TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δεν έχει ενθουσιάσει η Ολλανδία

Jeremie Frimpong of the Netherlands, left, vies for the ball with Adrien Rabiot of France during a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Mathias Schrader)
Jeremie Frimpong of the Netherlands, left, vies for the ball with Adrien Rabiot of France during a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Mathias Schrader) AP

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Πρώτη μέρα με τέσσερις αγώνες σήμερα στο πρόγραμμα του Euro, ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο 3ο και 4ο γκρουπ. Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία οι ομάδες που έχουν προκριθεί, η Πολωνία είναι η μοναδική de facto αποκλεισμένη, Δανία, Σερβία, Σλοβενία και Αυστρία δίνουν μάχη για να συνεχίσουν.

Γαλλία και Ολλανδία ερίζουν για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο, ελπίδες έχει και η Αυστρία αν οι «τρικολόρ» δεν νικήσουν τους Πολωνούς. Βεβαίως, το βασικό ζητούμενο των Αυστριακών είναι ένας ο βαθμός που θα τους στείλει στους τέσσερις και παράλληλα στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Είναι συμπαγής η εικόνα της ομάδας του Ραλφ Ράνγκνικ έως τώρα, από τη Γαλλία ηττήθηκε με ένα αυτογκόλ, την Πολωνία τη νίκησε με 3-1.

Η Ολλανδία δεν έχει ενθουσιάσει. Με την Πολωνία πήρε οριακή νίκη, σκοράροντας με αρκετή δόση τύχης το 1-1 και με τη Γαλλία έβγαλε αίσθημα κατωτερότητας, παίζοντας πίσω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Καμία ομάδα δεν πρόκειται να ρισκάρει, η Ολλανδία με ήττα μένει τρίτη, η Αυστρία μπλέκει σε σενάρια. Αναμένουμε εκατέρωθεν επιφυλακτικότητα και ρισκάρουμε στο combo X2 & Under 3,5, που προσφέρεται στο 2,27.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Δανία με δύο βαθμούς και η Σερβία με έναν χρειάζονται τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Ασφαλώς υπάρχει σενάριο που στέλνει τους Δανούς στους «16» ακόμα και με τρεις βαθμούς, αλλά δεν μπορούν να ποντάρουν στα «αν».

Το κλασικό line των κόρνερ (9,5) μοιάζει μικρό για τις συνθήκες της αναμέτρησης. Μπορούν και οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν, ενώ η μία από τις δύο είναι αναγκασμένη να πάρει ρίσκα. Ακόμη και χωρίς την ίδια υποχρέωση το Σλοβενία - Δανία είχε 14 κόρνερ και το Σερβία - Σλοβενία 13. Αν γίνει το ματς «ροντέο» - που λογικά κάποια στιγμή θα γίνει – μπορεί να δούμε εύκολα διψήφιο αριθμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Αυστρία: Χ2 & Under 3,5 (2.27), 19:00
  • Δανία - Σερβία: Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 1.85), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ