TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η αύρα του Μέσι για το 2.40 και το Λ.Α.

Οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι ανυπομονούν για την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι
Οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι ανυπομονούν για την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι © 2023 REBECCA BLACKWELL / AP IMAGES

Το MLS και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι συγκεντρώνουν δικαιωματικά όλα τα φώτα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Ίντερ Μαϊάμι κάνει φέτος πολύ κακή σεζόν και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Ανατολή. Όμως από εδώ και πέρα, σιγά σιγά, η κατάσταση προφανώς και αλλάζει. Ο Μέσι έφτασε πλέον στις ΗΠΑ και θα ανακοινωθεί επίσημα το Σαββατοκύριακο, ενώ σήμερα θα κάνει πρεμιέρα στον πάγκο της Ίντερ και ο Τάτα Μαρτίνο.

Ήδη τις τελευταίες εβδομάδες, με την οριστικοποίηση της απόκτησης του Μέσι και της πρόσληψης του Μαρτίνο, η Ίντερ έχει βγάλει διαφορετική διάθεση στο γήπεδο και προέρχεται από τρεις ισοπαλίες, η τελευταία το εκτός έδρας 2-2 στην Ουάσινγκτον. Το Σεντ Λούις είναι βέβαια στην κορυφή της βαθμολογίας της Δύσης και δεν είναι απλός αντίπαλος, όμως η σεζόν του είναι υπερβατική, η έδρα του δεν είναι άτρωτη (7-1-3), προέρχεται από βαριά ήττα 3-0 από το Λος Άντζελες και οι αποδόσεις, που θέλουν το διπλό πάνω από το 5,00, μας επιτρέπουν να πάρουμε μαζί μας και το Χ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πέρα από την Ίντερ, αγωνιστικά, η ομάδα που δείχνει να έρχεται αυτή τη στιγμή στο MLS είναι το ΛΑ Γκάλαξι. Η στιγμή που φαίνεται ότι άλλαξε η ψυχολογία στο ΛΑ Γκάλαξι είναι η μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Λος Άντζελες στο κλάσικο της πόλης πριν από δέκα μέρες και το μομέντουμ μεταφέρθηκε στο επόμενο ματς, με το ΛΑ Γκάλαξι να κερδίζει 3-1 και τη Φιλαδέλφεια και να ντουμπλάρει τις νίκες του για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Πλέον το Γκάλαξι είναι στα εφτά ματς χωρίς ήττα (3-4-0) και ο στόχος των πλέι οφ, που κάποια στιγμή φάνηκε να χάνεται, είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Για το Βανκούβερ δεν έχουμε να σου πούμε κάτι φοβερά αρνητικό, όμως σίγουρα δεν είναι φόβητρο (9ο στη Δύση, 1-2-1 πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ) και οι αποδόσεις, με το διπλό να αγγίζει το 4,00, μας επιτρέπουν και εδώ να ακολουθήσουμε το μομέντουμ του Γκάλαξι έχοντας επίσης μαζί μας το Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Λούις – Ίντερ Μαϊάμι: Χ2 (απόδοση 2,40) 03:30
  • Βανκούβερ – ΛΑ Γκάλαξι: Χ2 (απόδοση 2,00) 05:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ