπανία με τη μπάλα στα πόδια, πιο καπάτσα η Ιταλία, αρκετά ισορροπημένο το ζευγάρι. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Ντιμάρκο 2+ τάκλιν & Over 2,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 6.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ