TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Επιλογές για όλα τα γούστα από τις μάχες των εθνικών ομάδων

Ο Μουνιόθ πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς Κολομβία - Βραζιλία
Ο Μουνιόθ πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς Κολομβία - Βραζιλία AP PHOTO/GODOFREDO A. VASQUEZ

Γεμάτο αναμετρήσεις εθνικών ομάδων το κουπόνι και σήμερα, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Αρχικά, κρατάμε το αμφίσκορο από το ΛΔ Κονγκό – Γουινέα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Τα είπαν ξανά στο τελευταίο Κόπα Άφρικα, εκεί όπου η ΛΔ Κονγκό επικράτησε με 3-1. Γενικότερα, η μεταξύ τους προϊστορία βγάζει συνεχώς γκολ (7/8 G/G, το 2016 είχαμε ένα 0-0 κι αυτό όμως έγινε G/G στην παράταση). Με πολλές μονάδες από καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης και οι δύο, γκολ βγάζουν με αρκετή ευκολία, έχει επομένως λογική να κυνηγήσουμε το G/G στο υψηλό 2,37.

Πιο εμπορικό ζευγάρι το Ουαλία – Τουρκία για το Β γκρουπ του Nations League. Αλλαγή σελίδα στους «δράκους», αναλαμβάνει ο Κρεγκ Μπέλαμι, μετά από 4ετία με τον Ρομπ Πέιτζ στον πάγκο. Με παρακαταθήκη την εξαιρετική πορεία στο Euro η Τουρκία, που αποκλείστηκε οριακά στα προημιτελικά από την Ολλανδία (2-1). Ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι και με περισσότερες παραστάσεις, η έδρα και η αύρα του Μπέλαμι στην Ουαλία, ισορροπούν το ζευγάρι. Αξίζει μια ματιά στην ισοπαλία στο 3,15.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Περού – Κολομβία από τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ. Εντυπωσιακή η Κολομβία στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, έχασε εν τέλει στον τελικό από την Αργεντινή στην παράταση (0-0 σκορ κ.δ.). Σούπερ γενικότερα η φόρμα της (28 ματς αήττητη πριν τον τελικό, όπου και εκεί δεν έχασε στην κανονική διάρκεια του αγώνα), αρέσει πολύ και στο μάτι, ενώ στο Περού έχει να χάσει από το 1981! Στο ψάξιμο αντιθέτως το Περού, που απογοήτευσε στο Κόπα Αμέρικα, αποχαιρετώντας από τη φάση των ομίλων (ρεκόρ 0-1-2). Τις χωρίζουν πολλά επομένως στην παρούσα φάση, κλικ στο διπλό στο 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΛΔ Κονγκό – Γουινέα: G/G (2,37), 19:00
  • Ουαλία – Τουρκία: Χ (3,15), 21:45
  • Περού – Κολομβία: 2 (1,78), 04:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ