STOIXIMAN

Στα τρία χαμένα πέναλτι, το ένα σε πάει ταμείο

Στα τρία χαμένα πέναλτι, το ένα σε πάει ταμείο

Η Stoiximan για πολλοστή φορά πρωτοπορεί, πληρώνοντας στα μέλη της εύστοχο πέναλτι για 4 διαφορετικές ομάδες, έστω και αν στα δίχτυα κατέληξε μόλις το ένα, από τα συνολικά 7 που εκτελέστηκαν σε δύο αγώνες σε Ιταλία και Ισπανία.

το Φιορεντίνα - Μίλαν στο Αρτέμιο Φράνκι, ήταν ένα από τα πιο ελκυστικά παιχνίδια για το στοιχηματικό κοινό την 7η αγωνιστική της Serie A. Ο αγώνας περιελάμβανε 3 γκολ, με τους Βιόλα να κερδίζουν με σκορ 2-1, αλλά και 3 χαμένα πέναλτι! Ένα απέκρουσε ο Μενιάν κι άλλα δύο ο Δαβίδ Ντε Χέα.

Η Stoiximan πλήρωσε την αγορά «Να σκοράρει με πέναλτι» και για τις δύο ομάδες.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όμως, λειτούργησε και στον αγώνα της Χιρόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι συμπτώσεις ήταν πολλές, αφού το σκορ ήταν 2-1 με τη γηπεδούχο να επικρατεί. O Πάουλο Γκαζανίγκα φόρεσε το δεύτερο διαθέσιμο μανδύα του superman μετά τον Ντε Χέα, πιάνοντας κι αυτός 3 πέναλτι!

Το μοναδικό εύστοχο στην αναμέτρηση (και συνολικά στις δύο αναμετρήσεις) ήταν αυτό του του Στουάνι, που έδωσε στη Χιρόνα τους 3 βαθμούς της νίκης, σε έναν αγώνα με απίστευτες ανατροπές και σασπενς.

Συνοψίζοντας, η Stoiximan, πλήρωσε κανονικά όλα τα μέλη της που είχαν επιλέξει την αγορά «Να σκοράρει με πέναλτι» για οποιαδήποτε από τις τέσσερις παραπάνω ομάδες, ανεξάρτητα από το εάν αυτές ευστόχησαν ή όχι.

Με άλλα λόγια, η Stoiximan, στα 3 χαμένα πέναλτι, στο ένα σε πάει ταμείο.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ