TOTAL BETTING

Η μεσημεριανή πρόταση από το Match Money: Αγγλία - Γαλλία συμμαχία του 7.62

Ο άσος του Στρασβούργου Λουντοβίκ Αζόρκ
Ο Λουντοβίκ Αζόρκ © 2019 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και παίζει σε Νιούκαστλ και Στρασβούργο.

Η Νιούκαστλ των Αράβων και πλέον του Έντι Χάουι κατάφερε επιτέλους να φτάσει την προηγούμενη αγωνιστική στην αγχολυτική πρώτη νίκη στη σεζόν στην Premier League με το 1-0 επί της Μπέρνλι. Και τώρα έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να τις διπλώσει, καθώς το πρόγραμμα τη φέρνει αντιμέτωπη με τη Λέστερ στο King Power Stadium (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Όχι βέβαια γιατί η Λέστερ είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά γιατί την αντιμετωπίζει σε πολύ ευνοϊκή συγκυρία. Έτσι κι αλλιώς οι "αλεπούδες" δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (1-2-3 στα τελευταία έξι) και, επιπλέον, προέρχονται από το εξαντλητικό ματς στην Ιταλία με τη Νάπολι για το Europa League την Πέμπτη. Ένα ματς στο οποίο ο Ρότζερς παρέταξε βασικότατη εντεκάδα, όμως το έχασε και έμεινε στην 3η θέση του ομίλου.

Και μέσα σε όλα η Λέστερ έχει πληγεί την τελευταία εβδομάδα από τον κορονοϊό, όπως διαβάζετε αναλυτικά στο ρεπορτάζ. Εφτά παίκτες δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ιταλία. Μπορεί να μην είναι τα πρώτα ονόματα του ρόστερ (μεταξύ άλλων, Βέστεργκαρντ, Αμαρτέι, Λούκμαν, Πέρεθ), όμως σαφώς και δένουν τα χέρια του Ρότζερς, που δεν μπορεί να φρεσκάρει την ομάδα του. Πάνω από 5.00 είχε ανοίξει στις αρχές της εβδομάδας το διπλό. Φυσιολογικά ακολουθεί πτωτική πορεία και πλέον είναι στο 4.00-4.50.

Στη Γαλλία, το Στρασβούργο κάνει εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην 7η θέση, κυνηγώντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έξι ματς χωρίς ήττα (3-3-0), μακράν η καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας (23 γκολ) και δεύτερη συνολικά πίσω μόνο από την Παρί. Το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο στους Αλσατούς.

Κομβικό τώρα το ματς με τη Μαρσέιγ (18:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), που βρίσκεται στην 3η θέση, τρεις βαθμούς ψηλότερα. Η Μαρσέιγ δεν έχει πλέον την ορμή του ξεκινήματος. Επιπλέον, είχε ματς για το Europa την Πέμπτη (1-0 τη Λοκομοτίβ), προέρχεται από ήττα 1-2 από την Μπρεστ και, επιθετικά, έχει σιγήσει. Δείτε εδώ τη φόρμα της. Έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ στα τελευταία εφτά παιχνίδια της για τη Ligue 1. Πηγαίνουμε με την επιθετική ορμή του Στρασβούργου, με τον άσο να παίζει στο 2.50+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Νιούκαστλ: 2 DNB (απόδοση: 3.05) 16:00
  • Στρασβούργο – Μαρσέιγ: 1 (απόδοση: 2.50), 18:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ