BIG GAMES BET

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση - Ο Φόντεν δίνει τη λύση

Ο Φιλ Φόντεν πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπράιτον
Ο Φιλ Φόντεν πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπράιτον © 2021 GARETH FULLER/AP IMAGES

Στο Γκούντισον Παρκ η Έβερτον φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι και ενώ η μάχη του τίτλου των Πολιτών με τη Λίβερπουλ καλά κρατεί και η κατάσταση είναι πλέον οριακή.

Και τώρα τρέχει η Μάντσεστερ Σίτι. Η Premier League δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση και η μάχη του τίτλου έχει χτυπήσει κόκκινο. Οριακή η κατάσταση πλέον με τη Λίβερπουλ να καραδοκεί. Απόψε η Μάντσεστερ Σίτι περνάει από την έδρα της Έβερτον (19:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ). Την ίδια ώρα η γηπεδούχος ψάχνει από κάπου να πιαστεί.

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Τα ups and downs για την Έβερτον συνεχίζονται, δεν μπορεί να ντουμπλάρει νίκη. Μετά το 3-0 επί της Λιντς που άφησε υποσχέσεις ακολούθησε χαστούκι στο Σαουθάμπτον από τους Αγίους. Ήττα για τα Ζαχαρωτά με 2-0, που δέχτηκαν τα γκολ στο 52’ και στο 84’. Καθαρή και δίκαιη ήττα σε μια αναμέτρηση που μπήκαν φοβισμένα και ίσως σεβάστηκαν περισσότερο από πρέπει την αντίπαλο. Το γεγονός πως βρίσκεται στο +2 από τη σωτηρία δείχνουν τη σοβαρότητα του ζητήματος και πόσο άθλια σεζόν καταγράφει η ομάδα από το Λίβερπουλ. Ακολουθεί ματς Κυπέλλου με την ημιερασιτεχνική Μπόρεαμ. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά ζητήματα.

Αήττητο τέλος για τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από 15 ματς στο πρωτάθλημα. Γερή σφαλιάρα από την Τότεναμ σ’ ένα απολαυστικό ματς, γνώρισε την ήττα από τους Σπερς εντός έδρας κιόλας με 3-2. Ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Μαρέζ στις καθυστερήσεις, αλλά ο Χάρι Κέιν απάντησε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια λάθους. Ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την Πίτερμπρο για το Κύπελλο και στη συνέχεια ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Έτιχαντ. Δεν αναφέρεται κάτι αξιόλογο στο ιατρικό δελτίο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λάμπαρντ εναντίον Γκουαρδιόλα. Ο Άγγλος γνωρίζει απόλυτα γιατί ανέλαβε την Έβερτον και ότι η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη. Προπονητικά ψάχνει το restart. Έχει απέναντί του έναν μαέστρο, που δεν τον παίρνει ξανά για απώλειες μετά από όσα έγιναν με την Τότεναμ. Η Έβερτον διαθέτει αξιόλογες μονάδες επιθετικά, αλλά λείπει το κάτι παραπάνω για να τελειώνει τις φάσεις και τα ματς. Η ποιότητα της Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη δεδομένη, χωρίς αμφιβολία.

Η Έβερτον ανοίγει τα ματς μετά την ανάπαυλα, ο Λάμπαρντ μόνο συντηρητικά δεν παίζει, αλλά το over 3,5 κινείται χαμηλά. Υπάρχει και η λύση των σκόρερ. Ο Φόντεν στο 2.34 είναι άξιος πονταρίσματος, αφού περιμένουμε να βρει πολλούς χώρους και έχει την τάση να κουβαλάει αρκετά την μπάλα. Υπήρχαν σκέψεις και για τον Στέρλινγκ, ωστόσο πληρώνει χαμηλότερα και ίσως έρθει από τον πάγκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι: Να σκοράρει ο Φόντεν (απόδοση 2.34), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ