BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ειδικό του Μπακασέτα που πληρώνει στο 3,15

Ο Άντραζ Σπόραρ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη | 7 Απριλίου 2024
Ο Άντραζ Σπόραρ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη | 7 Απριλίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Αποδόσεις έως και το 3,15 έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ.

Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, ο οποίος υποδέχεται τη Μπότεφ Πλόβντιβ, για τα προκριματικά του Europa League.

Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ

Ο Παναθηναϊκός είναι ο κυπελλούχος Ελλάδας οπότε και αγωνίζεται στα προκριματικά του Europa League. Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε πριν το τέλος της σεζόν για να τον διαδεχθεί ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Αλόνσο, που βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

Έχουν ήδη γίνει κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, το οποίο έχει αλλαγές. Στα φιλικά προετοιμασίας, οι «Πράσινοι» έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια και κέρδισαν τα δύο. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, θέλει ποδόσφαιρο κατοχής και άμεση πίεση στον αντίπαλο για ανάκτηση της μπάλας. Είναι εμφανές από το παιχνίδι των «Πρασίνων», πως ο Αλόνσο θέλει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ κέρδισε επίσης το Κύπελλο στη χώρα της, τη Βουλγαρία, και εξασφάλισε εισιτήριο για το Europa League. Στον πρώτο γύρο των προκριματικών, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Μάριμπορ. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Ντούσαν Κέρκεζ, γνωστός για το πέρασμα του από την Κύπρο. Ο Σέρβος κόουτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, όμως η ομάδα του δεν έχει κάτι να χάσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παίζει κλειστά με κοντά τις γραμμές για να μην αφήνει κενούς χώρους πίσω και αμύνεται μαζικά, καθώς ανασταλτικά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Όσον αφορά την επίθεση, είναι μία γρήγορη ομάδα που στις αντεπιθέσεις προσπαθεί να παίξει γρήγορα από τα πλάγια. Επιπλέον, είναι ικανή στο ψηλό παιχνίδι και συχνά επιδιώκει τις σέντρες.

Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ: Προγνωστικά (25/07/24)

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί εδώ, όμως το ΟΑΚΑ δεν είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει σαν κανονική έδρα. Η απουσία του Ιωαννίδη είναι σημαντική, αλλά, επιθετικά δεν περιμένουμε να δυσκολευτούν οι «Πράσινοι». Δεν είναι απίθανο όμως να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο ανασταλτικό κομμάτι, καθώς ο αντίπαλος όταν βρίσκει χώρο τον εκμεταλλεύεται. Συνεπώς, περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, με το Goal/Goal να προσφέρεται σε απόδοση 1,88.

Από εκεί και πέρα προκύπτει ένα ενδιαφέρον σημείο στα ειδικά παικτών. Η Μπότεφ αμύνεται μαζικά όπως είπαμε παραπάνω, επομένως ίσως χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να απειλήσει με σουτ εκτός περιοχής. Το συγκεκριμένο στοιχείο το έχει στο ρεπερτόριό του ο Μπακασέτας. Έτσι κι αλλιώς, με την απουσία του Ιωαννίδη, ο αρχηγός της Εθνικής αναμένεται να πάρει περισσότερες επιθετικές αρμοδιότητες. Έτσι λοιπόν, επιλέγουμε να έχει ο Μπακασέτας Over 1.5 προσπάθειες στην εστία, σε απόδοση 3,15

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • 25/7, 21:00 - Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ: Goal/Goal (απόδοση 1,88)
  • 25/7, 21:00 - Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ: Μπακασέτας Over 1.5 προσπάθειες στην εστία (απόδοση 3,15)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ