STOIXIMAN

Οι νέες αποδόσεις για πρόκριση ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους

Το επόμενο βήμα για τις ομάδες μας στα προκριματικά του Champions, του Europa και του Conference League, έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7, μετά την κλήρωση που φανέρωσε ποια θα είναι τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν (στους 3ους προκριματικούς) οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους μας στην Ευρώπη.

Το επόμενο βήμα για τις ομάδες μας στα προκριματικά του Champions, του Europa και του Conference League, έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας 22/7, μετά την κλήρωση που φανέρωσε ποια θα είναι τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν (στους 3ους προκριματικούς) οι τρεις από τους τέσσερις εκπροσώπους μας στην Ευρώπη. Το ενδιαφέρον γύρω από το στοίχημαείναι άμεσο.

Ο ΠΑΟΚ, αν περάσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, θα τεθεί αντιμέτωπος στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με μία εκ των Μάλμε (Σουηδία) ή Κλάκσβικ (Ισλανδία). Η απόδοσή του λοιπον, στο να φτάσει στη φάση του ενιαίου ομίλου στο Champions League είναι 2.65.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League αποκλείοντας την Μπότεφ Πλόβντιβ θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Άγιαξ - Βοϊβοντίνα. Αυτό δυσκολεύει πολύ την κατάσταση, με τον Άγιαξ να φαντάζει ως ο πιθανότερος αντίπαλος. Η απόδοσή του λοιπον, ώστε να φτάσει στη φάση του ενιαίου ομίλου στο Europa League έχει ανέβει στο 5.00.

Η 3η περίπτωση που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκά προκριματικά, είναι φυσικά αυτή της ΑΕΚ και της προσπάθειας που κανει στο Conference League. Αν περάσει από την αδύναμη Ίντερ Εσκάλδες, θα συναντήσει ξανά μία ομάδα από τα κάτω ράφια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και συγκεκριμένα το νικητή του ζευγαριού Νόα (Αρμένια) - Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα). Έτσι, το να φτάσει στη φάση του ενιαίου ομίλου στο Conference League έχει απόδοση 2.00.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ