BIG GAMES BET

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον στο Έλαντ Ρόουντ κόντρα στη Λιντς
Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Έβερτον προσπαθεί να βρει πάλι παλμό και ελπίδα και φιλοξενεί το Γκούντισον Παρκ την απρόβλεπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποντάρισμα στο 2.30.

Μ’ ένα δυνατό ματς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Κυριακής στην Premier League, η Έβερτον φιλοξενεί στο Γκούντισον Παρκ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24) σε μια αναμέτρηση που η υποχρέωση νίκης είναι μεγάλη.

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και ανάλυση

Κάτι πάει να χτίσει η Έβερτον το τελευταίο διάστημα. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, επέστρεψε στις νίκες. Κέρδισε εντός τη Γουέστ Χαμ στο ματς πριν τη διακοπή και εν συνεχεία στην επιστροφή του πρωταθλήματος έβγαλε χαρακτήρα στο Σεντ Μέρις και υπέταξε τη Σαουθάμπτον με 2-1. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 49’, αλλά με τον Κόντι τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε, ενώ στο 54’ είχε γυρίσει τελείως το ματς. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από ένα σημείο και έπειτα, έκανε ορθή διαχείριση. Τελείωσε το ματς με 2,00 xG, ενώ δέχτηκε 1,96.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 25 ματς στο Σαουθάμπτον που κερδίζει, ενώ δέχτηκε πρώτη γκολ. Ο Λάμπαρντ από την άλλη κυνηγάει ένα απίθανο ρεκόρ, αφού μπορεί να γίνει ο τρίτος τεχνικός της Έβερτον που θα κερδίσει τα δύο πρώτα ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχαν προηγηθεί οι Ντικ Μολινό το 1892 και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ το 2014. Off Πάτερσον και Χόλγκεϊτ, ούτε τώρα ο Μίνα. Με Γκόρντον, Μοπέ και Γκρέι θα πάει στην κορυφή της επίθεσης σε σχηματισμό 4-3-3.

Ζορίστηκε αρκετά, πήγε να γκελάρει στη Λευκωσία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη κόντρα στην Ομόνοια, αλλά κατάφερε να επικρατήσει 3-2, έπαιξε με καλή ενδεκάδα, αλλά έκανε σε γενικές γραμμές προβληματική εμφάνιση. Είχε προηγηθεί η εκκωφαντική ήττα με 6-3 στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός τόπου, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό και να διαχειριστεί το δίδυμο Φόντεν - Χάλαντ. Τελείωσε το ματς με 1,71 xG, ενώ δέχτηκε 3,01. Θα τσεκαριστεί ο Βαράν. Στον πάγκο ο κάπτεν Μαγκουάιερ, και οι Βαν Μπισάκα με τον Φαν ντε Μπεκ. Με 4-3-3 και οι Κόκκινοι Διάβολοι, τους Άντονι, Ράσφορντ και Μαρσιάλ στην κορυφή. Έχει χάσει τα 8/10 τελευταία ματς στον δρόμο στην Premier League.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με τα πάνω και τα κάτω της, έχει την εικόνα με μεγάλη συνέπεια να τα διαλύσει όλα. Η Έβερτον δείχνει στα πάνω της, βγάζει χαρακτήρα, τσαγανό. Ο Λάμπαρντ μπορεί να μην έχει τον γκολτζή που μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα, ωστόσο υπάρχουν επιλογές που μπορούν να μοιραστούν τα γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αναξιόπιστη στον δρόμο και κάνει λάθη στην οπισθοφυλακή της. Ύπουλο ματς. Στο 2.30 το 1Χ & Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 2.30), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ