TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ανεβάζει τον ρυθμό η Τσεζένα, παιχνίδι με δύο διπλά στο 2.40+

Οι παίκτες της Ρεμς πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Μποζουάρ", Ναντ | Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Ρεμς πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ναντ για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Μποζουάρ", Ναντ | Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 © 2023/JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Το απόλυτο κάναμε χθες με Γουόλσολ, Σασσουόλο και Ρεάλ, πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε στο εξίσου γεμάτο κουπόνι της Κυριακής.

Ματς με ενδιαφέρον το Χαλ – Σάντερλαντ από την Τσάμπιονσιπ. Είχε βρει ρυθμό η πρώτη πριν τη διακοπή, το 4-0 στο Νόριτς την προσγείωσε, όμως προηγουμένως μετρούσε τρεις κολλητές νίκες. Επιθετικά τουλάχιστον δείχνει σε εξαιρετικό φεγγάρι και η παρουσία του Τιμ Βάλτερ στον πάγκο εγγυάται πως θα συνεχίσει έτσι. Ικανή να εκμεταλλευτεί ένα ματς-ροντέο η Σάντερλαντ, που διαθέτει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας, είναι όμως συνεπέστατη και στην άμυνα. Πραγματοποιεί γενικότερα μια εξαιρετική σεζόν και μπορεί να παγιδεύσει την αντίπαλό της μέσα στο ίδιο της το παιχνίδι. Έχει νόημα το διπλό στο 2,40.

Πάμε σε ένα ακόμα διπλό από την Α’ Γαλλίας. Ο λόγος για το Οσέρ – Ρεμς, οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι σκοράρουν με ευκολία, με ακόμα μεγαλύτερη δέχονται όμως τα γκολ, ενδεικτικό το γεγονός πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν δεχθεί τρία γκολ σε τέσσερα από αυτά. Αήττητη από την πρεμιέρα (0-2 από τη Λιλ) η Ρεμς, σταθερά δυνατές οι εμφανίσεις της, φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι εδώ, με την προϊστορία να βρίσκεται στο πλευρό της (σερί 2-1-0 στην έδρα αυτή). Στο 2,50 το διπλό.

Στροφή με αγορά τερμάτων από το Τσεζένα – Σαμπντόρια στη Serie B. Τσιμπημένο το Over 2,5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού, η Τσεζένα σκοράρει με ευκολία στην έδρα της (10 γκολ σε τέσσερα ματς) και μετρά συνολικά 6/8 Over 2,5. Κατραπακιά για τη Σαμπντόρια το 1-2 από τη Γιούβε Στάμπια πριν τη διακοπή, αποτέλεσμα που έβαλε φρένο στο μομέντουμ που είχε χτίσει και θα ψάξει άμεση αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς ανοιχτά τα τελευταία παιχνίδια της, πάμε με το Over 2,5 στο 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαλ – Σάντερλαντ: 2 (2,40), 17:00
  • Οσέρ – Ρεμς: 2 (2,50), 18:00
  • Τσεζένα – Σαμπντόρια: Over 2,5 (2,10), 18:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ