BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδια με γκολ για τις κυπριακές ομάδες

Ο Ντραγκόμιρ στο φιλικό της Πάφου με τον Παναθηναϊκό
Ο Ντραγκόμιρ στο φιλικό της Πάφου με τον Παναθηναϊκό ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Στα προκριματικά του Conference League ρίχνονται απόψε οι κυπριακές ομάδες και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση της ημέρας.

Πλήρης δράση σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος, μιας και πέφτει η αυλαία στο τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων όσον αφορά τα προκριματικά. Σήμερα τα βλέμματα πέφτουν στα προκριματικά του Europa και του Conference League και μάλιστα έχουμε και κυπριακή παρουσία με τρεις ομάδες. Έχουμε εντοπίσει μάλιστα δύο σημεία από τα παιχνίδια τους, οπότε πάμε να δούμε την ανάλυση.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πάφου κόντρα στην Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί τα πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας και έχοντας σταθερότητα στην άμυνα και παραγωγικότητα στην επίθεση. Βέβαια έριξε αυλαία στις υποχρεώσεις της εντός των συνόρων με δύο ήττες πριν τους ευρωπαϊκούς της αγώνες. Κρατάμε σαν στοιχεία την αμυντική συνοχή στα παιχνίδια με την Βάασα που την έφεραν στην επόμενη φάση. Η Πάφος από την άλλη γνώρισε δύο ήττες από την Έλφσμποργκ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τα προκριματικά του Europa League και να διεκδικεί την είσοδο στην League Phase του Conference League. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως την βελτίωση της ομάδας στον δεύτερο αγώνα και παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από νωρίς, βρέθηκε ακόμα και μπροστά στο σκορ, παρά το τελικό 5-2.

Έχουμε δύο ομάδες που με βάση όσα δήλωσαν οι προπονητές τους, θα ψάξουν τη νίκη. Περιμένουμε από την Πάφο να δείξει καλύτερη εικόνα σήμερα, την ώρα που η Ζαλγκίρις έχει ένα μίνι αβαντάζ λόγω των πολλών επίσημων αγώνων στα πόδια της. Θα προτιμήσουμε, λοιπόν, το Goal/Goal στον αγώνα σε απόδοση 1.93.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ομόνοιας με την Τορπέντο Κουτάισι. Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι στα φιλικά που έδωσαν, με αποτέλεσμα η εικόνα τους για σήμερα να αποτελεί γρίφο για τις προβλέψεις μας. Άλλωστε είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, οπότε δεδομένα θα δούμε το σύνολο «μουδιασμένο». Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θέλει να βάλει στοπ στο σερί της Τορπέντο και να αρχίσει αυτό της Ομόνοιας, με βάση τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου. Σαφώς, όμως, θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο σύνολο από αυτό που είδαμε στα φιλικά παιχνίδια. Η Τορπέντο από την άλλη Η Τορπέντο πέρασε από τα Τίρανα με σκορ 0-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εντός των τειχών είναι μία άκρως αποτελεσματική ομάδα, μιας και τρέχει ένα αήττητο σερί 17 αγώνων και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Στα αρνητικά είναι η απουσία του Auro, που παίζει στο κέντρο της ομάδας και αποτελεί σημαίνοντα παίκτη.

Η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο, κυρίως λόγω ρόστερ και έδρας. Στη φάση που την βρίσκουμε, όμως, αλλά και με δεδομένη την μέχρι τώρα πορεία της Τορπέντο, δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους Γεωργιανούς. Τα αμυντικά προβλήματα που έδειξε η Ομόνοια στα φιλικά της και το γεγονός ότι θέλει σκορ πρόκρισης σήμερα, μας οδηγούν στα γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες «παίζει» στο 2,00 και θα αποτελέσει την δεύτερη επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ECL – 25/7, 19:00 – Ζαλγκίρις – Πάφος: Goal/Goal (Απόδοση: 1,93)
  • ECL – 25/7, 19:30 – Ομόνοια – Τορπέντο Κουτάισι: Goal/Goal (Απόδοση: 2,00)

Βρείτε στο BetMarket.gr μελετημένα προγνωστικά από τις κορυφαίες διοργανώσεις και σύγκριση αποδόσεων από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ