TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 4.48

Οι παίκτες της Φέγενορντ πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Ουνιόν Βερολίνου στο Conference League.
Οι παίκτες της Φέγενορντ πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Ουνιόν Βερολίνου © 2021 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε μια δυάδα από την Premier League και την Ολλανδία.

Στην Premier League παίζουν Έβερτον – Τότεναμ (16:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT 24). Η πρόσληψη του Νούνο στην Τότεναμ το καλοκαίρι είχε φέρει χαμόγελα, ιδίως από τη στιγμή που είχε ξεκινήσει και με 3/3 νίκες. Από κει και πέρα, όμως, την πήρε η κάτω βόλτα, σε σημείο πλέον να βρίσκεται 10η, με έντονα προβληματικές εμφανίσεις στο παθητικό της.

Αυτό το εντελώς "ξενέρωτο" ξεκίνημα, η αδυναμία να βγάλει ενέργεια και πάθος, το ότι άπαντες έπαιζαν πολύ κάτω των δυνατοτήτων τους έφεραν και την απόλυση του Νούνο και πλέον στον πάγκο θα κάτσει ο ‘’πολύς’’ Αντόνιο Κόντε.

Ο Κόντε είναι ένας τεχνικός που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Τότεναμ και να την ξανακάνει ομάδα 4άδας. Βρίσκει ένα ρόστερ με παίκτες που σε πρώτη φάση μπορούν να υπηρετήσουν το μοντέλο που θα επιχειρήσει να περάσει. Η πρεμιέρα του είναι κόντρα στην Έβερτον, η οποία προβλημάτισε στα τρία τελευταία και δίνει πατήματα για να την κοντράρεις. Στο 2.30 το διπλό, το οποίο αναμενόμενα πιέζεται από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόσληψη του Κόντε.

Ντέρμπι έχουμε στην Ολλανδία, Φέγενορντ – Άλκμααρ (17:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), και στο επίκεντρο είναι ο τεχνικός της Φέγενορντ Άρνε Σλοτ. Ο Σλοτ ήταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της Άλκμααρ, όμως είχε απολυθεί κακήν κακώς τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς είχαν αποκαλυφθεί οι συζητήσεις που είχε με τη νυν του ομάδα και παρότι είχε κάνει μια εξαιρετική πορεία ως τότε!

Ο Σλοτ θα ψάξει για πρώτη φορά μια μίνι εκδίκηση για τον τρόπο που τον έδιωξαν από το Άλκμααρ και θα έχει υπέρ του και την έδρα, αλλά και τη συμπεριφορά των δύο ομάδων ως τώρα στα ντέρμπι. Η ομάδα του, η Φέγενορντ, έχει το 4-0 στην έδρα της Αϊντχόφεν, ενώ αντίθετα η Άλκμααρ έχει γνωρίσει σημαντικές ήττες. Ο άσος παίζεται στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.30), 16:00
  • Φέγενορντ – Άλκμααρ: 1 (απόδοση 1.95), 17:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ