TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Έχει τον τρόπο η Ρεάλ, παιχνίδι με διπλά στο 2.20+

Ο Κάρλο Αντσελότι
Ο Κάρλο Αντσελότι © 2024 FRANCISCO UBILLA / AP IMAGES

Γεμάτο ως συνήθως το κουπόνι του Σαββάτου, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Αρχικά, κρατάμε το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Θέλτα. Σε ζόρικο πρόγραμμα μπαίνει η Βασίλισσα», η οποία περιμένει την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ έχει ακόμα δύο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (Ντόρτμουντ/εντός, Μίλαν/εντός) και την έξοδο στη Βαλένθια. Οφείλει να ξεκινήσει θετικά, από το Βίγκο περνάει τα τελευταία χρόνια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Στο 1,60 το διπλό.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στη Serie B και το Μπρέσια – Σασσουόλο. Προσαρμόστηκαν οι φιλοξενούμενοι στα νέα δεδομένα της κατηγορίας, μετά τον υποβιβασμό από τη Serie A. Η αρχή ήταν ζόρικη, οι τρεις νίκες όμως στα τελευταία τέσσερα ματς (3-1-0) τα λένε όλα, ενώ ενδιάμεσα πέρασε και από την έδρα της Λέτσε (2-0) για το κύπελλο. Κερασάκι στην τούρτα η επιστροφή του Μπεράρντι μετά από οχτώ μήνες στα πιτς. Κακή δεν τη λες την Μπρέσια, αποκόμισε όμως δύο απουσίες κομβικών παικτών (Μπίζολι, Μοντσίνι) και αυτό λογικά θα την επηρεάσει. Στο 2,30 το διπλό.

Κλείνουμε με ένα ακόμα διπλό, από τη Λιγκ 2 Αγγλίας αυτή τη φορά. Ο λόγος για το Γκρίμσμπι – Γουόλσολ, υπερβατική η θετική πορεία της πρώτης ως τώρα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μία ανάσα από την 7άδα, έχει αρνητική διαφορά τερμάτων (-3). Γέμισε μπαταρίες η Γουόλσολ μέσα στη διακοπή, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σχεδόν άδειο πια το απουσιολόγιό της, έχει την ποιότητα, τη φρεσκάδα και την εκτός έδρας δυναμική για να βγάλει το διπλό, που βρίσκουμε στο 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρίμσμπι – Γουόλσολ: 2 (2,20), 17:00
  • Μπρέσια – Σασσουόλο: 2 (2,30), 18:15
  • Θέλτα – Ρεάλ: 2 (1,60), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ