BETMARKET TIPS

Γ' Εθνική: Ο προπονητής των Over ανέλαβε δράση

Μπάλες στο Άρης - Παναιτωλικός
Μπάλες στο Άρης - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Μπορεί να μην υπάρχει δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως το Betmarket βρίσκει αξία στα προγνωστικά της Γ’ Εθνικής.

Μύκονος - Κόρινθος: Οι αριθμοί δείχνουν γκολ

Η Μύκονος διατήρησε τον προπονητή και τον κορμό της, όμως το ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα είναι μέτριο. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει έρθει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ (1-1). Η τελευταία ήταν αυτή που ξεχωρίζει, καθώς πήρε βαθμό στη δύσκολη έδρα της Νέας Αρτάκης.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν από πέρσι ένα θέμα εντός έδρας, καθώς παρά το γεγονός πως είχαν την τέταρτη καλύτερη επίθεση, βρισκόντουσαν στην 13η θέση της κατάταξης που αφορούσε την εντός έδρας βαθμολογικής συγκομιδή. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, φαίνεται πως δημιουργικά έχουν μεγάλες ικανότητες, όμως αμυντικά παρουσιάζουν αδυναμίες.

Η Κόρινθος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν, μη έχοντας σκοράρει στις πρώτες δύο αγωνιστικές (1-1-0), αλλά ούτε στη μάχη του Κυπέλλου με το Διαγόρα. Αυτό, οδήγησε τη διοίκηση στο να αλλάξει άμεσα προπονητή και να φέρει στον πάγκο τον Γιάννη Αποστολίδη.

Στα παιχνίδια που βρίσκεται ο συγκεκριμένος τεχνικός, βλέπουμε συχνά γκολ… και θέαμα. Στα 15 τελευταία παιχνίδια του με τη Δόξα Δράμας, οι αναμετρήσεις της ομάδας είχαν κατά μέσο όρο 3.4 γκολ/ανά παιχνίδι. Στο ντεμπούτο του με την Κόρινθο πάντως, επιβεβαίωσε τη φήμη, καθώς επικράτησε με 6-1 του Πανγυθεατικού

Επιλογή

Όσον αφορά τα προγνωστικά, έχοντας δύο ομάδες με ικανότητες δημιουργικά, που δεν πείθουν αμυντικά, περιμένουμε γκολ κι έτσι θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.35.

ΑΕ Ευόσμου - Κιλκισιακός: Με περιορισμένο ρίσκο

Η ΑΕ Ευόσμου μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, όμως έχει κάνει μια πολύ δυνατή αρχή. Είναι εμφανές, πως θα στηριχθεί στην άμυνα της, καθώς διαθέτει εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν είχε ισάριθμες λευκές ισοπαλίες, ενώ την περασμένη αγωνιστική πήρε το διπλό στην έδρα του Ορέστη (1-2).

Σήμερα, έχει το ρόλο του φαβορί, όμως πρόκειται για μια ομάδα που παίζει κλειστά και απειλεί με αντεπιθέσεις, οπότε δύσκολα θα τη δούμε να παρασύρεται.

Ο Κιλκισιακός ηττήθηκε στο Κύπελλο από τον Άρη Αβάτου (1-0), δεχόμενος γκολ στο 85’. Στη συνέχεια, πέρασε από την έδρα του ΠΑΟΠ Νέας Αμίσου (1-2), ακολούθησε μια λευκή ισοπαλία με τη Μηχανιώνα και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Θερμαϊκό (1-0), με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ποιο είναι το κοινό των αγώνων της; Στο πρώτο ημίχρονο τρεις από τους τέσσερις δεν είχαν γκολ. Γενικότερα, είναι μια ομάδα με καλή άμυνα, η οποία όμως δυσκολεύεται να βρει λύσεις επιθετικά.

Επιλογή

Στοιχηματικά, θα πάμε με το 0-0 ημίχρονο σε απόδοση 2.45, διότι θεωρούμε πως το ματς στην αρχή θα είναι κλειστό και δεν θα δούμε υψηλό ρυθμό, με δεδομένο το ότι και οι δύο ομάδες έχουν αμυντικό πλάνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονό

  • 15:00, Μύκονος - Κόρινθος: Over 2.5 (2.35)
  • 16:00, ΑΕ Ευόσμου - Κιλκισιακός: 0-0 ημίχρονο (2.45)

Το Betmarket παρακολουθεί καθημερινά τη δράση και σας παρουσιάζει τις αναλύσεις του και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ