BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Αποδόσεις άνω του διπλασιασμού στο Europa League

Ο Μπάρντι με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ
Ο Μπάρντι με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ © 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Δύο σημεία σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από τα προκριματικά του Europa League.

Ρουζομπέροκ – Τράμπζονσπορ

Ιστορικής σημασίας ήταν η προηγούμενη σεζόν της Ρουζομπέροκ, που κατέκτησε το Κύπελλο Σλοβακίας και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Europa League. Αυτό ήταν το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της και η 2η κατάκτηση Κυπέλλου. Απέκλεισε την Τόμπολ από το Καζακστάν στον 1ο προκριματικό, παρά το γεγονός ότι έχασε με 1-0 στον προηγούμενο αγώνα. Ήταν αρκετή η νίκη με το ευρύ 5-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Έτοιμη για το πρώτο επίσημο αγώνα της είναι η Τράμπζονσπορ, η οποία έχει δώσει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια που κέρδισε αμφότερα. Τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα την περσινή χρονιά και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ της με πολλές προσθαφαιρέσεις, ενώ η κορυφαία της μεταγραφή είναι αυτή του Σάβιτς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Τράμπζονσπορ είναι το φαβορί της αναμέτρησης κι αν παρουσιαστεί σοβαρή θα κερδίσει. Η Ρουζομπέροκ είναι μεν δυνατή στην έδρα της αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Αναμένουμε ότι η ομάδα της Τουρκίας θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης, χωρίς να ξεφύγει ιδιαίτερα στο σκορ. Το διπλό και under 4,5 σε απόδοση 2,00 θεωρούμε ότι είναι πολύ τίμιο.

Σέριφ – Έλφσμποργκ

Ζορίστηκε αρκετά η Σέριφ κόντρα στη Ζίρα στον προηγούμενο γύρο, αλλά πέρασε στην επόμενη φάση. Έχασε το πρώτο ματς στην έδρα της με 1-0 και παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει στον επαναληπτικό μόλις στο 5’, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κόκκινη κάρτα της αντιπάλου. Με δύο γκολ, οδήγησε το ματς στην παράταση και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Μπορεί να κατάφερε να προκριθεί, ωστόσο πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της αισθητά αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας η Έλφσμποργκ μετά την επιστροφή από τη διακοπή. Πέντε διαδοχικές νίκες μετράει η ομάδα της Σουηδίας σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει 19 γκολ ενεργητικό σε αυτά τα ματς, δηλαδή 3,8 γκολ ανά παιχνίδι. Στατιστικά που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά που δεν μένουν απαρατήρητα. Στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είναι στην 4η θέση με 25 βαθμούς.

Στηρίζουμε τη φόρμα της Έλφσμποργκ και επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2,45. Οι Σουηδοί βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, ενώ η Σέριφ στα προηγούμενα παιχνίδια της έδειξε πως έχει αδύναμα σημεία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • 25/7, 19:30 - Ρουζομπέροκ – Τράμπζονσπορ: 2 & under 4,5 (απόδοση 2,00)
  • 25/7, 20:00 - Σέριφ – Έλφσμποργκ: 2 (απόδοση 2,45)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ