STOIXIMAN

Euro 2024: Με Super Ενισχυμένες σε κόρνερ και κάρτες στο Κροατία - Αλβανία, με Χάβερτς και Βιρτς στο Γερμανία - Ουγγαρία

Germany's Florian Wirtz, center, celebrates after scoring the opening goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Germany's Florian Wirtz, center, celebrates after scoring the opening goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Κομβικές οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Euro 2024 και το πρόγραμμα της Τετάρτης κάνει... δυνατή εκκίνηση

Κομβικές οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Euro 2024 και το πρόγραμμα της Τετάρτης κάνει... δυνατή εκκίνηση με το Κροατία - Αλβανία στο Αμβούργο (16:00). Μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα του Ντάλιτς στην πρεμιέρα του Group B, ηττήθηκε 3-0 από την Ισπανία.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί ανασταλτικά στις ανάγκες του αγώνα, ούτε είχε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως το σκορ διαμορφώθηκε με την Κροατία να έχει 54% κατοχή μπάλας και 2.27 xG, απέναντι στο 46% και 2.11 της Ισπανίας αντίστοιχα. Όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος, χαμένο πέναλτι από τον Πέτκοβιτς στο 80'.

Super Ενισχυμένη Over 4.5 συνολικές κάρτες & Over 8.5 κόρνερ, 4.70 από 3.75

Το πάλεψε η Αλβανία απέναντι στην Ιταλία και προηγήθηκε με το πιο γρήγορο γκολ που έχει μπει ποτέ σε Euro! Ο Μπαϊράμι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Σιλβίνιο στην πρώτη φάση της αναμέτρησης, ωστόσο Μπαστόνι (11') και Μπαρέλα (16') έφεραν τούμπα το ματς μετά από ένα τέταρτο αγώνα. Δεν βρήκε απάντηση η Αλβανία στο υπόλοιπο του ματς, κρατά την καλή εμφάνιση και το γεγονός πως ήταν πλήρως ανταγωνιστική απέναντι σε ένα σαφώς πιο ποιοτικό και έμπειρο σύνολο.

Seri διλήμματα για το Euro 2024 όπου διεκδικείς έως 1.000.000€ στη Stoiximan!

Κροατία και Αλβανία είναι με την πλάτη στον τοίχο. Έχει χαρακτήρα τελικού η μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια στη συνέχεια. Μεγαλύτερο το «πρέπει» για το φαβορί, ωστόσο η Κροατία έχει τον τρόπο της σε τέτοιες καταστάσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Μάγιερ & Κροατία Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:00 στη Στουτγκάρδη, το δεύτερο ματς του Group A ανάμεσα σε Γερμανία και Ουγγαρία. Σαρωτική στην πρεμιέρα η «νασιονάλμανσάφτ», όπως μαρτυρά το 5-1 επί της Σκωτίας. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα το σκορ ήταν ήδη στο 2-0, ενώ η αποβολή του Πόρτιους στο 44' έβαλε ουσιαστικά τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.

Super Ενισχυμένη Βιρτς Over 0.5 προσπάθειες στην εστία & Χάβερτς Over 1.5 προσπάθειες στην εστία, 4.00 από 3.20

Χαρακτηριστική η στατιστική απεικόνιση, με 68% - 32% κατοχή μπάλας, 20(10) - 1(0) τελικές και 5-0 κόρνερ. Πέντε διαφορετικοί παίκτες βρήκαν δίχτυα για τη Γερμανία, που ψάχνει το 2/2 κόντρα στην Ουγγαρία για να κλειδώσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

EuroScorer: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που σκοράρει ο παίκτης σου!

Αγνώριστη η ομάδα του Ρόσι στην πρεμιέρα απέναντι στην Ελβετία. Συνήθως συμπαγής, σκληρή και αποτελεσματική, εντούτοις σε αυτή την περίπτωση δεν έβγαλε κανένα από αυτά τα στοιχεία στο χορτάρι. Παρουσίασε σοβαρά θέματα στην ανασταλτική της λειτουργία, είχε χαμηλό δείκτη δημιουργίας και μοιραία ηττήθηκε 3-1 από την Ελβετία.

EuroWinner: Κερδίζεις έπαθλα* κάθε φορά που κερδίζει η ομάδα σου!

Αποτέλεσμα που την αφήνει με μοναδική επιλογή το αποτέλεσμα απέναντι στη Γερμανία. Θέλει έστω τον βαθμό η Ουγγαρία, προκειμένου να ελπίζει ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, ωστόσο το έργο της απέναντι στα «πάντσερ» είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολο.

Η Γερμανία θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ της πρεμιέρας και να ξεμπερδεύει πριν την τελευταία αγωνιστική. Η Ουγγαρία δεν έχει πολλά να σκεφτεί, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας θα πρέπει να... ετοιμάζει βαλίτσες. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Γκιουντογάν 1+ ασίστ & Όρμπαν 42+ πάσες σε απόδοση 12.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ολοκληρώνεται στην Κολωνία, όπου Σκωτία και Ελβετία διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Εφιαλτική η πρεμιέρα για τους «χαϊλάντερς», που δεν βρήκαν κανέναν τρόπο να αντιμετωπίσουν τη Γερμανία. Η Σκωτία μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξε στο Μόναχο, το ερώτημα είναι αν μπορεί να συνέλθει άμεσα και να διαχειριστεί την πίεση.

Super Ενισχυμένη να δεχθούν κάρτα οι 2 ομάδες και στα 2 ημίχρονα, 5.50 από 4.55

Το κλισέ «καλοκουρδισμένο ρολόι» βρήκε απόλυτα εφαρμογή στο 3-1 της Ελβετίας επί της Ουγγαρίας. Ο Γιακίν εμφάνισε την ομάδα του απόλυτα διαβασμένη, έτοιμη πνευματικά και άρτια τακτικά στην πρεμιέρα.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας με 15€ κουπόνι efood στη Stoiximan!

Με μπόλικη υπομονή, αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία όταν έπρεπε, η Ελβετία επικράτησε σχετικά εύκολα καθώς με εξαίρεση ένα 20λεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, είχε τον έλεγχο του αγώνα. Με νίκη κόντρα στην Σκωτία είναι αγκαλιά με το εισιτήριο της επόμενης φάσης, ακόμη και με τον βαθμό ωστόσο έχει πολλές ελπίδες φτάσει στον στόχο της.

Περίεργο παιχνίδι. Η Σκωτία έχει πίεση, ανάγκη το αποτέλεσμα και πολύ κόσμο στο πλευρό της. Η Ελβετία έχει μια σχετική άνεση στον τρόπο που μπορεί να προσεγγίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 3,5 κάρτες & Άνταμς 2+ σουτ σε απόδοση 5.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ