ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Αντρέ Σίλβα και Ντουκς κάνουν τη διαφορά

Ο άσος της Λειψίας Αντρέ Σίλβα πανηγυρίζει κόντρα στη Στουτγάρδη
Ο Αντρέ Σίλβα πανηγυρίζει κόντρα στη Στουτγάρδη © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Τα κανόνια της Λειψίας και της Βέρντερ αναμένεται να συνεχίσουν το σερί τους, προσφέροντας μία καλοπληρωμένη δυάδα σε τιμές άνω του 6,70.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη Γερμανία, δύο για τη Β' κατηγορία και ένα για την Bundesliga. Στη μεγάλη κατηγορία, η 22η αγωνιστική ανοίγει με την αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στην Κολωνία (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), η οποία θα διεξαχθεί παρουσία 15.000 θεατών, αφού έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν τα μέτρα στη χώρα, αναφορικά με τον κορονοϊό. Ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά, στο 1.45, παρότι η Κολωνία μετά από 21 ματς έχει μαζέψει έναν βαθμό παραπάνω από τη Λειψία.

Λειψία - Κολωνία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι «τράγοι» είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν κι έχουν ήδη πετύχει οχτώ νίκες, όσες έκαναν πέρυσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα! Φυσικά, αν η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ, καταφέρει να αντέξει στον ανταγωνισμό και κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη υπέρβαση, δεδομένου ότι την περσινή σεζόν η Κολωνία έσωσε την κατηγορία στα μπαράζ.

Από την άλλη, η Λειψία ξεκίνησε άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της μετά την αλλαγή προπονητή. Για τους «ταύρους» η πρώτη τετράδα αποτελεί αυτοσκοπό, επομένως απώλειες σε τέτοιου είδους ματς, όπως αυτό κόντρα στην Κολωνία εντός έδρας, δεν επιτρέπονται πλέον.

Η Λειψία μπήκε με φόρα στο 2022, κάνοντας 4/4 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την προηγούμενη βέβαια αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-2 στο Μόναχο από την Μπάγερν. Ήταν πάντως ανταγωνιστική και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος στράικερ ήταν σκιά του εαυτού του, όσο στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Τζέσι Μαρς. Με τον Αμερικανό τεχνικό, ο πρώην άσος της Αϊντραχτ είχε μόλις τρία γκολ σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος. Με το που ανέλαβε ο Ντομένικο Τεντέσκο, ο Αντρέ Σίλβα βρήκε τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και μετράει έξι γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα και μέσα στο Μόναχο. Στο 2.42 να βρει δίχτυα και κόντρα στην Κολωνία, ο 26χρονος άσος.

Γερμανία Προγνωστικά: Χάνσα Ροστόκ - Βέρντερ Βρέμης

Στη Β' Γερμανίας, η φορμαρισμένη Βέρντερ δοκιμάζεται στο Ροστόκ με τη Χάνσα (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Βέρντερ, από τότε που ο Ολε Βέρνερ διαδέχθηκε στον πάγκο τον Μάρκους Ανφανγκ, μετράει έξι διαδοχικές νίκες, όλες με over 2,5. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σε αυτά έξι ματς, σκόραρε σε όλα από ακριβώς ένα γκολ ο Μάρβιν Ντουκς.

Ο 27χρονος Γερμανός στράικερ, που είχε «παίξει» στο παρελθόν και στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος της Βέρντερ με 11 γκολ και οδηγεί την ιστορική ομάδα της Βρέμης πίσω στα σαλόνια της Bundesliga.

Το ενδεχόμενο ο Ντουκς να συνεχίσει το σερί του για έβδομο διαδοχικό ματς, σκοράροντας ξανά ακριβώς ένα γκολ, προσφέρεται στο 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάνσα Ρ. - Βέρντερ Βρ.: Ντουκς ακριβώς ένα γκολ (απόδοση 2.80), 19:30
  • Λειψία – Κολωνία: Αντρέ Σίλβα να σκοράρει (απόδοση 2.42), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ