TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία προγνωστικά: Τίμιος άσος του 2.30 στο εντός έδρας ντεμπούτο του Λάιτλ

Ο τεχνικός του Αννόβερου, Στέφαν Λάιτλ
Ο τεχνικός του Αννόβερου, Στέφαν Λάιτλ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Αννόβερο υποδέχεται τη Σαν Πάουλι σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς στη Β' Γερμανίας. Επιλογές από το 2.30 μέχρι το 4.40!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στη δεύτερη αγωνιστική της Β' Γερμανίας είναι η αναμέτρηση του Αννόβερου με τη Σαν Πάουλι (21:30, Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Το Αννόβερο επιχειρεί φέτος νέο ξεκίνημα, με καινούριο τεχνικό και ενισχυμένο ρόστερ. Οι Σάξονες προσέλαβαν για τον πάγκο τους τον Στέφαν Λάιτλ, έναν προπονητή που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην κατηγορία, ανεβάζοντας πρόπερσι την Γκρόιτερ Φιρτ στην Μπουντεσλίγκα.

Γερμανία Προγνωστικά

Απόψε ο Λάιτλ θα κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του στον πάγκο του Αννόβερου και ασφαλώς θέλει να το συνδυάσει με μία νίκη, μπροστά σε πάνω από 25.000 οπαδούς της ομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι στην πρεμιέρα, το Αννόβερο ηττήθηκε στο "Φριτς Βάλτερ" με 2-1 από την Καϊζερσλάουτερν, με γκολ στο 93' από εκτέλεση κόρνερ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε ασφαλώς να είχε αποφύγει, σε ένα ματς όπου δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αλλά πλήρωσε ατομικά αμυντικά λάθη.

Το θετικό της πρεμιέρας ήταν ότι σκόραρε ο νεοφερμένος φορ Νίλσεν. Ο Νορβηγός άσος, που ήταν μαζί με τον Λάιτλ στην Γκρόιτερ Φιρτ τα προηγούμενα χρόνια, μπήκε αλλαγή στο 61' και μέσα σε 19 λεπτά βρήκε δίχτυα, δείχνοντας ότι ένας παίκτης που θα κάνει φέτος τη διαφορά για τους Σάξονες. Προφανώς, ο Λάιτλ θα τον ξεκινήσει απόψε βασικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σαν Πάουλι μπήκε στη σεζόν ιδανικά, με νίκη 3-2 επί της Νυρεμβέργης στο Μίλερντορ. Η εμφάνισή της πάντως δεν ήταν τόσο πειστική όσο έδειξε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου. Το 1-0 ήρθε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Το 2-0 από ανύπαρκτο πέναλτι και το τρίτο γκολ με τυχερό πλασέ εκτός περιοχής.

Τώρα η ομάδα του Τίμο Σουλτς θα δοκιμάσει για πρώτη φορά φέτος τις δυνάμεις της μακριά από το Αμβούργο. Πέρυσι, η Σαν Πάουλι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα όταν έφευγε από το Μίλερντορ και είχε τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή εκτός έδρας, ανάμεσα στις πρώτες οκτώ ομάδες της βαθμολογίας. Μάζεψε μόλις 20 βαθμούς, 17 λιγότερους δηλαδή συγκριτικά με αυτούς που πήρε εντός.

Επίσης, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι το Αννόβερο έχει πάρει τον αέρα της Σαν Πάουλι τα τελευταία χρόνια και έχει ρεκόρ εναντίον της 7-1-1 στις εννιά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Ακόμη και πέρυσι, όπου η Σαν Πάουλι διεκδικούσε την άνοδο, το Αννόβερο έκανε δύο νίκες, 1-0 εντός έδρας και 3-0 μέσα στο Μίλερντορ.

Συμπερασματικά λοιπόν, το ντεμπούτο το Λάιτλ, η θετική παράδοση του Αννόβερου και η συνήθως προβληματική συμπεριφορά της Σαν Πάουλι εκτός έδρας, μας οδηγούν σε έναν τίμιο άσο στο 2.30. Όποιος θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να χτίσει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση, μπορεί να ζητήσει παράλληλα και το anytime του Νίλσεν, εκτοξεύοντας την απόδοση στο 4.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αννόβερο – Σαν Πάουλι: 1 (απόδοση 2.30), 21:30
  • Αννόβερο – Σαν Πάουλι: 1 & Να Σκοράρει ο Νίλσεν (απόδοση 4.40), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ