BETMARKET TIPS

Ελλάδα – Ιρλανδία: Η επίδραση του Μπακασέτα διπλασιάζει

EURO 2024 / PLAY OFF /  /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / PLAY OFF / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρία σημεία σε αποδόσεις διπλασιασμού έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από τα παιχνίδια του Nations League.

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου υποδέχεται την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας σε ένα παιχνίδι που θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει και να βάλει γερές βάσει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Στα άλλα παιχνίδια που ξεχωρίζουν το Αυστρία – Νορβηγία, με το οποία επίσης θα ασχοληθεί το Betmarket.

Ελλάδα – Ιρλανδία (21:45)

Ιστορική βραδιά στο Γουέμπλεϊ την περασμένη Πέμπτη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού νίκησε για πρώτη φορά την Αγγλία, με σκορ 2-1. Νίκη τεράστιας σημασίας αφού πλέον η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν αποτελεί όνειρο για την Εθνική, αλλά είναι το ζητούμενο πλέον. Μία νίκη βέβαια, που επισκιάστηκε από τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τους διεθνείς μας να είναι συναισθηματικά φορτισμένοι, δίχως να μπορούν να πανηγυρίσουν την μεγάλη τους επιτυχία. Στα αγωνιστικά, η Ελλάδα έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση ήταν καλύτερη από την Αγγλία, ενώ πέτυχε πέντε γκολ και μέτρησαν τα δύο. Απέδειξε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως είναι ένα ποιοτικό σύνολο που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Ιρλανδία πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα της Φινλανδίας κι έκανε ένα μεγάλο βλήμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού στη League B. Ήταν η καλύτερή της εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνει την ανατροπή. Έκανε το καλύτερό της παιχνίδι δημιουργικά και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλα γκολ.

Το σημερινό παιχνίδι ελλοχεύει κινδύνους και δεν είναι εύκολο για την Ελλάδα. Βέβαια είναι πιο ποιοτικό σύνολο από την Ιρλανδία, οπότε δικαίως δίνεται ως φαβορί από τις στοιχηματικές. Ωστόσο, η Ιρλανδία είναι μία σφιχτή ομάδα που δεν είναι εύκολο να την απειλήσεις, αλλά δυσκολεύεται και στο να απειλήσει η ίδια. Η Εθνική μας διαθέτει πολύ καλή άμυνα και δεν βλέπουμε να δέχεται γκολ και παράλληλα η ποιότητα που έχει στην επίθεση μπορεί να της δώσει τη νίκη. Εμείς θα επιλέξουμε το πιο safe 1X & No Goal σε απόδοση 1,97. Το συγκεκριμένο σημείο έχει επιβεβαιωθεί στις 5/6 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες συνολικά. Παράλληλα, η Ελλάδα το επιβεβαιώνει στα τελευταία 5/7 παιχνίδια της και τα δύο που δεν πέρασαν ήταν κόντρα σε Ολλανδία και Γαλλία.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον προκύπτει στα ειδικά των παικτών με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει την τιμητική του. Ο αρχηγός της Εθνικής έχει δώσει τρεις ασίστ έως τώρα στη διοργάνωση, ενώ η μπάλα περνάει συνέχεια από τα πόδια του. Επίσης είναι γνωστό ότι ο ίδιος δοκιμάζει να σουτάρει από μακριά όποτε βρει την ευκαιρία και αυτό ίσως να χρειαστεί απόψε κόντρα σε μια κλειστή άμυνα. Να σκοράρει ή να βγάλει ασίστ ο Μπακασέτας σε απόδοση 1,90.

Αυστρία – Νορβηγία (21:45)

Πολύ ενδιαφέρουσες στοιχηματικές προτάσεις προκύπτουν κι από τα άλλα παιχνίδια της βραδιάς και ειδικά από το Αυστρία – Νορβηγία. Οι γηπεδούχοι είναι στην 2η θέση με 4 βαθμούς, ενώ έχασαν από τη σημερινή τους αντίπαλο τη 2η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να είναι στο -3 βαθμολογικά. Προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στο Καζακστάν, όπου έκαναν μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ομάδα του Ρλφ Ράνγκνικ ήταν καταιγιστική, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι στον όμιλο με 7 βαθμούς. Δεν ξεκίνησαν με τον ιδανικό τρόπο, αφού ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στην έδρα του Καζακστάν την 1η αγωνιστική αλλά στη συνέχεια κέρδισαν κατά σειρά Αυστρία (2-1) και Σλοβενία (3-0). Είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματά της. Στα θετικά είναι η κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ που με τα δύο γκολ κόντρα στη Σλοβενία έφτασε τα 34 με το εθνόσημο κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του.

Αμφότερες οι ομάδες παίζουν επιθετικά κι έχουν ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Η Αυστρία είναι η ομάδα που καίγεται για βαθμούς, θα ,πει πολύ επιθετικά στο ματς κι ο ρυθμός αναμένουμε να είναι πολύ υψηλός. Με βάση όλα αυτά επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1,91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 13/10, 21:45 Ελλάδα – Ιρλανδία: 1Χ και No Goal (απόδοση 1.97)
  • 13/10, 21:45 Ελλάδα – Ιρλανδία: Μπακασέτας Γκολ ή ασίστ (απόδοση 1.90)
  • 13/10, 21:45 Αυστρία – Νορβηγία: Over 2.5 (απόδοση 1.91)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ