TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από την Τουρκία στο… Κάουνας

Ο Χεζόνια σε αγώνα της EuroLeague
Ο Χεζόνια σε αγώνα της EuroLeague UNICS.RU

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει σε Süper Lig και EuroLeague.

Το τούρκικο πρωτάθλημα, μέχρι πρότινος, θεωρούνταν ένα πρωτάθλημα παρόμοιο με το ελληνικό ή με το πορτογαλικό ή το σκωτσέζικο. Με την έννοια ότι υπήρχαν τρεις μεγάλες (Γαλατά, Φενέρ, Μπεσίκτας) που μονοπωλούσαν τη μάχη της κορυφής κι από κει και πέρα το χάος. Οι τρεις τους έχουν πάρει τους 57 από τους 65 τίτλους από την ώρα που ιδρύθηκε η τουρκική Σούπερ Λιγκ το 1959.

Τελευταία όμως η κατάσταση αλλάζει: το 2019-20 η Μπασακσεχίρ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σπάζοντας το μονοπώλιο, ενώ φέτος όλα δείχνουν ότι ο τίτλος θα πάει στην Τραπεζούντα και στον Μπακασέτα. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό φέτος είναι ότι καμία από τις τρεις της Κωνσταντινούπολης δεν βρίσκεται καν αυτή τη στιγμή μέσα στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Πίσω από τον Τραμπζονσπόρ, στη 2η θέση, είναι η Κόνιασπορ, που κάνει φοβερή σεζόν και έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. 8-3-1 μετρούν εντός έδρας οι «πράσινοι» από το Ικόνιο και σήμερα αντιμετωπίζουν τη Γκιρεσούνσπορ, μια ομάδα δηλαδή που παλεύει για την παραμονή της και βρίσκεται στη 16η θέση, δύο βαθμούς πάνω από τον υποβιβασμό. Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα.

Για την Κόνιασπορ το σημερινό ματς είναι κομβικό, καθώς στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής την Τραμπζονσπόρ και προφανώς θέλει να πάει με όσο το δυνατόν μικρότερη βαθμολογικά διαφορά (αυτή τη στιγμή είναι στο -9 αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο).

Προγνωστικά EuroLeague

Στη EuroLeague ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη και πονηρή έξοδο στη Βιτόρια με την Μπασκόνια, προερχόμενος μάλιστα από τέσσερις ήττες στη διοργάνωση, στις οποίες έδειξε να χάνει τη φόρμα. Δεν θεωρούμε ότι αξίζει να μπλέξουμε με το ματς, διότι κρύβει πολλές παγίδες.

Αντίθετα, έχει ενδιαφέρον το Ζαλγκίρις – Ούνικς. Η Ούνικς εκ πρώτης όψης έχει παρόμοια φόρμα με τον Ολυμπιακό, τρεις κολλητές ήττες. Όμως, οι δύο ήταν "εντός προγράμματος" από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ και μόνο αυτή κόντρα στην Άλμπα θεωρείται γκέλα, σε ένα ματς, πάντως, που τα πάντα της πήγαν πολύ στραβά.

Σήμερα είναι η ευκαιρία για διόρθωση για την Ούνικς, από τη στιγμή που παίζει με τη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, τη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Ζντοβτς δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα και μέσα σε όλα ο Σλοβένος τεχνικός έχει να διαχειριστεί και προβλήματα τραυματισμών (τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Νίμπο, Στρέλνιεκς, Καλνιέτις). Η Ούνικς υπερτερεί τόσο σε ποιότητα, όσο και ποσότητα σε όλες τις θέσεις. Στο 1,95 η νίκη της Ούνικς με -5,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόνιασπορ - Γκιρεσούνσπορ: 1 (απόδοση 1.91), 19:00
  • Ζαλγκίρις - Ούνικς: 2 -5,5 (απόδοση 1.95), 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ