TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα άσων στο 4.05

Ο Αλάν Σεν-Μαξιμέν με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 27 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αλάν Σεν-Μαξιμέν με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 27 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και παίζει μπάλα με την Premier League και τη La Liga.

Τη Νιούκαστλ σιγά σιγά θα πρέπει να τη συνηθίζουμε ως ομάδα πρώτης γραμμής. Μετά την εξαγορά της από τους Σαουδάραβες είναι δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί σε μεγάλη δύναμη, στον δρόμο που χάραξαν η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ήδη οι μεταγραφές των Σαουδάραβων τον χειμώνα άλλαξαν τον ρου της φετινής σεζόν και η Νιούκαστλ παρουσιάζεται τελείως διαφορετική στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας απομακρυνθεί από τη μάχη της ουράς και αφήνοντας υποσχέσεις στους (τρελαμένους) οπαδούς της.

Νιούκαστλ - Λέστερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ειδικά στο St. James' Park η Νιούκαστλ έχει αποκτήσει εξαιρετική δυναμική, μετρώντας πλέον τέσσερις σερί νίκες και μόνο μία ήττα από τα τέλη Νοεμβρίου, κι αυτή από τη Μάντσεστερ Σίτι. Και σήμερα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να συνεχίσει το εξαιρετικό της σερί.

Όχι βέβαια γιατί ο αντίπαλός της, η Λέστερ, είναι εύκολος, αλλά γιατί τον αντιμετωπίζει σε ευνοϊκή συγκυρία (16:15 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Από το ματς στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν η Λέστερ, όπου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League, ένα Conference League που πλέον είναι πρώτη προτεραιότητα για τις "αλεπούδες", από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα η σεζόν σβήνει τελείως αδιάφορα. Στο 2.25 ο άσος της Νιούκαστλ στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Μπιλμπάο - Θέλτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στην Ισπανία οι έξι πρώτες θέσεις που δίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια φαίνεται να έχουν ήδη βρει τους κατόχους της, αφού η 6η Σοσιεδάδ (55 βαθμοί) έχει αποσπαστεί έξι βαθμούς από την 7η Βιγιαρεάλ (49).

Υπάρχει όμως ένα κρυφό κίνητρο στη φετινή La Liga, καθώς στον τελικό του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 23 Απριλίου, έχουν προκριθεί η Μπέτις και η Βαλένθια. Η Μπέτις έχει πρακτικά ήδη βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος (5η με 57 βαθμούς, κυνηγώντας μάλιστα και την 4άδα του Champions League), ενώ για τη Βαλένθια, που βρίσκεται στη 10η θέση και μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος.

Το ποια ομάδα θα κατακτήσει τελικά το κύπελλο θα έχει άμεση επίδραση και στο πρωτάθλημα. Κι αυτό βέβαια γιατί, αν κυπελλούχος στεφθεί η Μπέτις, αυτόματα θα ανοίξει για την Ευρώπη και η 7η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα που κυνηγά την 7η αυτή τη στιγμή Βιγιαρεάλ, είναι η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που είναι τέσσερις πόντους πίσω αλλά με ένα ματς λιγότερο, το σημερινό εντός έδρας με τη Θέλτα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Θέλτα είναι πλήρως αδιάφορη, στο +8 από τον υποβιβασμό και στο -13 από την επτάδα, και σε κακή φόρμα, μετρώντας ρεκόρ 1-3-4 στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της, όπου μάλιστα η μοναδική της νίκη ήταν το 4-3 επί της εκ των ουραγών Μαγιόρκα. Στο 1.80 στη Stoiximan ο άσος των Βάσκων.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Λέστερ: 1 (απόδοση 2.25 - Stoiximan) 16:15
  • Αθλ. Μπιλμπάο – Θέλτα: 1 (απόδοση 1.80 - Stoiximan) 19:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ