TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Άρσεναλ στο 2.00, Μπολόνια στο 2.40 και Παρί στο 1.90

Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει μαζί με τον Μπουκαγιό Σακά το γκολ του με την Άρσεναλ απέναντι στην Λούτον | 5 Δεκεμβρίου 2023
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει μαζί με τον Μπουκαγιό Σακά το γκολ του με την Άρσεναλ απέναντι στην Λούτον | 5 Δεκεμβρίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Έχει μεγάλες ευκαιρίες και δυνατές αποδόσεις το κυριακάτικο πρόγραμμα στα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πατάει στην κούραση της Μπράιτον

Η Άρσεναλ είναι χαμηλό φαβορί στο 1,50 κόντρα στην Μπράιτον, μπορούμε να "τσιμπήσουμε" ελαφρά την απόδοση των κανονιέρηδων. Σίγουρα πιο κουρασμένη η Μπράιτον, αφού έπαιξε Πέμπτη βράδυ με την Μαρσέιγ για το Europa League, η σημασία του αγώνα έκανε τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να περιορίσει το ροτέισον, στην πορεία για την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο.

Δύο μέρες πιο… φρέσκια η Άρσεναλ και με καλό επιθετικό ρυθμό, στο Εμιρέιτς η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα βρίσκει σταθερά τον τρόπο για να ανεβάζει το σκοράρισμά της. Η Μπράιτον δέχεται εύκολα το γκολ, μπορούμε να συνδυάσουμε τη νίκη της Άρσεναλ με το Over 2,5, σε απόδοση 2.00.

Χωρίς τους σταρ η Ρόμα, ευκαιρία για Μπολόνια

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τρομερό… πονοκέφαλο για τη μάχη τετράδας με την Μπολόνια. Ο Πορτογάλος προπονητής έχασε με μιας τους δύο καλύτερους παίκτες του, Λουκάκου και Ντιμπάλα. Στο ματς με τη Φιορεντίνα ο Βέλγος αποβλήθηκε λίγα λεπτά πριν το τέλος, ο Αργεντίνος ως συνήθως τραυματίστηκε νωρίς, οι δύο παίκτες, οι πιο επιδραστικοί της Ρόμα, τα 11 από τα 28 γκολ της ομάδας του Μουρίνιο θα λείψουν από το παιχνίδι του Νταλ’ Άρα.

Και η Μπολόνια, η εξαιρετική φέτος Μπολόνια του Τιάγκο Μότα, που κάνει φοβερή πορεία στη Serie A, μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Ούτως ή άλλως οι ροσομπλού μπορούσαν να υποστηρίξουν τον άσο και χωρίς αυτές τις απουσίες της Ρόμα. Η νίκη της Μπολόνια κόντρα στην ελλιπέστατη Ρόμα πληρώνει 2.40.

Με ηθικό μετά την πρόκριση

Η Παρί έστω και αν τα χρειάστηκε κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ ματς του Champions League. Το 1-1 στην Ντόρτμουντ ήταν καθοριστικό, στην ισοβαθμία με τη Μίλαν υπερίσχυσε και πήρε το εισιτήριο. Και μπορεί να αφοσιωθεί πια στο πρωτάθλημα, με αναπτερωμένο ηθικό, ούτως ή άλλως στη Ligue 1 τρέχει σερί οκτώ νικών και επιχειρεί να αποσπαστεί στην κορυφή.

Και με τη Λιλ έχει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση μεγάλων νικών, πέρυσι επικράτησε με το εκκωφαντικό 7-1, πρόπερσι με το επίσης ευρύ 5-1. Η Λιλ προέρχεται από μέτρια εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με την Κλερμόν (0-0), η Παρί έχει τον πρώτο λόγο για την ένατη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Το διπλό της Παρί στο 1.90 είναι εξαιρετικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Μπράιτον: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.02), 16:00
  • Μπολόνια – Ρόμα: 1 (απόδοση 2.40), 19:00
  • Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 (απόδοση 1.90), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ