ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύο over και g/g στο Τότεναμ-Άρσεναλ

Δύο over και g/g στο Τότεναμ-Άρσεναλ

Παραδοσιακά πολλά γκολ στα ματς της Τότεναμ με την Άρσεναλ, νίκη με γκολ θέλει η Φενέρμπαχτσε για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον τίτλο, σκοράρουν Έσμπιεργκ και Μπρόντμπι.

Το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" δεν ταιριάζει στην Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια. Οι "κανονιέρηδες" στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στη "φωλιά" της Τότεναμ δεν έχουν καταφέρει να επικρατήσουν σε ματς πρωταθλήματος (0-2-3).

Αξίζει να σημειωθεί πως με εξαίρεση το 1-0, σκορ με το οποίο επικράτησε η Άρσεναλ στον πρώτο γύρο, τα 9 προηγούμενα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες από το Λονδίνο ανεξαρτήτου έδρας ήταν Over, ενώ τα 8 από τα 9 σημαδεύτηκαν από γκολ εκατέρωθεν.

Κάτι ανάλογο αναμένουμε και απόψε καταλήγοντας στο g/g σε τιμές 1.70.

Από εκεί και πέρα η Φενέρμπαχτσε δεν σκοπεύει να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη μετά την γκέλα της Γαλατασαράι με τα "καναρίνια" να έχουν δύο ματς λιγότερα.

Η Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Ερσίγεσπορ από το 1992 μετρά ανεξαρτήτου έδρας έξι νίκες και μία ισοπαλία, εκ των οποίων τα έξι παιχνίδια έληξαν Over.

Η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ερσίγεσπορ με την ομάδα της Καισάρειας να έχει καλές πιθανότητες να σκοράρει στο "Σουκρού Σαράτσογλου" συμβάλλοντας στο Over που πληρώνει 1.65.

Τέλος γκολ περιμένουμε και στην αναμέτρηση της Έσμπιεργκ με την Μπρόντμπι δύο ομάδες που διατηρούν καλές σχέσεις με τα αντίπαλα δίχτυα. To Οver προσφέρεται στο 1.95.

Προτάσεις

Tότεναμ-Άρσεναλ g/g

Φενέρμπαχτσε-Ερσίγεσπορ Over

Έσμπιεργκ-Μπρόντμπι Over

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ