STOIXIMAN

Euro 2024: Με Bet Builder στο 10.25 το Ολλανδία - Γαλλία

Euro 2024: Με Bet Builder στο 10.25 το Ολλανδία - Γαλλία

Κομβικές για τη συνέχεια των ομάδων στο Euro 2024 οι αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Αρχής γενομένης από αυτή ανάμεσα σε Σλοβακία και Ουκρανία, στις 16:00 στο Ντίσελντορφ. Ονειρική η πρεμιέρα για την ομάδα του Καλτσόνα, καθώς επικράτησε 1-0 του Βελγίου και με το «καλημέρα» ανέτρεψε τα δεδομένα στο Group E.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πήρε προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό και λίγο έλειψε να βρει και δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος. Άντεξε στην πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε την έκπληξη. Ντουμπράβκα ο κορυφαίος, εξαιρετική εμφάνιση από τους Σκρίνιαρ, Βάβρο, Ντούντα, Κούτσκα και Χαράσλιν.

Ισχυρό το σοκ για την Ουκρανία στην πρεμιέρα της στα γήπεδα της Γερμανίας. Υποψιασμένη μπορεί να ήταν, σίγουρα όμως δεν περίμενε τέτοιο πατατράκ από τη Ρουμανία. Με εξαίρεση τους Στεπανένκο και Μούντρικ, οι υπόλοιποι έπεσαν σε... ξέρα και το εύρος της ήττας έφτασε στο επίπεδο τυο 3-0. Δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια στο ματς της 2ης αγωνιστικής η Ουκρανία, ειδικά από τη στιγμή που στο φινάλε του Group E αντιμετωπίζει το Βέλγιο.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Είναι ένα ερώτημα αν η Σλοβακία μπορεί να σταθεί όρθια σε δεύτερο σερί ματς που κουβαλά την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Η Ουκρανία δεν έχει τίποτα να σκεφτεί, καθώς μόνο με τρίποντο διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Ντόβμπικ 1+ προσπάθειες στην εστία & Ουκρανία Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 6.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Για το Group D, Πολωνία και Αυστρία παίζουν τα ρέστα τους στο Βερολίνο, στην αναμέτρηση των 19:00. Πικρό φινάλε για την Πολωνία στην πρεμιέρα, απέναντι στην Ολλανδία. Με τον Λεβαντόβσκι ανέτοιμο στον πάγκο, ο Μπούκσα άνοιξε το σκορ 16'. Ο Χάκπο ισοφάρισε στο 29' για τους «οράνιε» και το 1-1 παρέμενε έως το 83'.

EuroScorer: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που σκοράρει ο παίκτης σου!

Χρονικό σημείο που ο Βέγχορστ σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, υποχρεώνοντας σε ήττα τους Πολωνούς. Εξέλιξη που διαμορφώνει ξεκάθαρα τα δεδομένα για την ομάδα του Πρόμπιερζ, που μόνο με νίκη επί της Αυστρίας έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Αυστρία στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στη Γαλλία. Κυρίως ανασταλτικά, καθώς επιθετικά είχε τις στιγμές της, όχι ωστόσο και συνέπεια σε επίπεδο δημιουργίας. Έτσι δεν βρήκε απάντηση στο... αυτογκόλ του Βέμπερ στο 38' και γνώρισε ήττα 1-0 από τους «τρικολόρ».

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Έδειξε ξανά πόσο σκληρή ομάδα είναι η Αυστρία, συμπαγής και πειθαρχημένη, ωστόσο με εξαίρεση 4-5 μονάδες δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα. Όπως για την Πολωνία, έτσι και για την Αυστρία, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη νίκη.

Δεν χωρά ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς αμφότερες οι ομάδες βολεύονται με ένα και μόνο αποτέλεσμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχουν είναι το γκολ. Και ίσως ένα να μην φτάσει. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Over 3,5 κάρτες & Ζάμπιτσερ 1+ ασίστ σε απόδοση 7.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής ολοκληρώνεται με τη ματσάρα Ολλανδία - Γαλλία στις 22:00 στη Λειψία, για το Group D. Έδειξαν χαρακτήρα οι «οράνιε» στην πρεμιέρα, καθώς έκαμψαν την αντίσταση της Πολωνίας με ανατροπή.

Με 65% κατοχή μπάλας, 20(4) τελικές και 1.50 xG, η ομάδα του Κούμαν ήταν ασυνήθιστα ψύχραιμη, με υπομονή και μεθοδικότητα στο χορτάρι. Μόλις πέρασε στο χορτάρι και κλασικός φορ περιοχής, ήρθε το δεύτερο πολυπόθητο γκολ στο ματς και μαζί το τρίποντο.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Δεν έπεισε στην πρεμιέρα η Γαλλία, έστω κι αν επικράτησε 1-0 της Αυστρίας. Δίκαιο το αποτέλεσμα, όχι ωστόσο ενδεικτική της δυναμικής της η απόδοση της Γαλλίας. Ήταν φλύαρη, αναποτελεσματική και με σχετική υπεροψία, που όμως δεν της στοίχισε.

Έχασε πάντως τον Εμπαπέ για τις επόμενες μέρες, καθώς έσπασε τη μύτη του. Υπάρχει τεράστιο βάθος επιλογών στην αποστολή των «τρικολόρ» και ναι μεν είναι μεγάλη η απουσία του νέου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ντεσάν έχει λύσεις για να την καμουφλάρει.

Η Γαλλία είναι θεωρητικά ανώτερη, ωστόσο στην πρεμιέρα δεν έπεισε παρά τη νίκη της. Η Ολλανδία πήρε ψυχολογία με την ανατροπή, δείχνει πολύ πιο σοβαρή από όσο την είχαμε συνηθίσει και είναι σε θέση να πάρει αποτέλεσμα. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Under 29,5 τάκλιν συνολικά & Under 3,5 οφσάιντ στο ματς σε απόδοση 10.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ