TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αναγκασμένη να πάρει ρίσκα

Ukraine's head coach Serhiy Rebrov gestures during a Group E match between Romania and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ukraine's head coach Serhiy Rebrov gestures during a Group E match between Romania and Ukraine at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Όταν σχηματίστηκαν οι όμιλοι του Euro, πιθανότατα δεν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει ότι μετά την πρώτη αγωνιστική Βέλγιο και Ουκρανία θα ήταν με την πλάτη στον τοίχο και Σλοβακία, Ρουμανία άνετες με τρεις βαθμούς.

Τα δύο φαβορί του 5ου ομίλου ξεκίνησαν τη διοργάνωση με ήττα και αν το Βέλγιο είχε και ατυχία κόντρα στους Σλοβάκους, βγάζοντας φάσεις και σφυγμό, η εικόνα της Ουκρανίας απέναντι στους Ρουμάνους ήταν αποκαρδιωτική. Αργή, φλύαρη ανάπτυξη, έλλειψη ιδεών και έντασης χαρακτήρισαν το παιχνίδι της ομάδας του Σεργκέι Ρεμπρόφ. Για να έρθει βέβαια αυτό το συντριπτικό σκορ χρειάστηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ, Λούνιν, να πραγματοποιήσει τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του, «δωρίζοντας» τα δύο πρώτα γκολ στους Βαλκάνιους.

Μετά το ματς οι Ουκρανοί κλείστηκαν στα αποδυτήρια για ώρα και ακούστηκαν κάποια σκληρά λόγια από τους παλαιότερους της ομάδας και ιδίως από τον αρχηγό Αντρέι Γιαρμολένκο, που συμμετέχει στο τέταρτο Euro της καριέρας του. Ο Ρεμπρόφ προεξόφλησε ότι η νοοτροπία των παικτών του στο σημερινό ματς με τη Σλοβακία θα είναι διαφορετική και στην προσπάθεια για αντίδραση η Ουκρανία θα πάρει λογικά τα ρίσκα της με επιθετικό παιχνίδι και πίεση ψηλά. Η Σλοβακία έδειξε με το Βέλγιο ότι είναι γρήγορη στο transition και έχει οντότητα επιθετικά.

Θα ρισκάρουμε στο αμφίσκορο, δεν μπορεί η Ουκρανία να συμβιβαστεί με την ισοπαλία όταν δεν έχει βαθμό και την τελευταία αγωνιστική παίζει με το Βέλγιο. Επιπλέον, ακόμα και αν προηγηθεί, το πιθανότερο είναι να ψάξει δεύτερο γκολ για να φτιάξει τον (βαρύ) συντελεστή τερμάτων της, που θα της χρειαστεί αν διεκδικήσει πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο ντέρμπι της ημέρας, δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος να προσφέρεται η Γαλλία σε τιμές καθαρού φαβορί απέναντι στην Ολλανδία, ιδίως μετά απ’ ότι συνέβη με τον Εμπαπέ. Οι Γάλλοι σταθερά δεν εντυπωσιάζουν, ακόμα και παρουσία του σούπερσταρ τους στην ομάδα. Λίγα πράγματα και στην πρεμιέρα με την Αυστρία, απόλυτα κυνική η νίκη, επιτεύχθηκε χάρη σε ένα αυτογκόλ. Βεβαίως η τελευταία πραγματικά σπουδαία εμφάνισή τους ήταν σε εκείνο το 4-0 επί της Ολλανδίας για τα προκριματικά του Euro το Μάρτιο του ’23. Τους «οράνιε» τους νίκησαν και εκτός έδρας (1-2) με δύο γκολ του Εμπαπέ όμως, ο οποίος είχε βάλει δύο και στο προαναφερόμενο 4-0. Δεν αρκεί μόνο να παίξει σήμερα, αλλά και να είναι σε κατάσταση για να κάνει τη διαφορά.

Η Ολλανδία έχει κάνει έκτοτε βήματα μπροστά, τα δύο ματς με την Ελλάδα την επανέφεραν στο σωστό δρόμο. Νίκησε δίκαια την Πολωνία στην πρεμιέρα και έχει μια καλή ευκαιρία εδώ να χτίσει επιπλέον αυτοπεποίθηση. Δεδομένου ότι οι δύο ομάδες περνούν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση σε περίπτωση ισοπαλίας, ίσως και να προκύψει ένα άοσμο και άνοστο «Χ». Η διπλή ευκαιρία υπέρ των «οράνιε» στο 1,72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλοβακία - Ουκρανία: G/G (απόδοση 1.85), 16:00
  • Ολλανδία - Γαλλία: 1Χ (απόδοση 1.72), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ