ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Διπλασιασμός με τον Χάλαντ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του με τέσσερα γκολ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Άιντραχτ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Άιντραχτ © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Γειτονικό ντέρμπι το Μπόχουμ - Ντόρτμουντ, με τον Ερλινγκ Χάλαντ να κάνει τη διαφορά σε τιμές διπλασιασμού.

Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται απόψε στο γειτονικό Μπόχουμ σε ένα ιδιαίτερο ματς (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), που έχει τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, αφού τα γήπεδα των δύο ομάδων απέχουν μόλις 17 χιλιόμετρα. Το διπλό των "κιτρινόμαυρων" προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο 1.50, ενώ ο άσος παίζει πάνω από το 6.00 κατά μέσο όρο.

Η νεοφώτιστη Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου και Σταφυλίδη (αμφότεροι αναμένονται βασικοί απόψε), πραγματοποιεί ανέλπιστα θετική πορεία μέχρι στιγμής στην Bundesliga. Μάλιστα στα τελευταία επτά ματς έχει μαζέψει 15 βαθμούς, που είναι η δεύτερη καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της Μπάγερν!

Η Ντόρτμουντ μετά την ήττα στο Klassiker στοχεύει στο 3/3 στα ματς με Μπόχουμ, Γκρόιτερ Φιρτ και Χέρτα μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου για να μην ξεφύγει περαιτέρω η Μπάγερν και πέσει πρόωρα η μάχη του τίτλου.

Μπόχουμ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η έδρα της Μπόχουμ δεν είναι απλή υπόθεση, αφού εκεί έχει μαζέψει τους 13 από τους 19 βαθμούς της φέτος. Η επιστροφή ωστόσο του Ερλινγκ Χάλαντ ασφαλώς δίνει το δικαίωμα στην Ντόρτμουντ να αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να αλώσει το Ρουρστάντιον.

Ο Νορβηγός στράικερ είναι ένας παίκτης που αλλάζει τις ισορροπίες και ανεβάζει κατακόρυφα επίπεδο την επίθεση των "κιτρινόμαυρων". Επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του, ο 21χρονος άσος μπήκε αλλαγή στο Βόλφσμπουργκ στο 73' και χρειάστηκε επτά λεπτά για να γράψει το 3-1 στο 80'. Ακολούθως έπαιξε βασικός στο Klassiker και ισοφάρισε σε 2-2 με εκπληκτικό πλασέ στο 48' πριν γίνει αλλαγή στο 80'. Την Τρίτη στο εντός έδρας ματς με την Μπεσίκτας για το Champions League, μπήκε αλλαγή στο 63' και μέχρι το 81' είχε στείλει το δείκτη του σκορ από το 3-0 στο 5-0.

Εν ολίγοις μετά την επιστροφή του στη δράση, ο Χάαλαντ σημείωσε τέσσερα γκολ παίζοντας μόλις 119 λεπτά! Στην καριέρα του στην Bundesliga μετράει 51 γκολ σε 54 εμφανίσεις ή θέλετε σε 4.145 λεπτά συμμετοχής. Σκοράρει δηλαδή ένα τέρμα ανά 81 λεπτά.

Κόντρα στην Μπόχουμ, ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ αναμένεται βασικός και λογικά θα την οδηγήσει στο διπλό σκοράροντας. Το κόμπο νίκη Ντόρτμουντ και γκολ Χάαλαντ σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ - Ντόρτμουντ: 2 & Χάλαντ να σκοράρει (απόδοση 2.00), 16:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ